Maailmansota on alkanut: on aika rikkoa hiljaisuus

 

30.5.2016

Alkuperäinen kirjoitus tässä.

 

About the author in zionist-controlled Wikipedia: John Richard Pilger (born 9 October 1939) is an Australian journalist based since 1962 in the United Kingdom. Pilger has twice won Britain's Journalist of the Year Award. His documentaries, screened internationally, have gained awards in Britain and worldwide. He has also received several honorary doctorates.

 

Tämä on muokattu versio John Pilgerin puheesta "Maailmansota On Alkanut" Sydneyläisellä yliopistolla:

Olen filmannut Marshallinsaarilla, jotka sijaitsevat Australian pohjoispuolella keskellä Tyyntämerta. Aina kertoessani ihmisille missä olen ollut, he kysyvät: "Missä se sijaitsee?" Jos tarjoan vihjeen viittaamalla "Bikiniin", he sanovat: "Tarkoitat uimapukua?". Harva näyttää olevan tietoinen siitä, kuinka bikini-uimapuku nimettiin juhlistaakseen Bikini-saaren [Bikinin atolli] tuhonneita ydinräjäytyksiä. Yhdysvallat räjäytti Marshallinsaarilla yhteensä 66 ydinasetta vuosien 1946 ja 1958 välillä - vastaten 1,6:a Hiroshimaan pudotetun pommin räjäyttämistä joka päivä, kahdentoista vuoden ajan.

Tänä päivänä Bikini on hiljainen, mutatoitunut ja saastunut. Palmut kasvavat oudoissa ruudukkomuodostelmissa. Mikään ei liiku. Lintuja ei ole. Vanhan hautausmaan hautakivet huokuvat säteilyä. Geigermittari ilmaisee kenkäni olevan "vaaralliset". Seistessäni rannalla, katselin smaragdinvihreän Tyynenmeren katoavan suunnattomaan mustaan aukkoon. Tämä aukko on kraatteri, joka aiheutui vetypommi "Bravon" räjäytyksestä. Räjäytys myrkytti ihmiset sekä ympäristön satojen kilometrien säteellä, ehkä ainiaaksi.

Kotimatkallani pysähdyin Honolulun lentokentällä ja huomasin amerikkalaisen lehden nimeltä Women's Health. Kansikuvassa oli bikineihin pukeutunut nainen ja otsikko kuului: "Myös sinä voit saada bikinivartalon." Muutama päivä sitten Marshallinsaarilla olin haastatellut naisia, joilla oli hyvin toisenlaiset "bikinivartalot"; jokainen heistä kärsi kilpirauhasen syövästä sekä muista hengenvaarallisista syöpämuodoista. Toisin kuin kansikuvan hymyilevä nainen, olivat he kaikki köyhiä: he olivat ahneen supervallan uhreja ja koekaniineja. Tämä supervalta on tänä päivänä vaarallisempi kuin koskaan.

Kerron tämän kokemuksen varoittaakseni sekä keskeyttääkseni erään meitä kaikkia kalvavan häiriötekijän. Modernin propagandan perustaja, Edward Bernays, kuvaili tätä demokraattisissa yhteiskunnissa tapahtuvaa ilmiötä "tietoiseksi ja älykkääksi tapojen sekä mielipiteiden manipulaatioksi". Hän kutsui tätä "näkymättömäksi hallitukseksi".

Kuinka moni tiedostaa maailmansodan jo alkaneen? Tällä hetkellä se ilmenee propagandasotana, valheina ja harhautuksina, mutta tämä voi ensimmäisen virheellisen käskyn ja ensimmäisen ohjuksen aiheuttamana muuttua silmänräpäyksessä.

Vuonna 2009 seisoi Obama ihailevan yleisön edessä Euroopan sydämessä, Prahassa. Hän lupasi tehdä "maailman vapaaksi ydinaseista". Ihmiset hurrasivat ja jotkut itkivät. Mediasta virtasi tulvallinen latteuksia. Obamalle myönnettiin myöhemmin Nobelin rauhanpalkinto.

Tämä kaikki oli huijausta. Hän valehteli.

Obaman hallinto on valmistanut lisää ydinaseita, ydinkärkiä, ydinaseiden jakelusysteemejä sekä rakentanut lisää ydinasetehtaita. Yksistään ydinkärkimenot nousivat Obaman kaudella korkeammalle kuin yhdenkään aikaisemman Amerikan presidentin aikana. Vähän yli kolmenkymmenen vuoden aikana on tähän kulunut rahaa yli 1 biljoonaa dollaria.

