Havaiji ohjusiskun kohteena - Päivitys #13 – Robert Steele: Laukaistu todennäköisesti israelilaisesta sukellusveneestä – Hallitukset valehtelevat

 

 

 

Päivitys #13 (4.2.2018):

Phi Beta Iota: Jos tämä tarina olisi tullut julki samana päivänä kun viranomaiset varoittivat kansalaisia ohjuksesta, se olisi uskottavampi. Sen kuitenkin tultua julki tässä vaiheessa, se EI ole uskottava, mutta se on huomiomme arvoinen, ja yksi mahdollisista selityksistä tapahtuneelle. Tämä tarina ei myöskään tue saamaamme tietoa siitä, että viranomaistiedotteen lähettämisprosessissa on viisi vaihetta (yhden napin sijaan).

Työntekijä, joka on vastuussa viranomaistiedotteen lähettämisestä, sanoo että ohjusisku oli hänen mielestään todellinen

Väärä hälytys ohjusiskua koskien annettiin Havaijilla tammikuun 13. päivä, koska hälytyksestä vastannut työntekijä uskoi ohjusiskun olleen todellinen. Tähän tulokseen on tultu Yhdysvaltojen viestintäviranomaisen, FCC:n, esitutkinnassa.

Raportin mukaan väärä hälytys ei ollut seurausta siitä, että työntekijä olisi valinnut väärän tekstin menuvalikosta, vaan siitä, että hän piti käynnissä ollutta harjoitusta todellisena. Raportin mukaan harjoituksessa käytettiin virheellistä tekstiä ”Tämä ei ole harjoitus.”

Päivitys #12:

Phi Beta Iota: Alla oleva lukijan kommentti antaa ymmärtää, että kyseessä olisikin ollut harjoitus, jossa itse laukaistu ohjus tuhottiin, ja että tuo harjoitus tulkittiin todelliseksi tilanteeksi. Emme pidä selitystä todennäköisenä vaihtoehtona tapahtuneelle, vaan vain yhtenä mielessä pidettävänä selityksenä.

Krazyredinamerica 10 tuntia sitten

Olen asunut vuosikaudet Kalalau Valleyssä Kauain saarella Barking Sandsin ilmavoimien tukikohdan ja NASA:n obseratorion vieressä. Olen nähnyt mannerten välisten ohjusten laukaisuja alueella ja ne on aina tuhottu satelliitein kohdistetuilla lasereilla (laser targeting satelitte System).

 

UPDATE 11:

Phi Beta Iota: We are not sure we believe this but Dave Janda and Greg Hunter are very serious people so we feel obliged to include this in the evolving post. Discussion of rogue Chinese submarine firing missile and then destroyed by the Chinese Navy, start at 27:00.

Päivitys #10:

Phi Beta Iota: Olemme saaneet lukuisia sähköposteja, joissa kerrotaan, että useat väärät hälytykset, ei vain Havaijilla, vaan myös muualla, ovat kiinalaiseten hakkereiden työtä. Meillä ei ole suoran käden tietoa, mutta tuokin on mahdollista. On mahdollista, että Havaijin hälytys oli väärä ja että siitä syytetään väärää henkilöä. Myös se on mahdollista, että koko ohjusta ei ollutkaan, mutta pidämme silti todennäköisempänä ohjusvaihtoehtoa, eli että ohjus laukaistiin, hyökkäys estettiin ja että hallitus valehtelee meille.

Päivitys #9:

Benjamin Fulfordin viimeisin:

“…Elon Musk… Musk on selvästi suuri rahanpesukanava kaikelle sille yksitysomisteisten keskuspankkien likaiselle rahalle jota on ollut liikkeellä viime aikoina. On myös tärkeää pitää mielessä, että sekä Pentagonin että NSA:n lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että SpaceX ja Musk ovat todelliset uhat ja syylliset viime aikojen Pohjois-Korean ohjusuhan takana.

