Havaiji ohjusiskun kohteena – Päivitys #13 - Robert Steele: Laukaistu todennäköisesti israelilaisesta sukellusveneestä – Hallitukset valehtelevat

 

 

Päivitys #13 (4.2.2018):

Phi Beta Iota: Jos tämä tarina olisi tullut julki samana päivänä kun viranomaiset varoittivat kansalaisia ohjuksesta, se olisi uskottavampi. Sen kuitenkin tultua julki tässä vaiheessa, se EI ole uskottava, mutta se on huomiomme arvoinen, ja yksi mahdollisista selityksistä tapahtuneelle. Tämä tarina ei myöskään tue saamaamme tietoa siitä, että viranomaistiedotteen lähettämisprosessissa on viisi vaihetta (yhden napin sijaan).

Työntekijä, joka on vastuussa viranomaistiedotteen lähettämisestä, sanoo että ohjusisku oli hänen mielestään todellinen

Väärä hälytys ohjusiskua koskien annettiin Havaijilla tammikuun 13. päivä, koska hälytyksestä vastannut työntekijä uskoi ohjusiskun olleen todellinen. Tähän tulokseen on tultu Yhdysvaltojen viestintäviranomaisen, FCC:n, esitutkinnassa.

Raportin mukaan väärä hälytys ei ollut seurausta siitä, että työntekijä olisi valinnut väärän tekstin menuvalikosta, vaan siitä, että hän piti käynnissä ollutta harjoitusta todellisena. Raportin mukaan harjoituksessa käytettiin virheellistä tekstiä ”Tämä ei ole harjoitus.”

Päivitys #12:

Phi Beta Iota: Alla oleva lukijan kommentti antaa ymmärtää, että kyseessä olisikin ollut harjoitus, jossa itse laukaistu ohjus tuhottiin, ja että tuo harjoitus tulkittiin todelliseksi tilanteeksi. Emme pidä selitystä todennäköisenä vaihtoehtona tapahtuneelle, vaan vain yhtenä mielessä pidettävänä selityksenä.

Krazyredinamerica 10 tuntia sitten

Olen asunut vuosikaudet Kalalau Valleyssä Kauain saarella Barking Sandsin ilmavoimien tukikohdan ja NASA:n obseratorion vieressä. Olen nähnyt mannerten välisten ohjusten laukaisuja alueella ja ne on aina tuhottu satelliitein kohdistetuilla lasereilla (laser targeting satelitte System).

UPDATE 11:

Phi Beta Iota: We are not sure we believe this but Dave Janda and Greg Hunter are very serious people so we feel obliged to include this in the evolving post. Discussion of rogue Chinese submarine firing missile and then destroyed by the Chinese Navy, start at 27:00.

Päivitys #10 28.1.2018:

Phi Beta Iota: Olemme saaneet lukuisia sähköposteja, joissa kerrotaan, että useat väärät hälytykset, ei vain Havaijilla, vaan myös muualla, ovat kiinalaiseten hakkereiden työtä. Meillä ei ole suoran käden tietoa, mutta tuokin on mahdollista. On mahdollista, että Havaijin hälytys oli väärä ja että siitä syytetään väärää henkilöä. Myös se on mahdollista, että koko ohjusta ei ollutkaan, mutta pidämme silti todennäköisempänä ohjusvaihtoehtoa, eli että ohjus laukaistiin, hyökkäys estettiin ja että hallitus valehtelee meille.

Päivitys #9:

Benjamin Fulfordin viimeisin:

“…Elon Musk… Musk on selvästi suuri rahanpesukanava kaikelle sille yksitysomisteisten keskuspankkien likaiselle rahalle jota on ollut liikkeellä viime aikoina. On myös tärkeää pitää mielessä, että sekä Pentagonin että NSA:n lähteet ovat yhtä mieltä siitä, että SpaceX ja Musk ovat todelliset uhat ja syylliset viime aikojen Pohjois-Korean ohjusuhan takana.