Suunnitelmissa on myös miniydinpommi. Tämä tunnetaan nimellä B61 Malli 12. Mitään tämänkaltaista ei ole aikaisemmin nähty. Kenraali James Cartwright, entinen Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston varapuheenjohtaja, on sanonut: "Pienempi koko tekee tämän ydinaseen käytöstä mahdollisempaa".

Viimeisten 18 kuukauden aikana on Venäjän länsirajalle kasattu suurimmat sotilaalliset voimat - Yhdysvaltojen johtamana - sitten toisen maailmansodan. Ei sitten Hitlerin hyökätessä Neuvostoliittoon, ole ulkomaiset joukot esittäneet näin selkeää uhkaa Venäjää kohtaan.

Ukrainasta - joka kerran oli osa Neuvostoliittoa - on tullut CIA:n huvipuisto. Orkestroituaan vallankaappauksen Kiovassa, hallitsee Washington tosiasiassa Venäjän naapurihallintoa, joka suhtautuu Venäjään vihamielisesti: hallinto, joka kirjaimellisesti on natsien mädännyttämä. Ukrainan huomattavat poliittiset hahmot ovat pahamaineisten OUN- ja UPA-fasistien poliittisia jälkeläisiä. He ylistävät avoimesti Hitleriä ja peräänkuuluttavat venäjänkielisen vähemmistön vainoa ja karkotusta.

Tämä päätyy harvoin lännen uutisointiin, tai sitten asiat esitellään päinvastaisina totuuden salaamiseksi.

Yhdysvaltojen armeija sijoittaa Latviaan, Liettuaan ja Viroon - Venäjän naapuriin - taistelujoukkoja, panssarivaunuja ja raskasta aseistusta. Tämä äärimmäinen provokaatio maailman toista ydinasevaltiota kohtaan kohdataan lännessä hiljaisuudella.

Mikä tekee näkymän ydinsodasta vieläkin vaarallisemmaksi on rinnakkainen Kiinaan kohdistuva kampanja. Harvoin kuluu päivääkään, jolloin Kiinaa ei ylennettäisi "uhkaavan" valtion asemaan. Amiraali Harry Harrisin, USA:n Tyynenmeren komentajan, mukaan on Kiina "rakentamassa suurta hiekkaseinämää Etelä-Kiinan merelle. Hän viittaa tällä Kiinan rakenteilla oleviin kiitoratoihin Spratlysaarilla, jotka ovat kiistan kohteina Filippiinien kanssa - prioriteetiltaan vähäinen kiista, kunnes Washington alkoi painostamaan ja lahjomaan Manilan hallitusta, myös Pentagonin aloitettua propagandakampanjan nimeltään "navigoinnin vapaus" [eng. "freedom of navigation"].

Mitä tämä oikeastaan tarkoittaa? Tämä tarkoittaa vapautta amerikkalaisille sotalaivoille partioida ja dominoida Kiinan rannikkovesiä. Kuvittele mikä olisikaan amerikkalaisten reaktio, jos kiinalaiset sotalaivat tekisivät samaa Kalifornian rannikolla.

Tein elokuvan nimeltään The War You Don't See [kts. alla oleva video, jos poistettu, etsi Youtubesta nimellä], jossa haastattelin kuuluisia amerikkalaisia ja brittiläisiä toimittajia: toimittajia kuten CBS:n Dan Rather, BBC:n Rageh Omar ja Observerin David Rose. He kaikki sanoivat, että mikäli lehdistön ja television toimittajat olisivat tehneet työnsä, kyseenalaistaen propagandan koskien Saddam Husseinin joukkotuhoaseita; mikäli George W. Bushin ja Tony Blairin valheita ei oltaisi vahvistettu ja toistettu toimittajien toimesta, ei vuoden 2003 Irakin invaasiota olisi ehkä tapahtunut. Sadat tuhannet ihmiset, naiset ja lapset, olisivat tänään ehkä elossa.
 

