Onko Trump sittenkin sotahaukka? Hänen neuvonantajiensa valinta viittaa siihen

18.11.2016 22:22

 

Englanninkielisestä alkutekstistä suomeksi kääntänyt Jari Virtanen

 

Viisi Trumpin neuvonantajaa jotka todistavat, että Trump muistuttaa enemmän Hillary Clintonia kuin olisit uskonut


Ennen presidentinvaaleja monet amerikkalaiset toivoivat, että jos Donald Trump valittaisiin presidentiksi, hän laskisi Yhdysvaltojen militarismim tasoa ja saisi hallituksen lopettamaan vallankaappausten käynnistämisen ja tukemisen maailmalla. Ihmiset toivoivat näin huolimatta siitä, että Trump on luvannut laajentaa Yhdysvaltain armeijan toiminta-aluetta.

Kampanjan aikana Trump arvosteli Irakin sotaa ja Yhdysvaltojen vallan laajenemista. Presidentivaalit voitettuan hän on saanut positiivista palautetta Venäjältä, ja se kertoo noiden kahden suurvallan välisten jännitteiden lievenemisestä ja korostaa suurta eroa Trumpin ja hänen kilpailijansa, Hillary Clintonin välillä. Mutta se hetki kun Trump valitsee «henkilökuntansa» lähestyy, ja hänen kandidaattinsa eivät toistaiseksi anna paljon toivoa siitä, että olisimme saaneet uuden Nobelin rauhanpalkinnon voittajan presidentiksi.

Seuraavat viisi henkilöä murskaavat haaveemme tulevasta maailmanrauhasta:

1. Varapresidentti (valittu) Mike Pence – Hänet tunnetaan homoseksuaalisuuden- ja abortinvastaisena, mutta yksi hänen turmiollisimmista näkemyksistään on hänen tukensa perinteiselle uuskonservatiiviselle ulkopolitiikalle. Kun Pence oli kansanedustajana, hän äänesti George W. Bushin Irakiin hyökkäyksen puolesta – tuon saman sodan, jota Trump on arvostellut. Pence on myös ilmoittanut samantyyppistä halua jatkaa sotaa Syyriassa, mikä sekin on ristiriidassa Trumpin näkemykseen.

Pence sanoi yhdessä varapresidenttiehdokkaiden väittelyssä ennen vaaleja:

"Jos Venäjä ... jatkaa osallistumista tähän barbaariseen hyökkäykseen siviilejä vastaan Aleppossa, Yhdysvaltojen tulisi olla valmis käyttämään sotilaallista voimaa iskeäkseen Assadin hallinnon sotilaallisiin kohteisiin."

Mielenkiintoista on se, että hän kuulostaa paljon Hillary Clintonilta. Hillary sai tuen monelta sota-myönteiseltä republikaanilta tänä vuonna.
Ottaen huomioon sen että Joe Biden on hänen edeltäjänsä, on helppo olettaa Pencen saavan kuitenkin vain vähän konkreettista valtaa, etenkin Trumpin, tämän valtavan persoonallisuuden, alaisena työskennellessä. Pence sanoi hiljattain että hän pitää Dick Cheneytä esikuvanaan. Cheneyn, joka oli yksi Irakin sodan tärkeimmistä arkkitehdeista ja joka myös tienasi valtavia summia sillä, uskotaan vedelleen joistakin naruista Bushin presidenttinä ollessa. Kuten presidentti Obama jokin aikaa sitten vitsaili:

«Muutama viikko sitten Dick Cheney sanoi, että hän pitää minua pahimpana presidenttinä jonka hän on elinaikanaan nähnyt. Tuo on erittäin mielenkiintoista, koska minun mielestäni Dick Cheney on minun elinaikani pahin presidentti.»

2. Rudy Giuliani - Rudy Giuliani on Trump presidentiksi tulemisen siirtymäajan joukoissa, ja aiemmin tällä viikolla hänen huhuttiin olevan kandidaattina ulkoministeriksi. The New York Times raportoi tiistaina, että Giuliani, joka innokkaasti tuki Trumpin kampanjaa, himoaa huippudiplomaatin tehtävään ja että Trump todennäköisesti tulee palkitsemaan hänen uskollisuutensa.

