Yahoo on vihdoin myöntänyt, että Google ja Youtube sensuroivat videoita automaattisesti

27.6.2016 Jari Virtanen

Alkuperäinen kirjoitus: jimstone.is

"Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti. Ja jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista, sivustosi ei toimi ollenkaan."

 


Tämä on iso askel kohti totuutta. Tässä on omakohtainen kokemukseni:

Minulle on käynyt jo vuosia niin, että kun olen laittanut videon Youtubeen, lukijani klikattuaan videon linkkiin näkee vain tekstin, jossa sanotaan että minä, sivuston ylläpitäjä, olen poistanut videon. Kun olen valittanut tästä Youtubeen, he ovat vain sanoneet, että jotain on mennyt pieleen. Näin on käynyt monelle ”totuussivustolle”, ja Mike Rivero oli ensimmäinen joka huomasi sen ja kertoi siitä. Tämä menetelmällä toimii niin, että kun siltä tietokoneelta, joka videon lähetti, klikataan videon linkkiä, kaikki toimii normaalisti. Mutta jos joku muu yrittää samaa, on video sensuroitu. Youtube käyttää myös toisenlaista keinoa alkuperäisen lataajan maineen tahraamiseksi: se lataa säädyttömiä videoita alkuperäisen videon tilalle.
Toinen yleinen sensuurikeino on niin sanottu haamukielto, jossa vain lähettäjä näkee postaamansa kommentin, ei kukaan muu. Tällä tavalla he hiljentävät niitä, jotka ovat tutkimuksissaan keskiverto dataajaa edellä. Näiden lisäksi he käyttävät järjestelmää, joka seuraa ihmisten tietämyksen tasoa, ja valikoivasti näyttää kommentteja ihmisille sen perusteella, mikä heidän tietonsa taso on. Myös näin tekemällä he estävät sen, että ihmiset ”etenisivät tutkimuksissaan”.

 

Yahoon uutinen 25.6.16: Exclusive: Google, Facebook quietly move toward automatic blocking of extremist videos

 

Heillä on käytössä myös keskustietokanta, joka toimii eri sivustojen välillä. Jos lataat jotain sanotaanko Redditiin ja se laukaisee sensuurin, sinut rekisteröidään keskustietokantaan, ja sama sensuuri tapahtuu automaattisesti myös Youtubessa, Facebookissa, ja monella muulla sivustolla.
Toisenlainen sensuurikeino on se, että foorumisi inhoajat tunkeutuvat sivustollesi takakautta. He pääsevät sinne käyttöjärjestelmän kautta, CPU:n kautta, tai foorumin ohjelmiston kautta, päivystävät palvelimellasi ja moderoivat sitä ”sinun puolestasi”. Tätä tapahtuu Rumormillin uutisille, eivätkä sivustoa pyörittävät ihmiset edes tiedä siitä. Tämän on myös osoitettu tapahtuvan Kerry Cassidylle, ja se on laskenut hänen verkkosivujensa laatua valtavasti. Tätä todennäköisesti tapahtuu myös useimmilla muilla totuussivustoilla, mutta käytin hyvän tovin todistaakseni sen tapahtuvan näillä kahdella mainitsemallani sivustolla. Sivujen ylläpitäjät ovat täysin tietämättömiä siitä, mitä on tekeillä, enkä saa viestiä läpi kertoakseni heille.
Jos käytät foorumiohjelmistoja, Wordpressiä, tai mitä tahansa muuta yleisesti saatavilla olevaa ohjelmistoa, joka toimii oman valvontasi ulkopuolella, olet lirissä. Unohda ne ja pakkaa tavarasi. Et voi kuin raapaista jonkun herkän aiheen pintaa, ja olet mennyttä.

Google Analyticsin sensuuri

Google pelaa todella likaista peliä. Jos laitat heidän analysoivan skriptinsä sivustollesi, niillä saadaan sivustosi toimimaan huonosti tai ei ollenkaan, jos postaat sivustollesi jotain arkaluontoista. Kun laitat jonkun muun ”scriptiä” sivustollesi, he voivat käyttää tätä scriptiä tuhoamaan maineesi. Olen itse nähnyt, kuinka Google script tuhosi Uncensored Publications- sivuston ( omalla sivustollani oli kerran heidän mainoksensa). He eivät uskoneet sitä, että tuo mainos vei heidän tulonsa. Heidän myyntinsä laski melkein nollaan. Google Analyticsin scriptiä käytettiin estämään heidän verkkosivujensa lataaminen: kun latasit heidän sivunsa, sait viestin ettei web-sivustoa ole olemassa. Sinulla oli klikattava linkkiä kolme tai neljä kertaa, ennen kuin Google Analytics lopulta salli sivustolle pääsyn. Kukaan ei yritä klikata montaa kertaa kuollutta linkkiä, jos se ei toimi ensimmäisellä napsautuksella. Ihmiset menevät muualle. Se tappoi Uncensored- sivuston kokonaan. Tämän vuoksi en käytä Google Analyticsiä tällä sivustolla. Kun postaat sellaista tavaraa kun minä postaan, on Google Analytics kuolemantuomio. Ilmeisesti Googlella on tarpeeksi valtaa tietääkseen kuka klikkaa Analytics scriptiä, koska kun sivuston omistaja tarkistaa sivuston, kaikki toimii hyvin.

