Thrive (2011)

Kukoistus

 

Mobiililaitteille: www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

Elokuvan viralliset kotisivut: www.thrivemovement.com. Elokuvan on nähnyt yli 67 miljoonaa ihmistä ympäri maailman ja se on tekstitetty 27 kielellä (ei vielä suomeksi).

 

Jari Virtanen

Käsikirjoituksen lyhennelmämme saa vapaasti julkaista, ja sitä saa käyttää myös mahdollisen suomenkielisen tekstityksen pohjana.

 

Käsikirjoituksen lyhennelmä:

 

Elokuvan kertojina toimivat, jos toisin ei ole mainittu, Foster Gamble, Procter & Gamble yhtiön perustajien jälkeläinen, sekä hänen vaimonsa Kimberly Carter Gamble. Elokuva on tehty heidän tutkimustensa pohjalta. 

-Teksti: Kaikki tässä elokuvassa mainitut faktat ovat itsenäisten tutkijoiden tarkastamat. Lähteet on dokumentoitu sivustollamme www.thrivemovement.com .

-Foster Gamble kertoo: "Jos luonto opettaa meille jotain, se opettaa sen, että elämän on tarkoitus kukoistaa (englanniksi ”Thrive”). Ja kuitenkin suurimmalle osalle ihmisiä maapallolla, elämässä ei ole kyse kukoistamisesta, vaan selviytymisestä. Emmekö todella pysty parempaan? Tekikö maailmankaikkeus töitä 14 miljardia vuotta vain luodakseen lajin, joka olisi elämän ja oman kotinsa vihollinen? En usko siihen. Olen käyttänyt lähes koko elämäni yrittäen ymmärtää aihetta paremmin. Nuorena nähtyäni ihmisten kärsimystä olin huolissani lajimme selviytymisestä. Lähdin matkalle etsimään vastauksia kysymyksiin, kuten 'onko se edes mahdollista, että ihmiset menestyvät?' Jos se on mahdollista, miksi emme menesty? Tutkimukseni vei minut paikkoihin, joihin en ikinä olisi uskonut meneväni. Minulle paljastui uskomattomia asioita, jotka eivät aluksi tuntuneet liittyvän toisiinsa, mutta kuten tulet huomaamaan kytkeytyvät kriittisesti toisiinsa. Löysin koodin, kaavan luonnossa, joka on ollut sisällä luonnossa, taiteessa ja ikoneissa vuosisatojen ajan. Uskon, että tässä koodissa on avain uuteen puhtaaseen ja kestävään energiaan, joka muuttaisi täydellisesti sen kuinka me kaikki elämme. Ymmärsin myös sen, että talousjärjestelmämme on kokonaan manipuloitu, ja keksin kuinka voimme muuttaa senkin. Matkani paljasti minulle tapoja, joilla voimme luoda terveellisiä, vapauttavia järjestelmiä kaikkialla maailmassa. Ymmärsin ettemme ole luonnonoikku, vaan vain väärässä. Meidän silmämme on peitetty, ettemme näkisi loistokkuuttamme, meidät on sidottu, ettemme tuntisi vahvuuttamme, emme tiedosta kekseliäisyyttämme emmekä todellisia kykyjämme. Mutta tuo kaikki on nyt muuttumassa. Kutsun sinut jakamaan kanssani matkani kohokohdat.

Loin tällaisen navigaattorin, joka vie meidät ajan ja avaruuden läpi. Tällä näytöllä pääsemme osioon, jota kutsun nimellä 'kriittiset' (Vitals). Se sisältää sitä tärkeää tietoa, mitä emme saa julkisesta mediasta (corporate media), joka Yhdysvalloissa on kutistunut 50 yrityksestä viiteen viimeisen vajaan 30 vuoden aikana. Käytämme tätä näyttöä pysyäksemme perillä siitä, kuinka meillä todellisuudessa menee. Tämä oikeanpuoleinen näyttö kertoo, kuinka voimme elää terveellisesti ja kestävästi maapallollamme. Kutsun näitä sisäisen tiedon oppaiksi. Ja tässä on kompassimme, joka ei etsi magneettista pohjoista, vaan se itse on magneettikenttämme muotoinen. Ja tulet pian näkemään, kuinka teknologisesti ja sosiaalisesti tärkeä tuo muoto on. Käytettyäni koko elämäni näihin asioihin, olen tullut siihen lopputulokseen, että muoto on avain sellaiseen maailmaan joka toimii meille kaikille.

Kasvoin vallan ja etuoikeuksien maailmassa käyden eliitin yksityiskouluja ja sitten Princetonin yliopiston. Procter & Gamblen perustajien suorana jälkeläisenä minut kasvatettiin johtamaan tuota suuryritystä. (Näytetään valokuvaa hänestä presidentti Gerald Fordin kanssa.) Mutta minä valitsin toisenlaisen polun."

Osio: Koodia selvittämässä

-Foster Gamble jatkaa: "Aloin herätä, kun olin peruskoulussa. Aikuiset opettivat minulle että se tapa, jolla suojelisin itseäni ydinräjähdykseltä, oli mennä pulpetin alle ja peittää pääni. Siitä alkoi todellinen kysymyksieni esittäminen. Pari vuotta myöhemmin koin henkilökohtaisesti, mitä universaali energia on. Se tapahtui yhtenä päivänä, kun istuin koulubussissa ja katselin ulos ikkunasta. Näin tämän muodon, ja olin varma, että se energiavirta, jonka näin oli sama kuin atomissa ja koko aurinkokunnassamme. Tunsin vahvasti, että myös minut oli tehty tuosta samasta muodosta.

Tuo visio sai minut alun perin opiskelemaan tiedettä. Yritin ymmärtää, kuinka maailmankaikkeus toimii, ja kuinka me ihmiset sovimme tuohon koko energiavirran kuvaan. Vuosia myöhemmin opin, että se lapsena näkemäni muoto oli jo tiedeyhteisön tuntema. Albert Einstein sai vuonna 1921 Nobel-palkinnon keksittyään, että kun energiaa vapautetaan maailmankaikkeuteen, pieniä ”kokonaisuuksien pakkauksia” ilmaantuu muodossa, joka kertoo meille paljon elämän muodostumisesta.

Kun ajatellaan luonnon kestäviä ihmeitä maailmankaikkeudessa, ja kuinka huonosti kestäviä meidän ihmisten järjestelmät ovat, ajattelin että luonnon elämän luomisen ja sen ylläpitämisen ymmärtäminen olisi todella tärkeää. Jokainen näistä Einsteinin löytämistä ”kokonaisuuksien pakkauksista”, joita kutsustaan nimellä 'quantum', on tehty sitä ympäröivästä aineesta, mutta se on silti sisältä erilainen. Esimerkkeinä vedessä esiintyvä pyörre ja ääniaaltojen muodostama pyörre.

Matemaatikot kutsuvat sitä Torukseksi (Torus).

V = 2π²Rr².

Energia Toruksessa virtaa sisään toisesta päästä ja ulos toisesta. Ensimmäisenä Toruksen esitteli minulle tiedemies ja Bell helikopterin keksijä Arthur Young."

-Kirjailija ja tutkija Duane Elgin selittää aihetta. Hän sanoo: "Maailmankaikkeudessa on lukuisia esimerkkejä 'itseään organisoivista muodoista' (self-organizing forms). Voimme nähdä niitä halkaistussa omenassa, appelsiinissa, pyörremyrskyssä, maata – ja ihmistäkin – ympäröivässä magneettikentässä, aurinkokunnassa. Maailmankaikkeus on Toruksia kasvattava tehdas."

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Tähdet liikkuvat galaksissa samaan tapaan kuin virta Toruksessa. Jopa ilmakehämme ja auringon pinnan liike on samanlainen."

-Foster Gamble jatkaa: "Toruksessa olevaa rakennetta kutsutaan nimellä Vector equilibrium. Itse tutkin Toruksen ja Vector equilibriumin dynamiikkaa vuosikymmeniä. Vuonna 1997 perustin Sequoia Symposiumin tutkimaan Torus-liikettä ja sen mahdollisia käyttökohteita. Kuulin ihmisistä, jotka käyttivät Torus-dynamiikkaa perustana laitteisiin, jotka tuottivat sähköä ilman polttomoottorin räjähdystä. Tätä myös niin kutsuttua ilmaisen energian tekniikkaa (free energy technology tai zero point tai radient) kutsutaan nykyään uudeksi energiateknologiaksi.

Niin paljon ihmisten kärsimyksestä maailmassa johtuu energian puutteesta, ja ymmärsin että ilmainen ja rajoittamaton määrä energiaa voisi olla yksi suurimmista läpimurroista historiassa. Se ei pelkästään parantaisi, vaan muuttaisi elämän laadun maapallolla. Aloin tutkia sitä, kuka muu tiesi tästä mallista nimeltä Torus, ja sen mahdollisesta voimasta energianlähteenä. Jotkut tiedemiehet symposiumeissamme näyttivät, kuinka torus on koodattu erilaisissa kulttuureissa tuhansien vuosien ajan. Se on sisällytetty tarinoihin, ikoneihin, aakkosiin ja rakennuksiin. Yhdessä maailman vanhimmista pyhistä paikoista, Osirianin temppelissä Abydosissa, Egyptissä, on yksi tärkeä tieto".

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Se on himmeä, mutta tarkka piirros, jota ei ole kaiverrettu kiveen, vaan se on poltettu sen atomirakenteeseen jollain merkityksellisellä tavalla."

-Foster Gamble jatkaa: "Nassim on purkanut Osirianin symbolin koodin kolmessa dimensiossa. Ottaen huomioon, ettei meidän maailmamme ole vain kahdessa dimensiossa, on uskottavaa että koodeja, jotka kertovat tietoa maailmastamme ei ole rajoitettu tasaisiin malleihin. Tässä Osirianin symbolin versiossa kolmessa dimensiossa näemme Vector equilibriumin, energiakentän täydellisessä tasapainossa. Siinä 12 samanlaista energialinjaa lähtee keskustasta ulospäin, ja ne tasapainottavat keskustan kuin polkupyörän vanteen pinnat tekevät. Myös Torus ja 64 pyramidia joita kutsutaan nimellä tetrahydra, ovat nähtävissä tässä kuviossa. Sama geometrinen symbooli esiintyy myös toisessa pyhässä paikassa, Kielletyssä kaupungissa, Kiinan Pekingissä. Se rakennettiin vuonna 1420. Voiko olla mahdollista, että sama merkityksellinen suunnitelma esiintyy kahdella eri mantereella? Sitten Nassim näytti minulle, kuinka tämä 64:stä osasta koostuva geometrinen malli on esiintynyt monessa eri kulttuurissa ympäri maailman kautta aikojen. Sama malli näkyy myös modernissa tieteellisessä tutkimuksessa esimerkiksi DNA:ssamme."

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Suurimmassa osassa antiikin Egyptin, Mayojen ja Inkojen tarinoita kerrotaan Auringonjumalista, jotka tulevat maahan ja opettavat ihmisille insinööritekniikkaa, kirjoittamista ja tiedettä. Aloin tutkia voisivatko nämä Auringonjumalat tulla kehittyneistä sivilisaatioista muista aurinkokunnista. Monissa antiikin kulttuureissa on piirustuksia näistä jumalista ja heidän kulkuneuvoistaan ja niiden tarinoissa kerrotaan näiden jumalien tulleen lentävissä lautasissa ja laitteissa ja niin edelleen ajan läpi."

-Foster Gamble jatkaa: "Voisivatko nämä muista maailmoista tulleet lentäjät olla vastuussa tämän koodin jakamisesta? En uskonut tutkimusteni johtavan tällaiseen, mutta tämä tieto ravistutti maailmaani. Nassimilla on merkityksellisiä todisteita tukemaan hänen teorioitaan, enkä osaa kuvitella mitään muuta järkevää tapaa, joilla kehittyneitä matematiikan ja fysiikan konsepteja olisi voitu tallentaa yli kolmetuhatta vuotta sitten. Etsin käsiini yhden asiasta eniten tietävistä tutkijoista, tohtori Steven Greerin. Hän on perustanut ulkoavaruuden olioiden älyä tutkivan keskuksen, CSETI:n (Center for the study of extraterrestrial intelligence). Hän on dokumentoinut satoja haastatteluja valtion ja armeijan korkeimpien virkamiesten kanssa todistajina aiheesta."

-Tohtori Steven Greer sanoo: "Kun puhumme ulkoavaruudesta tulevien olioiden älykkyydestä puhumme sivilisaatioista, joiden teknologiat ja ehkä sosiaaliset kyvytkin ovat sillä tasolla, että he pystyvät matkustamaan tähtien ja planeettojen välillä. Varovaisten arvioiden mukaan linnunradassamme (Milky Way Galaxy) on 10.000 planeettaa joilla on älyllistä elämää, ja ainakin puolet niistä ovat meitä kehittyneempiä. Melkoisella varmuudella noissa kulttuureissa on niitä, jotka ovat oppineet hallitsemaan maailmankaikkeuden lakeja ja pystyvät kulkemaan ajan ja tilan läpi. Olemme dokumentoineet yli 4000 tapausta, joissa laitteita on laskeutunut maan pinnalle, ja jolle ne ovat jättäneet fyysisiä todisteita. Meillä on yli 3500 lentäjän lausuntoa sadoissa tapauksissa, ja niiden joukossa on Yhdysvaltojen lentohallituksen johtavan tutkijan itsensä tekemä. Nämä laitteet ovat lentäneen kymmeniä tuhansia kilometrejä tunnissa, kadonneet ja ilmestyneet sitten toisessa kohdassa taivasta."

-Astronautti Edgar Mitchell Apollo 14:sta, niin sanottu kuudes mies kuun pinnalla sanoo: "Meillä ovat avaruusalukset vierailleet ja ne ovat tehneet pakkolaskun maahan ja niistä on kerätty ruumiita ja materiaalia."

-Kersantti Clifford Stone, Yhdysvaltojen armeijan avaruusolioiden pelastusyksiköstä sanoo: "Olemme olleet yhteydessä avaruusolioihin jotka ovat tulleet jostain toisesta aurinkokunnasta. Minä olen ollut mukana tällaisissa tilanteissa."

-Harry Allen, Yhdysvaltojen laivaston tutkaoperaattori, USS Roosevelt-laivasta sanoo: "Olen nähnyt dokumentteja, joissa USS Roosevelt on todistanut monia ufojen ylilentoja. Minua kiellettiin kertomasta asiasta."

-Luutnantti Dwynne Arneson Yhdysvaltojen ilmavoimista, SAC Control Officer, sanoo: "Henkilökuntamme, joka oli aloittamassa ja lopettamassa työvuoron näkivät tämän lentävän lautasen, joka vain leijui ilmassa. Se oli metallinen ja pyöreä ja ymmärtääkseni ohjuksemme menivät toimintakunnottomiksi sillä hetkellä; jostain syystä ne vain sammuivat."

-Professori Robert Jacobs Yhdysvaltojen ilmavoimista Vanderbergin tukikohdasta, sanoo: "Tämä laite lensi monta tuhatta kilometriä tunnissa, ampui valonsäteen lentokoneemme ydinohjuksen kärkeen ja osui, vaihtoi paikkaa ja ampui ja osui taas ja teki sen vielä kerran ennen kuin se lensi pois. Silloin meistä tuntui, että kyse oli ulkoavaruudesta tulleesta aluksesta. Meiltä otettiin kuvaamamme filmi pois, siitä leikattiin pois osa jossa ufo näkyi, ja filmi vietiin pois. Myöhemmin meitä kiellettiin kertomasta näkemästämme."

-John Callahan, Yhdysvaltojen lentohallituksen, FAA:n vanhempi viranomainen ja onnettomuustutkija sanoo: "Kenelle voit kertoa olleesi todistamassa avaruusaluksen läsnäolosta? Ihmiset pitävät sinua hulluna."

- Lehtikirjoitus: "Meksikon armeija näyttää kuvia oletetuista ufoista."

- Lehtikirjoitus: "Ranskalaiset pääsevät katsomaan maansa ufo-kansioita."

- Lehtikirjoitus: "Vatikaani sanoo, ulkoavaruudessa saattaa olla elämää."

-Foster Gamble jatkaa: "Kaiken olemassa olevan todistusaineston lisäksi yksi ilmiö tekee ihmisiin yhä vaikutuksen: ympäri maailman ilmestyvät jäljet viljapelloissa. Näissä yli 5000:ssa yli 30:ssä maassa ilmestyneissä ilmiöissä vilja on painautunut siten, että siinä näkyy erilaisia usein symmetrisiä kuvioita, mutta vilja on kuitenkin pysynyt elossa.

Media on saanut ihmiset uskomaan että ne ovat joidenkin kepposia, ja jotkut niistä varmasti ovat olleetkin. Elektromagneettinen kenttä kuvioiden ympärillä on usein elektrostaattisesti varautunut, ja joistakin on löydetty outoja magneettisia hiukkasia. Yksi merkittävimmistä on suorakaiteenmuotoinen, ja tuntuu olevan vastaus NASA:n vuonna 1974 lähettämään viestiin. NASA:n virallinen kanta on, ettei ulkoavaruudessa ole elämää, mutta kuitenkin vuosi toisensa jälkeen näitä kuvioita ilmestyy eri puolille maailmaa. Jotkut niistä ovat jopa kuvanneet Torusta kolmiulotteisena sekä Vector equilibriumin. Kun näin mitä yhteistä jäljillä viljapelloissa ja ikivanhoilla koodauksilla oli, ajattelin että huolimatta siitä kuka ne oli luonut ja mistä tahansa ne olivatkin, noilla malleilla oli oltava tarkoitus. Ne ovat niin samanlaisia. Olen tullut siihen lopputulokseen että Toruksen muoto ja Vector equilibrium, erityisesti noiden 64:n tetrahydra-kristallin muoto, näyttää meille kuinka energia toimii maailmankaikkeudessa niin että me voimme oppia elämään yhdessä sen kanssa. Uskon että ne yrittävät antaa meille mallin, jolla voimme päästä käsiksi energiaan puhtaalla, turvallisella ja rajattomalla tavalla. Ja se olisi myös uusi tapa liikkua. Mikä sen tärkeämpi syy heille olisi saada meihin yhteys erityisesti nyt kun alamme varomattomasti kurkottaa oman planeettamme ulkopuolelle.

Sain lisävahvistusta tälle ajatukselle kun tapasin fysiikan tohtori Jack Kasherin Nebraskan yliopistosta. Hän on myös tutkinut ufo-ilmiötä. Tohtori Kasher näytti meille symposiumissamme lukuisia hienoja piirustuksia, jotka oli tehnyt Lane Andrews. Hän sanoo käyneensä ufossa, ja on piirtänyt Toruksen mallin mukaisen energiakentän joka hänen mukaansa liikutti ufoa ja suojeli sen matkustajia. Haastattelin myös James Gillilandia joka on filmannut tuntikaupalla ufoja maatilallaan Washingtonin osavaltiossa ja väittää myös olleensa ufon sisällä. Mikä uskomattominta hän ei ole koskaan tavannut Lane Andrewsia eikä ollut kuullut hänen kokemuksestaan, ja silti kuvaili samanlaisen ilmiön kuin Lane. Voisiko olla sattumaa että James ja Lane kuvailivat samanlaisen Toruksen dynamiikan mallin? Molempia heitä ovat viranomaiset ja armeija kiusanneet pitkään. Monille ajatus ufoista saattaa kuulostaa hullulta, ja silti toisesta näkökulmasta se on todella uskottavaa."

Fysiikan tohtori Jack Kasher Nebraskan yliopistosta sanoo: "Maapallomme on 4.5 miljardia, 4500 miljoonaa vuotta vanha. Mitä jos aurinkokunnassamme on aivan samanlainen planeetta kuin meidän joka on 4501 miljoonaa vuotta vanha? He olisivat miljoona vuotta meitä edellä, ja kuitenkin avaruuden mittakaavassa he olisivat kuin kaksossisaremme. Missä me tulemme olemaan miljoonan vuoden kuluttua? Kun olemme ratkaisseet kaikki nuo ongelmat [koskien avaruutta ja aikaa], on ratkaisu sitten madon rei'issä (worm holes) tai muussa, täytyy olla tapa luoda energiaa tyhjästä. Se tosiasia että he ovat täällä kertoo siitä että he ovat löytäneet sen keinon."

Tohtori Daniel Sheehan, kansalaisoikeuksiin erikoistunut asianajaja sanoo: "Kyse on suuresta shokista ihmisten järjestelmälle. Lentävät lautaset ja avaruusoliot ovat niin iso aihe, että ymmärrän täysin, etteivät poliittiset johtajamme ja muut henkilöt joilla on valtaa uskalla edes käsitellä aihetta."

Foster Gamble jatkaa: "Olemme siis varsin kehittymätön laji, joka taistelee mahdollisen itsetuhonsa rajoilla. Jos Torus on avaimemme puhtaaseen ja turvalliseen energianlähteeseen, ajattele sen merkitystä. Se voisi olla kaikkien aikojen suurin teknologinen läpimurto. Kuka siis ei haluaisi energiaa, joka olisi puhdasta ja kaikille vapaasti saatavilla? Siitä kysymyksestä tulikin todella tärkeä, ja se johti minut seuraavaan kaninkoloon. Tiedemiehet ovat jo 1900-luvun alusta lähtien yrittäneet kehittää vaihtoehtoisia keinoja päästäkseen käsiksi energiaan ilman räjähdystä. Nikola Tesla (Wardenclyffe tower project) tutki 'ilmaista energiaa', kunnes hänen rahoittajansa J.P. Morgan jolla oli monopoli sähkönjakeluverkoissa käytettyyn kupariin USA:ssa huomasi, että Tesla oli keksimässä keinon kuljettaa energiaa ilman sähköjohtoja. Sen seurauksena J.P. Morgan ajoi alas Teslan projektit. Sitten Teslan laboratorio poltettiin ja hänen maineensa tahrattiin.

Yhdysvaltalainen keksijä Adam Trombly tutustui Teslan tutkimuksiin ja rakensi dynamon, joka kehitti sähköä suoraan ilmasta. Hänet kutsuttiin YK:hon ja senaattiin, mutta viranomaiset estivät hänen esiintymisensä ja takavarikoivat hänen laitteensa."

Adam Trombly sanoo: "Aioin näyttää, että imitoimalla maapallon magneettikenttää, ja pyörittämällä tätä laitetta, voimme luoda dynamon, joka toimii. Ja se toimi ja toimii edelleen."

Foster Gamble jatkaa: "On olemassa monta esimerkkiä keksijöiden uhkailuista, heihin kohdistetusta väkivallasta, sekä heidän laitteidensa takavarikoinneista. Joillekin tämä prosessi on tapahtunut monta kertaa. Keksijä John Bedini alkoi työskennellä Teslan teorioiden pohjalta vuosikymmeniä sitten. Hän on valmistanut monta erilaista akkuja varaavaa laitetta, jotka tuottavat enemmän energiaa kuin kuluttavat ja ilmoitti, että aikoi tarjota niitä edulliseen hintaan. Pian sen jälkeen hänen kimppuunsa hyökättiin hänen omassa laboratoriossaan ja häntä varoitettiin valmistamasta laitteitaan. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen oli pakko lopettaa ilmaisen energian markkinointi. Tässä laitteita toiminnassa hänen laboratoriossaan, jossa olen itse käynyt. (Naytetään videoita laitteista toiminnassa). Videoiden kuvanlaatu on heikko, enkä odotakaan vakuuttavani ihmisiä niillä. Pointtini on se, että oltuani asiantuntijoiden kanssa noiden keksijöiden luona ja nähtyäni nuo uuden energian laitteet toiminnassa vakuutuin siitä, että tuo teknologia on olemassa ja sen merkitys minulle on todella valtava.

Kanadalainen keksijä John Hutchison ei vain luonut vapaan energian akkuja, vaan myös käytti Teslan teorioita voittamaan painovoiman saaden tavaroita leijumaan ilmassa. Tämä voi aiheuttaa propulsion vallankumouksen. Hänen laboratorionsa ratsattiin ja valtion viranomaiset veivät hänen laitteensa vuosina 1978 ja 1989 ja kolmannen kerran vuonna 2000. Yksi tiedemiehistä, joita meidän oli tarkoitus haastatella tähän elokuvaan, tohtori Eugene Mallove, MIT:n ja Harvardin insinööri ja toimittajana Infinite energy – lehdessä, joka kattaa sekä teoreettisia että teknologisia kehityksiä uuden energian alalla, hakattiin mysteerisesti kuoliaaksi vuonna 2004. Jos nämä keksijät olivat kaikki huijareita, miksi heidän työtään sabotoidaan niin brutaalisti? Kysyin uuden energian keksijältä, Adam Tromblyltä, miksi hän uskoi, että tätä teknologiaa sabotoidaan, ja että uskoiko hän, että UFO-ilmiö liittyi tähän."

Fyysikko ja keksijä Adam Trombly sanoo: "Moni armeijan upseeri ottaen suuren riskin puhuessaan näistä asioista julkisesti on sanonut meille että nämä laitteet ovat todellisia. Miksi kuvittelette ettei sotateollisuus halua noita lausuntoja julkisuuteen? Koska sitten ihmiset alkaisivat ajatella sitä minkälainen teknologia tuon kaiken takana on. ufo-ilmiön salaaminen on käsi kädessä ilmaisen energian kanssa."

-Tohtori Steven Greer sanoo: "Tuo energia tulee tilasta ympärillämme, joka tarkoittaa sitä, ettei sitä voi mitata, ja se uhkaa suoraan maailman suurinta teollisuuden alaa, energiaa. Se olisi ExxonMobilin, öljyn, kivihiilen ja sähkön verkonkauttajakelun loppu. Ja tuo teollisuus on valitettavasti jonkun 200 biljoonan dollarin arvoinen bisnes. Tämän tiedon leviäminen muuttaisi kokonaan poliittisen vallan käytön."

-Tohtori Brian O’Leary, entinen NASAn astronautti ja Princetonin fysiikan professori sanoo: "Aloin tutkia näitä vallankumouksellisia ratkaisuja, ja suureksi hämmästyksekseni nämä konseptit on todistettu sadoissa laboratorioissa ympäri maailman ja ne eivät kuitenkaan ole tulleet päivänvaloon."

-Foster Gamble jatkaa: "Mielummin kuin lyöden asioita yhteen ja yrittäen kontrolloida räjähdystä, nämä uudet teknologiat luottavat yhtymiseen ja luonnolliseen tanssiin. Se mikä näille kaikille näkemilleni uuden energian laitteille on yhteistä on se, että ne imitoivat tavalla tai toisella Toruksen energian muotoa. Sinun ei tarvitse uskoa uuteen energiaan uskoaksesi uusien ideoiden ja keksintöjen sabotointiin. Aloin ajatella sitä että on helppoa oikeuttaa riippuvuus öljyyn ja atomienergiaan ja muihin likaisiin ja vaarallisiin teknologioihin. He voivat vain sanoa ettei ole olemassa 'puhdasta vaihtoehtoa'. Rakas ja luova vaimoni Kimberly sai minut ajattelemaan tieteellistä tutkimustani ihmisen kannalta."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Vaikka Torus, avaruusoliot ja ilmainen energia ovat minullekin viehättäviä, minulle tärkeä kysymys oli, auttaisiko näiden asioiden ymmärtäminen helpottamaan ihmisten kärsimystä? Ja auttaisihan se. Niin paljon kärsimyksestä maapallolla johtuu energian puutteesta. Voitko pysyä lämpimänä? Voitko saada ruokaa ja juomaa? Voitko saada sairaalahoitoa? Kaikki tuo liittyy energian saantiin."

-Foster Gamble jatkaa: "Kenen rikkautta ja valtaa puhdas ja vapaa energia uhkaavat? Toimittajien vanha keino löytää totuus: jos tarina ei täsmää, seuraa rahaa. Ketkä ovat valtavien energiayhtiöiden takana? Heillä on tarpeeksi rahaa sabotoidakseen kaiken, mikä uhkaa heidän monopoliaan. John D. Rockefeller perusti Standard Oil-yhtiön vuonna 1870. Hänestä tuli USA:n ensimmäinen miljardööri. Rockefellerit kontrolloivat ruokaammekin. he olivat suurelta osin vastuussa öljyperustaisen maatalouden alkamisesta suuressa mittakaavassa. Rockefeller-säätiö teki yhteistyötä suurten maatalousyritysten kanssa.

-Öljyperustainen maatalous tuotti valtavia rahasummia öljyteollisuudelle. Veronmaksajien rahoista maksetaan valtavia summia tukemaan suuryrityksiä. 80% maataloustuista USA:ssa menee suurille maatalousyrittäjille. Suuryritykset toivat markkinoille ensin kemikaalit, sitten geenimanipuloidut organismit, GMO:t, ja alkoivat sitten patentoida siemeniä. Patentoitujen siementen laiton käyttö kriminalisoitiin. Tulivat vapaakauppasopimukset joiden myötä siementen talteenotto kiellettiin ja näin tehtiin maanviljelijöistä riippuvaisia 'tappajasiemenistä' (killer seeds), jotka eivät idä.

 

-Henry Kissinger 1973: "Se joka kontrolloi ruoan tuotantoa, kontrolloi ihmisiä; se joka kontrolloi energiaa voi kontrolloida kokonaisia maanosia; se joka kontrolloi rahaa voi kontrolloida maailmaa."

 

-Foster Gamble jatkaa: "Suuret pankkiperheet kontrolloivat ruokaa ja energiaa, mutta mitä muuta he kontrolloivat? Rockefellerit loivat Yhdysvaltojen koulutusjärjestön NEA:n (National education association) Carnegien ja Fordien kanssa. He halusivat koulujemme tuottavan tottelevaista työvoimaa."

-John Gatto, New Yorkin osavaltion Vuoden opettaja ja Yhdysvaltojen koululaitoksen maanalainen historia - kirjan (The underground history of American education) kirjoittaja sanoo: "Koulujen tarkoitus on saada oppilaat vastaamaan kenelle tahansa auktoriteetille samalla tavalla, sen vuoksi koulu kestää 12 vuotta."

-Foster Gamble jatkaa: "Rockefeller alkoi rahoittaa Yhdysvaltojen lääketieteellistä yhdistystä (AMA). Kirjallinen materiaali lääkäreille tulee suuryrityksiltä."

