Brasilian raiskaus alkoi – valtion tuottavat yhtiöt myydään pilkkahintaan - Wikileaks ja Edward Snowden mukana tärkeissä paljastuksissa

 

3.10.2016 21:49

Suomenkielisen käännöksen englanninkielisestä alkutekstistä tehnyt Jari Virtanen

 

Washingtonin vallanvaihdoskoneet ovat toistaiseksi onnistuneet poistamaan tärkeän lenkin suurten kehittyvien kansakuntien liitossa. Sen ne tekivät painamalla Brasilian senaatissa väkisin läpi asianmukaisesti vaaleilla valitun presidentin, Dilma Rousseffin, oikeuteen haastamisen.

Elokuun 31. päivänä hänen varapresidenttinsä Michel Temer vannoi presidentinvalan. Ensimmäisessä puheessaan presidenttinä kyyninen Temer vaati Brasilialle "kansakunnan pelastavaa" hallitusta pyytäen samalla Brasilian kansan luottamusta. Hän ilmoitti myös uudistussuunnitelmista ja on lisäksi ilmaissut aikomuksensa uudistaa eläkejärjestelmän ja työlainsäädäntöä sekä leikata julkisia menoja. Kaikkia näitä teemoja Wall Streetin pankit, Kansainvälinen valuuttarahasto ja niiden Washington konsensus, rakastavat. Nyt alle kolme viikkoa presidentinvalan vannomisesta, Temer on julkistanut suunnitelmat Brasilian kruununjalokivien suuren luokan yksityistämisestä, joka alkaa öljystä. Wall Streetin suunnittelema Brasilian raiskaus on alkamassa.

On tärkeää pitää mielessä, ettei valittua presidenttiä Rousseffia tuomittu tai edes muodollisesti syytetty lahjonnasta, vaikka oligarkeille myönteinen Brasilian valtamedia O'Globo ryhmän miljardöörin Roberto Irineu Marinhon johdolla suoritti tiedotusvälineissä loanheittokampanjan, jolla luotiin perusta Rousseffin syytteille ja haastamiselle senaatissa. Muutos alkoi sen jälkeen kun oppositiopuolue PMDB:n, johon Temerkin kuuluu, 29. maaliskuuta 2016 irtisanoi yhteistyön Rousseffin työväenpuolueen kanssa. Samalla esitettiin Petrobrasin lahjustapauksiin sidotut korruptiosyytökset ​​Rousseffia ja Brasilian entistä presidenttiä Luiz Inácio Lula da Silvaa vastaan.

Elokuun 31. päivänä 61 senaattoria äänesti Rousseffin virastapanemisen puolesta samalla kun 20 äänesti sitä vastaan. Virallinen syyte oli "valtion budjetin manipulointi " alijäämän suuruuden piilottamiseksi ennen vuoden 2014 vaaleja. Rousseff kiisti ehdottomasti syytteet. Itse asiassa senaatti oli jo antanut tapauksesta oman asiantuntijalausuntonsa, jossa todettiin ettei tapauksessa ollut "mitään viitteitä suoriin tai epäsuoriin laittomiin budjetin manipulointitoimiin". Tietotoimisto Associated Pressin, AP:n, mukaan "Brasilian senaatin palkkaamat riippumattomat tilintarkastajat sanoivat maanantaina julkaistussa raportissa, ettei viraltapantu presidentti Dilma Rousseff harjoittanut «luovaa kirjanpitoa», josta häntä nyt syytettiin." Rehellisessä järjestelmässä Rousseffin noitajahti valtakunnanoikeudessa olisi päättynyt siihen. Mutta näin ei käynyt Brasiliassa.

Itse asiassa häntä syytettiin siitä, että Brasilian talous romahti dramaattisesti. Tuota romahtamista oli tuettu vahvasti samalla, kun Brasilian velan luokitusta alentaneet Yhdysvaltojen luottoluokituslaitokset ja kansainvälinen ja brasilialainen valtamedia pitivät Petrobrasin korruptioväitteet valokeilassa. Tärkeää on huomata, ettei senaatti pannut häntä virasta kahdeksaksi vuodeksi, kuten Washington oli toivonut, ja hän onkin luvannut tehdä paluun seuraavissa vaaleissa. Washingtonin ohjaamalla Temerillä on aikaa vuoden 2018 loppuun lahjoittaa Brasilia isännilleen ennen kuin hänen toimikautensa virallisesti päättyy.

