Se kaikki olikin vain kaunista unta - Putin auttaa sittenkin globalisteja uuden maailmanjärjestyksen muodostamisessa, osa 1

Viitekuva

 

10.11.2016

Alkuperäinen kirjoitus julkaistu englanniksi marraskuussa 2015 sivustolla redefininggod.com. Suomeksi kääntänyt Jari Virtanen.

 

Linkkejä aiheen käsittelemisen helpottamiseksi:

Käsitettä uusi maailmanjärjestys (UMJ) eli englanniksi New World Order (NWO), käsittelemme tässä.

Trumpin NWO- kytköksistä uutinen: magneettimedia.com/pahamaineinen-sionistimiljardoori-lahjoittaa-kymmeniamiljoonia-trumpille/

Putinin NWO- kytköksistä magneettimediassa: magneettimedia.com/venaja-puolesta-vai-vastaan/

Lavastetuista terrori-iskuista: www.notonato.fi/valehyokkaykset/

Ehkä maailman rikkaimmasta pankkiiriperheestä Rothschildeista: rothschild.fi/ ja mvlehti.net/2016/11/10/anna-chapman-miten-clintonit-maksavat-yli-100-miljoonaa-usd-takaisin-rothschildeille/

Vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskusta: www.notonato.fi/911/

 

Samana aamuna kun turkkilaiset ampuivat alas Venäläisen matkustajakoneen, törmäsin tähän artikkeliin pahamaineisella valeinformaatiosivustolla Veterans Todaylla:

"The Globalist Plan to take-down the whole World"

Tuo kirjoitus on niin hyvä esimerkki itä-länsi propagandasta ja "Putinin on Vapahtajamme"- huijauksesta, että ajattelin että se olisi hyvä opetusväline auttaessani ihmisiä saamaan paremman kuvan todellisuudesta. Ja koska Putiniin ja maailman nykytilanteeseen liittyy niin paljon sekavaa kirjoittelua, tulin siihen lopputulokseen, että paras lähestymistapa on keskittyä seuraavaan kahteen asiaan.


1) Putinin yhteistyö globalistien 911- operaatiossa

2) Putinin tuki suunnitelmalle globalistisesta YK:sta ratkaisuna nykyisiin ongelmiin.


Joten aloitetaan.


Putin ja 911

 

Vaikka tarkasteltaisiin Putinia naiivista, tavanomaisesta näkökulmasta, on hän entinen KGB:n upseeri ja näin ollen täysin tietoinen käsitteestä «lavastettu hyökkäys» terrorismissa. Eli hän ei ole voinut olla huomaamatta, että sinä päivänä, jona 911 –isku tehtiin, kolme New Yorkilaista pilvenpiirtäjää romahti sen jälkeen, kun kahteen niistä oli törmännyt lentokone. Älykkäänä entisenä tiedustelualan ammattilaisena hän olisi heti huomannut, että jotain hämärää asiassa oli. Ja iskuja seuraavina päivinä Venäjän tiedustelupalvelu löysi reikiä Yhdysvaltain hallituksen laatimasta virallisesta raportista koskien tuota terrori-iskua. Epäjohdonmukaisuudet olivat varsin räikeitä. Tämä herättää kysymyksen: Miksi hän on antanut 14 vuoden ajan sellaisen kuvan, että hän uskoi Yhdysvaltojen hallituksen virallista versiota tapahtuneesta?

Heti tapahtuman jälkeen, 11. syyskuuta vuonna 2001, Putin alkoi pitää kiinni globalistien versiosta.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1573318.stm

 

Video jossa Putin puhuu Bin Ladenista tässä.

 

Ja tässä muutamia keskeisiä otteita BBC:n artikkelista yhdessä omien kommenttieni kanssa:
Putin on Brysselissä tapaamassa Euroopan unionin ja Naton johtajia, ja sanoi: «Meille asia on jo selvä. Ainoa asia mitä emme tiedä, on Bin Ladenin tarkka rooli yhdysvaltalaisissa terrori-iskuissa.«

Näin Putin liittyi globalistien kuoroon syyttäessään 911- iskuista Osama Bin Ladenia. Jos näin oli, voisiko olla, ettei Venäjän tiedustelupalvelu tiennyt Bin Ladenin ja CIA:n läheisestä suhteesta? Koska Bin Laden oli keskeinen hahmo Venäjän sodassa Afganistania vastaan, voit olla varma, että he tiesivät kaiken hänen CIA -kytköksistään. Ja tämä tarkoittaa sitä, että Putin syytti 911- iskusta henkilöä, jonka hän tiesi olevan osa CIA:n verkostoa. Kenelle tahansa järkevälle ihmiselle tämä viittaa vahvasti siihen mahdollisuuteen, että iskut olivat CIA:n lavastamia hyökkäyksiä. Mutta Putin ei sanonut koskaan mitään siihen viittaavaa, eikö totta?

”Venäjän presidentti arvosteli Saudi-Arabiaa siitä, että se kieltäytyi antamasta Yhdysvaltain armeijalle lupaa aloittaa Saudi-Arabian maaperältä hyökkäyksiä Afganistaniin.”