-John Robbins, kirjan Terveenä satavuotiaana kirjoittaja (Healthy at 100) sanoo: "Keskiverto lääketieteen opiskelija opiskelee neljän opintovuotensa aikana kaksi ja puoli tuntia ravitsemusta, ja opiskelumateriaali tulee yrityksiltä, joista jotkut jopa vahingoittavat terveyttämme, esimerkkinä American Sugar Alliance."

-Deepak Chopra, lääkäri ja kirjailija sanoo: "Valitettavasti lääketieteen opiskelun rahoittavat suurelta osin lääkeyritykset, joiden tavoitteena on myydä niin paljon lääkkeitä kuin mahdollista. (Suom.huom. Mitkä ovat tällaisen politiikan vaikutukset esimerkiksi vesistöillemme, joihin lääkkeet kertyvät?)"

-Foster Gamble jatkaa: "Kuinka pitkälle suuryritykset ovat valmiita menemään tehdäkseen rahaa? Ovatko ne valmiita piilottamaan parantavia keinoja myydäkseen enemmän lääkkeitä? Tutkimuksissamme tulimme siihen johtopäätökseen että ne kyllä ne ovat. Tohtori Royal Rife kehitti 1920-luvulla keinon tappaa syöpäkasvaimia ja viruksia. Vuonna 1934 Etelä-Kalifornian yliopistossa hänen metodiaan käytettiin 16 syöpäpotilaan hoitamiseen ja kolme kuukautta kestäneen hoidon jälkeen kaikki potilaat olivat parantuneet. Pian tapahtuneen jälkeen tohtori Rifen laboratorio poltettiin, hänen haastettiin oikeuteen ja hänen uransa tuhottiin."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Minulle oli todella vaikeaa ajatella, että joku todellakin olisi valmis piilottamaan parantavia keinoja. Syöpä on tuottanut paljon tuskaa minun perheessäni. Sain selville että kyse on vain patenteista. Jos lääkeyritys voi patentoida hoidon, erityisesti pitkään kestävän sellaisen, ja tehdä rahaa sillä, niin sen me saamme. Muuten emme ikinä edes kuule siitä. Ei tohtori Rife ole ainoa, joka on tuhottu. Rene Caissella oli vanha intiaanien resepti, joka oli tehokas. Harry Hoxseylla ja Max Gersonilla oli luonnollisia hoitokeinoja jotka toimivat, mutta jos nyt alat tutkia heidän työtään, AMA saa heidät kuulostamaan hulluilta. Rahan seuraaminen on auttanut niin paljon, koska samat voimat, jotka kontrolloivat AMA:ta ja heidän tutkimustaan ja rahoitustaan, kontrolloivat lääkeyrityksiä. Heillä on monien biljoonien taloudelliset tuotot tavoiteltavina ja syitä piilottaa sellaiset tauteja parantavat keinot joita he eivät voi patentoida. Sen tietäminen että parantavia keinoja on olemassa, ei ole poistanut minulta sitä tuskaa, jonka syöpäkuolemat ovat perheessäni aiheuttaneet. Se on antanut minulle jotain todella palkitsevaa mitä voin tuskalleni tehdä. Voimme kaikki saada tyydytystä siitä, että saatamme nämä parannuskeinot jokaisen ulottuville."

-Foster Gamble jatkaa: "Samat ihmiset, jotka kontrolloivat AMA:ta, kontrolloivat lääkeyhtiöitä. Eliittiryhmä ja heidän yrityksensä kontrolloivat energiaa, ruoan tuotantoa, koulutusta ja muita tärkeitä osa-alueita elämässämme kontrolloimalla rahaa ja rahoitusta.

-Valtapyramidi: Alimpana ovat ihmiset, sitten tulevat hallitukset, suuryritykset, suuret pankit, kansalliset ja kansainväliset keskuspankit, Bank for International Settlements ja ylimpänä rahaeliitti.

-Rahaa, jota suurin osa pankeista lainaa, ei ole olemassa. 10.000 dollarin panosta tulee 100.000 dollaria monien pankin antamien lainojen jälkeen. Tämän järjestelmän englanninkielinen nimi on fractional reserve lending (osittaisvarantojärjestelmä). Oletettavasti kaikki sai alkunsa kultaseppien toimesta 1600-luvulla, kun kultaa käytettiin maksuvälineenä. Kulta oli vaikeaa ja raskasta kantaa mukana ja niinpä ihmiset alkoivat tallettaa kultansa holveihin ja käyttää holvien hoitajilta samiaan kuitteja maksuvälineinä. Koska harva ihminen nosti kultansa kokonaan pois samalla hetkellä keksivät holvien omistajat, pankkiirit, alkaa kirjoittamaan enemmän kuitteja kuin heillä oli kultaa holveissaan. He lainasivat sitten noita kuitteja korkoa vastaan ja näin syntyi osittaisvarantojärjestelmä. Tällaisessa järjestelmässä pankit saavat luoda rahaa tyhjästä samalla kun me tavalliset kansalaiset teemme töitä raskaasti rahamme eteen."

 

-Henry Ford sanoi vuonna 1922: ”Jos ihmiset ymmärtäisivät kuinka pankit ja rahajärjestelmämme toimii, olisi maassamme vallankumous ennen huomisaamua”.

-Catherine Austin Fitts, Yhdysvaltojen rakentamisesta ja kaupunkien kehittämisestä vastaavan ministeriön (Department of Housing and Urban Development) entinen työntekijä yritti työssään löytää jälkiä rahoista jotka katosivat vuosina 1998-2002. Hän sanoo: "Kuvittele pelaavasi Monopolia. Jos vastapelaajasi on pankinhoitaja ja hän painaa itselleen koko ajan lisää rahaa, sinun rahasi arvo vain laskee vaikka olisit kuinka menestyvä tai vaikka tekisit kuinka paljon töitä. Yhdysvaltojen keskuspankki, englanniksi The Federal Reserve tai Fed, painaa rahaa ja on kaiken lisäksi yksityinen yritys jonka tekemiä päätöksiä ei Yhdysvalloissa voi yksikään viranomainen kumota. Ryhmällä sisäpiiriläisiä on tieto taloudestamme ja he tienaavat ja ovat suojassa. Taloudessamme on 'lapamato', ja se on talouden eliitti."

-Foster Gamble jatkaa: "Rikkaat ovat luoneet petollisen järjestelmän jossa kansalaiset ovat velan orjia. Jekyllin saarella Yhdysvalloissa vuonna 1910 pankkiirit, joiden joukossa Rothschildit, Rockefellerit, Morganit, perustivat Fedin ja tekivät sopimuksen poliitikkojen kanssa. Nyt kansa maksaa poliitikkojen velkaa."

-G. Edward Griffin, kirjan The Creature From Jekyll Island kirjoittaja sanoo: "Keskuspankit ovat pankkikartelleja, jotka ovat muodostaneet yhteistyökumppanuuden niiden maiden hallitusten kanssa joissa ne toimivat. Heille on annettu yksinoikeudellinen valta maan rahan painamiseksi. Sen poliitikot heille antoivat palkaksi yhteistyökumppanuudesta. Pankkiirit vuorostaan ovat luvanneet poliitikoille luoda rahaa tyhjästä."

-Foster Gamble jatkaa: "Ennen vuoden 1929 suurta romahdusta rahaeliitti kuten Rothschildit, Rockefellerit ja Morganit, vetivät rahansa pois muun muassa osakemarkkinoilta. Romahduksen jälkeen he ostivat sillä rahalla halpoja osakkeita, pankkeja ja omaisuutta murto-osalla niiden arvosta. Samansuuntainen tapahtuma vuonna 2008 auttoi jälleen kerran tuota samaa rahaeliittiä rikastumaan. Pankit kasasivat ja tekivät kauppaa ”huonoilla” lainoilla, joiden ne tiesivät jossain vaiheessa räjähtävän käsiin. Kun nuo 'huonot' lainat ja muut vastaavat paljastuivat, suuret pankit kuten Bank of America, Citi ja Chase, jotka itse asiassa olivat kaiken takana, pelastettiin veronmaksajien rahoilla kansalaisten tahdon vastaisesti.

-Senaattori Dick Durbin sanoi huhtikuussa 2009: ”Pankit omistavat hallituksemme.”

 

-Foster Gamble jatkaa: "Kuinka he tekevät rahaa? He laittavat suuria määriä rahaa kiertoon laskemalla korkoja ja ihmiset ja yritykset ottavat lainaa. Sitten he nostavat tarkoituksella korkoja, jolloin pankit voivat ostaa kiinteistöjä ja maata halvalla. Tämä 'syötin veteen heittäminen' ja sitten sen takaisin kelaaminen (korkojen säätely) on kautta aikojen aiheuttanut omaisuuden kertymisen harvoille."

 


Baron Mayer A. Rothscild: ”Anna minulle valta kontrolloida maan valuuttaa, niin minä en välitä siitä, kuka maan lait tekee.”

 

-Foster Gamble jatkaa: "Kansainväliset keskuspankit käyttävät Maailmanpankkia ja Kansainvälistä valuuttarahastoa, IMF:ää, rahan tekemiseen viemällä niiden maiden varannot, joihin ne lainaavat rahaa. Samalla maat ajetaan käytännössä konkurssiin. Keskuspankkien keskuspankki on Rothschildien luoma Bank for International Settlements. Eliittipankkiirit päättävät kuka syö ja kuka ei, he kontrolloivat maailmaa. Heillä on jo valtava omaisuus, joten mikä on heidän lopullinen tavoitteensa? Luotettavien asiantuntijoiden mukaan se on maailmanvalta. En halunnut uskoa sitä, mutta haluni selvittää syy siihen mikä estää meitä kukoistamasta oli niin voimakas, että aloin tutkia väitettä. Jos tämä pieni ryhmä haluaisi kontrolloida maailmaa, mitä he tarvitsisivat saavuttaakseen sen? Heidän tarvitsisi kontrolloida rahaa, ja sen he jo tekevät. Heidän tarvitsisi kontrolloida energiaa, ja näin on jo. He kontrolloivat jo maatalousjättejä ja maaimankauppaa ja ostavat vesivarantoja ympäri maailmaa. Heillä on terveys taskussaan ja he yrittävät sabotoida luonnollisia vaihtoehtoja. Heidän tarvitsisi kontrolloida saamaamme tietoa ja sitä, kuinka me siihen reagoimme. Yhdysvalloissa internet, joka on suurin työkalumme kansalaisten järjestäytymiselle, ei tällä hetkellä ole sensuroitu, mutta sen avoimuutta vastaan hyökätään jatkuvasti joka suunnalta. Hallitukset, yritykset ja YK yrittävät kaikki saada sitä haltuunsa. Heidän täytyisi saada kansalaisten vastustus kuriin, ja ottaa heiltä pois heidän oikeutensa ja vapautensa. Kansalaisia pitäisi vakoilla ja seurata.

Ymmärsin, että voimakkaalla eliitillä oli lähes kakki valmiina maailman hallitsemiseen, sen kamalan tosiasian, että Isoveli ei ole tulossa, vaan se on jo täällä. Miten päästä vapaaksi heistä? Pieni ryhmä perheitä, erityisesti Rothschildit, Rockefellerit, Morganit, Carnegiet, Harrimanit, Schiffit ja Warburgit, eivät tosin kaikki heidän perheidensä jäsenet, ovat johtaneet ja kontrolloineet eliittiä jo sukupolvien ajan. Vuotaneet raportit vahvistavat, että he kokoontuvat ympäri maailman suljettujen ovien takana keskustelemaan hallituksista, armeijoista, rahoituksesta, talouksista, yrityksistä, lääketieteestä ja muusta. (Kuva erilaisista ryhmistä: Skull&Bones, Committee of 300, Bilderberg Group… ) Sitten kuin ihmeen kautta heidän suunnitelmansa alkavat toteutua. Osallistumisessa on 'tiedon hierarkia' ja yhtenä symbolina pidetään kaiken näkevää silmää. Se on dollarin setelissä, massaseurantaa suorittavien viranomaisten logoissa, brittien MI5:n logossa, ja jopa Israelin korkeimman oikeuden rakennuksessa, joka on Rothschildien suunnittelema ja rahoittama. Heillä on jo rahaa ja valta sen luomiseen, joten on todennäköistä, että heillä on joku muu päämäärä: maailman hallitseminen eli Uusi maailmanjärjestys. Hajota ja hallitse-strategia. Tavoitteena on sotilasdiktatuuri, jota eliitti pyörittää."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Onko mahdollista, että eliitti vain käyttää hyväkseen kriisejä maailmassa? Onko mahdollista, että he itse luovat niitä? Valitettavasti yli kymmenen vuotta kestäneissä tutkimuksissamme olemme tulleet siihen tulokseen, että he luovat itse kriisejä, että muutamalla pankkiirieliittiperhellä ja heidän poliittisilla ja korporatiivisilla kumppaneillaan on suunnitelma meidän muiden kontrolloimiseksi ja dominoimiseksi."

-David Icke sanoo: "Ihmiset ovat liian huolissaan siitä, mitä muut ajattelevat. Kun pääset siitä huolesta eroon, ymmärrät minkälaisessa 'vankilassa' olet elänyt. Oma kokemukseni sai minut ymmärtämään, kuinka helppo muita on manipuloida; heidän tarvitsee vain laatia yhteiskunnan normit, mikä on oikein ja mikä väärin, mikä moraalista ja mikä ei, hullua ja ei, hyvää ja pahaa, mahdollista ja mahdotonta. Jos sinä elät elämäsi eräänlaisella ongelmattomalla alueella, niin ihmiset jättävät sinut rauhaan, koska he pitävät sinua normaalina. Kun astut ulos tuolta ”ongelmattomalta alueelta”, ja alat olla yksilö, erilainen … mitä he ovat luoneet on valtava määrä 'vanginvartijoita', jotka käyvät niiden kimppuun jotka eivät pysy normien sisällä."

-Foster Gamble jatkaa: "Heidän suuri strategiansa maailman dominoimiseksi on jo laitettu käytäntöön, maailmaan muodostetaan unioneja, joissa maiden rajat katoavat ja joissa me olemme helpompia hallita. He ovat jo perustaneet Euroopan Unionin ja Afrikan Unionin, poliitikot Yhdysvalloista, Kanadasta ja Meksikosta The Security and Prosperity Partnership – tittelin alla ovat jo tehneet töitä Amerikan Unionin muodostamiseksi. Sitä on tehty jo vuosikausia ilman kansalaisten tai kongressin hyväksyntää. Aasian Unioni (Pacific Union) on myös jo tekeillä. Tässä organisaatiokartta globaalista tyranniasta:

Tässä kaksi Euroopan vaikutusvaltaisinta miestä puhuu siirtymisestä yhteen maailman hallitukseen:"

-Jean-Claude Trichet, Euroopan keskuspankin pääjohtaja sanoo puheessaan Council on Foreign Relationsin (CFR:n) tilaisuudessa: "On erittäin tärkeää, että meillä tässä uudessa omistamassamme globaalissa hallinnassa ovat mukana molemmat Atlantin puolet ja että asetamme samat säännöt samalla tavalla."

-Herman Van Rompuy, EU:n presidentti sanoo lehdistötilaisuudessa: "Vuosi 2009 on myös ensimmäinen maailmanhallituksen vuosi ja G20 on luotu keskellä talouskriisiä."

-Foster Gamble jatkaa: "Kansainvälisellä tasolla keskuspankkieliitti on perustanut valtavia organisaatioita politiikkaansa ajamaan, mukaan lukien Kansainvälinen kauppajärjestö WTO, Kansainvälinen terveysjärjestö WHO, Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF. John Perkins tietää henkilökohtaisesti, oltuaan niin sanottu talousagentti, kuinka pankit ja suuryritykset yhteistyössä hallitusten kanssa ovat valloittaneet maita ympäri maailmaa."

-[Ylen dokumenttielokuvassa esiintynyt] John Perkins (ks. Ylen Velkataakka ja talousagentin tunnustuksia), entinen talousagentti, sanoo: "Käytimme monia keinoja, mutta ehkä yleisin on se, jossa menemme maahan jossa on luonnon- ja muita varoja, kuten öljyä, joita yrityksemme Yhdysvalloissa haluavat ja järjestämme maalle valtavan lainan esimerkiksi Maailmanpankista tai jostakin sen sisarpankista. Lähes kaikki raha menee kuitenkin Yhdysvaltalaisille yrityksille kuten Bechtelille, Halliburtonille, General Motorsille, tai General Electricille tai vastaavalle, ei tuolle maalle itselleen, ja ne rakentavat valtavia infrastruktuureita tuossa maassa kuten valtateitä, satamia tai yrityspuistoja, jotka kaikki palvelevat vain rikkaimpia. Köyhät sitten vain kärsivät, koska nuo valtavat lainat on pakko maksaa takaisin, ja se merkitsee sitä, etteivät köyhät saa koulutusta tai terveydenhuoltoa, ja tuolle maalle jää käteen vain valtava velka. Mutta se on ollut heidän alkuperäinen tarkoituksensakin. Sitten lähetämme talousagentin tuohon maahan, joka sanoo heille: 'Te olette meille todella paljon velkaa, ettekä siis voi maksaa sitä. No, maksakaa sitten omasta nahastanne (give us a pound of flesh)'. Sitten kun heidän anti-amerikkalainen presidenttinsä on valittu, menemme hänen juttusilleen: 'Olen tullut kertomaan teille, että voin tehdä teidät ja perheenne erittäin rikkaiksi. Minulla on monta sataa miljoonaa dollaria tässä taskussa, jos pelaat meidän pussiimme. Jos et halua sitä tehdä, on minulla tässä toisessa taskussa ase, jossa on luoti sinun nimelläsi varustettuna siltä varalta, että päätät pitää presidentinvaalikampanjasi lupaukset ja heittää meidät ulos. Myy meille öljy-yhtiösi ja öljysi todella halvalla tai äänestä kanssamme seuraavassa YK:n äänestyksessä, tai lähetä armeijasi joukkoja meidän joukkojamme tukemaan, esimerkiksi Irakiin.' Näin olemme voineet rakentaa imperiumin maailmaan, ja siitä kuinka sen teimme ei tiedä kuin todella harva ihminen."

-Foster Gamble jatkaa: "Niin kuin moni muu, minä ajattelin, että globaali salaliitto maailman hallitsemiseksi ei toimisi, koska ihmiset yleensä eivät ole niin taitavia. Ajattelin etteivät he voisi saada suunnitelmaansa läpi tarvittavalla tarkkuudella ja sen salaten."

-Catherine Austin Fitts sanoo: "Moni toivoo että syy siihen miksi tämä tapahtuu on että hallituksemme on epäpätevä, ja että se on iso virhe, josta moni ei tiedä. Se on todellisuudessa mainio peitetarina sille, että he todellisuudessa tietävät minne ovat menossa. He ovat menossa sinne minne he haluavatkin mennä, ja ovat siinä menestyksellisiä."

-Foster Gamble jatkaa: "Silti ihmettelin sitä kuinka jotain noin suurta ja korruptoitunutta voidaan pitää salassa."

-David Icke sanoo: "Se on yksinkertainen malli, ja jos se ei olisi yksinkertainen se ei toimisi. Se voidaan selittää osiin jaetun pyramidin avulla. Jos katsot mitä tahansa organisaatiota tänään, oli se sitten suuryritys, yliopisto, salainen kerho tai hallitus,on ne kaikki rakennettu pyramidin periaatteella. Kuten CIA ja muut viranomaiset sanovat, on heillä tämä ns. vähäisimmän tiedon periaate (need-to-know), jossa ihmisille annetaan vain sen verran tietoa, että he voivat tuoda oman osuutensa työhön. Otetaan esimerkiksi pankki jossa pohjalla on pankkivirkailija. Hän ei tiedä mitä pankinjohtaja tietää koska pankkivirkailija tietää vain sen verran, että hän voi tehdä työnsä. Pankinjohtaja taasen ei tiedä mitä seuraavalla tasolla työskentelevä aluejohtaja tietää ja tekee eikä aluejohtaja tiedä mitä pääjohtaja tietää. Näin meillä on pyramidimainen malli, jossa vain huipulla olijat tietävät mikä pankin todellinen suunnitelma on ja mitä he ajavat takaa."

-Foster Gamble jatkaa: "Tällainen osiin jakaminen selittää sen, kuinka Manhattan Project, joka kehitti atomipommin toisessa maailmansodassa, pidettiin salassa vaikka siinä oli mukana 130.000 työntekijää."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Kun ensi kertaa katsoin heidän suunnitelmansa kokoa ja aikeita, minusta tuntui siltä, kuin minulla olisi ollut flunssa kaksi viikkoa. Mutta sitten se valkeni minulle: heillä on tällainen hyvin organisoitu suunnitelma ihmisten potentiaalin nujertamiseksi, mutta silti loistavuutemme näkyy niin monella alalla. Vaikka meitä on systemaattisesti johdettu harhaan ja tekemisiämme mitätöity, ovat monet löytäneet innovatiivisia ja kekseliäitä ratkaisuja lukemattomiin erilaisiin ongelmiin. Ei ole meidän vikamme ettemme huomanneet kuinka tarkoituksellinen ja järjestelmällinen heidän suunnitelmansa on: se on meille haaste."

-Foster Gamble jatkaa: "Katsoin sitä millaisen maailman tuo kontrolloiva eliitti on meille antanut. Minun oli pakko ajatella sitä millainen maailma olisi, jos heillä olisi täydellinen kontrolli kaikesta ja kaikista kaikkialla maan päällä. Tässä heidän uudessa maailmanjärjestyksessään pienen pienellä joukolla ihmisiä olisi täydellinen valta kaikkien elämässä. He käyttäisivät apunaan yksityisyyttämme loukkaavia seurantajärjestelmiä, eliminoisivat väkivalloin toisinajattelevat sekä pitäisivät ihmiset velan avulla vankeina. Kuvittele pieniä loistoa täynnä olevia saaria, joita kurjuuden meri ympäröisi.

Armeijan tehtävänä olisi suojella rikkaita köyhiltä. Olen nyt vakuuttunut siitä, että heidän lopullinen päämääränsä on todella hirveä, ja ettei mikään saa olla heille esteenä sen saavuttamiseksi. Vaikka se onkin yhdysvaltalaisille vaikeaa hyväksyä, ole nyt vakuuttunut siitä että globaalin eliitin suunnitelmaan kuuluu Yhdysvaltojen taloudellisen vakauden sekä itsenäisyyden tuhoaminen. Jos he onnistuvat romahduttamaan maamme, uskon että kansainvälinen eliitti tulee siirtämään yhdysvaltalaisten vallan ja tuottavuuden heidän yhden maailmanhallituksen diktatuuriinsa ottaen haltuunsa elämämme pala palalta. Ajatelkaapa sitä: me olemme nyt niin velassa, ettemme koskaan pysty sitä maksamaan, he ovat romahduttamassa dollarin ja aikovat korvata sen kansainvälisellä IMF-valuutalla. Tässä uudessa globaalissa elektronisessa valuutassa ei käytettäisi käteistä ja paine sen käyttöönottamiseksi on kova. Toteuduttuaan he voisivat pyyhkiä pois kenen tahansa ihmisen tai minkä tahansa ryhmän varat silmänräpäyksessä.

Nyt ensimmäistä kertaa historiassa on ehdotettu kansainvälisiä veroja sillä tekosyyllä, että estettäisiin ilmastonmuutos. Aivan kuten Troijan hevonen, tuo Kööpenhaminan ilmastokokouksessa vuonna 2009 ehdotettu sopimus vetosi meidän huoleemme ilmastosta piilottaen se tosiasian, että tämä ennennäkemätön hiilidioksidivero maksettaisiin Maailmanpankille, ja sen toteutumista valvoisi maailmanpoliisi. On olemassa keinoja ja myös selvä tarve vähentää saasteen määrää luomatta veropohjaa tyrannialle."

David Icke sanoo: "Jos haluat muuttaa yhteiskuntaa mutta tiedät, että jos teet sen avoimesti, tulet saamaan vastareaktion. Niinpä ei kannata tehdä sitä avoimesti. Teet niin sanotun ongelma-reaktio-ratkaisun (problem-reaction-solution), jossa ensimmäiseksi luot ongelman, oli se sitten terroristipommi, 911, valuuttakriisi, osakekriisi tai hallituskriisi, ja sitten kerrot kansalle oman versioisi siitä a) kuka sen teki, ja b) miksi. Tässä kohtaa tämä ongelma-reaktio-ratkaisu kaatuisi, jos meillä olisi media (tiedotusvälineet), joka olisi edes jollain tavalla tekemisissä tiedottamisen kanssa. Sen sijaan Yhdysvalloissa valtamedia on pr-toimisto hallituksen virallisen version jakamiseksi tapahtuneesta. Käytännössä ainoa lähde, josta kansa saa tietoa tapahtuneesta on valtamedia. Mitä ongelma-reaktio-ratkaisu taktiikan toisessa osassa nähdään, on reaktio todella, todella avainasemassa olemassaolevaan pelkoon.

He haluavat kansan sanovan hallitukselle: 'Jotain on tehtävä, näin ei voi jatkua, mitä aiotte tehdä asialle?', ja tämä mahdollistaa kolmannen vaiheen toteuttamisen, eli sen, että ne jotka alun perinkin loivat ongelman, liittävät kansan reaktion heidän valheelliseen tarinaansa ja sitten avoimesti tarjoavat ratkaisun siis ongelmaan, jonka he itse loivat."

-Foster Gamble jatkaa: "Idea tragedian käyttämisestä aseena, oli tuo tragedia sitten aito tai itse luotu, oli tärkeä auttamaan minua lopulta ymmärtämään kuinka pitkälle nuo ihmiset ovat valmiita menemään saavuttaakseen päämääränsä. On dokumentoitu tosiasia, että me (Yhdysvallat) menimme mukaan Vietnamin sotaan väärennettyjen raporttien avulla. Entinen puolustusministerimme Robert McNamara on tunnustanut, ettei venehyökkäystä Tonkinin lahdella todellisuudessa tapahtunut. Tuoreempi esimerkki on se, kuinka entinen presidenttimme George W. Bush käytti joukkotuhoaseita, joita ei ollut olemassa, tekosyynä Irakin valtaamiseen. Tällaisia taktiikkoja kutsutaan joskus valehyökkäyksiksi (false flag operation).

Yhä kasvava joukko ihmisiä uskoo, että 911 oli eliitin suunnittelema valehyökkäys, jonka tarkoituksena oli valmistella hyökkäys Lähi-itään, ottaa haltuun siellä olevat öljyvarat, sekä purkaa Yhdysvaltojen perustuslain takaamat oikeudet ja suojelun. Suuri osa siitä, mitä poliisivaltion muodostamiseksi tarvitaan, on itse asiassa jo paikallaan. Juuri nyt Yhdysvalloissa kuka tahansa meistä voidaan vangita ilman varoitusta tai syytä, meidät voidaan kidnapata, meitä voidaan kiduttaa ja meidät voidaan tappaa laillisesti, jos hallitus päättää, että se mitä teemme on uhka heidän suunnitelmalleen. Heidän ei tarvitse kuin pitää meitä epäiltynä heidän niin sanotussa 'sodassaan kauhua vastaan' (war on terror). Meitä seurataan yhä enemmän; vuonna 2010 Yhdysvalloissa oli yli 30 miljoonaa valvontakameraa kuvaamassa meitä. Kun osoitamme mieltämme, täytyy se tehdä näillä ”sananvapauden” alueilla. Alueita sananvapaudelle? Jokainen puhelu jonka teemme, jokainen sähköposti jonka lähetämme tallennetaan, ja se voidaan tutkia koska tahansa. Ajokortissamme ja passissamme on mikrosirut, jotka seuraavat jokaista liikettämme, ja nyt sairaalapotilaisiin laitetaan näitä samoja siruja. Itse asiassa Procter & Gamble, sukuni yritys, kehitti nämä sirut. Ne tehtiin alun perin tuotteiden seurantaan. Niitä tarjotaan aina auttamaan ihmisiä tai helpottamaan heidän elämäänsä, mutta kuten CIA:n apulaisjohtaja James Monnier Simon on sanonut, ne on vain keinoja saada ihmiset hyväksymään sirut, että saataisiin koko kansa sirutettua, että heitä pystyttäisiin paremmin seuraamaan ja kontrolloimaan. Nämä tahot, jotka meitä kontrolloisivat ja he tekisivät sen USA:n avaruuskomentokeskuksen avulla, ovat tehneet jo suunnitelman nimeltään 'koko spectrumin kattava dominointi' (Full spectrum dominance). Jo pitkälle kehitetyn sateliittiseurannan ja keskitetyn energian aseiden sekä lasereiden avulla he pystyvät löytämään toisinajattelijat missä tahansa maapallolla. Uskon että he haluavat käsitellä tehokkaasti ongelman mahdollisen vastustuksen suhteen. FEMA:n keskitysleirejä ja junanvaunuja joissa on kahleet matkustajia varten on viimeaikoina rakennettu tai kunnostettu ympäri Yhdysvaltojen. Viranomaiset ovat nimenneet tämän 'varautumiseksi joukkoepidemioiden ja kansalaislevottomuuksien varalta'.