 


Kommentti: Jos jollekin on vielä epäselvää, kuinka paljon tuhoa ja kuolemaa Yhdysvaltain sodankäynti on kylvänyt viimeisen n. sadan vuoden aikana, suosittelemme "historian kertauskurssia" katsomalla myös Oliver Stonen dokumenttielokuvasarjan The Untold History of the United States. (tilaa esim. Amazonista). Tämä neljä DVD:tä sisältävä paketti on tuurilla löydettävissä myös suomeksi tekstitettynä (suomenkielinen versio näyttää enimmäkseen olevan loppu/poistunut kaupoista). Etsivä voi myös löytää suomenkielisen tekstityksen erillisenä tekstitiedostona internetistä. Joitakin episodeja (ilman tekstitystä) on löydettävissä myös YouTubesta, esim täältä.
 


Venäjää ja/tai Kiinaa vastaan käytävän sodan maaperää valmisteleva propaganda ei periaatteiltaan ole lainkaan erilainen. Tietääkseni yksikään länsimaisen "valtamedian" toimittajista - sanokaamme Dan Ratherin tasoinen - ei kysy miksi Kiina rakentaa kiitoratoja Etelä-Kiinan merellä. Vastauksen luulisi olevan päivänselvä. Yhdysvallat on tukikohtien verkostollaan, ballistisilla ohjuksillaan, taistelujoukoillaan sekä ydinpommittajillaan saartamassa Kiinaa.

Tämä kuolettava kaari ulottuu Australiasta Tyynenmeren saariin, Mariaanien ja Guamin saariryhmiin, Filippiineille, Thaimaahan, Okinawaan, Koreaan sekä läpi Euraasian, Afganistaniin ja Intiaan. Yhdysvallat on ripustanut hirttosilmukan Kiinan niskan ympäri. Tätä ei näy uutisissa. Median hiljaisuutta; median sodankäyntiä.

Vuonna 2015, täysin salassa, Yhdysvallat ja Australia järjestivät lähihistorian suurimman yksittäisen sotaharjoituksen ilmassa ja merellä, nimeltään Talisman Sabre. Sen tarkoituksena oli harjoitella erästä ilma- ja meritaistelusuunnitelmaa, tukkimalla laivaväyliä kuten Malakansalmen ja Lombokinsalmen, jotka tukkiutuessaan katkaisisivat Kiinan mahdollisuudet päästä käsiksi öljyyn, kaasuun ja muihin tärkeisiin Lähi-Idän ja Afrikan raaka-aineisiin.

Sirkuksessa, joka tunnetaan USA:n presidenttikampanjana, Donald Trump esitellään hulluna ja fasistina. Hän on taatusti vastenmielinen; mutta hän on myös median vihaama hahmo. Yksistään tämä tulisi herättää meissä skeptisyyttä. Trumpin näkemykset pakolaisuudesta ovat irvokkaita, mutta eivät sen irvokkaampia kuin David Cameronin. Trump ei ole Yhdysvaltojen Suuri Karkottaja, vaan tämä titteli lankeaa Nobelin rauhanpalkinnon voittaneelle Barack Obamalle.

Erään ihmeellisen liberaalin kommentaattorin mukaan, Trump on "päästämässä väkivallan pimeät voimat valloilleen Yhdysvalloissa". Päästämässä valloilleen? Tämä on se maa, jossa taaperot ampuvat äitejään ja jossa poliisi käy murhaavaa sotaa mustia amerikkalaisia vastaan. Tämä on se maa, joka on hyökännyt ja yrittänyt syöstä vallasta enemmän kuin 50 hallitusta (monet näistä demokraattisia) sekä suorittanut pommituksia Aasiasta Lähi-Itään, aiheuttaen miljoonien ihmisten kuoleman ja häädön.

Mikään muu maa ei vedä vertoja tälle systemaattisen väkivallan luettelolle. Useimmat Yhdysvaltojen sodista (melkein kaikki näistä on käyty puolustuskyvyttömiä maita vastaan) eivät ole republikaanisten presidenttien aloittamia, vaan liberaalisten demokraattien: Truman, Kennedy, Johnson, Carter, Clinton ja Obama.

Vuonna 1947 kuvaili kansallinen turvallisuusneuvosto direktiiveissään Yhdysvaltojen ulkopolitiikan tärkeimmäksi päämääräksi "maailman, joka on pääosiltaan muutettu [Amerikan] oman kuvan mukaiseksi". Ideologia oli messiaaninen amerikkalaisuus. Olemme kaikki amerikkalaisia. Tai muuten. Harhaoppiset tultaisiin käännyttämään, heitä horjutettaisiin, lahjottaisiin, mustamaalattaisiin tai heidät murskattaisiin.