“…Kasaarimafian kabalistit ovat viime vuosina uhkailleet ja toteuttaneet ydinasehyökkäyksiä ja “Armageddonin” aloittamisella. Heidät ovat kuitenkin yleensä pysäyttäneet mysteeriset voima. Meidän Pentagonin lähteemme myöntävät, että "salaista avaruusohjelmaa on saatettu käyttää ydinaseiden eliminoimisessa Havaijilla ja Japanissa sekä estää Kabaalin poistuminen maapallolta.”

Päivitys #8 25.1.2018:

Eli Havaijin isku oli valtamedian ja viranomaisten mukaan väärä hälytys eikä mitään ohjusta laukaistu. Ja nyt Yhdysvallat suunnittelee hyökkäystä ydinasein Pohjois-Koreaan samalla kun kauppasaartoa kiristetään vaikka "tiedämme", ettei P-K laukaissut ohjusta ja itseasiassa on aloittamassa neuvottelut Etelä-Korean kanssa. Näyttää siltä, että Trump ei ole Yhdysvaltojen johdossa. Maata pyörittävät maanpetturit ja valepukit joita on jokaisen yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun johdossa. Jos Trump ei siivoa Valkoista Taloa, hän tulee tuhoutumaan yhdessä meidän kaikkien kanssa [kolmannessa maailmansodassa].

Yhdysvaltojen näkymättömät pommikoneet Guamissa valmistautuvat pommittamaan Pohjois-Koreaa ydinasein

Yhdysvallat asettaa uusia sanktioita Pohjois-Korealle

Päivitys #7 23.1.2018:

Phi Beta Iota: Tohtori Michael Salla on yksi parhaimmista lähteistä Salaiseen avaruusohjelmaan, ja hän on julkaissut alla olevan linkin videoineen. Emme todellakaan pidä todennäköisenä, että yhdellä CIA:n salaisista ryhmistä (paramilitary arm) olisi omia sukellusveneitä. Olemme yhtä mieltä siitä, että CIA:lla on rajoittamaton salainen budjetti käytettävissään (budjetti, jonka varojen käyttöä ei tarvitse raportoida Mike Pompeolle). Tuon budjetin varat tulevat huumeiden, aseiden, kullan, käteisen ja lasten salakuljettamisesta ja myynnistä ja on täysin mahdollista, että on olemassa täysin kaikissa rekistereissä näkymätön ”musta” CIA jolla on omat ”mustat” joukkonsa ja varusteensa (“Black” fleet). Suosittelemme artikkelia luettavaksi, sillä se selittää myös yhden täysin varteenotettavan vaihtoehtona tapahtuneelle. Artikkeli myös tuo esiin sen, että Israelin sukellusveneet voivat laukaista vain ”nuclear cruise missiles”, mutta eivät ballistisia ydinkärjellä varustettuja ohjuksia. Emme ole varmoja siitä, että tuo fakta poissulkisi sen, että ohjuksen laukaissut sukellusvene olisi israelilainen, varsinkin kun on hyvin paljon mahdollista, että Israelilta puuttuu yksi kappale Dolphin-sukellusveneitä.

The Secret Navy behind the Ballistic Missile Attack on Hawaii

 

Päivitys #6:

Phi Beta Iota: Jim Stonea ovat sionistit jo pitkään sensuroineet. Hän joka on ehdottomasti yksi parhaista lähteistä kertomaan siitä, kuinka sionistit käyttivät NSA:ta hyväkseen luodessaan takaportin suurimpaan osaan maailman tietokoneista (erityisesti niihin, joissa on Intelin prosessori), jota takaporttia hyväksikäyttäen NSA ja sionistit suorittavat taloudellista vakoilua. Jim Stone uskoo, että yksi kolmesta Israelin Dolphin-sukellusveneistä on kateissa ja sen uskotaan tuhoutuneen Havaijin lähistöllä. Meillä ei ole asiasta ensikäden tietoa. Alkuperäinen artikkeli, joka on lukemisen arvoinen!  Extract on Israeli Submarine Only.

