Pedofiilirinki johtaa Yhdysvaltoja ja monia muita maita

Näin saadaan poliitikkoja myöhemmin kiristettyä, Wikileaksin dokumentit paljastavat

Miksi päättäjämme tekevät niin oudolta tuntuvia päätöksiä? Tuntuuko sinusta joskus siltä, että poliisi olisi lopettanut kesken jonkun asian tutkimisen? Oletko kuullut Väärentäjä-Kataisesta, entisestä pääministeristämme?

 

Huomautus: Pizzagaten päivitetyt uutisemme voit lukea oikealla olevasta sarakkeesta.

 

19.11.2016 Jari Virtanen

Wikileaks on vuotanut lukemattomia sähköposteja, joissa esimerkiksi saatananpalvoja Hillary Clinton liitetään lapsikauppaan Haitin maanjäristysalueella. Hillaryn kampanjapäällikkö ja pedofiili-ravintolan omistaja, John Podesta, lähettelee piirilleen kutsuja, joissa tarjotaan alle 10-vuotiaita tyttöjä paljuissa aikuisten pedofiilien leikkikavereiksi. Varapresidentti Joe Biden kertoo rakasteluhaluistaan 13-vuotiaalle tytölle päälle jääneeseen mikrofoniin. Osasta kerrotaan alla olevassa videossa, muihin löytyy linkit alempana tällä sivulla.

Hakusanoja hakukoneeseen ja Youtubeen: "pizzagate, pedophiles, child traffiking, pedophile network."

Sivua päivitetään

 

Video: Trump yllätti median kun hän vei lehdistötilaisuuteen 4 Clintonin raiskaamaa naista! Oikeus tuomitsi Clintonin jo maksamaan yhdelle 850.000 dollaria korvauksia!

 

Political insider 18.11.2016: Clintoneiden lapsikauppaa tutkineelle ihmisoikeuksien puolustajalle tehtiin itsemurha. Yksi murha lisää Clintoneiden tilille.

 

 

Päivityksiä:

Päivitys 12.12.2016: Tuomitun pedofiilin Jimmy Savilen pomo Pizzagaten salailun takana

Päivitys 1.12.2016:

Journalisti Andrew Breitbart, jonka nimellä on nyt yksi kuuluisimmista vaihtoehtoisen median sivustoista, tapettiin kuukausi sen jälkeen, kun hän oli twiitannut Hillaryn kampanjapäällikön, John Podestan pedofiilikytköksistä. Hieman Breitbartin kuoleman jälkeen hänen ruumiinavauksensa tehnyt lääkäri tapettiin myös.

 

Päivitys 30.11.2016:

Senaattori Nancy Schaeferistä tuli entinen senaattori, kun hän julkaisi raporttinsa Yhdysvaltojen lastensuojeluviranomaisten (CPS) mafiamaisesta toiminnasta, jossa lapset ovat kauppatavaraa. Seurakuntansa, Baptistikirkon, johdossa toiminut uskovainen Schaefer löytyi kotoaan murhattuna päivä sen jälkeen, kun hän oli aikonut paljastaa mafiaanliittyvien henkilöiden nimiä. Hänen hyvä ystävänsä, Jane Boyer, radiojuontaja ja web-sivuston abusefreedom.com ylläpitäjä, kertoo suorassa radiolähetyksessä, kuinka Nancy oli julkaisemassa kirjan ja lähettämässä hänelle materiaalinsa "lapsikauppatutkimuksiinsa" liittyen, ja että Nancy oli pelännyt lähteä matkalle Washingtoniin. Voit katsoa videon alempana tällä sivulla.

Toimivatko päättäjämme mielestäsi Suomen etujen mukaisesti? Kuka hyötyy pakolaiskriisistä? Ketkä tätä showta pyörittävät? Kenen etuja ajaa hallituksemme? Kuka ohjailee Niinistöämme?

