Se kaikki olikin vain kaunista unta - Putin auttaa sittenkin globalisteja uuden maailmanjärjestyksen muodostamisessa, osa 1

Viitekuva

 

10.11.2016

Alkuperäinen kirjoitus julkaistu englanniksi marraskuussa 2015 sivustolla redefininggod.com. Suomeksi kääntänyt Jari Virtanen.

 

Linkkejä aiheen käsittelemisen helpottamiseksi:

Käsitettä uusi maailmanjärjestys (UMJ) eli englanniksi New World Order (NWO), käsittelemme tässä.

Trumpin NWO- kytköksistä uutinen: magneettimedia.com/pahamaineinen-sionistimiljardoori-lahjoittaa-kymmeniamiljoonia-trumpille/

Putinin NWO- kytköksistä magneettimediassa: magneettimedia.com/venaja-puolesta-vai-vastaan/

Lavastetuista terrori-iskuista: www.notonato.fi/valehyokkaykset/

Ehkä maailman rikkaimmasta pankkiiriperheestä Rothschildeista: rothschild.fi/ ja mvlehti.net/2016/11/10/anna-chapman-miten-clintonit-maksavat-yli-100-miljoonaa-usd-takaisin-rothschildeille/

Vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskusta: www.notonato.fi/911/

 

Samana aamuna kun turkkilaiset ampuivat alas Venäläisen matkustajakoneen, törmäsin tähän artikkeliin pahamaineisella valeinformaatiosivustolla Veterans Todaylla:

"The Globalist Plan to take-down the whole World"

Tuo kirjoitus on niin hyvä esimerkki itä-länsi propagandasta ja "Putinin on Vapahtajamme"- huijauksesta, että ajattelin että se olisi hyvä opetusväline auttaessani ihmisiä saamaan paremman kuvan todellisuudesta. Ja koska Putiniin ja maailman nykytilanteeseen liittyy niin paljon sekavaa kirjoittelua, tulin siihen lopputulokseen, että paras lähestymistapa on keskittyä seuraavaan kahteen asiaan.


1) Putinin yhteistyö globalistien 911- operaatiossa

2) Putinin tuki suunnitelmalle globalistisesta YK:sta ratkaisuna nykyisiin ongelmiin.


Joten aloitetaan.


Putin ja 911

 

Vaikka tarkasteltaisiin Putinia naiivista, tavanomaisesta näkökulmasta, on hän entinen KGB:n upseeri ja näin ollen täysin tietoinen käsitteestä «lavastettu hyökkäys» terrorismissa. Eli hän ei ole voinut olla huomaamatta, että sinä päivänä, jona 911 –isku tehtiin, kolme New Yorkilaista pilvenpiirtäjää romahti sen jälkeen, kun kahteen niistä oli törmännyt lentokone. Älykkäänä entisenä tiedustelualan ammattilaisena hän olisi heti huomannut, että jotain hämärää asiassa oli. Ja iskuja seuraavina päivinä Venäjän tiedustelupalvelu löysi reikiä Yhdysvaltain hallituksen laatimasta virallisesta raportista koskien tuota terrori-iskua. Epäjohdonmukaisuudet olivat varsin räikeitä. Tämä herättää kysymyksen: Miksi hän on antanut 14 vuoden ajan sellaisen kuvan, että hän uskoi Yhdysvaltojen hallituksen virallista versiota tapahtuneesta?

Heti tapahtuman jälkeen, 11. syyskuuta vuonna 2001, Putin alkoi pitää kiinni globalistien versiosta.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1573318.stm

 

Video jossa Putin puhuu Bin Ladenista tässä.

 

Ja tässä muutamia keskeisiä otteita BBC:n artikkelista yhdessä omien kommenttieni kanssa:
Putin on Brysselissä tapaamassa Euroopan unionin ja Naton johtajia, ja sanoi: «Meille asia on jo selvä. Ainoa asia mitä emme tiedä, on Bin Ladenin tarkka rooli yhdysvaltalaisissa terrori-iskuissa.«

Näin Putin liittyi globalistien kuoroon syyttäessään 911- iskuista Osama Bin Ladenia. Jos näin oli, voisiko olla, ettei Venäjän tiedustelupalvelu tiennyt Bin Ladenin ja CIA:n läheisestä suhteesta? Koska Bin Laden oli keskeinen hahmo Venäjän sodassa Afganistania vastaan, voit olla varma, että he tiesivät kaiken hänen CIA -kytköksistään. Ja tämä tarkoittaa sitä, että Putin syytti 911- iskusta henkilöä, jonka hän tiesi olevan osa CIA:n verkostoa. Kenelle tahansa järkevälle ihmiselle tämä viittaa vahvasti siihen mahdollisuuteen, että iskut olivat CIA:n lavastamia hyökkäyksiä. Mutta Putin ei sanonut koskaan mitään siihen viittaavaa, eikö totta?

”Venäjän presidentti arvosteli Saudi-Arabiaa siitä, että se kieltäytyi antamasta Yhdysvaltain armeijalle lupaa aloittaa Saudi-Arabian maaperältä hyökkäyksiä Afganistaniin.”

Paitsi että Putin syytti Bin Ladenia 911- iskusta, kannusti Putin Yhdysvaltoja hyökkäämän Afganistaniin. On pakko ihmetellä, saiko Putin korvaukseksi jakeluoikeudet Afganistanin oopiumiin Venäjällä.
”BBC:n Euroopan kirjeenvaihtaja Justin Webb sanoo, että Presidentti Putin todennäköisesti yrittää saada EU:n johtajat antamaan hänelle vapaat kädet tšetšeenikapinallisten taltuttamiseksi.”

Ja nyt päästään Putiniin, Venäjän tiedustelupalveluun ja heidän omiin kansalaisiin kohdistamiinsa lavastettuihin hyökkäyksiin. Venäjän hallitus tuntee myös konstit, joita eri hallitukset käyttävät, sillä hekin ovat käyttäneet 911-tyylisiä hyökkäyksiä käynnistämään sotilaalliset toimet esimerkkinä hyökkäys Tšetšeniaan. Mainittakoon tässä esimerkkeinä kerrostalojen pommitus Venäjällä ja Beslanin koulusurmat.