Giuliani oli New Yorkin pormestarima 911- iskujen aikaan vuonna 2001, ja on jo pitkään ollut valmis uhraamaan kansalaisten yksityisyyden maan turvallisuuden parantamiseksi. Hän viittaa usein noihin historiallisiin hyökkäyksiin perustellessaan näkemystään.
Hänen halunsa puolustaa oikeusvaltiota käy ilmi hänen viimeaikaisessa kommentissaan, että "sodassa kaikki on laillista". Hän ei ilmeisesti tiedä mitään Geneven sopimuksesta. Giuliani oli myös Irakin sodan vankkumaton kannatta ja eikä valitettavasti näe ikuisten vieraissa valtioissa käytyjen sotien seurauksia.

Ron Paul yritti selittää hänelle näitä seurauksia vuoden 2008 presidentinvaalien debattien aikana, kun sekä hän että Giuliani olivat ehdolla presidentiksi.
"Meidän täytyy katsoa asioita siitä näkökulmasta, että ​​mitä tapahtuisi, jos joku muu teki sen meille," Paul sanoi, yrittäen selittää sitä, että Yhdysvaltojen jatkuva pommittaminen Lähi-idässä luo katkeruutta ja inspiroi terrori-iskuja.

Giuliani vaati lisäpuheenvuoroa keskustelussa ja halusi lietsoa pelkoa vedoten ihmisten tunteisiin 911- iskuihin liittyen:

"Tuo on todella erinomainen lausunto. Erinomainen lausunto henkilöltä, joka eli tuon syyskuum 11. päivän hyökkäyksen. Että aiheutimme hyökkäyksen koska olimme hyökänneet Irakiin. En usko että olen kuullut tuota aiemmin, ja olen kuullut joitakin melko järjettömiä selityksiä syyskuun 11. päivän iskuille. Pyydän kongressiedustajaa perumaan puheensa ja sanomaan, että hän ei todellakaan tarkoittanut sitä."

Paul ei perunut puheitaan, vaan jatkoi selittämällä CIA:n käsitettä takaisiniskusta ja Yhdysvaltojen sekaantumista Iranin asioihin vuonna 1953.

Republikaanien kansalliskokouksessa kahdeksan vuotta myöhemmin Giuliani näytti jättäneen huomiotta Paulin varoituksen, ja päätti sen sijaan keskittyä islamilaisten ääriliikkeiden vaaroihin ja olla puuttumatta niiden syihin ja hän tietysti lisäsi runsaasti 911- viittauksia. Hän lupasi terroristeille, että "Yhdysvallat saa teidät kiinni."

Ottaen huomioon sen, että Hillary Clinton pystyi hyödyntämään sodan Libyassa kasvattaen niiden tahojen aseiden myyntiä jotka lahjoittivat rahaa hänen säätiölleen, Clinton Foundationille, ja sen, että Syyrian radikaalien kapinallisten aseistaminen Assadin vastaisessa taistelussa ei ollut hyvä taktinen liike, saattaa Giulianin ulkoministeriöllä olla vaikeita aikoja edessä.

3. John Bolton – Trumpin toinen mahdollinen ulkoministerikandidaatti noudattaa myös republikaanisen puolueen ulkopolitiikkaa. Bolton toimi George W. Bushin alivaltiosihteerinä, ja vuonna 2002 teki todella epätarkkoja väitteitä lähestyvästä Irakin sodasta.

Atlantic uutisoi:

"Bolton oli sekä Irakin sodan aktiivinen puolestapuhuja, että yksi sen suunnittelijoista. George W. Bushin alivaltiosihteerinä vuoden 2002 loppupuolella hän kertoi BBC:lle: "Olemme varmoja, että Saddam Husseinilla on joukkotuhoaseita ja niiden tuotantolaitoksia piilossa Irakissa." Hän lisäsi, että «Irakin kansasta tulisi ainutlaatuisia historiassa, jos he eivät auttaisi tämän diktatuurin kaatamisessa», ja että vaikka demokratian rakentaminen osoittautuisi vaikeaksi tehtäväksi, on Irakin kansa täysin pätevä tekemään sen. "Niin pätevä, itse asiassa, että amerikkalaisten rooli [sodan jälkeisessä Irakissa] tulee olemaan melko vähäinen."

