Huffington Post -lehdestä juuri potkut saanut (?) ilmiantaja David Seaman paljastaa: Hillary Clinton tuhoaa meidät ja hänellä on eliitin siunaus siihen

 

Jari Virtanen 14.9.2016 14:47

 

https://www.youtube.com/watch?v=AZ4q6SbuchI

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Huffington_Post

http://www.huffingtonpost.com/author/david-seaman

 

David Seamanin videon käsikirjoituksen lyhennelmä:

 

Tämän videolähetyksen jälkeen minun työni on koko lailla valmis. Ainoa tavoitteeni oli todistaa se, että Hillary Clintonilla on vakavia terveysongelmia, joiden ansiosta hän on kykenemätön hoitamaan presidentin tehtäviä. Hän kärsii sekä mielenterveysongelmista, muistiongelmista, että muista fyysisistä ongelmista. Hän kärsii todella vakavista fyysisistä ongelmista.

Se oli minun tavoitteeni lukiessani Hillary Clintonin sähköposteja Wikileaksin (wikileaks.org) sivuilla. Haluan myös mainita että meidän täytyy ottaa todesta kaikki ne asiat, jotka hänen sähköpostinsa paljastavat. Ne eivät ole huijausposteja, vaikka monet hänen kirjoituksistaan oudoilta vaikuttavatkin. Clintonit eivät pelleilleet silloin kun he kirjoittivat näitä viestejä. He eivät vain ajatelleet, että ne vuotaisivat julkisuuteen.

Nuo sähköpostit ovat todellisia ja aitoja ja ne saatiin julkisuuteen Freedom of Information Actin avulla (yhdysvaltalainen julkisuuslaki). Ollakseni rehellinen minun täytyy sanoa, etten löytänyt kaikkia viestejä itse, monet niistä löysivät muut tutkijat. Minun tavoitteeni on saada tämä julkisuuteen ja jättää loput muiden tehtäväksi.

Kerron teille mitkä mediat ovat manipuloituja ja eliitin hallinnassa, ja tämä tieto tulee ilmi noista sähköposteista itsestään. Meidän täytyy olla fiksuja, lopettaa olemasta hyväuskoisia. Tietyt mediat eivät kuuntele meitä, koska ne kirjaimellisesti kuuluvat Hillary Clintonille.

On tärkeää muistaa että nyt tapahtuva on osa globalistien suunnitelmaa. Tarkoituksena ei ole vain saada demokraattipuolueen edustaja valkoiseen taloon ajamaan aggressiivista agendaa. Jotkut niistä joilla on eniten valtaa maailmassa, ovat toteuttaneet tätä suunnitelmaa jo monen vuoden ajan. Heidän ensimmäinen tavoitteensa oli hiljentää media ja saada se omalle puolelleen niin, että kun tämä päivä koittaa, kun joku sisäpiiristä tulee esiin faktojen kanssa ja kertoo kaiken, häntä ei kuunneltaisi.

Teidän täytyy pitää mielessä, että esitin todisteet Hillaryn terveysongelmista ja heti sen jälkeen Huffington Post pyyhki pois kirjoitukseni ja sulki minun tilini lehdessä ilman minkäänlaista selitystä. Siitä on nyt yli viikko, eikä Arianna Huffington ole vastannut hänelle lähettämiini viesteihin mitenkään. Arianna perusti lehden ja luettuani Wikileaksin sähköposteja minulle valkeni, että Hillary on todella lähellä Huffington Postia ja on että hän on käynyt jopa syömässä yhdessä Ariannan kanssa. Myös Hillary lukee Huffington Post -lehteä.

Myös Lady Rothschildin kirjoituksia julkaistaan Huffington Postissa.

Tarkoitukseni ei ollut saada selville, että salaperäinen eurooppalainen pankkiirisuku, joka tienaa rahaa sodilla, omistaa Hillary Clintonin. En löytänyt noita viestejä itse vaan ne löytyivät muita sivustoja lukemalla. Nuo viestit kuuluvat CNN:n etusivulle, New York Timesin etusivulle, niiden kuuluisi olla jokaisen amerikkalaisen puheenaihe jokaisessa yhdysvaltalaisessa kahvilassa ja ravintolassa. Sen tosiasian, että Hillaryn omistaa yksi maailman rikkaimmista suvuista, kuuluisi olla suurin uutinen koko maailmassa. Syy siihen etteivät nuo uutissivustot kerro tästä on se, että ne lahjottiin vuonna 2012.

Me tiedämme että New York Timesin johto on lahjottu, mutta emme tiedä kuinka moni sen johdossa. Me tiedämme että CNN, ABC, New Yorker ja New Republic on lahjottu. Ja tuo tieto löytyi vain yhden Hillaryn sähköpostiviestin lukemalla. Olen varma että muitakin julkaisuja on saatu heidän kelkkaansa.

