Zerohedge: Sotatila Yhdysvaltoihin? Demokraatit saattavat sittenkin jatkaa vallassa

 

Ylläpidon kommentti:

Jos Trumpin valinta presidentiksi mitätöidään käynnissä olevalla vaalivilppisyytöksellä/ääntenlaskulla, Trumpin kannattajat eivät sitä todennäköisesti tule hyväksymään kaikkien Hillarya ja Hillaryn lähipiiriä koskevien, raskauttavien sähköpostivuotojen jälkeen. Clintonin tärkeimmän tukijan, maailman keskuspankkien omistavan suvun Rothscildien edustajan, globalisti miljardööri George Sorosin, palkkaamat mellakoitsijat ovat valmiina, koska he ovat jo harjoitelleet paikkojen tuhoamista pari viikkoa. Kun Trumpin väki alkaa protestoida tuon rikollisen Hillaryn valintaa presidentiksi, vastaavat Sorosin mielenosoittajat, ja meillä on syy poikkeustilaan valmis. Obama julistaa poikkeustilan, eli hän (ja siis demokraatit) saa vallan haltuun niin kauaksi aikaa kun tilanne, joskus hamassa tulevaisuudessa, normalisoituu.

 

Lue myös:

Ääntenlasku menikin uusiksi, Trumpista ei ehkä tulekaan presidenttiä – voittaako korruptio Yhdysvalloissa?

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

 

25.11.2016 6:24 Englanninkielestä kääntänyt Jari Virtanen

 

Zerohedgen sivustolta:

Viisi tapahtumaa joiden seurauksena Yhdysvaltoihin julistettaisiin sotatila

 

Olet todennäköisesti tietoinen siitä, että Obaman hallinto haluaisi mielelläänYhdysvaltoihin sotatilan. Jos/kun he saavuttavat sen, koko maa ja koko kansa olisivat armeijan hallinnassa ja ne olisi pidettävä kurissa sen varjolla, että hallitus jatkaa ja / tai kansallista turvallisuutta ylläpidetään Yhdysvalloissa.

Katsotaanpa nyt viittä todennäköistä tapahtumaa, jotka mahdollistaisivat poikkeustilan.

Huom: Kaikki nämä voivat tapahtua samanaikaisesti, peräkkäin, erikseen tai minä tahansa yhdistelmänä. Ne voivat myös toistua.

1. Talouden romahdus

Viimeisen vuoden aikana olemme nähneet valtavasti epävakautta kaupassa (kansainvälisessä) ja USA: n kotimaan teollisuudessa. Koska meidän hauras taloutemme perustuu 75 prosenttisesti kulutukseen, mikä tahansa merkittävää tapahtuma, joka saa kansalaiset hidastamaan ostamista voi johtaa tuhoisiin raportteihin. Kulutuksen lasku merkitsee sitä, että ihmiset eivät osta muuta kuin olennaisimpia elämiseen tarvittavia tavaroita ja palveluja, tai mikä olisi (hallituksen silmissä) vieläkin pahempi vaihtoehto, kansa alkaisi hamstrata rahaa ja nostaa rahat pankkitileiltään.
Baltic Dry Indexiä (BDI) voidaan pitää keskeisenä indikaattorina valmistajien ja kuluttaja raakatavaroiden ja materiaalien kuljetettamista merenkulun sopimuksien mukaan. Kuten edellisissä artikkeleissa mainitsin, Hanjinn Container Company, maailman suurin konttikuljettaja, meni konkurssiin kesällä. Näet BDI vaihtelut päivä päivältä osoitteessa http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND

Se on heilahdellut villisti viime vuoden aikana.