Donald Trump on oire tästä, mutta hän on myös yksinäinen susi. Hän kutsuu Irakin sotaa rikokseksi; hän ei halua sotaan Venäjän ja Kiinan kanssa. Vaara meille muille ei ole Trump, vaan Hillary Clinton. Hän ei ole riippumaton erakko. Hän ilmentää sen systeemin sinnikkyyttä ja väkivaltaa, jonka kehuskeltu "poikkeuksellisuus" on totalitaarisuus, höystettynä satunnaisella liberaalisella julkisivulla. Presidentinvaalien lähestyessä, tullaan Clintonia tervehtimään ensimmäisenä naispresidenttinä, huolimatta hänen rikoksistaan ja valheistaan - aivan kuten Obamaa ylistettiin ensimmäisenä mustana presidenttinä, liberaalien niellessä hänen roskapuheensa "toivosta". Ja kuolaaminen sen kuin jatkuu.

Guardianin kolumnisti Owen Jones kuvasi Obamaa "hauskaksi, hurmaavaksi ja poikkeuksellisen viileäksi [eng. cool]". Tämä samainen Obama lähetti jokin aika sitten miehittämättömiä lennokkeja [eng. drones] Somaliaan teurastamaan 150 ihmistä. New York Timesin mukaan hän tappaa ihmisiä yleensä tiistaisin, kun hänelle luovutetaan lista mahdollisista lennokki-iskujen uhreista. Erittäin viileää.

Vuoden 2008 presidenttikampanjan aikana uhkasi Hillary Clinton "tuhota täydellisesti" Iranin käyttämällä ydinaseita. Obaman alaisuudessa ulkoministerinä ollessaan, hän osallistui Hondurasin demokraattisesti valitun hallituksen kaatamiseen. Tehtyään osuutensa Libyan tuhoamiseksi vaikutti hän melkein iloiselta. Libyan johtajan, eversti Gaddafin, tullessa julkisesti sodomoiduksi veitsellä - murha, joka mahdollistettiin amerikkalaisten logistiikan avulla - iloitsi Clinton tämän kuolemasta: "Tulimme, näimme, hän kuoli." [kts. alla oleva video]

Eräs Clintonin lähimmistä liittolaisista on entinen ulkoministeri Madeleine Albright, joka hyökännyt nuorten naisten kimppuun, koska he eivät ole tukeneet "Hillarya". Tämä on samainen Madeleine Albright, joka surullisenkuuluisasti kertoi televisiohaastattelussa, kuinka puolen miljoonan irakilaislapsen kuolema oli "sen arvoista" [kts. alla oleva video].
 


Clintonin suurimpien tukijoiden joukosta löytyt Israelin lobbausjärjestö (AIPAC) sekä aseyhtiöt, jotka ruokkivat Lähi-Idän väkivaltaisuuksia. Yhdessä aviomiehensä kanssa on hän vastaanottanut omaisuuden Wall Streetiltä. Hänet ollaan kuitenkin vihkimässä naisten ehdokkaaksi, taistellakseen pahaa Trumpia, tuota virallista paholaista, vastaan. Hänen tukijoihinsa kuuluu kuuluisia feministejä, kuten USA:n Gloria Steinem sekä Australian Anne Summers.

Sukupolvi sitten, esti postmoderni kultti nimeltään "identiteettipolitiikka" monia älykkäitä, liberaalisuuntautuneita ihmisiä tutkimasta kannattamiaan yksilöitä ja näiden aatteita - kuten Obaman ja Clintonin huijauksia; kuten vale-edistyksellistä Kreikan Syriza-liikettä, joka petti maansa kansalaiset liittoutumalla vihollisen kanssa. Itseabsorptiosta, eräänlaisesta "minä-ismistä", tuli etuoikeutettujen länsiyhteiskuntien ajan henki [zeitgeist], signaloiden suurten kollektiivisten sotaa, sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta, rasismia ja seksismiä vastustavien liikkeiden kuolemaa.

Tämä pitkä unitila saattaa pian olla ohi. Nuoret ovat jälleen heräämässä. Vähitellen. Tuhannet, jotka kannattivat Jeremy Corbynia Labour-puolueen johtajavalinnassa, ovat osa tätä heräämistä - kuten ne, jotka kokoontuivat tukeakseen senaattori Bernie Sandersia.

