Ex-CIA:mme Robert Steele: Las Vegasin ampumavälikohtaus teatteria - mutta ihmisiä kuoli

 

7.10.2017 Jari Virtanen

 

Tämä sivu on kesken ja sitä päivitetään ajoittain.

 

Robertia on ehdotettu vuoden 2017 Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi. Hän työssään CIA:ssa suunnitteli ja toteutti lavastettuja terrori-iskuja (video luennosta alla). Hän siis tietää mistä puhuu kommentoidessaan aihetta.

Robert Steele ei ole tyypillinen ex-agentti. CIA:n palkkalistoilla pitkään olleena ja vakoojien toimintaa läheltä seuranneena hän sai tarpeekseen salailusta ja harhaanjohtamisesta ja alkoi ajaa avoimen kommunikoinnin asiaa.

Tämän sivuston ylläpitäjät ovat käyttäneet kirjaimellisesti tuhansia tunteja "näiden aiheiden" tutkimiseen, joten meillä on kohtalaisen hyvä käsitys niistä.

Suosittelemme lämpimästi Robertin luennon katsomista. Robert kertoo ketkä "maailmaa pyörittävät", ja kuinka se on mahdollista. Maailmankuvasi muuttuu takuulla enemmän todellisuutta vastaavaksi.

Lavastettu hyökkäys Wikipedian mukaan tarkoittaa itse tehtyä operaatiota, jonka tekijäksi lavastetaan jokin vihollinen. Kyseessä voi olla aseellinen hyökkäys, terrori-isku, sabotaasi tai salamurha, mutta myös sanallinen hyökkäys. Tarkoituksena voi olla esimerkiksi saada aikaan vihollisuuksia, hankkia oikeutus tai kansan suosio omalle toiminnalle, tai mustamaalata poliittista vastustajaa.

Lisää lavastetuista hyökkäyksistä tässä.

Ex-CIA agentti Tenojoella: Terrorismi Euroopassa teatteria

Robertin luento Tenojoella, jossa hän oli kutsuvieraanamme:

 

Lue myös artikkelimme, jossa käsikirjoitus robertin luennosta Tenojoella: Koko maailma on yhtä huijausta koska ihmiset eivät välitä

 

Oliko Las Vegas lavastettu hyökkäys?

Käytettiinkö tapauksessa sekä kriisinäyttelijöitä että lukuisia ampujia?

UPDATE 21 (21.11.2017): I have been ignoring most of the chatter but today there are two big hits that are connected: Saudi arrests, pedophilia, and Las Vegas; and Uranium One briefed to Donald Trump early in campaign. These two in juxtaposition help make the point that everything is connected, and the Clintons (and Bushes and Obamas) are at the intersection of treason, pedophilia, charity fraud, and election fraud, as I wrote to James Comey.

UPDATE 20: Eight key witnesses dead, some by remote hijacking of cars — analysis by Jim Stone. New interview with Sarah Westall on how #GoogleGestapo works to censor alternative (truthful) media (plus JFK, Uranium One, etc.)

UPDATE 19: Mandalay Bay, MGM, Treason Most Foul — a Fine Report from Intellihub.

Päivitys #18 (17.10):

Paul Craig sai postia traumoihin erikoistuneilta lääkäreiltä koskien totuutta Las Vegasin "uhreista". US & UK suunnittelevat puolueettomien tutkimusten kieltämistä laeilla. "Virallisten totuuksien" kyseenalaistamisesta tulisi rikos.

Päivitys #17 (15.10): Tom Mysiewiczin “The Las Vegas Gambit” veteranstoday.com -sivustolla on hyvä.

Todella pelottava loppu [tälle tarinalle] on mahdollinen: Israel tulee omistamaan KAIKEN mikä liittyy Yhdysvaltojen sisäiseen turvallisuuteen ja kerättyyn tietoon.

Päivitys #16: Tiedostamme mutta emme tallenna suurinta osaa tiedosta. Oma analyysini, jonka julkaisin, on vieläkin ajankohtainen. Tänään linkitämme listan 40:stä tapahtuneeseen liittyvästä oudosta asiasta (Fetzer, an update from State of the Nation), synkronoitu näkymä neljään kameraan, jotka näyttävät mitä tapahtui. Kommentti joka keskittyy siihen, että tapahtuneessa on Israelin sormenjälki joka puolella

Päivitys #15 (13.10): George Sorosin sujoitussäätiö osti 1.35 miljoonaa MGM:n osaketta juuri ennen tapahtunutta. Las Vegasissa yritettiin räjäyttää suuret polttoainevarastot, Scott Edmistonin pidättämisestä eikä asekätköistä ole kerrottu mediassa, John Bellmanin (itse?)murhasta eikä 24/9 tapahtuneesta Timothy J. Batesin varoituksesta joka kertoi tulevasta CIA:n valehyökkäyksestä ei ole kerrottu julkisuudessa.

Päivitys #14: Oliko Paddock suuren luokan lasten salakuljettaja Filippiinien ja Yhdysvaltojen välillä? (Ylläpito: Lue lisää aiheesta Pizzagate maailmanlaajuinen pedofiiliskandaali) Onko presidentti Trump mahdollisesti valmis puhdistamaan CIA:n ja FBI:n? Siitä huolimatta, että oikeuslääkäri julkaisi listan 58:sta kuolleesta, sairaalat eivät tiedä mitään ampumatapauksesta.

Päivitys #13 (8.10.2017): MGM:n sisäpiiriläiset myivät 297 miljoonalla dollarilla osakkeita ennen Las Vegasin joukkomurhaa; FBI “omistaa” tutkimuksen, massiivinen kansallinen kyber-disinformaatiokampanja meneillään; Trumpilla saattaa olla vallankaappaus odottamassa.

Päivitys #12: Valikoitujen kansalaisten kommenttien arvo kasvaa huomattavasti, ja ne ovat hallituksen virallista versiota vastaan; maailmanlaajuinen vapaamuurareiden joukko on ollut korostettuna tänään; Venäjän, Israelin, ja Venäjän mafian sekaantuminen esillä; Robert Steele julkaisee ennakkokatsauksen aiheeseen.

Päivitys #11: Villi sekoitus totuutta ja fiktiota otsikoissa. Sionistirikolliset ovat syylliskandidaatti numero 1; Venäjän mafia ja CIA mukana juonessa; USG:n versio ei ole uskottava.

Päivitys #10: Minulla ei ole aiheesta ensikäden tietoa, mutta minulla on kokemusta lavastetuista hyökkäyksistä, mediamanipulaatiosta, salaisista operaatioista ja korkean tason poliittisista ja taloudellisista rikollisverkostoista. Las Vegas vaikuttaa perinteiseltä lavastatulta hyökkäykseltä sekä taloudellisesti että poliittisesti.

Meidän täytyy kunnioittaa tapahtumassa kuolleita ja sen johdosta kärsiviä, mutta myös kyseenalaistaa virallista versiota tapahtumista. Tapahtuma oli ”hybridiversio” lavastetusta hyökkäyksestä.

Päivitys #9:

-CommonSenseShown kirjoitus aiheesta J.F. Kennedyn murhaan liittyvän valheellisen tiedon analogia (commonsenseshow.com).

-InfoWars -sivuston artikkeli aiheesta useita ampujia. (infowars.com)

-Kirjoja aiheena Yhdysvaltojen hallituksen (USG) osallisuuden todistaminen JFK:n ja Martin Luther Kingin murhiin.

-Kuinka Varjohallitus käyttää valehyökkäyksiä (linkki) työkalunaan.

 

Päivitys #8:

Nyt on tarpeeksi todisteita siitä, että tapahtunut oli sekä ”harjoitus”, jossa käytettiin palkattuja näyttelijöitä, että siitä että tapahtuneessa käytettiin useita ampujia. Ihmisiä kuoli ja ihmisiä manipuloitiin. Joku taho jolla oli etukäteistietoa harjoituksesta, on kesken tapahtuman saattanut muuttaa suunnitelman harjoituksesta teloitukseksi.

Paddockia saatettiin käyttää syntipukkina, joka teki asekauppaa ISISin kanssa, ja joka sitten lopuksi tapettiin [ettei hän voisi todistaa ketään vastaan].

Vieläkään ei ole tullut julkisuuteen tietoa mahdollisesta tutkimuksesta, joka tehtäisiin kansan etuja ajatellen.

Julkaistu versio tapahtumista on valheellinen. Rukoilemme että presidentti Trump käyttäisi tapahtunutta mahdollisuutenaan haudata Varjohallitus ja estääkseen tällaisten valehyökkäysten toistumisen tulevaisuudessa.

 

Päivitys #7:

Lisätty toinen valokuva murhapaikalta päivitys #1:een. Vieläkään kuvissa ei näy verta.

 

Päivitys #6:

-James Fetzerin äänite - Israel at war with US, punishing Trump (Israel sodassa Yhdysvaltoja vastaan, Trumpia rangaistaan).

-Gordon Duff kertoo siitä, kuinka Google tekee yhteistyötä pahisten kanssa.

-Anonymous on “The Bundy – Santilli Trial Connection — Demonizing White Republican Rancher Demographic While Culling the Country Music Redneck Herd.”

-Lisätty uusi osio Jon Rappoportilta.


 

Päivitys #5:

Robert Steele selittää miksi 1% (eli rikkaat vallanpitäjät) pitää valheellisten murhien levittämisestä sekä kertoo siitä, kuinka kahden puolueen tyrannia (Republicans ja Democrats) haluaa aseet pois kansalta näiden ampumavälikohtausten avulla. Lisäksi hän kertoo sionisteista Las Vegasissa.

 

Päivitys #4:

-Saatananpalvojat käyttävät adrenaliinirikasta verta rituaaleissaan, lisätty uusia linkkejä.

-Tapahtunut on ehdottomasti lavastettu hyökkäys (false flag).

-FBI ja paikallinen poliisi ovat mukana juonessa.

 

-FEMAn (Yhdysvaltojen ”kriisiviranomaisen”) harjoitus oli käynnissä, kun ampuminen alkoi. [Juuri kuten 911 terrori-iskussa New Yorkissa 11.9.2001 ja Lontoon metron terrori-iskussa 7.7.2005. Harjoitus on helppo kääntää ”todeksi” kesken tapahtuman]

 

Päivitys #3:

-Lisätty video jossa Robert kertoo tapahtuneesta sekä siitä, kuinka murhapaikat ”puhdistetaan”.

-Lisätty video, jossa ääntä jossa kaksi henkilöä ampuu ”nauhasyötteisellä”konekiväärillä (ei kuitenkaan todista paukkupatruunoiden käyttöä vastaan).

-Entisen poliisikomentajan haastattelu.

Päivitys #2:

-Lisätty linkki LasVegasFalseFlag

-Lisätty kommentteja ja valokuvia. Vieläkään ei ole todisteita murhatuista ihmisistä.

-Lisätty linkkejä lavastetuista hyökkäyksistä sekä grafiikkaa.

 

Päivitys #1:

Lisätty valokuva rikospaikalta. Ei näy tippaakaan verta.

-Lisätty kolme Jon Rappoportin linkkiä.