On vielä yksi huolestuttava asia tässä globaalin dominoinnin suunnitelmassa, jonka haluan jakaa kanssanne. Tämä oli minulle kamala aihe käsitellä, mutta ilman sitä meidän tutkimuksemme olisi vaarallisen puutteellinen, ja meidän strategiamme ratkaisuja varten olisivat sitä myös. Tutkimuksissani tulin siihen tulokseen, että heidän suunnitelmaansa kuuluu myös maapallon väestön määrän raju vähentäminen. Kuulostaa sairaalta mutta asiaa ajateltuani tajusin, että heidän olisi paljon helpompi onnistua tässä täydellisen kontrollin saavuttamissuunnitelmassaan, jos ihmisiä olisi vähemmän. Joka kerta kun ajattelin etteivät he sitä tekisi, huomasin lopulta olevani väärässä. Löysin hämmästyttäviä dokumentteja siitä, että eugeniikka on yksi heidän suunnitelmansa keskeisiä aiheita. Eugeniikassa keskitytään siihen kuka saa elää ja kuka ei. Sterilisointi on yksi kamala tapa jolla tätä salaista suunnitelmaa toteutetaan. Vuonna 1904 Carnegien perhe rahoitti yhtä ensimmäisistä eugenics laboratorioista Long Islandilla New Yorkissa. Rockefellerit ovat rahoittaneet värillisten ihmisten pakollista sterilointia ja he perustivat Kaiser Wilhelm instituutin Saksassa edistääkseen paremman rodun suunnitelmaansa, jonka Hitler myöhemmin kopioi. Vuonna 2007 Yhdysvaltojen maatalousministeriö USDA yhdessä Yhdysvaltojen sisäisestä turvallisuudesta vastaavan Homeland Securityn kanssa rahoitti projektin, jossa oli tarkoitus lentoruiskuttaa 7 miljoonan ihmisen asuttama alue Pohjois-Kaliforniassa. Sen jälkeen kun kansalaiset olivat kokoontuneet yhteen vastustamaan suunnitelmaa oli viranomaisten pakko paljastaa, että ruiskutettavissa aineissa oli lukemattomia myrkkyjä jotka aiheuttavat sairauksia ja vaikeuttavat ihmisten lisääntymistä. Onneksi ihmisten vastustus sai projektin pysäytettyä. Yhdysvaltojen hallitus on jäänyt kiinni yli 30 kertaa siitä, että se on salaisissa kokeiluissa testannut myrkyllisten kemiaalien vaikutusta omiin kansalaisiinsa. Uhreina on ollut sotilaita, vankeja, alkuperäiskansoja, sekä kokonaisia kuntia ja kyliä. Salaisia naisten ja lasten massasterilisointeja yleensä salaisia lisäaineita rokotteissa käyttäen on paljastunut Brasiliassa, Puerto Ricossa, Nicaraguassa, Meksikossa ja Filippiineillä. John d. Rockefellerin Population Councel, The U.S. Department on Education, Health and Welfare (jossa Nelson Rockefeller oli johdossa), sekä Rockefellerien perustama Maailman terveysjärjestö ovat olleet näistä projekteista vastuussa. Novartis ja Syngenta yhdessä Yhdysvaltojen maatalousministeriön USDA:n ja puolustusministeriön kanssa ovat testanneet ihmisissä miehiä steriloivaa maissia. Tätä projektia he kutsuivat ”keinoksi auttaa maailman ylikansoittumista”. Lista on todella pitkä. Juuri nyt globaali hedelmällisyys on jyrkässä laskussa.

Olen vakuuttunut siitä, ettei se ole sattumaa. Minulle maailman väestön vähentämisen suunnitelman mahdollisen olemassaolon hyväksyminen ja tutkiminen oli kriittistä kokonaiskuvan saamiseksi ja vastakeinojen kehittämiseksi. Tiedän että se saattaa kuulostaa hullulta, mutta kuvittele itsesi vuoden 1932 Saksaan. Jos kertoisin sinulle että seuraavan vuosikymmenen aikana miljoonia ihmisiä tapettaisiin, pitäisit sitä varmaan mahdottomana. Kuka tekisi jotain sellaista? Tältä väestön vähentäminen näyttää tänään:

Olen vakuuttunut siitä etten liioittele asiaa. Voinko olla väärässä? Ehkä, mutta mitä jos en olekaan? Olemme tärkeässä tienhaarassa ihmisen evoluution tiellä. Yksi tie vie kohti tyranniaa ja mahdollista itsetuhoa ja toinen kohti rauhanomaista terveellistä sivilisaatiota, jossa jokaisen maapallon ihmisen oikeuksia ja vapautta kunnioitetaan. Lähteäksemme kohti tuota päämäärää, on sinun ja minun tehtävänä raivata sille tie. On aika sanoa 'Nyt saa riittää!', on olemassa toinen keino. Uskon että yhdessä meillä on tieto, resurssit ja ratkaisut tuon haasteen vastaanottamiseksi."

Solutions:

-Foster Gamble jatkaa: "Olemmeko sitä miksi eliitti meidät kuvittelee? Tyhmiä ja ahneita olioita, jotka omillaan turvautuisivat väkivaltaan ja ajautuisivat kaaokseen niin että meidän omaksi parhaaksemme eliitin pitää itsensä nimeämänä ottaa valta haltuunsa? Vai olemmeko luonnollisesti huolehtivaisia ja välittäviä? Uskon että kun ihmiset ovat terveitä ja heillä on kaikki tarpeellinen selviytyäkseen pystymme luomaan maailman, jonka perustana on vapaus, yhteisvastuu ja myötätunto, maailma jossa kaikki voivat kukoistaa (thrive).

Eliitin suunnitelma on seurausta tuhoisasta maailmankatsomuksesta, ja perustuu siihen väärään uskoon, ettei maailmassa ole tarpeeksi kaikille, että jotkut ansaitsevat enemmän kuin muut, ja että heidän oma turvallisuutensa riippuu siitä, että he kontrolloivat meitä muita. Heidän näkemyksensä perustuu puutteeseen ja pelkoon. Vaikka heillä onkin todella paljon valtaa, uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit eivät voi toteuttaa kamalaa visiotaan ilman meidän suostumustamme. Pysäyttääksemme heidät, tehdäksemme heidän suunnitelmastaan käyttökelvoton meidän tarvitsee herätä ja toimia.

Tohtori Elisabeth Sahtouris, evoluutiobiologi, sanoo: "Tämä on viimeinen yrityksemme tässä evoluution vaiheessa. Käytän esimerkkinä perhosen toukkaa. Se on erittäin tuhoava ja syö 300 kertaa painonsa verran päivässä kunnes se on niin turvoksissa, että se alkaa roikkua kasvista ja nukahtaa. Sitten sen iho kovettuu, sen kehosta tulee itse asiassa ravintorikas soppa jolla se ruokkii kehittyvää perhosta. Mutta mielenkiintoista on, että vanha ja uusi ovat olemassa yhtä aikaa jonkin ajan. Meidän hallituksemme on epätoivoinen yrittäessään kontrolloida Lähi-idän öljyä ja kannustaen ydinvoiman käyttöä ja muita. He kyllä tietävät että se ei ole oikein, mutta heidän mielestään heidän täytyy suojella itseään, se on heidän työnsä. Ja jos sinä rakastat perhosia, et sinä tallo sen toukkia. Ei heidän vihaamisestaan ole mitään hyötyä. Jos sinä haluat vaihtoehtoisia energiamuotoja, et sinä pyydä oljyjättejä niitä tarjoamaan. Meidän täytyy tehdä se itse, vakuuttaa ihmiset niiden hyödyistä.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Saattaa näyttää siltä, että tässä korttipelissä hallitsevalla eliitillä on kaikki kortit, mutta meillä on myös omamme. Puhutaan ensin numeroista. Hyvin harva ihminen on oikeasti mukana toteuttamassa tätä suunnitelmaa yhdestä maailmanhallituksesta. Suurin osa heidän auttajistaan ei tajua sitä, missä he oikeasti ovat mukana. Omien laskelmieni mukaan Yhdysvalloissa meitä on yli miljoona kertaa enemmän kuin tuon suunnitelman todellisia suunnittelijoita. Luontoaktivisti ja yrittäjä Paul Hawken arvioi, että sosiaalista hyvinvointia ja ympäristöä puolustavia järjestöjä on yli miljoona ympäri maailman ja ne muodostavat kaikkien aikojen suurimman sosiaalisen liikkeen. Kun nuo järjestöt liitetään toisiinsa elektronisesti, saadaan siitä historian vahvin. Toinen etu puolellamme on, että eliitin kaikki vallan keskukset vaativat meidän osanottomme. Jos tarpeeksi moni meistä vetää pois tukensa, ei heidän suunnitelmansa voi toimia. Tämä pätee keskuspankkeihin, armeijaan, valtamediaan, hallituksen ja muuhun. Seuraten Mahatma Gandhin ja Martin Luther Kingin oppeja, meillä on valta väkivallattomaan osallistumattomuuteen. Muiden elämän dominointi vaatii suunnattomia määriä energiaa, keinoja ja pettämistä, mutta vapauteen pyrkiminen taasen on evoluution mukaista.

Vandana Shiva, fyysikko ja oikeudenmukaisen ympäristön puolustaja sanoo: ”Intiassa meillä on tuhansia kyliä, jotka ovat nyt vapauden alueita. Me emme hyväksy patentteja, me emme tee yhteistyötä niiden kanssa. Me emme hyväksy kemikaaleja emmekä GMO-kasveja vaarantamaan ekosysteemejämme. Meidän vapaudenliikkeemme on vapautta kaikille lajeille, ei vain ihmisille. Ajatuksemme leviää myös Euroopassa GMO-vapaiden alueiden muodossa: 90% Italiasta ja 90% Itävallasta on GMO-vapaita. Vapausalueita on siementen ja ruoan ja muiden ympärillä. ”

-Foster Gamble jatkaa: ”Boliviassa vapausliike valtasi kadut ja ihmiset hakkasivat innoissaan patoja ja kattiloita ja saivat pysäytettyä suuryritysten yrityksen ottaa haltuunsa heidän vesivarantonsa. Vaikka valtamedia jättää nämä menestystarinat usein kertomatta, lukemattomia ilmestyy ympäri maapallon."

(Elokuvassa näytetään esimerkkejä:

 

-Foster Gamble jatkaa: ”Päätin olla tekemättä tätä elokuvaa, ennen kuin minulla oli keinot tämän kriisin päihittämiseksi. Nyt se onnistuu internetin avulla.”

-Kimberly Carter Gamble sanoo: ”Käytimme vuosia nettisivumme kehittämiseen. www.thrivemovement.com . Sieltä löydät kaiken strategioineen ja taktiikoineen ja voit myös ottaa yhteyttä muihin.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Kaikki elokuvassa esittämämme faktat on puolueettomasti tarkastettu ja ne löytyvät nettisivultamme. Sieltä löydät myös listan vaihtoehtoisista medioista, joita me suosittelemme ja mm. keinoja maailman talouden dominoinnin lopettamiseksi; meidän täytyy lopettaa suurien pankkien tukeminen ja lakkauttaa Yhdysvaltojen keskuspankki Federal Reserve, lopettaa sen tukeminen verorahoilla, sallia vaihtoehtoisten valuuttojen kehittäminen ja itsenäisten pankkien syntyminen sekä kieltäytyä kansainvälisistä veroista. Olemme monesti keskittyneet Yhdysvaltoihin, koska itse tunnen sen paremmin, mutta ongelmat ja ratkaisut niihin ovat monesti globaaleja.”

-Kimberly Carter Gamble sanoo: ”Tässä muutama todella merkittävä keino, jotka eivät vie paljon rahaa eivätkä aikaa: 

 • Tutki ja ota selvää asioista, ole yhteydessä muihin ja jaa tietoa.
 • Käytä ja talleta rahasi paikallisiin pankkeihin. Osta ja sijoita vastuullisesti, jokainen dollari (ja euro) lähettää viestin.
 • Liity liikkeeseen, joka ajaa Federal Reservin lopettamisen asiaa ja auditoi sitä. Yhdysvaltojen yksityinen keskuspankki ryöstää meitä.
 • Liity liikkeisiin, jotka pitävät nettiä reiluna ja avoimena.
 • Tue riippumatonta mediaa, hanki tietosi eri lähteistä ja mieti sitä kuka uutisesi rahoittaa. Tue luomuviljelyä ja vastusta GMO:ta.
 • Liity rehellisiä vaaleja kannattaviin liikkeisiin, jotka ottavat huomioon myöhemmin tarkistettavissa olevat paperille kirjoitetut äänet sekä sen selvittämisen, kuka eri vaalikampanjat on rahoittanut. Kansanedustajamme voivat olla meille vastuussa vain, jos yritykset lopettavat heidän rahoittamisensa.
 • Aja uuden ja uudistuvan energiateknologian ja sen tutkimisen asiaa ja auta vapaata energiaa saamaan äänensä kuuluviin; se muuttaa planeettamme energiadynamiikan nopeammin kuin koskaan historiassa on tapahtunut.
 • Allekirjoita kriittisiä adresseja ja kansalaisaloitteita, se on keino kerätä voimia yhteen ennen kuin asioita muutetaan. Kuvittele miljoonia meitä ajamassa yhteistä asiaa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Uskon että potentiaalimme selvä ymmärtäminen on yhtä tärkeää, kuin sen mikä estää sen täyden käytön. Niinpä haluan sinun kuvittelevan mahdollisen tulevaisuuden maailman. Se on maailma, jonka Eliitti haluaa pitää sinulta ulottumattomissa , mutta joka meidän on kuitenkin mahdollista saavuttaa. Me voimme luoda maailman, jossa ihmiset voivat kukoistaa, jossa tunnemme olomme turvallisiksi, jossa ilma ja vesi ovat puhtaita. Siellä yhteisömme voivat itse tuottaa puhtaan energiansa ja ruokansa ja kauppaa käydään avoimesti ja rehellisesti. Sen sijaan että keskitytään rangaistuksiin, oikeusjärjestelmä auttaa ihmiset takaisin raiteilleen ja korvaa heidän menetyksensä. Vakuutukset maksavat lääkäreille siitä, että he pitävät ihmiset terveinä. Koulutus on vapaaehtoista ja palvelee ihmisiä eikä yrityksiä. Saamme rehellistä tietoa riippumattomalta medialta. Ei ole [yritys- ja maatalous-] tukia eikä [pankkien] pelastuspaketteja. Kuvittele rehellinen rahajärjestelmä, jossa ei juurikaan makseta veroja ja sähkö- ja polttoainekustannukset ovat alhaiset. Sinulla on mahdollisuus maksaa talosi ja autosi ja säästää rahaa ja sijoittaa sitä. Nautit enemmän vapaudesta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Ja saat kaiken tämän samalla tai pienemmällä määrällä työtä kuin nyt. ”

-Catherine Austin Fitts jatkaa: ”Kuvitellaan että aloittaisin yhteisrahaston naapuristooni, ja jokaisella naapurilla olisi yksi osake. Samalla kun he parantaisivat elinympäristöään, heidän osakkeensa arvo kohoaisi. He tienaisivat samalla kun heidän lapsensa kasvaisivat turvallisemmin ja estäisivät maapallon tuhoa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Tämä visio kukoistavasta maailmasta perustuu niin kutsumaamme 'vapauden näkökulmaan' (liberty perspective). Tätä lähestymistapaa korostaa yksinkertainen periaate: rikkomattomuus (non-violation). Kenelläkään ei ole lupa häiritä sinua tai rikkoa kotirauhaasi etkä sinä saa häiritä ketään tai rikkoa kenenkään oikeuksia paitsi rehellisesti itseäsi puolustaessasi. Tämä on ainoa sääntö josta kaikki ihmiset, joiden kanssa ole asiasta keskustellut, ovat samaa mieltä. Itävaltalainen ekonomi Ludvig von Mises on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Hän kehitti kokonaisen filosofian ja taloudellisen järjestelmän, joka perustuu ei-väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Häntä motivoi se, että hän oli nähnyt kommunismin ja fasismin kauheudet Euroopassa ja hän käytti elämänsä oikeudenmukaisen elämäntavan löytämiseen. Hän huomasi että nuo järjestelmät, samoin kuin sosialismi ja jopa demokratia, erehtyen olettavat ihmismassojen tai ryhmien oikeuksien olevan tärkeämpiä kuin yksilöiden oikeuksien. Olin aikaisemmin itse sitä mieltä, että on tärkeämpää ottaa huomioon ryhmän tarpeet kuin yksilön tarpeet, mutta tutkittuani asiaa tarkemmin huomasin, ettei se menekään niin. Ryhmien hyvinvointiin vedoten hallitukset ovat puolustelleet tarpeitaan suurimpaan osaan sodista ja ihmisten tappamisista sekä oikeuttaneet maapallon tuhoamista. Yli 200 miljoonaa ihmistä tapettiin pelkästään 1900-luvulla. Kuinka siis tuon rikkomattomuusperiaatteen omaksuminen muuttaisi asiat? Se vaatisi lähtökohtaisesti viallisen järjestelmämme täydellistä muutosta, ja vain silloin todellakin jokaisella olisi mahdollisuus kukoistaa ja onnistua. Jotta voimme omaksua tällaisen rikkomattomuuden periaatteen, on tarpeen rehellisesti tutkia historiaamme, koska terveellistä järjestelmää ei kannata rakentaa epäterveen päälle. ”

-Intiaanien oikeuksia puolustava johtava asianajaja Daniel Sheehan sanoo: ”Meidän täytyy tutkia kaikkein perustavimpia oikeuksien loukkauksia, joiden perustalle maamme [Yhdysvallat] syntyi. Puhun ihmisten maiden takavarikoimisesta ja naisten ja lasten teurastamisesta. Se oli jotain niin kamalaa, että uskomme tapahtuneen ymmärtämisen olevan olennaista asioiden korjaamisen saavuttamiseksi.”

 

 

-Entinen Alaskanintiaanien heimopäällikkö Evon Peter sanoo: ”Yhdysvaltojen ja Pohjois-Amerikan historiassa on allekirjoitettu yli 500 sopimusta alkuperäiskansojen kanssa ja jokaista sopimusta on rikottu. Uskomattomia määriä rahaa on tehty alkuperäiskansojen luonnonvaroilla ja yhtiöt ja Euroopan valtiot tienaavat vuosittain miljardeja dollareita niillä.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Sen maailman saavuttaminen, josta olen puhunut vie aikaa ja tulee vaatimaan asenteiden muuttamista ja paljon työtä ja rohkeutta. Se olisi kuitenkin todella merkittävä lahja tuleville sukupolville. Emme voi tehdä kaikkea samanaikaisesti, ja siksi olenkin suunnitellut kolme toisiaan tukevaa vaihetta tässä ratkaisujenlöytämisprosessissa. Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään olemassa olevien järjestelmien integriteetin luomiseen. Jos puolitamme puolustusmenomme, se olisi silti suurempi kuin muun maailman puolustusmenot yhteensä. Sen saavuttaminen ja yksityisen keskuspankkimme lakkauttaminen vapauttaisi yli biljoona dollaria vuodessa. Se riittäisi koko maailman asukkaiden ruokkimiseen, sosiaalisten asioiden järjestämiseen ja ympäristömme puhdistamiseen. Monet uskovat että nälänhätä ja köyhyys ovat väistämättömiä, mutta sotaan verrattuna köyhyyden poistaminen ja ympäristön palauttaminen alkuperäiseen tilaansa on halpaa. Lester Brownin Earth Policy instituutin mukaan koko maailman luonnontilan palauttaminen ja kaikkien sosiaalisten päämääriemme saavuttaminen maksaisi 200 miljardia dollaria vuodessa. Mutta tämä vaihe ei ole viimeinen tavoite tässä vapauden näkökulmassa. Samalla kun ensimmäinen vaihe sisältää paljon samoja tavoitteita kuin tyypillisessä liberaalien ja demokraattien suunnitelmassa, toisessa vaiheessa on paljon samaa kuin konservatiivien perinteisessä maailmankuvassa. Toisessa vaiheessa rajoitamme hallituksen roolia yksittäisen ihmisen suojelemisessa, ja restauroimme asioita, jotka ovat yhteisiä kuten ekosysteemit ja radiotaajuudet joita käytämme kommunikointiin. Sitä mukaa kun järjestelmämme integroituu yhä enemmän ja rahamme vakautuu, ihmisillä on enemmän rahaa jolla kontrolloida kaikkea, joka heihin vaikuttaa. Kolmas vaihe kasvaa siitä lisääntyvästä vapaudesta, jota vaiheet yksi ja kaksi ruokkivat sillä ihmisillä on enemmän rahaa ja aikaa. Ei ole olemassa pakollisia veroja eikä siten pakollista hallitsijaa. Mikään organisaatio ei ole yksin vastuussa lainvalvonnasta, on sääntöjä muttei niiden ”pakottajia” (there are rules but no rulers). Yksilöiden oikeuksien vahva suojeleminen tulee olemaan avainasemassa toisistamme riippuvassa elintavassamme. Voimme olla erilaisia mutta läheisiä samanaikaisesti. Niin utopistiselta kuin tämä kaikki saattaa kuulostaakin aluksi, olen innoissani nähnyt kuinka paljon käytännöllistä ajattelua on käytetty vaikeidenkin asioiden selvittämiseksi esimerkkeinä terveydenhuolto, rikollisuus ja koulutus. Nämä kolme vaihetta vahvistavat parhaimmat asiat sekä liberaalien, että konservatiivien näkökulmasta ja nuo näkökulmat ovat jakaneet meitä jo niin kauan. Nyt meillä on mahdollisuus sopia asioista aivan uudella tasolla, koskemattomuussäännön ympärillä. Kolmas vaihe kannustaa ihmisiä tekemään aloitteita ja motivoi heitä ja kunnioittaa kaikkien meidän oikeuksiamme. Torus antaa meille pohjan yhteiskunnalle, joka perustuu loukkaamattomuuteen, yhdentymiseen ja kokonaisvaltaisuuteen. Se suojelee sitä mikä toimii ja siinä on sisäänrakennettu palautemekanismi joten se korjaa itseään ja innovoi tasapainon säilyttämiseksi. Me voimme käyttää näitä ja muita Toruksen dynamiikkoja ihmisten sosiaalisten järjestelmien . Uskon vahvasti että toimiminen yhteistyössä fundamentaalisen energiamallin kanssa jokaisella tasolla fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella, ihmistenvälisellä ja ympäristöllisellä on lopulta rakkauden taidetta, tiedettä ja juhlaa. Ja sitä olemme täällä oppimassa. Fundamentaalinen näkemys meidän toisiimme kiinnittyneisyydestä muutti oman tapani lähestyä kaikkea. Omassa elämässäni löysin tämän filosofian käytännön näytön vanhassa ei-väkivaltaisessa taistelulajissa Aikidossa. Se tarjoaa vahvaa ohjausta siitä, kuinka vastata tehokkaasti ja ilman väkivaltaa maailmanhallinnan suunnitelmaan (global domination agenda). Aikidon perustaja Morihei Ueshiba opetti, että meidän täytyy imitoida atomien liikettä galaksissa. Samoin kuin vapaan energian teknologia yhdistyy torroidaaliseen malliin päästäkseen käsiksi rajoittamattomaan energiaan, Aikido eli harmoninen tapa yhdistyy hyökkääjän energian kanssa uudelleenohjaten sen rauhalliseen ratkaisuun.”

 

”Aikido ei ole tekniikka vihollista vastaan taistelemiseksi tai hänen lyömisekseen. Se on keino luoda rauhaa maailmassa ja tehdä ihmisistä yksi perhe. Morihei Ueshiba, Aikidon perustaja”

 

-Foster Gamble jatkaa: ”Gandhi ja King sovelsivat näitä väkivallattomia periaatteita taloudellisilla ja sosiaalisilla tasoilla. Jos vastaamme väkivallalla tähän maailmanhallinnan suunnitelmaan muutoin kuin itsepuolustukseksi, se jatkaisi vain vanhaa ’me heitä vastaan’ ajattelutapaa ja vain antaisi heille lisää tekosyitä ottaa käyttöön vahvempia poliisivaltioiden keinoja. Uskon että on erittäin tärkeää moraalisesti ja strategisesti, että valitsemme ei-väkivaltaisen tien. Toruksessa on toinen näkökulma jolla on syvä merkitys siihen, kuinka reagoimme edessämme oleviin haasteisiin. Se on jokaisen torroidaalisen järjestelmän keskustassa vallitseva täydellinen tyyneys, niin sanottu nollapiste. Uskon että sinä ja minä, kuten jokainen muukin elävä olento, olemme Toruksen energiakenttiä. Meillä on kaikilla tyyni keskus, ja kytkeydymme toisiimme ja elävän maailmankaikkeuden rajattomaan tietoisuuteen. Vaikka hyödynkin suuresti muiden kokemuksista ja vaikka päivittäinen palaute siitä, mitä maailmassa todella tapahtuu onkin tärkeää, ymmärrän nyt, että meidän ensisijainen kompassimme on meidän jokaisen oma sisäinen ohjauksemme. Sitä mukaa kun opimme hiljentämään melua, ja vahvistamaan sisäistä signaaliamme, voimme paremmin kuulla äänen, joka luonnollisesti tietää ja tarjoaa viisasta ohjausta.”

Kirjailija Angel Kyodo Williams sanoo: ”Meillä on kokonainen sisäinen elämä, eloisa sisäinen elämä, joka on todellinen navigaattori sille polulle jonka otamme ulkopuolella … meidän vaikutuksemme kaikkeen muuhun ei ole lähellekään niin merkityksetöntä kuin itse kuvittelemme”

-Lääkäri ja kirjailija Deepak Chopra sanoo: ”Parantaaksemme maailmaa, meidän täytyy alkaa kertoa toisenlaista tarinaa sekä itsellemme että muille. Sitten voimme alkaa vaikuttaa muuhun maailmaan.”

Evoluutiobiologi tohtori Elisabet Sahtouris sanoo: ”Ihmiskunta on juuri nyt erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa evoluutiossaan, jossa siirrymme nuorille lajeille tyypillisestä aggressiivisesta kilpailutavastamme kypsempään yhteistyötä kannustavaan elintapaan. ”

Democrary Now liikkeen ja televisiokanavan juontaja Amy Goodman sanoo: ”Maassamme ei ole epäilystäkään siitä, etteikö raha kertyisi yhä harvemmalle. Ja ne joilla on paljon valtaa puolestaan keskittävät valtaa yhä enemmän. Mutta on olemassa voima joka on vahvempi ja se on kansan voima.”

-Concious Evolution säätiön johtaja Barbara Marx Hubbard sanoo: ”Kun katsomme tämänhetkistä kriisiä, on hyvin helppo lakata rakastamasta rakkautta. On niin helppo tulla pessimistiseksi ja toivottomaksi , mutta minun näkökulmastani kriisi on kypsynyt siihen pisteeseen, että olemme joukkoheräämisen partaalla ja se tunne sisälläni antaa minulle elinvoimaa nähdä sen , että huolimatta siitä kuinka pieneltä se mitä teen näyttää minulle näiden valtavien ongelmien edessä, ei impulsiivinen evoluutio ole pientä. Ja kun se on kaikissa jotka heräävät, on se valtavaa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Ja sitä mukaa kun yhä useampi meistä herää, liittyy muihin ja uskaltaa puhua ääneen, suunnitelma maailmanvallasta paljastuu. Keksimme ratkaisuja jotka voivat luoda maailman jota niin haluamme ja jonka ansaitsemme. Kautta historian aina kun ihmiset ovat tunnistaneet tyrannian joka nostaa julmaa päätään he ovat tulleet yhteen ja puolustaneet vapautta. Olen varma siitä, että ihmiskunta tulee katsomaan taaksepäin tähän aikaan ja olemaan ylpeitä siitä, että nähtyämme ongelmat aloimme toimia.

Kiitos siitä että tulitte tälle matkalle meidän kanssamme. Olen vakuuttunut siitä, että meillä on se mitä selviytymiseen ja kukoistamiseen vaaditaan. Tehdään siitä totta.”

 

Linkkejä

Blokkimedia (Backup)

murkut.org

censored.news

zerohedge.com

phibetaiota.net

globalresearch.ca

whatreallyhappened.com

naturalnews.com

 

Uutisia

Mukana on myös uutisia Kiinaa koskien. Hillary ja kumppanit ovat "tehneet töitä Kiinalle".

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä ja hänen sivustonsa: phibetaiota.net

QAnon = Trump&Co

PrayingMedic tässä tai tässä

In Pursuit of Truth

Jatkuvasti päivittyvä sivu vilpittömistä "suomalaisista" uutisista:

murkut.org

 

 

- Kaikki liittyy kaikkeen -

 

Maaliskuussa 2020 avaamani Twitter-tili tässä.  (Lukeminen ei vaadi tiliä)

 

Uutisia: 

 

26.6.2020:

Mitä kaikkea Soros rahoittaa? Kuinka hän linkittyy Antifa/BLM-mielenosoituksiin? Aiheesta etusivulla.

19.5.2020

Uutistoimituksemme on jäänyt kesälomalle. Mukavaa kesää!

16.5.2020:

Twitteristä:

This is why Dems don't want us using it. They NEED prolonged shutdown. "An international poll of more than 6,000 doctors released Thursday found that the antimalarial drug hydroxychloroquine was the most highly rated treatment for the novel coronavirus." Artikkeli tässä

Twitteristä:

The House (Democrats) just passed a $3 Trillion dollar stimulus bill:

 • Direct stimulus payments to illegal immigrants
 • Nationwide Mail-in voting
 • Eliminate state voter ID requirements
 • Bailouts for broke, blue states

Donald Trump ei ole ”uusi Kennedy”

Contact Tracing Group Funded By Soros and Gates, Has Chelsea Clinton on Board What Do These Investigators Really Want?

Hackers 'who stole secret files from celebrity lawyer DOUBLE their ransom to $42million and threaten to reveal "dirty laundry" on Donald Trump'

TRUMP SAYS MILITARY WILL BE MOBILIZED TO DELIVER CORONAVIRUS VACCINE BY END OF YEAR

Greta! – Nyt COVID-19 asiantuntijana CNN-uutiskanavalla

Edellisen uutisen CNN:n paneelin juontaa satanisti Gloria Vanderbiltin kasvatti Anderson Cooper (kuvassa veljensä ja äitinsä kanssa - Huomaa symboliikka):

Tautikuolleisuus Yhdysvalloissa (huomaa kuinka taudit olivat jo melkein kadonneet, kun rokotteet tulivat):

Lisää rokotekäyriä tässä.

Koronavirushuijauksesta lisää tietoa: Plandemic dokumenttielokuva, osa 1: Judy Mikovitsin haastattelu (tekstitetty suomeksi)

WHO:lla suunnitelma toiselle pandemialle syksyllä: Second Pandemic Exercise Planned by September 2020 (Tai tässä)

Numerot kertovat: Mitä enemmän rokotettuja, sitä enemmän Covid-kuolemia

David Icke paljastaa koko petoksen VIDEO SUOMENKIELINEN

Newsweek: THE ANTI-VAXXERS ARE WINNING THE BATTLE ON FACEBOOK

Kohta vapautuu totuus rokotteista: Faktantarkistaja kypsyi Facebookiin – Kamelin selän katkaisi painostus äärioikeistolaisen puolueen julkaisuista

Totuus rokotteista dokumenttielokuvien sarjan osa 9 - WHO jää kiinni valehtelusta viikko rokotemainoksensa jälkeen - Google (= YouTube) omistaa rokotevalmistajia, ja sensuroi tietenkin kaikkea sen liiketoimintaa heikentävää materiaalia

Bill Gates 'hyväntekeväisyys', miljardöörien lupaukset ja lääketeollisuus

Bill Gates – Philanthropist or Eugenicist?