“…Kasaarimafian kabalistit ovat viime vuosina uhkailleet ja toteuttaneet ydinasehyökkäyksiä ja “Armageddonin” aloittamisella. Heidät ovat kuitenkin yleensä pysäyttäneet mysteeriset voima. Meidän Pentagonin lähteemme myöntävät, että "salaista avaruusohjelmaa on saatettu käyttää ydinaseiden eliminoimisessa Havaijilla ja Japanissa sekä estää Kabaalin poistuminen maapallolta.”

Päivitys #8 25.1.2018:

Eli Havaijin isku oli valtamedian ja viranomaisten mukaan väärä hälytys eikä mitään ohjusta laukaistu. Ja nyt Yhdysvallat suunnittelee hyökkäystä ydinasein Pohjois-Koreaan samalla kun kauppasaartoa kiristetään vaikka "tiedämme", ettei P-K laukaissut ohjusta ja itseasiassa on aloittamassa neuvottelut Etelä-Korean kanssa. Näyttää siltä, että Trump ei ole Yhdysvaltojen johdossa. Maata pyörittävät maanpetturit ja valepukit joita on jokaisen yhdysvaltalaisen tiedustelupalvelun johdossa. Jos Trump ei siivoa Valkoista Taloa, hän tulee tuhoutumaan yhdessä meidän kaikkien kanssa [kolmannessa maailmansodassa].

Yhdysvaltojen näkymättömät pommikoneet Guamissa valmistautuvat pommittamaan Pohjois-Koreaa ydinasein

Yhdysvallat asettaa uusia sanktioita Pohjois-Korealle

Päivitys #7 23.1.2018:

Phi Beta Iota: Tohtori Michael Salla on yksi parhaimmista lähteistä Salaiseen avaruusohjelmaan, ja hän on julkaissut alla olevan linkin videoineen. Emme todellakaan pidä todennäköisenä, että yhdellä CIA:n salaisista ryhmistä (paramilitary arm) olisi omia sukellusveneitä. Olemme yhtä mieltä siitä, että CIA:lla on rajoittamaton salainen budjetti käytettävissään (budjetti, jonka varojen käyttöä ei tarvitse raportoida Mike Pompeolle). Tuon budjetin varat tulevat huumeiden, aseiden, kullan, käteisen ja lasten salakuljettamisesta ja myynnistä ja on täysin mahdollista, että on olemassa täysin kaikissa rekistereissä näkymätön ”musta” CIA jolla on omat ”mustat” joukkonsa ja varusteensa (“Black” fleet). Suosittelemme artikkelia luettavaksi, sillä se selittää myös yhden täysin varteenotettavan vaihtoehtona tapahtuneelle. Artikkeli myös tuo esiin sen, että Israelin sukellusveneet voivat laukaista vain ”nuclear cruise missiles”, mutta eivät ballistisia ydinkärjellä varustettuja ohjuksia. Emme ole varmoja siitä, että tuo fakta poissulkisi sen, että ohjuksen laukaissut sukellusvene olisi israelilainen, varsinkin kun on hyvin paljon mahdollista, että Israelilta puuttuu yksi kappale Dolphin-sukellusveneitä.

The Secret Navy behind the Ballistic Missile Attack on Hawaii

Päivitys #6:

Phi Beta Iota: Jim Stonea ovat sionistit jo pitkään sensuroineet. Hän joka on ehdottomasti yksi parhaista lähteistä kertomaan siitä, kuinka sionistit käyttivät NSA:ta hyväkseen luodessaan takaportin suurimpaan osaan maailman tietokoneista (erityisesti niihin, joissa on Intelin prosessori), jota takaporttia hyväksikäyttäen NSA ja sionistit suorittavat taloudellista vakoilua. Jim Stone uskoo, että yksi kolmesta Israelin Dolphin-sukellusveneistä on kateissa ja sen uskotaan tuhoutuneen Havaijin lähistöllä. Meillä ei ole asiasta ensikäden tietoa. Alkuperäinen artikkeli, joka on lukemisen arvoinen!  Extract on Israeli Submarine Only.