Palatakseni Bin Ladeniin ja Afganistaniin hetkeksi, katsotaan palaa hänen biografiassaan Wikipediassa.
"Bin Laden tapasi Hamid Gulin ja ystävystyi hänen kanssaan. Gul oli kolmen tähden kenraali Pakistanin armeijassa ja johti Pakistanin tiedustelupalvelua ISI:tä. Yhdysvallat tarjosi heille rahaa ja aseita, mutta sotilaallisten ryhmien koulutuksesta vastasi Pakistanin armeija ja ISI."

Eli siis Bin Laden liitettiin Hamid Guliin, ja Gul puolestaan istui Veterans Todayn hallituksessa kunnes hän kuoli viime elokuussa.

Veterans Today-sivuston henkilökunnan tiedot tässä.

CIA, Bin Laden, Hamid Gul ja Veterans Today - mielenkiintoinen yhtälö. Totuushan on se. että melkein kaikki nämä korkean tason tiedusteluagentit tekevät töitä samoille henkilöille (ihmisille jotka hallitsevat kaikkea rahaa, globalistisille keskuspankkiireille) ja he kaikki tuntevat toisensa, minkä vuoksi Putinin tukema "syytetään Bin Ladenia"- juoni on sitäkin naurettavampi. Ja jos et tiedä mikä rotan- ja huijareidenpesä Veterans Today (VT) on, katso tätä listaa:

  1. VT: n hallituksen puheenjohtaja, Gordon Duff: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (Osa 1 - Gordon Duff)
  2. Gordon Duffin yritys, Adamus Defense Group: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 3 - Gordon Duffin "Adamus Group")
  3. VT: n neuvonantaja, Leo Wanta: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 2 - Leo Wantan outo tarina)
    Nämä kaverit ovat voimakkaasti mukana tuottamassa itä-länsi ja «Pelastaja Putin» propagandaa vaihtoehtoisiin medioihin, minkä vuoksi he julkaisevat roskaa kuten tämän sivun yläreunan artikkeli.

Nyt takaisin Putiniin.

Ettet luule että Putinin pelissä mukana olo 911 iskun virallisessa versiossa on vain BBC:n keksintö, tässä on muutamia asioita suoraan Kremlin verkkosivuilta:
«Putin ja Bush painostivat yhdessä "kaikkia maita" liittymään sotaan "terrorismia" vastaan 911-iskun jälkeen.»

Sivustolta Kremlin.ru


”Seuraavassa kuussa, marraskuussa 2001 Putin vieraili Yhdysvalloissa ja piti puheen Afganistanista Rice Universityssä”


Sivustolta Kremlin.ru.

Joten jopa Kremlin omin sanoin, Putin tuki Yhdysvaltain hyökkäystä Afganistaniin ja kutsui Bushin kantaa "hyvin perustelluksi." Kyllä, Putin on todellinen totuudenpuhuja.

Sieltä Putin jatkoi matkaansa Ground Zero:on New Yorkissa.

Sivustolta Kremlin.ru.

Jos olet lukenut artikkelin, näit, että hän oli todella vakuuttava. Hän laski seppeleen ja ilmaisi surua ja solidaarisuutta "terroristihyökkäyksen" johdosta.
«Ja Putin myös antoi haastattelun National Public Radio- radioasemalla.»

Sivustolta Kremlin.ru


Löysin tuon haastattelun käsikirjoituksen NPR.org- sivustolta. Tässä on kaksi keskeistä otetta:

Kysymys 17:

Herra Siegel sanoo: Presidentti Bush puhuu nyt Osama bin Ladenista "itse pahuutena". Hän käyttää sanaa "paha" (evil). Liioitteleeko hän, vai onko tuo päivän iskulause, vai oletteko sitä mieltä, että se on totta?

Presidentti Putin sanoo: «Itse asiassa luulen että Presidentti Bush on hyvin lievä sanavalinnassaan. Minulla on myös muita määritelmiä ja sanoja mitä ehdottaa, mutta ymmärrätte että puhun nyt mediassa ja että sellainen kielenkäyttö ei ole sopivaa.Asiahan on niin, että ihmiset, joihin juuri viittasit, terroristit, erityisesti terroristit, jotka käyttävät fundamentalistisia ideoita perustanaan tälle ihmisten vihaamiselle, nämä ihmiset, nämä terroristit, eivät todellakaan kohtele muita ihmisiä ihmisinä. Emme ole heille edes vihollisia. Olemme heille vain pölyä. Emme ole yhtään mitään. Ja ihmisinä nuo rikolliset ansaitsevat hyvin paljon huomiota ja kaikkein tehokkaimman hoidon.”

Joten kun Putinilta kysyttiin Bin Ladenista, hän tuki Bushin mielipidettä vahvasti.

Kysymyksen numero 18 vastaus:

Presidentti Putin sanoo: «... Enkä pelkää sanoa sitä avoimesti, koska tasan kaksi vuotta sitten Venäjää ravisteli ensimmäistä kertaa sellainen terrorismi, jonka amerikkalaiset kohtasivat 11. syyskuuta. Mittakaava ei tietenkään ollut niin suuri, mutta se oli aivan yhtä hirvittävää. Se tapahtui Moskovan keskustassa ja muissa kaupungeissa Venäjällä. Asuinrakennuksia ja kerrostaloja räjäytettiin, ja noiden terroritekojen seurauksena satoja täysin viattomia ihmisiä kuoli.»

Tämä kohta paljastaa miksi Putin ei ilmianna Bushia ja 911:sta. Se johtuu siitä, että sekä hän että Bush ovat globalististen agentteja, ja sekä hän että Bush olivat suorittaneet 911- tyylisiä lavastettuja hyökkäyksiä omaa kansaansa kohtaan edistääkseen globalistien asiaa, sekä kotimaassa (kiristämällä kansalaisten valvontaa) ja kansainvälisesti ( saaden kansakunnat yhdessä taistelemaan "terrorismia" vastaan).
Putin ei ole kertonut totuutta 911:sta, koska sen aika ei vielä ole tullut. Globalisteilla oli paljon tekemistä 911- iskun jälkeen jotta he pääsisivät tähän tilanteeseen missä nyt olemme. Ja nyt kun he ovat valmiina lyömään pöytään hyvä poliisi vastaan paha poliisi- huijauksen, tulemme vihdoinkin kuulemaan totuuden Putinin suusta (jossain vaiheessa ennen syyskuuta 2016).