Suomen uutiset: Yhdysvalloissa velloo Obamagate

Hydroxychloroquine–Number Of Prescriptions Explodes In France

Sivusto, joka taltioi sensuroituja videoita

12.5.2020:

Declassified Doc Exposes FBI Spy Saying Israeli Mossad Spies Need To Be F**king Kicked Out Of USA, Executed

Kiina rankaisee niitä, jotka haluavat tietää totuuden siitä, mistä Covid alkoi: Futures Slide After China Punishes Australia Over Coronavirus Origin Probe, Bans 35% Of Beef Imports

HR 6666: Illinois Democrat Introduces $100 Billion Contact Tracing Bill

Jon Voight Praises ‘True Patriot’ Trump: ‘This Is a Man Who Took on Evil’

 investigation

Trump claims Obama committed 'biggest political crime in American history'

Court: Netanyahu trial will not be aired live

NBC Admits It Spread Disinformation About Attorney General

 

8.5.2020:

Tässä siitä, mitä seuraa kun Covidseuranta-appsi otetaan käyttöön (ei-toivotut kansalaiset ja/tai heidän lapsensa viedään "putkaan"):

Covid: Kaliforniassa tartunnan saaneet lapsesi viedään eristykseen - Ja kaikki muutkin ei-toivotut, koska testi on kelvoton Tanzanian presidentti: Lammas, hedelmä ja vuohi sairastavat testin mukaan Covidia

Video (2:22): Covid : Kaliforniassa aloitetaan tartunnansaaneiden [lastenkin] pakkoeristäminen

Video (51:55): ABC-televisiokanava raportoi: 2 lääkäriä USAssa paljastavat Covid huijauksen - YT poisti

7.5.2020:

Facebook removes accounts affiliated with QAnon

The Effect of Chloroquine, Hydroxychloroquine and Azithromycin on the Corrected QT Interval in Patients with SARS-CoV-2 Infection

6.5.2020:

Kiinassa Covidin vuoksi keskeytetty ristien poistaminen jatkuu: 

Kommunismi selitettynä kuudessa minuutissa tässä. Lisää Kiinasta sivullamme tässä.

Obaman maanpetokset selitettynä:

Floridalainen sheriffintoimisto tutki: Obaman syntymätodistus väärennös - Ei olisi voinut olla presidentti koska syntyi ulkomailla. Videomme tässä.

Propagandamedia ei suojele varsinaisesti Kiinaa (vaikka Kiina sijoittaakin agressiivisesti valtamediaan), vaan omia viihdetulojaan esim. Kiinassa:

Fauci tiesi hydroksiklorokiinistä jo vuonna 2005 - Ihmisten ei olisi tarvinnut kärsiä/kuolla Covidista

Propagandamedia Yhdysvalloissa hyökkää hydroksiklorokiiniä vastaan, koska lääketeollisuus "omistaa" median, eikä halua että "ilmainen" lääke Covidiin löytyy. He haluavat myydä kalliin lääkkeen tai (ihmisten immuunijärjestelmän tuhoavan) rokotteen:

5G naamioidaan savupiipuksi:

Demarit ottavat käyttöön armeijan kehittämän tekoälyaseen: Dems deploying DARPA-funded AI-driven information warfare tool to target pro-Trump accounts

Bill Gates antoi 20M€ tampereen yliopistolle, nyt tuhotaan lasten immuunijärjestelmä Afrikassa antibiooteilla: Bill ja Melinda Gatesin säätiö otti yhteyttä ja tarjosi miljoonaa dollaria Tampereelle – yliopisto käynnisti koronaviruksen tutkimusprojektin Afrikassa salamannopeasti

Tampereen yliopistolla ongelmia Joulukuussa 2019: Tampereen yliopisto teki tutkintapyynnön Rokotetutkimuskeskukseen liittyen. Poliisi epäilee Suomen tunnetuinta rokotetutkijaa törkeästä petoksesta​

Lue myös artikkelimme Rokotetutkimuskeskuksella puurot ja vellit sekaisin: Alumiini on alumiinia

Tansanian presidentti sai Korona testejä Kiinasta (niinkuin kaikki muutkin maat), mutta halusikin testata ne ensin.
Vuohelta, lampaalta ja HEDELMÄLTÄ löytyi kaikilta positiivinen tulos.

Puolan terveysministeri Ewa Kopacz puhuu sikainfluenssarokotteista

NURSE BLOWS APART COVID IN 2 MINUTES (Mirrored)

Tearful Nurse Blows Whistle on New York Hospitals ‘Murdering’ COVID Patients With ‘Complete Medical Mismanagement’

Did Sweden Get It Right?

Parannetaan valolla: Healight Platform Technology

Trump suggests China let virus spread on purpose

Patentti: Televisio manipuloi meitä: Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors

5G-tornien sijainti Suomessa (kartta)

Switzerland halts rollout of 5G over health concerns

Poland joins countries delaying 5G auction

Haku: bush financed hitler

FB:stä: YLE jatkaa rokote -propagandaansa

3.5.2020:

Fox: [Expert] calls for the death penalty for [FBI boss] Comey on national TV.

62% sveitsiläisistä nuorista miehistä steriilejä: Only 38% of young Swiss men have sperm concentration, motility, and morphology values that are above the WHO reference values

Kiina ei keinoja kaihda: Kiina uhkailee EU:ta

5G-tieto: TEOLLISUUS, STUK JA VALTAMEDIA VÄHÄTTELEE, VALEHTELEE JA MANIPULOI

Ulkoministeri Pompeo: Valtava määrä todisteita siitä, että Covid tuli Kiinasta: Enormous Evidence' Coronavirus Originated in Wuhan Lab

Q postasi lääkärin twiitin: Meanwhile, regular doctors like me are using HCQ + Azithromycin and Zinc to good effect. One nursing home in NE Ohio had 30 cases - started everyone on HCQ, no deaths. Quick recovery. Why would the MSM hide this? Why would twitter block people who question the WHO?

[Sairaat] Demokraatit vapauttavat satoja  tuhansia vaarallisia vankeja kaaosta aiheuttamaan (esim.): Illinois releases 146 sex offenders, including 3 ‘sexually dangerous persons’

Tässä esimerkki siitä, keitä vastaan taistelemme: Krokotiili syö lapsen Brooklynissa:

Lisää satanistien taidetta:

A Hillary Clinton-Barack Obama ticket to replace Joe Biden? Is it even possible?

Insanity: Washingon Came One Vote Away From Releasing Green River Serial Killer So He Wouldn't Get Wuhan Virus

Hyvikset tekivät lopun satanistien vappubileistä: The Rule of Law and Respect for the Divine is Being Restored

Pope gives aid to transgender prostitutes with no ‘customers’

Pedofiliasta Vatikaanissa: pizzagate.fi

Scientists conclude people cannot get coronavirus twice

80 Patients and Staff Members Come Down with Coronavirus at Texas Nursing Home – Hydroxychloroquine Treatment Saves All But 1 Patient

Tutkimus: Ranskassa leviävä Covid-19 ei peräisin Kiinasta eikä Italiasta – Epäilys bioasehyökkäyksestä vahvistunut

Tuore video 5G:stä: 

Lapset saavat sydänkohtauksia koulussa, "routereiden" taajuuksia ja tehoa kouluissa voidaan säätää etänä, Arlingtonissa opettajat saivat pahoja oireita heti kun astuivat sisään kouluun

5G-sairaus yhdysvaltalaisessa koulussa 2018: Suit expected to be filed over mystery illness at Arlington junior high school 

80% suomalaisista miehistä kokonaan tai melkein hedelmättömiä. Aiheesta lisää videolla Radiotaajuisen säteilyn terveysvaikutukset seminaari Helsingissä 8.10.2019, OSA 4

Video (29:36): Beware the Contact Tracers (Varo Big Pharman, ja Clintoneiden, palkkaamia ihmisiä, jotka haluavat tietää kenen kanssa olet ollut tekemisissä )

Italiassa Sgarbi Scatenato raivoaa ihmisten harhaanjohtamisesta koronavalheilla SUOMENKIELINEN (Video 3:24)

Armeija: Navy Declassifies its Notorious 'UFO Sighting' Videos

Voisiko hydroksiklorokiinin parjauksessa olla taloudellinen motiivi?

UK Nurse Explains The Corona Virus PCR Test Fraud​

COVID-19 Vaccine Could Be Ready As Early As September, Researchers Say

Johto ei käytä maskeja: Pence defends not wearing face mask during Mayo Clinic visit

Fake news has been fake for a long time. This was 6 years ago the local news gets pranked & they report it without checking. Asiana Flight 214 Pilots Names: "Sum Ting Wong," "Ho Lee Fuk.”

Näin Yhdysvalloissa: [Valtiovarainministeri] Mnuchin says companies that take $2 million-plus loan from small businesses program will face audit

[Läpimädän, globalistien perustaman] WHO:n [terroristi] pomo pihalle? Petition To Oust WHO's Dr. Tedros Attracts More Than 1 Million Signatures

Twitter just suspended the account of the publicly traded biotech company AYTU BioScience that created a novel COVID-19 treatment approach utilizing UV light in the lungs that @realDonaldTrump  was talking about.

Järkälemäinen covidi-päivitys: ”Ei enää salaliittoteoriaa”

Video (7:08): VOICES OF A COVID RALLY

23.4.2020:

Ehdoton luettava: Kuinka Covid suunniteltiin jo vuosia sitten: The origins of Coronavirus – Predictive Programming

Space Force Accepting Applications Starting May 1

China's Secret Space Program Check out the show summary of last night's interview on Coast to Coast AM. Covered key aspects of China's secret space program in terms of its origins and threat to the USA

13 Days of Preparation Starts NOW | Occult Significance of May Day and the 13 days of April 19th – May 1st

Yle: Entinen tennislistan maailman ykkönen levittää villiä salaliittoteoriaa – vihjailee varjohallituksesta ja mikrosirujen rokottamisesta ihmisiin

74% Of Voters Worried About Losing Freedoms Due To COVID-19

CDC Director interviews with WaPo today, claims COVID could be bad in the fall alongside the flu. Urges people to get the flu shot. Does he realize science has shown that "Vaccine derived virus interference was significantly associated with coronavirus"?

AG Barr Says the DOJ May Take Legal Action against States if Lockdowns Are Deemed Excessive​

#YouTube CEO Susan Wojcicki says anything that goes against the W.H.O. is a violation of YouTube policies. All content that isn't "medically substantiated," such as advising people take Vitamin C, will be removed by the platform. This is called CENSORSHIP folks.

NY issues do-not-resuscitate guideline for cardiac patients amid coronavirus​

Mother arrested in Meridian, Idaho for letting kids play in park

Trump: Harvard should give back the money now. Their whole “endowment” system should be looked at! - Yliopisto sai 9 miljoonaa dollaria rahoja, jotka on tarkoitettu pelastamaan pienyrityksiä

Chinese drone maker suspected of spying on US citizens donates drones to 43 law enforcement agencies to enforce social distancing.

Judicial Watch announced that it served a subpoena, authorized by a DC federal court, on Google to produce all Clinton emails from a Google account believed to contain former Secretary of State Hillary Clinton's emails.​

BLOODY LADY GAGA with 3 blonde children holding bottles with blood. Why is she connected to the World Health Organisation?​

Designer faces backlash over handbag made of human child’s spine

Michelle Obama, "Mike", forgot to tape it down before getting in the car...so sloppy Joan Rivers throws a “truth bomb” out there and dies a few weeks later. Coincidence?

"So It Was a Hoax?" - Fox News' John Roberts Caught on Hot Mic Discussing COVID-19 Mortality Rate with Technician, 'Like the Flu' (VIDEO)

Millions of Mail-In Ballots Have Gone 'Missing' Since 2012, Federal Data Shows​

"Missouri becomes first state to file lawsuit against China in response to COVID-19 pandemic"

FLASHBACK 2018: Michigan Gov. Gretchen Whitmer Celebrates Killing Babies With Planned Parenthood Hat​

Poliisipäällikkö jäi kiinni pedofiliasta - poliisilaitoksen FB-tili suljettiin: It appears the Facebook page for the Stow, Massachusetts Police Department has been deleted​

[Kiinan kontrolloiman Harvardin yliopiston] Law prof wants to ban homeschooling 

Facebook “fact checker” worked at Wuhan Lab.

'You know, during World War II, you know, Roosevelt came up with a thing:' Joe Biden rambles and struggles for words during interview on coronavirus response

Another Reason To Ditch WHO Is Its Shocking Sex Propaganda For Kids

More #vaccines that have tissue from aborted “humans”

UK moves to drop Huawei as 5G vendor China transparency

Öljyn hinta -36 dollaria/tynnyri! Siis miinus! Here Is The Full Explanation Behind Today's Unprecedented Negative Oil Price

Twitter kielsi vaalimainokset - Paitsi Binenin:

 

Obaman kootut kepposet:

Obaman perhekin huijausta?

 

 

Kiina-USA -sodan syyttyessä moni kiinalainen auttaisi Yhdysvaltoja:

Soros haluaa tuhota Yhdysvallat:

17.4.2020:

Nyt meteliä tästä aiheesta: Valehtelevalle valtamedialle ei mitään tukia! Itse ovat jatkuvalla valehtelullaan aiheuttaneet lukijakatonsa: Hesari: Journalismi on saamassa valtiolta tukea koronaepidemian takia Liikenne- ja viestintäministeriö asettaa Elina Grundströmin selvittämään tukea pikaisella aikataululla.

Boris urged to follow Trump and pull billions in funding from World Health Organisation

Professori Panarin: Maailmansota biologisilla aseilla on alkanut — NATO horjuttaa valtioita taisteluviruksilla

PrayingMedic update

Jeremy Corbyn's brother Piers claims Bill Gates and George Soros are behind coronavirus in bid to cull world's population with poisoned antidote in bizarre conspiracy theory

2005: Canada's Red Cross
guilty in HIV scandal

Dailymail 2016: British royalty dined on human flesh "300" vuotta sitten

TRUMPISTA YLEN SYNTIPUKKI MYÖS KORONAVIRUSKRIISIN HOIDOSSA

Facebook Will Promote the WHO to Combat Chinese Virus ‘Misinformation’

Is AIDS US $90B Taxpayer Dollars A Global Slush Fund?

The Cancer Within Modern Medicine Part 1 & 2

15.4.2020:

Yhdysvallat keskeyttää WHO:n rahoittamisen

Chinese list of ‘FRIENDLY’ US Governors

Team Trump to Jim Acosta: Here’s Your Examples of Mail-In Voter Fraud

In a White House press briefing, CNN reporter and avid Trump critic Jim Acosta, asked a rather unintelligent question about voter fraud. “You’ve been talking about voter fraud since the beginning of this administration and where is the evidence of it?

FBI Deep State uses #coronavirus as excuse to shut down FOIA and gov't transparency!

Mississippi mayor cancels fines to churchgoers as DOJ intervenes in coronavirus dispute

Well, got my Stimulus check today! I gotta say, it’s ABSOLUTELY a sign of the times when you are RECEIVING a check from the IRS:

Satanisti-Soros haluaa työttömiä ja rahattomia vankeja vapaaksi. Miksi? George Soros-Funded Group to Governors: Release as Many Prisoners as Possible Due to Coronavirus

Bill Gates REFUSES to reveal why he flew on Lolita Express with Jeffrey Epstein four years AFTER his release from prison while the billionaire was still chairman of Microsoft

65% of GOP Voters Say Coronavirus Reporters Chiefly Out to Get Trump

Australia Backs Trump on World Health Organization Critique

Roger Stone: Bill Gates may have created coronavirus to microchip people

Marxist Pope Pushes for Universal Basic Income in Easter Message

Bill Gates and his sick depopulation agenda is now completely exposed. People are finally waking up.

CNN:n toimittaja, New Yorkin kuvernöörin veli, Chris Cuomo haukkui CNN:ää: Ajan hukkaa olla CNN:llä töissä

(2015) Engineer employed at Bill Gates' HOME 'traded 6,000 child porn images using Gmail account'

Vahtera twiittasi: Pääministeri Sipilän miljoonat on saatu valtionyhtiö Rautaruukin myytyä pilkkahinnalla ja myyjän rahoittamana tytäryhtiönsä Sipilälle. Hän myi yhtiön pian moninkertaiseen hintaan Amerikkaan.Kaikki on myyty. Kemira oli valtionyhtiö, joka sörssi lannoitteet puoli-ilmaiseksi Norjaan. Ja suojavarusteet Amerikkaan. Valtion omistuksen myynti on sarja surkeita päätöksiä, joita voi selittää tyhmyydellä ja korruptiolla.

Vaalit Yhdysvalloissa: REPORT: More Than 28 Million Mail Ballots Went Missing in Last Decade

USA TODAY POLL: 80% of Americans Want to Limit Immigration During Coronavirus Pandemic

 

 

90-luvun lamassa oli kyse tarkoituksellisesta pienyritysten tuhoamisesta muun muassa lainojen korkoa nostamalla. Nyt saattaa olla sama tapahtumassa:

Yle 2013: Salattu muistio valottaa Koiviston tuomioistuin-kritiikkiä pankkikiistoissa

Koiviston konklaavi - Suomen historian suurin omaisuuksien ryöstö

Lyytikänen videolla aiheesta: KORONA - VAIKUTUKSET TALOUTEEN

Lääkäri Andrew Kaufman: covid-19 on eksosomi

Video aiheesta: Arvostetusta MIT:stä valmistunut lääkäri-biologi: eksosomi vai virus - Covid-19 on mahdollisesti huijausta

State Dept. Releases Phone Transcript Of Hillary Admitting She Knew Benghazi Was Planned Attack

Vatikaani ja Bill Gates (of Hell): Vatican joins IBM, Microsoft to call for facial recognition regulation

2018: Bill Gates backs $1bn plan to cover earth in video surveillance satellites

Here’s why Bill Gates wants indemnity… Are you willing to take the risk?

Mahdollisesti pian tulevasta "talousuudistuksesta" NESARASTA tässä.

Kymmeniä miljoonia katsojia ennustettu, edellinen sai 7M (eri versiot eri alustoilla, YT poisti): DAVID ICKE'S EXPLOSIVE INTERVIEW WITH LONDON REAL - THE VIDEO THAT YOUTUBE DOESN'T WANT YOU TO SEE

Näin satanistit edistävät maansa tuhoa: Lakialoite estää henkkareiden kysymisen äänestyspaikoilla:  Virginia governor signs legislation dropping voting restrictions

11.4.2020:

JFK:n veljenpojan, rokoteaktivisti Robert F. Kennedy Jr:n, siskontytär murhattiin(?) viime viikolla - Oli todennäköisesti Deep Staten palkkalistoilla:

Media näyttää samaa sairaalaa - Muka 3 eri maata:

THL: kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi riippumatta varsinaisesta kuolinsyystä

Väärin parannettu

"Psykiatri-kansanedustaja" Turpeinen-Saari: Miksi presidentti hämmentää?

Satanistien kontrolloiman demokraattipuolueen taktiikka: Pidetään Valkoinen talo kiireisenä perättömillä syytöksillä.

Yhteensattuma vai osa suurta suunnitelmaa:

Tammikuun 15. päivä - Demokraattien kontrolloima kongressin alahuone luovuttaa huijaukseen perustuvan virkarikossyytteen dokumentit republikaanien kontrolloimalle kongressin ylähuoneelle ( = "virkarikospeli" pelattu):

Sama tammikuun 15. päivä - Ensimmäinen Covid-tapaus Yhdysvalloissa:

Pelosi - How to stop DJT:

Miksi koronavirus haisee - Top 10

WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä WHO:n päätöksentekoon vaikuttaa moni muukin seikka kuin yleinen etu.

Suosittelen olemaan todella kriittinen kaikkeen koronavirukseen liittyvään: Itse virukseen, rokotteeseen, (todella helposti manipuloitaviin) numeroihin, THL:ään, Bill Gatesiin, WHO:hon (jonka johtaja siis on ent. terroristi)....

Tässä muutama lyhyehkö video mm. noihin aiheisiin:

8.4.2020:

Päivän mietelause: The same people who say Trump is “giving medical advice”:

 • Act like Bill Nye is a scientist
 • Pretended Al Gore was a credible scientist for climate change
 • Act like Bill Gates is a doctor
 • Say a 16 year old is a climate expert Weird

Valkoinen talo: Ei enää rahaa WHO:lle: "We're putting a hold on money spent to the WHO."

WHO director hits back at Trump threat to defund agency

The real background of WHO Director Tedros is revealed. And this is Dr. Fauci's close friend?

Trump twiittasi: The W.H.O. really blew it. For some reason, funded largely by the United States, yet very China centric. We will be giving that a good look. Fortunately I rejected their advice on keeping our borders open to China early on. Why did they give us such a faulty recommendation?

WHO:n edustaja: Koputamme ovellesi ja viemme "lapsesi" turvaan

DJT kysyy toimittajalta: Onko mediasi kiinalainen? Toimittaja: Yksityinen. Ja kiinalainenhan se oikeasti on

“Every patient I've prescribed it to has been very, very ill and within 8 to 12 hours, they were basically symptom-free," Dr. Anthony Cardillo told Eyewitness News in Los Angeles. "So clinically I am seeing a resolution."

Netanyahun tavanneet sanovat israelilaisessa valtamedian sanomalehdessä - "Netanyahu on sanonut, että Syvä valtio kontrolloi Israelia, ja ettei maassamme ole demokratiaa"

DUMBeista Twitterissä: So I grabbed the USGS map for quakes- I overplayed it woth the tunnel Map. I left the the USGS overlay off a bit to show the line up (grey border) these ARE almost EXACT! there is NO WAY this is coincidental!

Tässä video aiheesta: 

Armeijan maanalaiset tukikohdat - Itsemurhattu armeijan geologi luennoi aiheesta - Phil Schneider

Fauci: "Looks like" US deaths will be lower than original projection

India prepares to supply millions of hydroxychloroquine pills to America during the pandemic

Twitteristä: Kas näin hydroksiklorokiini saadaan koko maailman käyttöön ja Gates jää ilman rokoterahoja. "Trump: I have asked US pharma CEOs to offer Johnson experimental Covid-19 treatments US president doesn’t name companies or treatments, but says they have arrived in London already"

Trump: Huumekaupan lisäksi käymme ihmiskaupan kimppuun

Oikeusministeriö: Yhdysvalloissa jatketaan taas teloituksia

 

Yhdysvallat on julistanut ulkoavaruuden "uudeksi villiksi länneksi", joka odottaa ottajaansa. Asiasta kirjoittaa Markku Siira blogillaan.

DOD LEAK: Feds Investigated Birx & CDC Director for “Scientific Fraud & Misconduct”; Fabricated, Falsified HIV/AIDS Vaccine Trials

Thread exploring Playboy, Tunnels, Islands

Samana päivänä kun Demarit antautuivat Trumpin virkarikostaistelussa, löytyi ensimmäinen Covid-potilas Yhdysvalloissa (ase vaihtui,sota jatkui)

Trump signs executive order to support moon mining, tap asteroid resources

Coroner’s Report for JFK Jr. After Crash Is ‘Full of Holes,’ Podcast Reveals: ‘Looks Like a Cover-Up’

WHO suunnittelee rahoittajineen digitaalista ID2020-identiteettiä WHO:n päätöksentekoon vaikuttaa moni muukin seikka kuin yleinen etu.

Suosittelen olemaan todella kriittinen kaikkeen koronavirukseen liittyvään: Itse virukseen, rokotteeseen, (todella helposti manipuloitaviin) numeroihin, THL:ään, Bill Gatesiin, WHO:hon (jonka johtaja siis on ent. terroristi)....

Tässä muutama lyhyehkö video mm. noihin aiheisiin:

Billionaire club in bid to curb overpopulation

 

6.4.2020:

Samulin uusin video:  Hyvien joukkojen astuminen peliin ja valkoinen hattu? - Ulkoinen on sisäisen heijastus

YT poisti Danan miljoona kertaa katsotun mahtavan videon. Tässä hänen uusin videonsaVideo Removed & BBC inferred I lied. Proof of validity inside.

Bill Gates, 5G, & The 16 Year Plan

Tuore AWK:n video kertoo Q:sta, salaseuroista, DUMBeista (DUMB alkaa min 33): AWK News 4.6.20: EVERYTHING IS AT STAKE. INFORMATION WARFARE!

Faucin linkit eri organisaatioihin (esimerkki):

 

Faucin linkit Gatesiin (esimerkki):

Lista yrityksistä jotka sijoittavat Covidiin:

Koronavirus ja Bill Gates:

Neuvolan työntekjä selittää kätkytkuolemien vähyyttä Covidin aikana:

New York Times kehottaa ottamaan influenssarokotteen Covidin aikana:

Tutkimus influenssarokotteen vaaroista Covid-tapauksessa (nostaa "Covid-riskiä"):

Vuosisadan faktafiasko: tutkijat haastavat koronaviruksen torjuntatoimet

COVID: It's Not One Thing, it's Not One Disease

31.3.2020:

Tärkeä luettava:

Onko tässä Covid-tapauksessa mielestäsi jotain todella pielessä?

Saatamme lähipäivinä joutua olemaan ilman nettiä (ja mahdollisesti puhelinta) muutaman päivän, mutta ei syytä huoleen. Kyse on armeijan ja poliisin massiivisesta, maailmanlaajuisesta operaatiosta, jossa muun muassa moni salaseuralainen (päättäjämme) pidätetään. Suosittelen tuolloin välttämään tarpeetonta ulkona liikkumista:

Covid-19 päivitys: Kaatuuko internet kohta? Alkavatko massapidätykset pian?

 

David Wilcockin tuore kommentti aiheesta tässä (koko video tässä)

Jos "flunssa" vaivaa tai muuten vaan haluat buustata immuunijärjestelmääsi, lue listani suosituksista tässä.

30.3.2020:

Fed on nyt Trumpin hallussa: Good News! President Trump May Finally Have Control Over the Fed and Jerome Powell’s Insane Economic Policies

Juuri kun tieto eliitin huumeesta adrenokromista alkoi levitä netissä: FDA warns patients EpiPens may malfunction, delay injections

2017: Exclusive: Former Joe Biden Secret Service Agent: We Had to Protect Women From Him, ‘Weinstein Level Stuff’

27.3.2020:

Details Of $2 Trillion Coronavirus Stimulus Package Emerge

Stunning Visualization Reveals Where Spring Break Covidiots Traveled After Flooding Florida Beaches

Oma kommenttini: Big Pharman liittolaiset (monet poliitikot, viranomaiset, tyyliin kaikki lehdet...) eivät tietenkään halua, että lääke koronaan löytyisi. Niiden 300 miljardin dollarin rokotediili (7 miljardia rokotetta) menisi sivu suun. Ihmiset on saatava pelkäämään lääkettä:

Michigan’s Democrat Governor THREATENS All Doctors and Pharmacists who Prescribe or Dispense Hydroxychloroquine for Coronavirus Patients

Man dead, wife critically ill after taking additive found in anti-malaria drug touted by Trump

Yhdysvalloissa edellisenlaiset otsikot levisivät kulovalkean tavoin valtamediassa.

juuri julkaistu Alaskan yliopiston loppuraportti: Mitä tapahtui torneille 911 terrori-iskussa?

DOJ syyttää ent. Venezuelan presidenttiä mm. huumekaupasta: Nicolás Maduro Moros and 14 Current and Former Venezuelan Officials Charged with Narco-Terrorism, Corruption, Drug Trafficking and Other Criminal Charges

THIS DOESN’T ADD UP … AS SOON AS AG BARR MAKES THE THREAT, OBAMA TIED GROUP MAGICALLY COMES UP WITH STOCKPILE OF MASKS

Delta, United, and other airlines are sending their largest planes to the desert for storage as they drastically reduce operations due to coronavirus

Watch: No Lines & No Protective Gear At Local Pennsylvania Hospital Drive-Thru Testing Center

25.3.2020:

AWK:lta huippuvideo: AWK News 3.25.20: The End is Near. Media Cleanse/JFK. Q

Secret, Leaked Speech by Chinese Defense Minister Demonstrates China’s Intent to Destroy America

Why Did Hundreds Of CEOs Resign Just Before The World Started Going Absolutely Crazy?

We’re not going back to normal Social distancing is here to stay for much more than a few weeks. It will upend our way of life, in some ways forever.

Tässä ketjussa yksi versio siitä, mitä tulee tapahtumaan n. 1. huhtikuuta, kun pahisten pidätysten odotetaan alkavan. Netti, tv, radio+kaikki lehdet jäihin. Presidentti (Sale tai Trump) tiedottaa kansaa päivittäin tapahtumien suhteen+kerrotaan kansalle asioiden todellinen laita

23.3.2020:

AWK:lta huippuvideo jossa selitetään niitä mahtavia asioita, joita tapahtuu samalla kun Covid jyllää: AWK News 3.23.30: Many are waking up to the [DS] tactics. Do not fear.

Michael Obama nousee pikkuhiljaa taistelemaan Trumpia vastaan marraskuun vaaleissa: Joe Biden says he’d want Michelle Obama to be his running mate

Kuinka usein numero 17 löytyy uutisista. 17. kirjain aakkosissa on Q. (Trumpin ja Co. "lempparinumero")

If you’re still following the MSM, you’ll never understand what’s going on in the world...​

Katsokaa symboliikkaa tässä USA:n armeijan videossa (joka nauhoitettiin sinistä ja punaista pilleriä käpälissään pitelevän valkoisen pupun edessä): Kolme ihmistä laitettu "karanteeniin".

