Se kaikki olikin vain kaunista unta - Putin auttaa sittenkin globalisteja uuden maailmanjärjestyksen muodostamisessa, osa 1

Viitekuva

 

10.11.2016

Alkuperäinen kirjoitus julkaistu englanniksi marraskuussa 2015 sivustolla redefininggod.com. Suomeksi kääntänyt Jari Virtanen.

 

Linkkejä aiheen käsittelemisen helpottamiseksi:

Käsitettä uusi maailmanjärjestys (UMJ) eli englanniksi New World Order (NWO), käsittelemme tässä.

Trumpin NWO- kytköksistä uutinen: magneettimedia.com/pahamaineinen-sionistimiljardoori-lahjoittaa-kymmeniamiljoonia-trumpille/

Putinin NWO- kytköksistä magneettimediassa: magneettimedia.com/venaja-puolesta-vai-vastaan/

Lavastetuista terrori-iskuista: www.notonato.fi/valehyokkaykset/

Ehkä maailman rikkaimmasta pankkiiriperheestä Rothschildeista: rothschild.fi/ ja mvlehti.net/2016/11/10/anna-chapman-miten-clintonit-maksavat-yli-100-miljoonaa-usd-takaisin-rothschildeille/

Vuoden 2001 syyskuun 11. päivän terrori-iskusta: www.notonato.fi/911/

 

Samana aamuna kun turkkilaiset ampuivat alas Venäläisen matkustajakoneen, törmäsin tähän artikkeliin pahamaineisella valeinformaatiosivustolla Veterans Todaylla:

"The Globalist Plan to take-down the whole World"

Tuo kirjoitus on niin hyvä esimerkki itä-länsi propagandasta ja "Putinin on Vapahtajamme"- huijauksesta, että ajattelin että se olisi hyvä opetusväline auttaessani ihmisiä saamaan paremman kuvan todellisuudesta. Ja koska Putiniin ja maailman nykytilanteeseen liittyy niin paljon sekavaa kirjoittelua, tulin siihen lopputulokseen, että paras lähestymistapa on keskittyä seuraavaan kahteen asiaan.


1) Putinin yhteistyö globalistien 911- operaatiossa

2) Putinin tuki suunnitelmalle globalistisesta YK:sta ratkaisuna nykyisiin ongelmiin.


Joten aloitetaan.


Putin ja 911

 

Vaikka tarkasteltaisiin Putinia naiivista, tavanomaisesta näkökulmasta, on hän entinen KGB:n upseeri ja näin ollen täysin tietoinen käsitteestä «lavastettu hyökkäys» terrorismissa. Eli hän ei ole voinut olla huomaamatta, että sinä päivänä, jona 911 –isku tehtiin, kolme New Yorkilaista pilvenpiirtäjää romahti sen jälkeen, kun kahteen niistä oli törmännyt lentokone. Älykkäänä entisenä tiedustelualan ammattilaisena hän olisi heti huomannut, että jotain hämärää asiassa oli. Ja iskuja seuraavina päivinä Venäjän tiedustelupalvelu löysi reikiä Yhdysvaltain hallituksen laatimasta virallisesta raportista koskien tuota terrori-iskua. Epäjohdonmukaisuudet olivat varsin räikeitä. Tämä herättää kysymyksen: Miksi hän on antanut 14 vuoden ajan sellaisen kuvan, että hän uskoi Yhdysvaltojen hallituksen virallista versiota tapahtuneesta?

Heti tapahtuman jälkeen, 11. syyskuuta vuonna 2001, Putin alkoi pitää kiinni globalistien versiosta.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1573318.stm

 

Video jossa Putin puhuu Bin Ladenista tässä.

 

Ja tässä muutamia keskeisiä otteita BBC:n artikkelista yhdessä omien kommenttieni kanssa:
Putin on Brysselissä tapaamassa Euroopan unionin ja Naton johtajia, ja sanoi: «Meille asia on jo selvä. Ainoa asia mitä emme tiedä, on Bin Ladenin tarkka rooli yhdysvaltalaisissa terrori-iskuissa.«

Näin Putin liittyi globalistien kuoroon syyttäessään 911- iskuista Osama Bin Ladenia. Jos näin oli, voisiko olla, ettei Venäjän tiedustelupalvelu tiennyt Bin Ladenin ja CIA:n läheisestä suhteesta? Koska Bin Laden oli keskeinen hahmo Venäjän sodassa Afganistania vastaan, voit olla varma, että he tiesivät kaiken hänen CIA -kytköksistään. Ja tämä tarkoittaa sitä, että Putin syytti 911- iskusta henkilöä, jonka hän tiesi olevan osa CIA:n verkostoa. Kenelle tahansa järkevälle ihmiselle tämä viittaa vahvasti siihen mahdollisuuteen, että iskut olivat CIA:n lavastamia hyökkäyksiä. Mutta Putin ei sanonut koskaan mitään siihen viittaavaa, eikö totta?

”Venäjän presidentti arvosteli Saudi-Arabiaa siitä, että se kieltäytyi antamasta Yhdysvaltain armeijalle lupaa aloittaa Saudi-Arabian maaperältä hyökkäyksiä Afganistaniin.”

Paitsi että Putin syytti Bin Ladenia 911- iskusta, kannusti Putin Yhdysvaltoja hyökkäämän Afganistaniin. On pakko ihmetellä, saiko Putin korvaukseksi jakeluoikeudet Afganistanin oopiumiin Venäjällä.
”BBC:n Euroopan kirjeenvaihtaja Justin Webb sanoo, että Presidentti Putin todennäköisesti yrittää saada EU:n johtajat antamaan hänelle vapaat kädet tšetšeenikapinallisten taltuttamiseksi.”

Ja nyt päästään Putiniin, Venäjän tiedustelupalveluun ja heidän omiin kansalaisiin kohdistamiinsa lavastettuihin hyökkäyksiin. Venäjän hallitus tuntee myös konstit, joita eri hallitukset käyttävät, sillä hekin ovat käyttäneet 911-tyylisiä hyökkäyksiä käynnistämään sotilaalliset toimet esimerkkinä hyökkäys Tšetšeniaan. Mainittakoon tässä esimerkkeinä kerrostalojen pommitus Venäjällä ja Beslanin koulusurmat.

Palatakseni Bin Ladeniin ja Afganistaniin hetkeksi, katsotaan palaa hänen biografiassaan Wikipediassa.
"Bin Laden tapasi Hamid Gulin ja ystävystyi hänen kanssaan. Gul oli kolmen tähden kenraali Pakistanin armeijassa ja johti Pakistanin tiedustelupalvelua ISI:tä. Yhdysvallat tarjosi heille rahaa ja aseita, mutta sotilaallisten ryhmien koulutuksesta vastasi Pakistanin armeija ja ISI."

Eli siis Bin Laden liitettiin Hamid Guliin, ja Gul puolestaan istui Veterans Todayn hallituksessa kunnes hän kuoli viime elokuussa.

Veterans Today-sivuston henkilökunnan tiedot tässä.