 

Osa 2 - 27-28.11.2015


PUTIN ja YK


Putinin 911- iskun jälkeisen Yhdysvaltain kiertueen aikana marraskuussa 2001, hän teki myös tärkeän stopin YK:ssa:

Sivustolta Kremlin.ru.

Lue mitä venäläinen artikkeli sanoi siitä:

«Putin puolestaan tuki aktiivisesti YK:n kansainvälisen terrorismin vastaisia ponnisteluja ja korosti sitä, että kaikkien maiden tulee noudattaa YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmia ja yleiskokouksen päätöksiä. Pääsihteeri Annan kiitti Venäjää sen esimerkillisestä toiminnasta YK:n terrorismin torjunnassa. He kävivät myös yksityiskohtaisia keskusteluja poliittisten ratkaisujen löytämiseksi Afganistanissa ja toimenpiteitä sen estämiseksi, että maasta tulee kansainvälisen terrorismin pesäke. Putin ja Annan sopivat, että päätöksenteko Afganistanin tulevaisuudesta kuuluu lähinnä afgaaneille, mutta että kansainvälinen yhteisö tukisi heitä aktiivisesti.»

Niin kuin näette, sekä Putin että Annan olivat yhtä mieltä Bushin kanssa siitä, että 911 oli todellinen "kansainvälinen terroristihyökkäys" ja että Afganistan oli "vapautettava" ettei siitä tulisi «kansainvälisen terrorismin pesää» (vaan kansainvälinen oopiumin tuotantolaitos). Mutta miksi he sen tekisivät? Koska jotta maailman kansat saadaan YK:n/NWO:n hallintaan, globalistit luovat maailmanlaajuisia ongelmia, jotka vaativat maailmanlaajuisia ratkaisuja. Yksi maailmanlaajuinen ongelma jonka he ovat määrätietoisesti tuottaneet on "kansainvälinen terrorismi"; toinen on "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos».

Paitsi Putinin matka Yhdysvaltoihin, toinen hyvin merkittävä asia, joka tapahtui marraskuussa 2001 oli "BRIC" käsitteen julkinen esittely. Ja ketkä muut sen olisivat tehneet kuin meidän hyvät ystävämme Goldman Sachsilta.

Tässä on hieman tuo paperin kirjoittajasta, Jim O'Neillistä, Wikipediassa:
«Terence James "Jim" O'Neill, Baron O'Neill of Gatley (Syntynyt 17. päivänä maaliskuuta 1957), eläkkeelle jäävä Goldman Sachs Asset Managementin puheenjohtaja, on brittiläinen taloustieteilijä, joka tunnetaan parhaiten BRIC- talousliiton kehittämisestä. BRIC- kirjainlyhenne tarkoittaa Brasiliaa, Venäjää (Russia), Intiaa ja Kiinaa-neljää nopeasti kehittyvää maata, joista on tullut symboli maailmantalouden vallan siirtymisestä pois kehittyneiltä G7- talouksilta [---]
Hän liittyi Goldman Sachsiin vuonna 1997 ja hänet nimitettiin maailmantalouden tutkimusosaston johtajaksi vuonna 2001. Tuona samana vuonna hän myös julkaisi BRIC- paperin [...]"


"Toukokuun 28. päivä vuonna 2015 Jim O'Neillistä tuli Baroni O'Neill Gatley, Gatleyn läänissä Manchesterissa."

Eikö ole mielenkiintoista, että Goldman Sachsin maailmantalouden tutkimusosaston johtaja (ja lontoolainen merkkihenkilö), "Baroni O'Neill of Gatley," oli se, joka aloitti BRICS- liikkeen? Ja siitä hetkestä lähtien globalistit alkoivat hitaasti jakaa G20- ryhmää osiin voidakseen ajaa itä-länsi- propagandasuunnitelmaa. G7 saisi roolin roistoina, ja G5 (BRICS) saisi roolin hyvinä tyyppeinä. Koska meidät on kasvatettu lapsista saakka poliisi ja rosvo (tai hyvä vs. paha) tyylisillä tarinoilla, olisi se että "hyvät tyypit" tuovat meille NWO:n mukava, helppo tapa saada yleisö hyväksymään uusi järjestelmä.

Hidas siirtyminen 911 jälkeisestä nykyiseen itä-länsi konfliktiin alkoi vuosi sen jälkeen, kun "Baron" O'Neill paljasti BRIC- käsitteen. Koska globalistit muokkasivat yhdysvaltalaisen mielipiteen tukemaan hyökkäystä Irakiin, Putin valitsi yleisön kannan ja vastusti "yksipuolista" toimintaa.

Uutinen CBS News- sivustolla tässä

Kuten näette, Putin halusi sekä Irakin että Yhdysvaltojen noudattavan YK:n suosituksia. Keskeinen osa globalistien propagandaa on saada yksipuoliset toimet näyttämään vastustettavilta ja monen tahon suunnalta tulevat toimet hyväksyttäviltä. Globalismissa on kyse Kansallisvaltioiden ja niiden omien toimien lamaannuttamisesta ja globaalin keskitetyn hallinnon valtuuttamisesta, ja sitä ideaa "hyvä kaveri" Putin myy. Kuten CBS:n artikkelissa sanotaan:
«Putin sanoi että Venäjän yhtyy Yhdysvaltoihin siinä, että on tärkeää "varmistaa, ettei Irakilla ole joukkotuhoaseita hallussaan." Mutta hän lisäsi, että "me uskomme, että meidän täytyy pysyä YK:n tekemien päätösten puitteissa".»

Jos me nyt otamme askeleen taaksepäin hetkeksi ja pohdimme kaikkea tätä, voimme nähdä, että on olemassa kaksi globalistien suunnitelmaa vuoden 2002 lopussa: 1) terrorismin vastainen sota ja 2) itä-länsi konflikti. Sodassa terrorismia vastaan globalistit käyttivät Yhdysvaltoja voimakkaasti uudistamaan Lähi-itää valtaamalla maita ja aiheuttamalla vallankaappauksia. Ja itä-länsi konfliktin suhteen he rakensivat vastapainoa (BRICS) Yhdysvaltain "yhä hullumpia yksipuolisia toimia vastaan."
Putinin tuki molemmille näistä suunnitelmista oli nähtävissä Irakin miehityksen jälkeen 2003. Vilkaistaan artikkelia vuodelta 2004:

Uutinen sivustolla CNN:

Luettuasi tämän artikkelin, saatat ihmetellä olivatko venäläiset todellakin Irakin sotaa vastaan. Miksi Putin paljasti salaista tietoa joka tukee niiden asemaa, jotka aloittivat sodan? Vastaus on yksinkertainen: koska hän tuki molempia globalistien suunnitelmia.