Deutsche Bank on konkurssin partaalla ja suuret pankit, kuten Bank of America ja J. P. Morgan ovat tehneett tappioita ja niitä ovat vaivanneet erilaiset oikeusjutut. Työttömyysaste on todellisyuudessa noin 25% ja "Neuvostoliiton tyyliset" tilastojen vääristelyt radiossa "ennätyksellisistä voitoista" ja "talouden parantumisesta" ovat vääriä ja tahallisesti harhaanjohtavia. Pankkien tilapäisiä sulkemisia on jo tapahtunut paikoissa, kuten Indianapolisissa, ja kun poliitikot, pankkiirit, ja oligarkit päättävät, loppuu ”fiat valuutta Federal Reserve” -järjestelmämme, joka on tehoton ja josta on yhä enenemässä määrin tullut naurunaihe maailmalla. Samalla myös palaisimme kultakantaan. Kun noita Pankkien tilapäisiä sulkemisia alkaa tapahtua enemmän, voit olla varma että rahoitusjärjestelmien romahtaa ja sotatila odottaa.

2. Verkkohyökkäys

Tämä on ehdottomasti yksi hallinnomme suosikki. Olemme nähneet jo merkkejä tästä kun ”kansallisen turvallisuuden virasto” DHS (Department of Homeland Security) ja DCI (Director of National Intelligence) ovat julkaisseet kirjeitä ja lausuntoja, joiden mukaan Venäjän hallitus on murtautunut Amerikan vaaliprosessiin. DNC:n (Democratic National Conventionin) sähköpostien hakkerointi 14.10.2016.
laitettiin venäläisten ja Venäjän hallituksen tiliin. Lisäksi näimme 7.9.2016, kaksi päivää ennen Pohjois-Korean ydinaseiden testiä, kuinka kalifornialaiseen yhtiöön, joka valvoo Pohjois-Korean ohjusten laukaisuja, murtauduttiin. DOS (Denial of Service) pantiin heidän tietokonejärjestelmäänsä, näin ehkäisten heidän satelliittitiedon syötteet ja valokuvien lataamiset. Tuo yhtiö oli Project on Crowdsourced Satellite Imagery.
Jos muut hallitukset voivat kaataa meidän internetpalvelimemme, luuletko että on mahdollista, että Yhdysvaltain hallitus Obaman käskystä voisi sen tehdä?

Kun se tapahtuu, matkapuhelimet eivät toimi, tietokoneet kaatuvat, rahoitusmarkkinoilla kuohuu ja kaupanteko loppuu ja pankkiautomaatit ja pankkikortit ovat hyödyttömiä. Kuljetus, varastointi, merenkulku, ja toimitukset kaikki joutuvat sekasortoon ja pysähtyvät. Saat erinomaisen kuvan tästä, kun luet Mac Slavon artikkelin SHTFplan.com sivustolla otsikolla "Kun rekkaliikenne pysähtyy." Se osoittaa kuinka haavoittuvia maamme jakeluverkko on. Lyhyesti sanottuna: Jos kaikki nämä järjstelmät kaatuvat, siitä seuraa sotatila välittömästi.

3. Ennalta arvaamaton tapahtuma

Viime viikolla Obama allekirjoitti seuraavan lain "Executive Order: Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events". Tämä laki kattaa meteoriitin iskemisen, Coronal Mass Ejections (CME’s) auringosta, komeetan iskun, tai minkä tahansa muun avaruuteen liittyvän epätavallisuuden. Mutta eihän tuo ole iso juttu, saatat ajatella. Se kuitenkin on iso asia.
Kuka estää Obamaa joko aiheuttamasta sen, että joku muu maa ampuu meitä EMP:llä (sähkömagneettisella aseella) tai että hän käynnistää omansa (Yhdysvalloissa valmistetun aseen), ja sillä ajetaan verkko alas ja myöhemmin syytetään siitä CME-tapahtumaa tai aurinkomyrskyä?
Muunlaiset tapahtumat voisivat olla mahdollisesti ihmisen aiheuttamia tai syntyä myrskyjen, maanjäristysten, hurrikaanien, tai jopa vulkaanisen toiminnan aiheuttamina. [Suom.huom: Yhdysvaltojen puolustusministeri sanoi vuoden1995 (joulukuussa 2015 Yhdysvaltojen hallituksen virallisilta sivuilta poistetussa) puheessaan: "Pelkään että ekoterroristit aiheuttavat maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia radioaalloilla". Hän viittasi jo olemassa oleviin laitteisiin joista kerrotaan omalla sivustollamme tässä] Jos joku vähättelee tätä, niin pidä mielessä, että tarvitaan vain yhden megatonnin ydinase kuittaamaan joko Yellowstone Caldera tai San Andreas Fault Kaliforniassa. Tällaiset luonnonkatastrofit (joko ihmisen käynnistämänä tai aitoina) ovat yleensä johtaneet sotatilan määräämiseen osavaltion tasolla, tai jopa kansallisella tasolla.