Päivitys #5 20.1.2018:

01 Poikkeukselliset, massiiviset tapahtumat käynnissä Yhdysvaltojen itärannikolla. Yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien sukellusveneiden etsintään ja niitä vastaan taistelemaan varustettua lentokonetta etsii sukellusveneitä rannikolta. Myös siviilejä kutsuttu apuun.

Sukellusveneitä New Jerseyn/Delawaren/Marylandin rannikolla? Yhdysvaltojen merivoimat lähetti yhdeksän Yhdysvaltojen merivoimien "sukellusveneidenvastaista" lentokonetta itärannikolle ohjusiskun pelossa

02 Everstiluutnanttit Potter (VP) selitti joulukuussa yhteyden Q:n (#QAnon) ja Havaijin tapahtumien välillä. Hän analysoi myös Clintonien turvallisen välimatkan tapahtumista (myös tuulet ja merivirrat Havaijilla ovat Clintoneille suotuisat). Alkaen minuutista 25:00.

(Ylläpito: Q on todennäköisesti osa Trumpin hallintoa, ja on ennustanut oikein monet tapahtumat lähiviikkoina. Q viestittää pääasiallisesti Twitterin ja anonyymien sivustojen, kuten 4Chan:in, kautta. Yksi todella seuraamisen arvoinen henkilö nyt, kun valtavia asioita on tapahtumassa Varjohallituksen "kaatuessa", on 100.000 päivittäisen seuraajan lyhyessä ajassa saanut YouTube-kanavan Destroying the Illusion Jordan Sather. Jordan analysoi lähes päivittäin Q:n postauksia, sekä kansalle tärkeitä uutisia. Lisää Q:sta videossa alla)

Varjohallituksen ydinohjushyökkäys estetty

Edellisen linkin videon voit katsoa myös tässä (koska lukijat ovat raportoineet ongelmia tuon sivun videon kanssa). Tai vaihtoehtoisesti nimellä YouTubesta: MISSILES, MAD SCIENTISTS, AND MAD POLITICIANS

(Varjohallitus selitetty tässä. Video, jossa Valkoisen Talon lehdistösihteeri selittää Varjohallituksen olemassaoloa tässä)

 

Kuva: Vuonna 2010 Kiina laukaisi ohjuksen Kalifornian rannikolta kohti Tyyntä valtamerta (todennäköisesti näyttääkseen Yhdysvalloille kykynsä päästä Yhdysvaltojen "suojan" läpi). Valehteleva valtamedia sanoi lentokoneen aiheuttaneen kondenssivanan. Armeijan asiantuntijat pitävät tuota selitystä harhaanjohtavana.

 

18.1.2018

(Päivitetty 19.1.2018 17:56, käännetty suomeksi ja lisätty päivitys #4)

 

Sivu on suomennettu kopio ystävämme, Tenojoella maaliskuussa 2017 kutsuvieraanamme olleen, entisen CIA:n agentin, vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotetun, Robert David Steelen sivusta.

Robertin sivusto: http://phibetaiota.net/2018/01/defdog-there-was-a-missile-government-is-lying/

(Hänen sivustonsa, kuten moni muukin sivusto, jota varjohallitus pitää sille epäedullisena, on ajoittain DDOS-hyökkäysten kohteena. Jos se ei avaudu, yritä myöhemmin uudelleen)

 

  

Kuvat: Hillary Clinton (kuten moni muukin hänen kaltaisensa korkean tason poliitikko Yhdysvalloissa) on matkalla vankilaan. Hillarylla on ollut jo jonkin aikaa vangin seurantapanta ("ortopedinen saapas") jalassaan. Fox News: Hillary on tutkinnassa Uranium One -skandaalissa. Varjohallitus, todelliset voimat "päättäjien" takana, on jäämässä työttömäksi, eivätkä he luovu vallasta ilman kunnon taistelua (kolmas maailmansota pelastaisi monet heistä, ja sitä he yrittävät nyt käynnistää esimerkiksi yrittämällä saada Yhdysvaltoja vastaan tehty ohjusisku näyttämään Pohjois-Korean operaatiolta.).