Monissa salaseurojen rituaaleissa hyväksikäytetään lapsia. Lue myös: Yle 8.1.2016: Katolisen poikakuoron jäseniä raiskattiin ja hakattiin vuosikymmeniä – tutkimus kolminkertaisti uhrimäärän

Yle: Britanniassa väitteitä poliitikkojen pedofiiliringin peittelystä – yli sata asiakirjaa katosi jäljettömiin

RT 14.5.2016 : Bill Clinton was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’

Iltalehti: Paavi: Joka viideskymmenes katolinen pappi on pedofiili

Yle MOT: Maailmanherrojen salaseura (Bilderberg-ryhmä

Ilmiantaja: Yhdysvaltojen armeijan korkea-arvoisen upseerin vaimo

FBI:n Los Angelesin osaston johtaja Ted Gunderson kertoi myös saatananpalvojien rituaaleista, joissa lapsia uhrattiin (Monet hänen videoistaan on poistettu Youtubesta)

Entinen pääministerimme katainen onkin Väärentäjä-Katainen! Kuinka rikollinen päätyi "perustuslain vaatimuksen mukaan rehellisenä kansalaisena tunnetuksi" pääministeriksi?

BBC 12.9.2012: Euroopan neuvoston raportti: Lapsikaupan uhrit katoavat englannissa

 

Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podesta veljensä Tonyn kanssa poliisin piirtäminä. He olivat todistetusti alueella kun pieni Madelaine katosi.

 

Australialainen 60 Minutes (Suomessa vastaava on Ylen MOT) paljasti maailmanlaajuisen saatanaa palvovien pedofiilien verkoston

Australialainen 60 Minutes näytti televisiossa ohjelman, jota 60 Minutes Yhdysvalloissa ei koskaan uskaltaisi näyttää. Yhdysvalloissa ja Englannissa pedofiilirinki kontrolloi korkea-arvoisia pedofiilipoliitikkoja, valtamediaa, FBI:tä, CIA:ta ja poliisin johtoa.

Preston James

"Huomautus: Tämä artikkeli perustuu poliisin tutkintapöytäkirjoihin sekä raivoissaan olevien poliisien ja naisten henkilökohtaisiin dokumentoituihin todistuksiin. Tarina itsessään on hyvin uskottava, ja tosiasiat jotka tässä esitämme on satojen tutkijoiden, viranomaisten ja yksityisten, vahvistamia Yhdysvalloissa, Britanniassa ja muissa maissa.

Tutkivan journalimin tv-ohjelma, Australian 60 minuuttia, julkaisi jutun johon yhdysvaltalainen 60 minuuttia ei uskalla koskea. [Suom.huom: Youtube poisti tuon videon 24.11.2016, mutta muita on jo tarjolla] Amerikassa ja Britanniassa pedofiiliverkosto kontrolloi korkea-arvoisia pedofiilipoliitikkoja, valtamediaa, MI-6:tta, FBI:tä, CIA:ta ja poliisijohtoa. Siksi on ollut lähes mahdotonta saada julkisuuteen totuus tämän saatanallisen pedofiiliverkkoon olemassaolosta ja sen valtavasta, lähes koko maailman kattavasta, laajuudesta."

Kuva: Englannin entinen pääministeri, Tony Blair, on pedofiili Jimmy Savilen hyvä ystävä. Savile raiskasi 12-vuotiaan tytön saatananpalvojien rituaalissa englantilaisessa sairaalassa.

Alkuperäinen 60 minutes poistettiin Youtubesta 24.11.2016, kun tämä uutinen alkoi levitä netissä. Alla kaksi erilailla leikattua versiota ohjelmasta. Lisää löytyy esim. hakusanalla "60 minutes pedophile network"):

 

Australian 60 Minutes exposed the Worldwide Satanic Pedophile Network:

Vahtoehtoisesti tämä, hieman enemmän leikattu versio, jos edellinen ei toimi:

 

James jatkaa: "Ne valtamedian toimittajat sekä vaaleilla valitut tai nimitetyt viranomaiset, jotka eivät ole osa tätä pedofiiliverkostoa tai sen vaikutusvallassa ymmärtävät, että pelkkä yritys paljastaa tuo verkosto johtaa välittömästi työsuhteen irtisanomiseen, (yhdysvalloissa) eläkkeen menetykseen, ja mustalle listalle joutumiseen. Pahimmassa tapauksessa on kyseisen paljastajan henki tai terveys vaarassa.

Näistä kaikista vahvista tukahduttavista voimista huolimatta, paljasti Washington Times Yhdysvalloissa aikanaan CIA:n Franklin Credit Unionin pedofiiliskandaalin ja US News and World Report Finders skandaalin.