4. Ydinsota/ EMP (elektromagneettinen pulssi) hyökkäys

Sota Pohjois-Korean, Iranin, Kiinan, tai Venän kanssa voi alkaa koska tahansa. Sitä seuraava tuho, joko täysimittainen tai rajoitettu ydinsota käynnistää automaattisesti hallituksen jatkamisen, COG:n (Continuity of Government), ja sitä taas seuraa sotatila.
Saanen sulkea tämän osion omalla varoituksellani:
Kolmas maailmansota alkaa EMP laitteen tai aseen räjäytyksellä manner-Yhdysvaltojen yläpuolella, ja sitä seuraa rajoitettu ydinsota ja perinteinen sodankäynti.

5. Virus tai bakteeri pandemia

Joko luonnollisesti esiintyvä, tai ihmisen aiheuttama. Yhdysvaltojen tartuntatautien keskus, CDC (Centers for Disease Control), sai juuri viime kesänä valtavasti "poliisivaltaa", kun se sai uuden oikeuden asettaa karanteeniin henkilön tai suuria ihmisryhmiä epäiltynä virus- tai bakteeritaudin aiheuttamasta saastumisesta tai noiden tautien levittämisestä.
Tässä artikkeli Catherine J. Frompovichilta otsikolla ALERT: U.S. CDC Giving Itself Unconstitutional Powers to Round Up and Detain Citizens En masse Anytime, Anywhere and Throw Away the Key" (Hälytys: the U.S. CDC suo itselleen perustuslain vastaisen oikeuden kerätä kasaan ihmisiä ja lukita heidät ikuisesti koska tahansa ja missä tahansa, päivätty 3.9.2016). Tuossa artikkelissa kerrotaan kuinka nämä poliisin valtuudet luotiin elokuun 15. päivä 2016, ja kuinka ne nyt ovat voimassa viranomaisten rekisterinumerolla 2016-18103. Tuo ehdotettu sääntö on nyt laki, ja sitä voidaan helposti käyttää sotatilan määräämisen perusteeksi Yhdysvalloissa. Joko luonnossa esiintyvän, ihmisen aiheuttaman, tai valheellisen.
Meidän hyväntahtoinen ja ystävällinen hallituksemme voi näiden yllämainittujen lisäksi määrätä sotatilan levottomuuksien vuoksi.
Kuten Rahm Emmanuel sanoi: "Älä anna kriisin mennä hukkaan," juuri ne joita suojellaan ovat ne, jotka luovat edellytykset levottomuuksille. Se on kirjaimellisesti "ongelma, joka ratkaisee itsensä".

Käyttämällä valheellisia perusteluja "ihmisten omien etujen ja turvallisuuden kannalta" sotatilalaki julistetaan ihmisten liikkuvuuden tai toiminnan rajoittamiseksi, ja heidän ohjamiseksi... heidän suojelemiseksi heiltä itseltään.
Sitten tulevat vielä matkustusrajoitukset, poliisivaltio kaduilla, työpaikoilla, ja ampuma-aseiden takavarikointi. Sitä seuraa "toisinajattelijoita ja mahdollisten häiriköiden" poistaminen sekä ulkonaliikkumiskiellot, ja rajoitukset koskien kaikkea mitä me teemme. Sotatila on Obaman hallinnon tavoite . Ongelmana on vain se, ettei hän (Obama) voi julistaa sitä mielivaltaisesti. Sotatilan julistamiseksi vaaditaan syy, kuten yksi noista viidestä mainitusta. Noissa tilanteissa hän voi evätä meiltä perustuslain mukaiset oikeutemme ja vapautemme ja ohittaa Yhdysvaltojen todelliset lait. Tällainen tilanne on hänen lopullisen tavoitteensa. Tällainen tilanne tarkoittaisi myös Yhdysvaltojen loppua...