 

Parhaita videoita aiheesta:

 

 

 

Alkuperäinen kirjoitus:

 

Robert Steele: Las Vegas False Flag? — Treason Most Foul? — BOTH Unwitting Crisis Actors AND Multiple Shooters Using Hollow Point Bullets? UPDATE 10

07 Other Atrocities, Collective Intelligence, Commerce, Corruption, Government, IO Deeds of War, Law Enforcement, Media, Peace Intelligence

I have no direct knowledge. I do, however, have some understanding of false flag operations, media influence operations, covert operations, and high-level political and financial crime networks. Las Vegas appears to be a classic false flag operation with both financial and political aspects.

UPDATE 21 (21.11.2017): I have been ignoring most of the chatter but today there are two big hits that are connected: Saudi arrests, pedophilia, and Las Vegas; and Uranium One briefed to Donald Trump early in campaign. These two in juxtaposition help make the point that everything is connected, and the Clintons (and Bushes and Obamas) are at the intersection of treason, pedophilia, charity fraud, and election fraud, as I wrote to James Comey.

UPDATE 20: Eight key witnesses dead, some by remote hijacking of cars — analysis by Jim Stone. New interview with Sarah Westall on how #GoogleGestapo works to censor alternative (truthful) media (plus JFK, Uranium One, etc.)

UPDATE 19: Mandalay Bay, MGM, Treason Most Foul — a Fine Report from Intellihub.

UPDATE 18: Paul Craig channels Trauma Surgeons for Las Vegas Truth. Troubling evidence US & UK are thinking about criminalizing independent investigations and alternatives to government lies.

UPDATE 17: Tom Mysiewicz’ “The Las Vegas Gambit” in Veterans Today with Kevin Barrett is quite good. Really scary ending: Israel ends up owning all US domestic security and all collected information.

UPDATE 16: We are noting but not recording most of the stuff. My published analysis is still very solid. Today we link to a list of 40 anomalies from Dr. James Fetzer, an update from State of the Nation, a synched four camera view of the event and a commentary focused on Israel’s fingerprints all over the Las Vegas events.

UPDATE 15: George Soros investment fund bought “PUTS” on 1.35 Million MGM Stocks 60 or so days before attack at MGM Mandalay Bay in Las Vegas. Elements not covered here include the ISIS claim (discounted by authorities), the attempt to ignite the fuel tanks, the Scott Edmiston arrest and arms cache, murder/suicide by John Bellman and the surrender 24/9 by Timothy J. Bates who warned authorities about a CIA false flag attack on 24/9 on another concert in Las Vegas.

UPDATE 14: Paddock a major child trafficker between Philippines and US?; President Trump possibly being ready to purge CIA and FBI? Despite coroner’s public listing of 58 dead some are saying hospitals report no gunshot victims at all.

UPDATE 13: MGM Insiders sold $297M in shares prior to Las Vegas massacre; FBI “owns” the investigation, massive national cyber-disinformation campaign underway; Trump might be on verge of counter-coup.

UPDATE 12: Selected citizen commentaries are increasing in substantive value, and running against the government narrative; global Masonry highlighted today; intersection of Russia, Israel, and intermingled Russian mafia surfaces; Robert Steele publishes preliminary overview.

UPDATE 11: A wild blend of fact and fiction continues to emerge. Zio-Cons remain a top candidate for culpability; Russian Mafia and CIA in the mix; USG narrative continues to lack credibility.

UPDATE 10: We must BOTH honor those in death and suffering AND question the lame official narrative. Adds the best MSM attack on the alternative media to make this point. This was a “hybrid” false flag.

UPDATE 10: We must BOTH honor those in death and suffering AND question the lame official narrative. Adds the best MSM attack on the alternative media to make this point. This was a “hybrid” false flag.

UPDATE 9: CommonSenseShow on JFK Assassination False Information Analogies; InfoWars on Multiple Shooters; adds books on JFK and MLK assassinations documenting USG complicity, KINDLE on False Flags as Tool of Deep State.

UPDATE 8: There is now a sufficiency of evidence to suggest that this was BOTH a “drill” with paid crisis actors unwitting of a planned actual shooting, AND the presence of multiple shooters using hollow point bullets to cause maximum effect. People did die and people were mangled. The two are not necessarily related — a rogue element with advance knowledge of the drill could have decided to superimpose a massacre on the drill. There is also an explanation for Paddock as the patsy thinking he was doing an arms sting with ISIS, only to be executed as part of the cover story. What is not visible yet is a legitimate investigation in the public interest. The existing narrative is false. We pray that President Donald Trump will threat this event as his opportunity to bury the Deep State and prevent this pattern of false flags from continuing.

UPDATE 7: Second kill zone photograph added to UPDATE 1 — still no blood pools.

UPDATE 6: James Fetzer audio — Israel at war with US, punishing Trump; Gordon Duff on Google as the new dirty tricks agency; and Anonymous on “The Bundy – Santilli Trial Connection — Demonizing White Republican Rancher Demographic While Culling the Country Music Redneck Herd.” Adds new Jon Rappoport piece in his existing section.

UPDATE 5: Robert Steele explains why 1% prefer to fake deaths when possible, waves bullshit flag on two-party tyranny trying to push gun control, while reiterating the Zionist financial bonanza from Las Vegas.

UPDATE 4: If there are bodies, adds occult harvesting of adrenalized blood, adds new sources. Certainly a false flag, FBI/local law enforcement complicit. FEMA drill ongoing.

UPDATE 3: Adds video of Robert Steele on Las Vegas, and a Las Vegas perspective on “scrubbing” death scenes as well as a new video that clearly depicts via audio belt-fed machine guns and two shooters — no evidence they were firing real bullets into real people. Adds useful comment on fakery by self-described former police watch commander.

UPDATE 2: Adds memorable TinyURL for this post LasVegasFalseFlag ; add comment and photo: still no evidence of bodies, adds epic false flag reference links and core graphics.

UPDATE 1: Adds crime scene photo showing ZERO blood — not a drop. Adds three pieces from Jon Rappoport.

Original Post

I salute Jordan Sather for highlighting GS4 SuperBowl connection — that could be the next big one if the FBI does not do its job.

Below is a Deep Web conversation that took place on 10 September warning of the Las Vegas event, its financial and political purpose, naming Sheldon Adelson and Michael Chertoff, two well-known Zionist sayanim, as core conspirators. And some other videos and related links that suggest the lesson from 9/11, orchestrated by Zionist co-conspirator Dick Cheney, is that the public is truly stupid, the media is easily controllable, and the elements of government that are supposed to determine truth in the public interest can be made complicit.

Deep Web Early Warning

Best Texts So Far

What are the odds Las Vegas shooting was a false flag? UPDATED

Five things that just don’t add up about the Las Vegas mass shooting

Best Videos So Far

UPDATE 1: These two photographs are in my opinion conclusive evidence that this entire event was staged. There is not a single blood pool to be seen. While it is hard to believe that blood pools were not planned for, in my experience this is how patriotic law enforcement professionals passively help the public see that this was a false flag event. This may be the last one that is strictly theater. There is every reason to believe that the next one will be more carefully developed and include hundreds of real people killed by real bombs. I pray that the FBI will stand up and tell the truth on this one, starting with a publicly posted diagram of the forensics for every bullet striking the kill zone — or a public declaration that this is outright treasonous theatrics.

Source

Source

Jon Rappoport No More Fake News [Update 9]

Was the Vegas shooter a patsy?

Shots fired at the Vegas Bellagio the same night as the concert att…

Multiple shooters: not the first time

Multiple shooters in Vegas: the standard progression in staged attacks

False flag in Vegas?

More than one Vegas shooter, the evidence builds

Las Vegas mass shooting: more than one shooter?

Questions swirl in the Las Vegas mass shooting

UPDATE 2: Memorable TinyURL LasVegasFalseFlag or http://tinyurl.com/LasVegasFalseFlag comes back to this post. There is still absolutely no evidence anyone was killed or injured. Within an hour or two of the incident all live people would be out of the kill zone and there would a photo such as the one below showing all the bodies in place with pools of blood in the case of a mass shooting, as the forensics begin. This is not only theater it is very bad theater. The Deep State is quite certain the 99% are stupid and not ready to listen to those of us that care deeply about restoring the Constitution. I personally think the Deep State is overplaying its hand. Between the treasonous bill listing all the Members of Congress who are Israel Firsters, and this apparent connivance between Sheldon Adelson and Michael Chertoff, two well-known Zionist sayanim, with the clear support of the US Government, I do believe the Zio-Cons are on the way down and out. It could get ugly but We will prevail. #UNRIG.

Source

EPIC FALSE FLAG LINKS:

See Especially:

Berto Jongman: YouTube (12:00) 21 Signs of a False Flag UPDATE 1: List Provided in Text

KINDLE: False Flag Attacks – A Tool of the Deep State (Trump Revolution Series #12)

Mongoose: False Flag Terrorism Isn’t a “Theory” … It’s ADMITTED and Widespread

Mongoose: FBI is the Domestic Terrorist, Using False Flag Operations as a Budget-Building Exercise — Robert Steele Quoted

Ole Dammegard: “Terror” – Are You Kidding?

Review (Guest): The Terror Factory – Inside the FBI’s Manufactured War on Terrorism

Review: ANOTHER French False Flag?

Review: Orlando False Flag – The Clash of Histories

Review: Prescription for a World Crisis. Global Outlook, Issue 13 Annual 2009, False Flag Operations, How Wars Are Started By False Flag Operations. (Global Outlook)

Robert Steele: Certified Letter to James Comey – Pedophilia, Electoral Fraud, Treason, Charity Fraud – UPDATE 5

Robert Steele: The Orlando Mass Casualty Event A False Flag Drama, Atrocity, or Hybrid?

Robert Steele: The US Oligarchy – Fascists on the Left, Fascists on the Right, No Difference — How Donald Trump Can Take Down the Deep State in 90 Days If He Will Listen and Act…

Robert Steele: Was Paris 11/13 a False Flag Event? A Matrix for Evaluating Possibilities

Robert Steele: We Have Met the Enemy and He Is US…

See Also:

9/11 @ Phi Beta Iota

Deep State @ Phi Beta Iota

False Flag @ Phi Beta Iota

USS Liberty @ Phi Beta Iota

Zion @ Phi Beta Iota

CORE FALSE FLAG GRAPHICS


UPDATE 3:

Comment on above video:

Leo Dei

I wasn’t there…but I was a watch commander in the murder capital of Florida and got see a LOT of shot up people. The video I just watched on Liveleak of on scene triage reeked of fake. It was like watching coached people saying strange things over made up people. It was just weird. If it was real, is was real weird. Nothing like my very real experiences. Another 2c for what it’s worth. If you listen to the gunfire, the cadence sounds like a belt fed M240b or similar MG…also once the round count in a string goes over 30, you almost certainly know you’re on the wrong end of a belt fed machine gun…there are mags that contain over 30 rounds but they’re expensive and scarce. Just saying this bc the MSM is saying he used a bump fire stock…which can simulate full auto, but you couldn’t hit crap with it or keep it running at a steady cadence like the audio suggests…the shooter was a few hundred yards away. This is all beginning to smell bad.

From a former News Director and Anchor in Las Vegas

I knew most of the big hotel PR Directors, etc, etc. The town will not tolerate BAD NEWS because it’s life blood (speaking of blood) is happy escapist Tourism.

I saw many stories suppressed. The concert venue was shut down, cordoned off and secured immediately. Press, cooperative and otherwise would be kept away. The media knows not to post blood and gore. BAD FOR BUSINESS. As soon as the bodies and wounded were removed and the cops took all their video and photos, they would hyper wash and clean the concrete and grass so you couldn’t tell anything had happened except for some bullet chunks in the concrete.