Ja vaikka nämä skandaalit julkaistiin joissain lehdissä, ei valtamedia halunnut niistä kertoa. Jutut unohdettiin, eivätkä viranomaiset, joiden johdon nyt tiedämme olevan sekaantuneina näihin pedofiiliskandaaleihin, niitä sen enempää tutkineet. Pedofiiliverkosto jatkoi toimintaansa."

Preston James on koulutukseltaan sosiaalipsykologi. Hän jäi eläkkeelle palveltuaan yhteiskuntaa yli 36 vuotta, joiden aikana hän auttoi eri tiedustelupalveluja ja muita viranomaisia heidän tutkimuksissaan.

Yhdysvalloissa katoaa vuosittain noin miljoona lasta.

 

Kuinka eliitti aivopese meitä hyväksymään pedofilian: Englannin pääministeri: "Pedofiileillä kuuluisi olla oikeus adoptoida"

http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/pizzagate-4chan-uncovered-sick-world-washingtons-occult-elite/

https://en.wikipedia.org/wiki/Westminster_paedophile_dossier

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/14395

The Vatican Has Paid Close To Billion To Settle Child Molestation Lawsuits

Iltalehti 20.11.2016: Norjassa paljastui suuri pedofiiliverkosto - jopa vauvoja hyväksikäytetty

NBC 14.11.2013: Nearly 400 children rescued and 348 adults arrested in Canadian child pornography bust (400 lasta pelastettu ja 348 aikuista pidätetty Kanadassa pedofiiliratsiassa)

 

Päivitys 30.11.2016:

Video: Senaattori Nancy Schaeferistä tuli entinen senaattori, kun hän julkaisi raporttinsa Yhdysvaltojen lastensuojeluviranomaisten (CPS) mafiamaisesta toiminnasta, jossa lapset ovat kauppatavaraa. Seurakuntansa, Baptistikirkon, johdossa toiminut uskovainen Schaefer löytyi kotoaan murhattuna päivä sen jälkeen, kun hän oli aikonut paljastaa mafiaanliittyvien henkilöiden nimiä. Hänen hyvä ystävänsä, Jane Boyer, radiojuontaja ja web-sivuston abusefreedom.com ylläpitäjä, kertoo suorassa radiolähetyksessä, kuinka Nancy oli julkaisemassa kirjan ja lähettämässä hänelle materiaalinsa "lapsikauppatutkimuksiinsa" liittyen, ja että Nancy oli pelännyt lähteä matkalle Washingtoniin:

 

 

 

Linkkejä pedofiliaan ja lapsikauppaan liittyen:

DC Leaks Pizza Gate: https://dcpizzagate.wordpress.com/

Wikileaks Podesta Emails: https://wikileaks.org/podesta-emails/...

Andrew Kline owns Besta Pizza: https://steemit.com/wikileaks/@ausbit...

Beyond Borders: http://beyondborders.net/

Comet Ping Pong: http://www.cometpingpong.com/

Comet Ping Pong Yelp: https://www.yelp.com/biz/comet-ping-p...

Comet Ping Pong FB: https://www.facebook.com/cometpingpong/

Besta Pizza Yelp: https://www.yelp.com/biz/besta-pizza-...

FBI Known Pedophilia Symbolism: https://sli.mg/00qA8D

Jimmy Comet Insta: https://www.instagram.com/jimmycomet/...

Julian Treger Insta: https://www.instagram.com/juliantreger/

Charlotte Insta: https://www.instagram.com/charlottedi...

Brian Bakers Insta: https://www.instagram.com/brianbakers/

TransformerDC Insta: https://www.instagram.com/transformerdc/

CBoutlier Insta: https://www.instagram.com/cboutlier/

Victoria Reis Insta: https://www.instagram.com/victorialyn...

Comet Ping Pong Insta: https://www.instagram.com/cometpingpong/

Halien Witch Trials : https://www.instagram.com/witchtrials/

Wild Torus: https://www.instagram.com/wildtorus/

I will add more links as I come across them.