 

Lue myös suositut artikkelimme:

Pizzagate: Pedofiilirinki johtaa Yhdysvaltoja ja monia muita maita

Julian Assangen katoamisesta lisää tietoa: Wikileaks on rikollisen eliitin hallussa! Ilmiantajat ovat nyt vaarassa!

Clintonien murhauttamat ihmiset

Ron Paul, entinen presidenttiehdokas, julkaisi listan valemediasta

 

Alkuperäinen artikkeli:

The End State: 5 Triggering Events That Would Place The U.S. Under Martial Law

 
Tyler Durden's picture

Submitted by Mac Slavo via SHTFPlan.com,

This article was originally published by Jeremiah Johnson at Tess Pennington’s ReadyNutrition.com

martial-law-2

As you are probably well aware, the Obama administration would like nothing more than to place the United States under Martial Law.

Once that is accomplished, the country and people would be locked down and kept under control on the pretext of continuing with the government and/or maintaining the national security of the U.S.

Let’s take a look at 5 events the administration would be most likely to utilize to reach this end state.

Note: All of these can occur simultaneously, successively, or individually in any combination at any time: there is no limit to their use or potential to recur!

1. Economic Meltdown

Over the course of this past year, we have seen a tremendous amount of volatility in trade (international) and the U.S.’s domestic manufacturing base. As our fragile economy is based on 75% of consumer spending, any significant downturn that keeps the shoppers home can lead to disastrous reports. Lower consumer spending means people do not buy goods and services beyond the absolute essentials, and worse: (in the government’s eyes) they hoard money and withdraw their funds from bank accounts.

The Baltic Dry Index (BDI) can be seen as a key indicator of raw goods and materials transported to manufacturers and consumers via shipping contracts. As mentioned in previous articles, Hanjinn Container Company, the7th largest container corporation in the world just filed for bankruptcy over the summer. You can see the BDI fluctuations day by day when you visit http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND. It has been fluctuating wildly over the past year.

Deutsche Bank is on the verge of bankruptcy and large banks such as Bank of Americaand J.P. Morgan have been plagued by losses and lawsuits alike. The unemployment rate is truly about 25% and the “Soviet” style statistics quacked from the radio on “record gains” and “economic improvements” are false and intentionally misleading. A “Bank Holiday”has already happened in places such as Indianapolis, and when the politicians, bankers, and oligarchs decide, they will pull the plug on a Federal Reserve system of fiat currency that is already an ineffective laughingstock of a smirking world that is steadily returning to the gold standard. When that Bank Holiday is declared, you can be sure the financial systems will collapse and Martial Law will be waiting in the wings.

2. Cyberattack

This one is definitely one of the administration’s favorites. We’ve been seeing signs of this with the DHS (Department of Homeland Security) and DNI (Director of National Intelligence) letters and statements that the Russian government is hacking into the American electoral and election process. The “targeting” of the DNC (Democratic National Convention) e-mails was assigned to the Russians and officially the Russian government has been accused by the administration of such, and trying to influence the presidential race on Friday, 10/14/16.

We also saw on 9/7/16, two days before the 5th North Korean nuclear test, the corporation based in California that monitors North Korean missile launches and nuclear testing was hacked into. A DoS (Denial of Service) was placed into their computer systems, preventing them from uploading satellite feeds and photos that would have enabled them to monitor the North Korean launch. That corporation is the Project on Crowdsourced Satellite Imagery. You can read more about this in the article “DoS Attack Crashes Website Monitoring North Korea’s Nuclear Test Site,” by Eric Niiler of Wired.com.

If other governments can crash our internet and servers, do you think it is possible that the U.S. government as directed by the Obama administration can do it on its own?