It’s ALL about BUSINESS in Vegas. Easy to control the venue and keep peopleaway for a day to clean house.

The single most important video to watch so far is probably this one. Watch to the end. It opens with INSTANT proof of multiple shooters.You can CLEARLY hear the M60 and then RIGHT OVERHEAD you will hear an assault rifle. HUGE different as you know.


 

ROBERT STEELE: I believe the above video to be completely faked. It was an audio script ably delivered while avoiding showing any of the faces. And if it was a “real” massacre then under the above logic, the mainstream media would avoid the story. The fact that the mainstream media was all over this not asking serious questions and treating crisis actors with scripts as if they were real reinforces my view that this was a false flag attack intended to be put before every single voter. Gun control, more spending for Zionist firms to install gun control devices, more spending for the militarization of our police and the spread of the Transportation Security Agency (“we love to touch your balls”) — this is all a nightmare, another stake in the heart of America the Beautiful. Deep State and Israel First, anyone? #UNRIG.

UPDATE 4:

ROBERT STEELE: This is a most interesting film for two reasons: the repeated phrase, “no entry or exit wounds, I cannot treat,” [the real reason the Youtube has been taken down] and the steady close up aspect never showing the full field. I am still dubious. However, there is also an occult blood harvesting aspect to this given that if there were a real massacre, all of the dead would have been terrorized and their blood adrenalized, ripe for harvesting by a special FEMA team (a FEMA drill was ongoing the entire time).

Below from a lovely young person with an extraordinary background:

I was in the occult so this is very uncomfortable for me to talk about but it needs to be exposed for what it was…..so here it goes.

This is a CLASSIC FALSE FLAG. This was ABSOLUTELY a ritual sacrifice, YES people died & adrenalized blood is the Key to such sacrifices, but you MUST REMEMBER as well that the outpouring of blood donations to the ‘Red Cross’ is just as much a part of the sacrifice as those who DIED & were injured & THAT blood too is highly adrenalized & perfect for Ritual Magik. This is a Harvest of BOTH Energy & Blood & it will be ongoing for quite some time.

Some information on MK Ultra & programmed assassins included below & I’d also like to urge you to look into Russ Dizdar’s work on the Black Awakening & Satanic Supersoldier programs, link to his page also below.

“Anything and everything within society that can be manipulated through mind-control and social programming to cultivate and reap negative loosh/energy – even in cheerful, mundane day-to-day experience, as well as ordinary unhappy life of course – and especially, to harvest it in the premium form of blood and flesh via the terror of ritual sacrifice (human and animal), is, and has been, acutely exploited through the centuries and millennia. Ancient truths, which are the heritage of our pagan, folk knowledge, have been suppressed by exoteric religion but live on as esoteric knowledge, insinuating themselves into our subconscious collective experience intuitively, and developing externally into our cultural traditions … but also twisting into the utility of the left-hand path via occult magic. Therefore, this Earth plane being a dualistic realm, the dark lives alongside the bright, though usually covertly.”

http://www.

MK Ultra documents

https://archive.org/stream/

Index of CIA Mind Control Documents

https://m.facebook.com/story.

ROBERT STEELE: To sum up, either there was no real massacre, or if there was, Las Vegas scrubbed it up quick time and the Satanic elite are very happy campers. If appears quite certain that the patsy did not do the shooting, and probably does not even have gunpowder residue on their hands. If there were multiple shooters, they did not need to be mind-controlled, there are plenty of private military contractors all too eager to make a buck killing US citizens without conscience — but mind-control could be valued for wiping their memories of who actually put them up to it. The failure of the FBI and local law enforcement to tell the truth here is palpable. We simply cannot rely on our government to tell us the truth about anything. I do not agree with everything State of the Nation puts forward but find the various lines of thinking there — including the NFL and Catalonia aspects, most helpful.

Additional links for Update 4:

Michael Savage Interviews Paddock Neighbor – “It does not add up…”

State of the Nation: Las Vegas Mass Shooting: False Flag, PsyOp & Black Op to Distract

State of the Nation: False Flag Validated: Shots Fired from 4th Floor, NOT 32nd (Video proof conclusive)

State of the Nation: PROOF OF MULTIPLE SHOOTERS: Riveting Audio Details From Vegas Crime Scene MSM Isn’t Reporting!

ROBERT STEELE: There is a very simply reason why the 1% and their Deep State minions prefer crisis actors and bribed families pretending to have lost someone: if they actually did massacre a significant number of people the chances of deep persistent challenging of the official narrative grows exponentially. As for Congress pressing forward on gun laws, this is absolute bullshit. This was a false flag, completely staged as part of a FEMA drill that has been on-going, and if anyone other than Paddock (it may not even be Paddock and his hands will certainly test negative for gunpowder residue) die, it was at the hands of Private Military Contractors (PMC), perhaps even employees of GS4. Congress is owned by the Zionists — for a list of the Senators and Representatives who place Israel First and will do whatever AIPAC tells them to do, see the below link. This is about taking the guns away from decent citizens in violation of the Second Amendment, and it is about helping Adelson and Chertoff make more billions out of an inflated Department of Homeland Security that pushes intrusive technology and the Transportation Security Agency into every neighborhood. We should all make it clear to every Member that any action on gun control or the below Israel First legislation will end their careers.

#UNRIG: Roster of Senators and Representatives Who Place Israel First in Betrayal of Their Oath to the US Constitution and in Betrayal of Every One of Their Constituents

The time has come to end Zionist influence over Congress and the White House. The time has also come to take #UNRIG international. In addition to my tour planned for December (across North), January (Southwest), February (Southeast), and March (Northeast), I am now welcoming international volunteers. In my view, we should all be working together to force the issue of election reform (new graphic below) and to elect Independent Populists — 50 to the House — one from each state — and 10 to the Senate. That will be the swing vote. Learn more at http://unrig.net. #UNRIG.

UPDATE 6:

Dr. James Fetzer, perhaps the foremost discussant of false flag events, whose written works are essential reading for those who wish to understand the use of false flags as a tool of the Deep State, has provided at the link below a completely extemporaneous audio discussion of Las Vegas as an Israeli declaration of war on the USA, specifically punishing President Donald Trump for not dismantling Syria and thus blocking the Greater Israel Project (including Dick Cheney’s grip on the oil under the Golan Heights). Start at 40 in the 2nd hour, end after 5 in the 3rd hour.

http://www.gcnlive.com/JW1D/index.php/archivespage?showCode=32

Gordon Duff speculates on Google as the new (Zionist-controlled) dirty tricks agency, smuggling everythere everwhere with help if Zionists controlled most airport security and communications systems.

Breaking/Exclusive: Vegas, a Staged “AI” Op?

Anonymous connects Las Vegas to two demographics, one trial, and the end of investigative journalism.

Have you read Paul Williams’ book on “Operation Gladio?” It’s a very well researched and cited work about the terror cells that U.S. deep state agencies set up in western Europe at the end of WW2 – that operated like secret societies. At first, they ostensibly existed to ward off the spread of communism, but as time progressed they became corrupted – due to their power and lack of oversight – and they began serving as death squads to advance the interests of Oligarchs and themselves. As the 70s were rolling in they were bombing civilians, and blaming whatever group was threatening their self-interests at the time – be it labor unions or social reformers.

The assasination of JFK was a gladio style operation on American soil, as was the recent shooting in Vegas. The shooting had very practical aims, namely to demonize the rural Republican demographic in Nevada, a fortnight before the Bundy Ranch / Santilli trial.

Think about it. An individual that matches the demographics of all the defendants was blamed as the shooter, and the victims match the demographics of those that have been most ardently supporting the defendants, and staging many courthouse protests. So not only does it villify the defendants, but it splinters the supporter base, and taints the jury pool by turning the court of public opinion against them. Public opinion that was heavily in their favor a few days ago, as any search engine query will show.

What is the background on the Bundy trial? A group of ranchers were protesting the termination of their ancestral grazing rights on public land, after the Obama regime decided to forcibly remove and confiscate their cattle. Guns were drawn, but no shots were fired and no one was injured. The initial reason stated for needing to end their cattle grazing was a questionable need to do a spurious environmental study on a turtle, but the excuse has now changed to there having been plans to build a solar farm.

What is the real reason that the deep state, and their manufactured goods like Obama (he fooled me in 2008…), cared about the land? The federal government controls large swathes of land in the west. I’m typing this on my phone, somewhat hunkered down, so I can’t easily add footnotes, but I believe it’s something like 50%. This land is there to be preserved and used for the benefit of the people. However, with the re-emergence of a wartime sized military industrial complex a.k.a. deep state after 9/11, the power taken by criminal elements within these factions has corrupted them (the majority of the institutions consist of admirable and good rank-and-file members that love America and just take orders). As a result, they want more and more power and control. They want to be gods and engineer society to their liking, as all tryannical cliques that rule by fear end up doing. Among many other things, they want to jealously guard all this federal land in the west for their use, not for the people’s. Especially not for the use by a demographic like rural ranchers that believe in the rule of law, liberty, and the authority of a higher power above that of these self-proclaimed “American Gods.” More like Emporer Commodus I say..

Furthermore, since the aftermath of WW2, Nevada has been the location of the most secretive bases the deep state has – massive complexes that have tested and developed some of the most advanced military science the Cold War brought us (most of which still remains classified to this day through clever disinformation tactics, and I’m not talking aliens). The ruling cabal in the deep state wants to expand on these complexes, and establish wider buffer zones to keep away prying eyes. In summary, it’s about setting a precedent for absolute federal use of western lands, and in Nevada specifically, expanding and obscuring their military industrial complex infrastructure.

Finally, and I will disucuss this at the end, the trial is about neutralizing and delegitimizing embedded journalist Pete Santilli – I cannot stress how important this is to the corrupt elements in the deep state. What’s being done to him is similar to what was done to Mark Lane, after he exposed the JFK coverup, and was lured with a very large sum to represent Jim Jones before the deep-state backed depopulation study created the Jonestown mass suicide; or what was done to John DeCamp after he exposed high level pedophile rings (and the illegal continuation of MK-Ultra), and was lured into representing militia groups in the 90s before the tragic OKC federal building bombing villified them.

Arrest and trials. The Bundy standoff took place in 2014, but the arrests did not occur until about 2 years later in 2016. In the interim, the Bundys went to a similar land rights protest in Oregon (Malheur) in 2015, where they were arrested along with many others, including new media journalist Pete Santilli. The majority of the defendants were aquitted, or had the charges dropped against them, such as embedded reporter Mr. Santilli (a Marine corp veteran, that even had the support of the ACLU). However, while the Oregon charges were being dropped or defeated, the federal court in Nevada pressed charges for the 2014 protest, that included many of the individuals who were victorious in Oregon, such as the Bundys and Pete Santilli.

The Nevada court decided to try the 20 some-odd defendants in three tiers based on the seriousness of the accussations lodged against them. The first group of mid-level defendants were tried in the Spring of 2017 and approximately 4 out of 6 were acquitted (with some charges leading to mistrial) and the other 2 had mistrials on most charges. The individuals with mistrials had a second trial in the Summer of 2017 which led to more mistrials. So once again, the vast majority of the defendants went free.