 

Päivitys #4: US IC NK Ei tehnyt sitä, yhdysvaltalainen hävittäjä voi ampua alas ballistisen ohjuksen. Mikä on salaisen avaruusohjelman rooli?

Päivitys #3: Tyynen valtameren ohjuskomentokeskus antoi varoituksen, turistivene todisti räjähdyksen merellä ja tapahtuma raportoitiin televisiokanava 2:lla ja poistettiin myöhemmin.

 

SHORT URL: http://tinyurl.com/HawaiiFalseFlag

On todisteita siitä, että valtamedia tiesi etukäteen Havaijin ”kauhuharjoituksesta”

Erikoishaastattelu: Näyttelijä Steven Seagal paljastaa varjohallituksen sodan Yhdysvaltoja vastaan. Hän paljastaa myös ystävyyssuhteensa Putinin kanssa: Katso koko haastattelu.


 

Tapahtuneessa oli mukana ohjus, joka todennäköisesti laukaistiin sukellusveneestä, joka oli varjohallitukselle lojaalien tahojen hallussa. Tuo sukellusvene oli todennäköisesti Israelin tai Saksan valtion, mutta se saattoi kuulua myös Yhdysvalloille. Ohjusta ei laukaistu Pohjois-Koreasta, eikä sitä laukaissut Pohjois-Korean armeija tai vastaava pohjoiskorealainen taho.

Ohjusisku onnistuttiin torjumaan ohjuksen laukaisun jälkeen, ja sitten alkoi tapahtuman peittely eli salaaminen kansalaisilta. Ei ole olemassa nappia, jota joku olisi voinut vahingossa painaa. Muun muassa vakavia onnettomuustilanteita varten suunnitellussa hälytysjärjestelmässä Havaijilla on viisi idioottivarmaa turvaprosedyyriä, joista viimeisessä käytetään samanlaista järjestelmää kuin ydinsukellusveneissä ja vastaavissa estämään vahingossa tapahtuva ydinkärjellä varustetun ohjuksen laukaisu. Tuossa järjestelmän viimeisessä vaiheessa kaksi henkilöä käyttää samanaikaisesti omaa avainta, parin metrin päässä toisistaan, virallisen, lopullisen hälytyksen antamiseksi.

 

Phi Beta Iota (Robert David Steele): Meidän tulee tässä yhteydessä muistaa USS Libertyn tapahtuma ja sitä seurannut tapahtuman täydellinen salaaminen. Tuon salaamisen takana olivat sionistit, joista osa oli Yhdysvaltojen valtion palveluksessa. Havaijin tapahtumassa moni tietolähde sanoo Israelin olevan ohjuksen laukaisun takana. Sitä ei kuitenkaan ole vielä aukottomasti todistettu. Tällä hetkellä käydään keskustelua siitä, kuinka ”avuton” Havaiji on tällaisen ohjushyökkäyksen edessä, ja noiden keskustelujen pääasiallinen tarkoitus on saada Havaijille lisärahoitusta turvajärjestelmiään varten. Yhdysvaltojen armeijan joukoilla ja infrastruktuurilla Havaijilla ja Guamilla on tärkeä rooli Yhdysvaltojen maanpuolustusjärjestelmässä.

 

Lue myös:

Israelin uusimmalla ja nykyaikaisimmalla sukellusveneellä on tärkeä rooli maan puolustamisessa sotilaallisen hyökkäyksen sattuessa.

USS Liberty @ Phi Beta Iota

9/11 Cheney @ Phi Beta Iota

 

Päivitys #4 19.1.2018

01 On jo selvää, ettei Pohjois-Korea ole Havaijin ohjusiskun takana. Kaiken lisäksi Pohjois-Koreaa pidetään yleisesti rationaalisina, eikä heidän atomienergiaa/ydinaseita koskeva ohjelmansa ole muuta kuin puolustuksellinen (their nuclear program is totally defensive).