Senaattori Rand Paul selitti eräässä tapahtumassa miksi hän vastustaa Boltonin mahdollista nimittämistä:

«Bolton on epäonnistuneen Washingtonin eliitin pitkäaikainen jäsen, jota Trump vannoi vastustavansa. Bolton teki toistuvasti lähes jokaisen ulkopolitiikkaan liittyvän virheen jonka Yhdysvallat on tehnyt viimeisten 15 vuoden aikana – juuri ne jotka Trump lupasi välttää jos hänestä tulisi presidentti.
John Bolton teki useimmiten sen mitä Hillary Clinton suositteli ja oli sitä vastaan ​​mitä Donald Trump suositteli."

Bolton vaati jokin aikaa sitten sotaa Irania vastaan ja on CFR:n (Council on Foreign Relations), [pahamaineisen] yhdysvaltalaisen ulkopolitiikan ajatushautomon jäsen. Dick Cheney on myös tuon neuvoston jäsenenä ja Hillary Clinton on usein ylistänyt CFR:n johtamisen taitoja. CFR:ää ohjailee litania suuryrityksiä, kuten Lockheed Martin, Goldman Sachs, JP Morgan Chase & Co., ja Exxon Mobil Corporation.

Kuten Paul myös totesi, Boltonilla ja Clintonilla on monia samoja politiikan tavoitteita: Vuonna 2011 Bolton moitti Obamaa, koska hän kieltäytyi hyökkäämästä suoraan Gaddafia vastaan ja julisti: "Gaddafin kaatamisessa on strateginen intressi... mutta Obama missasi sen." Itse asiassa Obama otti Boltonin neuvosta vaarin ja pommitti Libyan diktaattorin seuraavaan maailmaan. Ulkoministeri Clinton pröystäili: "Tulimme, näimme, ja tapoimme hänet."

Boltonin ulkoministeriö on, samoin kuten Giulianinkin hypoteettinen ulkoministeriö, resepti jatkuvalle aggressiolle ja piittaamattomalle ulkopolitiikalle.

4. James Woolsey – Harvoissa asioissa kuultaa niin selvästi läpi varjohallitus, kuin entisen CIA: n johtajan ja Project for the New American Centuryn (PNAC) keskeisen jäsenen nimeämisessä vanhemmaksi kansallisen turvallisuuden neuvonantajaksi .
PNAC oli sotamyönteinen aivoriihi joka koostui uuskonservatiivien johtajista. Tuon ryhmän olemassaolo on sittemmin tuomittu laittomaksi, mutta heidän verkkosivujensa tallenteet paljastavat organisaation perustetun sotilaallisiin tarkoituksiin. Woolsey palveli heidän johtohahmonaan.

The Intercept- nettijulkaisun mukaan Woolsey oli vuoden 2003 Irakiin hyökkäyksen keskeinen tukija jo kauan ennen kuin se toteutui:

Woolsey allekirjoitti vuonna 1998 kirjeen, jossa hän kehotti Clintonia syrjäyttämään Saddam Husseinin, ja jo muutaman tunnin kuluttua siitä, kun 911- iskusta uutisoitiin CNN:llä, hän syytti hyökkäyksistä Irakia. Woolsey on jatkuvasti ollut sitä mieltä, että Irakilla oli rooli hyökkäyksessä siitä huolimatta, ettei tuon väitteen tueksi ole koskaan löydetty todisteita. Hän syyttää iskusta myös Irania. "

The Intercept lisäsi:

Hän työskentelee myös Foundation for the Defense of Democracies- säätiön johdossa. Tuo voittoa tavoittelematon säätiö on erittäin aggressiivinen politiikassaan ja tekee Lux Capital Managementin kanssa yhteistyötä. Yhteisissä projekteissaan ne investoivat uusiin teknologioihin, kuten droneihin, satelliittikuvaukseen ja tekoälyyn.

On myös erittäin kiinnostavaa, että Woolsey toimi varatoimitusjohtajana Booz Allen Hamiltonilla, yrityksessä jossa ilmiantaja Edward Snowden työskenteli ennen kuin hän paljasti NSA:n salaiset vakoiluohjelmat.