Mitään mahtavaa ei tapahdu? Tutki adrenokromia (White Rabbit)

Covid-malaria-lääkettä aletaan valmistaa toden teolla Yhdysvalloissa

45 minuutin Covid pikatesti käyttöön USA:ssa

Lisää Kansalliskaartia aktivoidaan USA:ssa

Sota jatkuu Yhdysvalloissa: Demarit blokkasi Covid-apupaketin

Twitteristä poimittua: Sale ja Q - Heidän yhteinen historiansa

Trump: "Tämä [Covid-tilanne] on ohi nopeammin kuin uskoimmekaan"

American Woman Rescued in Secretive Military Op, Trump Says

Toimitus: Mikähän tähän uutisointiin on syynä? Yrittävätkö pehmeää laskua satoja/tuhansia "muita kauhean huonosti kohdeltuja" ihmisiä (lue: lapsia) koskevan uutisoinnin suhteen?

19.3.2020:

Foxilla: A peer-reviewed study shows that 100% of patients, after 6 days of taking a Malaria drug were "virologically" cured This is, reportedly, the 2nd 100% cure to a virus that has ever existed

Maailmankirjat ovat sekaisin: Trumpin viholliset ovat vaihtaneet leiriä! CNN, Newsweek, demarikansanedustajat... Tässä, tässä, tässä, tässä

FBI:n tietsikat sammutetaan - Lähetä meille postikortti! FBI Shuts Online Public Records Operation Over Coronavirus, Encourages Standard Mail

[3.18] Oprah Arrest Rumor - Algorithms Lifted? - Tide Turning in the Media - COVID "Cure"

Radiossa: Tom Hanks on kohta osallisena todella vakavissa uutisissa

Kiinan kommunistipuolueen vaikutusta kouluissa halutaan minimoida: Senate Republicans Push Transparency Bill to Minimize CCP Influence on American Colleges

Coronavirus: New Zealand a safe haven for super wealthy arriving in private jets

NIH clinical trial of investigational vaccine for COVID-19 begins

Judicial Watch: FBI Finds New Clinton Emails – Includes Classified Information and Discloses that Clinton Used Text Messages for Government Business

Chinese scientists destroyed proof of virus in December

HUGE! Results from Breaking Chloroquine Study Show 100% Cure Rate for Patients Infected with the Coronavirus

 

17.3.2020:

Pedo-Biden "Vatikaanin lehdessä": Lisää abortteja! (Yhdestä sikiöstä saa pimeillä markkinoilla jopa kymmeniä tuhansia dollareita): Biden pledges support for abortion legislation and funding

Youtuben sensuroimat sanat/lauseet

16.3.2020:

CORONA !

Vankiloihin Yhdysvalloissa tehdään tilaa: Calls mount to free low-risk US inmates to curb coronavirus impact on prisons

Trump twiittasi videon, jossa O-kirjaimet muuttuu Q-kirjaimiksi:

 

14.3.2020:

Trumpin puhe kesti tasan 9:11:

Sikainfluenssa 2009 numeroin:

Trump Jr.: Covid-19 jyllää ja Pelosi vain ajattelee abortteja ja rahaa:

Edellinen selitettynä:

EXCLUSIVE: White House Officials Allege Speaker Pelosi Pushed To Include Hyde Amendment Loophole Into Coronavirus Stimulus Plan

90% Covid-19:n hoidossa Yhdysvalloissa käytettyjen "lääkkeiden" ainesosista tulee Kiinasta (Kohdassa 30:10)

Toimitus: Trump lehdistötilaisuudessaan: "Tulemme ilmoittamaan pian tilanteesta Englannin/Irlannin ja Yhdysvaltojen välisen lentoliikenteen suhteen" (Mahdollisesti lopetetaan väliaikaisesti alkuviikosta)

USS Nimitz captain reveals Navy pilots DO have to watch out for UFOs after one of the carrier's planes captured secret unreleased video of 2004 encounters with a 'Tic Tac-shaped' mystery aircraft

Mielenkiintoinen "yhteensattuma": Kartat salaisista syytteistä ja covid-19 -tapauksista melkein identtiset:

Lisää esimerkkejä Joe Bidenin seniiliydestä: Union Worker Responds to Biden's Threat Against "AR-14" (Twitterissä n. 700.000 katsonutta) Onko Joe mielestäsi presidenttimateriaalia? Antaisitko hänelle ydinaseiden laukaisukoodit?

Onko Bill matkalla GITMOon?  Bill Gates leaves Microsoft board

Bill Gates on rahoittanut monia todella kyseenalaisia projekteja. Tässä yksi: "Koronavirusepidemiaharjoitus" New Yorkissa lokakuussa 2019 (Eli noin kaksi kuukautta ennen OIKEAA epidemiaa):

Huomaa että CIA on myös yksi tapahtuman tukijoista. Video aiheesta tässä.

Lisää aiheesta artikkelissamme Miksi koronavirus haisee - Top 10

National Guard to deploy 1,000 troops in six states in response to coronavirus

13.3.2020:

Maaliskuussa tapahtuu (mutta älä pelkää Covid-19:ää): Qanon - Through the Looking Glass, March Madness.

11.3.2020:

Suosittelemme: Vaihtoehtoraportti - Mahdottomuuksien portaikko

Kuinka koronavirus edistää globalistien suunnitelmaa yhdestä maaailmanhallituksesta?     7 NWO Agendas Accompanying the Coronavirus Outbreak

Geneve pysäyttää 5G:n kolmeksi vuodeksi (tutkimuksia 5G:n turvallisuudesta EI OLE TEHTY)

Tiedemiehet löysivät muovijätettä syövän sienen

Se että lääkärit määräisivät lääkkeiden sijaan kasviksia sairaille, säästäisi 100 miljardia dollaria vuodessa

PrayingMedic: This is my #Qanon thread for March 9, 2020

Robert Steele (YT sensuroi): FULL CABAL Part 5 Children, Art & Pizza at BitChute

Benjamin Fulford (Avointa mieltä, kiitos!): US Presidential Election, Tokyo Olympics cancelled? Engineered pandemic ushers in World Government

Yle: Vuonna 2017 luotiin erikoinen rahoitusväline, jolla suursijoittajat käärivät voittoja jos maailmaan ei puhkea pandemiaa – nyt korona on viemässä tuotot

China’s Coronavirus: A Shocking Update. Did The Virus Originate in the US?

 

9.3.2020:

Lainsäätäjät Yhdysvalloissa haluavat CNN:n ja WaPo:n luokiteltavan virallisesti valeuutisiksi: Tennessee lawmakers advance measure to designate CNN, Washington Post as 'fake news' outlets

US Begins Troop Withdrawal from Afghanistan, Official Says "They will not be replaced."

CDC UNDER FIRE FROM VACCINE AUTISM LAWSUIT "What CDC sent in response should shock every parent to their core."

LIVESTREAM TONIGHT: COREY FELDMAN NAMES TOP HOLLYWOOD PEDOPHILES

Onko Hllary Trmpin seuraava "vastustaja"?: Confused Biden Calls Himself "Obiden Bama" & Says "We Can Only Re-Elect Donald Trump"

8.3.2020:

Libel laws. End of MSM. Q (2/23/2018)

Pikkuhiljaa tuomioistuimia "putsataan" mädistä tuomareista ja lisäksi yli 200 uutta on jo palkattu. DC appeals court judge to retire, handing Trump key vacancy

Uskomatonta, kuinka tuollainen reppana (ja vielä "kuuluisa" pedofiili), joka siis päästelee rupikonnia suustaan jatkuvasti, aikoo tosissaan presidentiksi: Joe Biden: "Emme voi voittaa tätä uudelleenvalintaa, ei kun... ei kun..."

Ja WaPo komppaa: Sadat miljoonat äänestäjät äänestivät Bidenia tiistaina:

Mutta eipä mene Bloombergillä paljon paremmin:

SICK Democrat Councilwoman Publicly Encourages People With Coronavirus to infect MAGA people

Russia Just Told The World, "No." Toimitus: Nemos kertoi aiheesta tuoreella videollaan suunnilleen näin: "Venäjä pystyy myymään öjyä noin 25 dollarilla per tynnyri, kun Saudi-Arabian hinta on noin kolminkertainen, ja vielä kun Venäjän ulkomaanvelka on lähellä nollaa... Venäjä on valloittamassa öljyllään Euroopan markkinat"

6.3.2020:

QAnonin, ja jopa Trumpin uudelleentwiittaama PrayingMedic:

Jos Hillary olisi voittanut presidentinvaalit, ei hänestä olisi koskaan tullut presidenttiä. Hän olisi joutunut sotaoikeuteen ennen sitä. Trump voitti ja me säästyimme paljolta pahalta. Nyt tuo kaikki tehdään rauhassa: If Hillary won, she wouldn't have been inaugurated. Immediate military trial. Hundreds of politicians arrested. Military takeover of the government. Trump saved us from that. We'll get the same result, but it will be a slow burn. And the country won't be destroyed in the process.

Miksi korruptoituneita maanpettureita ei pidätetä? PrayinMedic sanoo: Pidätykset ovat jo alkaneet, roistot ovat jo poliisikuulusteluissa (Coming soon to a theater near you, FINLAND!):

No one has been arrested? I saw a letter from Peter Strzok's attorney explaining that he was fully cooperating with investigators. Same for Lisa Page and James Baker. You cooperate after signing an admission of guilt. The arrests have already happened.

Robert Steele: 

INTERNATIONAL CRIMINAL COURT OPENS INQUIRY INTO US AND TALIBAN WAR CRIMES IN AFGHANISTAN

PrayingMedic: The more than 40 lawsuits brought against Mariott, Hilton, and Wyndham say that the hotel companies profited from sex-trafficking operations run out of their establishments and that they either were aware of trafficking or should have been: Lawsuits Accuse Big Hotel Chains of Allowing Sex Trafficking

 

Twitterin insinööri salavideolla: Twitter started dying the moment they started #shadowbanning and censoring free speech for political purposes

Suomen kuvalehti 2015: Näin Enter-napilla tehdään miljardi euroa – Helsingissä

Toimitus: Jos "rahahuijaus" ei ole sinulle tuttu aihe, suosittelemme ehdottomasti perehtymään siihen. Teollisuus siis tekee rahaa tyhjästä (itselleen). Ja kaiken kukkuraksi melkein kaikki maailman keskuspankit "omistaa" yksi suku: Rothschildit.

10 syytä, miksi 5G on todella huono idea

Alkaa sitä järkeä jossain jo löytymään: Miesten osallistuminen naisten kilpailuihin kielletään: Arizona House passes bill to prevent males from competing in female sports

Kirjoitin juuri artikkelin Suomeenkin perustettavien geenipankkien vaaroista. Ihmiset ovat alkaneet boikotoida alan yrityksiä Yhdysvalloissa: Cutbacks by Ancestry, 23andMe Signal a Shakeout for DNA Industry

1.3.2020:

 

ABC:n vanhempi toimittaja myöntää Project Veritasin salavideolla (alkaa 3:30): Pomomme eivät halua meidän tekevän kunnon journalismia:

Hän jatkaa: "Meitä kiinnostaa 3 asiaa: Päivän skandaali, virkarikostutkimus ja se, kuka puukottaa ketäkin selkään. "

Ja kuka sai potkut: ABC News Correspondent Says Network Treats Trump Unfairly — Gets Suspended

Robert postasi tuttunsa, NSA:n entisen teknisen johtajan (+yksi maailman huippuhakkereista) haastattelun: BILL BINNEY: EXPERT HACKER - Fmr TOP NSA OFFICIAL - Blows The Whistle! RUSSIA DID NOT HACK THE DNC!

Videolla mm.:

 • Obama perusti Ohion datakeskuksen, 2018 avattiin uusi, 3x suurempi datakeskus "Eisenhowerin golfkentän" paikalle
 • Demokratia ei ole penkkiurheilulaji (kansalaisten on osallistuttava)
 • Binney oli yksi meitä kaikkia vakoilevien tietokoneohjelmien pääkehittäjistä
 • Hän kutsuu "globalisteja" nimellä Pretorian Guard (Hän on lukenut historiaa)

China Orders Owners Of Closed Factories To Boost Electricity Usage, Pretend Economy Is Back To Normal "or else they will get a "visit" if they fail to consumer 3000 kWh of electricity by midnight."

Kim Jong Un Threatens To Execute Politburo Members If They Fail To Contain Coronavirus Outbreak

Trump Slams Media For Coronavirus 'Hoax' Disinfo "Hoax, referring to the action they take to try and pin this on somebody."

2018: Pentagon bans sale of Huawei, ZTE phones on US military bases

Korruptoituneilta "kaupunginvaltuustoilta tuet" pois: Court Rules Trump Admin Can Withhold Federal Grants to NYC, Seven States over Sanctuary Policies

O’Keefe Strikes Again! ‘Socialist’ ABC Reporter Admits Bosses Spike News Important to Voters, ‘Don’t Give Trump Credit’ (VIDEO)

Flashback: CDC Workers Were “Crying in the Hallways” When Trump Was Elected President

Marxist Bernie Sanders Promotes Cuban Health Care – Filthy Institutions Not Even Pigs Would Enter –WITH PHOTOS

Sairaalan vessa Kuubassa:

Bernie Continues Defending Communism: Good Things Can Happen ‘Under A Dictatorship’ (VIDEO)

BREAKING: Ukraine Launches CRIMINAL Proceedings Against Joe Biden Over Firing of Prosecutor Viktor Shokin

Leaked Audio Exposes Bloomberg Saying He'll "Drone" His Critics & Protect The Banks

 

27.2.2020:

Näiden yritysten toimitusjohtajat erosivat kuukauden sisällä:

Ennnätysmäärä johtajia eroaa Yhdysvalloissa juuri nyt

PrayingMedic: Qanon February 26, 2020 – America Is No Longer for Sale

Q postasi 25.2: What if (almost) every critical position [sr] within the US GOV apparatus was infiltrated?
WHAT MUST BE DONE FIRST?
THE SWAMP RUNS DEEP.
+Sleepers [Agents waiting for the "mission"]

Koronaviruspandemia päättyi: China is back; the fake pandemic is over. Twelve different general managers in China have confirmed that all workers have returned after the normal Chinese New Year’s prolonged break, and factories are resuming production.

How to stage a fake epidemic (and brainwash billions of people)

Former Baltimore mayor sentenced to 3 years in children's book fraud scheme

Twitteristä: I refuse to link to The NY Times anymore but yes, it’s true, the paper has been infected by Trumpvirus. It starts as a standard case of Trump Dernagement Syndrome, but spreads quickly and takes over the host completely.

 

Yle: Vasemmistoliiton toiminnanjohtajan perustama Twitter-tili kehotti tappamaan fasistit ja ilmastonmuutoksen kieltäjät – Näin puolue perustelee

US Plotted To Assassinate Julian Assange, WikiLeaks Attorney Tells London Court

24.2.2020:

Presidentti Trumpin miniä postasi Q-videoiden tekijän uusimman tuotoksen:

Tuolla tuoreella videolla on tällä hetkellä yli 700.000 katsonutta. Lara kuitenkin poisti myöhemmin tuon postauksen, niin kuin monesti tehdään. 

Assangen luovutusoikeudenkäynti alkoi Lontoossa:  Toimittajat vetoavat Assangen puolesta WikiLeaksin perustajan kohtelua pidetään ihmisoikeuksien rikkomisena ja vaarallisena ennakkotapauksena toimittajille kaikkialla maailmassa.

Jordan Sather twiittasi: Billion dollar media company: 900,000 prime time viewers. 10-15 citizen journalists on YouTube put out a video, 50-100K views each within a day, total viewership exceeds 1 million+. How pathetic are we making them look?

Attorney General Bill Barr Targets Sex Trafficking by Internet Giants

Tiina Keskimäki twiittasi: Another #Whistleblower killed.

Miksi propagandamedia ei uutisoi: 

The #YellowVests movement in France: - 67 consecutive weeks of anti-Macron protests - 11 deaths - thousands arrested - 35 people blinded - 6,000 wounded

Laura Huhtasaari twiittasi: Kaikki puolueet, jotka kannattavat keskusjohtoisuutta, sensuuria ja demokraattisten liikkeiden eristämistä ovat hengeltään kommunistisia.

PrayingMedicin ketju 22.02.2020

Propagandamedia: Trumpin palkkaamat tuomarit ovat jo aiheuttaneet kohua: Trump has flipped the 9th Circuit — and some new judges are causing a ‘shock wave’

Toimitus: Positiivista kohua.

22.2.2020:

Klassikko: Demokraattikansanedustaja epätoivossaan viime kuussa: Onko kenelläkään todisteita Trumpin korruptiosta? Lähetä todisteet meille:

Trump uudelleentwiittasi: Did you know: Russia donated over $145,000,000 to the Clinton Foundation Hillary Clinton sold 20% America’s Uranium to Vladimir Putin Yet she's calling President Trump "Putin's Puppet," despite the fact that a 3 year, 40 million dollar investigation found no collusion

Trump uudelleentwiittasi PrayingMedicin

Twitteristä: Interesting point with Trump, I’m not a fan, I wore the Trump shirt and MAGA hat for a laugh:

 • Got told to go fuck myself in a mall
 • 3 people laughed in my face
 • Endless dirty looks
 • Called a fucktard Nazi
 • High fived by a happy old guy

US politics is super emotional.

Twitteristä: AF1 once changed its call sign to Q0 for short period of time before they reached destination. 0 on phone pad is also the + symbol. Which would be Q+, and that is allegedly President Trump himself. Coinkydink? A troll? Idk, but no reporter has the stones to ask the Question..

Bernien vaalitilaisuus vs. Trumpin vaalitilaisuus

Nunes is taking WaPo to court...

Bloombergilta pyydetään kommenttia siihen, miksi hänen nimensä on pedofiili Epsteinin Mustassa kirjassa Toimitus: Hän ei uskalla vastata, eikä propagandamedia uskalla aiheesta uutisoida.

21.2.2020

PrayingMedic #Qanon thread for February 20, 2020

Ask the Q - In Pursuit of Truth Presents - 2.19.20 (11:12)

Suosittelemme lukemaan seuraavan, "Q:ta ja Trumpia syyllistävän"  (roska) artikkelin kommentit: German gunman calling for 'complete extermination' of many 'races' kills 9​

2019: Scientists are trying to open a portal to a parallel universe

Yhdysvaltalaisten luottamus Trumpin hallintoon korkealla koronaviruksen suhteen - "Ennätyskorkealla", mitä "epidemoihin" tulee :

Propagandamedian luvut valheellisia; 100 vs. tuhat:

Ekman: Vain osa Suomen armeijan kenraaleista on patriootteja:

Kaikki kommentit sensuroidaan pian - Totuutta ei haluta julki:


 

Kiinassa pakkorokotuslaki voimaan 1.12.2019: "Residents living within the territory of China are legally obligated to be vaccinated with immunization program vaccines, which are provided by the government free of charge." (Toimitus: Jos edellinen pitää paikkansa, on ajoitus USKOMATON, mitä koronavirukseen tulee. Huh, huh. Nyt voidaan todennäköisesti pakkorokottaa tyyliin miljardi ihmistä "puolivalmiilla" rokotteella. Laissa tosin puhutaan rokotusohjelmaan kuuluvista rokotteista, mutta silti, loikka muihin rokotteisiin ei todennäköisesti ole pitkä.)

Lisää Kiinasta sivullamme tässä.

Entinen CI_A, 2017 Nobelehdokas ja 2012 presidenttikandidaatti Robert Steele:

Britanniassa tehtailla menee hyvin: UK factory orders gauge hits six-month high in February - CBI

Kansanedustaja meni naimisiin oman veljensä kanssa Yhdysvalloissa, että veli saisi "vihreän kortin": Ilhan Omar DID marry her brother and said she would 'do what she had to do to get him "papers" to keep him in U.S.', reveals Somali community leader

Muuri?: Östermalmilaisen reaktio räjähdyksiin: Ruotsin peli on pelattu

Yleisradio pimitti olennaista tietoa Hanaun joukkomurhasta

Sata vuotta sitten oli yhtä lämmintä kuin nyt, lehtileikepoimintoja

Tutkimus: Ilmastonmuutos huolestuttaa suomalaisia yli 30 % vähemmän kuin vuotta aikaisemmin

Tukhomassa iso pommi kerrostalon eteisaulaan, kymmeniä evakuoitu

Norjan ex-maahanmuuttoministeri: ”Tilanne Ruotsissa täysin hallinnasta, koska siirtolaisten rikokset on vaiettu”

Miljoona ihmistä pakenee nyt Syyriasta kohti Eurooppaa - Venäjä ja Syyria pommittavat siviileitä ja sairaaloita

MTV 2009: Lääketeollisuus houkuttelee tutkijoita tautitehtailuun

FB:stä poimittua: Tässä lyhyesti todiste liittovaltion digitaalisen kirjaston kautta, että sähkömagneettisilla kentillä voidaan todellakin aktivoida virusgenomi: Exposure to a 50 Hz electromagnetic field induces activation of the Epstein-Barr virus genome in latently infected human lymphoid cells.

19.2.2020:

Presidenttien varallisuus ennen ja jälkeen presidenttinä oloa:

Armahdukset per presidentti:

Corrupt Media Hid This ‘Til Now: Joe Biden Told Group of Black Mayors Last Year that Black “Parents Can’t Read or Write Themselves”

President Donald Trump Threatens To Sue ‘Everyone’ Over Mueller Investigation And Roger Stone Trial​

Yhdysvaltojen partiolaiset konkurssiin pedofilian vuoksi: "It's The Biggest Sex-Abuse Bankruptcy Of All Time" - Facing 100s Of Lawsuits, Boy Scouts Of America Goes Chapter 11

Video (9:58): QAnon - "Ask The Q"

CDC begins testing Americans for the Coronavirus—but how?

Suomea täysillä tuhonnut Esko Aho "huippuvirkaan" Yhdysvalloissa (Revolving Door): JPMorgan appoints former Finland leader Aho to advisory body

After learning of Whitey Bulger LSD tests, juror has regrets

PrayingMedic: Just when you think the clown media couldn't be any more ridiculous... WaPo's (imaginary sources) claim Barr is out if POTUS keeps tweeting about DOJ! (Toimitus: Jätämme tarkoituksella linkin tuolle todistetusti CI_A:n kontrolloimalle valeuutissivustolle laittamatta. Sorry.)

BREAKING: Trump pardons former NYPD Commissioner Bernie Kerik

 

18.2.2020:

Robert Steele: BILL BINNEY: I TOLD POMPEO THERE WAS NO RUSSIA HACK TWO YEARS LATER, HE STILL HASN’T TOLD TRUMP — JUDGE IN ROGER STONE CASE BLOCKING THE TRUTH!

Robert Steele: #UNRIG 4 MINUTES ON WUHAN VIRUS, BIOWAR, 5G, INFOWAR

Robert Steele: STEVE PIECZENIK: 4 MINUTES ON GOVERNMENT LIARS AND WHY ROGER STONE AND MIKE FLYNN WILL NEVER GO TO JAIL

Why #QAnon is
the biggest story in
the history of journalism

Trump: Europe is ‘losing its culture’ because of immigration

The Terrorists Migrating Into Europe

The Death Of Free Speech: Zuckerberg Asks Governments For Instructions On "What Discourse Should Be Allowed"

[Asianajaja] Dershowitz: I Have Proof Obama Ordered FBI Investigation At Request Of George Soros

Pedogate leviää:[Suomalais-kanadalaista] Kohumiljonääri Peter Nygårdia vastaan nostetussa raiskauskanteessa järkyttäviä yksityiskohtia alaikäisten ”hemmottelujuhlista” Bahamalla

Valkoinen talo vahvisti Münchenin turvallisuuskokouksessa: Haluaa tehdä Nokian kanssa yhteistyötä Huawein lyömiseksi

Why Did Twitter Just "Lockdown" WikiLeaks Account?

Hungarian Foreign Minister Warns UN's Push For Mass Migration Threatens "Whole Of Humanity"

16.2.2020:

Suosittelemme! Positiivinen video Robert Steelen jakamana (18:35): PART 10 JFK JR. ALIVE, FREE ENERGY, WORLD PEACE . . . PLUS PARTS 1-9 ALL EMBEDDED — MIND-ALTERING!

SWITZERLAND STOPS 5G – HEALTH THREAT!

SARA CARTER: TRUMP TO BALLANTINE – KISS YOUR CAREER GOOD-BYE [ROBERT STEELE: HAS THE TIME COME TO INDICT DEPARTMENT OF JUSTICE LOSERS?]

[New York Times] NYT ON AMAZON CENSORSHIP — EPIC!

6.1 Million Individuals Off Food Stamps Under Donald Trump

Republikaanien pj.: 60% of Americans say they are financially better off now than they were a year ago. And over 70% believe that they will be *even better* off a year from now. 90% say their personal life is better. That is the kind of optimism that tells a story.

Hannity Foxilla: "My sources are telling me that it's real. That those that did the premeditated fraud on FISA...They're about to see their worlds rocked." Sarah Carter: "That's what I'm hearing too."

Qanon postasi: 10 esimerkkiä oikeuden toteutumisesta:

This week:

1) -Chinese Telecommunications Conglomerate Huawei and Subsidiaries Charged in Racketeering Conspiracy and Conspiracy to Steal Trade Secrets -Jussie Smollett indicted with 6 charges for his Hoax of hate crimes.

2) - Justice Department launches legal assault to roll back sanctuary cities -AG Barr announced that Giuliani had turned over to them investigative information about Ukraine corruption with former Administration.

3) - -Trump goes on a twitter spree highlighting that nothing ever happened to the crimes Tony Podesta did. -Trump torches corrupt Judge Berman Jackson about injustices about Manafort but game HRC a pass. -Michael Avenatti found guilty of all charges today.

4) -Roger Stone Sentencing evaluated by AG Barr as being outrageous (9 years? For lying to congress? Rape Is only 3~5 years) and the 4 corrupt Mueller investigators all resigned.

5) - “I’m here to announce the indictment of Chinese military hackers… for breaking into the computer systems of the credit-reporting agency Equifax, and for stealing the sensitive personal information of nearly half of all American citizens.”—AG Barr

6) -Trump WH fires Alexander Vindman -Trump WH fires Gordon Sondland -Trump NSC (national security council) removes 70 former Obama hold overs, with maybe even more coming.

7) -Graham sent a letter to Attorney General William Barr on Friday asking that he make 17 officials, many of whom are identified only by title, available for interviews.

8) -Durham Scrutinizing John Brennan’s Handling of Russian Interference in 2016

9) - A.G. Barr Installs Outside Prosecutor to Review Case Against @GenFlynn. Amid turmoil in Roger Stone case & Refussal to Charge Andrew McCabe at the @USAO_DC, the A.G. has sent outside prosecutors to review politically sensitive cases.

10) This is only Friday afternoon too. As I said earlier for those crying about McCabe getting off for lying, you really don’t understand the big picture. If you start really paying attention then you won’t be the kid on the Left but be the Kid on the Right. Enjoy your weekend

Toimitus: Pian edellisenlaisia tapahtumia nähdään myös Suomessa. Trust the Plan.

8.2.2020:

Ilja Janitskin 19.03.1977-07.02.2020

Iljan muisto elää ikuisesti ja hän jää suomalaisen tiedonvälityksen historiaan miehenä, joka pisti kaikkensa peliin ja joutui kärsimään, jotta suomalainen sana olisi vapaa.

Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) johtaja eroaa: IMF director steps down, paving way for Trump appointee

Toimitus: Jos et vielä ole perehtynyt siihen, kuinka IMF kiristää varsinkin kehitysmaita lainoillaan, ja on vain yksi globalistien keino lisää ryöstää maailman kansalaisia, voit aloittaa katsomalla Ylen dokkarin Velkataakka. Kokonaiskuvan hahmottamista helpottamaan suosittelemme myös dokkaria Talousagentin tunnustuksia, joka vie sinua vielä lähemmäksi totuutta siitä, mitä rahalla ja velalla saa aikaiseksi, kun keinoja ei kaihdeta. Suuri herääminen on se syy, miksi ennätysmäärä johtajia eroaa Yhdysvalloissa juuri nyt. Web-sivusto joka listaa eronneita ja erotettuja johtajia tässä.

Trump Was "Apoplectic With Rage" During Call With Boris Johnson Over Huawei Decision

Toimitus: Edellisessä on yksinkertaistettuna kyse siitä, annetaanko Kiinalle kaikki, siis todella kaikki tieto meistä vai ei. 5G:n avulla Huawei saisi kerättyä tuota tietoa, ja Kiinan lain mukaan joutuisi luovuttamaan tuon tiedon valtiolle (Kiinan kommunistipuolueelle). Jos et ole perehtynyt siihen, mitä kaikkea tuolla tiedolla voidaan sinunkin manipuloimiseksi tehdä (eikä nyt ole kyse mainoksista ja ostamisesta) suosittelemme katsomaan seuraavan videon: The world's darkest secrets

 

Ajat ovat muuttumassa - Pankkiiri linnaan: Ex-PIMCO CEO Gets 9 Months In Prison For Role In College Admissions Scandal

Toimitus: Edellinen uutinen liittyy kouluskandaaliin, jossa raha puhui, kun opiskelupaikkoja jaettiin.

Ydinase Euroopan globalisteille? Not!: Presidentti Macron: EU-maiden olisi syytä keskustella Ranskan ydinaseiden roolista Euroopan puolustuksessa

Credit Suisse CEO Thiam toppled by espionage scandal

Listaa pahiksista (By Corey's Digs): Some of Obama's Presidential Medal of Freedom recipients: Bill Gates Melinda Gates Warren Buffet Joe Biden Angela Merkel Tom Hanks Ellen DeGeneres Barbara Streisand Meryl Streep Robert De Niro Oprah Winfrey

5.2.2020:

Trump on sodassa Syvää valtiota vastaan:

Trump ei kättele maanpetturia, Pelosi repii Trumpin puheen käsikirjoituksen:

Kohdassa 2:19 CNN sanoo "[Puhemies Pelosi] ojensi kätensä kätelläkseen Trumpia, mutta Trump ei halunnut kätellä häntä."

Senaattori Graham: "Pelosi ei voi eliminoida Trumpin saavutuksia repimällä presidentin puheen."

Nancy Pelosi on why she ripped up President Trump’s speech: “Because it was the courteous thing to do considering the alternatives.”