Miksi Trumpin Pohjois-Koreaa koskeva Kaivaa verta nenästään’ -kampanja on vain huijausta

Yhdysvaltojen tiedusteluyhteisö on sitä mieltä, että Pohjois-Korean johtaja on varovainen ja laskelmoiva päättäjä, jolla ei ole mitään halua hyökätä Yhdysvaltoja vastaan ydinaseita käyttäen. CIA:n Pohjois-Korea keskuksen apulaisjohtaja (The deputy chief of the CIA’s Korea Mission Center) Yong Suk Lee jopa näki tarpeelliseksi julkistaa virastonsa arvio Washingtonissa viime lokakuussa järjestetyssä konferenssissa.

02 Havaijin lähistöllä partioivien Yhdysvaltojen merivoimien hävittäjien miehistö on koulutettu ampumaan alas mahdollisia ohjuksia ja heillä on tuohon tehtävään vaadittava varustus.

Yhdysvaltojen merivoimat ampuivat alas ohjuksen harjoituksissa

03 On mahdollista, että Salaista avaruusohjelmaa käytettiin ohjuksen alasampumiseen Havaijilla, elleivät merivoimien hävittäjät olleet asemissa.

Estikö Salainen avaruusohjelma ydinasehyökkäyksen Havaijilla?

…yhtä mahdollisuutta tukevat valokuvat lukuisista UFOista, joita nähtiin Havaijin yllä 31 minuuttia toisen hälytyksen jälkeen. Valokuvissa näkyy ufoja, joilla näyttää olevan käytössään kehittynyttä teknologiaa. Nuo ufot saattavat kuulua Yhdysvaltojen ilmavoimien Salaiseen avaruusohjelmaan, joka on eronnut varjohallituksen alaisuudesta.

Toinen mahdollinen selitys on se, että ufot kuuluivat avaruusolioille jotka olivat osa vuosikymmeniä voimassa ollutta sopimusta ydinasehyökkäysten estämiseksi. Näin meille kertoo web-sivusto Solaris Modalis, joka julkaisi valokuvat sivullaan.

 

Päivitys #3:

Hyvin luotettava henkilö Havaijilla sanoo seuraavaa:

Havaijilla huhutaan siitä, että turistiryhmä oppaineen oli veneessä merellä noin 150 kilometriä Havaijin rannikolta lauantai aamuna kello 8.00. He todistavat nähneensä meteorilta näyttäneen esineen räjähtävän meren yllä. Noiden henkilöiden kertomus näytettiin havaijilaisella tv-kanavalla, mutta pian tuon näyttämisen jälkeen video poistettiin tv-kanavan web-sivustolta. Erään toisen huhun mukaan ohjus laukaistiin israelilaisesta Dolphin 2 -sukellusveneestä. Kesken televisiossa näytetyn koripallo-ottelun nähtiin myös punaisella tekstillä kirjoitettu tyynen valtameren komentokeskuksen lähettämä viranomaisten varoitus, jossa kerrottiin ihmisille käynnissä olevasta ohjusiskusta Havaijin lähistöllä. (Ylläpito: Kuvakaappaus alla. Lähde on Robertin itsensäkin ajoittain linkkaama, eli suhteellisen luotettava: www.jimstone.is)


 

Päivitys #2:

Tässä on kyse uudesta konseptista, käänteisestä lavastetusta hyökkäyksestä, jossa oikea tapahtuma salataan ja saadaan kansa uskomaan siihen, ettei mitään vakavaa ole tapahtunut: Väärä hälytys, jatkakaa vain työtänne. Alla pari katsomisen arvoista videota.

Proof MSM Knew IN ADVANCE About Hawaii Terror Drill

EXCLUSIVE: Steven Seagal Exposes Deep State War VS America/His Relationship With Putin: FULL INTERV.

 

Päivitys #1:

Havaijilainen kertoo:

Poikani, joka asuu Havaijin pohjoisrannikolla, kertoi tuttujensa nähneen ja videoineen taivaalla jotain, jolla oli ”tulipyrstö”. Heidän mielestään taivaalla oli selvästi jotain.

Kiitos siitä, että julkaiset myös uutisia sivustollasi, sillä moni meistä ei usko sitä selitystä, mikä kansalaisille annetaan.


 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running for President, Fighting Tax Evasion Problems

Video: Brother Nathanael: Has Trump Fired Bolton Yet?