On huomionarvoista, että Temeriä itseään syytettiin korruptiosta Brasilian valtion öljy-yhtiön Petrobrasin tutkimuksissa. Hän kuuleman mukaan pyysi vuonna 2012 silloiselta Petróleo Brasileiro SA:n kuljetusyksikön johtajalta laittomia kampanjamaksuja Temerin puolueelle, jolla silloin oli käynnissä Washingtonin tukema kampanjan Rousseffin työväenpuolueen syrjäyttämiseksi. Kesäkuussa 2016, vain muutama päivä sen jälkeen kun Temer oli päässyt hoitamaan presidentin virkaa, kaksi Temerin itse valitsemaa ministeriä, toinen heistä Läpinäkyvyysministeri, joutuivat eroamaan vastauksena väitteisiin siitä, että he pyrkivät estämään Petrobrasissa tehtävän massiivisten lahjusten tutkinnan.

Toinen noista kahdesta, Temerin äärimmäisen läheinen liittolainen Romero Juca, jäi kiinni videolla kun hän suunnitteli Dilman senaatissa syyttämistä tarkoituksenaan sillä saada käynnissä olevat Petrobrasin korruptiotutkimukset lopetettua. Video myös osoitti sen, että Brasilian armeija, media,ja tuomioistuimet olivat kaikki mukana suunnittelemassa Rousseffin virallista syyttämistä.

Dilma Rousseff ja hänen työväenpuolueensa olivat 13 vuotta Brasilian johdossa, ja tuon kauden päättäminen oli uudenlainen Washingtonin suorittama värivallankumous (Color Revolution). Sitä voisimme kutsua jopa korruptoituneiden tuomareiden ja kongressin jäsenten tekemäksi oikeusjärjestelmän vallankaappaukseksi (Judicial Coup). Noista 594 kongressin jäsenestä, kuten Toronto Globe and Mail raportoi, «318 tutkitaan tai ollaan syyttämässä», kun taas «presidentti Rousseffia itseään ei tulla syyttämään taloudellisista luvattomuuksista.»

Päivä sen jälkeen kun alahuone ensimmäistä kertaa äänesti syyttämisestä valtakunnanoikeudessa huhtikuussa , meni Temerin PSDP- puolueen senaattori Aloysio Nunes Washingtoniin. Tuon «mission» takana oli Yhdysvaltojen entisen presidentin Bill Clintonin ulkoministerin Madeline Albrightin lobbausfirma Albright Stonebridge Group. Brasilian senaatin ulkoasiainvaliokunnan komitean presidentti Nunes on toistuvasti vaatinut, että Brasilia jälleen vahvistaisi suhteitaan Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen Kuningaskunnan kanssa.

Madeline Albright johtaa yhtä Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisinta aivoriiheä, Council on Foreign Relationsia. Hän on myös puheenjohtajana National Democratic Institutessa (NDI), joka edustaa Yhdysvaltain hallituksen "Color Revolution" kansalaisjärjestöjen parhaimmistoa. Mutta eihän siinä ole mitään hämärää, vai onko? Eräiden raporttien mukaan Nunes meni Washingtoniin kampanjoimaan Temerin puolesta ja puhumaan ympäri ihmisiä Rousseffin viraltapanon valmistelemiseksi.

Yksi keskeinen pelaaja oli jälleen kerran Rousseffin poliittinen de facto pyöveli, varapresidentti Joe Biden, joka on Obaman hallinnon yksi likaisista johtohahmoista.

Bidenin kohtalokas Brasilian matka

Toukokuussa 2013 Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden meni kohtalokkaalle vierailulle Brasiliaan tapaamaan presidentti Rousseffia. Tammikuussa 2011 Rousseff oli valittu jatkamaan hänen työväenpuolueensa «mentoria», Luis Inácio Lula da Silvaa, toiselta nimeltään Lulaa, jonka virka rajoittui perustuslaillisesti kahteen peräkkäiseen toimikauteen. Biden meni Brasiliaan keskustelemaan öljystä uuden presidentin kanssa. Lulan ja Washingtonin väliset suhteet olivat jäähtyneet sen seurauksena, kun Lula tuki Irania ​​Yhdysvaltojen pakotteita vastaan ja lähestyi samanaikaisesti taloudellisesti Kiinaa.

Vuoden 2007 loppupuolella Petrobras oli löytänyt Brasilian rannikolta Santos Basinilta uuden mammuttimaisen öljylähteen oletettavasti täynnä laadukasta öljyä. Kaiken kaikkiaan Brasilian mannerjalustan arvioidaan sisältävän yli 100 miljardia barrelia öljyä, mikä tekee Brasiliasta suuren maailmanluokan öljy- ja kaasutuottajan. Ja totta kai Exxon ja Chevron, Yhdysvaltojen öljyjättiläiset halusivat tuon projektin hallintaansa.