Graham: GOP to Investigate Whistleblower After Impeachment Trial

Senaattori Graham: 

 • What are the odds that: most anticipated poll of the year (@DMRegister) is cancelled.
 • voting system completely crashes. ....and it has nothing to do with a Bernie blowout and a Biden crash?

Protesters disrupt Biden rally: 'You can't touch little children!'

Suuri herääminen?:

Toimitus: Kullan hinta korkeimmalla viiteen vuoteen. Suosittelemme! (Blokkimedia selittää aihetta hienosti.)

Solomon: Yes, the Twitter rumors and RCP story are true. My laptop got stolen on the eve of the impeachment trial

Aamulehti: Tamperelainen koululainen kritisoi Greta Thunbergin henkilökulttia: ”Se on tarkkaan suunniteltu kampanja” Henkilökultti on tarkkaan suunniteltu kampanja, jonka on tarkoitus laittaa massat liikekannalle valtarakenteita vastaan.

97% republikaanien äänistä: President Donald Trump cleaned up during the Iowa Republican Caucus on Feb. 3, receiving 97.1 percent of the vote

Trumpinvastaisten tahojen "suuren ilmiantajan" kytkökset:

Toimitus: tapaus CIAramella vaikuttaa vähän tapaus Gretalta

2016: George Soros –tietovuoto paljastaa suomalaiset ”liittolaiset”

 

4.2.2020:

A Failed Coup Of A Failing Establishment

GOP Investigation: Thousands Of Obama Admin Docs Under Review Regarding Ukraine White House Meetings

Florida prosecutors release trove of Jeffrey Epstein files

Creator Of US BioWeapons Act Says Coronavirus Is Biological Warfare Weapon

“We are fighting an enemy that is different from us. Not open, but hiding. Not straightforward, but crafty. Not national, but international. It does not believe in working but speculates with money; it does not have its homeland, but feels it owns the whole world.” -Viktor Orbán-

Twitteristä: Massive lawyer protest in #Paris today. No mainstream media coverage.

Valkokypärät lavastamassa uutta valehyökkäystä kemiallisilla aseilla Syyriassa – Assad: ”Israel on terroristien ilmavoima”

Valkoinen talo ei halunnut (maikkarin lähdettä) CNN:ää lounaalle: White House blocks CNN from pre-State of the Union lunch

2.2.2020:

Raytheon engineer arrested for taking US missile defense secrets to China

Lisää Kiinan kepposista sivullamme tässä.

Ex-CI_A Kevin Shipp twiittasi linkin: This Bill Gates-funded chemical cloud could help stop global warming

Lisää laittomasta ilmastonmuokkauksesta sivullamme tässä.

2019: Here It Is… Complete List of Clinton Associates Who Allegedly Died Mysteriously or Committed Suicide Before Testimony, Including Jeffrey Epstein

Web-sivusto joka listaa eronneita ja erotettuja johtajia

Kännykkäfirmat myyvät salaisia paikannustietojasi: Carriers ‘violated federal law’ by selling your location data, FCC tells Congress

31.1.2020:

Q tänään: 

What happens when people learn the TRUTH?
What happens when people WAKE UP?
They will not be able to walk down the street.
THE GREAT AWAKENING.
Q

Q linkkasi tämän videon (2017)

Q linkkasi myös tämän twiitin: Atty Gen Barr says human trafficking is "modern day slavery." Says the issue is "a top priority of the whole Administration." Pledges that the @The Justice Dept  "will do all in its power to bring human traffickers to justice."

Valkoinen talo tänään: Trump: "My Administration is 100 percent committed to eradicating human trafficking from the earth."

29.1.2020:

Trump twiittasi: Demokraatit tunnustavat virkarikossyytteen huijaukseksi "Jos emme syytä häntä, hän tulee uudelleenvalituksi!"

Emme suosittele vasta-alkajille (tutustu Syvään valtioon tässä): Woken mielenkiintoinen video linkittää juuri murhatun (?) koripallotähden, muutama kuukausi sitten murhatun miljardööripedofiilin Jeffrey Epsteinin sekä Googlen sensuroimasta murhalistastaan kuuluisan Hillaryn. Onko Deep State lähipäivien miljoonien ihmisten huomion vieneiden tapahtumien takana? Onko tapahtumien tarkoituksena viedä ihmisten huomio pois DS:n juonimasta virkarikossyytehuijauksesta, jota käsitellään juuri nyt Senaatissa? Tapahtumien analyysi tässä.

28.1.2020:

Robert Steelen sivustolta:

Twitteristä (Video 00:51): Meanwhile Adam Schiff met the public and was educated on his future.

26.1.2020:

Uskomatonta! Demokraattikansanedustaja twiittasi pyytäen apua siinä, että saataisiin jotain todisteita Trumpia vastaan!

Twitteristä:Trumpin virkarikossyyte etenee. Vastapuolen todistusaineistossa ilmeisesti hieman puutteita. Kesken käsittelyn pyydetään nauhotteita tmv. Twitteristä.

Crowdstrike (or its director) is going down: Crowdstrike director Warburg Pincus sells $256,785,000.00 worth of stock! That is HALF of their total holdings.

Toimitus: Muistaaksemme Crowdstrike oli vastuussa nyt tutkinnan alla olevista servereistä Ukrainassa ja myös tutki DNC:n "hakkeroidun" serverin

22.1.2020:

Kari Virtanen (Video 7:49): Kansa herää, vaikka media yrittää sitä estää

Trumpin puhe talousfoorumissa (Video 33:27): AMERICA FIRST: President Trump Says AMERICA Will Never Be A SOCIALIST Country

"I'll Straight Up Get Armed": Second Bernie Organizer Loves Gulags And Is "Ready For The F**king Revolution"

Central Bankers' Core Mission Now Includes Climate Change

Donald Trump's top Russia expert on National Security Council is 'escorted off the White House grounds amid a security investigation'

BREAKING: FORMER CIA DIRECTOR JOHN BRENNAN REVEALS HE WILL BE INTERVIEWED BY US ATTORNEY JOHN DURHAM [VIDEO]

Q postasi linkin videoon (2:30): Eisenhower warns us of the military industrial complex.

Jordan Sather (Video 12:56):  Trump NEUTERS the World Trade Organization

Iranian MP Announces $3 Million Bounty For President Trump's Head

 

18.1.2020:

Aseistettu kansalainen tappoi poliisintappajan: Armed Citizen Shoots And Kills Suspect Who Ambushed And Shot State Trooper On Highway

17.1.2020:

Toimitus: Yhdysvaltojen perustuslain mukaan kansalaisilla on oikeus kantaa asetta. Miksi perustuslakiin sisällytettiin tuo oikeus? Puumia vastaan? Hulluja poliitikkoja vastaan, jotka haluavat viedä kansalaisten oikeudet ja muuttaa perustuslain "kokonaan" taatakseen heille itselleen "ikuisen" vallan?

Praying Medic: The Virginia gun fiasco perfectly illustrates what will happen if an anti-gun tyrant is elected President. They will simply declare a state of emergency and poof... you are no longer able to legally carry a gun, even if you can legally own one. Wake up, America.

"Sheriffi" videolla: "That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government..."

Yhdysvalloissa fluorataan 2/3 juomavedestä:

Dokumenttielokuva aiheesta tässä.

Suomeksi Blokkimedialta aiheesta tässä.

 

14.1.2020:

One of America’s largest milk producers just filed for bankruptcy as consumers switch to non-dairy beverages

5G Wireless Technology Is War against Humanity

U.S. may call a halt to its civilian drone program over security fears

Robert Steele: Ukrainian Aircraft False Flag Operation UPDATE 2 Remote Hijack, Turn Off Transponder, Route Back Toward Missiles, Missiles on Auto See Threat and Fire, Remote Dive Into Ground

Why do over 80% of older Americans consider themselves “healthy” despite chronic illness?

Trump rallies feature tens of thousands but Biden can’t even fill a room in Iowa

Pentagon Propaganda: 6 Things The Mainstream Media Isn't Telling You About Soleimani's Assassination

Footage Of Jeffrey Epstein's Jail Cell "Accidentally" Deleted, Including Backups

Twitteristä:

EU collapse in polls:

George Nader [the key witness in Muller probe] pleads guilty to possessing child porn and transporting a minor for sexual purposes; will get a sentence of at least 10 years in prison

 

11.1.2020:

Hyviä uuutisia: Trumpin virkasyyte etenee pian senaattiin, jossa enemmistö on republikaaneja, ja jossa tullaan todennäköisesti kuulemaan todistajia, jotka auttavat tekemään lopun tästä virkasyyteteatterista: Pelosi To Send Articles Of Impeachment To Senate Next Week

Yllätys (not): Googlen lakiosaston pomo eroaa - Syynä "seksuaalinen häirintä"

9.1.2010:

Lyhyesti: Toimituksen käsitys Iran-tapauksesta: Kaikki on hyvin. Patriootit ovat puikoissa. Suunnitelma etenee toivotusti. Propagandamedia rummuttaa tätä aihetta (ja monia muita aiheita) sairaan agendansa edistämiseksi

Tässä niille jotka haluavat kaivaa aihetta syvemmältä:

Robert Steelen postaamalta videolta: "I know people don’t want to think Mike Flynn as having helped put together the Iran nuclear deal, because he put together the sunni side of it. He’s in Korea right now with the people that are shipping it. [It’s] 45 different nukes to 8 different kingdoms on the sunni side."

Video:

 

Pikaisesti tekemämme lyhennelmä videosta suomeksi tässä (word)

Satellite Images Show The Aftermath Of Iran's Missile Strikes On Al Assad Air Base In Iraq (Updated) The strikes, which also involved missiles fired toward Erbil caused minimal damage and no U.S., coalition, or Iraqi casualties.

Twitteristä: Trump sanoi, että tulee asettamaan vain taloussanktoita Iranin iskusta, joka oli lähinnä symbolinen ja näyttää, että Iran olisi rauhoittumassa. Ei siis tule vasurien&median janoamaa 3.maailmansotaa. Todennäköisesti Jenkit vielä poistuvat Irakista tämän eskalaatiohämäyksen turvin.

Ex-CI_A Kevin Shipp: The Iranian missiles fired at US bases were intended by Iran to miss their targets. Simply, sand kicking. Clearly, Iran understands Trump's resolve to stop their reign of terror. That is all the Islamic regime understands. Kudos Donald Trump.

 

PrayingMedic: Giulianin tehtävä on herättää kansalaisia:

 

Ex-cop: In 100% of the child porn cases I came across where the perp claimed somebody planted the CP on their computer, forensics proved them to be lying.

Twitteristä:

BREAKING: According to Planned Parenthood's new annual report: During the fiscal year ending June 2019: Planned Parenthood lost 400,000 donors. Donations dropped $39,500,000 A 27% decrease in just one year Support for PP is declining dramatically

 

8.1.2020:

"Jos autonavaimesi hukkuvat, menet autonmerkkisi myyjän luokse. Jos haluat estää ydinohjuksen laukaisun, menet ohjuksen myyneen tahon luokse." -George Webb-

Iran-aiheen monimutkaisuuden ymmärtämiseksi suosittelemme katsomaan seuraavat kaksi videota:

Trump Jr.:n aseessa Hillary kaltereiden takana (lippaassa):

Trump päätti twiitinsä Q:hun:

Little Adam Schiff:

CNN:n kysely 1997: 80% vastanneista uskoi, että Yhdysvaltojen hallitus on salannut tietoa avaruusolioiden olemassaolosta:

64% vastanneista uskoi, että avaruusoliot olivat [jossain vaiheessa] ottaneet yhteyttä ihmisiin:

Jos ufoaihe kiinnostaa (ja sen pitäisi, sillä jos niiden käyttämää teknologiaa salattaisi...) laita suosikkihakukoneeseesi "ufo" ja klikkaa "uutisia". Miksi niin valtavat määrät ufohavaintoja, patenttiuutisia ja muita viimeaikoina? Spoiler: The Great Awakening.

The Fermi paradox, is the apparent contradiction between the lack of evidence for extraterrestrial civilizations and various high estimates for their probability.

Do your research.

Exclusive: Trump list shows 319 'results' and promises kept in three years

Q: Propagandamedia rummuttaa "Mainilan laukauksiaan" (Patriootit ovat "puikoissa"):

6.1.2020:

Robert Steelen sivustolta tuoreita artikkeleita Iraniin liittyen:

ROBERT STEELE: WORLD WAR III? UPDATE 5: ESPER TURNS ON PRESIDENT, BLAMES PRESIDENT IN NYT CYA ARTICLE

THE SAKER: THE USA IS NOW AT WAR, DE-FACTO AND DE-JURE, WITH BOTH IRAQ AND IRAN (UPDATED 6X)

War With Iran

TEHRAN TIMES SPECIAL ISSUE ON ASSASSINATION

TUCKER CARLSON WITH DOUG MACGREGOR: ARE WE BEING PUSHED INTO WAR WITH IRAN BY THE ZIONISTS AND NEO-CONS?

DOUG MACGREGOR: TURKEY-SAUDI ARABIA AGAINST IRAN? CHINA CARD?

YODA: WAS SOLEIMANI A HERO WHO SHOULD BE HONORED IN THE USA FOR DEFEATING DEEP STATE ZIONISTS?

 

5.1.2020:

Harva media, meidän lisäksemme, uutisoi aikanaan Obaman "kepposista":

FLASHBACK: Obama launches 2,800 strikes on Iraq, Syria without congressional approval

Looks like the Senate hearings to expose corruption will begin

FAMILY BUSINESS: John Kerry’s Secret Talks With Iran After Daughter Married Iranian National; Best Man Was Son Of Iran’s Secretary of State

The Great Awakening:

Miekkarit Ranskassa jatkuneet tauotta 60:n viikonlopun ajan

Twitteristä: Soleimani had a hand in: —The attack on Benghazi —The attack on the US Embassy in Iraq —Transmitting 9/11 terrorists through Afghanistan —Failed assassination attempts of foreign leaders on US soil —The killing on 600+ Americans THIS is who Democrats are defending?

2.1.2020:

Hyvää uutta vuotta lukijoillemme!

Tässä muutama toimituksemme valitsema teema pohdittavaksi:

Tässä yksi syy siihen, miksi kansalaisten perustuslain takaamaa oikeutta kantaa asetta (Yhdysvalloissa) ei sää heiltä viedä:

Syvä valtio on yrittänyt tappaa Trumpin todennäköisesti lukemattomia kertoja. Hänen ruuanmaistajistaan on jo moni kuollut, ja hänen lentokonettaan on ammuttu muun muassa ohjuksilla:

16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi:

Kuka Obama oikeasti on:

Jos et vielä tiennyt Obaman taustoista, löytyy aiheesta tietoa myös aiemmissa uutisissamme.

Googlen kamera-autot keräsivät [tarkoituksella] tietoa meistä kaikista (salasanoja, s-posteja...): Google Street View Cars Collected Emails And Passwords

Lisää Googlen saatanallisesta agendasta etusivullamme (google)

Yhdellä Yhdysvaltojen armeijan osastolla, DARPAlla, oli projekti nimeltä Lifelog. Tuon projektin tarkoitus oli kerätä kaikista maailman ihmisistä kaikki tiedot. Senaatti ei pitänyt suunnitelmasta ja "määräsi sen lopetettavaksi". DARPA, samana päivänä kun Lifelog hyllytettiin, aloitti Facebookin (ja siis valitsi MZ:n "edustamaan" FB:tä):

Lisää aiheesta tässä.

31.12.2019:

PrayingMedicin tuore ketju tässä.

Ketjussa mm. tästä aiheesta:

Demokraattien huijaus: Äänestäjien lipukkeista Kaliforniassa puuttuu vaihtoehto "Republikaanit".

Sotilaat kertovat Obamalle: En liittynyt armeijaan taistellakseni Al Qaidan puolella Syyrian sisällissodassa:

FBI:n ent. johtaja: Deep State is real (Syvä valtio on totta):

Red Cross Transparency Act 2019 - Punainen risti ei ole halunnut vastata kysymyksiin:

Raportti siitä kuinka Punainen risti tuhlaa lahjoittajilta saatuja rahoja:

Lisää Punaisen ristin huijauksesta tässä.

30.12.2019:

Huhtasaari: Kulteissa ei kysellä - Marxismi [kommunismi] takaa pahoinvoinnin:

Kommunistin säännöt:

FBI julkaisi juuri satoja sivuja asiakirjoja, jotka kertovat mm. keksinnöistä (kännykkä "sata vuotta sitten", langaton sähkönsiirto) jotka keksi yksi maailman kaikkien aikojen mahtavimmasta keksijästä Nikola Tesla - Tällä sivulla, joka on otettu FBI:n datadumpista, sähkönsiirrosta ilman kaapeleita 80 vuotta sitten:

Kuinka AP, Time, CNN ja muu propagandamedia johtaa ihmisiä harhaan tarkoituksella - Trumpin vs. Obaman presidentinvalatilaisuus (Huijaus: Laitetaan kuva lehteen alueesta ennen kuin ihmiset ovat saapuneet paikalle ja sanotaan ettei ketään kiinnostanut koko tilaisuus):

Valkoisen talon lehdistösihteeri selittää petosta:

Aiheesta videolla tässä (kohdassa 9:45)

Pentagonissa on alkanut päitä putoilla: Fifth Pentagon official announces resignation in seven days

"Kommunistien kansanliikkeitä" Suomessa - "Samat viisi tyyppiä" perustaneet kaikki:

Suomen Epsteinista: Jari Ehrnrooth: Tapaus Veijo Baltzar menee sosiaalivaltion ytimeen

Suomessakin saattaa alkaa pian "mediaremontti": Halla-aho kutistaisi Ylen budjettia, lataa kovia sanoja mediasta: "Toimittajat ovat vihervasemmistolaisia, tuntevat toisensa ja juovat kaljaa samassa baarissa"

Miksi ulkoministeri Pekka Haavisto ei käytä eduskunnan sähköpostia? (Toim.huom: Ei käyttänyt Hillary eikä Obamakaan - Kiinalle meni tieto palvelimilta)

Erkki Liikanen osallistui salaiseen Bilderberg-kokoukseen ainoana suomalaisedustajana: "Hyvä, että kokous alkaa avautua"

Oma sivumme Bilderberg-ryhmästä tässä

Pedo-prinssi lähetti koiranpyllykortteja kavereilleen: Prince Andrew Sends Dog Butt Holiday Cards, Shunned By Royal Family On Christmas Day

Trump uudelleentwiittasi demokraattien huijari-ilmiantajan nimen - Twitter sulki tilin: Twitter Scrubs Viral Trump Retweet Of Alleged Hoaxblower's Name; Blames Glitch Before Banning User

Se todellinen syy siihen, miksi demokraatit ajavat Trumpin virkasyytettä (turhaan) eteenpäin: "Because You'd Be In Jail!" - The Real Reason Democrats Are Pushing Trump Impeachment?

Russiagate Investigation Now Endangers Obama

PrayingMedic: #Qanon thread for December 22

Information has been TELEPORTED simultaneously between two chips for the first time which could help 'protect the world's data' on superfast quantum computers

BREAKING: Twitter Responds to CNN — Admits to Removing Pro-Trump Twitter Accounts After Trump Tweeted Them! …Updated

Attkisson: Congress and administrations have turned blind eye to FBI abuses of FISA court for DECADES

Kuinka "muutama hassu perhe" pyörittää Kaliforniaa: Gavin Newsom’s keeping it all in the family

Väärentäjä-Katainen jatkaa kepposiaan: Sitran uusi yliasiamies Jyrki ”Jykä” Katainen haluaa globalisoida Suomen itsenäisyyden juhlarahaston

Koska persut aloittavat oman tv-kanavan: Hollannin kansallismieliset perustavat yhteisörahoituksella uuden TV-kanavan

Syyrian sota ja Suomen median alennustila

28.12.2019:

Kun ymmärtää korruption tason/laajuuden/monimuotoisuuden ylimmillä tasoilla, on helpompi ymmärtää ilmastohuijausta (kuinka eliitti teettää/valitsee/julkaisee sille edulliset tutkimukset ja varmistaa sen, että JOKAINEN "valtamedia" aivopesee kansaa niiden avulla). Näin pestään (kymmeniä/satoja) miljoonia kirjojen avulla:

US Taxpayer > FED Gov't FED Gov't [HUSSEIN] > Pearson Publishing Pearson Publishing > [HUSSEIN] BIDEN? Follow the money. Corruption. Q

Tuon kustantamon pääjohtaja erosi juuri

Obaman jälkeen Joe Biden on "seuraavana vuorossa"

Twitteristä poimittua: Nothing to see here... Just an ANON posting a picture from inside MARINE ONE just after President Trump exited on the 8Kun boards... BTW: It's an original photo according to TINEYE (Toim.huom: Siis Q:n juuri postaama kuva todennäköisesti Trumpin helikopterista on alkuperäinen, ja Q:han on meille kertonut postaavansa alkuperäisiä kuvia. Eli tuon kuvan ottajalla ja Q:lla on "suora" yhteys. Se vaatii kylläkin muutaman tunnin tutkimisen, että itse voit "varmistua" siitä, että QAnon on ryhmä Trumpin lähipiiriläisiä, ja että Q+ on Trump itse. Koska propagandamedia uskaltaa kysyä sitä Trumpilta? )

Oma sivumme QAnonista tässä.

Twitteristä poimittua: Will @Youtube keep removing all videos that mention Eric CIAramella? Even though @realDonaldTrump is retweeting posts that directly mention his NAME??? Will we have a FREE PRESS or more CORPORATE FASCISM?

27.12.2019:

Robert Steele: RUSSIA WON, US LOST, DEAL WITH IT The United States lags behind in these fields [ air-defense, hypersonic weapons], not just in years but in generations

Robert: COULD IZOOTO DISPLACE TWITTER?

 

26.12.2019:

Päivitys kello 22:26 Comey/Corney aiheeseen:

Monet henkilöt, mukaan lukien yhdysvaltalaisia kansanedustajia, ja ent. FBI:n johtaja James Comey, ovat twiittailleet useita kertoja maissiin (CORN) liittyen. Kyse on todennäköisesti jonkinlaisesta koodista. 

Ensimmäisessä DOJ:n julkaisemassa Fisa-raportin versiossa sana Comey oli "modifioitu" mutta tuo dokumentti on nyt vaihdettu toiseen versioon, jossa sana Comey löytyy normaalisti haulla. Voit itse testata asian käyttämällä hakua molemmissa versioissa.  

"Alkuperäisestä" Fisa-raportista ei sanahaulla löydy "COMEY" -sanaa, mutta "CORNEY" löytyy.

Päivitettyssä raportissa, oikeusministeriön sivustolla, sana Comey löytyy nyt normaalisti.

Seuraava artikkeli selittää aihetta: 

Comey or 'Corney'? Stalking a Half-Popped Kernel of a Deep-State Kerning Conspiracy Search for [FBI director] “COMEY” and your computer tells you there is no such word in the document. By contrast, search for “CORNEY” and you get nearly 150 results [...]  a graphic designer who does typesetting for publications tells RealClearInvestigations, [that this can be done] by including an invisible layer of searchable text under the unsearchable, visible image of text

Ei löytynyt Comeya ei, eikä löydy Trumpia elokuvasta Yksin kotona 2. Kanadan yleisradio leikkasi Trumpin pois tuosta "jouluelokuvasta" "saadakseen tilaa mainoksille": CBC Cuts Donald Trump's 'Home Alone 2' Cameo Out of Broadcast

Tuo sensuroitu pätkä tässä.

Blokkimedia: KGB:N LOIKKARIN YURI BEZMENOVIN HAASTATTELU(SUOMENKIELINEN TEKSTITYS) /STAGES OF COMMUNIST TAKEOVER

25.12.2019:

Nyt se alkoi - Keinoälyä väärinkäyttäviä yrityksiä ja henkilöitä haastettu oikeuteen Kaliforniassa​

Silmiäavaavaa joulutekemistä (jopa "asioihin perehtyneille"): Aina mahtava Edge of Wonder haastattelee entistä FBI:n agenttia John DeSouzaa (alkaa kohdassa 27:00): Top 10 Weird News: Christmas Special ft. John DeSouza (12/20) - Edge of Wonder Live #37 

25 vuotta FB:ssä työskennellyt Souza käsittelee muun muassa seuraavia aiheita:

 • 911 (Souza osallistui itse FBI:n tutkintaan)
 • Mike (!) Obama mukaan presidenttikisaan 2020
 • Trump on kaikkien aikojen paras "shakin pelaaja" [hän vie demokraatteja 5-0 uskomattomilla ansoillaan]
 • Dollarin seteleihin piilotetut viestit

Jatkuvasti valehteleva/totuutta vääristelevä valtamedia on suurin uhka Yhdysvalloille (64% vastanneista uskoo näin)

Presidenttimme tykkäsi Ekmanin Ö-kommentista:

Ö:n postauksia mm. tässä 

Yhdysvaltojen avaruusjoukkojen uudelta web-sivustolta: Ehkä sinun paikkasi ei ole tällä planeetalla:

Tietoturvaguru McAfee: Ihmisten seuranta tehdään 99 prosentiisesti kännyköiden avulla. Tarvitsetko sinä kännykkää jatkuvasti?:

YouTube on parhaillaan poistamassa BlokkiMedian videoita. Viimeisen vuorokauden aikana 8 videota on sensuroitu. Kaikki Blokkimedian videot löytyvät sen Bitchute- ja vimeo-kanavilta sekä blokkimedia.net  -sivustolta.

Missing Surveillance Footage Near Jeffrey Epstein’s Jail Cell Has Been Found

24.12.2019:

Trump's Space Force Is Now Officially The Sixth Military Branch

FBI oli ulkoistanut FISA toimintojaan ja nuo ulkopuoliset pääsivät salaiseen tietoon käsiksi vielä sen jälkeenkin kun heidän työsuhteensa oli päättynyt: NSA Director Rogers Disclosed FISA Abuse Days After Page Warrant Was Issued

Entinen NSA:n johtaja Rogers todistajana FISA- tietojen väärinkäytöksissä:  FORMER NSA DIRECTOR IS COOPERATING WITH PROBE OF TRUMP-RUSSIA INVESTIGATION

Q postasi: Erosiko Rogers siksi että hän voisi todistaa - Rogers meni varoittamaan Trumpia Trump-tornin vakoilusta ja seuraavana päivänä Trump muutti pois tornistaan:

Soros otti ukrainan haltuunsa 1991:

Amazing Polly:

Amazing Polly selittää Soros-aihetta:  Indictments Incoming? S-o-R-o-s-y or Brennan?

Ja tällä videolla:  Anti-Corruption is the New Corruption

22.12.2019:

Trump Has Quietly Appointed 25% Of Circuit Court Judges As Smug Liberals Celebrate 'Merry Impeachmas'

Tesco Halts Christmas Cards From China After 'Slave' Laborer In Prison Factory Begs For Help "We are foreign prisoners in Shanghai Qingpu prison China," the note read. "Forced to work against our will."

Secretive California Military Base Rattled By Five Earthquakes In One Day "The base, deep in the California desert near Death Valley National Park, is where the Navy develops and tests its newest weapons."

US Navy 'covered up' new technology by saying USS Nimitz UFO was unidentified

Chinese Gangs Infect Pigs With Swine Fever In Criminal Meat Scheme

Hundreds Of Billions In Gold And Cash Are Quietly Disappearing

Ben Fulford: When mainstream publications like The Wall Street Journal start saying corporations are cooking their books to make profits look bigger than they are, you know the end is near: Huge Disparity in Corporate Profits Hints at Something Amiss

 
 

 

Sorry Dems, US Employees Are The World's Happiest

Valtionsyyttäjä Yhdysvalloissa asetti 8 ihmistä syytteeseen miljoonien dollareiden ohjaamisesta Clintonille ja muille demokraattien "johtajille"

Zerohedge: New York Timesin artikkeli kertoo siitä, kuinka yleistä ihmisten seuraaminen älypuhelimia hyväksikäyttäen on: Alarming NYT Op-Ed Reveals "Disturbing" Secretive Surveillance State Powered By Your Phone's Location Services

Air Force leaders applaud Space Force’s formal creation

Giuliani:

"Kun Ukrainan viranomaiset alkoivat tutkia sitä, mihin Yhdysvalloilta saadut USD5.3 miljardia olivat päätyneet, kaksi suurlähetystön edustajaa käskivät heitä lopettamaan tutkimukset. Nuo rahat päätyivät [George Sorosin] kansalaisjärjestöille."

Demokraatit haluavat virkasyytefarssin kestävän mahdollisimman kauan, pitääkseen Trumpin hallinnon kiireisinä (ja pois muista tehtävistä):

Obamagate timeline

Massive MS-13 bust: Officials charge 96 members in gang takedown

Italian Prosecutors Believe Mysterious Deep State Spy Joseph Mifsud [who started Russiagate] – Missing for 2 Years – “ALMOST CERTAINLY DEAD!”

Kansanedustaja Nunes: Pelosi refusing to send impeachment to Senate...Now we know this was in fact a fake impeachment

Toimittajaliitto aloitti toimintansa 17.12.

Liiton puheenjohtajan Juha Korhosen mukaan Toimittajaliiton tavoitteita ovat muun muassa tiedonvälittämisen turvaaminen ja sen valvominen. Korhonen pitää "valtamedian" Journalistiliittoa ongelmallisena muun muassa sen vuoksi, että heidän Julkisen sanan neuvostossaan on kahdeksan joukkoviestinnän edustajaa ja viisi yleisön edustajaa jolloin yleisön edustajat ovat aina alakynnessä äänestyksiä järjestettäessä. Uuden Toimittajaliiton web-sivut tässä ja artikkeli aiheesta tässä.

Miksi globalistit haluavat 5G:n Suomeen? Että sinä saisit ladattua videoita nopeammin?

5G-verkon toimintakuntoon saattaminen vaatii niin valtavat investoinnit teollisuudelta, että ainoa keino saada nuo investoinnit kannattaviksi on käyttää 5G-verkkoa ihmisten massaseurantaan.

Verizon informoi sijoittajiaan kännykkäsäteilyn vaikutuksesta yrityksen tuottoon:

Lista teknologioista jotka ovat vielä kehitysvaiheessa eikä niitä ole standardisoitu:

Hyviä ja huonoja uutisia:

Artikkeli aiheesta tässä.

Oma sivumme 5G:stä tässä.