US Congress Owned by Israel

Is the Deep State Now Murdering Young Successful White Men? Dozens of college-age men dead from ‘accidental’ drownings—but a team of retired detectives say the boys were drugged and killed by a shadowy gang with a sinister symbol.

22.1.2019:

[Robertinkin suosittelema] X22 Report: Taasko yksi yritys murhata Trump? (kohdassa 26:13)

Fox "vahingossa": Korkeimman oikeuden tuomari RBG on kuollut

Sather update: 20/1 Border Announcement / Bush's Pizza / GMOs / Vaccines / Govt. UFO Program / CERN

The New Yorker: Ovatko avaruusoliot löytäneet meidät? [Syvän valtion yliopiston] Harvardin astronomin haastattelu
Oma sivumme ufoista tässä.

The U.S. Secretly Funded Research on UFOs, Wormholes, and Warp Drives

Video ("keltaliivihaastattelu"): Dustin Nemos & Roman Light YellowVest RIC Movement: France To Discuss YellowVest Updates WW (world wide)

2017: Järkyttävä totuus FB-sensuurista: Modet valittiin poliittisin perustein tavoitteena vaikuttaa vaalien lopputulokseen

[Ylen Nato-trollista] Jessikka Arosta jätetty rikosilmoitus poliisille Lue lisää Natosta: Donald Trump: Haluan ulos Natosta New York Times: Trump puhui Natosta eroamisesta

Twitteristä poimittua:

"Hesarin journot tekee taas työtänsä. Vanha intiaaniäijä änkee väkisin nuorten sekaan hakkaamaan rumpua 15-vuotiaan korvanjuureen. Tämä on todiste rasismista? Valeuutiset sen kun sakenee." (Toim: Hesarin valeuutinen tässä.)

 

6 Zerohedge headlines:

-The 'Gilets Jaunes' Are Unstoppable: "Now, The Elites Are Afraid"

-Death Of Russiagate? Mueller Team Tied To Mifsud's Network

-The Fetishization Of The Corporate Media

-Beyond BuzzFeed: The 10 Worst, Most Embarrassing US Media Failures On The Trump/Russia Story

-Shocking Admission By FBI Veteran Shows Why The FBI Shouldn't Exist

-Federal Reserve Confesses Sole Responsibility For All Recessions

 

Round-Up kiellettiin Ranskassa Bayer-Monsanton lisenssi peruttiin

Brasilian presidentti [Trump]: "Tulemme nostamaan Brasilian koulujärjestelmän laatua mm. taistelemalla kouluissa jaettavaa marxismista roskaa vastaan."

Kauppalehti 2017: Tutkijat varoittavat: 5G verkko on terveysriski, EU:n lykättävä rakentamista (Toim: Yhdysvalloissa 5G toimii jo monissa kaupungeissa)

Edge of wonder on julkaissut kaksi hyvin dokumentoitua videota koskien ilmastonmuokkausta:

Ja:

 

Päivän kuva: Jordan Satherin postaama kuva: Mitä viranomaisilla Yhdysvalloissa on vastassa? Ryhmiä kansainvälisiä rikollisorganisaatioita, joiden prosessoiminen kestää todella kauan. Ja kun olet saamassa 100 miljoonaa ihmistä todella vihaiseksi, on tärkeää varmistaa valtioiden stabiliteetti.

21.1.2019:

Toimitus: Keitä vastaan taistelemme? Muistatko Trumpin tavoitteet?

 

Keltaliiviliike on nyt globaali

Lisää valtamedian valheita Yhdysvalloissa - Vuorossa ovat katoliset lapset ja alkuperäisasukkaat

Israel ilmoitti Syyriaan tekemistään pommituksista - Syyria vastasi omillaan

"Heidän tavoitteensa on tehdä meistä automaattisia" - Tervetuloa vakoilukapitalismin aikaan Kapitalisin seuraava etappi: Käyttää hyväksi meitä vakoilemalla saatua tietoa meidän käyttäytymisemme ennustamisessa

Judge unseals trove of internal Facebook documents following our legal action (FB "käytti lapsia hyväkseen")

20.1.2019:

Robert Steele: Donald Trump: Haluan ulos Natosta

New York Times: Trump puhui Natosta eroamisesta

Tutkimus: Alle kolmasosa suomalaisista pitää mediaa luotettavana instituutiona

This Is The Reason Smart TVs Are So Cheap As Baxter put it: "It's not just about data collection. It's about post-purchase monetization of the TV."