The tier 1 trial of the Bundy ranchers, and embedded reporter Pete Santilli (who is being tried against all 1st ammendment rights as a co-conspirator – a troubling precedent for new media journalists) is set to begin in mid-October 2017. Public opinion, western newspapers, the Oregon judges, the new outlook under Trump, and the Nevada juries were all favoring the defendants. Then the terrible Mandalay Bay shootings happened, which were claimed to be carried out by a man of a similar demographic to the defendants, against country music concert goers in front of the Luxor pyramid.

Who was the purported shooter Stephen Paddock? A retiree, a succesful real estate investor, a grandfather, a hunter and fisherman, pilot, and a former federal employee even. He had no motive to slaughter dozens – and dozens of his own demographic at that. He had no expressions of radicalism, racism, or complaints of remotely applied MK-Ultra mind/behavioral control conditioning like many mass shooters that come out of the “electromagnetic psycho-pharmaceutical” gulag as Professor Darrel Hamamoto terms the mass subversive conditioning of the public and youth. He seemed to be quite normal, except for one minor point of note. Much of the press snuck in a reference to his employment at a Lockheed Martin acquired company. What was that company? Morton-Thiokol, Inc (Thiokol).

Why is Thiokol significant? They are a defense contractor, and notably, they were the defense contractor that produced the faulty O-Ring that investigators blamed for the Challenger explosion in 1986. Stephen Paddock was employed at Thiokol during this period – not quite Lockheed. This was the era of the bottomless SDI “Starwars” budgets that produced no publicly displayed outcomes, and which whistleblowers claimed were being diverted. This was the era of Projects Stargate and Grillflame, that had the cover story of being decades long psychic mind reading projects, but the FOIA documents reveal them to be the testing and development of electromagnetic weapons that can track, read, and manipulate the bioelectric signals of humans. This was the era of the space shuttle rising to prominence in deploying massive amounts of still classified military satellites. This was an era in which the the untainted folks at NASA shown brightly after Vietnam. This was a recipe for discomfort among deep state tyrants and oligarchs, who despise great people and organizations due to their uncompromised state which gives them the ability to display integrity and speak out against injustice. Just as heroes like Pat Tillman and Chris Kyle had to go, the heroes at NASA had to be scared, because they were putting the pieces together of the era, from Stargate to SDI, to the massive number of domestically geosychronous spy satellites, and starting to realize that a massive surveillance grid was going up to track and target the biological sytems of all humans – a terrible Orwellian nightmare that goes unexposed to this day, and has only worsened due to the miniaturization of these weapons brought about by the microelectronics revolution. A tracking and weapons system, paid for by the US taxpayer, that is now so ubiquitous that the wireless sensor networks in place, that can target our bioelectric signals (just as sophisticated as those that manage industrial control systems, or the hundreds of millions of mobile devices) gives the illusion that we live in a simulation, and enables the unthinkable. But it is very real and has it’s remote and omnipresent roots in the massive “Igloo White” program of Vietnam.

The British intelligence allies of the US deep state chose to murder many of their SDI researchers who were grumbling and outraged, in the string of 20+ Marconi murders of the 1980s, to silence the living by using one form of the psychology of control. In the U.S., the Challenger was blown up to put the fear of God about talking into the hearts and minds of the living employees. (It had been a while since the symbollically significant Apollo unlucky number 13 had been sabotaged in the Corona satellite era, to give credence to the bogus numerological mysticism of masonic symbolism, but more importantly to communicate hidden messages in plain site – a crucial need of secretive cliques.)

Thiokol, then Mr. Paddock’s employer, took the blame. One can only imagine the rumors going around about unusual procedures, or common procedures that were ignored, that led to the creation of the part that caused the Challenger tragedy when the shuttle program was already mature. While many methods are used, and cruel examples are made, to ensure the silence of those workers in the know – to preserve the rule by secrecy – they are still monitored routinely to make sure they are not speaking. Sometimes they or their families are arbitrarily attacked to brutally traumatize the others every now and then (let’s not even venture in the sadistic and arbitrary murder rituals – we’re dealing with warped and immoral pragmatism). The hyped journal of the deceased 1990s runaway that was publicized in the best seller “Into the Wild,” was written by the son of an SDI satellite scientist…This was the period in which Stephen Paddock was employed at Thiokol, and his continued surveillance was certain. See the horror film “House” for a thematic representation of this.

Paddock left the company a few years later and built a succesful upper middle class life. The mainstream media screams that this man with private planes and sporting licenses in Alaska bought “several guns” in the last year, by “several” they meant two hunting rifles and a pistol. They decry this multi-millionaire Nevada retiree as a “degenerate gambler” because like many succesful people in the area he would get ,000 in chips to wager, because he could afford it and that’s what keeps the beloved casino hosts happy that give out all the perks and and special treats to good customers. He’s even blamed for the “sins of the father” due to the fact that his deceased parent robbed a bank some decades ago without injuries. So what happened in Vegas? Informed speculation and historical precedent make it pretty clear.

On September 28, 2017, Mr. Paddock – by himself – checked into a suite at the Mandalay bay, likely at the invitation of a casino host with the temptation of having the suite “comped” – thus saving him the two hour drive every day to Vegas. He then proceeds to gamble, as older Nevada retirees are liable to do. Things are going normally except for the fact that three days later, on Sunday October 1st, the crowds are a little larger than usual. There’s a country music concert scheduled nearby, and a Judge back in July 2017 scheduled that date to be the day the notorious O.J. Simpson would be released on parole in Nevada, so there were some national media crews staying in the area. Unbeknownst to Mr. Paddock, the Deep state had checked in as well. A crew of “reporters” that needed to store their big boxes of camera gear in their 32nd floor room had checked in that afternoon. These black-operatives were preceeded and succeded by other corrupt deep state parties, for prior and subsequent sureveilance (remote and physical), and to prepare for all contingencies.

On the evening of Sunday, October 1st, Mr. Paddock likely retired to his 32nd floor room, by himself certainly, to freshen up for dinner and a second round of gaming. Unfortunately, he was met at the end of the hall, away from hotel elevator cameras, by two “reporters” leaving their neighboring room at a synchronized cue. Mr. Paddock was then forced by these corrupted deep state black operatives into his room, and bound and held for assasination closer to the shooting time. The deep state thugs then proceeded to move the weapons, formerly disguised in camera equipment trunks, into Stephen Paddock’s room while lookouts gave them the clear. The weapons included some owned by Mr. Paddock that were easily taken from his home that was 2 hours away from the Mandalay Bay, that he had vacated for 3 days. It was an easy thing to time with this man who had already been under intermittent deep state surveillanve since his Thiokol days – a simple task to find the manpower for when you have 5 million with security clearances in the U.S. (and I repeat, most are good and admirable people just following orders without knowing the bigger picture. However, when you have such a large number with nearly bottomless budgets and virtually no oversight, a small percentage can be corrupted by secretive cliques that results in an cabal of 100,000s).

Once the conference gets going and the main act, headliner Jason Aldean, gets into his set, the windows are smashed out of Stephen Paddock’s room by these deep state assasins and a slaughter with many practical goals ensues. Many lookouts using sophisticated surveillance tools, ensure they can slip out. The corpse of Mr. Paddock is even manipulated to get gunpowder on the hands and resemble a suicide, before they vacate and the local police enter.

It is a terrible tragedy in and of itself, and it makes a researcher like me hesitate to even talk about the Bundy’s, or the incarcerated new media reporter, Pete Santilli (who’s confinement drew me to the case) in such a time of mourning. However, they should not suffer a lack of justice due to this terrible massacre, and public opinion should not stray from the facts and the findings of western papers like the New Mexico Political Report: http://nmpoliticalreport.com/416500/why-the-bundy-crew-keeps-winning-in-court/

As mentioned, Pete Santilli is what drew me to the case. It sets a terrible precedent to start locking up journalists of any political persuasion, but more notably, Pete was the only journalist with a sizeable following, willing to expose the targeting, torture, and Soviet style purging of hundreds of thousands of Americans with the weapons from the SDI era, the same weapons used on the state department employees in Cuba. These are the bottom of the rabbit hole, the root cause of all the Deep State plagues, and create the ability to corrupt and commit violence anonymously and covertly – with no accountability – as long as secrecy is maintained. This secrecy is maintained because of the intentionally engineered scientific ignorance of the masses, use of clever disinformation, and what our president calls the most corrupt media imaginable.

Mr. Santilli was not afraid to report on this silent holocaust, shrouded in so much juvenile scorn and misunderstanding, and for that he was hounded by the deep state cabal that runs America like tyrannts. Various law enforcement officials have persecuted him for years, with ALL cases being dismissed as spurious by judges. Until Nevada, where he remains held without bail for nearly two years while he awaits his trial in about a week for his media coverage of the Bundy protest. Pete had over 23 million views on his YouTube news channel, before this statistic of his journalistic credentials was reported at the beginning of the year, and his account was deleted by Google while he was being held without bail. Even the 1st ammendment support of the ACLU hasn’t helped this crusading journalist that dared expose the technology behind the deep state’s all seeing eye (and sword) in the 21st century.

We are left with a terrible massacre that defames the demographic of Mr. Santilli and the Bundy ranchers; that splinters it’s supporter base; that shocks the community; that taints the upcoming jury selection pool; and that reeks of masonic symbolism. The chosen location in front of the all-seeing pyramid symbol of the Luxor. The chosen 32nd floor, a number that represents the highest rank in many branches of freemasonry (the secret society/agency that transmogrophied into the various deep state agencies, primarily after the JFK murder – a masonic King Kill ritual at the height of their numerical peak in the U.S.); the number given to the highway which runs in front of the NSA; the number given to the military court martial code; the number given to the exit for the new George Bush tollroad in Texas; and countless other incredible examples that could be provided.

The scene ultimately plays into the psychology of control and communicates, with hidden meaning and plausible deniability, to all officials, journalists, editors, and law enforcement members that have become wise to the signs of this deep state tyranny – because they have been corrupted by it or tortured into fear – that this is a sanctioned assasination and should not be investigated very thoroughly, or second-guessed. Furthermore, it strikes fear, and creates irrational obedience to this cabal, in the minds of the general public. What these poor people don’t realize is that by not uniting and legally speaking out against psychopaths, that they are just ensuring their increased weakness in the future – irrationally assuming that people who would do such deeds would be honorable with, or show gratitude to, those that remained silent. In fact, the deep state’s modus operandi shows that their helpers are purged once they can no longer help.

This tyranny can be peacefully and legally exposed, and the perpetrators can be brought to justice, but it will require strength in numbers through unity. We have the democratic majority on our side – the vast overwhelming majority at that – along with the force of law through the constitution; God; and truth. Similar atrocities have been overcome in the past: from women’s suffrage to civil rights; from asbestos to MK-Ultra (with the hearings of Senator Frank Church). We are up against military science that is the fruition of Eisenhower’s warning, and dirty little tricks and deception tactics that have been practiced for decades, but all this can be overcome by unity and simply being given a platform to prove the science. Congress is there to launch these types of investigations, and we must steadfastly push for this and not get caught up in the talking points of the week put forth by the gummy-bear corporate media to serve as a smoke-screen, and means of fracturing the people.

Phi Beta Iota: Congress is corrupt. We need a committee of the whole confronting every member of Congress on their home ground. #UNRIG.