Kuten artikkelissa todetaan, Irakin sota aiheutti maan sisäistä kritiikkiä, joten Putin sanoi sen mikä oli tarpeen auttamaan torjumaan vastustusta terrorisminvastaiselle sodalle. Koska globalisteilla oli vielä usean vuoden verran työtä Lähi-idässä, Putinin piti auttaa heitä jatkamaan toimintaansa.

Samalla hänen piti esittää yleisölle sotaa vastustavaa kantaansa, että itä-länsä konflikti voisi edetä. Kun CNN:n artikkeli kirjoitettiin, oli vielä kaksi vuotta siihen kun BRIC- kansojen ensimmäinen epävirallinen kokous järjestettäisiin YK:ssa.
Joten puhumalla vastustavasti yhdeltä puolelta suutaan ja tukien toisella puolella suutaan, Putin ajoi globalistisen asiaa pilkulleen.
Muutamaa vuotta myöhemmin itä-länsi konflikti alkoi materialisoitua. Seuraavassa artikkelissa Kremlin verkkosivuilla kerrotaan aiheesta lisää:

"BRIC:in sisäisestä yhteistoiminnasta":

«Poliittinen vuoropuhelu BRIC:in sisällä alkoi New Yorkissa syyskuussa 2006, jolloin maiden ulkoministerit kokoontuivat YK:n 61:ssä yleiskokouksessa. Sittemmin BRIC:in ulkoministerit ovat kokoontuneet neljä kertaa, mukaan lukien täysimittainen kokous Jekaterinburgissa 16. toukokuuta, 2008. Yhteinen lausuma, joka hyväksyttiin viimeksi mainitussa kokouksessa muotoili yhteiset lähestymistavat ratkaiseviin kysymyksiin kansainvälisellä asialistalla.»

Eli Baron O'Neillin BRIC- siittiö löysi kohteeseensa Yhdistyneiden Kansakuntien «kohdussa», ja varsinainen BRIC- liitto syntyi noissa samoissa tiloissa lähes viisi vuotta myöhemmin. Täysimittainen kokous pidettiin kolmen vuoden kuluttua, ja se johti lausumaan yhteisestä suunnitelmasta toukokuussa 2008. Ennen kuin tutkimme tuota suunnitelmaa, meidän täytyy katsoa mitä Putin sanoi turvallisuuspolitiikkaa koskevassa konferenssissa Münchenissä helmikuussa 2007.
Tuossa konferenssissa Putin julkisti "maailmanjärjestyksen dialektiikan", joka on tullut meille niin tutuksi viime vuosina. Seuraava ote on peräisin hänen puheensa käsikirjoituksesta (jonka voi myös katsoa YouTubessa):

"[...]Tämän päivän maailmassa - ja olemme juuri alkaneet keskustella tästä – ollaan juuri esittelemässä tätä uutta konseptia, käsitettä yksinapaisesta maailmasta."

Ja millaisin tuloksin?

Yksipuoliset ja usein laittomat toimet eivät ole ratkaisseet ongelmia. Lisäksi ne ovat aiheuttaneet uusia inhimillisiä tragedioita ja luoneet uusia jännitteiden keskuksia. Ajatelkaa itse: Sodat sekä paikalliset ja alueelliset konfliktit eivät ole vähentyneet. Herra Teltschik mainitsi tämän hyvin varoen. Eikä näissä konflikteissa kuole vähempää ihmisiä – ihmisiä kuolee jopa enemmän kuin ennen. Huomattavasti enemmän, huomattavasti enemmän!
Tänäänkin todistamme lähes kontrolloimatonta voiman liiallista käyttöä- sotilaallisen voiman - kansainvälisissä suhteissa, voiman joka syöksee maailman pysyvien konfliktien kuiluun. Tämän seurauksena meillä ei ole tarpeeksi voimaa löytääksemme kattavia ratkaisuja yhteenkään näistä konflikteista. Poliittisen ratkaisun löytäminen on myös mahdotonta.

Näemme enemmän ja enemmän halveksuntaa kansainvälisen oikeuden perusperiaatteita kohtaan. Ja itsenäiset oikeudelliset normit ovat itse asiassa tulossa yhä lähemmäksi valtioiden oikeusjärjestelmää. Yksi valtio, Yhdysvallat, on ylittänyt sen kansalliset rajat kaikin tavoin. Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä, joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»

[Suom.huom. NWO:n tyypillinen toimintaperiaate on problem-reaction-solution: luoda ONGELMA, odottaa kansan REAKTIOTA, ja tarjota sitten jo valmiiksi suunniteltua RATKAISUA]

[Näissä kohdin Putin esittelee ONGELMAN: Yhdysvallat häärää villinä ympäri maailman yrittäen määräillä muita täysin yksipuolisesti. Hän ilmaisee myös kollektiivisen reaktion («Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»). Katso kuinka hän nyt edistää RATKAISUA: BRIC- liitto, multipolarismi, ja YK ...]

«Yhdistetty mitattu bruttokansantuote ostovoimapariteetilla maissa kuten Intia ja Kiina on jo suurempi kuin Yhdysvalloissa. Ja samanlainen laskelma bruttokansantuoteesta BRIC-maissa - Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa - ylittää EU:n kumulatiivisen bruttokansantuotteen. Ja asiantuntijoiden mukaan tämä ero vain kasvaa tulevaisuudessa.
Ei ole mitään syytä epäillä sitä, että uusien globaalien taloudellisen kasvun keskusten taloudellinen potentiaali tulee väistämättä muuttumaan poliittiseksi vaikutusvallaksi ja näin vahvistamaan moninapaisuutta.
Tässä yhteydessä rooli monenvälisestä diplomatiasta merkittävästi kasvaa [ ...]