Viime viikolla Britanniassa Jeremy Corbynin lähin liittolainen, hänen varjo-rahastonhoitajansa John McDonnell, sitoutti erään Labour-hallituksen maksamaan piraattimaisten pankkien velat, näin käytännössä jatkaen niin sanottua talouskuuria [engl. fiscal austerity]

Yhdysvalloissa on Bernie Sanders luvannut tukea Clintonia jos ja kun hänet nimetään ehdolle. Myös hän on puoltanut Yhdysvaltojen oikeutta käyttää väkivaltaa toisia maita kohtaan, kun hän katsoo sen "oikeaksi ratkaisuksi". Hän sanoo Obaman tehneen "hyvää työtä".
Australiassa on valloillaan eräänlainen ruumishuonepolitiikka, jossa median välityksellä pelataan pitkäveteisiä parlamentaarisia pelejä, sillä välin kun pakolaisia ja alkuperäisasukkaita vainotaan myös eriarvoisuuden ja sodan vaaran lisääntyessä. Malcolm Turnbullin hallitus on juuri julkistanut 195 miljardin dollarin niin sanotun puolustusbudjetin, joka on merkki sotaanlähdöstä. Mitään keskustelua asiasta ei ollut. Hiljaisuutta.

Mitä on tapahtunut kansalaisten suoran toiminnan hienolle perinteelle, joka ei ole puolueiden estettävissä? Missä on se rohkeus, mielikuvitus ja sitoutuminen, joita vaaditaan tiellä kohti parempaa, oikeudenmukaisempaa ja rauhanomaisempaa maailmaa? Missä ovat taiteen, elokuvien, teatterien ja kirjallisuuden toisinajattelijat?

Missä ovat ne, jotka särkevät hiljaisuuden? Vai odotammeko, kunnes ensimmäinen ydinohjus laukaistaan?John Pilger on palkittu australialainen toimittaja ja dokumentaristi. Hän on tehnyt yli 30 dokumenttielokuvaa, kirjoittanut 11 kirjaa sekä vastaanottanut 21 eri palkintoa (monesti hänet on valittu vuoden toimittajaksi/reportteriksi).Pilger on toiminut sotakirjeenvaihtajana mm. Vietnamissa, Kambodžassa, Egyptissä, Intiassa, Bangladeshissä, Biafrassa ja Lähi-idässä. Brittiläisen New Statesman -lehden Aikamme sankarit äänestyksessä Pilger sijoittui neljänneksi, Aung San Suu Kyin, Nelson Mandelan ja Bob Geldofin jälkeen. Vuonna 2009 Pilgerille myönnettiin Sydney Peace Prize, joka on Australian ainoa kansainvälisesti jakama rauhanpalkinto. Rauhanpalkinnon perusteluissa kiiteltiin Pilgerin työtä ihmisoikeuksien puolesta ja "äänen antamisesta voimattomille".
 

Kommentti: Idea kolmannesta maailmansodasta on normalisoitumassa poliittisten suunnittelijoiden mielissä. Yhdysvaltain kongressi on varmasti tietoinen näistä valtaapitävien sotavalmisteluista, mukaan lukien suunnitelmat pienoiskokoisista ydinpommeista sekä kyber-sodankäynnin eri komponenteista (mm. tyypillisestä sotapropagandasta). Hyvin käyttökelpoisia ovat näitä suunnitelmia vauhdittavat geopoliittiset tapahtumat, ollen epäilemättä osa pitkäaikaista suunnitelmaa. Sijaissotia käyvät terroristiryhmät ovat vain pelin avaus - "alkuravistelu", jossa sotilaita uhrataan kuin shakkilaudalla ikään. Luultavasti ainakin osa Yhdysvaltojen kansalaisista on huolissaan ja suhtautuu tapahtumiin sekä uutisointiin kriittisesti. Mutta voiko heistä muodostuva oppositio koskaan saavuttaa yhtenäisen kriittisen massan, joka voisi hillitä sotateollisuutta, poliitikkoja ja armeijaa, ennen kuin sodan himo voittaa täysin järjen äänen? Valtavirran USA tarvitsisi heräämisen pikakurssin.

Toivoa myös sopii, että tämä Yhdysvalloissa vallitseva patologisten ajatusmallien, kuten "sodankäynti ja ihmisten tappaminen on demokratian levittämistä ja näin ollen täysin hyväksyttyä", normalisoituminen ei tartu Suomen kansalaisiin. Vai onko näin jo käynyt, tai käymässä? Katsommeko hiljaa sivussa kun nämä "amerikkalaiset arvot" NATO:n vauhdittamina rantautuvat Suomeen?

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3