Paitsi että Putin syytti Bin Ladenia 911- iskusta, kannusti Putin Yhdysvaltoja hyökkäämän Afganistaniin. On pakko ihmetellä, saiko Putin korvaukseksi jakeluoikeudet Afganistanin oopiumiin Venäjällä.
”BBC:n Euroopan kirjeenvaihtaja Justin Webb sanoo, että Presidentti Putin todennäköisesti yrittää saada EU:n johtajat antamaan hänelle vapaat kädet tšetšeenikapinallisten taltuttamiseksi.”

Ja nyt päästään Putiniin, Venäjän tiedustelupalveluun ja heidän omiin kansalaisiin kohdistamiinsa lavastettuihin hyökkäyksiin. Venäjän hallitus tuntee myös konstit, joita eri hallitukset käyttävät, sillä hekin ovat käyttäneet 911-tyylisiä hyökkäyksiä käynnistämään sotilaalliset toimet esimerkkinä hyökkäys Tšetšeniaan. Mainittakoon tässä esimerkkeinä kerrostalojen pommitus Venäjällä ja Beslanin koulusurmat.

Palatakseni Bin Ladeniin ja Afganistaniin hetkeksi, katsotaan palaa hänen biografiassaan Wikipediassa.
"Bin Laden tapasi Hamid Gulin ja ystävystyi hänen kanssaan. Gul oli kolmen tähden kenraali Pakistanin armeijassa ja johti Pakistanin tiedustelupalvelua ISI:tä. Yhdysvallat tarjosi heille rahaa ja aseita, mutta sotilaallisten ryhmien koulutuksesta vastasi Pakistanin armeija ja ISI."

Eli siis Bin Laden liitettiin Hamid Guliin, ja Gul puolestaan istui Veterans Todayn hallituksessa kunnes hän kuoli viime elokuussa.

Veterans Today-sivuston henkilökunnan tiedot tässä.

CIA, Bin Laden, Hamid Gul ja Veterans Today - mielenkiintoinen yhtälö. Totuushan on se. että melkein kaikki nämä korkean tason tiedusteluagentit tekevät töitä samoille henkilöille (ihmisille jotka hallitsevat kaikkea rahaa, globalistisille keskuspankkiireille) ja he kaikki tuntevat toisensa, minkä vuoksi Putinin tukema "syytetään Bin Ladenia"- juoni on sitäkin naurettavampi. Ja jos et tiedä mikä rotan- ja huijareidenpesä Veterans Today (VT) on, katso tätä listaa:

  1. VT: n hallituksen puheenjohtaja, Gordon Duff: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (Osa 1 - Gordon Duff)
  2. Gordon Duffin yritys, Adamus Defense Group: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 3 - Gordon Duffin "Adamus Group")
  3. VT: n neuvonantaja, Leo Wanta: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 2 - Leo Wantan outo tarina)
    Nämä kaverit ovat voimakkaasti mukana tuottamassa itä-länsi ja «Pelastaja Putin» propagandaa vaihtoehtoisiin medioihin, minkä vuoksi he julkaisevat roskaa kuten tämän sivun yläreunan artikkeli.

Nyt takaisin Putiniin.

Ettet luule että Putinin pelissä mukana olo 911 iskun virallisessa versiossa on vain BBC:n keksintö, tässä on muutamia asioita suoraan Kremlin verkkosivuilta:
«Putin ja Bush painostivat yhdessä "kaikkia maita" liittymään sotaan "terrorismia" vastaan 911-iskun jälkeen.»

Sivustolta Kremlin.ru


”Seuraavassa kuussa, marraskuussa 2001 Putin vieraili Yhdysvalloissa ja piti puheen Afganistanista Rice Universityssä”


Sivustolta Kremlin.ru.

Joten jopa Kremlin omin sanoin, Putin tuki Yhdysvaltain hyökkäystä Afganistaniin ja kutsui Bushin kantaa "hyvin perustelluksi." Kyllä, Putin on todellinen totuudenpuhuja.

Sieltä Putin jatkoi matkaansa Ground Zero:on New Yorkissa.

Sivustolta Kremlin.ru.

Jos olet lukenut artikkelin, näit, että hän oli todella vakuuttava. Hän laski seppeleen ja ilmaisi surua ja solidaarisuutta "terroristihyökkäyksen" johdosta.
«Ja Putin myös antoi haastattelun National Public Radio- radioasemalla.»

Sivustolta Kremlin.ru


Löysin tuon haastattelun käsikirjoituksen NPR.org- sivustolta. Tässä on kaksi keskeistä otetta:

Kysymys 17:

Herra Siegel sanoo: Presidentti Bush puhuu nyt Osama bin Ladenista "itse pahuutena". Hän käyttää sanaa "paha" (evil). Liioitteleeko hän, vai onko tuo päivän iskulause, vai oletteko sitä mieltä, että se on totta?

Presidentti Putin sanoo: «Itse asiassa luulen että Presidentti Bush on hyvin lievä sanavalinnassaan. Minulla on myös muita määritelmiä ja sanoja mitä ehdottaa, mutta ymmärrätte että puhun nyt mediassa ja että sellainen kielenkäyttö ei ole sopivaa.Asiahan on niin, että ihmiset, joihin juuri viittasit, terroristit, erityisesti terroristit, jotka käyttävät fundamentalistisia ideoita perustanaan tälle ihmisten vihaamiselle, nämä ihmiset, nämä terroristit, eivät todellakaan kohtele muita ihmisiä ihmisinä. Emme ole heille edes vihollisia. Olemme heille vain pölyä. Emme ole yhtään mitään. Ja ihmisinä nuo rikolliset ansaitsevat hyvin paljon huomiota ja kaikkein tehokkaimman hoidon.”