(Suom.huom. Argentiinan presidentti Kristina Kirchner sanoi puheessaan suorassa tv-lähetyksessä lokakuussa 2013: «... Jos minulle tapahtuu jotakin, katsokaa Yhdysvaltoihin». Hän pelkäsi henkensä puolesta, ja tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun Argentiinasta oli löydetty maailman kolmanneksi suurimmat liuskekaasuvarannot, joiden ansiosta Argentiinasta oli tulossa energiaomavarainen.)

Vuonna 2009 Wikileaksin vuotamien Yhdysvaltojen diplomaattisten kaapelien mukaan Yhdysvaltain konsulaatti Riossa kirjoitti, että Exxon ja Chevron yrittivät turhaan muuttaa (Rousseffin mentorin ja hänen edeltäjänsä hänen Brasilian työväenpuolueen puheenjohtajan) Luis Inácio Lula da Silvan esittämää lakia. Tämä laki vuodelta 2009 teki valtion Petrobrasista päätoimijan kaikilla rannikolta löydetyillä öljykentillä. Washington ja Yhdysvaltojen öljyjättiläiset eivät olleet lainkaan tyytyväisiä menettäessään mahdollisesti nykyhistorian suurimman öljylöydöksen hallinnan.

Lula ei ollut ainoastaan ​​työntänyt ExxonMobilia ja Chevronia ulos kontrolloivasta asemasta valtion Petrobrasin hyväksi, vaan hän oli myös avannut oven Kiinan öljynetsintään osallistumiselle Brasiliassa. Kiina on ollut vuodesta 2009 lähtien ydinjäsen kehittyvien maiden muodostamassa BRICS-liitossa, johon Kiina Brasilian, Venäjän, Intian ja Etelä-Afrikan lisäksi kuuluu.

Yksi Lulan presidentinviran viimeisiä viimeisiä tärkeitä hetkiä oli hänen joulukuussa 2010 valvomansa brasilialais-espanjalaisen energiayhtiö Repsolin ja Kiinan valtion omistaman Sinopecin välisen kauppasopimuksen allekirjoittaminen. Sinopec muodosti yhteisyrityksen, Repsol Sinopec Brasilin, ja investoi yli $ 7.1 miljardia dollaria Repsol Brasiliaan. Jo vuonna 2005 Lula oli hyväksynyt Sinopec International Petroleum Service of Brazil Limitedin syntymisen osana uutta strategista liittoa Kiinan ja Brasilian välillä.

Vuonna 2012 tapahtuneessa yhteisessä öljynetsintäporauksessa, Repsol Sinopec Brasil, norjalainen Statoil ja Petrobras tekivät merkittävän uuden löydön Pão de Açúcarilla, BM-C-33:n kolmannessa lohkossa, johon Seat ja Gávea kuuluvat. Gavea oli yksi maailman 10:stä suurimmasta öljylöydöstä vuonna 2011. Yhdysvaltojen ja brittien harmiksi heidän suuria öljy-yhtiöitään ei ollut projektissa mukana.

Biden tehtävänä oli kuulustella Lulan seuraajaa, Rousseffia, sen selvittämiseksi, oliko mahdollista muuttaa päätös suurten yhdysvaltalaisten öljy-yhtiöiden ulossulkemisesta. Biden tapasi myös johtavia energiayhtiöitä Brasiliassa mukaan lukien Petrobrasin.

Vaikka asiasta sanottiinkin vähän julkisuudessa, Rousseff kieltäytyi muuttamasta vuonna 2009 hyväksyttyä öljylakia tavalla, joka olisi sopinut Bidenille, Washingtonille ja Yhdysvaltojen suurille öljy-yhtiöille. Muutama päivä Bidenin vierailun jälkeen tulivat Snowdenin NSA-paljastukset siitä, että USA oli myös vakoillut Rousseffia ja Petrobrasin johtohenkilökuntaa. Rousseff oli raivoissaan ja sen vuoden syyskuussa järjestetyssä YK: n yleiskokouksessa Rousseff syytti virallisesti Obaman hallintoa kansainvälisen oikeuden rikkomisesta. Hän myös peruutti suunnitellun Washingtonin vierailunsa protestina tapahtuneelle. Sitten Yhdysvaltojen ja Brasilian suhteet todella sukelsivat.

Hänen toukokuussa 2013 Rousseffin kanssa käymiensä keskustelujen jälkeen antoi Biden selvästi Rousseffillekuoliniskun.