CIA, Bin Laden, Hamid Gul ja Veterans Today - mielenkiintoinen yhtälö. Totuushan on se. että melkein kaikki nämä korkean tason tiedusteluagentit tekevät töitä samoille henkilöille (ihmisille jotka hallitsevat kaikkea rahaa, globalistisille keskuspankkiireille) ja he kaikki tuntevat toisensa, minkä vuoksi Putinin tukema "syytetään Bin Ladenia"- juoni on sitäkin naurettavampi. Ja jos et tiedä mikä rotan- ja huijareidenpesä Veterans Today (VT) on, katso tätä listaa:

 1. VT: n hallituksen puheenjohtaja, Gordon Duff: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (Osa 1 - Gordon Duff)
 2. Gordon Duffin yritys, Adamus Defense Group: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 3 - Gordon Duffin "Adamus Group")
 3. VT: n neuvonantaja, Leo Wanta: Veterans Today / RT / PressTV valeinformaatioryhmä (osa 2 - Leo Wantan outo tarina)
  Nämä kaverit ovat voimakkaasti mukana tuottamassa itä-länsi ja «Pelastaja Putin» propagandaa vaihtoehtoisiin medioihin, minkä vuoksi he julkaisevat roskaa kuten tämän sivun yläreunan artikkeli.

Nyt takaisin Putiniin.

Ettet luule että Putinin pelissä mukana olo 911 iskun virallisessa versiossa on vain BBC:n keksintö, tässä on muutamia asioita suoraan Kremlin verkkosivuilta:
«Putin ja Bush painostivat yhdessä "kaikkia maita" liittymään sotaan "terrorismia" vastaan 911-iskun jälkeen.»

Sivustolta Kremlin.ru


”Seuraavassa kuussa, marraskuussa 2001 Putin vieraili Yhdysvalloissa ja piti puheen Afganistanista Rice Universityssä”


Sivustolta Kremlin.ru.

Joten jopa Kremlin omin sanoin, Putin tuki Yhdysvaltain hyökkäystä Afganistaniin ja kutsui Bushin kantaa "hyvin perustelluksi." Kyllä, Putin on todellinen totuudenpuhuja.

Sieltä Putin jatkoi matkaansa Ground Zero:on New Yorkissa.

Sivustolta Kremlin.ru.

Jos olet lukenut artikkelin, näit, että hän oli todella vakuuttava. Hän laski seppeleen ja ilmaisi surua ja solidaarisuutta "terroristihyökkäyksen" johdosta.
«Ja Putin myös antoi haastattelun National Public Radio- radioasemalla.»

Sivustolta Kremlin.ru


Löysin tuon haastattelun käsikirjoituksen NPR.org- sivustolta. Tässä on kaksi keskeistä otetta:

Kysymys 17:

Herra Siegel sanoo: Presidentti Bush puhuu nyt Osama bin Ladenista "itse pahuutena". Hän käyttää sanaa "paha" (evil). Liioitteleeko hän, vai onko tuo päivän iskulause, vai oletteko sitä mieltä, että se on totta?

Presidentti Putin sanoo: «Itse asiassa luulen että Presidentti Bush on hyvin lievä sanavalinnassaan. Minulla on myös muita määritelmiä ja sanoja mitä ehdottaa, mutta ymmärrätte että puhun nyt mediassa ja että sellainen kielenkäyttö ei ole sopivaa.Asiahan on niin, että ihmiset, joihin juuri viittasit, terroristit, erityisesti terroristit, jotka käyttävät fundamentalistisia ideoita perustanaan tälle ihmisten vihaamiselle, nämä ihmiset, nämä terroristit, eivät todellakaan kohtele muita ihmisiä ihmisinä. Emme ole heille edes vihollisia. Olemme heille vain pölyä. Emme ole yhtään mitään. Ja ihmisinä nuo rikolliset ansaitsevat hyvin paljon huomiota ja kaikkein tehokkaimman hoidon.”

Joten kun Putinilta kysyttiin Bin Ladenista, hän tuki Bushin mielipidettä vahvasti.

Kysymyksen numero 18 vastaus:

Presidentti Putin sanoo: «... Enkä pelkää sanoa sitä avoimesti, koska tasan kaksi vuotta sitten Venäjää ravisteli ensimmäistä kertaa sellainen terrorismi, jonka amerikkalaiset kohtasivat 11. syyskuuta. Mittakaava ei tietenkään ollut niin suuri, mutta se oli aivan yhtä hirvittävää. Se tapahtui Moskovan keskustassa ja muissa kaupungeissa Venäjällä. Asuinrakennuksia ja kerrostaloja räjäytettiin, ja noiden terroritekojen seurauksena satoja täysin viattomia ihmisiä kuoli.»

Tämä kohta paljastaa miksi Putin ei ilmianna Bushia ja 911:sta. Se johtuu siitä, että sekä hän että Bush ovat globalististen agentteja, ja sekä hän että Bush olivat suorittaneet 911- tyylisiä lavastettuja hyökkäyksiä omaa kansaansa kohtaan edistääkseen globalistien asiaa, sekä kotimaassa (kiristämällä kansalaisten valvontaa) ja kansainvälisesti ( saaden kansakunnat yhdessä taistelemaan "terrorismia" vastaan).
Putin ei ole kertonut totuutta 911:sta, koska sen aika ei vielä ole tullut. Globalisteilla oli paljon tekemistä 911- iskun jälkeen jotta he pääsisivät tähän tilanteeseen missä nyt olemme. Ja nyt kun he ovat valmiina lyömään pöytään hyvä poliisi vastaan paha poliisi- huijauksen, tulemme vihdoinkin kuulemaan totuuden Putinin suusta (jossain vaiheessa ennen syyskuuta 2016).

 

Osa 2 - 27-28.11.2015


PUTIN ja YK


Putinin 911- iskun jälkeisen Yhdysvaltain kiertueen aikana marraskuussa 2001, hän teki myös tärkeän stopin YK:ssa:

Sivustolta Kremlin.ru.

Lue mitä venäläinen artikkeli sanoi siitä:

«Putin puolestaan tuki aktiivisesti YK:n kansainvälisen terrorismin vastaisia ponnisteluja ja korosti sitä, että kaikkien maiden tulee noudattaa YK: n turvallisuusneuvoston päätöslauselmia ja yleiskokouksen päätöksiä. Pääsihteeri Annan kiitti Venäjää sen esimerkillisestä toiminnasta YK:n terrorismin torjunnassa. He kävivät myös yksityiskohtaisia keskusteluja poliittisten ratkaisujen löytämiseksi Afganistanissa ja toimenpiteitä sen estämiseksi, että maasta tulee kansainvälisen terrorismin pesäke. Putin ja Annan sopivat, että päätöksenteko Afganistanin tulevaisuudesta kuuluu lähinnä afgaaneille, mutta että kansainvälinen yhteisö tukisi heitä aktiivisesti.»

Niin kuin näette, sekä Putin että Annan olivat yhtä mieltä Bushin kanssa siitä, että 911 oli todellinen "kansainvälinen terroristihyökkäys" ja että Afganistan oli "vapautettava" ettei siitä tulisi «kansainvälisen terrorismin pesää» (vaan kansainvälinen oopiumin tuotantolaitos). Mutta miksi he sen tekisivät? Koska jotta maailman kansat saadaan YK:n/NWO:n hallintaan, globalistit luovat maailmanlaajuisia ongelmia, jotka vaativat maailmanlaajuisia ratkaisuja. Yksi maailmanlaajuinen ongelma jonka he ovat määrätietoisesti tuottaneet on "kansainvälinen terrorismi"; toinen on "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos».

Paitsi Putinin matka Yhdysvaltoihin, toinen hyvin merkittävä asia, joka tapahtui marraskuussa 2001 oli "BRIC" käsitteen julkinen esittely. Ja ketkä muut sen olisivat tehneet kuin meidän hyvät ystävämme Goldman Sachsilta.