Joten kun Putinilta kysyttiin Bin Ladenista, hän tuki Bushin mielipidettä vahvasti.

Kysymyksen numero 18 vastaus:

Presidentti Putin sanoo: «... Enkä pelkää sanoa sitä avoimesti, koska tasan kaksi vuotta sitten Venäjää ravisteli ensimmäistä kertaa sellainen terrorismi, jonka amerikkalaiset kohtasivat 11. syyskuuta. Mittakaava ei tietenkään ollut niin suuri, mutta se oli aivan yhtä hirvittävää. Se tapahtui Moskovan keskustassa ja muissa kaupungeissa Venäjällä. Asuinrakennuksia ja kerrostaloja räjäytettiin, ja noiden terroritekojen seurauksena satoja täysin viattomia ihmisiä kuoli.»

Tämä kohta paljastaa miksi Putin ei ilmianna Bushia ja 911:sta. Se johtuu siitä, että sekä hän että Bush ovat globalististen agentteja, ja sekä hän että Bush olivat suorittaneet 911- tyylisiä lavastettuja hyökkäyksiä omaa kansaansa kohtaan edistääkseen globalistien asiaa, sekä kotimaassa (kiristämällä kansalaisten valvontaa) ja kansainvälisesti ( saaden kansakunnat yhdessä taistelemaan "terrorismia" vastaan).
Putin ei ole kertonut totuutta 911:sta, koska sen aika ei vielä ole tullut. Globalisteilla oli paljon tekemistä 911- iskun jälkeen jotta he pääsisivät tähän tilanteeseen missä nyt olemme. Ja nyt kun he ovat valmiina lyömään pöytään hyvä poliisi vastaan paha poliisi- huijauksen, tulemme vihdoinkin kuulemaan totuuden Putinin suusta (jossain vaiheessa ennen syyskuuta 2016).

 

Osa 2 - 27-28.11.2015


PUTIN ja YK


Putinin 911- iskun jälkeisen Yhdysvaltain kiertueen aikana marraskuussa 2001, hän teki myös tärkeän stopin YK:ssa:

Sivustolta Kremlin.ru.

Lue mitä venäläinen artikkeli sanoi siitä:

«Putin puolestaan tuki aktiivisesti YK:n kansainvälisen terrorismin vastaisia ponnisteluja ja korosti sitä, että kaikkien maiden tulee noudattaa YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmia ja yleiskokouksen päätöksiä. Pääsihteeri Annan kiitti Venäjää sen esimerkillisestä toiminnasta YK:n terrorismin torjunnassa. He kävivät myös yksityiskohtaisia keskusteluja poliittisten ratkaisujen löytämiseksi Afganistanissa ja toimenpiteitä sen estämiseksi, että maasta tulee kansainvälisen terrorismin pesäke. Putin ja Annan sopivat, että päätöksenteko Afganistanin tulevaisuudesta kuuluu lähinnä afgaaneille, mutta että kansainvälinen yhteisö tukisi heitä aktiivisesti.»

Niin kuin näette, sekä Putin että Annan olivat yhtä mieltä Bushin kanssa siitä, että 911 oli todellinen "kansainvälinen terroristihyökkäys" ja että Afganistan oli "vapautettava" ettei siitä tulisi «kansainvälisen terrorismin pesää» (vaan kansainvälinen oopiumin tuotantolaitos). Mutta miksi he sen tekisivät? Koska jotta maailman kansat saadaan YK:n/NWO:n hallintaan, globalistit luovat maailmanlaajuisia ongelmia, jotka vaativat maailmanlaajuisia ratkaisuja. Yksi maailmanlaajuinen ongelma jonka he ovat määrätietoisesti tuottaneet on "kansainvälinen terrorismi"; toinen on "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos».

Paitsi Putinin matka Yhdysvaltoihin, toinen hyvin merkittävä asia, joka tapahtui marraskuussa 2001 oli "BRIC" käsitteen julkinen esittely. Ja ketkä muut sen olisivat tehneet kuin meidän hyvät ystävämme Goldman Sachsilta.

Tässä on hieman tuo paperin kirjoittajasta, Jim O'Neillistä, Wikipediassa:
«Terence James "Jim" O'Neill, Baron O'Neill of Gatley (Syntynyt 17. päivänä maaliskuuta 1957), eläkkeelle jäävä Goldman Sachs Asset Managementin puheenjohtaja, on brittiläinen taloustieteilijä, joka tunnetaan parhaiten BRIC- talousliiton kehittämisestä. BRIC- kirjainlyhenne tarkoittaa Brasiliaa, Venäjää (Russia), Intiaa ja Kiinaa-neljää nopeasti kehittyvää maata, joista on tullut symboli maailmantalouden vallan siirtymisestä pois kehittyneiltä G7- talouksilta [---]
Hän liittyi Goldman Sachsiin vuonna 1997 ja hänet nimitettiin maailmantalouden tutkimusosaston johtajaksi vuonna 2001. Tuona samana vuonna hän myös julkaisi BRIC- paperin [...]"


"Toukokuun 28. päivä vuonna 2015 Jim O'Neillistä tuli Baroni O'Neill Gatley, Gatleyn läänissä Manchesterissa."