Ennen Bidenin toukokuussa 2013 tapahtunutta vierailua Dilma Rousseffin suosio oli noin 70%. Alle kaksi viikkoa Bidenin lähdöstä Brasiliasta alkoi tapahtua. Erittäin hyvin organisoitu ryhmä nimeltä Movimento Passe Livre aloitti valtakunnalliset mielenosoitukset siitä syystä, että bussilippujen hintaa oli korotettu nimellisellä 10:llä sentillä. Brasilia lähes lamaantui ja mielenosoituksista tuli erittäin väkivaltaisia. Noissa protesteissa oli joko tyypillisen "värivallankumouksen" tai Twitterin avulla tehdyn sosiaalisen median de-stabilisoinnin tunnusmerkit, ja ne molemmat näyttävät seuraavan Bidenia missä tahansa hän liikkuukin. Rousseffin suosio romahti 30 prosenttiin muutamassa viikossa.

Lue myös: Maahanmuuttokriisin aiheuttajan George Sorosin sähköpostien hakkeroinnin 10 parasta - äänettömät aseet hiljaisiin sotiin

Washington oli selvästi lähettänyt signaalin siitä, että Rousseffin piti muuttaa suuntaa tai vakavia ongelmia seuraisi. Washingtonin vallanvaihdoskone aloitti täysillä toimintansa. Sen repertuaariin kuului kokonainen joukko taloudellisen sodankäynnin toimintoja, jotka vaihtelivat PwC:n Petrobrasille tekemän tilintarkastuksen vuodetuista tiedoista aina Wall Streetin luottoluokituslaitoksen Standard & Poorsin tekemään Brasilian julkisen velan roskaluokkaanlaskemiseen syyskuussa 2015. Rousseff oli BRICS New Development Bankin ja Brasilian riippumattoman kansallisen kehitysstrategian keskeinen tukija, ja hänen ulospotkaisunsa oli nyt täydessä vauhdissa.

Kruununjalokivien myynti

Mies joka oli nyt manipuloinut itsensä presidentinvirkaan, korruptoitunut Michel Temer, toimi salaisena tiedottajana Washingtonille koko ajan. Wikileaksin julkaisemissa asiakirjoissa kävi ilmi, että Temer antoi tietoja Yhdysvaltain tiedustelupalveluille ainakin vuodesta 2006. Hän vuosi "aroiksi" ja "ainoastaan ​​virkakäyttöön" luokiteltua tietoa sähkeillä Yhdysvaltain suurlähetystöön Brasiliassa.

Temer, Washingtonin oma mies Brasiliassa, ei ole tuhlannut aikaa auttaessaan suojelijoitaan Wall Streetillä. Toukokuussa kun hän oli jo virkaa tekevä presidentti, Temer nimesi Henrique Meirellesin valtiovarainministeriksi ja sosiaaliturvaministeriksi. Meirelles on Harvard-koulutettu entinen Brasilian keskuspankin puheenjohtaja, ja toimi puheenjohtajana BankBostonissa Yhdysvalloissa vuoteen 1999 saakka. Hän oli kyseisen pankin puheenjohtajana jo vuonna 1985, kun se todettiin syylliseksi sveitsiläisten pankkien kanssa tehtyjen 1,2 miljardin dollarin arvoisten laittomien tulonsiirtojen ilmoittamatta jättämisestä. Meirelles valvoo nyt suunniteltua Brasilian "kruununjalokivien" myyntiä kansainvälisille sijoittajille. Tuon suunnitelman on tarkoitus vakavasti rajoittaa valtion valtaa taloudessa. Toinen Temerin keskeinen taloudellisten asioiden neuvonantaja on Paulo Leme, entinen IMF taloustieteilijä ja toimii nyt Goldman Sachsin Emerging Markets Research- osaston toimitusjohtajana. Wall Street on Temerin johtaman taloudellisen raiskauksen keskipisteessä Brasiliassa.

Syyskuun 13. päivä Temerin hallitus julkisti massiivisen yksityistämisohjelman, jota hän esitteli kyynisesti harhaanjohtavilla kommenteilla: "On selvää, ettei julkinen sektori ei voi edetä yksin näissä hankkeissa. Luotammekin nyt yksityiseen sektoriin. "Hän unohti sanoa, että yksityissektorilla hän tarkoitti omia suojelijoitaan.