UPDATE 8: There is now a sufficiency of evidence to suggest that this was BOTH a “drill” with paid crisis actors unwitting of a planned actual shooting, AND the presence of multiple shooters using hollow point bullets to cause maximum effect. People did die and people were mangled. The two are not necessarily related — a rogue element with advance knowledge of the drill could have decided to superimpose a massacre on the drill. There is also an explanation for Paddock as the patsy thinking he was doing an arms sting with ISIS, only to be executed as part of the cover story. What is not visible yet is a legitimate investigation in the public interest. The existing narrative is false. We pray that President Donald Trump will threat this event as his opportunity to bury the Deep State and prevent this pattern of false flags from continuing.

IDEN A: The possibility exists that it was not either or, but both and, as in drill with crisis actors and actual event. It serves an additional purpose: confusion and polarity, the effect of not being able to trust anyone, or even to know what is really happening.

They used it to amazing effect on 9/11, standing down the entire US defense through the simultaneous drill. It has an amazing effect on the mind, leading to a feeling of powerlessness that is very difficult to penetrate.

It was also used by 9/11 disinformation agents, who provided all sorts of detour theories such as scalar waves and no planes with holograms and so on. The rise of film, games and now VR are leading to a situation where people are really having trouble knowing what is true, and are easily convinced, as in Plato’s allegory of the cave, that the shadows are the light.

What can be very important is to recognize that they exist together.

Hence: crisis actors and real events both together. The perfect cognitive storm.

Did you read through the article on the Phoenix? The single global currency? Slated for 2018, on the 100 year anniversary of the “Revolution” in Russia. Also consider taking a look at under the sign of the scorpion by Juri Lina:

https://ia800300.us.archive.

IDEN B: I just watched your take on Vegas as well as numerous other vids from Mike Adams, Thruthstream Media https://www.youtube.com/ and more. I’m an independent researcher and have been for nearly 40 years out of 70. I keep it quiet.

No doubt about it being a false flag, but I think something changed in the scenario, about whether people died or not. At Sandy Hook, a thorough researcher can reasonably conclude that no one actually died other than the patsies. It was an intricately executed beta test to see if Americans would buy the constructed illusion, i.e., the movie. They did. Because the media told them to.

This time, I happen to know someone in this small town where I now live, whose brother-in-law was rushed to the hospital from the concert venue with multiple bullet wounds, and his wife was treated for shock. They were seated very close to the stage. They were there because it was their anniversary.

What my friend told me just now on the phone is that his brother-in-law was shot with fragmentation bullets, like what turned the insides of Senator Scalise’s leg into mincemeat. He’s been through 4 surgeries in 48 hours and has been transfused with 34 pints of blood. He is still in critical condition. My friend was told that when it happened, everyone around them dropped.

So real people were shot and killed in front of the stage. Then the big stadium lights were turned on. One would think, with people dropping from gunshot in front of the stage, that all hell would break loose and everyone in the venue would be running for their lives, stampeding for the exits. That didn’t happen.

One video really got my attention. A large group of young people, huddled down on the ground, like nuclear duck and cover, as if that’s going to save them from machine gun fire? Closeup of a young woman, who doesn’t seem particularly concerned, and her boyfriend who says, “No, we can’t leave yet.” Why on earth would he say that? Unless these are the paid crisis actors, who were told this is just going to be a drill. Don’t worry. You won’t get hurt. And we’ll pay you an hour to hunker down, follow the script, and act dead or injured on cue. We’re just faking it. (You can track down how many crisis actors may have been in the audience with their handlers. I’ve already seen one ad. Didn’t check Craigs List.)

Then the movie went horribly live. And those were real bullets being sprayed indiscriminately from real machine guns from different locations into a field of innocent penned-in human beings, just there to enjoy a concert. Whether you were an “actor” in the play or genuinely celebrating an anniversary didn’t matter. If you were shot with any number of splintering fragmentation bullets, your body and life, if you survive, will be changed forever. If you died instantly from the wounds, it was an act of premeditated murder, and your life was stolen from you for no reason whatsoever. And being blamed on a senior citizen who suddenly went bonkers, even though he couldn’t even lift an AK-47 above the level of a shot glass, much less know how to shoot it. What happened in Vegas and the media’s spin will make people distrust their Average Joe neighbors, for sure. All part of the programming. And the agenda.

Just wanted to make contact with you to explain why I think there’s both fake blood and injury and real blood and death. They’ve completed the next beta test and Americans will buy the lone nut story. Again. Because what choice do they have when the meme gets embedded by televised media personalities, over and over again, just doing the bidding of those who sign their outrageous paychecks?

Phi Beta Iota: Below from David Booth, a Washington DC based fabricator who goes under the name of Sorcha Faal, connects some dots on CIA and Paddock while seeking to distance Israel from any involvement. We love his work — whatever portion is real, he always provides useful links, graphics, and possibilities. Worth a full and careful read.

Russia Identifies Las Vegas Shooter As CIA Arms Pilot As Israel Probes Stolen Weapons Flight To Nevada

UPDATE 9: Hats off to Dave Hodges at the CommonSenseShow for pointing out the clear parallels between the JFK cover-up and the on-going Las Vegas cover-up, and to InfoWars for showcasing police scanner reports on multiple shoots. People died and they deserve the best justice we can give them: the truth.

CommonSenseShow: Overwhwelming False Flag Evidence- But Who Was Really Behind the Vegas Shooting?

InfoWars: Police Scanners Report Multiple Shooters At Vegas Hotel – Is it the fog of war or were there more gunmen?

See Also:

Steele Reviews on Assassination of JFK

Review: An Act of State–The Execution of Martin Luther King, New and Updated Edition

Review: Death of a King – The Real Story of Dr. Martin Luther King Jr.’s Final Year

Review (Guest): The Terror Factory – Inside the FBI’s Manufactured War on Terrorism

KINDLE: False Flag Attacks – A Tool of the Deep State (Trump Revolution Series #12)

UPDATE 10: We must BOTH honor those in death and suffering AND question the lame official narrative. Adds the best MSM attack on the alternative media to make this point. This was a “hybrid” false flag.

UPDATE 11: A wild blend of fact and fiction continues to emerge. Zio-Cons remain a top candidate for culpability; Russian Mafia and CIA in the mix; USG narrative continues to lack credibility.

 

Known fabricator David Booth as Sorcha Faal: “Russian Mafia Link To Las Vegas Massacre Confirmed As Stephen Paddock Accomplice Captured,” 5 October 2017.

Known fabricator David Booth as Sorcha Faal: “Russia Identifies Las Vegas Shooter As CIA Arms Pilot As Israel Probes Stolen Weapons Flight To Nevada,” 4 October 2017, many excellent graphics, photos, links.

Known fabricator David Booth as Sorcha Faal, “Horrific “Pyramid Sacrifice” Massacre In Las Vegas Warned Is Chilling Message To Trump,” 3 October 2017.

 

UPDATE 12: Selected citizen commentaries are increasing in substantive value, and running against the government narrative; global Masonry highlighted today; Robert Steele publishes preliminary overview.

 

Chuck Baldwin: The Las Vegas Shootings (5 October 2017)

Jim Stone: LAS VEGAS FACTS YOU WON’T GET IN THE MSM (scroll down)

Email from an Alert Reader: “Putin wants to take the protection of Israel away from USA and put it into Russia/China hands. This would be the only way to actually bring peace to the Middle East, considering he’s already allied with Syria and Iran. Putin and Bibi are already best buds, plus 20%+ of Israel’s population are Russian nationalist Jews.” Alert Reader adds: “Vegas Attack happened on the heels of a MASSIVE arms deal between Saudi Arabia and Russia. First time Saudi King has ever visited Russia.”

Phi Beta Iota: While it is questionable that Putin and Bibi are “best buds” the balance of power has shifted, the USA is over-extended, impotent, and corrupt in the national security arena, and this makes perfect sense from both a Russian and an Israeli point of view. The USA can continue to be looted with impunity but from this point forward, Russia has more local impact.

Steele, Robert. “Las Vegas Massacre: A Hybrid False-Flag, Treason, or an Act of War?,American Herald Tribune, October 6, 2017.

Phi Beta Iota: A version of the above with endnotes and links will be published tomorrow at this web site and as a KINDLE Short in the Trump Revolution Series. Re Saudi Arabia, the USA by contrast subsidizes (at US taxpayer expense) over $110B in US arms sales to Saudi Arabia.

See Also:

Saudi Arabia’s King Salman, Putin clinch billion-dollar energy, arms deals on landmark Russia visit

 UPDATE 13: MGM Insiders sold $297M in shares prior to Las Vegas massacre; FBI “owns” the investigation, massive national cyber-disinformation campaign underway; Trump might be on verge of counter-coup.

Phi Beta Iota: At an average sale price of $33, MGM insiders dumped close to a third of a billion dollars in the months leading up to the Las Vegas False Flag attack.

MGM Insiders Selling 9M Shares, 300M Value

Phi Beta Iota: While Deep State and Zionist elements aided by dual citizen traitors inside the CIA and FBI remain the prime suspects for this event, there are several emerging threads:

01 It was supposed to be much much much worse and forces loyal to our legitimately-elected President not only stopped it, but are about to clean house at CIA and FBI

02 The Bush-Clinton crime families were heavily involved in this, along with the triumverate of Zionist billionaires (Adelson, Chertoff, Soros (Schwartz)), toward not only intimidating our President, but toward moving tens of billions of dollars into an oppressive national security system putting expensive technology on every street corner, a “virtual” overturning of the Second Amendment. Once DHS/TSA are large enough, they can go “door to door” and take the guns.

 

 

 

 

 

 

See Also:

Phi Beta Iota: In the below hour-long video Dr. James Fetzer, one of a handful of true authorities on detecting false flag operations (both those with real deaths and those without real deaths) lays out the images that support framing the patsy and faking the source of the shots as well as suppressing independent attacks on other hotels. He provides good reasons for suspecting that this, like several other recent events, retribution for US failure to complete the 9/11 agenda by taking out Syria and confronting Iran.

 

Just In: Romney met with Chertoff at the Romney compound in Grand Bend, Ontario in April, the month after the exercise was planned and the month after the first major stock dump by MGM insiders (the second was in September).