Julian Assange sanoi seuraavaa: ”Yhdysvaltalainen vapaa lehdistö, tehdessään kaikkensa puolustaakseen Hillarya, antaa voimaa paholaiselle, joka tulee hirttämään kaikki päästyään Valkoiseen Taloon. Ja hän tulee melkoisella varmuudella voittamaan vaalit.”

En ymmärrä miksi FBI ei ole vielä määrännyt hänen kampanjaansa suljettavaksi. En ymmärrä miksi Hillarya ei ole raahattu kuulusteltavaksi. Luulin että FBI tallensi kaiken tutkimuksiaan varten, mutta se ei kuitenkaan tallentanut yhtäkään Hillaryn kanssa käytyä keskustelua. Moni salaliittoteoreetikko uskoo että FBI on lahjottu. En tiedä mitä se tarkoittaa mutta uskon, että se on lahjottu samalla tavalla kuin media on lahjottu ja että käsittämättömät summat rahaa on käytetty lahjuksiin. Hillaryn taustalla on biljonäärejä.

Donald Trump on miljardööri, joka taistelee kabaaleja biljonäärejä vastaan. Noilla kabalisteilla on globalistinen agenda ja he haluavat sen toteutuvan pian. Miksi luulet median käyttäytyvän sellaisella tyrannialla, ettei edes Trumpin leiriläisiä haastatella. Reuters teki juuri uskomattoman tempun katkaistessaan lähetyksen kesken Trumpin puheen eräässä kirkossa. Se oli todella orwellilaista menoa.

Olen esiintynyt kaapelitelevisiossa ja radiossa useita kertoja ja viime viikkoon asti olin Huffington Postin kolumnisti. Minun korvantaustani eivät ole märät, tämä kaikki on todella outoa ja tapahtuu todella nopealla aikataululla. Jotkut konsultoimani ihmiset ovat sitä mieltä, että kaikki tapahtuu nopeasti koska eliitillä on todellinen suunnitelma ja he tarvitsevat jonkun aloittamaan heidän sotansa. Hillary tuhosi Libyan, koska Muammar Gaddafi halusi siirtyä dollarista kultadinariin. Se olisi toteutuessaan ollut suuri takaisku Rothschildien kartellille, sillä he haluavat ihmisten jatkavan paperirahan ja keskuspankkien käyttöä. He eivät halua ihmisten siirtyvän kultaan eivätkä todennäköisesti halua ihmisten käyttävän kryptovaluuttoja. Rothschildit haluavat ihmisten käyttävän heidän velkaan perustuvaa itse painamaansa valuuttaa pysyäkseen monibiljonääreinä.

Hillary Clinton oli Rothschildien marionetti toimiessaan sisäministerinä ja ajoi Libyan tuhoamisen asiaa rangaistakseen Libyaa sen kultadinarisuunnitelmien takia. Tuo kaikki on mielettömän rikollista ja sähköposteissaan Hillary kertoo paljon muistakin rikollisista toimistaan. Niiden pitäisi riittää FBI:lle jotta Hillary pidätettäisiin kuulusteltavaksi. Alan uskoa että FBI on lahjottu, koska FBI:tä luulisi kiinnostavan hänenlaisensa järjestäytynyt rikollinen.

Hillary ja DNC ovat jättäneet jälkeensä kasoittain kuolleita ihmisiä. Jos etsii Hillaryn sähköposteista [edesmenneen, palkitun Rollin Stone-lehden journalistin] Michael Hastingsin nimellä, huomaa että Clintonin avustajat suuttuivat Hastingsille todella pahasti. Myöhemmin he pyysivät käytöstään anteeksi ja pian sen jälkeen Hastings kuoli oudossa auto-onnettomuudessa.

Hänen ruumiinsakin polttohaudattiin kiireellä ilman perheen lupaa. Richard Clark, entinen NSA:n turvallisuuskoordinaattori, sanoi että Hastingsin auto-onnettomuus täytti kyber-iskun tuntomerkit. Clark sanoi että tiedustelupalvelut osaavat ottaa auton hallintaan etänä ja että se jopa on suhteellisen helppoa. Hän sanoi myös että jos näin oli tehty, olisi syyllisen löytäminen todella vaikeaa. Hastingsillä oli tapana saada ihmisiä vihaiseksi kirjoituksillaan. Lukiessani Hillaryn sähköposteja huomasin, että he olivat todella vihaisia Hastingsille.

