Havaiji ohjusiskun kohteena - Päivitys #13 – Robert Steele: Laukaistu todennäköisesti israelilaisesta sukellusveneestä – Hallitukset valehtelevat

 

 

 

Päivitys #13 (4.2.2018):

Phi Beta Iota: Jos tämä tarina olisi tullut julki samana päivänä kun viranomaiset varoittivat kansalaisia ohjuksesta, se olisi uskottavampi. Sen kuitenkin tultua julki tässä vaiheessa, se EI ole uskottava, mutta se on huomiomme arvoinen, ja yksi mahdollisista selityksistä tapahtuneelle. Tämä tarina ei myöskään tue saamaamme tietoa siitä, että viranomaistiedotteen lähettämisprosessissa on viisi vaihetta (yhden napin sijaan).

Työntekijä, joka on vastuussa viranomaistiedotteen lähettämisestä, sanoo että ohjusisku oli hänen mielestään todellinen

Väärä hälytys ohjusiskua koskien annettiin Havaijilla tammikuun 13. päivä, koska hälytyksestä vastannut työntekijä uskoi ohjusiskun olleen todellinen. Tähän tulokseen on tultu Yhdysvaltojen viestintäviranomaisen, FCC:n, esitutkinnassa.

Raportin mukaan väärä hälytys ei ollut seurausta siitä, että työntekijä olisi valinnut väärän tekstin menuvalikosta, vaan siitä, että hän piti käynnissä ollutta harjoitusta todellisena. Raportin mukaan harjoituksessa käytettiin virheellistä tekstiä ”Tämä ei ole harjoitus.”

Päivitys #12:

Phi Beta Iota: Alla oleva lukijan kommentti antaa ymmärtää, että kyseessä olisikin ollut harjoitus, jossa itse laukaistu ohjus tuhottiin, ja että tuo harjoitus tulkittiin todelliseksi tilanteeksi. Emme pidä selitystä todennäköisenä vaihtoehtona tapahtuneelle, vaan vain yhtenä mielessä pidettävänä selityksenä.

Krazyredinamerica 10 tuntia sitten

Olen asunut vuosikaudet Kalalau Valleyssä Kauain saarella Barking Sandsin ilmavoimien tukikohdan ja NASA:n obseratorion vieressä. Olen nähnyt mannerten välisten ohjusten laukaisuja alueella ja ne on aina tuhottu satelliitein kohdistetuilla lasereilla (laser targeting satelitte System).

 

UPDATE 11:

Phi Beta Iota: We are not sure we believe this but Dave Janda and Greg Hunter are very serious people so we feel obliged to include this in the evolving post. Discussion of rogue Chinese submarine firing missile and then destroyed by the Chinese Navy, start at 27:00.

Päivitys #10:

Phi Beta Iota: Olemme saaneet lukuisia sähköposteja, joissa kerrotaan, että useat väärät hälytykset, ei vain Havaijilla, vaan myös muualla, ovat kiinalaiseten hakkereiden työtä. Meillä ei ole suoran käden tietoa, mutta tuokin on mahdollista. On mahdollista, että Havaijin hälytys oli väärä ja että siitä syytetään väärää henkilöä. Myös se on mahdollista, että koko ohjusta ei ollutkaan, mutta pidämme silti todennäköisempänä ohjusvaihtoehtoa, eli että ohjus laukaistiin, hyökkäys estettiin ja että hallitus valehtelee meille.

Päivitys #9:

Benjamin Fulfordin viimeisin:

“…Elon Musk… Musk on selvästi suuri rahanpesukanava kaikelle sille yksitysomisteisten keskuspankkien likaiselle rahalle jota on ollut liikkeellä viime aikoina. On myös tärkeää pitää mielessä, että sekä Pentagonin että NSA:n lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että SpaceX ja Musk ovat todelliset uhat ja syylliset viime aikojen Pohjois-Korean ohjusuhan takana.