PrayingMedic: Maailmanmarkkinoillakaan ei tunnuta uskovan Trumpin syyllistyneen rikoksiin - Huolimatta siitä että virkasyytteestä äänestettiin juuri, ovat käyrät tapissa:

DJIA viimeiset 3 vuotta:

Blokkimedia selittää virkasyytettä tässä.

FISA court slams FBI over surveillance applications, in rare public order

The Gateway Pundit and Epoch Times Banned by Wikipedia Over Truthful Reporting on Ukraine and Russia Hoax

Trumpin vastustajat ovat syyttäneet häntä myös rasismista. Trump Signs Bipartisan Deal Mandating $255 Million in Funding for Historically Black Colleges

Biden Probe: GOP Senators Request Ukraine Interview with Dossier Hoaxer Victoria Nuland  Victoria Nuland, a former senior official the Obama-era State Department played a key role in disseminating the anti-Trump dossier

 

20.12.2019:

Donald J Trump - Our movement speech (suomenkielinen tekstitys)

Pakistanin ent. presidentti tuomittiin kuolemaan maanpetoksesta: Pervez Musharraf, former president of Pakistan, sentenced to death for treason (Toim.huom: Toivottavasti presidenttimme Sauli Niinistön pussissa on puhtaita jauhoja. Q (Valkoinen talo) on monesti (tässä, tässä, tässä) viitannut siihen, että ainakin Obama tulee kokemaan pian Pervezin kohtalon.)

Yksi Q:n seuraaja tv:ssä lisää: Laura Ingraham Foxilla:

Nyt tuli poikkeuksellinen ilmoitus: Pekka Haavisto yritetään saada valtakunnanoikeuteen

Välikysymyskeskustelu herätti eduskunnassa enemmän kysymyksiä kuin antoi vastauksia

Peliteoria | BlokkiMedia 18.12.2019

Ranskalaiset ovat niin kypsiä viranomaistensa toimintaan, että katkaisivat sähköt keskuspankilta: Angry French Pensioners Cut Power To Central Bank, Hint At More To Come

Ekman: Avaruusohjelmien salattujen tietojen julkistus etenee

Kommunismia Suomessa:Pirkkalan marxilainen koulukokeilu: Uusi tutkimus esitti Pirkkalan koulukokeilulle vaiettuja mittasuhteita (Toim.huom: Uusi pääministerimme "valmistui Pirkkalasta")

PrayingMedic: #Qanon thread for December 14 (B2 Bomber Revealed)

Wikileaksin perustajan terveydentila huolestuttaa lääkäreitä ympäri maailman: 100+ Doctors Demand Assange Receive Safe Passage To Hospital "Before It Is Too Late"

PrayingMedic: #Qanon thread for December 16: [Watch] What Happens Next

9.12.2019 päivitys:

Fisagate is on!

Lataa raportti oikeusministeriön sivustolta tässä tai meidän sivustoltamme tässä.

Lue varoituksemme valeuutisista Fisa-raporttiin liittyen alla (4.12. uutisissamme). Propagandamedia (Yle, HS, CNN ja vastaavat) tekee kaikkensa suojellakseen isäntiään (ja moni toimittaja tulee saamaan syytteen "osallisuudesta maanpetokseen").

Kansanedustaja Nunes: Looks like DOJ IG Report is clear that Republican FISA abuse memo from February 2018 was accurate and actually understated the FISA abuse the dirty cops engaged in. Time for FISA court to take action!

Kansanedustaja Meadows tunti sitten: I just got out of a nearly 2 hour briefing on the IG report. It is deeply disturbing. Some former FBI and DOJ officials are about to have some serious explaining to do.

And after reading this, it's no wonder we've been seeing defensive leaks in the New York Times and CNN. And that the Democrats rushed to hold an impeachment hearing the same day. It's every bit as bad as advertised. And certainly worse than the media has been suggesting.

Zerohedge: DOJ Inspector General Releases Report On FBI Conduct, Finds "Clear Abuse" Of FISA Process

The DOJ Twitter account posted the #IGReport at 13:29 eastern time.

QAnon (Trump&Co.) postasi tämän tasan (minuutilleen) 2 vuotta sitten:

Project Looking Glass? Vai onko Yhdysvaltojen armeija noin pätevä?

Seuraa tilanteen kehittymistä PrayingMedicin Twitter-tilillä tässä. (Tai sensuurin iskiessä tässä)

Suomeksi aiheesta postaa aktiivisesti todennäköisesti Blokkimedia (Twitter tässä ja web-sivut tässä)

U.S. officials misled public on Afghan war, according to Washington Post

9.12.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Ystävämme Robert Steele (ex. CI_A ja Nobel-ehdokas) sivustollaan: AMBASSADOR YOVANOVITCH ACCUSED OF PERJURY, SENATOR GRAHAM IMPLICATED IN BRIBERY

Robert Steele: AMAZING POLLY: FAKE NEWS INDUSTRY — PSYOP GOES MAINSTREAM — CENSORED BY #GOOGLEGESTAPO, NOW UP AT BITCHUTE

Trump Calls for World Bank to Stop Loaning to China

Yhdysvaltojen ilmavoimien sihteeri: Salaisten avaruusohjelmien [ja siis jo olemassa olevien "ufojen"] paljastaminen on hyvä idea: “Declassifying some of what is currently held in secure vaults would be a good idea,” Air Force Secretary Barbara Barrett said." 

Jos aihe ei ole sinulle tuttu, suosittelemme perehtymään aiheeseen sivullamme tässä, sekä katsomaan esimerkiksi tämän entisen Yhdysvaltojen armeijan salaisissa projekteissa työskennelleen neuvonantajan lyhyen haastattelun.

UPDATE: Bill Barr Indicts 8 Including Mueller Top Witness for Funneling Millions in Foreign Donations to Adam Schiff, Hillary Clinton and Top Senate Democrats

Hyvä pitää mielessä: Valkoinen talo sääti asetuksen mm. ihmiskaupan ja ihmisoikeuksien rikkomisen vähentämiseksi 21.12.2017: Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption

Miksi "Googlen pomo" Eric Schmidt erosi päivää ennen kuin tuo asetus astui voimaan?: Eric Schmidt steps down as executive chairman of Google's parent Alphabet

Miksi juuri nyt ennätysmäärä johtajia, poliitikkoja ja vastaavia eroaa?:  CEO departures hit a new high in October, on pace for a record year

BlackRock exec Mark Wiseman ousted over affair with employee (Toimitus: BlackRock on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista yrityksistä)

United Airlines CEO Stepping Down

Miksi juuri nyt "ennätysmäärä" mielenosoittajia (ja "lakkoilijoita") protestoi maansa hallitusta vastaan?

Suuri Herääminen. Tutki ja jaa.

Hyvä yritys Yahoo:

QAnonista sivullamme tässä.

Epstein Was A Mossad Agent Used To Blackmail American Politicians, Former Israeli Spy Claims

Lisää Epsteinista sivustollamme pedogate.fi

Nothing to see here:) : 11 alleged members of Gambino crime family arrested in mob bust

WTF: CNN: Donald Trump was elected to break the elite. Of course they want to impeach him

Pelosi’s Love is Everyone’s Tragedy

Kuka uskoo CI_A:n (ja kumppaneiden) myöntävän, että Mifsud "teki heille töitä"?  2018: All Russiagate Roads Lead To London As Evidence Emerges Of Joseph Mifsud’s Links To UK Intelligence

Developing: Passport for Mysterious Maltese Professor Joseph Mifsud Turns up in Portugal – Deep State Spy Mifsud Said he Was in Fear for His Life

 

 

4.12.2019:

Kiitos lukijoillemme:

Senaattori Graham: Be wary of the Washington Post and the New York Times reporting on what is coming up with [Inspector General] Horowitz. They have been trying overtime to spin this thing to diminish its effect, to downplay it.

Toimituksemme valeuutisvaroitus lukijoillemme (päivitetty): Historiallisen, Obaman autorisoiman, vakoiluskandaalin Yhdysvalloissa paljastava Horowitz-raportti julkaistaan todennäköisesti ensi viikolla, ja tuohon laittomaan vakoiluun osallistuneet (mukaanlukien Obama ja moni VALTAMEDIAN TOIMITTAJA) joutuvat siitä tilille. Monia heistä tullaan syyttämään maanpetoksesta, josta maksimirangaistus Yhdysvalloissa on kuolema. Propagandamedia (YleHS, jne. mukaan lukien) tulee todennäköisesti vähättelemään tuon raportin merkitystä, koska propagandamediaa ei tällä hetkellä valitettavasti kiinnosta totuudenmukainen uutisointi.

PrayingMedic selittää aihetta Twitter-ketjussaan tässä. (Jos Twitter on sensuroinut edellisen, voit lukea sen myös tässä)

Jarmo Ekman selittää aihetta videollaan MSM spin for IG report, Finnish Epstein continued, social media censorship ja suomeksi tässä. Lisää aiheesta löydät Jarmon sivustolta

olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com

Myös Blokkimedia selittää aihetta videollaan: Valeuutiset kuriin | BlokkiMedia 1.12.2019 tai tällä kanavalla

Jos valeuutiset ei ole sinulle tuttu aihe, voit perehtyä siihen sivustollamme valeuutisia.fi

YouTube saattaa myös osallistua propagandamedian valeuutistalkoisiin ensi viikolla, kun se muuttaa käytäntöjään 10.12.2019.

 

YouTube/Google Admits to Deleting 300+ Trump Ads – And That’s Not All

Devin Nunes sues CNN for $435M over ‘false and defamatory’ Ukraine story

Clintons Vacationed Extensively At Epstein's New Mexico 'Baby-Making Ranch': Report

Robert Steele: Who’s Who in Cultural Intelligence: Justin DeSchamps

Edward Curtin, Unspeakable Memories: The Day John Kennedy Died

Giuliani: The statement I’ve made several times of having an insurance policy, if thrown under bus, is sarcastic & relates to the files in my safe about the Biden Family’s 4 decade monetizing of his office. If I disappear, it will appear immediately along with my RICO chart.

3.12.2019:

USA Today bestselling author Jennifer Jaynes, who penned thrillers exposing the murderous vaccine deep state, found shot to death

NaturalNews kaavio: Web of [vaccine] fraud

2014: CDC scientific fraud: an update on Dr. Poul Thorsen who authored fraudulent study 'disproving' vaccine-autism connection and stole millions of dollars

2008: Nigeria Issues Arrest Warrants for Top Pfizer Officials After Drug Experiments Conducted on Children

US Enraged After 6 More EU Nations Join INSTEX To Bypass Iran Sanctions

Twitteristä poimittua: In China ,If you complain about polices on social media, you will end up like this !

 

28.11.2019:

Silmät auki!

Robert Steele on arvostellut yli 2000 kirjaa (ja lukenut monta tuhatta) - Katso hänen, sinunkin silmäsi-avaavien, kirjojen Top 25: VIDEO (54:54): Former CIA Spy’s Top 25 MUST READ Books To Open Your Mind

Kuka on Robert Steele:

Robert "ennen kuin hän luki tuhansia kirjoja ja sen jälkeen":

 

27.11.2019:

Robert Steele: Inside the Dark Side of the CI_A

Lisää CI_A:sta sivullamme tässä.

Trump invited to impeachment hearing next week

Trump says U.S. to designate Mexican drug cartels as terrorists

Leaks of NSA, CIA Tools Have Leveled Nation-State Cybercriminal Capabilities

Trump Issues Grave Ultimatum To Queen Elizabeth II At Same Time He Retakes Control Of US Navy

Forget 'Ides Of March', Washington 'Storms Of December' Loom Over "The Holidays"

Trump donates 3rd-quarter salary to help fight opioid crisis

Devin Nunes To Take Swift Legal Action Against CNN For ‘Demonstrably False’ Story

Who is watching the watchdogs?

Venäjän tiedustelu: Yhdysvallat Bolivian poliittisen kriisin takana

Turpeinen-Saari: Turkin invaasio on jatkoa EU:n ja USA:n invaasiolle Syyriassa

South Carolina Legal Tender Act Would Treat Gold & Silver As Money

 

25.11.2019:

Blokkimedia:  Sätkynukeilla on hallitsijansa | BlokkiMedia 24.11.2019

Ehdoton luettava: PrayingMedicin uusi Twitter-ketju: The Great Awakening

Otteita edellisestä:

Iranin sopimus ja Pariisin ilmastosopimus esimerkkejä petoksista. Kukaan ei tutki minne raha oikeasti menee:

Q listasi lisää esimerkkejä petollisista organisaatioista ja projekteista:

Kun petoksentekijät on tuomittu, Trump/POTUS varmistaa ettei rahoja enää koskaan kavalleta:

Trump lyöttäytyi yhteen Giulianin kanssa - mafian murskanneella ent. kaupunginjohtajalla on kokemusta korruption eliminoimisesta:

Ehdoton luettava: PrayingMedicin uusi Twitter-ketju: The Senate Was The Target

 

 

Ukrainan antikorruptioviraston johtaja kommentoi "Hillaryn joukkuetta" salaa "FISA-kännykällä" nauhoitetussa keskustelussa:

IPOT selittää edellistä kuvaa tässä (kohdassa 2:40)

Senaattori sanoo: Vindman on niin sanotun ilmiantajan ohjeistaja:

Hyvä esimerkki siitä kuinka oikeus saattaa jäädä joskus toteutumatta. Sorosin marionetteja on joka puolella:

Ukrainan antikorruptioviraston ex-johtaja tuomittiin vaalimanipuloinnista Hillaryn eduksi:

Edge of Wonderin suosittelema iranilainen toimittaja:

Toimitus: Iran-aiheen ymmärtämiseksi suosittelemme perehtymistä Qanonin postauksiin Irania koskien. Ne löydät tässä (hakusana iran) tai tässä ja tässä

Tässä yksi näkökulma "Iraniin":

 

 

 

 

 

Edelliset kuvakaappaukset ovat tältä videolta, ja sen katseleminen vaatii aimo annoksen avointa mieltä. 

22.11.2019:

Ehdoton luettava: PrayingMedicin uusi Twitter-ketju: It's Time

Toimitus: Oletko huomannut kuinka Twitter on taas vaikeuttanut meidän tiedonsaantiamme (siis heille "epäedullisen" tiedon)? Usein käy niin, että kun avaat heille "epäedullisen" tilin tviitin, ja luettuasi sen palaat alkuperäiseen tiliin, heittää Twitter sinut usein tilin alkuun, jolloin joudut kelaamaan taas läpi monen päivän tviitit. (Aiemmin, suljettuasi tviitin palasit kohtaan, jossa olit tviitin avatessasi.)

Ja tilejähän tietysti suljetaan ettei "kansa heräisi valheisiin":

Yksi globalistien käyttämistä keinoista yleisen mielipiteen manipuloimiseksi: mielipidekyselyt (joista kansalle julkaistaan luettaviksi vain "muokatut" sellaiset). Yhdysvalloissa, juuri nyt, kyselyiden tuloksia käytetään uuden, valheellisen, hyökkäyksen suunnittelussa:

Kansanedustaja: "In the 3,500 pages of transcripts released so far, there was only one reference to bribery. Ironically to describe Vice President Biden’s conduct, not President Trump’s. Why did we go from quid pro quo to extortion now to bribery? The answer is polling."

PrayingMedicin Twitter-ketju: Information Warfare

Foreign-Born Researchers At US Agencies Were Secretly Working For China And Recruiting Others, Senate Report Finds

Kuinka Q saa ladattua itselleen alkuperäiset valokuvat ihmisten laitteista? NSA? Patriots in control.

Trump nimittänyt vajaat 200 uutta tuomaria kahdessa kuukaudessa:

NGO Fleet Bussing Migrants Into The EU Has Ties To George Soros, Hillary Clinton Donors

 

21.11.2019:

Ekman: Biden, korruptio ja onko Ukraina edelleen hyvä?

Ukrainian MP Claims $7.4 Billion Obama-Linked Laundering, Puts Biden Group Take At $16.5 Million

BREAKING: Hunter Biden Named In Bombshell New Indictment; Accepted Millions From Slush Fund

104 Arrested in Undercover Florida Trafficking Operation

Ukraine widens probe against Burisma founder to embezzlement of state funds

Photos Of "Sweaty" Prince Andrew Confound Claims Made By Royal Over Epstein Links

Epstein accuser who was 'assaulted by his female associate' says the financier used Prince Andrew as BAIT to get her to his private island when she was 15 - and urges the Duke of York to speak to the FBI

Reckoning with the costs of war: It's time to take responsibility

"We'll have 182-federal judges appointed within 2-months + 2-supreme court judges" - @POTUS @realDonaldTrump

Every Days of Our Lives Star Reportedly Released From Contract, Prompting Speculation of Show's End

Jordan Sather: Q just posted this doc signed by Bill Clinton in 1999, "TREATY BETWEEN THE UNITED STATES OF AMERICA AND UKRAINE ON MUTUAL LEGAL ASSISTANCE IN CRIMINAL MATTERS" Signed in '99 w/ no idea they'd lose in 2016 and this treaty would be used against them. They really are stupid.

Prince Andrew's 'secret meeting' with Ghislaine Maxwell after US reopened probe: Royal 'met Jeffrey Epstein's "madam"' as she took part in glamorous all-woman supercar rally to Monaco with Paris Hilton and Chloe Green

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.11.2019:

Googlen ilmiantaja, vanhempi softainsinööri Zack Vorhies EOW:n haastattelussa (Toim: Kaikki liittyy kaikkeen):  Rebel ZACH VORHIES EXPOSES Google Empire Agenda [Part 1/3] | Edge of Wonder

Lisää Googlen moraalittomasta (ja rikollisestakin) toiminnasta sivullamme tässä.

Trump mainosti puheessaan uutta foorumia, jonka kautta Valkoinen talo jakaa OIKEAA tietoa meille tärkeistä tapahtumista. Jos et koskaan käyttänyt juuri suljettua 8chania, on ehkä parempi, että seuraat Q:n postauksia esimerkiksi qmap.pub -sivuston kautta

(Toim: 8kun-sivustolle saattaa päästä vain TORin kautta, koska sivusto on jatkuvien DDOS- ja muiden hyökkäysten kohteena. Ronin Twittertililtä lisätietoa.)

Q postasi: [Deep Staten "sulkeman" 8chanin korvaajasivusto] 8kunmenee puolustusministeriön palvelimen kautta:

Q:n Mainos CSPAN-kanavalla: Katso JoeM:n video Plan to Save the World: 

Q on kymmeniä kertoja postannut "saman" kuin Trump jopa ennen Trumpia tai samanaikaisesti" (Mistä Q tietää mitä Trump tulee postaamaan?):

Lisää aiheesta sivullamme tässä.

Globalisti-Obamat: Kaikki tämä vaiva yhden pirun [Yhdysvaltojen] lipun vuoksi:

BTW: yllä olevan Twitter-linkin postasi Q.

16.11.2019:

Kaikella todennäköisyydellä pian alkaa tapahtua.

Praying medic selittää aihetta: The Harvest

Miten yritykset, jotka tuottavat tappiota, tuottavatkin "voittoa"? Meille valehdellaan [melkein kaikesta. Toistaiseksi]: WeWork Disaster Aftermath: With 97% Of Companies Using Non-GAAP Metrics, Is Everything Fake?

 

14.11.2019:

YouTuben sensuuri pahenee:

 

 

Edge of Wonder käsittelee aihetta tuoreella videollaan tässä.

Valvontakamerat nukkuvat kun jotain merkittävää tapahtuu:

Lisää Googlen "mustia salaisuuksia" tutkintaan (ja julkisuuteen):  Feds Launch Investigation Into Google's Secretive "Project Nightingale"

Paitsi Google, Facebook, Alexa,.....Takseissakin nauhotetaan sinun keskustelusi: Taksi Helsinki vahvistaa HS:lle: Osassa takseista tallennetaan asiakkaiden keskusteluja

The Globalists Have Declared War On Your Savings

Hong Kong Police Warn City On Brink Of 'Total Breakdown'

Trump mainosti puheessaan uutta foorumia: Nothing to see here... Just @realDonaldTrump confirming the new http://8kun.net  'FORUM' in last night's speech.

Tässä listaa globalistien tavoitteista:

Ja

Jordan Sather selittää videollaan hieman sitä, miten esim. Yhdysvaltojen armeija pystyy ennustamaan tulevia tapahtumia (ja siis samalla sitä, miksi Qanon on pystynyt ennustamaan "tulevaisuutta" melkein täydellisesti). Oma lyhennelmämme videosta suomeksi tässä

11.11.2019:

“You Will See Things No One Will Believe!” – President Trump Warns Deep State on Ongoing Durham and Barr Criminal Probe (VIDEO)

The End Of NATO?

The Arrests Are Coming, but When?

Obama's friend: Kill 25M Americans! :

Keskitysleirit Yhdysvalloissa selitettynä:

Aiheesta lisää sivullamme tässä.

Numerot kertovat:

Trump luki Osamasta ennen 911-iskua:

Yhdysvallat maailman ykkönen masennuslääkkeiden käytössä:

Tuoretta äänestysdataa Mississippistä

 

Trump vs. Obama:

Covfefe selitettynä:

 

 

10.11.2019:

BLokkiUutiset 9.11.2019 | Epstein | Valtamedia | Project Veritas | Q

Ex-Vice President of Disney Convicted For Sexually Abusing A Seven Year Old Girl

Clinton Email: We Must Destroy Syria For Israel

MI5 'really DOES have a licence to kill': Spy agency has secretly allowed informants to murder, kidnap and torture for decades, tribunal hears

Robert Steele: Why America is a Threat?

Suo kuivuu - Trump nimittää [jatkuvasti] uusia tuomareita

CBS News fires staffer who had access to leaked Amy Robach audio

How Socialized Medicine Kills The Patient & Robs The Taxpayer

Over a Dozen Arrested in Florida Child Pornography Bust

NBC, ABC And CBS Appear To Have Run Cover For World’s Most Powerful Rape Rings

Melania Trump focuses on addicted babies, not protests

Exposing Jeffrey Epstein's international sex trafficking ring | 60 Minutes Australia

UK firm to ‘leave Solar System and inhabit Milky Way planet’ with new advanced rocket

Report: Former CIA Analyst Says Brennan Created Secret 'Task Force' To Destroy Trump

HUGE: House Intel Committee Members Call on Schiff to Answer Questions Under Oath

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9.11.2019:

George Soros Fires Warning Shot At Trump: You Are ‘Digging Your Own Grave’

Kymmenet yritykset ovat aloittaneet Epstein ei tehnyt itsemurhaa -viesti kampanjan.Tässä yksi:  

Clovis brewery prints 'Epstein didn't kill himself' on the bottom of cans

Over a Dozen Arrested in Florida Child Pornography Bust

Another Kavanaugh accuser admits to fabricating rape story

Nearly 400 children rescued and 348 adults arrested in Canadian child pornography bust

17 Men, Including 2 Disney Employees, Face Child Porn Charges in Polk County

Roman Polanski accused of 'extremely violent' rape of French woman in 1975 when she was 18: report

New York firm sold Chinese surveillance tools to US military claiming they're made in US

7.11.2019:

45 Population-Control Quotes That Expose The Elites' Plan To Cut The Number Of People On The Planet

31.10.2019:

Robert Steele. NATO IMPLODING? US-TURKEY AGAINST THE DEEP STATE?

The Great Awakening:

We Now Have Mass Public Unrest In France, Spain, Algeria, Iraq, Lebanon, Egypt, Hong Kong, Venezuela, Chile, Ecuador And Bolivia

Deep State polttaa (lue: tyhjentää) Kaliforniaa

OPERATION TORCH CALIFORNIA: Hard Evidence Proving Wildfires Started by Arsonists (Videos)

 

[Huumekauppias] Bill Clintonin veli Roger (alla poliisin kuvaamalla videolla) sai vankilatuomion huumekaupasta. Tullin mukaan 75% kokaiinista Yhdysvalloista kulkee Menan kautta (Videolta Mena Coverup kohdassa 25:00)

Ivanka Trump: Perheen käytettävissä olevat varat nousseet 5000 dollarilla 1.5: ssä vuodessa:

Kansanedustaja 17 vuoden kokemuksella: impeachment on ensimmänen kerta kun emme saa lukea dokumentteja:

TRUMP RIDS MAJOR U.S. CONTAINER PORT OF CHINESE COMMUNIST CONTROL

Robert  Steele: ALUMINUM DUST FROM GEOENGINEERING FUELING SUPER WILDFIRES ACCORDING TO AUTHOR

Don't be evil: whistleblower Zach Vorhies breaks down how Google set out to literally program our minds

WATCH: Independent Reporters Storm Epstein’s Private Island with Cameras

This Romanian Couple Hacked Nearly Every Street Camera In DC Ahead Of Trump's Inauguration

Houses Approves Trump Impeachment Procedures

 

30.10.2019:

JUDICIAL WATCH: DEFENSE, STATE DEPARTMENT DOCUMENTS REVEAL OBAMA ADMINISTRATION KNEW THAT AL QAEDA TERRORISTS HAD PLANNED BENGHAZI ATTACK 10 DAYS IN ADVANCE

Media Ignore Unmasking of Twitter Exec as British Psyops Officer

Google Features Chinese Communist Party’s Message About Religion

Uusi sivumme:  Kiina ja kommunistien globalistinen suunnitelma

FBI Releases Information on the ‘Finders,’ a Secretive Group Accused of Child Sex Abuse

Survivors rally at Epstein’s mansion for updates to Child Victims Act

28.10.2019:

Tulet näkemään asioita, joita kukaan ei usko | BlokkiMedia 27.10.2019

The EU Is Rewriting WWII History to Demonize Russia

Faktantarkistaja Vehkoon ja Putinin trollimetsästäjä Aron haastattelut

EU ei hyväksy sille epäedullisia vaalituloksia:

 

Ystävämme Robert "C_A-Nobel" Steele aiheesta:

STATE OF THE NATION: FALSE FLAG ROTHSCHILD DEEP STATE CALIFORNIA ARSON AND MURDER BY FIRE — LAND GRABBING, DEPOPULATION, AND MORE….

California's Rollout Of Automatic Voter Registration Didn't Go As Planned

Lue myös:

Ruotsin vaalitulos epäilyttävä - Vaalivilppiin ei oltu varauduttu - Satoja vilppiepäilyjä - Juovuspäissään olevia vaalivirkailijoita - Pienempien puolueiden listoja ei ollut nähtävillä

Vaalit ovat vitsi (myös) Yhdysvalloissa - Parhaat palat omasta uutisoinnistamme vuoden 2016 presidentinvaaleihin liittyen

WaPon "valeuutinen":

 

FBI on julkaissut satoja sivuja dokumentteja 80-luvulla kiinni jääneestä lapsikauppa ja lasten hyväksikäyttöringistä. On viitteitä siitä että US "tiedusteluyhteisö" oli sotkeutunut tapaukseen. Suo kuivatetaan nyt.

Älä luovu aseistasi (Video: tappajarobotti työssään)

Lisää aiheesta tappajarobotit ovat valmiina: Ericin rakastajatar paljastaa ”Googlen/Kiinan” salaisuuden

3keinoa jolla maa tuhotaan:

 

27.10.2019:

"Ilmastonmuutoshuijauksen" vastainen mielenosoitus Hollannissa:

Western Insanity and 5G Electromagnetic Radiation

Ekman: Mysteerimies paljastettu

Uusi sivumme:  Kiina ja kommunistien globalistinen suunnitelma

Naton salaiset armeijat ja Suomi Vastoin virallisia väitteitä Suomi osallistui Naton salaiseen toimintaan.

Yle MOT: Kylmän sodan suomalaisagentit: käsikirjoitus

YouTube Removes 17,000 Channels, 100,000 Videos, 500 Million Comments for “Hate Speech”

Robert Steele: UDO ULFKOTTE’S BOOK EXPOSING CIA CONTROL OF WESTERN JOURNALISM NOW AVAILABLE IN ENGLISH

Robert Steele: SATAN, SODOMY, & THE DEEP STATE: CHAPTER 29 NORTHERN IRELAND’S KINCORA SCANDAL: BRITISH INTELLIGENCE SEXUAL BLACKMAIL OPERATION AND COVER-UP

Robert Steele, kirja-arvostelu: UNDERWATER AND UNDERGROUND BASES

Robert Steele, kirja-arvostelu: UNDERGROUND BASES AND TUNNELS – WHAT IS THE GOVERNMENT TRYING TO HIDE?

France: 27 police officers reported for radicalization after Paris attack

Vihreä politiikka tuhoaa Suomea pala palalta

Obama mielisairaan miljardöörin pojan kotona:

Obama Headlining Democrat Redistricting Fundraiser at Alex Soros’s Home

 

Artikkeli tässä

Meksikossa valehtelevat poliitikot viedään autoajelulle:

Mexico Mayor Dragged Through Streets From Back Of Truck For Not Delivering On Campaign Promises

Victory or Fire: That’s the Plan for Hong Kong

Ethics Complaint Filed Against Rep Adam Schiff For Trying to Obtain Naked Photos of Trump

Lisää aiheesta alastonkuvien käyttö kiristyksessä: pizzagate.fi

Abortion Clinics Harvest Scalps of Aborted Babies, Sell Them to Researchers Treating Baldness

Terror Attacks In France: A Culture Of Denial

“Smart Communities” Turn People’s Homes into Prisons

Antifa on terroristijärjestö (ja oma opetusministerimme tukee heidän toimintaansa. Hakusana tälle sivulle "antifa") - Yhdysvalloisskin poliitikot mukana heidän toiminnassaan:

Local Minnesota Representative Caught Outside Trump Rally With Antifa

Imatralainen:  Väkivaltainen Antifa toimii kiinteässä yhteistyössä Vasemmistoliiton kanssa

Tytöt sairastuvat LGBT-agendan vuoksi: 

Horrifying Report Says Girls Hold in Urine, Don't Drink, Skip School To Avoid Boys in Gender-Neutral Restrooms

London Bans Extinction Rebellion Protests After Blackrock Offices Targeted

China’s New Cybersecurity Program: NO Place to Hide

China threatens ‘strong countermeasures’ if Trump signs bill supporting Hong Kong rights

Sodat aloitetaan valheiila - Rauha saavutetaan totuuksilla:

Muistatko tämän: Googlen kamera-autot keräsivät kaikkien kohdalle osuneiden salasanoja Suomessakin:

Ottaen huomioon sen kuinka Kiina on manipuloinut Hong Kongiin liittyviä asioita (urheilu, Applen liput, sotilaat) mieti kannattaako antaa kiinan kontrolloida 5G tä:

Video:   Youtube's Biggest Lie

 

25.10.2019:

Ekman: Viimeinen näytös

Trump tweet 18/10 : 3 impeachment votes done and all failed:

Yhdysvallat on enimmäistä kertaa historiassa energiaomavarainen (ja muita Trumpin hallinnon saavutuksia):

 

magapill.com

 

FLYNN DOCS DROP — James Clapper Connected to Felony Leaks of General Flynn’s Discussions with Russian in Early 2017!