Päivitys #5 20.1.2018:

01 Poikkeukselliset, massiiviset tapahtumat käynnissä Yhdysvaltojen itärannikolla. Yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien sukellusveneiden etsintään ja niitä vastaan taistelemaan varustettua lentokonetta etsii sukellusveneitä rannikolta. Myös siviilejä kutsuttu apuun.

Sukellusveneitä New Jerseyn/Delawaren/Marylandin rannikolla? Yhdysvaltojen merivoimat lähetti yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien "sukellusveneidenvastaista" lentokonetta itärannikolle ohjusiskun pelossa

02 Everstiluutnanttit Potter (VP) selitti joulukuussa yhteyden Q:n (#QAnon) ja Havaijin tapahtumien välillä. Hän analysoi myös Clintonien turvallisen välimatkan tapahtumista (myös tuulet ja merivirrat Havaijilla ovat Clintoneille suotuisat). Alkaen minuutista 25:00.

(Ylläpito: Q on todennäköisesti osa Trumpin hallintoa, ja on ennustanut oikein monet tapahtumat lähiviikkoina. Q viestittää pääasiallisesti Twitterin ja anonyymien sivustojen, kuten 4Chan:in, kautta. Yksi todella seuraamisen arvoinen henkilö nyt, kun valtavia asioita on tapahtumassa Varjohallituksen "kaatuessa", on 100.000 päivittäisen seuraajan lyhyessä ajassa saanut YouTube-kanavan Destroying the Illusion Jordan Sather. Jordan analysoi lähes päivittäin Q:n postauksia, sekä kansalle tärkeitä uutisia. Lisää Q:sta videossa alla)

Varjohallituksen ydinohjushyökkäys estetty

Edellisen linkin videon voit katsoa myös tässä (koska lukijat ovat raportoineet ongelmia tuon sivun videon kanssa). Tai vaihtoehtoisesti nimellä YouTubesta: MISSILES, MAD SCIENTISTS, AND MAD POLITICIANS

(Varjohallitus selitetty tässä. Video, jossa Valkoisen Talon lehdistösihteeri selittää Varjohallituksen olemassaoloa tässä)

 

Kuva: Vuonna 2010 Kiina laukaisi ohjuksen Kalifornian rannikolta kohti Tyyntä valtamerta (todennäköisesti näyttääkseen Yhdysvalloille kykynsä päästä Yhdysvaltojen "suojan" läpi). Valehteleva valtamedia sanoi lentokoneen aiheuttaneen kondenssivanan. Armeijan asiantuntijat pitävät tuota selitystä harhaanjohtavana.

 

18.1.2018

(Päivitetty 19.1.2018 17:56, käännetty suomeksi ja lisätty päivitys #4)

 

Sivu on suomennettu kopio ystävämme, Tenojoella maaliskuussa 2017 kutsuvieraanamme olleen, entisen CIA:n agentin, vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotetun, Robert David Steelen sivusta.

Robertin sivusto: http://phibetaiota.net/2018/01/defdog-there-was-a-missile-government-is-lying/

(Hänen sivustonsa, kuten moni muukin sivusto, jota varjohallitus pitää sille epäedullisena, on ajoittain DDOS-hyökkäysten kohteena. Jos se ei avaudu, yritä myöhemmin uudelleen)

 

  

Kuvat: Hillary Clinton (kuten moni muukin hänen kaltaisensa korkean tason poliitikko Yhdysvalloissa) on matkalla vankilaan. Hillarylla on ollut jo jonkin aikaa vangin seurantapanta ("ortopedinen saapas") jalassaan. Fox News: Hillary on tutkinnassa Uranium One -skandaalissa. Varjohallitus, todelliset voimat "päättäjien" takana, on jäämässä työttömäksi, eivätkä he luovu vallasta ilman kunnon taistelua (kolmas maailmansota pelastaisi monet heistä, ja sitä he yrittävät nyt käynnistää esimerkiksi yrittämällä saada Yhdysvaltoja vastaan tehty ohjusisku näyttämään Pohjois-Korean operaatiolta.).

 

Päivitys #4: US IC NK Ei tehnyt sitä, yhdysvaltalainen hävittäjä voi ampua alas ballistisen ohjuksen. Mikä on salaisen avaruusohjelman rooli?