“…Kasaarimafian kabalistit ovat viime vuosina uhkailleet ja toteuttaneet ydinasehyökkäyksiä ja “Armageddonin” aloittamisella. Heidät ovat kuitenkin yleensä pysäyttäneet mysteeriset voima. Meidän Pentagonin lähteemme myöntävät, että "salaista avaruusohjelmaa on saatettu käyttää ydinaseiden eliminoimisessa Havaijilla ja Japanissa sekä estää Kabaalin poistuminen maapallolta.”

Päivitys #8 25.1.2018:

Eli Havaijin isku oli valtamedian ja viranomaisten mukaan väärä hälytys eikä mitään ohjusta laukaistu. Ja nyt Yhdysvallat suunnittelee hyökkäystä ydinasein Pohjois-Koreaan samalla kun kauppasaartoa kiristetään vaikka "tiedämme", ettei P-K laukaissut ohjusta ja itseasiassa on aloittamassa neuvottelut Etelä-Korean kanssa. Näyttää siltä, että Trump ei ole Yhdysvaltojen johdossa. Maata pyörittävät maanpetturit ja valepukit joita on jokaisen yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun johdossa. Jos Trump ei siivoa Valkoista Taloa, hän tulee tuhoutumaan yhdessä meidän kaikkien kanssa [kolmannessa maailmansodassa].

Yhdysvaltojen näkymättömät pommikoneet Guamissa valmistautuvat pommittamaan Pohjois-Koreaa ydinasein

Yhdysvallat asettaa uusia sanktioita Pohjois-Korealle

Päivitys #7 23.1.2018:

Phi Beta Iota: Tohtori Michael Salla on yksi parhaimmista lähteistä Salaiseen avaruusohjelmaan, ja hän on julkaissut alla olevan linkin videoineen. Emme todellakaan pidä todennäköisenä, että yhdellä CIA:n salaisista ryhmistä (paramilitary arm) olisi omia sukellusveneitä. Olemme yhtä mieltä siitä, että CIA:lla on rajoittamaton salainen budjetti käytettävissään (budjetti, jonka varojen käyttöä ei tarvitse raportoida Mike Pompeolle). Tuon budjetin varat tulevat huumeiden, aseiden, kullan, käteisen ja lasten salakuljettamisesta ja myynnistä ja on täysin mahdollista, että on olemassa täysin kaikissa rekistereissä näkymätön ”musta” CIA jolla on omat ”mustat” joukkonsa ja varusteensa (“Black” fleet). Suosittelemme artikkelia luettavaksi, sillä se selittää myös yhden täysin varteenotettavan vaihtoehtona tapahtuneelle. Artikkeli myös tuo esiin sen, että Israelin sukellusveneet voivat laukaista vain ”nuclear cruise missiles”, mutta eivät ballistisia ydinkärjellä varustettuja ohjuksia. Emme ole varmoja siitä, että tuo fakta poissulkisi sen, että ohjuksen laukaissut sukellusvene olisi israelilainen, varsinkin kun on hyvin paljon mahdollista, että Israelilta puuttuu yksi kappale Dolphin-sukellusveneitä.

The Secret Navy behind the Ballistic Missile Attack on Hawaii

 

Päivitys #6:

Phi Beta Iota: Jim Stonea ovat sionistit jo pitkään sensuroineet. Hän joka on ehdottomasti yksi parhaista lähteistä kertomaan siitä, kuinka sionistit käyttivät NSA:ta hyväkseen luodessaan takaportin suurimpaan osaan maailman tietokoneista (erityisesti niihin, joissa on Intelin prosessori), jota takaporttia hyväksikäyttäen NSA ja sionistit suorittavat taloudellista vakoilua. Jim Stone uskoo, että yksi kolmesta Israelin Dolphin-sukellusveneistä on kateissa ja sen uskotaan tuhoutuneen Havaijin lähistöllä. Meillä ei ole asiasta ensikäden tietoa. Alkuperäinen artikkeli, joka on lukemisen arvoinen!  Extract on Israeli Submarine Only.