Will Globalists Sacrifice The Dollar To Get Their 'New World Order'?

Smithsonian Map Shows US Military Operating In Over 40% Of World's Countries

US, North Korea Choose Vietnam As Location For Second Summit

The Definitive List Of US/UK Media "Russiagate" Fake Stories

 

5G ja syöpä - Tutki aihetta, niin saamme 5G:n pysäytettyä siksi aikaa, kun sen turvallisuus (tai turvallisuuden puute) oikeasti tutkitaan:

 

Yli 20.000 tutkimusta, jotka osoittavat kännykkä- ja wifisäteilyn vahingollisuuden kaikille eläville olennoille:

bioinitiative.org

emf-portal.org

justproveit.net

powerwatch.org.uk

YK:n pääsihteeri: "Olen huolissani, koska asensin wifin kotiini ... En tiennyt niiden vaaroista." (6:17)"

Lääkäri todistaa 5G kuulemistilaisuudessa (14:49):

Sivumme 5G:stä tässä.

Trump trollasi supereliittiä jälleen - Kirjoitti hamburgerin hamberderinä:

Berder on sanakirjan mukaan paholaistakin pahempi.

Hillary satanistien risti kaulassaan:

Saatananpalvoja Obama asussaan:

Lisää saatananpalvojista: salaseurat.fi

Lue myös: Hillary Clinton liittyi kansainväliseen noitakerhoon – eikä enää edes yritä salata harrastustaan!

Lisää Hillaryn kepposista tässä.

19.1.2019:

USA:n sotilaat tapettiin "sopivalla" hetkellä Syyriassa Kuka hyötyi siitä? Näyttää siltä, että tarkoituksena oli lähettää poliittinen viesti Trumpille ("Älä lopeta sotimista sillä me tienaamme rahaa sillä")

Muellerin toimisto vahvistaa: Buzzfeedin Trump-Cohen -tarina oli valeuutinen

Tarvitsemme lisää maahanmuuttajia seuraamaan robottien työntekoa! (Not):

Yhdysvalloissa robotteja 500 kauppaan

Ja: Katso kuinka robottikoira vie paketin perille

Nuorta verta 8,000 dollarilla

Facebookin osakkeet putoavat - Ennätyssakko tulossa

Facebook sensuroi jo puhetta työpaikoilla

Suomi ei ole demokraattisten maiden kärkeä - USA #25

Trump To Make "Major Announcement" On Border & Shutdown saturday 3pm

Army Struggles To Reach Generation Z, Tries Recruiting At Video Game Tournaments

Q Anon Salaliittoteoria – mistä on oikein kysymys?

18.1.2019:

White House today:

U.S. Could Soon Pump More Crude Than Saudis Can at Their Peak (Toim: Maassa olevalle öljylle ei pian ole paljon käyttöä)

Issues w/ the following article 1) No documentary evidence for supposed directive is provided 2) BuzzFeed sources are all 100% anonymous 3) Michael Cohen is a serial liar 4) It is not illegal to do business in Russia 5) Moscow Trump Tower project never got off the ground:

President Trump Directed His Attorney To Lie To Congress About The Moscow Tower Project

The 5th U.S. Court of Appeals lifted an injunction Thursday, clearing the way for Texas to strip Planned Parenthood of Medicaid funds.

Think the wall might hurt Trump's popularity among Latinos? Turns out his popularity among that demographic jumped 19 points from December to January.

Everyone of consequence at the FBI & DOJ knew the investigation of Donald Trump was based on disinformation from Hillary's campaign. They've gone to extraordinary lengths to muddy these details, with cover from Democrat politicians & friendly journalists.

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

 

 

Powered by Aava 3