Päivitys #3: Tyynen valtameren ohjuskomentokeskus antoi varoituksen, turistivene todisti räjähdyksen merellä ja tapahtuma raportoitiin televisiokanava 2:lla ja poistettiin myöhemmin.

 

SHORT URL: http://tinyurl.com/HawaiiFalseFlag

On todisteita siitä, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin ”kauhuharjoituksesta”

Erikoishaastattelu: Näyttelijä Steven Seagal paljastaa varjohallituksen sodan Yhdysvaltoja vastaan. Hän paljastaa myös ystävyyssuhteensa Putinin kanssa: Katso koko haastattelu.


 

Tapahtuneessa oli mukana ohjus, joka todennäköisesti laukaistiin sukellusveneestä, joka oli varjohallitukselle lojaalien tahojen hallussa. Tuo sukellusvene oli todennäköisesti Israelin tai Saksan valtion, mutta se saattoi kuulua myös Yhdysvalloille. Ohjusta ei laukaistu Pohjois-Koreasta, eikä sitä laukaissut Pohjois-Korean armeija tai vastaava pohjoiskorealainen taho.

Ohjusisku onnistuttiin torjumaan ohjuksen laukaisun jälkeen, ja sitten alkoi tapahtuman peittely eli salaaminen kansalaisilta. Ei ole olemassa nappia, jota joku olisi voinut vahingossa painaa. Muun muassa vakavia onnettomuustilanteita varten suunnitellussa hälytysjärjestelmässä Havaijilla on viisi idioottivarmaa turvaprosedyyriä, joista viimeisessä käytetään samanlaista järjestelmää kuin ydinsukellusveneissä ja vastaavissa estämään vahingossa tapahtuva ydinkärjellä varustetun ohjuksen laukaisu. Tuossa järjestelmän viimeisessä vaiheessa kaksi henkilöä käyttää samanaikaisesti omaa avainta, parin metrin päässä toisistaan, virallisen, lopullisen hälytyksen antamiseksi.

 

Phi Beta Iota (Robert David Steele): Meidän tulee tässä yhteydessä muistaa USS Libertyn tapahtuma ja sitä seurannut tapahtuman täydellinen salaaminen. Tuon salaamisen takana olivat sionistit, joista osa oli Yhdysvaltojen valtion palveluksessa. Havaijin tapahtumassa moni tietolähde sanoo Israelin olevan ohjuksen laukaisun takana. Sitä ei kuitenkaan ole vielä aukottomasti todistettu. Tällä hetkellä käydään keskustelua siitä, kuinka ”avuton” Havaiji on tällaisen ohjushyökkäyksen edessä, ja noiden keskustelujen pääasiallinen tarkoitus on saada Havaijille lisärahoitusta turvajärjestelmiään varten. Yhdysvaltojen armeijan joukoilla ja infrastruktuurilla Havaijilla ja Guamilla on tärkeä rooli Yhdysvaltojen maanpuolustusjärjestelmässä.

 

Lue myös:

Israelin uusimmalla ja nykyaikaisimmalla sukellusveneellä on tärkeä rooli maan puolustamisessa sotilaallisen hyökkäyksen sattuessa.

USS Liberty @ Phi Beta Iota

9/11 Cheney @ Phi Beta Iota

 

Päivitys #4 19.1.2018

01 On jo selvää, ettei Pohjois-Korea ole Havaijin ohjusiskun takana. Kaiken lisäksi Pohjois-Koreaa pidetään yleisesti rationaalisina, eikä heidän atomienergiaa/ydinaseita koskeva ohjelmansa ole muuta kuin puolustuksellinen (their nuclear program is totally defensive).