Olen vakuuttunut siitä, että ainoa mekanismi, joka voi tehdä päätöksiä armeijan käyttämistä viimeisenä keinona on YK. Ja tähän liittyen en ymmärtänyt mitä kollegamme, Italian puolustusministeri, juuri sanoi tai sitten se mitä hän sanoi oli epätarkkaa. Joka tapauksessa ymmärsin että voimankäyttö voi olla laillista vain, kun päätös tehdään joko Natossa, EU:ssa, tai YK:ssa. Jos hän todellakin uskoo niin, niin meillä on erilainen ​​näkemys aiheesta. Tai sitten en kuullut oikein. Voimankäyttö voidaan tulkita oikeutetuksi vain, jos päätös on hyväksytty YK:ssa. Ja meidän ei tarvitse korvata Natoa tai EU:ta YK:lla. Kun YK todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin monissa maissa, kun jätämme taaksemme kansainvälisen oikeuden halveksunnan, niin tilanne voi muuttua.»

Siinä se tuli. Globalistit käyttävät Yhdysvaltoja tekemään kaiken likaisen työn joka saa aikaan rakenneuudistuksia maailmassa YK-keskitetyn NWO:n hyväksi, ja he työntävät kaiken syyn vahingosta Yhdysvaltain kansallisvaltiolle, ei itselleen tai heidän YK:lleen. Samanaikaisesti he rakentavat BRICS:istä sankareita, jotka pelastavat maailman "kontrolloimattomalta Yhdysvaltojen ylivallalta". Tämän he tekevät tekemällä YK:sta yhä vahvemman, sellaisen, joka "todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin eri maissa."

Kuten näette, Putin on luomassa YK:ta, joka kykenee hallitsemaan kaikkia maailman kansallisvaltioita, mukaan lukien kuten Yhdysvaltoja. Ja tämä heijastuu myös yhteisen täysimittaisen BRIC- kokouksen ensimmäisessä julkilausumassa. Jos luet lausuman, ymmärrät hyvin nopeasti, että kyse on vain YK:sta.

 

Suomenkielinen käännös päättyy tähän. Koko artikkeli on luettavissa suomeksi ensi viikolla.

 

Allow me to take you on a tour of the key points…

> According to the BRIC alliance, what kind of world order should we have?…

“The Ministers reiterated that today’s world order should be based on the rule of international laws and the strengthening of multilateralism with the United Nations playing the central role.”

  • One with the globalists’ UN playing the central role.

> According to the BRIC alliance, how do you make the UN stronger like Putin suggested at Munich?…

“They reaffirmed the need for a comprehensive reform of the UN with a view to making it more efficient so that it can deal with the current global challenges more effectively. The Ministers of Russia and China reiterated that their countries attach importance to the status of India and Brazil in international affairs, and understand and support India’s and Brazil’s aspirations to play a greater role in the United Nations.”

  • Translation: “Reform it by giving the rest of the BRIC nations permanent seats on the UN Security Council.”

> According to the BRIC alliance, how do we solve the world’s economic malaise?…

“The Ministers noted that sustainable development of global economy in the long-term as well as finding solutions to the acute global problems of our time, such as poverty, hunger and diseases are only possible if due account is taken of the interests of all nations and within a just global economic system…

The Ministers spoke in favour of intensifying the dialogue to achieve the internationally agreed development goals, primarily the Millennium Development Goals, on the basis of global partnership for development. They supported international efforts to combat hunger and poverty.”

  • By conforming to the UN’s Sustainable Development rules and reaching the UN’s Millennium Development Goals of course.

> According to the BRIC alliance, how do you end the scourge of terrorism?…

“The Ministers unequivocally condemned terrorism in all its forms and manifestations, committed for whatever purposes. They reiterated that terrorism constitutes one of the most serious threats to international peace and security and that the international community should take necessary steps to enhance cooperation to prevent and combat terrorism. They particularly highlighted the importance of the UN cooperation framework and the need for all member states to implement international conventions of the United Nations and UN Security Council resolutions on fighting terrorism.

The Ministers emphasized the importance of the implementation of the UN Global Counter-Terrorism Strategy in all its aspects and expressed their opinion that all member states should make concerted efforts towards expeditious finalization of a Comprehensive Convention on International Terrorism at the UN.

  • So we end globalist organized and funded terrorism by fully complying with the globalist UN’s Counter-Terrorism Strategy. Why didn’t I think of that?!

> According to the BRIC alliance, is manmade climate change for real?…

“The Ministers spoke in favour of strengthening international cooperation to address climate change in the context of the UN Framework Convention on Climate Change and the Kyoto Protocol. They expressed their desire to work closely together in order to carry out the Bali Action Plan.”

  • Yep, it’s real, and everyone needs to follow the UN plan to mitigate it.

It was after this joint BRIC statement was released that the Kremlin posted the “Cooperation within BRIC” statement, and the latter contains a passage that we also need to see…

“BRIC is a loose group of countries including Brazil, Russia, India and China, the largest economic growth and political influence centres among emerging economies. These countries have a substantial integration potential in their respective regions.

So what do the Russians mean by “substantial integration potential in their respective regions”? They are talking about a BRIC role in helping integrate the world’s nations into the United Nations Development Regions…
ungroupings

Take a moment to think about the continents of the world:

In North America, the globalists have the US to lead the UN integration effort;
in Western Europe, they have the EU to lead the integration.

Now let’s add the BRICS…

In Eurasia (the middle part of the Europe/Asia landmass), they have Russia to lead the integration;
in Asia, they have China and India to lead the integration;
in South America, they have Brazil to lead the integration;
in Africa, they have South Africa to lead the integration.

Can you see how the BRIC alliance helps pull the developing world into the UN’s regional system?

With all this laid before us, we see that Putin and his BRICS alliance are helping bring in a New World Order centered on a region-based United Nations. And in doing this, they are stopping the evil plans of the Western globalists, right?

Wrong.

The Western globalists’ plan for the New World Order has always called for it to be UN-centered and region-based. They published the blueprint for it back in 1961, and here are some excerpts from pages 35 and 26 (please pardon my crooked scanning)…
pfa35
nwovision26
UNNWO35

Can you guess from which book these excerpts were taken? It was this one…
prospectforamerica
…And it was the result of a Rockefeller-funded initiative called the Special Studies Project.