UPDATE 14:

Cameron Freemon:

Las Vegas and the Ratlines: Steve Paddock was a multi-millionaire who had not worked since the 1980s – and yet he lived an extravagant lifestyle while also providing both his mother and brother with early retirements. The white elephant in the living room when it comes to the Las Vegas massacre is: what was the source of Steve Paddock’s millions? It’s beginning to look like the alleged Las Vegas shooter/patsy was an undercover CIA operative, an agent of the deep state, an arms dealer who piloted weapons out of the US for Islamic terrorist groups while trafficking child sex slaves back into the US for his ruling class overlords. Is anyone really all that surprised to see the FBI and the corporate media acting so weird and evasive when it comes to this guy? And still not even a hint of a motive for the massacre…. Just to summarize the source material behind this crazy conspiracy theory, Stephen Paddock: 1) has the fingerprints of defense and military intelligence with previous employment with Lockheed Martin and NASA aeronautics, and was 2) a licensed and experienced pilot who 3) owned two planes, which may have possibly been used to transport illegal arms in his dealings, given that 4) one of the planes belonged to a defense intelligence company linked to Obama and, 5) his brother basically confessed (in a Freudian slip that he was an arms dealer for the CIA, and 6) the guns pictured in the hotel room looked to be all planted, while 7) his main company, Paradise Ranch, was a joint venture with the Philippine Children’s Fund of America that provides a temporary home for children flown in from the Philippines, and 8) there is also a Paradise Ranch in the Philippines right next to a former US Air Force base in Angeles City – which is a very well-known site of large-scale sex trafficking, not to mention 9) children’s charities are well known to be front companies for child sex trafficking rings among the pedo-ruling elite, and 10) he also has a penchant for casinos and gambling which is well known in Vegas to be an obvious cover for money laundering operations, then…. The obvious question is: Did Paddock make his millions as an agent of the deep state by piloting weapons deals to the Middle East and trafficking underage Philipino sex slaves to high society elites back in the US? And if so, then we know why the only thing anyone has been certain of until now is that the truth about the Las Vegas shooter was being deliberately withheld from the American people. It’s because there are only a few degrees of separation between the worst mass murderer in US history and the deep state operations of the ruling elites in Washington DC who run the shadow government.

searchin1truth4 hours ago

I contacted these 3 hospitals all of which are the closest emergency facilities from the alleged shooting Spring Valley Hospital AMG Specialty Hospital North Vista Hospital I asked if they could check their registry for a gun shot victim that was taken there from the mass shooting at the Mandalay Bay hotel i received the say reply from each facility There were no gunshot victims admitted to this facility you may want to check with local police . One woman said if you are referring to the crisis drill that everyone keeps calling about then im sorry there were no real gunshot victims that was just a drill . If you dont believe me call them yourself . Here are the phone numbers Spring Valley Hospital ( 1 702-853-3000) AMG Specialty Hospital( 1 702-433-2200) North Vista Hospital( 1 702-649-7711)

See Also:

USA Today: Here are all the victims of the Las Vegas shooting

Phi Beta Iota: We have not called the hospitals, not wishing to burden them. It is now legal for the US Government to lie to the public as well as the courts. What we find most interesting is the possibility that a purge of CIA and FBI may be about to take place, and integrity restored to our national secret intelligence community. Clearly the pedophilia aspect is still front and center in the fight between our President and the Deep State.

UPDATE 15: George Soros investment fund bought “PUTS” on 1.35 Million MGM Stocks 60 or so days before attack at MGM Mandalay Bay in Las Vegas. Elements not covered here include the ISIS claim (discounted by authorities), the attempt to ignite the fuel tanks, the Scott Edmiston arrest and arms cache, murder/suicide by John Bellman and the surrender 24/9 by Timothy J. Bates who warned authorities about a CIA false flag attack on 24/9 on another concert in Las Vegas.

HalturnerRadioShow: George Soros Investment Fund Bought “PUTS” on 1.35 Million MGM Stocks 60 or so Days BEFORE Attack at MGM Mandalay Bay in Las Vegas

State of the Nation: MANDALAY MASSACRE: A Special Report On The Las Vegas Terror Attack & Mass Casualty Incident

UPDATE 16: We are noting but not recording most of the stuff. My published analysis is still very solid. Today I add a link to a list of 40 anomalies from Dr. James Fetzer.

Jim Fetzer: The Absurdity of the Las Vegas Shooting

State of the Union: Las Vegas Mass Shooting Staged And Then Hijacked By NWO Globalist Cabal

YouTube: Entire Vegas Shooting Continuous Synced from Different Angles rendered at 4k

YouTube: Israel’s Fingerprints on Las Vegas False Flag Terror

UPDATE 17: Tom Mysiewicz’ “The Las Vegas Gambit” in Veterans Today with Kevin Barrett is quite good. Really scary ending: Israel ends up owning US domestic security and all collected information.

The Las Vegas Gambit

Having foreign entities, such as the Mossad, officially spy on Americans (regardless of what a rubber-stamp FISA court says) could pose serious problems for the rights of Americans. AIPAC-sanctioned bills (S. 720 in the Senate and HR 1697 in the House) would criminalize speech against Israel. If signed by President Trump, anyone guilty of violating the prohibitions, such as advocating a boycott, would face a minimum civil penalty of $250,000 and a maximum criminal penalty of $1-million and 20 years in prison. However, Sec. 7(a) of Basic Israeli Law defines Israel as the “State of the Jewish People worldwide…” Sec. 13(b)(2) of the Israeli Penal Code claims jurisdiction over offenses. committed against Jews anywhere in the world.(32) The right “hate” law—and these bills mirror one passed last year in Israel–would give Israeli courts so-called diversity jurisdiction over “thought criminals” and critics of Israel outside that country! All defendants in the above scenario could wind up like John Demjanjuk!

UPDATE 18: Paul Craig channels Trauma Surgeons for Las Vegas Truth. Troubling evidence US & UK are thinking about criminalizing independent investigations and alternatives to government lies.

An American Trauma Surgeon Responds

More Responses to the Military Surgeon’s Letter

Military Surgeon Says Videos of Las Vegas Gunshot Victims Are Fake

Hard Censorship Hits the Internet

UPDATE 19: Mandalay Bay, MGM, Treason Most Foul — a Fine Report from Intellihub.

Intellihub Exclusive: On scene investigator banned from Mandalay Bay, MGM, for life AFTER HE DISCOVERED THIS!

A comprehensive investigation with pictures from inside the Mandalay Bay after the Las Vegas shooting

UPDATE 20: Eight key witnesses dead, some by remote hijacking of cars — analysis by Jim Stone. New interview with Sarah Westall on how #GoogleGestapo works to censor alternative (truthful) media (plus JFK, Uranium One, etc.)

Vegas Survivor Suspicious Deaths; Analysis by Jim Stone

Steele, Robert, with Sarah Westall, “JFK Files, Uranium One, False Flags, Washington DC Swamp – Part 1,” Business Game Changers (YouTube, 45:56), 31 October 2017.

UPDATE 21: I have been ignoring most of the chatter but today there are two big hits that are connected: Saudi arrests, pedophilia, and Las Vegas; and Uranium One briefed to Donald Trump early in campaign. These two in juxtaposition help make the point that everything is connected, and the Clintons (and Bushes and Obamas) are at the intersection of treason, pedophilia, charity fraud, and election fraud, as I wrote to James Comey.

 

The Saudis in my view had nothing to do with Las Vegas; the patsy was not the shooter. With all the cameras installed, anything arriving by helicopter would have been seen instantly — everything that went down in the Mandalay was “official” and covered by the 30 or so FBI officers and civilians staying there. The Saudis also need no help in purchasing children unless the Clinton were delivering “premium” white babies much as some Saudis have been known to order up B List actresses (many already doing 80% of their time as escorts and prostitutes) for kidnapping and delivery to Saudi Arabia. This is simply an interesting observation piece, much as we appreciation Sorcha Faal who is known fabricator David Booth.

This one is much more interesting and highly likely. I believe Donald Trump was fully informed about many things, and that after he won he spent a great deal of time thinking about how to avoid being assassinated, and how to take down the Deep State in which the Clinton, Bush, and Obama families are among the best of the servant class, not the “deciders” that many mistakenly believe they are.

Here is my certified mail to James Comey that was not acknowledged.

Robert Steele: Certified Letter to James Comey – Pedophilia, Electoral Fraud, Treason, Charity Fraud – UPDATE 5

I have learned two things in the past couple of decades:

01 Everything is connected.

02 Our legal system works when discovery is allowed and pursued, it does not work when the Department of Justice and the US Congress are co-conspirators in covering up treason, elite pedophilia, charity fraud, and election fraud.

I reiterate my view that Truth & Reconciliation (“everyone gets the truth, no one goes to jail”) is the way to go here. The Clintons are the best target for such a process. It is more important to educate the many than to hang the few. That is a strategic concept small minds have difficulty grasping.

 

 

The Guardian: Las Vegas survivors furious as YouTube promotes clips calling shooting a hoax

See Also:

Robert Steele: The Orlando Mass Casualty Event A False Flag Drama, Atrocity, or Hybrid?

HOME PAGE: The Orlando Mass Casualty Event: A False Flag Drama, Atrocity, or Hybrid?

Mongoose: False Flag Terrorism Isn’t a “Theory” … It’s ADMITTED and Widespread

 

http://phibetaiota.net/2017/10/robert-steele-las-vegas-false-flag-treason-most-foul-sheldon-adelson-michael-chertoff-central-to-largest-griftopia-zionist-two-party-tyranny-scam/

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Mukana on myös uutisia Kiinaa koskien. Hillary ja kumppanit ovat "tehneet töitä Kiinalle".

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

"True education doesn't teach you what to think. It teaches you how to think for yourself."

 

18.7.2019:

Ehdoton luettava/katsottava: FORMER LOVER EXPOSES ERIC SCHMIDT (Googlen ent. pomon ent. rakastajatar: Schmidt tehnyt töitä Kiinalle - 5G:n tarkoitus tehdä ihmisistä lapsettomia - AI-robotit valmiina ottamaan vallan -jne.)

16.7.2019:

Ekman: Pizzagate räjähtämässä silmille

Koko ajan menee rajummaksi.

"Valkoinen talo" tviittasi linkin twitter-tiliin, joka postasi kolme videota Hillary "Killaryyn" liittyen. #1: Hillary ja Huma Abedin tekevät tuhmia pienelle tytölle. #2: Hillary saa verensiirtoa pieneltä lapselta. #3: "Hillaryn" lääkäri leikkaa lapselta naaman irti ja Hillary laittaa sen omalle naamalleen, ja alkaa tanssia "sadetanssia". Linkki: qmap.pub/read/3420  

Oma sivumme Killarysta tässä.

Videot on saatettu poistaa/blokata. Edge of Wonder vahvistaa väitteen videoiden olemassaolosta ja käsittelee aihetta uudessa videossaan (alkaa 16:00):  ECETI, Eric Schmidt Exposed, Q drops, 20 Ton Cocaine Bust - Edge of Wonder Live #16

Epsteinin skandaalissa ei ole kyse vain ”pedofiliasta”. Siinä on kyse laittomasta asekaupasta, huumekaupasta, uraanista (”konfliktiuraanikauppias #1: Mark Rich. Hänen paras ystävänsä Bob Maxwell, )...  Asiaa käsitellään Robert Steelen postaamalla videolla (alkaa 27:30):   July 13, 2019 Following Up Zero Hedge Epstein Wexner Story

BBC:kin on alkanut kutsua raiskausta raiskaukseksi. (Kielenkäyttö kovenee):

Scottish Child Abuse Inquiry: Boys raped by priests at 'satanic parties'

‘Law & Order’ Director Arrested On Child Pornography Charges

Victoria’s Secret Founder Loses $53 Million Over Ties With Jeffrey Epstein

Former Schwarzenegger advisor arrested in statewide human trafficking operation

Näyttelijä Joan Rivers: Obama on homo ja "vaimo" on transu

 

Suomalaisen yliopiston lehtori paritti tyttöä "sadoille". Poliisi lopetti tutkinnan kesken:

Q postasi seuraavan kuvan sikiöistä:

Robert Steele: Kaikki välttävät mainitsemasta Epsteinin ja Moss_adin linkkiä toisiinsa:

Ekman: Tiedusteluyhteisön sisällissota

15.7.2019:

Robert Steele, päivitys #21: valevaltamedia ei vieläkään mainitse Mos_sad-yhteyttä:

EPSTEIN PEAK SWAMP? UPDATE 21 EPSTEIN MOSSAD STORY STILL CENSORED

Praying Mediciltä taas mahtava ketju selittäen aihetta:

 This is my Q thread for July 14, 2019 Q posts can be found here: https://qmap.pub/  https://qanon.pub/  Android apps: http://bit.ly/Q-Map  http://bit.ly/Q-alerts  My Theme: Hunters Become the Hunted

Salla: Epstein Arrest Supports Q Anon Claims of Global Satanic Cult blackmailing Political Elites

Before SHTF, Let's Revisit Jeffrey Epstein's Little Black Book

Victoria's 'Dirtiest' Secret: Epstein Demanded 'Casting Couch' Sex Acts With Aspiring Models

AFP: Macron perustaa avaruusjoukot: France's Macron announces creation of space force command

Oma sivumme "avaruusjoukoista", eli salaisista avaruusohjelmista ja ufoista, tässä.