Tässä on hieman tuo paperin kirjoittajasta, Jim O'Neillistä, Wikipediassa:
«Terence James "Jim" O'Neill, Baron O'Neill of Gatley (Syntynyt 17. päivänä maaliskuuta 1957), eläkkeelle jäävä Goldman Sachs Asset Managementin puheenjohtaja, on brittiläinen taloustieteilijä, joka tunnetaan parhaiten BRIC- talousliiton kehittämisestä. BRIC- kirjainlyhenne tarkoittaa Brasiliaa, Venäjää (Russia), Intiaa ja Kiinaa-neljää nopeasti kehittyvää maata, joista on tullut symboli maailmantalouden vallan siirtymisestä pois kehittyneiltä G7- talouksilta [---]
Hän liittyi Goldman Sachsiin vuonna 1997 ja hänet nimitettiin maailmantalouden tutkimusosaston johtajaksi vuonna 2001. Tuona samana vuonna hän myös julkaisi BRIC- paperin [...]"


"Toukokuun 28. päivä vuonna 2015 Jim O'Neillistä tuli Baroni O'Neill Gatley, Gatleyn läänissä Manchesterissa."

Eikö ole mielenkiintoista, että Goldman Sachsin maailmantalouden tutkimusosaston johtaja (ja lontoolainen merkkihenkilö), "Baroni O'Neill of Gatley," oli se, joka aloitti BRICS- liikkeen? Ja siitä hetkestä lähtien globalistit alkoivat hitaasti jakaa G20- ryhmää osiin voidakseen ajaa itä-länsi- propagandasuunnitelmaa. G7 saisi roolin roistoina, ja G5 (BRICS) saisi roolin hyvinä tyyppeinä. Koska meidät on kasvatettu lapsista saakka poliisi ja rosvo (tai hyvä vs. paha) tyylisillä tarinoilla, olisi se että "hyvät tyypit" tuovat meille NWO:n mukava, helppo tapa saada yleisö hyväksymään uusi järjestelmä.

Hidas siirtyminen 911 jälkeisestä nykyiseen itä-länsi konfliktiin alkoi vuosi sen jälkeen, kun "Baron" O'Neill paljasti BRIC- käsitteen. Koska globalistit muokkasivat yhdysvaltalaisen mielipiteen tukemaan hyökkäystä Irakiin, Putin valitsi yleisön kannan ja vastusti "yksipuolista" toimintaa.

Uutinen CBS News- sivustolla tässä

Kuten näette, Putin halusi sekä Irakin että Yhdysvaltojen noudattavan YK:n suosituksia. Keskeinen osa globalistien propagandaa on saada yksipuoliset toimet näyttämään vastustettavilta ja monen tahon suunnalta tulevat toimet hyväksyttäviltä. Globalismissa on kyse Kansallisvaltioiden ja niiden omien toimien lamaannuttamisesta ja globaalin keskitetyn hallinnon valtuuttamisesta, ja sitä ideaa "hyvä kaveri" Putin myy. Kuten CBS:n artikkelissa sanotaan:
«Putin sanoi että Venäjän yhtyy Yhdysvaltoihin siinä, että on tärkeää "varmistaa, ettei Irakilla ole joukkotuhoaseita hallussaan." Mutta hän lisäsi, että "me uskomme, että meidän täytyy pysyä YK:n tekemien päätösten puitteissa".»

Jos me nyt otamme askeleen taaksepäin hetkeksi ja pohdimme kaikkea tätä, voimme nähdä, että on olemassa kaksi globalistien suunnitelmaa vuoden 2002 lopussa: 1) terrorismin vastainen sota ja 2) itä-länsi konflikti. Sodassa terrorismia vastaan globalistit käyttivät Yhdysvaltoja voimakkaasti uudistamaan Lähi-itää valtaamalla maita ja aiheuttamalla vallankaappauksia. Ja itä-länsi konfliktin suhteen he rakensivat vastapainoa (BRICS) Yhdysvaltain "yhä hullumpia yksipuolisia toimia vastaan."
Putinin tuki molemmille näistä suunnitelmista oli nähtävissä Irakin miehityksen jälkeen 2003. Vilkaistaan artikkelia vuodelta 2004:

Uutinen sivustolla CNN:

Luettuasi tämän artikkelin, saatat ihmetellä olivatko venäläiset todellakin Irakin sotaa vastaan. Miksi Putin paljasti salaista tietoa joka tukee niiden asemaa, jotka aloittivat sodan? Vastaus on yksinkertainen: koska hän tuki molempia globalistien suunnitelmia.

Kuten artikkelissa todetaan, Irakin sota aiheutti maan sisäistä kritiikkiä, joten Putin sanoi sen mikä oli tarpeen auttamaan torjumaan vastustusta terrorisminvastaiselle sodalle. Koska globalisteilla oli vielä usean vuoden verran työtä Lähi-idässä, Putinin piti auttaa heitä jatkamaan toimintaansa.

Samalla hänen piti esittää yleisölle sotaa vastustavaa kantaansa, että itä-länsä konflikti voisi edetä. Kun CNN:n artikkeli kirjoitettiin, oli vielä kaksi vuotta siihen kun BRIC- kansojen ensimmäinen epävirallinen kokous järjestettäisiin YK:ssa.
Joten puhumalla vastustavasti yhdeltä puolelta suutaan ja tukien toisella puolella suutaan, Putin ajoi globalistisen asiaa pilkulleen.
Muutamaa vuotta myöhemmin itä-länsi konflikti alkoi materialisoitua. Seuraavassa artikkelissa Kremlin verkkosivuilla kerrotaan aiheesta lisää:

"BRIC:in sisäisestä yhteistoiminnasta":

«Poliittinen vuoropuhelu BRIC:in sisällä alkoi New Yorkissa syyskuussa 2006, jolloin maiden ulkoministerit kokoontuivat YK:n 61:ssä yleiskokouksessa. Sittemmin BRIC:in ulkoministerit ovat kokoontuneet neljä kertaa, mukaan lukien täysimittainen kokous Jekaterinburgissa 16. toukokuuta, 2008. Yhteinen lausuma, joka hyväksyttiin viimeksi mainitussa kokouksessa muotoili yhteiset lähestymistavat ratkaiseviin kysymyksiin kansainvälisellä asialistalla.»

Eli Baron O'Neillin BRIC- siittiö löysi kohteeseensa Yhdistyneiden Kansakuntien «kohdussa», ja varsinainen BRIC- liitto syntyi noissa samoissa tiloissa lähes viisi vuotta myöhemmin. Täysimittainen kokous pidettiin kolmen vuoden kuluttua, ja se johti lausumaan yhteisestä suunnitelmasta toukokuussa 2008. Ennen kuin tutkimme tuota suunnitelmaa, meidän täytyy katsoa mitä Putin sanoi turvallisuuspolitiikkaa koskevassa konferenssissa Münchenissä helmikuussa 2007.
Tuossa konferenssissa Putin julkisti "maailmanjärjestyksen dialektiikan", joka on tullut meille niin tutuksi viime vuosina. Seuraava ote on peräisin hänen puheensa käsikirjoituksesta (jonka voi myös katsoa YouTubessa):

"[...]Tämän päivän maailmassa - ja olemme juuri alkaneet keskustella tästä – ollaan juuri esittelemässä tätä uutta konseptia, käsitettä yksinapaisesta maailmasta."

Ja millaisin tuloksin?