Eikö ole mielenkiintoista, että Goldman Sachsin maailmantalouden tutkimusosaston johtaja (ja lontoolainen merkkihenkilö), "Baroni O'Neill of Gatley," oli se, joka aloitti BRICS- liikkeen? Ja siitä hetkestä lähtien globalistit alkoivat hitaasti jakaa G20- ryhmää osiin voidakseen ajaa itä-länsi- propagandasuunnitelmaa. G7 saisi roolin roistoina, ja G5 (BRICS) saisi roolin hyvinä tyyppeinä. Koska meidät on kasvatettu lapsista saakka poliisi ja rosvo (tai hyvä vs. paha) tyylisillä tarinoilla, olisi se että "hyvät tyypit" tuovat meille NWO:n mukava, helppo tapa saada yleisö hyväksymään uusi järjestelmä.

Hidas siirtyminen 911 jälkeisestä nykyiseen itä-länsi konfliktiin alkoi vuosi sen jälkeen, kun "Baron" O'Neill paljasti BRIC- käsitteen. Koska globalistit muokkasivat yhdysvaltalaisen mielipiteen tukemaan hyökkäystä Irakiin, Putin valitsi yleisön kannan ja vastusti "yksipuolista" toimintaa.

Uutinen CBS News- sivustolla tässä

Kuten näette, Putin halusi sekä Irakin että Yhdysvaltojen noudattavan YK:n suosituksia. Keskeinen osa globalistien propagandaa on saada yksipuoliset toimet näyttämään vastustettavilta ja monen tahon suunnalta tulevat toimet hyväksyttäviltä. Globalismissa on kyse Kansallisvaltioiden ja niiden omien toimien lamaannuttamisesta ja globaalin keskitetyn hallinnon valtuuttamisesta, ja sitä ideaa "hyvä kaveri" Putin myy. Kuten CBS:n artikkelissa sanotaan:
«Putin sanoi että Venäjän yhtyy Yhdysvaltoihin siinä, että on tärkeää "varmistaa, ettei Irakilla ole joukkotuhoaseita hallussaan." Mutta hän lisäsi, että "me uskomme, että meidän täytyy pysyä YK:n tekemien päätösten puitteissa".»

Jos me nyt otamme askeleen taaksepäin hetkeksi ja pohdimme kaikkea tätä, voimme nähdä, että on olemassa kaksi globalistien suunnitelmaa vuoden 2002 lopussa: 1) terrorismin vastainen sota ja 2) itä-länsi konflikti. Sodassa terrorismia vastaan globalistit käyttivät Yhdysvaltoja voimakkaasti uudistamaan Lähi-itää valtaamalla maita ja aiheuttamalla vallankaappauksia. Ja itä-länsi konfliktin suhteen he rakensivat vastapainoa (BRICS) Yhdysvaltain "yhä hullumpia yksipuolisia toimia vastaan."
Putinin tuki molemmille näistä suunnitelmista oli nähtävissä Irakin miehityksen jälkeen 2003. Vilkaistaan artikkelia vuodelta 2004:

Uutinen sivustolla CNN:

Luettuasi tämän artikkelin, saatat ihmetellä olivatko venäläiset todellakin Irakin sotaa vastaan. Miksi Putin paljasti salaista tietoa joka tukee niiden asemaa, jotka aloittivat sodan? Vastaus on yksinkertainen: koska hän tuki molempia globalistien suunnitelmia.

Kuten artikkelissa todetaan, Irakin sota aiheutti maan sisäistä kritiikkiä, joten Putin sanoi sen mikä oli tarpeen auttamaan torjumaan vastustusta terrorisminvastaiselle sodalle. Koska globalisteilla oli vielä usean vuoden verran työtä Lähi-idässä, Putinin piti auttaa heitä jatkamaan toimintaansa.

Samalla hänen piti esittää yleisölle sotaa vastustavaa kantaansa, että itä-länsä konflikti voisi edetä. Kun CNN:n artikkeli kirjoitettiin, oli vielä kaksi vuotta siihen kun BRIC- kansojen ensimmäinen epävirallinen kokous järjestettäisiin YK:ssa.
Joten puhumalla vastustavasti yhdeltä puolelta suutaan ja tukien toisella puolella suutaan, Putin ajoi globalistisen asiaa pilkulleen.
Muutamaa vuotta myöhemmin itä-länsi konflikti alkoi materialisoitua. Seuraavassa artikkelissa Kremlin verkkosivuilla kerrotaan aiheesta lisää:

"BRIC:in sisäisestä yhteistoiminnasta":

«Poliittinen vuoropuhelu BRIC:in sisällä alkoi New Yorkissa syyskuussa 2006, jolloin maiden ulkoministerit kokoontuivat YK:n 61:ssä yleiskokouksessa. Sittemmin BRIC:in ulkoministerit ovat kokoontuneet neljä kertaa, mukaan lukien täysimittainen kokous Jekaterinburgissa 16. toukokuuta, 2008. Yhteinen lausuma, joka hyväksyttiin viimeksi mainitussa kokouksessa muotoili yhteiset lähestymistavat ratkaiseviin kysymyksiin kansainvälisellä asialistalla.»