Woolsey sanoi että Snowden pitäisi "hirttää kaulasta kunnes hän on kuollut, ei pelkästään tappaa sähköiskulla."

Se siitä.

5. Kenraali Mike Flynn - Jotkut ovat ilmaisseet optimismia sen suhteen, että Donald Trump halusi Mike Flynnin hänen väliaikaisiin joukkoihinsa ja mahdollisesti pysyväksi jäseneksi hänen hallinnossaan. Flynn poikkeaa muista militaristisista jäsenistä Trumpin uudessa joukkueessa siinä, että hän on halukas tunnustamaan sen, että Irakin sota oli virhe. Hän on myös arvostellut Obaman droneilla käytyjä sotia. Flynnillä oli aktiivinen rooli Afganistanin ja Irakin sodissa.

Hän sanoi viime vuonna:

«Kun 911 tapahtui, kaikki tunteet ottivat vallan, ja reaktiomme oli, "Mistä ne paskiaiset tulivat? Mennään tappamaan ne!" Sen sijaan että olisimme kysyneet miksi he hyökkäsivät meitä vastaan, me kysyimme mistä he tulivat. Ja sitten strategisesti marssimme aivan väärään suuntaan.»

Saattaa olla, että Flynn on arvostellut Irania paljon, ja kuten The Intercept totesi:

«Kun Flynn näyttää puhuvan rehellisesti, on hänellä taipumus ohjautua vaaralliselle ja islaminvastaiselle alueelle. Aiemmin tänä vuonna hän vaati Raqqan, Syyrialaisen kaupungin tuhoamista. Tuon kaupungin oli ottanut valtaansa ISIS, ja siellä oli kymmeniä tuhansia siviilejä loukussa.»

Flynn on tuominnut sodan elementtejä, mutta hänessä vallitsee sotilaallinen mielentila. Myös Intercept teki tuon havainnon:

«Sotilaallisesti Flynnin visioima kampanja vastaisi "toisen maailmansodan tai kylmän sodan aikaa" ja siinä joukkoja ohjaisi yksi johtaja joka olisi vastuussa presidentille."

Flynnillä voi olla ongelmia saada keskeinen rooli Trumpin hallinnossa, johtuen hänen edellisestä roolistaan Pentagonin tiedustelupalvelun johtajana (hänet ​​syrjäytettiin 2014) sekä hänen konsulttiyrityksensä läheisistä siteistä Turkin presidenttiin Recep Erdoganiin, joka on ajanut autoritaarista politiikkaa Turkissa.

Wall Street Journalin mukaan Trump myös äskettäin lisäsi listalleen Frank Gaffneyn – pitkäaikaisen islaminvastaisen haukan – omaan väliaikaiseen joukkueeseensa. Trumpin kampanja väittää, ettei hän ole virallisesti jäsen, vaan toimii vain neuvonantajana.

Vaikka jotkut saattavat pitää Trumpin potentiaalista yhteistyötä Vladimir Putinin kanssa toivona siitä, että jotkut nykyiset kansainväliset konfliktit ovat ratkaistavissa, on Trump tarkoituksella päättänyt piirittää itsensä varjohallituksen hahmoilla. Nuo hahmot ovat ristiriidassa niiden ulkopolittisten näkökulmien kanssa joita hän itse näytti kannattavan: epäonnistuneet vallankaappaukset ja Irakin sota. Itse asiassa nämä henkilöt nojaavat kohti Hillary Clintonin agressiivista ulkopolitiikkaa.

Valitettavasti Trumpin kamppanjalupaus "pommittaa ISIS helvettiin", on todella ristiriidassa Yhdysvaltojen kroonisen ulkopolitiikan kanssa – siis sen ulkopolitiikan, joka tuottaa varmasti vain enemmän terroristeja ja epämääräisiä sotia.

Sen ulkopolitiikan nimi on jatkuva aggressiivinen amerikkalainen militarismi.
 

Alkuperäinen kirjoitus: http://www.activistpost.com/2016/11/5-trump-advisors-prove-hes-like-hillary-clinton-thought.html

 

Lue myös: Se kaikki olikin vain kaunista unta - Putin auttaa sittenkin globalisteja uuden maailmanjärjestyksen muodostamisessa

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3