Follow me on Twitter! https://twitter.com/ImperatorTruth

Follow me on Steemit! https://steemit.com/@titusfrost

Please Join #OpPizza to help with the investigation. Just go to IRC and Join OpPizza, https://webchat.anonops.com/

The PizzaGate Files: https://pizzagate.press/

 

ET-C.A.R.E. - Extraterrestrial Contact, Activism, Research, and Education3 days ago

THE ELITE GLOBALIST METHOD OF MAINTAINING POWER: BLACKMAIL OF DEVIANT ELITE POLITICIANS AND BUSINESSMAN INVOLVED IN CHILD TRAFFICKING, PEDOPHILIA, SATANIC RITUAL SACRIFICE, AND LIFE EXTENSION SCIENCE INTELLIGENCE OPERATIVE STEVE PIECZENIK ON THE CLINTONS https://www.youtube.com/watch?v=ov5kvWSz5LM https://www.youtube.com/watch?v=AqKBDOwfihY

PODESTA, PIZZA, AND PEDOS https://www.youtube.com/watch?v=9itWsqzFMVo

PIZZAGATE UPDATE 11/12 https://dcpizzagate.wordpress.com/

BELGIUM IS THE NEXUS OF EVIL http://www.newnationalist.net/2016/11/11/belgiums-dutroux-pedophile-child-rape-affair-a-road-map-for-deep-state-criminality/

https://www.google.com/search?q=dutch+belgium&oq=dutch+belgium&aqs=chrome.0.0l6.2567j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

http://www.theatlantic.com/international/archive/2015/11/belgium-radical-islam-jihad-molenbeek-isis/416235/ http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_un04.htm

DOJ COLLUSION/INVOLVEMENT https://steemit.com/wikileaks/@ausbitbank/besta-pizza-is-owned-by-andrew-kline-of-the-human-trafficking-prosecution-unit-of-the-doj-pizza-parties-exposed

http://stateofthenation2012.com/?p=56449

WHO IS JOHN PODESTA? https://www.youtube.com/watch?v=0tDCk8nG91Q http://americagunban.com/de-occulting-john-podesta/

CLINTON FIXER https://www.youtube.com/watch?v=Qlvrw-cIFsU SHADOW GOVERNMENT PROTECTING HILLARY CLINTON http://www.zerohedge.com/news/2016-10-18/new-fbi-docs-expose-shadow-government-protected-hillary-email-investigation

HILLARY CLINTON CAUGHT SUGGESTING FIXING ELECTION IN PALESTINE http://thefreethoughtproject.com/clinton-audio-rig-elections/

MILITARY GETS INVOLVED – CLINTONS, OBAMA, BUSH IMPLICATED http://www.daretoreadit.com/id/54160/report-says-hi-society-sex-ring-could-ruin-many-dc-nyc-vips

SEX NETWORK EXPOSED https://www.youtube.com/watch?v=C7sCAnqLSzs

CLINTON SETS UP TRUMP AS A STRAWMAN http://www.infowars.com/the-real-clinton-conspiracy-which-backfired-dramatically/

GEORGE SOROS INVOLED IN POST ELECTION RIOTS https://www.youtube.com/watch?v=KoPF7Oau-JY

ISRAEL INVOLVED https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://worldwide.chat/gEM7L42x2xc.video&ved=0ahUKEwj6pfXAs6PQAhUE94MKHV1uAMEQFgg0MAg&usg=AFQjCNGI_j66aPBpmFpYGo30mCLdOy2V-w

SAUDI ARABIA INVOLVED http://www.wnd.com/2015/01/saudi-religious-leader-oks-rape-of-children/ http://dailycaller.com/2016/10/10/hillary-in-leaked-email-saudi-arabia-and-qatar-are-funding-isis/

ERIC PRINCE: BLACKWATER ON THE CLINTONS https://www.youtube.com/watch?v=sYmrFFxWXwQ http://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

DOJ STOPPING NYPD IN MAKING ARRESTS IN WEINER SEXTING CASE https://www.youtube.com/watch?v=42NIVBxr_GU

THE DC PEDOPHILE RING EVIDENCE http://www.dailystormer.com/evidence-of-clinton-ties-to-pedophilia-ring/

DOJ INVOLVEMENT IN PEDOPHILE RING https://investmentwatchblog.com/4chan-under-ddos-after-finding-link-bw-doj-and-comet-ping-pong-pizza/

FBI EXPOSES CLINTON PEDOPHILE SATANIC NETWORK https://www.youtube.com/watch?v=suDHJDX90zE

DOUG HAGMANN SPEAKS ABOUT NYPD INVESTIGATION INTO CLINTON SATANIC NETWORK https://www.youtube.com/watch?v=RLQk3wF7ZbQ

CLINTON INSIDER: FINAL MESSAGE TO CROOKED HILLARY http://www.infowars.com/clinton-insider-final-message-to-crooked-hillary/