When that occurs, cell phones will go down, the computers will go down, the financial markets will be in a turmoil and cease trading, and ATM’s and bank cards will be rendered useless. Transportation, inventories, shipping, and deliveries will all be thrown into a turmoil and come to a halt. For an excellent description of this, read Mac Slavo’s article fromSHTFplan.com entitledWhen the Trucking Stops,” that shows how vulnerable our nation’s supply lines are. Bottom line: if all of this goes down as a result of a cyberattack, Martial Law will immediately follow.

3. “Unforeseeable/Black Swan” Event

As of last week, Obama just signed an Executive Order (EO), entitled Executive Order: Coordinating Efforts to Prepare the Nation for Space Weather Events,” signed10/13/2016. Such an EO could cover meteor strikes, Coronal Mass Ejections (CME’s) from the sun, a comet, or any other space anomaly. Not a big deal, you may think? It is a big deal, because here’s the bottom line:

Who is to prevent Obama from either causing another nation to launch an EMP (Electromagnetic Pulse) weapon, or launching one of his own (U.S.-made weapon), taking down the grid and subsequently blaming it on a CME event/solar storm, courtesy of the sun?

Other events would include potentially man-made or generated storms, such as earthquakes, hurricanes, or even volcanic activity. If one scoffs at such, remember all that it would need is a 1 megaton nuclear “kicker” to set off either Yellowstone Caldera or the San Andreas Fault. Such natural disasters (initiated by man or genuine) usually result in Martial Law at the state level on a regular basis, much less one that is national in scope…that Obama would jump on to inculcate Martial Law.

4. Nuclear War/EMP Attack

Any day we could be at war with North Korea, Iran, China, or Russia. The resulting devastation, whether a full-scale or a limited nuclear war would automatically set in motion the wheels for COG (Continuity of Government), and a declaration of Martial Law.

Let me close this portion with my caveat:

World War III will begin with the detonation of an EMP device or weapon over the continental United States, followed by a limited nuclear exchange and then conventional warfare.

5. Viral or Bacterial Pandemic

Either naturally-occurring, or man-made. The CDC (Centers for Disease Control) just inherited a tremendous amount of “police power” over the summer regarding their newfound ability to quarantine individuals or large groups of people on the suspicion of contamination/communicability regarding viral or bacterial pathogens relating to a potential or real pandemic.

There is an article by Catherine J. Frompovich entitled “ALERT: U.S. CDC Giving Itself Unconstitutional Powers to Round Up and Detain Citizens En masse Anytime, Anywhere and Throw Away the Key,” dated on 9/3/16. This article details how these police powers were created in the Federal Register as the Proposed Rule “Control of Communicable Diseases” on August 15, 2016 that are now in effect to be found underFederal Register Number: 2016-18103. Guess what? That proposed rule is now law, and could easily be utilized to “justify” Martial Law in the U.S. because of a pandemic: naturally-occurring, man-made, or phony.

In addition to all of these juicy tidbits, the deciding factor is what I refer to as the “IHM,” or “Incredible Human Mob.” Yes, Civil Unrest is a factor; yet it is not a method but a “sign/symptom,” a “side-effect” of what happens when one of the aforementioned 5 methods are employed. “In the interests of public safety,” or “to protect the public,” or “to maintain law and order” are the phrases trumpeted by our benevolent and friendly government.

As Rahm Emmanuel said, “Never let a crisis go to waste,” the very ones who are to be protected (the public) are the ones who create the conditions for civil unrest. It’s literally a “problem that takes care of itself,” and here’s the bottom line to cover the Civil Unrest factor:

Using the fake justification “in the interests of the safety of the people,” martial law will be declared to confine, restrict, and control the people…protecting them from…themselves.

Then come the restrictions to travel, the police state in the streets, at the workplace, and the confiscation of firearms. Then comes the removal of “dissidents and potential troublemakers,” as well as the curfews, restrictions, and limitations in every facet of our society. Martial Law is an objective of the Obama administration. The problem is that he (Obama) cannot just arbitrarily declare it. The declaration requires a prod, such as one of the 5 methods mentioned. In those circumstances, he then can suspend our rights under the Constitution and bypass the true laws of the U.S. Such an end state is his desire. Such an end state would also mean the end…of the United States.

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3