Päivitys #5 20.1.2018:

01 Poikkeukselliset, massiiviset tapahtumat käynnissä Yhdysvaltojen itärannikolla. Yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien sukellusveneiden etsintään ja niitä vastaan taistelemaan varustettua lentokonetta etsii sukellusveneitä rannikolta. Myös siviilejä kutsuttu apuun.

Sukellusveneitä New Jerseyn/Delawaren/Marylandin rannikolla? Yhdysvaltojen merivoimat lähetti yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien "sukellusveneidenvastaista" lentokonetta itärannikolle ohjusiskun pelossa

02 Everstiluutnanttit Potter (VP) selitti joulukuussa yhteyden Q:n (#QAnon) ja Havaijin tapahtumien välillä. Hän analysoi myös Clintonien turvallisen välimatkan tapahtumista (myös tuulet ja merivirrat Havaijilla ovat Clintoneille suotuisat). Alkaen minuutista 25:00.

(Ylläpito: Q on todennäköisesti osa Trumpin hallintoa, ja on ennustanut oikein monet tapahtumat lähiviikkoina. Q viestittää pääasiallisesti Twitterin ja anonyymien sivustojen, kuten 4Chan:in, kautta. Yksi todella seuraamisen arvoinen henkilö nyt, kun valtavia asioita on tapahtumassa Varjohallituksen "kaatuessa", on 100.000 päivittäisen seuraajan lyhyessä ajassa saanut YouTube-kanavan Destroying the Illusion Jordan Sather. Jordan analysoi lähes päivittäin Q:n postauksia, sekä kansalle tärkeitä uutisia. Lisää Q:sta videossa alla)

Varjohallituksen ydinohjushyökkäys estetty

Edellisen linkin videon voit katsoa myös tässä (koska lukijat ovat raportoineet ongelmia tuon sivun videon kanssa). Tai vaihtoehtoisesti nimellä YouTubesta: MISSILES, MAD SCIENTISTS, AND MAD POLITICIANS

(Varjohallitus selitetty tässä. Video, jossa Valkoisen Talon lehdistösihteeri selittää Varjohallituksen olemassaoloa tässä)

 

Kuva: Vuonna 2010 Kiina laukaisi ohjuksen Kalifornian rannikolta kohti Tyyntä valtamerta (todennäköisesti näyttääkseen Yhdysvalloille kykynsä päästä Yhdysvaltojen "suojan" läpi). Valehteleva valtamedia sanoi lentokoneen aiheuttaneen kondenssivanan. Armeijan asiantuntijat pitävät tuota selitystä harhaanjohtavana.

 

18.1.2018

(Päivitetty 19.1.2018 17:56, käännetty suomeksi ja lisätty päivitys #4)

 

Sivu on suomennettu kopio ystävämme, Tenojoella maaliskuussa 2017 kutsuvieraanamme olleen, entisen CIA:n agentin, vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotetun, Robert David Steelen sivusta.

Robertin sivusto: http://phibetaiota.net/2018/01/defdog-there-was-a-missile-government-is-lying/

(Hänen sivustonsa, kuten moni muukin sivusto, jota varjohallitus pitää sille epäedullisena, on ajoittain DDOS-hyökkäysten kohteena. Jos se ei avaudu, yritä myöhemmin uudelleen)

 

  

Kuvat: Hillary Clinton (kuten moni muukin hänen kaltaisensa korkean tason poliitikko Yhdysvalloissa) on matkalla vankilaan. Hillarylla on ollut jo jonkin aikaa vangin seurantapanta ("ortopedinen saapas") jalassaan. Fox News: Hillary on tutkinnassa Uranium One -skandaalissa. Varjohallitus, todelliset voimat "päättäjien" takana, on jäämässä työttömäksi, eivätkä he luovu vallasta ilman kunnon taistelua (kolmas maailmansota pelastaisi monet heistä, ja sitä he yrittävät nyt käynnistää esimerkiksi yrittämällä saada Yhdysvaltoja vastaan tehty ohjusisku näyttämään Pohjois-Korean operaatiolta.).