Can you guess who was the director of the Project? It was Vladimir Putin’s personal friend, Henry Kissinger…
kissputfriends
…From the New York Times

So Putin is helping implement the NWO his pal Henry Kissinger helped design back in 1956…
kissputie
…To learn more about this subject, read The Rockefeller Plan for the BRICS New World Order, in their own words…

Now that I’ve shown you what Putin and the BRICS are up to — using their own verifiable words — it’s time to state the obvious…

PUTIN’S CULT OF PERSONALITY AND THE BRICS ALLIANCE
ARE BOTH GLOBALIST FRONTS
PURPOSE-BUILT TO DRAW THE WORLD INTO THE NEW WORLD ORDER
BY CONVINCING THE PEOPLE THE EVIL WESTERN GLOBALISTS HAVE BEEN STOPPED
AND THE IMPERIALIST POWERS HAVE BEEN DEFEATED.

If this reality causes you to lose your false hope, good. False hope must be released in order to grasp on to true hope. And false solutions must be rejected in order to make way for real solutions.

[Part 3 – 29 November 2015]

VETERANS TODAY AND DIALECTIC PROPAGANDA

Now that we’ve explored what Putin and the BRICS are really about, it’s time to turn our attention back to the laughably absurd Veterans Today article that inspired this essay. As we look upon it, let’s make some observations, address some key points, and find a reason for hope.

POINT 1 — The first thing of note is the author, Preston James, who describes himself as a Social Psychologist with “numerous” intel contacts.
prestonsp

If you wanted to mindfu*k a person – change his or her thoughts, feelings, and behaviors using social stimuli conveyed through mass media – whom would you employ? Why, a social psychologist of course. The controlled mainstream and alternative media are all staffed by such professional mindfu*kers. Their bios will show a background in psychology, intelligence, think tanks, and/or military psywar. Just have a look at who else sits on the Veterans Today Editorial Board of Directors
khrus

It’s important to realize that when you read Veterans Today, you are subjecting yourself to psywar. Their job is to mindfu*k you into accepting both the East/West geopolitical dialectic and the Christ/Antichrist spiritual dialectic.

POINT 2 — Take note of the fearful imagery…
horsemen
…and fearful words they use in the article…

>>> And these “most evil criminals in history” fully realize that in order to take over the whole World they will eventually need to establish their own centralized massive military forces and secret police power.

Most normal folks would define such crimes against humanity as raw tyranny and psychopathy beyond imagination.

And that is exactly what the system is that these Globalists are trying to engender, Worldwide Tyranny and their own 24/7 surveillance system coordinated together to produce what is best described as a virtual boot in the face of all humanity 24 hours a day, seven days a week with no end ever. [“with no end ever”: this sounds like hell, doesn’t it, and hell is the same concept they use to scare you in the Christ/Antichrist dialectic] <<<

Fear is a very powerful force within the human psyche, and it is the mind-killer. If they can keep you in fear and present you with a simple good guys vs. bad guys fairy tale that requires no thought, they are doing your thinking for you. You can no longer afford to allow that. Here is something I previously wrote about their use of fear in the East/West dialectic…

BEGIN EXCERPT>>> 1 – They set up a China-centered alliance as an opposing force to the Western alliance.
This part of the strategy was hinted at in the mainstream press in this 2002 UPI article, titled “China Wants Its Own ‘New World Order’ To Oppose US Version.” It is common practice for the Cabal to use opposing forces to achieve their ends, and they always make sure they have influence or control over both sides.

2 – They have been driving the world public into the hands of the Chinese alliance.
How have they approached this, you ask?

> They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another).

> They have instigated outrageous and provocative action, both economic and military, by the Western powers (this adds a new insight into the open-for-all-to-see Wall Street / City of London criminality and recent Western military boondoggles in Afghanistan, Iraq, Egypt, Libya, and Syria).

> They have broadly exposed damaging information about Western nations, especially the US. This is the motivation behind WikiLeaks, Snowden, and a thousand smaller disclosures. And after Snowden outed the NSA’s activities to the general public, where did he run to hide? First to China (Hong Kong), then to Russia. So what is the psychological message? China and Russia (the BRICS alliance) is where you run for safety from the evil US, its Western allies, and all their horrible behavior.

It is really very simple: the Illuminati built a rabbit trap (in the BRICS alliance) that looks like a nice, safe hole to hide from danger. Now they are beating the bushes (with the Western powers) to drive the rabbits toward the trap. <<<END EXCERPT

As you read the Veterans Today article, note how it serves to scare people away from the West and towards Putin (and the stronger UN he will bring in). Can you see how the rampaging Western horsemen in the picture would scare rabbits towards the BRICS trap?

POINT 3 — Take note of the references to BABYLON and LUCIFER in the article. This is part of the Christ/Antichrist spiritual dialectic the globalists are also trying to sell the awakening public. If you look at some of the author’s previous work on the “Secret Space War”…
jamesaliens
…you’ll begin to see that the…

“bad unilateral NWO” vs. “good multilateral NWO” conflict
is supposedly part of a larger
“bad aliens” vs. “good aliens” conflict.

Before you write the guy off as a nutter, though, it’s important to note that it was none other than the Rockefellers who launched the UFO Disclosure Movement (see Why are the Rockefellers and the Jesuits guiding the UFO Disclosure Movement?), and the Vatican has been talking about aliens as well (see The Vatican is preparing to introduce the Anunnaki to us). As insane as it all might sound, this ET stuff actually appears to be a real part of their agenda. And if you read the article, you get a basic idea of the two sides they are presenting to the public:

The “Bad Aliens” – “…subterranean Reptoids who are luciferians, evil to the core and allegedly working very hard to set up a Globalist NWO system using the ‘mystery Babylon religion’…”

The “Good Aliens” – “the so-called actual invading aliens from outer space in the final battle will turn out to be God’s army against the aliens (Dracos or Reptoids) which come up from underground to fight at the battle of Armageddon.”

So the Antichrist side is the US, the West, and the Luciferian lizards, and the Christ side is Russia, the BRICS, and the angel army from outer space. Sounds like an Ed Wood movie…
edwood
…does it not? But the globalists might actually try to put on such a show. If you are interested in delving into this particular rabbit hole, I recommend you read Obama and the 2nd Coming. It’s a good primer on what to expect.

And now we find a reason for real hope…

Point 4 – Note that the article attempts to address the growing awareness of Putin’s dialectic role…

>>> The Russian Federation under President Putin’s leadership seems to be a major exception to this apparent Worldwide Globalist control matrix.