Yksipuoliset ja usein laittomat toimet eivät ole ratkaisseet ongelmia. Lisäksi ne ovat aiheuttaneet uusia inhimillisiä tragedioita ja luoneet uusia jännitteiden keskuksia. Ajatelkaa itse: Sodat sekä paikalliset ja alueelliset konfliktit eivät ole vähentyneet. Herra Teltschik mainitsi tämän hyvin varoen. Eikä näissä konflikteissa kuole vähempää ihmisiä – ihmisiä kuolee jopa enemmän kuin ennen. Huomattavasti enemmän, huomattavasti enemmän!
Tänäänkin todistamme lähes kontrolloimatonta voiman liiallista käyttöä- sotilaallisen voiman - kansainvälisissä suhteissa, voiman joka syöksee maailman pysyvien konfliktien kuiluun. Tämän seurauksena meillä ei ole tarpeeksi voimaa löytääksemme kattavia ratkaisuja yhteenkään näistä konflikteista. Poliittisen ratkaisun löytäminen on myös mahdotonta.

Näemme enemmän ja enemmän halveksuntaa kansainvälisen oikeuden perusperiaatteita kohtaan. Ja itsenäiset oikeudelliset normit ovat itse asiassa tulossa yhä lähemmäksi valtioiden oikeusjärjestelmää. Yksi valtio, Yhdysvallat, on ylittänyt sen kansalliset rajat kaikin tavoin. Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä, joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»

[Suom.huom. NWO:n tyypillinen toimintaperiaate on problem-reaction-solution: luoda ONGELMA, odottaa kansan REAKTIOTA, ja tarjota sitten jo valmiiksi suunniteltua RATKAISUA]

[Näissä kohdin Putin esittelee ONGELMAN: Yhdysvallat häärää villinä ympäri maailman yrittäen määräillä muita täysin yksipuolisesti. Hän ilmaisee myös kollektiivisen reaktion («Tämä näkyy politiikassa, talouden, kulttuurin ja koulutuksen käytännöissä joita se vaatii toteutettavan muissa valtioissa. No, kuka pitää siitä? Kuka on tyytyväinen tähän?»). Katso kuinka hän nyt edistää RATKAISUA: BRIC- liitto, multipolarismi, ja YK ...]

«Yhdistetty mitattu bruttokansantuote ostovoimapariteetilla maissa kuten Intia ja Kiina on jo suurempi kuin Yhdysvalloissa. Ja samanlainen laskelma bruttokansantuoteesta BRIC-maissa - Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa ja Kiinassa - ylittää EU:n kumulatiivisen bruttokansantuotteen. Ja asiantuntijoiden mukaan tämä ero vain kasvaa tulevaisuudessa.
Ei ole mitään syytä epäillä sitä, että uusien globaalien taloudellisen kasvun keskusten taloudellinen potentiaali tulee väistämättä muuttumaan poliittiseksi vaikutusvallaksi ja näin vahvistamaan moninapaisuutta.
Tässä yhteydessä rooli monenvälisestä diplomatiasta merkittävästi kasvaa [ ...]

Olen vakuuttunut siitä, että ainoa mekanismi, joka voi tehdä päätöksiä armeijan käyttämistä viimeisenä keinona on YK. Ja tähän liittyen en ymmärtänyt mitä kollegamme, Italian puolustusministeri, juuri sanoi tai sitten se mitä hän sanoi oli epätarkkaa. Joka tapauksessa ymmärsin että voimankäyttö voi olla laillista vain, kun päätös tehdään joko Natossa, EU:ssa, tai YK:ssa. Jos hän todellakin uskoo niin, niin meillä on erilainen ​​näkemys aiheesta. Tai sitten en kuullut oikein. Voimankäyttö voidaan tulkita oikeutetuksi vain, jos päätös on hyväksytty YK:ssa. Ja meidän ei tarvitse korvata Natoa tai EU:ta YK:lla. Kun YK todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin monissa maissa, kun jätämme taaksemme kansainvälisen oikeuden halveksunnan, niin tilanne voi muuttua.»

Siinä se tuli. Globalistit käyttävät Yhdysvaltoja tekemään kaiken likaisen työn joka saa aikaan rakenneuudistuksia maailmassa YK-keskitetyn NWO:n hyväksi, ja he työntävät kaiken syyn vahingosta Yhdysvaltain kansallisvaltiolle, ei itselleen tai heidän YK:lleen. Samanaikaisesti he rakentavat BRICS:istä sankareita, jotka pelastavat maailman "kontrolloimattomalta Yhdysvaltojen ylivallalta". Tämän he tekevät tekemällä YK:sta yhä vahvemman, sellaisen, joka "todella yhdistää voimansa kansainvälisen yhteisön kanssa ja voi todella reagoida tapahtumiin eri maissa."

Kuten näette, Putin on luomassa YK:ta, joka kykenee hallitsemaan kaikkia maailman kansallisvaltioita, mukaan lukien kuten Yhdysvaltoja. Ja tämä heijastuu myös yhteisen täysimittaisen BRIC- kokouksen ensimmäisessä julkilausumassa. Jos luet lausuman, ymmärrät hyvin nopeasti, että kyse on vain YK:sta.

 

Suomenkielinen käännös päättyy tähän. Koko artikkeli on luettavissa suomeksi ensi viikolla.

 

Allow me to take you on a tour of the key points…

> According to the BRIC alliance, what kind of world order should we have?…

“The Ministers reiterated that today’s world order should be based on the rule of international laws and the strengthening of multilateralism with the United Nations playing the central role.”

 • One with the globalists’ UN playing the central role.

> According to the BRIC alliance, how do you make the UN stronger like Putin suggested at Munich?…

“They reaffirmed the need for a comprehensive reform of the UN with a view to making it more efficient so that it can deal with the current global challenges more effectively. The Ministers of Russia and China reiterated that their countries attach importance to the status of India and Brazil in international affairs, and understand and support India’s and Brazil’s aspirations to play a greater role in the United Nations.”

 • Translation: “Reform it by giving the rest of the BRIC nations permanent seats on the UN Security Council.”

> According to the BRIC alliance, how do we solve the world’s economic malaise?…

“The Ministers noted that sustainable development of global economy in the long-term as well as finding solutions to the acute global problems of our time, such as poverty, hunger and diseases are only possible if due account is taken of the interests of all nations and within a just global economic system…

The Ministers spoke in favour of intensifying the dialogue to achieve the internationally agreed development goals, primarily the Millennium Development Goals, on the basis of global partnership for development. They supported international efforts to combat hunger and poverty.”

 • By conforming to the UN’s Sustainable Development rules and reaching the UN’s Millennium Development Goals of course.

> According to the BRIC alliance, how do you end the scourge of terrorism?…

“The Ministers unequivocally condemned terrorism in all its forms and manifestations, committed for whatever purposes. They reiterated that terrorism constitutes one of the most serious threats to international peace and security and that the international community should take necessary steps to enhance cooperation to prevent and combat terrorism. They particularly highlighted the importance of the UN cooperation framework and the need for all member states to implement international conventions of the United Nations and UN Security Council resolutions on fighting terrorism.

The Ministers emphasized the importance of the implementation of the UN Global Counter-Terrorism Strategy in all its aspects and expressed their opinion that all member states should make concerted efforts towards expeditious finalization of a Comprehensive Convention on International Terrorism at the UN.

 • So we end globalist organized and funded terrorism by fully complying with the globalist UN’s Counter-Terrorism Strategy. Why didn’t I think of that?!

> According to the BRIC alliance, is manmade climate change for real?…

“The Ministers spoke in favour of strengthening international cooperation to address climate change in the context of the UN Framework Convention on Climate Change and the Kyoto Protocol. They expressed their desire to work closely together in order to carry out the Bali Action Plan.”

 • Yep, it’s real, and everyone needs to follow the UN plan to mitigate it.