 

Päivitys #4: US IC NK Ei tehnyt sitä, yhdysvaltalainen hävittäjä voi ampua alas ballistisen ohjuksen. Mikä on salaisen avaruusohjelman rooli?

Päivitys #3: Tyynen valtameren ohjuskomentokeskus antoi varoituksen, turistivene todisti räjähdyksen merellä ja tapahtuma raportoitiin televisiokanava 2:lla ja poistettiin myöhemmin.

 

SHORT URL: http://tinyurl.com/HawaiiFalseFlag

On todisteita siitä, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin ”kauhuharjoituksesta”

Erikoishaastattelu: Näyttelijä Steven Seagal paljastaa varjohallituksen sodan Yhdysvaltoja vastaan. Hän paljastaa myös ystävyyssuhteensa Putinin kanssa: Katso koko haastattelu.


 

Tapahtuneessa oli mukana ohjus, joka todennäköisesti laukaistiin sukellusveneestä, joka oli varjohallitukselle lojaalien tahojen hallussa. Tuo sukellusvene oli todennäköisesti Israelin tai Saksan valtion, mutta se saattoi kuulua myös Yhdysvalloille. Ohjusta ei laukaistu Pohjois-Koreasta, eikä sitä laukaissut Pohjois-Korean armeija tai vastaava pohjoiskorealainen taho.

Ohjusisku onnistuttiin torjumaan ohjuksen laukaisun jälkeen, ja sitten alkoi tapahtuman peittely eli salaaminen kansalaisilta. Ei ole olemassa nappia, jota joku olisi voinut vahingossa painaa. Muun muassa vakavia onnettomuustilanteita varten suunnitellussa hälytysjärjestelmässä Havaijilla on viisi idioottivarmaa turvaprosedyyriä, joista viimeisessä käytetään samanlaista järjestelmää kuin ydinsukellusveneissä ja vastaavissa estämään vahingossa tapahtuva ydinkärjellä varustetun ohjuksen laukaisu. Tuossa järjestelmän viimeisessä vaiheessa kaksi henkilöä käyttää samanaikaisesti omaa avainta, parin metrin päässä toisistaan, virallisen, lopullisen hälytyksen antamiseksi.

 

Phi Beta Iota (Robert David Steele): Meidän tulee tässä yhteydessä muistaa USS Libertyn tapahtuma ja sitä seurannut tapahtuman täydellinen salaaminen. Tuon salaamisen takana olivat sionistit, joista osa oli Yhdysvaltojen valtion palveluksessa. Havaijin tapahtumassa moni tietolähde sanoo Israelin olevan ohjuksen laukaisun takana. Sitä ei kuitenkaan ole vielä aukottomasti todistettu. Tällä hetkellä käydään keskustelua siitä, kuinka ”avuton” Havaiji on tällaisen ohjushyökkäyksen edessä, ja noiden keskustelujen pääasiallinen tarkoitus on saada Havaijille lisärahoitusta turvajärjestelmiään varten. Yhdysvaltojen armeijan joukoilla ja infrastruktuurilla Havaijilla ja Guamilla on tärkeä rooli Yhdysvaltojen maanpuolustusjärjestelmässä.

 

Lue myös:

Israelin uusimmalla ja nykyaikaisimmalla sukellusveneellä on tärkeä rooli maan puolustamisessa sotilaallisen hyökkäyksen sattuessa.

USS Liberty @ Phi Beta Iota

9/11 Cheney @ Phi Beta Iota

 

Päivitys #4 19.1.2018

01 On jo selvää, ettei Pohjois-Korea ole Havaijin ohjusiskun takana. Kaiken lisäksi Pohjois-Koreaa pidetään yleisesti rationaalisina, eikä heidän atomienergiaa/ydinaseita koskeva ohjelmansa ole muuta kuin puolustuksellinen (their nuclear program is totally defensive).