Eli Baron O'Neillin BRIC- siittiö löysi kohteeseensa Yhdistyneiden Kansakuntien «kohdussa», ja varsinainen BRIC- liitto syntyi noissa samoissa tiloissa lähes viisi vuotta myöhemmin. Täysimittainen kokous pidettiin kolmen vuoden kuluttua, ja se johti lausumaan yhteisestä suunnitelmasta toukokuussa 2008. Ennen kuin tutkimme tuota suunnitelmaa, meidän täytyy katsoa mitä Putin sanoi turvallisuuspolitiikkaa koskevassa konferenssissa Münchenissä helmikuussa 2007.
Tuossa konferenssissa Putin julkisti "maailmanjärjestyksen dialektiikan", joka on tullut meille niin tutuksi viime vuosina. Seuraava ote on peräisin hänen puheensa käsikirjoituksesta (jonka voi myös katsoa YouTubessa):

"[...]Tämän päivän maailmassa - ja olemme juuri alkaneet keskustella tästä – ollaan juuri esittelemässä tätä uutta konseptia, käsitettä yksinapaisesta maailmasta."

Ja millaisin tuloksin?

Yksipuoliset ja usein laittomat toimet eivät ole ratkaisseet ongelmia. Lisäksi ne ovat aiheuttaneet uusia inhimillisiä tragedioita ja luoneet uusia jännitteiden keskuksia. Ajatelkaa itse: Sodat sekä paikalliset ja alueelliset konfliktit eivät ole vähentyneet. Herra Teltschik mainitsi tämän hyvin varoen. Eikä näissä konflikteissa kuole vähempää ihmisiä – ihmisiä kuolee jopa enemmän kuin ennen. Huomattavasti enemmän, huomattavasti enemmän!
Tänäänkin todistamme lähes kontrolloimatonta voiman liiallista käyttöä- sotilaallisen voiman - kansainvälisissä suhteissa, voiman joka syöksee maailman pysyvien konfliktien kuiluun. Tämän seurauksena meillä ei ole tarpeeksi voimaa löytääksemme kattavia ratkaisuja yhteenkään näistä konflikteista. Poliittisen ratkaisun löytäminen on myös mahdotonta.

Näemme enemmän ja enemmän halveksuntaa kansainvälisen oikeuden perusperiaatteita kohtaan. Ja itsenäiset oikeudelliset normit ovat itse asiassa tulossa yhä lähemmäksi valtioiden oikeusjärjestelmää. Yksi valtio, Yhdysvallat, on ylittänyt sen kansalliset rajat kaikin tavoin. Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä, joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»

[Suom.huom. NWO:n tyypillinen toimintaperiaate on problem-reaction-solution: luoda ONGELMA, odottaa kansan REAKTIOTA, ja tarjota sitten jo valmiiksi suunniteltua RATKAISUA]

[Näissä kohdin Putin esittelee ONGELMAN: Yhdysvallat häärää villinä ympäri maailman yrittäen määräillä muita täysin yksipuolisesti. Hän ilmaisee myös kollektiivisen reaktion («Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»). Katso kuinka hän nyt edistää RATKAISUA: BRIC- liitto, multipolarismi, ja YK ...]

«Yhdistetty mitattu bruttokansantuote ostovoimapariteetilla maissa kuten Intia ja Kiina on jo suurempi kuin Yhdysvalloissa. Ja samanlainen laskelma bruttokansantuoteesta BRIC-maissa - Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa - ylittää EU:n kumulatiivisen bruttokansantuotteen. Ja asiantuntijoiden mukaan tämä ero vain kasvaa tulevaisuudessa.
Ei ole mitään syytä epäillä sitä, että uusien globaalien taloudellisen kasvun keskusten taloudellinen potentiaali tulee väistämättä muuttumaan poliittiseksi vaikutusvallaksi ja näin vahvistamaan moninapaisuutta.
Tässä yhteydessä rooli monenvälisestä diplomatiasta merkittävästi kasvaa [ ...]

Olen vakuuttunut siitä, että ainoa mekanismi, joka voi tehdä päätöksiä armeijan käyttämistä viimeisenä keinona on YK. Ja tähän liittyen en ymmärtänyt mitä kollegamme, Italian puolustusministeri, juuri sanoi tai sitten se mitä hän sanoi oli epätarkkaa. Joka tapauksessa ymmärsin että voimankäyttö voi olla laillista vain, kun päätös tehdään joko Natossa, EU:ssa, tai YK:ssa. Jos hän todellakin uskoo niin, niin meillä on erilainen ​​näkemys aiheesta. Tai sitten en kuullut oikein. Voimankäyttö voidaan tulkita oikeutetuksi vain, jos päätös on hyväksytty YK:ssa. Ja meidän ei tarvitse korvata Natoa tai EU:ta YK:lla. Kun YK todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin monissa maissa, kun jätämme taaksemme kansainvälisen oikeuden halveksunnan, niin tilanne voi muuttua.»

Siinä se tuli. Globalistit käyttävät Yhdysvaltoja tekemään kaiken likaisen työn joka saa aikaan rakenneuudistuksia maailmassa YK-keskitetyn NWO:n hyväksi, ja he työntävät kaiken syyn vahingosta Yhdysvaltain kansallisvaltiolle, ei itselleen tai heidän YK:lleen. Samanaikaisesti he rakentavat BRICS:istä sankareita, jotka pelastavat maailman "kontrolloimattomalta Yhdysvaltojen ylivallalta". Tämän he tekevät tekemällä YK:sta yhä vahvemman, sellaisen, joka "todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin eri maissa."