Miksi Trumpin Pohjois-Koreaa koskeva Kaivaa verta nenästään’ -kampanja on vain huijausta

Yhdysvaltojen tiedusteluyhteisö on sitä mieltä, että Pohjois-Korean johtaja on varovainen ja laskelmoiva päättäjä, jolla ei ole mitään halua hyökätä Yhdysvaltoja vastaan ydinaseita käyttäen. CIA:n Pohjois-Korea keskuksen apulaisjohtaja (The deputy chief of the CIA’s Korea Mission Center) Yong Suk Lee jopa näki tarpeelliseksi julkistaa virastonsa arvio Washingtonissa viime lokakuussa järjestetyssä konferenssissa.

02 Havaijin lähistöllä partioivien Yhdysvaltojen merivoimien hävittäjien miehistö on koulutettu ampumaan alas mahdollisia ohjuksia ja heillä on tuohon tehtävään vaadittava varustus.

Yhdysvaltojen merivoimat ampuivat alas ohjuksen harjoituksissa

03 On mahdollista, että Salaista avaruusohjelmaa käytettiin ohjuksen alasampumiseen Havaijilla, elleivät merivoimien hävittäjät olleet asemissa.

Estikö Salainen avaruusohjelma ydinasehyökkäyksen Havaijilla?

…yhtä mahdollisuutta tukevat valokuvat lukuisista UFOista, joita nähtiin Havaijin yllä 31 minuuttia toisen hälytyksen jälkeen. Valokuvissa näkyy ufoja, joilla näyttää olevan käytössään kehittynyttä teknologiaa. Nuo ufot saattavat kuulua Yhdysvaltojen ilmavoimien Salaiseen avaruusohjelmaan, joka on eronnut varjohallituksen alaisuudesta.

Toinen mahdollinen selitys on se, että ufot kuuluivat avaruusolioille jotka olivat osa vuosikymmeniä voimassa ollutta sopimusta ydinasehyökkäysten estämiseksi. Näin meille kertoo web-sivusto Solaris Modalis, joka julkaisi valokuvat sivullaan.

 

Päivitys #3:

Hyvin luotettava henkilö Havaijilla sanoo seuraavaa:

Havaijilla huhutaan siitä, että turistiryhmä oppaineen oli veneessä merellä noin 150 kilometriä Havaijin rannikolta lauantai aamuna kello 8.00. He todistavat nähneensä meteorilta näyttäneen esineen räjähtävän meren yllä. Noiden henkilöiden kertomus näytettiin havaijilaisella tv-kanavalla, mutta pian tuon näyttämisen jälkeen video poistettiin tv-kanavan web-sivustolta. Erään toisen huhun mukaan ohjus laukaistiin israelilaisesta Dolphin 2 -sukellusveneestä. Kesken televisiossa näytetyn koripallo-ottelun nähtiin myös punaisella tekstillä kirjoitettu tyynen valtameren komentokeskuksen lähettämä viranomaisten varoitus, jossa kerrottiin ihmisille käynnissä olevasta ohjusiskusta Havaijin lähistöllä. (Ylläpito: Kuvakaappaus alla. Lähde on Robertin itsensäkin ajoittain linkkaama, eli suhteellisen luotettava: www.jimstone.is)


 

Päivitys #2:

Tässä on kyse uudesta konseptista, käänteisestä lavastetusta hyökkäyksestä, jossa oikea tapahtuma salataan ja saadaan kansa uskomaan siihen, ettei mitään vakavaa ole tapahtunut: Väärä hälytys, jatkakaa vain työtänne. Alla pari katsomisen arvoista videota.

Proof MSM Knew IN ADVANCE About Hawaii Terror Drill

EXCLUSIVE: Steven Seagal Exposes Deep State War VS America/His Relationship With Putin: FULL INTERV.

 

Päivitys #1:

Havaijilainen kertoo:

Poikani, joka asuu Havaijin pohjoisrannikolla, kertoi tuttujensa nähneen ja videoineen taivaalla jotain, jolla oli ”tulipyrstö”. Heidän mielestään taivaalla oli selvästi jotain.

Kiitos siitä, että julkaiset myös uutisia sivustollasi, sillä moni meistä ei usko sitä selitystä, mikä kansalaisille annetaan.


 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

"True education doesn't teach you what to think. It teaches you how to think for yourself."

 

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Powered by Aava 3