Clintonin sähköpostit voi lukea osoitteessa wikileaks.org, klikkaa“Hillary Clinton e-mail archive”, sitten klikkaa ”Search by e-mail ID”, ID: 1606 ja ID: 1491. Tuo 1491 kannattaa katsoa tarkkaan, koska se paljastaa, kuinka Clintonin pitkäaikainen neuvonantaja haamukirjoittaa artikkelin, joka myöhemmin julkaistaan toisen henkilön nimellä. Tuon kirjoituksen tarkoitus on todistaa vääräksi se, että Rothschildeilla ja Rockefellereillä olisi valtaa kontrolloida Yhdysvaltojen hallitusta ja Yhdysvaltojen keskuspankkia. Miksi tuo henkilö haluaa kyseenalaistaa valtamediassa noiden sukujen vallan, kun vuodetut sähköpostit, joita noiden henkilöiden kesken läheteltiin, selvästi osoittavat, että noiden sukujen pankkikartellit omistivat Yhdysvaltojen ulkopolitiikan silloin kun Hillary oli sisäministerinä. Jo tuon tosiasian pitäisi olla esteenä hänen presidentiksi tulemiselleen. Ja vielä kun otetaan huomioon se määrä ihmisiä, jotka ovat kuolleet hänen ympärillään erilaisten tietovuotojen jälkeen (suomeksi tässä ja englanniksi tässä) , Clintonien säätiön vakavat ongelmat ja muut, FBI:n pitäisi ehdottomasti aloittaa tutkimukset.

 

Ylläpidon kommentti:

Juuri nyt on erityisen tärkeää muistaa, että todella harva valtamedian ”uutinen” on se koko totuus.

Video: Frankfurter Allegemainen entinen toimittaja kertoo kuinka CIA antaa heille artikkelit julkaistavaksi: Jos et julkaise...

(Youtube: European media writing pro-US stories under CIA pressure - German journo )

(Sivulla ongelmia oikean videon lataamisen kanssa, mutta sen voit katsoa ikkunan alla olevasta linkistä)

https://www.youtube.com/watch?v=sGqi-k213eE

Hillary Clinton on siis todella sairas eikä hänestä ole presidentiksi. George W. Bushista tuli presidentti (ja vielä kaksi kertaa), vaikka hän ei koskaan voittanut presidentinvaaleja.

Irakin sodan, vuoden 2008 talouskriisin ja muiden ”hallituksen” (kutsukaamme Yhdysvaltojen asioista päättävää ihmisryhmää Näkymättömäksi Kädeksi) aiheuttamien katastrofien jälkeen kansa oli niin tyytymätön, että Näkymättömän Käden ratkaisu oli saada Yhdysvaltoihin musta presidentti. Ja nyt siis heidän looginen valintansa on nainen. Näkymätön Käsi tekee kaikkensa tehdäkseen Hillary Clintonista presidentin. Jos Hillary pysyy hengissä marraskuuhun saakka, ei hänen presidentiksi saamisestaan tule ylivoimaisen vaikeaa. Sillä ei ole merkitystä onko hän teho-osastolla hengityskoneessa vai ei, koska hänen terve kaksoisolentonsa (Youtube) tekee varmasti jo nyt monet hänen esiintymisistään. Myös monet hänen videoiduista esiintymisistään ovat todennäköisesti tietokoneella luotuja (Youtube: Hillary Clinton Green screen).

Lisäksi Trumpin ja Clintonin väittelyt televisioidaan (Juutalaisen rahaeliitin 90 prosenttisesti omistamassa mediassa) silloin, kun mahdollisimman vähän ihmisiä pystyy niitä seuraamaan. Käynnissä on laittomia kampanjoita laittomien maahanmuuttajien äänestämisen sallimiseksi marraskuussa (Clintonin leiri tietysti lahjoo biljoonillaan nuo rahattomat pelinappulat). Eliitti myös varmasti tekee töitä sen eteen, että äänestyskoneet saataisiin manipuloitua. Ainoa kysymys on, leviääkö totuus tarpeeksi nopeasti vaihtoehtoisen median kautta. Tutki aihetta ja jaa sinäkin tietoa. Fukushiman (Näkymättömän käden terroristien aiheuttaman) ydinvoimalaonnettomuuden seurauksena melkein koko Tyyni Valtameri on jo ”pysyvästi” radioaktiivinen (tässä ja tässä Huom: oletko huomannut, ettei Fukushimasta puhuttaessa sanaa radioaktiivinen edes käytetä valtamediassa?), ja sairaan Clintonin valinta olisi todennäköisesti vapaan ja puhtaan maailman loppu, Suomessakin.

 

Käytettiinkö Hillaryn puheen esiintymisessä uusinta Hollywoodin digitekniikkaa? Onko Hillary kunnossa?

Video josta kuvakaappaukset otettu, tässä.

Lue myös:

Maailman luetuin terveysaiheinen sivusto, Natural News 2.8.2016: Everything is rigged: Medicine, science, elections, the media, money, education, search engines, social media… you are living in a fabricated fairy tale

 

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3