Kuten näette, Putin on luomassa YK:ta, joka kykenee hallitsemaan kaikkia maailman kansallisvaltioita, mukaan lukien kuten Yhdysvaltoja. Ja tämä heijastuu myös yhteisen täysimittaisen BRIC- kokouksen ensimmäisessä julkilausumassa. Jos luet lausuman, ymmärrät hyvin nopeasti, että kyse on vain YK:sta.

 

Suomenkielinen käännös päättyy tähän. Koko artikkeli on luettavissa suomeksi ensi viikolla.

 

Allow me to take you on a tour of the key points…

> According to the BRIC alliance, what kind of world order should we have?…

“The Ministers reiterated that today’s world order should be based on the rule of international laws and the strengthening of multilateralism with the United Nations playing the central role.”

  • One with the globalists’ UN playing the central role.

> According to the BRIC alliance, how do you make the UN stronger like Putin suggested at Munich?…

“They reaffirmed the need for a comprehensive reform of the UN with a view to making it more efficient so that it can deal with the current global challenges more effectively. The Ministers of Russia and China reiterated that their countries attach importance to the status of India and Brazil in international affairs, and understand and support India’s and Brazil’s aspirations to play a greater role in the United Nations.”

  • Translation: “Reform it by giving the rest of the BRIC nations permanent seats on the UN Security Council.”

> According to the BRIC alliance, how do we solve the world’s economic malaise?…

“The Ministers noted that sustainable development of global economy in the long-term as well as finding solutions to the acute global problems of our time, such as poverty, hunger and diseases are only possible if due account is taken of the interests of all nations and within a just global economic system…

The Ministers spoke in favour of intensifying the dialogue to achieve the internationally agreed development goals, primarily the Millennium Development Goals, on the basis of global partnership for development. They supported international efforts to combat hunger and poverty.”

  • By conforming to the UN’s Sustainable Development rules and reaching the UN’s Millennium Development Goals of course.

> According to the BRIC alliance, how do you end the scourge of terrorism?…

“The Ministers unequivocally condemned terrorism in all its forms and manifestations, committed for whatever purposes. They reiterated that terrorism constitutes one of the most serious threats to international peace and security and that the international community should take necessary steps to enhance cooperation to prevent and combat terrorism. They particularly highlighted the importance of the UN cooperation framework and the need for all member states to implement international conventions of the United Nations and UN Security Council resolutions on fighting terrorism.

The Ministers emphasized the importance of the implementation of the UN Global Counter-Terrorism Strategy in all its aspects and expressed their opinion that all member states should make concerted efforts towards expeditious finalization of a Comprehensive Convention on International Terrorism at the UN.

  • So we end globalist organized and funded terrorism by fully complying with the globalist UN’s Counter-Terrorism Strategy. Why didn’t I think of that?!

> According to the BRIC alliance, is manmade climate change for real?…

“The Ministers spoke in favour of strengthening international cooperation to address climate change in the context of the UN Framework Convention on Climate Change and the Kyoto Protocol. They expressed their desire to work closely together in order to carry out the Bali Action Plan.”

  • Yep, it’s real, and everyone needs to follow the UN plan to mitigate it.

It was after this joint BRIC statement was released that the Kremlin posted the “Cooperation within BRIC” statement, and the latter contains a passage that we also need to see…

“BRIC is a loose group of countries including Brazil, Russia, India and China, the largest economic growth and political influence centres among emerging economies. These countries have a substantial integration potential in their respective regions.

So what do the Russians mean by “substantial integration potential in their respective regions”? They are talking about a BRIC role in helping integrate the world’s nations into the United Nations Development Regions…
ungroupings

Take a moment to think about the continents of the world:

In North America, the globalists have the US to lead the UN integration effort;
in Western Europe, they have the EU to lead the integration.

Now let’s add the BRICS…

In Eurasia (the middle part of the Europe/Asia landmass), they have Russia to lead the integration;
in Asia, they have China and India to lead the integration;
in South America, they have Brazil to lead the integration;
in Africa, they have South Africa to lead the integration.

Can you see how the BRIC alliance helps pull the developing world into the UN’s regional system?

With all this laid before us, we see that Putin and his BRICS alliance are helping bring in a New World Order centered on a region-based United Nations. And in doing this, they are stopping the evil plans of the Western globalists, right?

Wrong.

The Western globalists’ plan for the New World Order has always called for it to be UN-centered and region-based. They published the blueprint for it back in 1961, and here are some excerpts from pages 35 and 26 (please pardon my crooked scanning)…
pfa35
nwovision26
UNNWO35

Can you guess from which book these excerpts were taken? It was this one…
prospectforamerica
…And it was the result of a Rockefeller-funded initiative called the Special Studies Project.

Can you guess who was the director of the Project? It was Vladimir Putin’s personal friend, Henry Kissinger…
kissputfriends
…From the New York Times

So Putin is helping implement the NWO his pal Henry Kissinger helped design back in 1956…
kissputie
…To learn more about this subject, read The Rockefeller Plan for the BRICS New World Order, in their own words…

Now that I’ve shown you what Putin and the BRICS are up to — using their own verifiable words — it’s time to state the obvious…

PUTIN’S CULT OF PERSONALITY AND THE BRICS ALLIANCE
ARE BOTH GLOBALIST FRONTS
PURPOSE-BUILT TO DRAW THE WORLD INTO THE NEW WORLD ORDER
BY CONVINCING THE PEOPLE THE EVIL WESTERN GLOBALISTS HAVE BEEN STOPPED
AND THE IMPERIALIST POWERS HAVE BEEN DEFEATED.