It was after this joint BRIC statement was released that the Kremlin posted the “Cooperation within BRIC” statement, and the latter contains a passage that we also need to see…

“BRIC is a loose group of countries including Brazil, Russia, India and China, the largest economic growth and political influence centres among emerging economies. These countries have a substantial integration potential in their respective regions.

So what do the Russians mean by “substantial integration potential in their respective regions”? They are talking about a BRIC role in helping integrate the world’s nations into the United Nations Development Regions…
ungroupings

Take a moment to think about the continents of the world:

In North America, the globalists have the US to lead the UN integration effort;
in Western Europe, they have the EU to lead the integration.

Now let’s add the BRICS…

In Eurasia (the middle part of the Europe/Asia landmass), they have Russia to lead the integration;
in Asia, they have China and India to lead the integration;
in South America, they have Brazil to lead the integration;
in Africa, they have South Africa to lead the integration.

Can you see how the BRIC alliance helps pull the developing world into the UN’s regional system?

With all this laid before us, we see that Putin and his BRICS alliance are helping bring in a New World Order centered on a region-based United Nations. And in doing this, they are stopping the evil plans of the Western globalists, right?

Wrong.

The Western globalists’ plan for the New World Order has always called for it to be UN-centered and region-based. They published the blueprint for it back in 1961, and here are some excerpts from pages 35 and 26 (please pardon my crooked scanning)…
pfa35
nwovision26
UNNWO35

Can you guess from which book these excerpts were taken? It was this one…
prospectforamerica
…And it was the result of a Rockefeller-funded initiative called the Special Studies Project.

Can you guess who was the director of the Project? It was Vladimir Putin’s personal friend, Henry Kissinger…
kissputfriends
…From the New York Times

So Putin is helping implement the NWO his pal Henry Kissinger helped design back in 1956…
kissputie
…To learn more about this subject, read The Rockefeller Plan for the BRICS New World Order, in their own words…

Now that I’ve shown you what Putin and the BRICS are up to — using their own verifiable words — it’s time to state the obvious…

PUTIN’S CULT OF PERSONALITY AND THE BRICS ALLIANCE
ARE BOTH GLOBALIST FRONTS
PURPOSE-BUILT TO DRAW THE WORLD INTO THE NEW WORLD ORDER
BY CONVINCING THE PEOPLE THE EVIL WESTERN GLOBALISTS HAVE BEEN STOPPED
AND THE IMPERIALIST POWERS HAVE BEEN DEFEATED.

If this reality causes you to lose your false hope, good. False hope must be released in order to grasp on to true hope. And false solutions must be rejected in order to make way for real solutions.

[Part 3 – 29 November 2015]

VETERANS TODAY AND DIALECTIC PROPAGANDA

Now that we’ve explored what Putin and the BRICS are really about, it’s time to turn our attention back to the laughably absurd Veterans Today article that inspired this essay. As we look upon it, let’s make some observations, address some key points, and find a reason for hope.

POINT 1 — The first thing of note is the author, Preston James, who describes himself as a Social Psychologist with “numerous” intel contacts.
prestonsp

If you wanted to mindfu*k a person – change his or her thoughts, feelings, and behaviors using social stimuli conveyed through mass media – whom would you employ? Why, a social psychologist of course. The controlled mainstream and alternative media are all staffed by such professional mindfu*kers. Their bios will show a background in psychology, intelligence, think tanks, and/or military psywar. Just have a look at who else sits on the Veterans Today Editorial Board of Directors
khrus

It’s important to realize that when you read Veterans Today, you are subjecting yourself to psywar. Their job is to mindfu*k you into accepting both the East/West geopolitical dialectic and the Christ/Antichrist spiritual dialectic.

POINT 2 — Take note of the fearful imagery…
horsemen
…and fearful words they use in the article…

>>> And these “most evil criminals in history” fully realize that in order to take over the whole World they will eventually need to establish their own centralized massive military forces and secret police power.

Most normal folks would define such crimes against humanity as raw tyranny and psychopathy beyond imagination.

And that is exactly what the system is that these Globalists are trying to engender, Worldwide Tyranny and their own 24/7 surveillance system coordinated together to produce what is best described as a virtual boot in the face of all humanity 24 hours a day, seven days a week with no end ever. [“with no end ever”: this sounds like hell, doesn’t it, and hell is the same concept they use to scare you in the Christ/Antichrist dialectic] <<<

Fear is a very powerful force within the human psyche, and it is the mind-killer. If they can keep you in fear and present you with a simple good guys vs. bad guys fairy tale that requires no thought, they are doing your thinking for you. You can no longer afford to allow that. Here is something I previously wrote about their use of fear in the East/West dialectic…

BEGIN EXCERPT>>> 1 – They set up a China-centered alliance as an opposing force to the Western alliance.
This part of the strategy was hinted at in the mainstream press in this 2002 UPI article, titled “China Wants Its Own ‘New World Order’ To Oppose US Version.” It is common practice for the Cabal to use opposing forces to achieve their ends, and they always make sure they have influence or control over both sides.

2 – They have been driving the world public into the hands of the Chinese alliance.
How have they approached this, you ask?

> They have widely publicized a heinous New World Order planned by the Western Powers while simultaneously publicizing a benign New World Order planned by China and its allies (thus establishing danger from one side and safety from another).

> They have instigated outrageous and provocative action, both economic and military, by the Western powers (this adds a new insight into the open-for-all-to-see Wall Street / City of London criminality and recent Western military boondoggles in Afghanistan, Iraq, Egypt, Libya, and Syria).

> They have broadly exposed damaging information about Western nations, especially the US. This is the motivation behind WikiLeaks, Snowden, and a thousand smaller disclosures. And after Snowden outed the NSA’s activities to the general public, where did he run to hide? First to China (Hong Kong), then to Russia. So what is the psychological message? China and Russia (the BRICS alliance) is where you run for safety from the evil US, its Western allies, and all their horrible behavior.

It is really very simple: the Illuminati built a rabbit trap (in the BRICS alliance) that looks like a nice, safe hole to hide from danger. Now they are beating the bushes (with the Western powers) to drive the rabbits toward the trap. <<<END EXCERPT

As you read the Veterans Today article, note how it serves to scare people away from the West and towards Putin (and the stronger UN he will bring in). Can you see how the rampaging Western horsemen in the picture would scare rabbits towards the BRICS trap?

POINT 3 — Take note of the references to BABYLON and LUCIFER in the article. This is part of the Christ/Antichrist spiritual dialectic the globalists are also trying to sell the awakening public. If you look at some of the author’s previous work on the “Secret Space War”…
jamesaliens
…you’ll begin to see that the…

“bad unilateral NWO” vs. “good multilateral NWO” conflict
is supposedly part of a larger
“bad aliens” vs. “good aliens” conflict.

Before you write the guy off as a nutter, though, it’s important to note that it was none other than the Rockefellers who launched the UFO Disclosure Movement (see Why are the Rockefellers and the Jesuits guiding the UFO Disclosure Movement?), and the Vatican has been talking about aliens as well (see The Vatican is preparing to introduce the Anunnaki to us). As insane as it all might sound, this ET stuff actually appears to be a real part of their agenda. And if you read the article, you get a basic idea of the two sides they are presenting to the public:

The “Bad Aliens” – “…subterranean Reptoids who are luciferians, evil to the core and allegedly working very hard to set up a Globalist NWO system using the ‘mystery Babylon religion’…”

The “Good Aliens” – “the so-called actual invading aliens from outer space in the final battle will turn out to be God’s army against the aliens (Dracos or Reptoids) which come up from underground to fight at the battle of Armageddon.”