THE BOHEMIAN GROVE https://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/bohemian-grove-where-the-rich-and-powerful-go-to-misbehave/2011/06/15/AGPV1sVH_blog.html https://www.youtube.com/watch?v=2Mziyg9ofPM https://www.youtube.com/watch?v=FpKdSvwYsrE

SKULL & BONES http://www.infowars.com/secrets-of-skull-and-bones-blown-wide-open/

ARKANSAS BLOODSUCKERS http://www.counterpunch.org/2015/09/04/arkansas-bloodsuckers-the-clintons-prisoners-and-the-blood-trade/

THE FRANKLIN PEDOPHILE SCANDAL – BUSH/REAGAN The Franklin Coverup Scandal: The Child Sex Ring That Reached Bush/Reagan White House EXPOSING THE SATANIC PEDOPHILE NETWORK OF UK AND AUSTRALIA GOVERNMENTS http://www.oom2.com/t42470-60-minutes-exposing-the-satanic-pedophile-network-of-uk-and-australia-governments

PEDOPHILIA RAMPANT IN THE MIDDLEEAST 30 U.S. Soldiers Told to Ignore Sexual Abuse of Boys by Afghan Allies http://zionistreport.com/2016/04/pedophilia-talmuds-dirty-secret/

HILLARY START WAR IN SYRIA https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/18328

WHY CHILD TRAFFICKING… IMMORTALITY FOR THE ELITE? FACT: Elites are using children’s blood for life extension http://breakingdownthnews.blogspot.com/2016/08/the-elites-use-young-childrens-blood-to.html Blood transfusions and life extension science explained http://stateofthenation2012.com/?p=55768

EMBRYONIC STEMS CELLS ARE THE KEY TO LIFE EXTENSION TECHNOLOGY. PODESTA IS CLOSELY TIED TO THE EBRYONIC STEM CELL INDUSTRY. November 8, 2008 http://www.catholicmessagesusa.com/EMBRYONIC-CELLS.html N

ovember 9, 2008 This is a long article. Search for the term STEM CELL in this article by using the FIND function in your browser. http://www.foxnews.com/story/2008/11/09/transcript-john-podesta-on-fns.html

November 23, 2008 http://www.sandiegouniontribune.com/sdut-stem-cells-congress-112308-2008nov23-story.html

January 30, 2009 http://www.duanemorris.com/alerts/alert3124.html

February 13, 2009 http://stemcellpioneers.com/showthread.php?11292-Tony-Podesta-s-200-000-tie-to-CIRM&p=25768#post25768

October 20, 2010 - In this leaked Wikileaks email to Podesta he received from a group he joined, a progressive group in Wisconsin is coercing Milwaukee County Executive Scott Walker to pass stem cell legislation. https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/4056

March 14, 2016 – Read “Theranos Fundraiser” blood testing technology in this article. Why is Podesta so interested in being able to test blood remotely? http://www.yournewlifeinchrist.com/podesta-36-wikileaks-published-300-more-emails-from-clintons-campaign-chief/ https://www.theranos.com/

October 19, 2016 - Why is Hillary/Podesta defending Planned Parenthood? We know Planned Parenthood was selling embryos. Was Planned Parenthood a source of embryonic tissue for the elite? http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/19/wikileaks-podesta-admits-planned-parenthood-video-scandal-hurt/

Here is evidence of Planned Parenthood selling baby parts. http://www.washingtonexaminer.com/third-planned-parenthood-video-released-huge-trafficking-of-fetal-tissues/article/2569091

October 17, 2016 – Why did Hillary first distance herself from a Planned Parenthood meeting then have a secret meeting the day before the leaders of Planned Parenthood testified before the US Congress? Was this damage control?

http://www.breitbart.com/big-government/2016/10/17/wikileaks-planned-parenthood-backed-away-from-clinton-visit-to-clinic-as-ceo-testifies-before-congress/ http://newbostonpost.com/2016/10/27/wikileaks-clinton-campaign-planned-spontaneous-visit-to-planned-parenthood/

Why is one of Podesta’s clients, Synthetic Genomics, a company that specializes in transplantable organs? Is Podesta possessed with the idea of living forever? https://www.syntheticgenomics.com/core-technology/cell-optimization So many questions…. I smell PVCs… Pedophile Vampire Cannibals

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3