If this reality causes you to lose your false hope, good. False hope must be released in order to grasp on to true hope. And false solutions must be rejected in order to make way for real solutions.

[Part 3 – 29 November 2015]

VETERANS TODAY AND DIALECTIC PROPAGANDA

Now that we’ve explored what Putin and the BRICS are really about, it’s time to turn our attention back to the laughably absurd Veterans Today article that inspired this essay. As we look upon it, let’s make some observations, address some key points, and find a reason for hope.

POINT 1 — The first thing of note is the author, Preston James, who describes himself as a Social Psychologist with “numerous” intel contacts.
prestonsp

If you wanted to mindfu*k a person – change his or her thoughts, feelings, and behaviors using social stimuli conveyed through mass media – whom would you employ? Why, a social psychologist of course. The controlled mainstream and alternative media are all staffed by such professional mindfu*kers. Their bios will show a background in psychology, intelligence, think tanks, and/or military psywar. Just have a look at who else sits on the Veterans Today Editorial Board of Directors
khrus

It’s important to realize that when you read Veterans Today, you are subjecting yourself to psywar. Their job is to mindfu*k you into accepting both the East/West geopolitical dialectic and the Christ/Antichrist spiritual dialectic.

POINT 2 — Take note of the fearful imagery…
horsemen
…and fearful words they use in the article…

>>> And these “most evil criminals in history” fully realize that in order to take over the whole World they will eventually need to establish their own centralized massive military forces and secret police power.

Most normal folks would define such crimes against humanity as raw tyranny and psychopathy beyond imagination.

And that is exactly what the system is that these Globalists are trying to engender, Worldwide Tyranny and their own 24/7 surveillance system coordinated together to produce what is best described as a virtual boot in the face of all humanity 24 hours a day, seven days a week with no end ever. [“with no end ever”: this sounds like hell, doesn’t it, and hell is the same concept they use to scare you in the Christ/Antichrist dialectic] <<<

Fear is a very powerful force within the human psyche, and it is the mind-killer. If they can keep you in fear and present you with a simple good guys vs. bad guys fairy tale that requires no thought, they are doing your thinking for you. You can no longer afford to allow that. Here is something I previously wrote about their use of fear in the East/West dialectic…

BEGIN EXCERPT>>> 1 – They set up a China-centered alliance as an opposing force to the Western alliance.
This part of the strategy was hinted at in the mainstream press in this 2002 UPI article, titled “China Wants Its Own ‘New World Order’ To Oppose US Version.” It is common practice for the Cabal to use opposing forces to achieve their ends, and they always make sure they have influence or control over both sides.

2 – They have been driving the world public into the hands of the Chinese alliance.
How have they approached this, you ask?

> They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another).

> They have instigated outrageous and provocative action, both economic and military, by the Western powers (this adds a new insight into the open-for-all-to-see Wall Street / City of London criminality and recent Western military boondoggles in Afghanistan, Iraq, Egypt, Libya, and Syria).

> They have broadly exposed damaging information about Western nations, especially the US. This is the motivation behind WikiLeaks, Snowden, and a thousand smaller disclosures. And after Snowden outed the NSA’s activities to the general public, where did he run to hide? First to China (Hong Kong), then to Russia. So what is the psychological message? China and Russia (the BRICS alliance) is where you run for safety from the evil US, its Western allies, and all their horrible behavior.

It is really very simple: the Illuminati built a rabbit trap (in the BRICS alliance) that looks like a nice, safe hole to hide from danger. Now they are beating the bushes (with the Western powers) to drive the rabbits toward the trap. <<<END EXCERPT

As you read the Veterans Today article, note how it serves to scare people away from the West and towards Putin (and the stronger UN he will bring in). Can you see how the rampaging Western horsemen in the picture would scare rabbits towards the BRICS trap?

POINT 3 — Take note of the references to BABYLON and LUCIFER in the article. This is part of the Christ/Antichrist spiritual dialectic the globalists are also trying to sell the awakening public. If you look at some of the author’s previous work on the “Secret Space War”…
jamesaliens
…you’ll begin to see that the…

“bad unilateral NWO” vs. “good multilateral NWO” conflict
is supposedly part of a larger
“bad aliens” vs. “good aliens” conflict.

Before you write the guy off as a nutter, though, it’s important to note that it was none other than the Rockefellers who launched the UFO Disclosure Movement (see Why are the Rockefellers and the Jesuits guiding the UFO Disclosure Movement?), and the Vatican has been talking about aliens as well (see The Vatican is preparing to introduce the Anunnaki to us). As insane as it all might sound, this ET stuff actually appears to be a real part of their agenda. And if you read the article, you get a basic idea of the two sides they are presenting to the public:

The “Bad Aliens” – “…subterranean Reptoids who are luciferians, evil to the core and allegedly working very hard to set up a Globalist NWO system using the ‘mystery Babylon religion’…”

The “Good Aliens” – “the so-called actual invading aliens from outer space in the final battle will turn out to be God’s army against the aliens (Dracos or Reptoids) which come up from underground to fight at the battle of Armageddon.”