So the Antichrist side is the US, the West, and the Luciferian lizards, and the Christ side is Russia, the BRICS, and the angel army from outer space. Sounds like an Ed Wood movie…
edwood
…does it not? But the globalists might actually try to put on such a show. If you are interested in delving into this particular rabbit hole, I recommend you read Obama and the 2nd Coming. It’s a good primer on what to expect.

And now we find a reason for real hope…

Point 4 – Note that the article attempts to address the growing awareness of Putin’s dialectic role…

>>> The Russian Federation under President Putin’s leadership seems to be a major exception to this apparent Worldwide Globalist control matrix.

Some fear Russia is just playing an assigned dialectical role and not really against the NWO System that these Globalists are trying to shove in place. <<<

The fact that they even mentioned this tells us the War of the Narrative is turning against them. If their “Putin as hero” fairy tale were holding up, they would make no mention of the dialectic out of fear of drawing attention to it. They brought it up because they had to bring it up — they had to do something to combat it.

They even went so far as to slightly distance themselves from Putin in an effort to feign reasonability and open-mindedness…

>>> Until President Putin releases all this Intel to the Russian Mass Media and to the Alternative Media on the Internet, we must reserve judgment as to his true motives despite how promising they now appear. <<<

Of course, this distancing is just for show. They have always been tireless promoters of Putin’s cult of personality…
putfeargod
…(Link)

The article also offers a way for Putin to prove he’s really a hero and not a dialectic roleplayer…

>>> Now is the time for Putin and the Russian Federation to clearly show it true hand if it is legitimate in its fight against the Globalists by doing a big public Intel dump. <<<

Given that Putin’s good guy role in the dialectic is to…

1) block the West (like he’s doing in Syria),
2) EXPOSE the West (like he did with the Turks), and
3) ultimately defeat the West,

…what the article suggests is essentially this…

“Please, Mr. Putin, prove you’re not a dialectic roleplayer by doing exactly what the dialectic calls for you to do.”

How ridiculous is that?

And therein lies our hope: they are losing control of the narrative. This might seem like a small thing right now, but the complications this unleashes on the globalists will grow over time.

Love always…

[Addendum 1 – 29 November 2015]

PUTIN VS. THE WEST AT THE CLIMATE CHANGE SUMMIT

With the Paris Climate Change Summit just hours away, it’s time to look back to the G20 Summit that happened earlier this month. Here is an excerpt from Update 87

BEGIN EXCERPT>>>

[Addendum 10 – 16 November 2015] – East versus West on Climate Change

According to a Bloomberg Business article titled As Terrorism Unites G-20, Climate Change Exposes Divisions

>>> The divide at the G-20 initially emerged over whether countries will back a more “differentiated” approach, where developed nations carry an extra burden, or “shared” emissions responsibilities, which would require developing nations to make bigger cuts, according to officials who asked not to be named…

The BRICS nations called for a greater focus on emissions pledges to be “differentiated” based upon national circumstances, suggesting they favor industrialized nations doing more to limit emissions than developing ones. <<<

This last paragraph is in keeping with Putin’s reported skepticism on manmade climate change: Putin Believes Global Warming ‘Is A Fraud To Restrain Developing Nations’. So this argument over “differentiated” measures versus “shared” measures might end up being the reason cited for Putin’s potential blocking of a climate deal at the upcoming summit.

In addendum 3 of this update I asked, “What kind of show will they put on, a cooperative love-in or a breakdown between West and East?” Looking at the back-and-forth over Syria and Climate Change, it appears that this G20 Summit is being used to demonstrate the (phony) conflict between the West and East. Should the BRICS be seen as frustrating the West on both Syria and Climate Change, it will set the stage for more provocative actions by the “insane West.”

<<<END EXCERPT

Given the recent shoot-down of the Russian warplane in Syria, we can expect Putin to put on a big show of being tough on the West in the climate negotiations. This will likely result in one of two outcomes:

1) The BRICS will force the West to accept “differentiated” carbon-cutting responsibilities in order to get a deal.

2) A unanimous deal will not be reached, and Putin will be cast as the one who blocked it.

Either way, the globalist script will probably call for the evil West to punish Putin, so be on the lookout for “terrorist attacks” in Russia at some point after the Summit ends (and probably before the end of the year).

[Addendum 2 – 2 December 2015]

ALEX JONES AND DAVID ICKE’S ROLE: BASH THE WEST, PROMOTE THE EAST, SELL THE DIALECTIC

Over the past few years, I’ve had a number of readers ask for my take on Alex Jones and David Icke. Let me begin my answer by stating that there are two mind control matrices that surround us: 1) the mainstream matrix in which most people are trapped, and 2) the controlled alternative matrix in which most awakening people get ensnared after they escape the mainstream matrix. Alex and David are both leading figures in the controlled alternative matrix. And just like Veterans Today, their job is to grab the attention of people who are starting to ask questions and mindfu*k them into accepting the dialectic.

If you want to see an example of Alex Jones doing this, read Globalist Prophecy Watch: Update 1 – Alex Jones and the Christ Conspiracy. You’ll find it quite interesting.

And if you want to see David Icke promoting the dialectic, just visit his website’s Putin archive. You need only scroll down the page looking at the headlines and the graphics to see how he bashes the West…
icked1
…promotes Putin’s cult of personality…
icked2
…and supports the dialectic conflict…
icked3

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Mukana on myös uutisia Kiinaa koskien. Hillary ja kumppanit ovat "tehneet töitä Kiinalle".

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

"True education doesn't teach you what to think. It teaches you how to think for yourself."

 

23.6.2019:

Fox: Human trafficking in America among worst in world: report

Joe M: Iran dismantled a CIA spy network and arrested the spies. Now they're issuing capital penalties. Same happened when NK executed Kim Hyok-chol for his dirty scam exchanging Intel with the CIA in that embassy raid in Spain. These are LEGIT death sentences with whitehat supervision.

Trump: Iran cannot have Nuclear Weapons! Under the terrible Obama plan, they would have been on their way to Nuclear in a short number of years, and existing verification is not acceptable. We are putting major additional Sanctions on Iran on Monday.

Robert Steele: CHARLES HUGH SMITH – AMERICA’S MANAGERIAL ELITE HAS FAILED, BUT WE CAN’T GET RID OF THEM

22.6.2019:

YK, WHO, koulut ja muut, joiden tarkoitus on mm. suojella lapsiamme, ovat mukana groomaamassa lapsia PIENESTÄ saakka pedofiliaan, itsetyydytykseen, seksiin eläinten kanssa, jne. Robert Steele: Tämä [10 minuutin] video on todella silmät avaava ja jokaisen vanhemman ja isovanhemman täytyisi se katsoa.

Voit katsoa videon myös tässä.

YK ei todellakaan ole sitä millaiseksi se meille koulussakin kuvataan. Totuus YK:sta tässä.