Miksi Trumpin Pohjois-Koreaa koskeva Kaivaa verta nenästään’ -kampanja on vain huijausta

Yhdysvaltojen tiedusteluyhteisö on sitä mieltä, että Pohjois-Korean johtaja on varovainen ja laskelmoiva päättäjä, jolla ei ole mitään halua hyökätä Yhdysvaltoja vastaan ydinaseita käyttäen. CIA:n Pohjois-Korea keskuksen apulaisjohtaja (The deputy chief of the CIA’s Korea Mission Center) Yong Suk Lee jopa näki tarpeelliseksi julkistaa virastonsa arvio Washingtonissa viime lokakuussa järjestetyssä konferenssissa.

02 Havaijin lähistöllä partioivien Yhdysvaltojen merivoimien hävittäjien miehistö on koulutettu ampumaan alas mahdollisia ohjuksia ja heillä on tuohon tehtävään vaadittava varustus.

Yhdysvaltojen merivoimat ampuivat alas ohjuksen harjoituksissa

03 On mahdollista, että Salaista avaruusohjelmaa käytettiin ohjuksen alasampumiseen Havaijilla, elleivät merivoimien hävittäjät olleet asemissa.

Estikö Salainen avaruusohjelma ydinasehyökkäyksen Havaijilla?

…yhtä mahdollisuutta tukevat valokuvat lukuisista UFOista, joita nähtiin Havaijin yllä 31 minuuttia toisen hälytyksen jälkeen. Valokuvissa näkyy ufoja, joilla näyttää olevan käytössään kehittynyttä teknologiaa. Nuo ufot saattavat kuulua Yhdysvaltojen ilmavoimien Salaiseen avaruusohjelmaan, joka on eronnut varjohallituksen alaisuudesta.

Toinen mahdollinen selitys on se, että ufot kuuluivat avaruusolioille jotka olivat osa vuosikymmeniä voimassa ollutta sopimusta ydinasehyökkäysten estämiseksi. Näin meille kertoo web-sivusto Solaris Modalis, joka julkaisi valokuvat sivullaan.

 

Päivitys #3:

Hyvin luotettava henkilö Havaijilla sanoo seuraavaa:

Havaijilla huhutaan siitä, että turistiryhmä oppaineen oli veneessä merellä noin 150 kilometriä Havaijin rannikolta lauantai aamuna kello 8.00. He todistavat nähneensä meteorilta näyttäneen esineen räjähtävän meren yllä. Noiden henkilöiden kertomus näytettiin havaijilaisella tv-kanavalla, mutta pian tuon näyttämisen jälkeen video poistettiin tv-kanavan web-sivustolta. Erään toisen huhun mukaan ohjus laukaistiin israelilaisesta Dolphin 2 -sukellusveneestä. Kesken televisiossa näytetyn koripallo-ottelun nähtiin myös punaisella tekstillä kirjoitettu tyynen valtameren komentokeskuksen lähettämä viranomaisten varoitus, jossa kerrottiin ihmisille käynnissä olevasta ohjusiskusta Havaijin lähistöllä. (Ylläpito: Kuvakaappaus alla. Lähde on Robertin itsensäkin ajoittain linkkaama, eli suhteellisen luotettava: www.jimstone.is)


 

Päivitys #2:

Tässä on kyse uudesta konseptista, käänteisestä lavastetusta hyökkäyksestä, jossa oikea tapahtuma salataan ja saadaan kansa uskomaan siihen, ettei mitään vakavaa ole tapahtunut: Väärä hälytys, jatkakaa vain työtänne. Alla pari katsomisen arvoista videota.

Proof MSM Knew IN ADVANCE About Hawaii Terror Drill

EXCLUSIVE: Steven Seagal Exposes Deep State War VS America/His Relationship With Putin: FULL INTERV.

 

Päivitys #1:

Havaijilainen kertoo:

Poikani, joka asuu Havaijin pohjoisrannikolla, kertoi tuttujensa nähneen ja videoineen taivaalla jotain, jolla oli ”tulipyrstö”. Heidän mielestään taivaalla oli selvästi jotain.

Kiitos siitä, että julkaiset myös uutisia sivustollasi, sillä moni meistä ei usko sitä selitystä, mikä kansalaisille annetaan.


 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3