Some fear Russia is just playing an assigned dialectical role and not really against the NWO System that these Globalists are trying to shove in place. <<<

The fact that they even mentioned this tells us the War of the Narrative is turning against them. If their “Putin as hero” fairy tale were holding up, they would make no mention of the dialectic out of fear of drawing attention to it. They brought it up because they had to bring it up — they had to do something to combat it.

They even went so far as to slightly distance themselves from Putin in an effort to feign reasonability and open-mindedness…

>>> Until President Putin releases all this Intel to the Russian Mass Media and to the Alternative Media on the Internet, we must reserve judgment as to his true motives despite how promising they now appear. <<<

Of course, this distancing is just for show. They have always been tireless promoters of Putin’s cult of personality…
putfeargod
…(Link)

The article also offers a way for Putin to prove he’s really a hero and not a dialectic roleplayer…

>>> Now is the time for Putin and the Russian Federation to clearly show it true hand if it is legitimate in its fight against the Globalists by doing a big public Intel dump. <<<

Given that Putin’s good guy role in the dialectic is to…

1) block the West (like he’s doing in Syria),
2) EXPOSE the West (like he did with the Turks), and
3) ultimately defeat the West,

…what the article suggests is essentially this…

“Please, Mr. Putin, prove you’re not a dialectic roleplayer by doing exactly what the dialectic calls for you to do.”

How ridiculous is that?

And therein lies our hope: they are losing control of the narrative. This might seem like a small thing right now, but the complications this unleashes on the globalists will grow over time.

Love always…

[Addendum 1 – 29 November 2015]

PUTIN VS. THE WEST AT THE CLIMATE CHANGE SUMMIT

With the Paris Climate Change Summit just hours away, it’s time to look back to the G20 Summit that happened earlier this month. Here is an excerpt from Update 87

BEGIN EXCERPT>>>

[Addendum 10 – 16 November 2015] – East versus West on Climate Change

According to a Bloomberg Business article titled As Terrorism Unites G-20, Climate Change Exposes Divisions

>>> The divide at the G-20 initially emerged over whether countries will back a more “differentiated” approach, where developed nations carry an extra burden, or “shared” emissions responsibilities, which would require developing nations to make bigger cuts, according to officials who asked not to be named…

The BRICS nations called for a greater focus on emissions pledges to be “differentiated” based upon national circumstances, suggesting they favor industrialized nations doing more to limit emissions than developing ones. <<<

This last paragraph is in keeping with Putin’s reported skepticism on manmade climate change: Putin Believes Global Warming ‘Is A Fraud To Restrain Developing Nations’. So this argument over “differentiated” measures versus “shared” measures might end up being the reason cited for Putin’s potential blocking of a climate deal at the upcoming summit.

In addendum 3 of this update I asked, “What kind of show will they put on, a cooperative love-in or a breakdown between West and East?” Looking at the back-and-forth over Syria and Climate Change, it appears that this G20 Summit is being used to demonstrate the (phony) conflict between the West and East. Should the BRICS be seen as frustrating the West on both Syria and Climate Change, it will set the stage for more provocative actions by the “insane West.”

<<<END EXCERPT

Given the recent shoot-down of the Russian warplane in Syria, we can expect Putin to put on a big show of being tough on the West in the climate negotiations. This will likely result in one of two outcomes:

1) The BRICS will force the West to accept “differentiated” carbon-cutting responsibilities in order to get a deal.

2) A unanimous deal will not be reached, and Putin will be cast as the one who blocked it.

Either way, the globalist script will probably call for the evil West to punish Putin, so be on the lookout for “terrorist attacks” in Russia at some point after the Summit ends (and probably before the end of the year).

[Addendum 2 – 2 December 2015]

ALEX JONES AND DAVID ICKE’S ROLE: BASH THE WEST, PROMOTE THE EAST, SELL THE DIALECTIC

Over the past few years, I’ve had a number of readers ask for my take on Alex Jones and David Icke. Let me begin my answer by stating that there are two mind control matrices that surround us: 1) the mainstream matrix in which most people are trapped, and 2) the controlled alternative matrix in which most awakening people get ensnared after they escape the mainstream matrix. Alex and David are both leading figures in the controlled alternative matrix. And just like Veterans Today, their job is to grab the attention of people who are starting to ask questions and mindfu*k them into accepting the dialectic.

If you want to see an example of Alex Jones doing this, read Globalist Prophecy Watch: Update 1 – Alex Jones and the Christ Conspiracy. You’ll find it quite interesting.

And if you want to see David Icke promoting the dialectic, just visit his website’s Putin archive. You need only scroll down the page looking at the headlines and the graphics to see how he bashes the West…
icked1
…promotes Putin’s cult of personality…
icked2
…and supports the dialectic conflict…
icked3

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running for President, Fighting Tax Evasion Problems

Video: Brother Nathanael: Has Trump Fired Bolton Yet?

US Congress Owned by Israel

Is the Deep State Now Murdering Young Successful White Men? Dozens of college-age men dead from ‘accidental’ drownings—but a team of retired detectives say the boys were drugged and killed by a shadowy gang with a sinister symbol.

22.1.2019:

[Robertinkin suosittelema] X22 Report: Taasko yksi yritys murhata Trump? (kohdassa 26:13)

Fox "vahingossa": Korkeimman oikeuden tuomari RBG on kuollut

Sather update: 20/1 Border Announcement / Bush's Pizza / GMOs / Vaccines / Govt. UFO Program / CERN

The New Yorker: Ovatko avaruusoliot löytäneet meidät? [Syvän valtion yliopiston] Harvardin astronomin haastattelu
Oma sivumme ufoista tässä.

The U.S. Secretly Funded Research on UFOs, Wormholes, and Warp Drives

Video ("keltaliivihaastattelu"): Dustin Nemos & Roman Light YellowVest RIC Movement: France To Discuss YellowVest Updates WW (world wide)

2017: Järkyttävä totuus FB-sensuurista: Modet valittiin poliittisin perustein tavoitteena vaikuttaa vaalien lopputulokseen

[Ylen Nato-trollista] Jessikka Arosta jätetty rikosilmoitus poliisille Lue lisää Natosta: Donald Trump: Haluan ulos Natosta New York Times: Trump puhui Natosta eroamisesta

Twitteristä poimittua:

"Hesarin journot tekee taas työtänsä. Vanha intiaaniäijä änkee väkisin nuorten sekaan hakkaamaan rumpua 15-vuotiaan korvanjuureen. Tämä on todiste rasismista? Valeuutiset sen kun sakenee." (Toim: Hesarin valeuutinen tässä.)