20.6.2019:

Trump says will initiate mass deportations, remove millions starting next week

Dissident Chinese Prisoners Have Organs Harvested, "Horrified" Insider Blows Whistle

Feds Investigating Suspected Money Laundering Violations At Deutsche Bank

Trump: "I Think I Know" Who Was Behind 9/11 Attacks

Arrests Made as Iran Busts 'Large' CIA-Run Network - Reports

NXIVM Sex-Cult Leader Keith Raniere Found Guilty On All Counts

18.6.2019:

Syvä valtio haluaa kolmannen maailmansodan:  The US says it has inserted offensive malware into Russia’s power grid

Syvä valtio valmistelee meitä isojen kalojen pidätyksiä varten (Haluaa sekoittaa pakkaa "feikkivideoilla", jotka oikeasti ovatkin oikeita): 

Deepfakes may be a useful tool for spies

Over 7,800 Boy Scout Leaders Accused of Sexually Abusing 12,254 Children

13.6.2019:

 

Jos Hillary olisi voittanut vaalit, 25 miljoonaa isänmaallista olisi haettu kotoaan ja vangittu tai teloitettu:

Robert Steelen sivustolta 6/6:

"The crackdown on Conservative Christian Gun Owners and Activists, standing in the way of the ’16 Year Plan’ to pave the way for a full blown Communist dictatorship in America with China, holding the keys to everything require[d] for the elimination of 25 million Americans ... the only solution for a complete take-down of America would require the extermination of at least 25 million [patriot] Americans, under the guise of a rapid and out-of-control disease / plague or out-right termination if (you) were rounded-up and placed in the “Red” category at a FEMA re-education camp ... preparations for Martial Law, FEMA Camps with three categories: Green, Yellow & Red, ‘Jade Helm 15’ military operations in cities, the 500,000 plastic coffin liners, train cars outfitted to carry prisoners

Koko artikkeli videoineen tässä.

Lue myös sivumme:

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

Obama’s Top Advisor Indicted, Charged – AG Barr Leaves Democrats Reeling

Nearly 1,700 Suspected Child Sex Predators Arrested During Operation “Broken Heart”

Robert Steele: LIST OF TOP TRAITORS IN US SENATE REPRESENTING ISRAEL FIRST

Robert Steele: TO CATCH A SPY – THE ART OF COUNTERINTELLIGENCE

Robert Steele: ABOVE MAJESTIC: PRODUCED BY COREY GOODE & JORDAN SATHER DIRECTED BY ROGER RICHARDS SUMMARY REVIEW BY ROBERT STEELE

11.6.2019:

Toimitus: Valitamme 9.6. julkaistuista kuvista puuttuneita linkityksiä. Ne on nyt korjattu (Tänään meillä on parempi nettiyhteys).

Psykiatri ja ent. kansanedustaja Turpeinen-Saari: Mistä USA/EU/NATO-hybridikeskus haluaa mediamme nyt vaikenevan?

Ekman: Blokkimedian livelähetyksen vieraana, 9.6.2019

Ja: Tarpeesta ymmärtää ja kontrolloida, 2.6.19, Facebook-livelähetys

YK:n Agenda 21:n päämäärä on rajoittaa yksityisomistusta, rikkoa perheyhteisöt ja siirtää kaikki keskitetyn omistuksen [nwo] hallintaan. Tämän suunnitelman mukaisen kehityksen 'markkinointilauseena' käytetään 'kestävää kehitystä'. Kuka nyt sellaista haluaisi vastustaa:  AGENDA 21 vehicle ownership and private property

Lisää YK:sta sivullamme YK-huijaus

Tietovuoto: Brasilian ex-presidentti ’Lula’ suistettiin viranomaisten salaliitolla

Google Can’t Dodge Conservative Employees’ Discrimination Lawsuit, Court Says

Lisää "presidenttejä linnaan": Pakistanin ent. presidentti syytteeseen korruptiosta

9.6.2019:

FBI:n Comey tviittasi, ja poisti: Q:

Ekman: [Yhdysvaltojen edun mukainen] salaliitto ei ollut vain valtionhallinnassa:

Jatkakaa niiden EU-maiden painostusta, jotka osallistuivat "Venäjä-huijaukseen": 

Trump: Verotamme Meksikoa 5% kunnes mamutulva loppuu:

Trump: Totuus presidentinvaalivilpistä tulee esiin:

Muuria rakennetaan:

 

6.6.2019:

24 students got mumps, all 24 were vaccinated. Really blows that herd immunity bullshit out of the water, huh? How many outbreaks are we going to have this year where we had a 100% vaccination rate?

Ex-CIA Officer: Trump In "Historic Battle" With "Treasonous" Deep State

 

4.6.2019:

FBI Failed to Document Four Clinton Witness Interviews. Barr Should Reopen Clinton Probe.

#QAnon The UK loves trump! Crowds cheering! Listen to the reporters commentary at the end! We are the news now!

Former key Mueller witness George Nader arrested on child pornography charges

Trump Says "Big Trade Deal" Possible Once UK Throws Off EU's "Shackles"

YleX:kin hukassa - Mikä moka Trumpilta kun se käänsi selkänsä kuningattarelle:

Many will miss the world-shaking significance of an American President refusing to stand by the age-old tradition of bowing to the ruling British monarch, or the symbolic effrontery to the Crown of daring to walk with the future King trailing behind like his golf caddie.

 

3.6.2019:

Tivi: Nyt on Facebook pahoissa vaikeuksissa – ”petoksen mittakaava on henkeäsalpaava”

Trump Goes After John Kerry, Says He Should Be Prosecuted

Did The Government Just Test The Internet Kill Switch?

 

 

 

 

28.5.2019:

It Begins: For The First Time Ever, China Takes Over An Insolvent Bank

 

24.5.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Robert Steele: FEDERAL RESERVE IS AMERICA’S LARGEST DEBTOR – PRESIDENT DONALD TRUMP SHOULD HOLD THEM ACCOUNTABLE (NATIONIZE THE FED BUT DO NOT NATIONALIZE THEIR DEBT)

Robert Steele: US-ISRAEL CONSPIRACY TO LIE AGAINST IRAN

BREAKING: @realDonaldTrump issues memo on declassifying materials related to intel probes into 2016 campaigns:

Robert Steele:  #GOOGLEGESTAPO #UNRIG AMERICAN SPY STATE TIMELINE & COMMENTARY ON PATENT FRAUD, MASS SURVEILLANCE, AND FULL INTEGRATION OF FACEBOOK, GOOGLE, ET AL WITH CIA AND NSA…

Jordan Sather is back - Ban is over

20.5.2019:

Syvä valtio tarvitsee äkkiä sodan erityisesti nyt, kun Trump on julkistamassa Hillaryn ja kumppaneiden Venäjä-huijauksen dokumentit:  Rocket Fired Toward US Embassy In Central Baghdad, Blast Reported 

Kiinan (ja syvän valtion) kommunistinen agenda saa kuonoonsa: Huawein tekemää vakoilua vaikeutetaan: Huawei has immediately lost access to Android and Google.

Lue myös: Q: Kuinka Kiina hakkeroi yhdysvaltalaisten yritysten tietokoneet lisäämällä niihin "mikroskooppisen" vakoilusirun

Toimitus: Kiinan vuonna 2017 voimaan tullut tiedustelulaki antaa viranomaisille oikeuden seurata ja tutkia Kiinan ja ulkomaan kansalaisia ja yrityksiä, tehdä "koti"-etsintöjä ja vakoilla keitä he haluavat. Ja kaikki tuo sekä Kiinassa että ulkomailla:

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

Katso myös:  5G Showdown: Huawei (Toim: Totuuden löytämiseksi on seurattava joko projektiin liittyviä henkilöitä tai rahaa)

Lue myös: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Lisää Big Brother yllätyksiä kiinalaisilta: Sinun Volvosi soittaa poliisit, jos ajat juovuksissa (Toim: Mihin muuhun tarkoitukseen auton sinua seuraavia kameroita voidaan käyttää? Muista että Hillary ja kumppanit ovat myyneet salaisuuksia juuri Kiinalle. It's China that's the problem, not Russia.)

Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

 

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

19.5.2019

Five Years In Prison For Offending Someone Online...