The Pentagon finally admits it investigates UFOs

Ex-Google Engineer Says Google Is Lying, Claims It Does ‘Manually Intervene’ In Results

SEX-FOR-AID RAP 

Charity workers allegedly offered refugees food in return for sex in West Africa

US man arrested for sexually abusing children at an orphanage he founded in Kenya

Tuore suomalainen tutkimus: ei todisteita ihmisen aiheuttamalle ilmaston-muutokselle

Kazakhstan ends bank bailouts, writes off people's debts instead

European Royals Allegedly Killing Children in Human Hunting Parties — 4 Eyewitnesses Testify

Nigel Farage "Soros is the biggest danger to the entire western world" - YouTube

Channel 4's "Inside Idlib" – The Last Gasp Of A Dying Fake News Campaign

Britain Ramps Up Media War On Russia

Bill, Hillary Clinton booed at Billy Joel concert after singer dedicated song to them

EXCLUSIVE: It’s Not Just the Clintons – Epstein has Questionable Ties with Former Israeli Prime Minister EHUD BARAK and the WEXNER Foundation!

Scots madame jailed over sex ring says Epstein trafficking case 'tip of the iceberg'

Rotherham Sex Survivor: I Told Authorities And They Did Nothing

R. Kelly Arrested in Chicago on Federal Child Pornography Charges, Faces NYC Indictment Also

The Days Of Central Bank Independence Are Over

13.7.2019:

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Jefferey Epsteinin, tapaus ”räjähti” juuri sepposen selälleen. Hän, yhdessä Moss_adin, CI_A:N, FBI:N, ja muiden ”aakkosvirastojen” mätien omenoiden kanssa, on kiristänyt (kymmeniä?) tuhansia poliitikkoja, valtion päämiehiä, jne., yli kaksikymmentä vuotta. Suomen viranomaisetkin ovat saaneet postia Yhdysvalloista, jossa mukana kymmeniätuhansia ”tuhmia lapsivideoita” ja valokuvia, joissa mukana mm. poliitikoitamme.

Robert Steele: Peak Swamp? New Epstein Arrest Opens New Frontier… UPDATE 16 Two Questions Every Journalist Should Ask The White House

BOOM! Epstein pidätetty! | BlokkiMedia 7.7.2019

Mahtavia vidoita tapahtumista juuri nyt:  Q Anon/News - Wheels Up In Pursuit of Truth Presents - 7.12.19

Hienoa analyysiä tapahtumista:

https://twitter.com/prayingmedic

11.7.2019:

Robert Steele Tenojoella: Epstein on Israe-lin tiedustelupalvelun Mos-sadin agentti (video tässä)

Jeffrey Epstein nyt otsikoissa (Lisää omalla sivullamme tässä):

Robert Steele: DONALD TRUMP THE ‘ONLY ONE’ TO HELP PROSECUTOR IN 2009 JEFFREY EPSTEIN CASE

Billionaire sex offender Jeffrey Epstein arrested for alleged sex trafficking

Billionaire sex offender Epstein once claimed he co-founded Clinton Foundation

Press conference held on Jeffrey Epstein sex trafficking charges

Read the Unsealed Sex Trafficking Charges Against Billionaire Jeffrey Epstein

Vladimir Putin Reveals: The West Is Controlled By Satanic Pedophiles

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

6.7.2019:

Robert Steele: Testing President Trump on 9/11 Disclosure Promise – US Attorney is CONCEALING Fact that DoJ is Slow-Rolling the 9/11 Grand Jury​

Robert Steele: Zionist Strike 41 – CRY FREEDOM from Zionist Israel — Zionist Minister Bragging in NYC About Controlling 27 US States and National Elections?​ 

RenTech Pulls Cash From Deutsche Bank As Insider Warns Of "Lehman-Style" Scene

Boom! America Created 224,000 Jobs in June!

For the First Time Ever, United States Sells Rice to China

Trumpin suunnitelma maailman taloudelle? | BlokkiMedia 4.7.2019

5.7.2019:

Introduction to Vaccine Safety Science & Policy in the United States

Trump threatens to sue Facebook and Google and rails against big tech companies for being 'totally biased'

We are kicking pedophiles and traffickers asses and the media isn’t reporting on any of it

Acting Air Force Secretary Donovan: America needs a Space Force – Here’s why

White House launches tool for reporting social media 'bias'

EXCLUSIVE: Google to block all anti-cancer, “anti-vax” and anti-GMO websites at the browser level as tech giant goes all-in with pharma drug cartels

Sundance co-founder sentenced to at least 6 years for child sex abuse

Opening of Epstein Sex Case Files May Fuel Acosta Criticism

The Gov't Wants To Outlaw Encrypted Messaging In iMessage, WhatsApp, Signal, Wickr, Telegram, ...

Whistleblower Reveals That A UN-Planned Invasion By Refugees Into The US Is Already Underway

Trump's official podcast tässä

 

 

 

Watch Live: Trump Delivers Independence Day Salute To America

Trump Drops Bomb, Says “It Will All Start Coming Out Soon”

Google's Chrome Web Browser "Has Become Spy Software"

The Coming Show Trial Of Julian Assange 

 

 

 

 

 

23.6.2019:

Fox: Human trafficking in America among worst in world: report

Joe M: Iran dismantled a CIA spy network and arrested the spies. Now they're issuing capital penalties. Same happened when NK executed Kim Hyok-chol for his dirty scam exchanging Intel with the CIA in that embassy raid in Spain. These are LEGIT death sentences with whitehat supervision.

Trump: Iran cannot have Nuclear Weapons! Under the terrible Obama plan, they would have been on their way to Nuclear in a short number of years, and existing verification is not acceptable. We are putting major additional Sanctions on Iran on Monday.

Robert Steele: CHARLES HUGH SMITH – AMERICA’S MANAGERIAL ELITE HAS FAILED, BUT WE CAN’T GET RID OF THEM

22.6.2019:

YK, WHO, koulut ja muut, joiden tarkoitus on mm. suojella lapsiamme, ovat mukana groomaamassa lapsia PIENESTÄ saakka pedofiliaan, itsetyydytykseen, seksiin eläinten kanssa, jne. Robert Steele: Tämä [10 minuutin] video on todella silmät avaava ja jokaisen vanhemman ja isovanhemman täytyisi se katsoa.

Voit katsoa videon myös tässä.

YK ei todellakaan ole sitä millaiseksi se meille koulussakin kuvataan. Totuus YK:sta tässä.

20.6.2019:

Trump says will initiate mass deportations, remove millions starting next week

Dissident Chinese Prisoners Have Organs Harvested, "Horrified" Insider Blows Whistle

Feds Investigating Suspected Money Laundering Violations At Deutsche Bank

Trump: "I Think I Know" Who Was Behind 9/11 Attacks

Arrests Made as Iran Busts 'Large' CIA-Run Network - Reports

NXIVM Sex-Cult Leader Keith Raniere Found Guilty On All Counts

18.6.2019:

Syvä valtio haluaa kolmannen maailmansodan:  The US says it has inserted offensive malware into Russia’s power grid

Syvä valtio valmistelee meitä isojen kalojen pidätyksiä varten (Haluaa sekoittaa pakkaa "feikkivideoilla", jotka oikeasti ovatkin oikeita): 

Deepfakes may be a useful tool for spies

Over 7,800 Boy Scout Leaders Accused of Sexually Abusing 12,254 Children

13.6.2019:

 

Jos Hillary olisi voittanut vaalit, 25 miljoonaa isänmaallista olisi haettu kotoaan ja vangittu tai teloitettu:

Robert Steelen sivustolta 6/6:

"The crackdown on Conservative Christian Gun Owners and Activists, standing in the way of the ’16 Year Plan’ to pave the way for a full blown Communist dictatorship in America with China, holding the keys to everything require[d] for the elimination of 25 million Americans ... the only solution for a complete take-down of America would require the extermination of at least 25 million [patriot] Americans, under the guise of a rapid and out-of-control disease / plague or out-right termination if (you) were rounded-up and placed in the “Red” category at a FEMA re-education camp ... preparations for Martial Law, FEMA Camps with three categories: Green, Yellow & Red, ‘Jade Helm 15’ military operations in cities, the 500,000 plastic coffin liners, train cars outfitted to carry prisoners

Koko artikkeli videoineen tässä.

Lue myös sivumme:

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

Obama’s Top Advisor Indicted, Charged – AG Barr Leaves Democrats Reeling

Nearly 1,700 Suspected Child Sex Predators Arrested During Operation “Broken Heart”

Robert Steele: LIST OF TOP TRAITORS IN US SENATE REPRESENTING ISRAEL FIRST

Robert Steele: TO CATCH A SPY – THE ART OF COUNTERINTELLIGENCE

Robert Steele: ABOVE MAJESTIC: PRODUCED BY COREY GOODE & JORDAN SATHER DIRECTED BY ROGER RICHARDS SUMMARY REVIEW BY ROBERT STEELE

11.6.2019:

Toimitus: Valitamme 9.6. julkaistuista kuvista puuttuneita linkityksiä. Ne on nyt korjattu (Tänään meillä on parempi nettiyhteys).

Psykiatri ja ent. kansanedustaja Turpeinen-Saari: Mistä USA/EU/NATO-hybridikeskus haluaa mediamme nyt vaikenevan?

Ekman: Blokkimedian livelähetyksen vieraana, 9.6.2019

Ja: Tarpeesta ymmärtää ja kontrolloida, 2.6.19, Facebook-livelähetys

YK:n Agenda 21:n päämäärä on rajoittaa yksityisomistusta, rikkoa perheyhteisöt ja siirtää kaikki keskitetyn omistuksen [nwo] hallintaan. Tämän suunnitelman mukaisen kehityksen 'markkinointilauseena' käytetään 'kestävää kehitystä'. Kuka nyt sellaista haluaisi vastustaa:  AGENDA 21 vehicle ownership and private property

Lisää YK:sta sivullamme YK-huijaus

Tietovuoto: Brasilian ex-presidentti ’Lula’ suistettiin viranomaisten salaliitolla

Google Can’t Dodge Conservative Employees’ Discrimination Lawsuit, Court Says

Lisää "presidenttejä linnaan": Pakistanin ent. presidentti syytteeseen korruptiosta

9.6.2019:

FBI:n Comey tviittasi, ja poisti: Q:

Ekman: [Yhdysvaltojen edun mukainen] salaliitto ei ollut vain valtionhallinnassa:

Jatkakaa niiden EU-maiden painostusta, jotka osallistuivat "Venäjä-huijaukseen": 

Trump: Verotamme Meksikoa 5% kunnes mamutulva loppuu:

Trump: Totuus presidentinvaalivilpistä tulee esiin:

Muuria rakennetaan:

 

6.6.2019:

24 students got mumps, all 24 were vaccinated. Really blows that herd immunity bullshit out of the water, huh? How many outbreaks are we going to have this year where we had a 100% vaccination rate?