So the Antichrist side is the US, the West, and the Luciferian lizards, and the Christ side is Russia, the BRICS, and the angel army from outer space. Sounds like an Ed Wood movie…
edwood
…does it not? But the globalists might actually try to put on such a show. If you are interested in delving into this particular rabbit hole, I recommend you read Obama and the 2nd Coming. It’s a good primer on what to expect.

And now we find a reason for real hope…

Point 4 – Note that the article attempts to address the growing awareness of Putin’s dialectic role…

>>> The Russian Federation under President Putin’s leadership seems to be a major exception to this apparent Worldwide Globalist control matrix.

Some fear Russia is just playing an assigned dialectical role and not really against the NWO System that these Globalists are trying to shove in place. <<<

The fact that they even mentioned this tells us the War of the Narrative is turning against them. If their “Putin as hero” fairy tale were holding up, they would make no mention of the dialectic out of fear of drawing attention to it. They brought it up because they had to bring it up — they had to do something to combat it.

They even went so far as to slightly distance themselves from Putin in an effort to feign reasonability and open-mindedness…

>>> Until President Putin releases all this Intel to the Russian Mass Media and to the Alternative Media on the Internet, we must reserve judgment as to his true motives despite how promising they now appear. <<<

Of course, this distancing is just for show. They have always been tireless promoters of Putin’s cult of personality…
putfeargod
…(Link)

The article also offers a way for Putin to prove he’s really a hero and not a dialectic roleplayer…

>>> Now is the time for Putin and the Russian Federation to clearly show it true hand if it is legitimate in its fight against the Globalists by doing a big public Intel dump. <<<

Given that Putin’s good guy role in the dialectic is to…

1) block the West (like he’s doing in Syria),
2) EXPOSE the West (like he did with the Turks), and
3) ultimately defeat the West,

…what the article suggests is essentially this…

“Please, Mr. Putin, prove you’re not a dialectic roleplayer by doing exactly what the dialectic calls for you to do.”

How ridiculous is that?

And therein lies our hope: they are losing control of the narrative. This might seem like a small thing right now, but the complications this unleashes on the globalists will grow over time.

Love always…

[Addendum 1 – 29 November 2015]

PUTIN VS. THE WEST AT THE CLIMATE CHANGE SUMMIT

With the Paris Climate Change Summit just hours away, it’s time to look back to the G20 Summit that happened earlier this month. Here is an excerpt from Update 87

BEGIN EXCERPT>>>

[Addendum 10 – 16 November 2015] – East versus West on Climate Change

According to a Bloomberg Business article titled As Terrorism Unites G-20, Climate Change Exposes Divisions

>>> The divide at the G-20 initially emerged over whether countries will back a more “differentiated” approach, where developed nations carry an extra burden, or “shared” emissions responsibilities, which would require developing nations to make bigger cuts, according to officials who asked not to be named…

The BRICS nations called for a greater focus on emissions pledges to be “differentiated” based upon national circumstances, suggesting they favor industrialized nations doing more to limit emissions than developing ones. <<<

This last paragraph is in keeping with Putin’s reported skepticism on manmade climate change: Putin Believes Global Warming ‘Is A Fraud To Restrain Developing Nations’. So this argument over “differentiated” measures versus “shared” measures might end up being the reason cited for Putin’s potential blocking of a climate deal at the upcoming summit.

In addendum 3 of this update I asked, “What kind of show will they put on, a cooperative love-in or a breakdown between West and East?” Looking at the back-and-forth over Syria and Climate Change, it appears that this G20 Summit is being used to demonstrate the (phony) conflict between the West and East. Should the BRICS be seen as frustrating the West on both Syria and Climate Change, it will set the stage for more provocative actions by the “insane West.”

<<<END EXCERPT

Given the recent shoot-down of the Russian warplane in Syria, we can expect Putin to put on a big show of being tough on the West in the climate negotiations. This will likely result in one of two outcomes:

1) The BRICS will force the West to accept “differentiated” carbon-cutting responsibilities in order to get a deal.

2) A unanimous deal will not be reached, and Putin will be cast as the one who blocked it.

Either way, the globalist script will probably call for the evil West to punish Putin, so be on the lookout for “terrorist attacks” in Russia at some point after the Summit ends (and probably before the end of the year).

[Addendum 2 – 2 December 2015]

ALEX JONES AND DAVID ICKE’S ROLE: BASH THE WEST, PROMOTE THE EAST, SELL THE DIALECTIC

Over the past few years, I’ve had a number of readers ask for my take on Alex Jones and David Icke. Let me begin my answer by stating that there are two mind control matrices that surround us: 1) the mainstream matrix in which most people are trapped, and 2) the controlled alternative matrix in which most awakening people get ensnared after they escape the mainstream matrix. Alex and David are both leading figures in the controlled alternative matrix. And just like Veterans Today, their job is to grab the attention of people who are starting to ask questions and mindfu*k them into accepting the dialectic.

If you want to see an example of Alex Jones doing this, read Globalist Prophecy Watch: Update 1 – Alex Jones and the Christ Conspiracy. You’ll find it quite interesting.

And if you want to see David Icke promoting the dialectic, just visit his website’s Putin archive. You need only scroll down the page looking at the headlines and the graphics to see how he bashes the West…
icked1
…promotes Putin’s cult of personality…
icked2
…and supports the dialectic conflict…
icked3

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3