Temer paljastettiin suunnitelmat, jotka saattaisivat loppuun maan suurimman yksityistämisen vuosikymmeniin. Prosessi valmistuu sopivasti vuoden 2018 loppuun mennessä, juuri ennen kun Temerin presidenttiys todennäköisesti päättyy. Vaikutusvaltainen yhdysvaltalais-brasilialainen Business Council julkisti yksityiskohtaisen yksityistämisluettelon verkkosivustollaan. Yhdysvaltalais-brasilialaisen Business Councilin perustivat neljäkymmentä vuotta sitten Citigroup, Monsanto, Coca-Cola, Dow Chemicals ja muut yhdysvaltalaiset monikansalliset yhtiöt.

Aikataulut ensimmäistä kauppakierrosta varten jätetään ennen tämän vuoden loppua. Niihin sisältyy neljän lentoasen ja kahden sataman yksityistäminen ja kaikki huutokaupataan vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä. Muihin kauppakieroksiin kuuluu viisi valtatietä, yksi ratalinja, tarjoukset pienistä öljylohkoista (oil blocks). Myöhemmillä kierroksilla on mukana suuria, pääasiassa offshorelohkoja ja öljynporauksen kehityslohkoja (offshore and oil development blocks). Hallitus myy myös tietyn joukon valittuja hyödykkeitä, jotka ovat tällä hetkellä mineraalientutkimusosaston hallinnassa, sekä kuusi sähkönjakeluyritystä ja kolme vedenpuhdistusasemaa.

Koko yksityistämisohjelman keskellä ovat Joe Bidenin himoitsemat valtion öljy- ja kaasuyhtiöt sekä suuri osa valtion Eletrobrás sähköyhtiötä. Temer aikoo saada valtiolle 24 miljardia dollaria noissa kaupoissa. Kokonaiset 11 miljardia dollaria tuosta summasta tulee valtion omistamien öljy- ja kaasuyhtiöiden osuuksien myynnistä. Tietenkin kun valtion omaisuutta, kuten valtavia öljy- ja kaasuvaroja myydään pois ulkomaisille yhtiöille, ja selvästikin on kyseessä «pakkomyynti» (distress sale), on kyse kertaluonteisesta sopimuksesta. Valtion öljy- ja kaasu- tai sähkövoimahankkeet tuottavat jatkuvaa tulovirtaa monta kertaa enemmän kuin kertaluonteisella yksityistämisellä tienataan. Brasilian talous on perimmäinen häviäjä tällaisessa yksityistämisessä. Ja kuten suunnitelmaan kuuluu ovat Wall Streetin pankit ja monikansalliset yhtiöt tietenkin voittajia.

Yhdysvaltalais-brasilialaisen Business Councilin verkkosivujen mukaan Brasilian hallituksen keskeiset ministerit tapasivat New Yorkissa syyskuun 19.-21. päivä. Mukana Wall Streetin «infrastruktuuriin investoijjia» tapaamassa oli lukuisa määrä Brasilian infrastruktuurin edustajia ja ministereitä mukaan lukien liikenne-, satama- ja lentoliikenneministeri sekä kaivosministeri.

Tämä on Washingtonin tapa toimia, «[The way of the] Wall Street Gods of Money», kuten otsikoin erään kirjoistani. Ensin tuhotaan kaikki kansallisen johdon aikomukset aitoon kansalliseen kehitykseen (kuten Dilma Rousseffin tapaus). Sitten korvataan ne vasallijoukolla, joka on valmis tekemään mitä tahansa rahasta, kuten myymään oman kansakunnan kruununjalokivet, niin kuin Anatoli Chubais teki Venäjällä 1990-luvulla Boris Jeltsinin "shokki hoidon" aikana. Chubais palkittiin runsaskätisesti teoistaan ja istuukin tänään JP MorganChasen neuvottelukunnassa. Mitä Temer ja kumppanit tulevat saamaan palkaksi vaivoistaan jää nähtäväksi. Washington on nyt rikkonut yhden BRICS- ryhmän tärkeistä peruskivistä (Washington has broken one of the BRICS), joka uhkasi sen globaalia hegemoniaa. Se ei kuitenkaan todennäköisesti tuo mitään pysyvää menestystä jos lähihistorian tapahtumia pidetään vertailukohtana.

F. William Engdahl on strategisiin riskeihin erikoistunut konsultti ja luennoitsija. Hänellä on politiikantutkinto Princetonin yliopistosta ja hän on kiroittanut monta best-selleriä öljyyn ja geopolitiikkaan liittyen.

Alkuperäinen kirjoitus on julkaistu sivustolla New Eastern Outlook

Lähde: http://www.globalresearch.ca/washington-tries-to-break-brics-rape-of-brazil-begins-on-behalf-of-wall-street/5547763

 

Aiempia uutisia vuoden 2016 vallankaappauksesta Brasiliassa:

 


 

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3