Ex-CIA Officer: Trump In "Historic Battle" With "Treasonous" Deep State

 

4.6.2019:

FBI Failed to Document Four Clinton Witness Interviews. Barr Should Reopen Clinton Probe.

#QAnon The UK loves trump! Crowds cheering! Listen to the reporters commentary at the end! We are the news now!

Former key Mueller witness George Nader arrested on child pornography charges

Trump Says "Big Trade Deal" Possible Once UK Throws Off EU's "Shackles"

YleX:kin hukassa - Mikä moka Trumpilta kun se käänsi selkänsä kuningattarelle:

Many will miss the world-shaking significance of an American President refusing to stand by the age-old tradition of bowing to the ruling British monarch, or the symbolic effrontery to the Crown of daring to walk with the future King trailing behind like his golf caddie.

 

3.6.2019:

Tivi: Nyt on Facebook pahoissa vaikeuksissa – ”petoksen mittakaava on henkeäsalpaava”

Trump Goes After John Kerry, Says He Should Be Prosecuted

Did The Government Just Test The Internet Kill Switch?

 

 

 

 

28.5.2019:

It Begins: For The First Time Ever, China Takes Over An Insolvent Bank

 

24.5.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Robert Steele: FEDERAL RESERVE IS AMERICA’S LARGEST DEBTOR – PRESIDENT DONALD TRUMP SHOULD HOLD THEM ACCOUNTABLE (NATIONIZE THE FED BUT DO NOT NATIONALIZE THEIR DEBT)

Robert Steele: US-ISRAEL CONSPIRACY TO LIE AGAINST IRAN

BREAKING: @realDonaldTrump issues memo on declassifying materials related to intel probes into 2016 campaigns:

Robert Steele:  #GOOGLEGESTAPO #UNRIG AMERICAN SPY STATE TIMELINE & COMMENTARY ON PATENT FRAUD, MASS SURVEILLANCE, AND FULL INTEGRATION OF FACEBOOK, GOOGLE, ET AL WITH CIA AND NSA…

Jordan Sather is back - Ban is over

20.5.2019:

Syvä valtio tarvitsee äkkiä sodan erityisesti nyt, kun Trump on julkistamassa Hillaryn ja kumppaneiden Venäjä-huijauksen dokumentit:  Rocket Fired Toward US Embassy In Central Baghdad, Blast Reported 

Kiinan (ja syvän valtion) kommunistinen agenda saa kuonoonsa: Huawein tekemää vakoilua vaikeutetaan: Huawei has immediately lost access to Android and Google.

Lue myös: Q: Kuinka Kiina hakkeroi yhdysvaltalaisten yritysten tietokoneet lisäämällä niihin "mikroskooppisen" vakoilusirun

Toimitus: Kiinan vuonna 2017 voimaan tullut tiedustelulaki antaa viranomaisille oikeuden seurata ja tutkia Kiinan ja ulkomaan kansalaisia ja yrityksiä, tehdä "koti"-etsintöjä ja vakoilla keitä he haluavat. Ja kaikki tuo sekä Kiinassa että ulkomailla:

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

Katso myös:  5G Showdown: Huawei (Toim: Totuuden löytämiseksi on seurattava joko projektiin liittyviä henkilöitä tai rahaa)

Lue myös: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Lisää Big Brother yllätyksiä kiinalaisilta: Sinun Volvosi soittaa poliisit, jos ajat juovuksissa (Toim: Mihin muuhun tarkoitukseen auton sinua seuraavia kameroita voidaan käyttää? Muista että Hillary ja kumppanit ovat myyneet salaisuuksia juuri Kiinalle. It's China that's the problem, not Russia.)

Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

 

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

19.5.2019

Five Years In Prison For Offending Someone Online...

18.5.2019:

How does CNN get private Twitter messages between users? The only way is if [Twitter's CEO] @Jack is literally leaking them to the enemy media. This is technocrat tyranny at its most frightening, and it could happen to any one of us:  Flynn contacted GOP Mueller critic while cooperating with special counsel

Facebook Admits Israeli Social Manipulation Company Spent $800,000 To Influence African Elections

CHRISTOPHER BOLYN ON FALSE FLAGS IN IRAN — ZIONISTS (ISRAEL & SAUDI ARABIA) SEEKING TO LIE US INTO WAR (AGAIN)

A Wells Fargo personal banker pleaded guilty to helping launder millions of dollars for drug traffickers like the Sinaloa cartel.

Another deep stat sentenced for TREASON. The list is growing.

Realizing the globalist new world order ideology has been crushed by national soverignty, Angela Merkel calls for Europe to stand against China, Russia, and the US.

"A source says... THERE IS NO SOURCE" "The person doesn't exist.." "The person's not alive" "IT'S BULLSHIT"​

Since some will say "BOOM WEEK" didn't happen... Durham reveal Senate confirmation of Rosen for DAG Another 9th Circuit Judge Flynn doc showing cooperation with multiple investigations 6 deputy directors of Italian intel agencies requested to resign Theresa May set to resign etc

"What is it with these Democrats fronting for this Islamo-Nazi regime that wants to kill Americans and Jews in Israel?" Levin: ‘What in the hell’ is Dianne Feinstein ‘doing talking on an iPhone’ to the Iranian foreign minister?

POTUS takes aim at another super PAC.

 

 

17.5.2019:

While we know that high-profile deep state actors like Comey, Clinton, Brennan and friends are soon all going to be tried for treason, few realize their operatives in the media, TV anchors and known journalists, are going to go down right along with them.

BREAKING NEWS: The White House has launched an active investigation into reports of collusion in 2016 between Ukraine and the DNC - OANN

"A World Aching For Peace & Stability Can No Longer Afford NATO"

 

16.5.2019:

Uutispommi: NXIVM -seksikultin johdolla oli hallussaan vakoiluohjelmalla saatuja Hillaryn sähköposteja ja poliitikkojen "tiliotteita" "Seagram Company's heiress implanted a virus on the computer of her late father, Edgar M. Bronfman Sr., so NXIVM officials could secretly monitor his emails, including his exchanges with world leaders and Democratic presidential candidate Hillary Clinton, according to court records."

COURT DOCS: Prosecutors Ask To Present Evidence That NXIVM Sex Cult Leaders Illegally Bundled Money For Hillary Clinton Campaign

Bayer-Monsanton painajainen jatkuu - Nyt  paljastui heidän vastustusta eliminoiva "terroristiryhmänsä":  

 BOMBSHELL: Bayer discovers “black ops” division run by Monsanto, shuts it down, initiates internal investigation as law enforcement prepares criminal charges against the chemical giant

Lue myös: Monsanto / Bayer faces financial annihilation after third court loss, $2 billion in damages stemming from residential use of Roundup (glyphosate) weed killer

Obama’s intelligence chiefs Brennan and Clapper claim they told James Comey NOT to use the golden showers dossier to get eavesdropping warrant on Trump campaign aide

Alabama Governor Signs Strictest Pro-Life Legislation In Country

14.5.2019:

Lindsay Graham: IG report will focus on the misconduct of THE MEDIA!!!

Felicity Huffman Pleads Guilty In College Admission Scandal, Faces Jail Time

Will Trump's Plan Blow Up In His Face: Goldman Warns Inflation Will Surge If Trade War Escalates

Venezuela's Guaido Wants Direct Line To Pentagon For "Coordination" Of US Military Action

Schiff: Biden Ukraine Scandal Should Be Off Limits

Comey's tweet went viral:

Jordan Satherin analyysi aiheesta tässä. (Alkaa 6:20)

Coloradon kouluampuminen: Oppilaat kävelivät ulos muistotilaisuudesta, kun poliitikot alkoivat puhua aseiden kieltämisestä (Toim: Eliitti käyttää lavastettuja hyökkäyksiä mm. viedäkseen kansalta aseet, että kansa ei voisi puolustautua valtion tyranniaa vastaan.) Video tässä

Try Claiming America Is "Booming" After Reading These 19 Facts About Our Current Economic Performance

 

12.5.2019:

Trump job approval surges to highest level since first month in office, RCP average finds

Trump war room: Of course foreign leaders want Sleepy Joe Biden to be president—they'd love to continue ripping off our country!

Every day, another 1/2 mile of the Wall is built to protect our communities from gang members, deadly drugs, dangerous criminals and evil human traffickers. It is getting done!

Former Disney VP convicted of sexual abuse

Pentagon approves plan to shift $1.5B for wall along US-Mexico border

Pentagon is planning a military border mission [for Mexican border] for the 'next couple years'

Raytheon Shoots Down Multiple Drones With Directed Laser Weapon

As a result of discussions between the Trump Administration and Gilead Sciences, Inc., Gilead has agreed to make a historic donation of #HIV prevention medication for up to 200,000 individuals each year for up to 11 years.

Trump Pulls The Trigger: Begins Process Of Raising Tariffs On All Remaining $300 Billion China Imports 

The Origins Of The Deep State In North America, Part 2

Rudy Giuliani: The evidence is mounting that Comey deceived the FISA court concerning the Steele dossier. State did a quick verification and threw Steele out. Comey did no verification for 5 months and conducted an illicit SPYING OPERATION. Let’s see how long Dem media protects Comey.

New CIA "Flying Ginsu" Missile Shreds Individual Targets With 6 Long Blades

China [- the US enemy #1-] Car Sales Tank 16.6% In April, Falling For A Record 11 Months In A Row

US Adults Spend Crushing Amount Of Cash Playing Video Games

Here's How To Review All The Recordings Alexa Has Of You

'Never Seen So Many Weapons': LAPD Seize 1,000 Guns At Bel-Air Mansion

Banker Behind Biggest Malaysian Corruption Scandal Indicted For Donation To Obama Campaign

Pentagon To Transfer $1.5 Billion From Afghanistan Funding For Trump's Border Wall

Boeing Altered Critical MCAS Toggle Switches On 737 MAX Before Deadly Crashes

2006 Biden: 'We Need A Border Wall' And To 'Punish American Employers' Who Hire Illegals

10.5.2019:

Trump: Big announcement today: Drug companies have to come clean about their prices in TV ads. Historic transparency for American patients is here. If drug companies are ashamed of those prices—lower them!

Pompeo seems to have put FVEY nations on alert. America will only share intel with networks not under the control of China.​

ROBERT STEELE: COUNTERINTELLIGENCE FAILURE BY CIA AND NSA IN VENEZUELA

ZERO HEDGE: ANOTHER DAMNING INDICTMENT OF MUELLER REPORT

US Vaccination Court Sees 400% Spike in Vaccine Injuries, Flu Shot is Worst – Measles and Mumps Next?

Zero Hedge: NASA Defrauded by Metals Company Blamed for $700 Million in Losses and Two Failed Launches — NASA Does Not Do Quality Control?

Robert Steele: USA DESPERATELY NEEDS NEW SECSTATE

3.5.2019:

John Brennan is about to be indicted for plot against Trump, prepare for violence, says fmr CIA officer

30.4.2019:

Ekman: Täyslaidallisella päin syvää valtiota

Teksasin demokraatti-kaupunginjohtaja syytteessä vaalivilpistä

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Powered by Aava 3