 

6 Zerohedge headlines:

-The 'Gilets Jaunes' Are Unstoppable: "Now, The Elites Are Afraid"

-Death Of Russiagate? Mueller Team Tied To Mifsud's Network

-The Fetishization Of The Corporate Media

-Beyond BuzzFeed: The 10 Worst, Most Embarrassing US Media Failures On The Trump/Russia Story

-Shocking Admission By FBI Veteran Shows Why The FBI Shouldn't Exist

-Federal Reserve Confesses Sole Responsibility For All Recessions

 

Round-Up kiellettiin Ranskassa Bayer-Monsanton lisenssi peruttiin

Brasilian presidentti [Trump]: "Tulemme nostamaan Brasilian koulujärjestelmän laatua mm. taistelemalla kouluissa jaettavaa marxismista roskaa vastaan."

Kauppalehti 2017: Tutkijat varoittavat: 5G verkko on terveysriski, EU:n lykättävä rakentamista (Toim: Yhdysvalloissa 5G toimii jo monissa kaupungeissa)

Edge of wonder on julkaissut kaksi hyvin dokumentoitua videota koskien ilmastonmuokkausta:

Ja:

 

Päivän kuva: Jordan Satherin postaama kuva: Mitä viranomaisilla Yhdysvalloissa on vastassa? Ryhmiä kansainvälisiä rikollisorganisaatioita, joiden prosessoiminen kestää todella kauan. Ja kun olet saamassa 100 miljoonaa ihmistä todella vihaiseksi, on tärkeää varmistaa valtioiden stabiliteetti.

21.1.2019:

Toimitus: Keitä vastaan taistelemme? Muistatko Trumpin tavoitteet?

 

Keltaliiviliike on nyt globaali

Lisää valtamedian valheita Yhdysvalloissa - Vuorossa ovat katoliset lapset ja alkuperäisasukkaat

Israel ilmoitti Syyriaan tekemistään pommituksista - Syyria vastasi omillaan

"Heidän tavoitteensa on tehdä meistä automaattisia" - Tervetuloa vakoilukapitalismin aikaan Kapitalisin seuraava etappi: Käyttää hyväksi meitä vakoilemalla saatua tietoa meidän käyttäytymisemme ennustamisessa

Judge unseals trove of internal Facebook documents following our legal action (FB "käytti lapsia hyväkseen")

20.1.2019:

Robert Steele: Donald Trump: Haluan ulos Natosta

New York Times: Trump puhui Natosta eroamisesta

Tutkimus: Alle kolmasosa suomalaisista pitää mediaa luotettavana instituutiona

This Is The Reason Smart TVs Are So Cheap As Baxter put it: "It's not just about data collection. It's about post-purchase monetization of the TV."

Will Globalists Sacrifice The Dollar To Get Their 'New World Order'?

Smithsonian Map Shows US Military Operating In Over 40% Of World's Countries

US, North Korea Choose Vietnam As Location For Second Summit

The Definitive List Of US/UK Media "Russiagate" Fake Stories

 

5G ja syöpä - Tutki aihetta, niin saamme 5G:n pysäytettyä siksi aikaa, kun sen turvallisuus (tai turvallisuuden puute) oikeasti tutkitaan:

 

Yli 20.000 tutkimusta, jotka osoittavat kännykkä- ja wifisäteilyn vahingollisuuden kaikille eläville olennoille:

bioinitiative.org

emf-portal.org

justproveit.net

powerwatch.org.uk

YK:n pääsihteeri: "Olen huolissani, koska asensin wifin kotiini ... En tiennyt niiden vaaroista." (6:17)"

Lääkäri todistaa 5G kuulemistilaisuudessa (14:49):

Sivumme 5G:stä tässä.

Trump trollasi supereliittiä jälleen - Kirjoitti hamburgerin hamberderinä:

Berder on sanakirjan mukaan paholaistakin pahempi.

Hillary satanistien risti kaulassaan:

Saatananpalvoja Obama asussaan:

Lisää saatananpalvojista: salaseurat.fi

Lue myös: Hillary Clinton liittyi kansainväliseen noitakerhoon – eikä enää edes yritä salata harrastustaan!

Lisää Hillaryn kepposista tässä.

19.1.2019:

USA:n sotilaat tapettiin "sopivalla" hetkellä Syyriassa Kuka hyötyi siitä? Näyttää siltä, että tarkoituksena oli lähettää poliittinen viesti Trumpille ("Älä lopeta sotimista sillä me tienaamme rahaa sillä")

Muellerin toimisto vahvistaa: Buzzfeedin Trump-Cohen -tarina oli valeuutinen

Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia seuraamaan robottien työntekoa! (Not):

Yhdysvalloissa robotteja 500 kauppaan

Ja: Katso kuinka robottikoira vie paketin perille

Nuorta verta 8,000 dollarilla

Facebookin osakkeet putoavat - Ennätyssakko tulossa

Facebook sensuroi jo puhetta työpaikoilla

Suomi ei ole demokraattisten maiden kärkeä - USA #25

Trump To Make "Major Announcement" On Border & Shutdown saturday 3pm

Army Struggles To Reach Generation Z, Tries Recruiting At Video Game Tournaments

Q Anon Salaliittoteoria – mistä on oikein kysymys?

18.1.2019:

White House today:

U.S. Could Soon Pump More Crude Than Saudis Can at Their Peak (Toim: Maassa olevalle öljylle ei pian ole paljon käyttöä)

Issues w/ the following article 1) No documentary evidence for supposed directive is provided 2) BuzzFeed sources are all 100% anonymous 3) Michael Cohen is a serial liar 4) It is not illegal to do business in Russia 5) Moscow Trump Tower project never got off the ground:

President Trump Directed His Attorney To Lie To Congress About The Moscow Tower Project

The 5th U.S. Court of Appeals lifted an injunction Thursday, clearing the way for Texas to strip Planned Parenthood of Medicaid funds.

Think the wall might hurt Trump's popularity among Latinos? Turns out his popularity among that demographic jumped 19 points from December to January.

Everyone of consequence at the FBI & DOJ knew the investigation of Donald Trump was based on disinformation from Hillary's campaign. They've gone to extraordinary lengths to muddy these details, with cover from Democrat politicians & friendly journalists.

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

 

 

Powered by Aava 3