Mainospalvelinpohjainen sensuuri

Tämä tapahtui tällä omalla sivustollani. Sain mainontaa Zedon kautta. Sitä iloa kesti alle viikon. He ehdottivat minulle mainoksia, eivätkä koskaan maksaneet minulle yhdestäkään mainospaketista. Sen sijaan he lähettivät viruksia lukijoilleni mainosskriptien kautta, mutta onneksi huomasin sen nopeasti, ja irtisanoin Zedon kanssa tekemäni sopimuksen. Tietysti he myös lähettävät oikeita mainoksia sellaisille vaihtoehtoisille uutissivustoille, jotka ovat totuutta lähellä, mutta jos olet joku, joka todella iskee naulan kantaan, Zedo tappaa sinut.
En ole huolissani siitä, että Google haastaa minut oikeuteen näistä kirjoittamistani asioista, koska minulla on kaikki nämä asiat dokumentoituna, eivätkä he halua tämän aiheen saavan yhtään laajempaa julkisuutta. Mahdollinen oikeusjuttu saatettaisiin jopa julkaista Drudgen sivustolla.

DNS sensuuri

Katsokaa, mitä osoiterivisi sanoo, kun pääset tälle sivustolle. Tarvitseeko minun sanoa enempää? Jos sinun web-sivustollasi ei ole omaa IP:tä ja paljastat totuuksia, sinut on tuomittu. Tämä sivusto ei ole pysynyt näkyvissä vain sattumalta!

On olemassa paljon totuussivustoja, jotka postaavat paljon "murskaavaa" tavaraa, samalla kun kaikki heidän materiaalinsa on kaikki linkitetty valtamediaan lähteinä. Valtamedia on osa kontrollimatriisia (control matrix). Jos web-sivusto vain kokoaa tavaraa, joka ilmestyi tuon valvotun matriisin sisällä, se on hyödytön eikä sitä koskaan tulla rankaisemaan ​​kuten Drudgelle on käynyt. Sinun ei tarvitse pelätä sensurointia sen vuoksi, että keräät kaikkea pahalta kuulostava tavaraa, koska sillä ei ole muuta kuin viihdearvo. Nämä vain viihteen arvoiset uutisoinnit sisältävät kaiken Julian Assangesta, Edward Snowdenista, ja muista jotka herättivät paljon kiinnostusta, mutta eivät saaneet kuitenkaan aikaan mitään. Jos sinulla on viesti, ja MSM kertoo nimesi, olet vain heidän työkalunsa. Juuri tämän vuoksi lopetin Snowdenin seuraamisen: jos hän sai ohjelma-aikaa yhdysvaltalaiselta televisiokanavalta HBO:lta, on hän vain huijari tai hyödytön työkalu.
Todellisen totuussivuston tunnistat näistä:
1. Sillä ei ole yhtäkään Google-mainosta.
2. Se ei käytä Google Analyticsiä.
3. Sitä ei koskaan mainita valtamediassa.
4. Se omistaa itse itsensä. Esimerkiksi Aangirfan on oikea totuussivusto, ja on joutunut hyppimään paikasta toiseen noin 50 kertaa. On myös muita, jotka ovat joutuneet muuttamaan nimensä. Mutta kaikilla todellisilla totuussivustoilla, jotka tulevat olemaan vakaita täytyy olla oma, itse omistettu web- läsnäolo, eikä se voi postata mitään ilmaiseksi.
5. Sillä ei ole yhtäkään sellaista ulkoistettua mainosta muilta, joka edellyttäisi scriptin käyttöä.
6. Sillä ei ole mitään ulkoistettua prosessia kuten fontteja, tai Bitlyn linkin rakentajaa Bitlyn on todistettu olevan sensuurityökalu. Itse asiassa minusta tuntuu, että luvaton sensuuri on ainoa syy Bitlyn olemassaoloon.

Todellinen totuussivusto, joka pelaa varman päälle:
1. Käyttää yhteen tarkoitukseen omistettuja laitteita välttääkseen sensuuria.
2. Saattaa sisältää mainoksia muilta mainospalvelimilta kuin Googlelta tai muilta valtavirran lähteiltä.
3. Voisi käyttää Google Analyticsiä (mutta se olisi silti riskialtista)
4. Ei näy koskaan ”epätarkoissa” hakukoneilla tehdyissä hauissa. Sen löytäminen vaatii lainausmerkkien ja ”tarkan ilmaisun” käyttöä. (Tämä koskee myös muita totuussivustoja)
Valtamedian papukaijamaiset "totuus"- sivustot, jotka eivät koskaan paljasta mitään todella uutta:
1. Ovat tuottavia ja korkealle rankattuja.
2. Käyttävät Googlen mainoksia ja Google Analyticsiä
3. Toimivat kaikkialla ilman ongelmia.
4. Mainitaan usein samassa valtamediassa jota he kutsuvat "viholliseksi".

 

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3