18.5.2019:

How does CNN get private Twitter messages between users? The only way is if [Twitter's CEO] @Jack is literally leaking them to the enemy media. This is technocrat tyranny at its most frightening, and it could happen to any one of us:  Flynn contacted GOP Mueller critic while cooperating with special counsel

Facebook Admits Israeli Social Manipulation Company Spent $800,000 To Influence African Elections

CHRISTOPHER BOLYN ON FALSE FLAGS IN IRAN — ZIONISTS (ISRAEL & SAUDI ARABIA) SEEKING TO LIE US INTO WAR (AGAIN)

A Wells Fargo personal banker pleaded guilty to helping launder millions of dollars for drug traffickers like the Sinaloa cartel.

Another deep stat sentenced for TREASON. The list is growing.

Realizing the globalist new world order ideology has been crushed by national soverignty, Angela Merkel calls for Europe to stand against China, Russia, and the US.

"A source says... THERE IS NO SOURCE" "The person doesn't exist.." "The person's not alive" "IT'S BULLSHIT"​

Since some will say "BOOM WEEK" didn't happen... Durham reveal Senate confirmation of Rosen for DAG Another 9th Circuit Judge Flynn doc showing cooperation with multiple investigations 6 deputy directors of Italian intel agencies requested to resign Theresa May set to resign etc

"What is it with these Democrats fronting for this Islamo-Nazi regime that wants to kill Americans and Jews in Israel?" Levin: ‘What in the hell’ is Dianne Feinstein ‘doing talking on an iPhone’ to the Iranian foreign minister?

POTUS takes aim at another super PAC.

 

 

17.5.2019:

While we know that high-profile deep state actors like Comey, Clinton, Brennan and friends are soon all going to be tried for treason, few realize their operatives in the media, TV anchors and known journalists, are going to go down right along with them.

BREAKING NEWS: The White House has launched an active investigation into reports of collusion in 2016 between Ukraine and the DNC - OANN

"A World Aching For Peace & Stability Can No Longer Afford NATO"

 

16.5.2019:

Uutispommi: NXIVM -seksikultin johdolla oli hallussaan vakoiluohjelmalla saatuja Hillaryn sähköposteja ja poliitikkojen "tiliotteita" "Seagram Company's heiress implanted a virus on the computer of her late father, Edgar M. Bronfman Sr., so NXIVM officials could secretly monitor his emails, including his exchanges with world leaders and Democratic presidential candidate Hillary Clinton, according to court records."

COURT DOCS: Prosecutors Ask To Present Evidence That NXIVM Sex Cult Leaders Illegally Bundled Money For Hillary Clinton Campaign

Bayer-Monsanton painajainen jatkuu - Nyt  paljastui heidän vastustusta eliminoiva "terroristiryhmänsä":  

 BOMBSHELL: Bayer discovers “black ops” division run by Monsanto, shuts it down, initiates internal investigation as law enforcement prepares criminal charges against the chemical giant

Lue myös: Monsanto / Bayer faces financial annihilation after third court loss, $2 billion in damages stemming from residential use of Roundup (glyphosate) weed killer

Obama’s intelligence chiefs Brennan and Clapper claim they told James Comey NOT to use the golden showers dossier to get eavesdropping warrant on Trump campaign aide

Alabama Governor Signs Strictest Pro-Life Legislation In Country

14.5.2019:

Lindsay Graham: IG report will focus on the misconduct of THE MEDIA!!!

Felicity Huffman Pleads Guilty In College Admission Scandal, Faces Jail Time

Will Trump's Plan Blow Up In His Face: Goldman Warns Inflation Will Surge If Trade War Escalates

Venezuela's Guaido Wants Direct Line To Pentagon For "Coordination" Of US Military Action

Schiff: Biden Ukraine Scandal Should Be Off Limits

Comey's tweet went viral:

Jordan Satherin analyysi aiheesta tässä. (Alkaa 6:20)

Coloradon kouluampuminen: Oppilaat kävelivät ulos muistotilaisuudesta, kun poliitikot alkoivat puhua aseiden kieltämisestä (Toim: Eliitti käyttää lavastettuja hyökkäyksiä mm. viedäkseen kansalta aseet, että kansa ei voisi puolustautua valtion tyranniaa vastaan.) Video tässä

Try Claiming America Is "Booming" After Reading These 19 Facts About Our Current Economic Performance

 

12.5.2019:

Trump job approval surges to highest level since first month in office, RCP average finds

Trump war room: Of course foreign leaders want Sleepy Joe Biden to be president—they'd love to continue ripping off our country!

Every day, another 1/2 mile of the Wall is built to protect our communities from gang members, deadly drugs, dangerous criminals and evil human traffickers. It is getting done!

Former Disney VP convicted of sexual abuse

Pentagon approves plan to shift $1.5B for wall along US-Mexico border

Pentagon is planning a military border mission [for Mexican border] for the 'next couple years'

Raytheon Shoots Down Multiple Drones With Directed Laser Weapon

As a result of discussions between the Trump Administration and Gilead Sciences, Inc., Gilead has agreed to make a historic donation of #HIV prevention medication for up to 200,000 individuals each year for up to 11 years.

Trump Pulls The Trigger: Begins Process Of Raising Tariffs On All Remaining $300 Billion China Imports 

The Origins Of The Deep State In North America, Part 2

Rudy Giuliani: The evidence is mounting that Comey deceived the FISA court concerning the Steele dossier. State did a quick verification and threw Steele out. Comey did no verification for 5 months and conducted an illicit SPYING OPERATION. Let’s see how long Dem media protects Comey.

New CIA "Flying Ginsu" Missile Shreds Individual Targets With 6 Long Blades

China [- the US enemy #1-] Car Sales Tank 16.6% In April, Falling For A Record 11 Months In A Row

US Adults Spend Crushing Amount Of Cash Playing Video Games

Here's How To Review All The Recordings Alexa Has Of You

'Never Seen So Many Weapons': LAPD Seize 1,000 Guns At Bel-Air Mansion

Banker Behind Biggest Malaysian Corruption Scandal Indicted For Donation To Obama Campaign

Pentagon To Transfer $1.5 Billion From Afghanistan Funding For Trump's Border Wall

Boeing Altered Critical MCAS Toggle Switches On 737 MAX Before Deadly Crashes

2006 Biden: 'We Need A Border Wall' And To 'Punish American Employers' Who Hire Illegals

10.5.2019:

Trump: Big announcement today: Drug companies have to come clean about their prices in TV ads. Historic transparency for American patients is here. If drug companies are ashamed of those prices—lower them!

Pompeo seems to have put FVEY nations on alert. America will only share intel with networks not under the control of China.​

ROBERT STEELE: COUNTERINTELLIGENCE FAILURE BY CIA AND NSA IN VENEZUELA

ZERO HEDGE: ANOTHER DAMNING INDICTMENT OF MUELLER REPORT

US Vaccination Court Sees 400% Spike in Vaccine Injuries, Flu Shot is Worst – Measles and Mumps Next?

Zero Hedge: NASA Defrauded by Metals Company Blamed for $700 Million in Losses and Two Failed Launches — NASA Does Not Do Quality Control?

Robert Steele: USA DESPERATELY NEEDS NEW SECSTATE

3.5.2019:

John Brennan is about to be indicted for plot against Trump, prepare for violence, says fmr CIA officer

30.4.2019:

Ekman: Täyslaidallisella päin syvää valtiota

Teksasin demokraatti-kaupunginjohtaja syytteessä vaalivilpistä

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Powered by Aava 3