Trump Cancels All Admins' NYT, WaPo Subs: "Will Save 100s Of 1000s Of Taxpayer Dollars"

The DOJ's Russiagate Probe Just Turned Into A Criminal Investigation

 

PrayingMedic: Miksi luotan [Q:n ja Trumpin] suunnitelmaan

laulaja Kanye West: Saatana pyörittää Los Angelesia:

Kirja: Kuinka Illuminati tekee huomaamattoman, mieleltään hallitun orjan:

Trump tviittasi Q-babystä:

Trump tviittasi uudemman kerran Q-babystä:

Koska valevaltamedia kysyy häneltä Q:sta?

Deep State mainitaan usein jo tviiteissäkin:

 

Beatles oli Deep Staten luomus kaaoksen lisäämiseksi:

Edge of Wonder käsittelee aihetta videollaan Why Drug epidemy was created by Deep State, Osa 2, (minuutti 12:00)

 

19.10.2019:

The Great Awakening:

Protestors in Santiago, Chile set fire to main electricity utility building owned by Enel and several other transit buildings in protests against various price hikes

CNN:ää ollaan haastamassa oikeuteen "uutisoinnista"

Trump presidential campaign threatens to sue CNN, news network calls it a 'PR stunt'

POTUS was discussing the IG report coming out. Said he "knows nothing about it", BUT predicts "you'll see things you won't even believe. The level of corruption. Comey, Strzok, his lover Lisa Page, McCabe, maybe even Obama."

Google is #Crowdstrike & wants to #ImpeachTrump so China can continue running DNC from HRC's #Ukraine servers.

US to require Chinese officials to report American contacts​

 LeBron James Pushed The NBA To Punish Houston Rockets GM Over Hong Kong Tweet

Is Greta Thunberg A Putin Puppet? German Politician Demands Answers​

Kanye West doing a pop up performance at the yard of Howard University Campus this morning. Hundredsds down here righteous now- students got word this morning by emails at 6 am.

Robert Steele: Benjamin Fulford – Historic changes unfold worldwide as Zionist project collapses​

 

Robert Steele: Europe is Burning, MSM Censoring Story — 5G Down?

#YellowVests (#GiletsJaunes) protests France: ✔️ 45 weeks of protests ✔️ 11 dead ✔️ 76 seriously injured ✔️ 2500 injured ✔️ 23 lost an eye ✔️ 5 lost a hand ✔️ thousands arrested ✔️ no mainstream media coverage

Manufactured climate hysteria of Greta Thunberg a repeat of what Severn Cullis-Suzuki did back in 1992

GLOBAL WARMING PROTESTERS IN BRITAIN ARE BEING PAID $500 A WEEK BY GEORGE SOROS TO PROTEST!

DARPA on AI Mind Control and Targeted Individuals

 

14.10.2019:

Ekman (uusi tili, suomeksi):  Uusi pakolaiskriisi ovella - milloin Suomi herää?

BE CAREFUL WHO YOU FOLLOW!

Lisää valeuutisaiheesta sisarsivustollamme VALEUUTISIA.FI

Valevaltamedia Yhdysvalloissa jatkaa valehtelua (tällä kertaa käyttivät 2 vuotta vanhaa matskua):

ABC News Busted Using Gun Range Footage To Report Turkish 'Slaughter' Of Kurd Civilians

Keitä ovat globalistit ja mistä heidät tunnistaa?

Eliittien pedofilia: oikeusprosessi Epsteiniä vastaan pystyy toimimaan myös poliittisena aseena

Trump osoittaa olevansa osa Qanon-liikettä (tekee TAAS kädellään Q-kirjaimen ilmaan)

Trump:“There’s Nothing That The Dirty Political Establishment Hates More Than a President They Cannot Intimidate, Own, and Control. They're Trying To Stop Me Because They Know That I Don’t Answer To Them. I Answer To You."

Lisää Trumpista ja Yhdysvalloista tällä sivustollamme (Olemme uutisoineet viimeiset 6 vuotta aiheista, joihin valevaltamedia ei halua sinun perehtyvän. Valkoinen talo jopa laittoi allekirjoittaneen kuvan nettiin "osoittaakseen kiitollisuutensa" tekemästämme työstä.)

EXCLUSIVE – Polish MP: Soros ‘Wants to Rule the World’ as ‘Master of Puppets’

Kalifornia taas "polttouhan alla":  CAUGHT ON TAPE: California UNDER ATTACK AGAIN!!!

Huippuvyvä Edge of Wonder käsittelee myös aihetta tuoreella videollaan

(Toimitus: Aiheesta löytyy RUNSAASTI materiaalia mm. Y-Tubest:stä. Robert Steeltä tässä)

Lisää aiheesta: pizzagate.fi ylävalikossa

Trump: The Endless Wars Must End!

Bill Gates Was Much Closer To Jeffrey Epstein Than He Initially Let On

(Toimitus: Epstein-keissi lyhyesti:

Moss-adin palkkaama tyyppi jolle annettiin satoja miljoonia "kiristysoperaatiota" varten. Osti "miljoonakiinteistöjä" ympäri maailman, vei niihin "pikkutyttöjä ja poikia". Kutsui kylään satoja ellei tuhansia poliitikkoja, valtaapitäviä, ym. Filmasi KAIKKI lasten kimpussa. Mukana todennäköisesti myös poliitikkoja ja eliittiä Suomesta. Kiristys: "Äänestä noin/hommaa tuo tieto tai kuvasi pikkupojan kanssa lähtee jakoon")

Lisää Epsteinistä sisarsivustollamme Pizzagate.fi 

Valemedia CNN:stä tulossa hyvää matskua "lähitunteina"

Karma:

Man Who Slammed Trump for ‘Racist’ Immigration Policies Killed by Illegal Immigrant

Näin paljastuu pahisten nenästävetämiset: Joe Biden worked with whistleblower when he was vice president, officials reveal

United Nations now targeting free speech on a global scale, under the banner of fighting “hate speech”

YK:n huijauksesta tässä

"Kiina on se todellinen ongelma":

China is killing ethnic minorities in order to harvest their organs, but globalists say America is bad for using plastic straws

(Lisää Kiinasta tällä sivustolla hakusanalla kiina)

10.10.2019:

Aina on mahdollista että Trumpkin on "huijari" ja töissä eliitille, ei kansalle:

Kuinka iso osa esim. laeista on kiristyksen tulos?:

Adam "Shitt" on saamassa potkut (eikä Trump ole vieläkään poistanut tuota "shit-tviittiä", nyt tiedät miksi):

Armeija saattaa pian ottaa haltuunsa tutkimukset, ym.:

Monet valevaltamedian toimittajat saattavat (valehdeltuaan kansalle tarkoituksella) joutua oikeuteen syytettynä maanpetoksesta:

 

Cops in China find 13 tons of gold stashed in ex-mayor’s cellar

Jeffress suggests Democrats may worship pagan god Moloch, 'who allowed for child sacrifice'

Congressman: FISA report on 'spying on Trump' coming in 2 weeks

7.10.2019:

Suosittelemme seuraavaa videota (käsikirjoituksen lyhennelmä on työn alla ja postataan lähipäivinä):

 

DR. JOHN COLEMAN SPEAKS ABOUT 21 GOALS OF THE ILLUMINATI AND THE COMMITTEE OF 300

tai tässä.

Video selittää dokumentoidusti myös sen, kuinka salaseurat kommunistisine päämäärineen ottivat haltuun Yhdysvaltojen demokraattisen puolueen.

Lisää salaseuroista sivustollamme salaseurat.fi

 

Trump twiittasi: Impeach kysely - 98% vastanneista tukee Trumpia:

Satanistit syyttävät Trumpia salailusta - Trump autorisoi Barrin julkistamaan minkä tahansa dokumentin:

Maanpetturit paljastetaan viime hetkellä jotta vältytään mellakoilta:

Trump taistelee autismia vastaan:

Yhdysvalloissa PUOLET LAPSISTA on autistisia vuonna 2032 jos mikään ei muutu:

Lisää autismista sivustollamme tässä

U.S. embassy in Kiev loyal to Soros (by praying medic):

Bill Gates backs a $1 billion plan to cover Earth in 'Big Brother' satellites capable of streaming 'live and unfiltered' HD footage of the planet

 

 

 

2.10.2019:

Uusi sivumme: 30 suurinta valetta Yhdysvalloissa - Osa koskee myös Suomea

Robert Steele: Deep State Took Bait, Biden is Toast

Robert Steele: Herland Report: Billionaires Behind the Mentally-Retarded Eco-Terrorism Zombie Child

How the Whistleblower Complaint Helps the Great Awakening

Google Rolls Out "Orwellian Nightmare" Technology To Spy On You In Your Home

Jälleen kerran valevaltamedia (Fake News) kääntää totuuden päälaelleen (muista että monet toimittajista tulevat saamaan syytteen maanpetoksesta): MSNBC: Panic has set in at the White House, where according to a source, aides are "increasingly wary" that "the president could respond erratically and become 'unmanageable.’"

China 'is harvesting organs from religious minorities including Uighur Muslims with hundreds of thousands killed to order by the state'

Wall Street Democratic donors warn the party: We'll sit out, or back Trump, if you nominate Elizabeth Warren

#WWG1WGA, #TheStorm, and #QAnon
"red pill" websites now available

Ekman:  Haluatko olla hyödyllinen idiootti?

Historical perspective on NGO's in The U.S.

Cancer industry not looking for a cure; they’re too busy making money

NASA admits that climate change occurs because of changes in Earth’s solar orbit, and NOT because of SUVs and fossil fuels

Climate change hoax COLLAPSES as new science finds human activity has virtually zero impact on global temperatures

SGT REPORT: The Criminal Saga Of Joe & Hunter Biden

Giuliani tuhosi mafian ja on nyt itse "kohteena":

Brennan kehotti Syvää valtiota "iskemään":

Ylösalaisin maailma - dokumenttien julkistamisessa täytyy olla kyse salaamisesta:

 

Great Awakening ja Storm selitettynä:

 

"Demari" Donna Brazilen kyselyn tulos: "Trump on 91% "legit" (oikealla asialla):

 

Jordan Sather: Pompeo tapasi Deep Staten Kissingerin: Toivottavasti Pompeo kertoi sille, että Deep Staten "peli on pelattu":

Kuinka media kääntää asiat ylösalaisin:

 

Uutispäivitys 30.9.2019:

Trumpilla nyt 94% kannatus:

Aborttien määrä Yhdysvalloissa laskemassa:

Tämän viikon "irtisanoutumiset":

Miksi salaliittoteoria on huono argumentti:

USA2020 in short:

Clintonit saivat miljoonia Ukrainalta:

 

Uutispäivitys 12.-27.9.2019:

Robert Steele: VIDEO 3M VIEWS WORLD’S DARKEST SECRETS

EXPOSED: The Untold HORRORS in China

‘A Historic Milestone’: 150 Federal Judges Confirmed Under Trump

Experts Call on UN to Investigate China’s Killing of Religious Dissidents for Their Organs

Robert Steele: WHO PROGRAMMED THE ECO-TERRORISM ZOMBIE? UPDATE 3: DEEP STATE AGENDA BEHIND ZOMBIE

Robert Steele: STEELE ON FALSE FLAGS

Behind The Illusion; George Clooney

Johnson & Johnson Found To Have Knowingly Allowed Asbestos In Their Baby Powder

The world’s most-surveilled cities

3. + is Brennan's secret trip to Moscow to visit the FSB in March 2016 related?

A message from Finland to the Q-patriots around the world

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10.9.2019:

8chan Will be Back Online in a Few Days (Qanon postaa 8chanille)

911-vuosipäivän johdosta:

 Major University Study Finds "Fire Did Not Bring Down Tower 7 On 9/11"

Arvostettu European Physics Society julkaisi raportin aiheesta: 911-iskun kaikki kolme (!) rakennusta romahdutettiin räjähteillä.

Uutinen aiheesta tässä, linkki raporttiin tässä (erityisesti sivu 28: conclusion) ja linkki Wikipedian EPS:n sivulle tässä.

7.9.2019:

Robert Steele: PENTAGON PAID $540M FOR FAKE TERRORIST VIDEOS — TELL ME THIS IS NOT SO!

Robert Steele: A SOCIETY IS ONLY AS FREE AS ITS MORE TROUBLESOME DISSIDENT

Robert Steele: THE ZIONIST CONTROL OF THE INTERNET — YOUR WEBSITE IS NEXT…

New Study Links Fluoride To Lower IQs (Toimitus: Noin 2/3 Yhdysvaltojen juomavedestä on "fluorattua". Kuka hyötyy? )

Kuinka Deep State operoi:

Kayna, a Brazilian woman from the indigenous Mundurucu tribe, says that some NGOs wanted to punish ["Brazilian Trump"] #Bolsonaro by starting the #AmazonFire campaign.

Major University Study Finds "Fire Did Not Bring Down Tower 7 On 9/11"

Iran tried to detonate a bomb blocks from the DC Capitol but Obama let it slide because he desperately wanted to make a deal with Iran--a deal Mattis had no knowledge of

Dear Hollywood:

If you're anti-gun, stop making action movies. If you're anti-wall, tear down the gates around your houses. If you push Climate Change, stop flying your personal jets everywhere. If you're pro-socialism, give your extra money to the government. We'll wait. 

2.9.2018:

Kuinka tuhota "vihollinen"? Tee kansalaisista huumeriippuvaisia: Mexico Seizes 52,000 Pounds of Fentanyl From China

Lue myös: -Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

Valkoinen talo: President Donald J. Trump is Combatting the Opioid Crisis

Ending America’s Opioid Crisis

27.8.2019

Googlen loppu lähellä?

Ensimmäinen todellinen sisäpiiriläinen, Googlen vanhempi softainsinööri Zack Vorhies, "antoi läppärinsä hyviksille"

Google sensuroi hakutuloksia, mm. "Totuus syövästä":

Muistathan jakaa!

Valeuutisten äiti?:

Yahoon ”uutinen”: FBI:n julkistettu raportti (declassified intelligence bulletin) - Uusi kotimaisen terrorismin aiheuttaja: Salaliittoteoriat

FBI:n (Jos Yahoota on uskominen) rikostarkastajat raportissaan linkkaavat LÄHTEEKSI Wikipedian ja SNOPESIN! Sanoo jopa, että Snopes on netin vanhin ja suurin faktantarkastajasivusto!

Jordan Sather selittää aihetta videollaan tässä  (alkaa 6:40)

Lue myös: Prostitutes for the Presstitutes: SNOPES fact-checkers revealed to be actual whores, fraudsters and deviant left-wing fetish bloggers

26.8.2019

Yhdysvaltojen loppu?

Reilut kymmenen vuotta, ja puolet yhdysvaltalaisista lapsista on autistisia

Robert SteeleFREE ONLINE BOOK – TRUTH WILL PREVAIL (ON VACCINE CRIME & DANGER) — 50% OF CHILDREN WILL SUFFER AUTISM BY 2030’S

Oma sivumme autismista tässä

Robert Steele: CULTURAL COLLAPSE THEORY & PRACTICE — WHAT THE DEEP STATE & ZIONISTS HAVE BEEN DOING TO ALL WESTERN COUNTRIES — THE END OF THE USA?

Robert Steele: SOLOMON: IF TRUMP DECLASSIFIES THESE 10 DOCUMENTS, DEMOCRATS ARE DOOMED

Robert Steele: GOOGLE AND FACEBOOK ELECTION INTERFERENCE CAN BE MONITORED

N-liiton tiedusteluresursseista käytettiin 85% erilaisten Marxilais-Leninististen ideoiden ja ajatusten pumppaamiseen länteen. Kyseessä on ideologisen sabotaasin ikiliikkuja. N-liitto voitti infosodan jo 1960-luvulla ”rauhanliikkeen” nousun muodossa.

 

Jeffrey Epstein’s talent-agent pal spotted scouting ‘fresh flesh’ in Brazil before Epstein arrest

Creator Of One Of Rhode Island’s Largest Child Porn Collections Gets 40 Years In Prison

Suota kuivataan ympäri maailman: Hundreds of thousands of right-wing Argentines took to the streets yesterday to support incumbent President M. #Macri They don't want the socialists to return to power in October. Today, ppl in #Brazil

Majority Of Americans Don't Want Trump Impeached: Poll

‘I hope he looks at Australia’: President Trump drags Australia into FBI probe

Ex-Bill Gates adviser 'shocked' to be named one of Jeffrey Epstein's executors

 

JPMorgan Spoofer Pleads Guilty To Gold Manipulation, Faces 11 Years In Jail

Twitter, Facebook Shutter 100s Of Accounts Intended To "Sow Discord" In Hong Kong

Kuinka Google huijaa hakutuloksissaan

Fire marshal says Donald Trump DID smash Elton John's attendance record at New Hampshire arena

Jeffrey Epstein signed will just two days before suicide

Prinssi Andrew pakeni Epstein-skandaalia ex-vaimonsa kanssa luksushuvilaan Andalusiaan – prinssin suhde seksiorjien käytöstä syytettyyn pohattaan nousi taas valokeilaan

Epstein Used Network Of Shell Companies And Associates For Sex-Trafficking Ring, Lawsuits Claim

Ghislaine Maxwell taught Jeffrey Epstein victim ‘proper way’ to perform oral sex: suit

Pilot Claims Prince Andrew Flew on Jeffrey Epstein’s Jet with Alleged Teen ‘Sex Slave’

London Police Were Aware of Allegations Epstein Trafficked Minors to UK, But Decided Against ‘Full Investigation’

 
 
 

 

 

 

11.8.2019:

Martin Luther King Jr:n siskontytär: Trump ei ole rasisti

Robert Steele: Epstein Not Dead, On His Way To Israel? Or Now in the Presidential Suite in the Deep Underground Military Base (DUMB) at Area 51?

Pankkiirien valta vaarassa

In China, by law, all business ventures are analyzed for potential military application. Google may argue they aren't aiding the Chinese military, but they are

 

Trump uudelleentviittasi: Oulussa raiskausepidemiaa tutkinut kohutoimittaja Katie Hopkins: New York Timesin etusivu uusiksi - Lukijat eivät kestä totuutta:

Ent. CI_A:n pomo: CI_A omistaa kaikki ne median toimijat joilla on jotain merkitystä:

Lisää aiheesta http://valeuutisia.fi/

Kuinka El Pason lavastettu hyökkäys "muutti ihmisten puheenaiheet":

 

Blokkimedian uusin video: Lavastettu hyökkäys (selitettynä) 

Oma sivumme: Lavastettu hyökkäys

Yhdysvalloissa halutaan loppu "SPR:n huijaukselle" (Red Cross Transparency Act):

 

Oma sivumme: SPR:n huijaus

Yhdysvaltojen Oikeusministeriö tutkii somejättien monopoliasemaa:

 

Dailymail lopetti Qanonin pitämisen salaliittona - uusi nimitys on "Qanonin seuraajat":

Artikkeli tässä

Kansanedustajien kuulemistilaisuudessa: Google "ohjasi 10 miljoonaa äänestäjää" Hillaryn suuntaan:

 

Mobile phones and 5G networks are accelerating the mass dumbing down of humanity… and it’s all by design

Russia's Spy Agency Hit In Massive Hack; 7.5 TB Of Data Stolen In 'Largest Data Breach In History'

10.8.2019:

Olemme lisänneet muutaman ("YT:nkin poistaman") videon kanavallemme Brigteoniin.

Uusi (perustuslain vastaisesti epärehellisenä tunnettu) opetusministerimme kannattaa terroristijärjestö Antifaa (lisää aiheesta aiemmissa uutisissamme, hae nimellä):

Li Andersson valehtelee:

 

Saksan entinen suojelupoliisin päällikkö: Kansalaisjärjestöt ja salakuljettajat toimivat yhteispelissä

Salvini [Italian Trump] kansallismielisten suosion huipulla: Italiassa järjestettävä uudet vaalit

Media & Viestintä tutki: : Toimittajien mielestä mediat tarkoituksella vääristelevät!

”Erehdys” – Facebook palautti sensuroimansa ’Vallataan Area 51’ tapahtumasivun

Toimitus: Paitsi että Facebook pitäisi lailla kieltää, tuota FB-tapahtumaa epäillään Deep Staten operaatioksi. Area 51:ssä ei todennäköisesti ole enää "mitään mielenkiintoista". Siellä tutkitut "ufot ja muut" on jo ajat sitten siirretty muualle. Aiheesta todella hyvin perilllä oleva Jordan Sather selittää aihetta tässä (kohdassa 25:15)

Sekä: Jospa Orban onkin oikeassa

Mikä on yhdysvaltalaisen Planned Parenthoodin todellinen tavoite? (Spoiler alert: Kasvattaa "markkinoilla olevien" sikiöiden määrää)

Toimitus: Sikiökauppa on valtava bisnes. Lääketehtaat ja vastaavat moraalittomat toimijat maksavat jopa kymmeniä tuhansia euroja YHDESTÄ sikiöstä. Lisää aiheesta sivustollamme pizzagate.fi

Suota kuivataan: Yhdysvaltojen ilmavoimien "salaisista ohjelmista" vastaava kenraali sai potkut ja on viranomaisten tutkinnassa:

Imagine if it were ever proven that Hillary had Special Access Programs on her server and sold them to foreign governments

Epstein Documents Hit; Accuser Says Trump 'Didn't Partake In Any Sex With Any Of Us'

 

 

Trump: Valemedian uusin suosikkiase on nyt valekyselyt:

Oma sivumme valekyselyistä  tässä

N. miljoona laitonta maahanmuttajaa äänesti välivaaleissa (Killarya):

 

Jeffrey Epstein's alleged sex trafficking victim named two prominent Democratic politicians in newly released documents

These fake #NGOs funded by Nazi collaborator #GeorgeSoros will be under orders to attend #SpeakersUnicorner tomorrow to demand an end to free speech and the continuation of censorship by @Google.

FBI: Hundreds of Bureau Agents Took Bribes from CNN, NY Times, NBC News and More; Wray Looks the Other Way to Protect Media Partners.

"Veronmaksajat pelastavat" nyt pankkeja Kiinassa:  Vuorossa 200 miljardin HFBank

Richard Gere telling Africans that they should invade Europe.

Robert Steele: ZERO HEDGE: PRESIDENT DONALD TRUMP IS FINALLY GOING TO KICK SOME #GOOGLEGESTAPO SOCIAL MEDIA SHITHEAD ASS — TODAY’S GOOD NEWS!

9.8.2019:

Killing Free Speech In France, Germany, And On The Internet

6.8.2019:

Jatkuvasti valehteleva valtamedia on suurin uhka Yhdysvalloille (64% vastanneista uskoo näin)

Epstein ym. paljastuksia on tullut ja lisää on  tulossa.

Kaikki liittyy kaikkeen.

Suurin osa lukijoistamme tietää, että eletään valtavien paljastusten aikaa.

Qanon (Valkoinen talo) antoi meille "terrorivaroituksen" 30/7, kolme päivää ennen El Pason tapausta:

Kutsuvieraamanne Tenojoella ollut ROBERT STEELE: Minä toteutin valehyökkäyksen CI_A:lle 

Lavastettu hyökkäys selitettynä tässä.

Kuinka mädät omenat toteuttavat "terrori-iskunsa" (yksinkertaistettuna):

-He valitsevat ajankohdan, jolloin "isku" vie kansan huomion jostain muusta isosta tapahtumasta

-Teossa mukana monta ampujaa, mutta media raportoi vain yhdestä yleensä "mielisairaasta" (Toinen artikkeli tässä

-He liittävät tekijän heidän agendaansa häiritseviin tahoihin (nyt tekijä liitettiin republikaaneihin, koska "satanisti-demokraatit" hävisivät vaalit, sekä paljastuksia "johtavaan" Qanoniin)

Tekijän "historia" muutettiin "heille sopivaksi":

 

Robert Steele: DNA and Mind-Control Targeting  "Total Individual Control Technology, the ultimate weapon of control since it can targets your individual DNA, and V2K (Voice to Skull) mind-control technology..." 

Oma sivumme mielenhallinnasta tässä

 

Kuinka Ivanka Trump trollaa valevaltamediaa:

Q: Opettele meidän tapamme kommunikoida

 

Ivankan tviitti:

Valevaltamedian "Low IQ" toimittajat menevät halpaan:

Kuinka edelliset liittyvät Trumpiin:

 

Serial Brain selittää kuvat tässä

5.8.2019:

Jos ufot/avaruusolennot olisivat totta, niiden hyödyntämän teknologian avulla muuttuisi kaikki ympärillämme (jokaisella olisi oma "sähkölaitos" kotona, meidän riippuvuutemme teollisuudesta ja pankeista käytännössä katoaisi, köyhyys ja sairaudet käytännössä katoaisivat... )

Haastamme lukijamme laittamaan hakukoneeseen sanan "UFO" ja klikkaamaan kohtaa "uutiset". Miksi aiheesta on uutisoitu viime aikoina niin usein? 

Miksi juuri nyt paljastetaan armeijan ufoihin liittyviä patentteja ja ohjelmia?

Miksi juuri nyt niin moni ufoasiantuntija saa palstatilaa valtamediassa?

Jos olet seurannut muutakin kuin valtamediaa, tiedät että suuria paljastuksia meille kaikille tärkeistä aiheista on tehty ja lisää on tulossa.

Useat maat ovat perustamassa avaruusjoukkoja. Miksi?

Vuosia "näitä aiheita" ja valtamedian toimintatapoja tutkineina voimme sanoa, että valtamedia uutisoi ufoista kuumeisesti nyt, koska se tietää että valtavat paljastukset ovat tulossa, ja haluaa sinun muodostavan mielipiteensä aiheesta heidän (todella yksipuolisen) narratiivinsa perusteella. He eivät halua sinun tietävän koko totuutta aiheesta eikä siis tutkivan sitä.

Tutki aihetta eri lähteistä ja mieti sen valtavaa merkitystä kaikelle.

Oma (vilpitön) sivumme aiheesta ufot tässä.

Qanon on yksi suurimpien paljastusten aikaansaajista. Häneen uskoo kohta puolet yhdysvaltalaisista:

El Pason ampuja oli "demokraatti", mutta Varjohallitus teki hänestä republikaanin ja Qanonin seuraajan (Heidän viestinsä: Inhoa republikaaneja ja Qanonin seuraajia):

Lisää El Pason huijauksesta:

Tähtäimessä 8chan (Qanon)

Blokkimedia Twitter

2.8.2019:

Viikonlopun pähkinä: Kiina vs. muu maailma?

Kuka/ketkä (oikeasti) päättävät Kiinan asioista? (Kiinan) Deep State - ”CI-A” - ”13 Bloodlines”?

5G. Kuinka suurta osaa se näyttelee?

-Video:Edge of Wonder:  5G Showdown: Huawei Joins Darkside

Oma sivumme 5G:stä tässä.

Bloomberg: The big hack how China used a tiny chip to infiltrate America's top companies

Vakoilusiru on mahdotonta nähdä paljaalla silmällä:

Sama riisuttuna, vakoilusiru ympyröity:

 

-16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

-Hillary/Obama/monet yhdysvaltalaiset kansanedustajat näyttävät ”olleen Kiinan palkkalistoilla” (mm. PrayingMedic käsittelee usein aihetta)

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Ekman: Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

-Kaikki tieto meistä / uudesta teknologiasta on todennäköisesti myyty (ja myydään) Kiinalle. Video: Ericin rakastajatar paljastaa ”Googlen/Kiinan” salaisuuden

OR: Just Another Smoke n’ Mirrors Deep State – CI-A PsyOp?

Toivottavasti kiinnostut aiheesta, tutkit sitä ja jaat sitten tutkimustesi tuloksia (myös suomeksi).

Muistutukseksi: Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

1.8.2019:

"Yhdysvallat harkitsee (täysin aiheesta) radikaalien vasemmistohörhöjen pyörittämän Antifan lisäämistä viralliselle terroristilistalle. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että jatkossa Li Anderssonilla ja hänen lähipiirillään ei ole mitään asiaa Yhdysvaltain rajojen sisälle."​

Praying Medicin Twitter-tililtä poimittua (ei tarvitse kirjautua!):

#MAGA isn't about politics; it is constitutional rule of law. Being opposed to #MAGA isn't about supporting a rival party: it is about rejecting the lawful settlement that enables peace. To support #MAGA is to seek the path to lasting peace,

Huma Abedin is Hillary Clinton's deep state-appointed handler. The two have been nearly inseparable. (Valerie Jarret has a similar relationship with Barack Obama.)

Q used Brennan's comments about Dan Coats as confirmation that he's a deep state asset. Phony patriots (sleepers) present a problem when it comes to filling staff positions. Q suggested more sleepers will be removed in the future.

On August 1st of last year, Q estimated there were 300-350 million people worldwide who were aware of Q's posts and 52-58 million people who were actively following. (We don't have a current estimate but it's likely to be a lot more.)

Corrupt politicians will be held at Gitmo and other locations. Last December, Q indicated 3 facilities were being prepped for detaining those who will be arrested.

James Comey's next reckoning is imminent — this time for leaking

Trump’s Black Ex Girlfriend: “I never heard him say a disparaging comment towards any race of people.”

Yhdysvaltain keskuspankki laskee ohjauskorkoaan

Kävikö pedofiili-Bill Ahvenanmaalla tapaamassa pedokavereitaan?:  Bill Clinton matkasi ”Ahvenanmaan kuninkaan” vieraaksi – tunnettu hyväntekijä pyörittää maakunnassa tuottoisaa bisnesimperiumia

 

Families seek answers for US rise in childhood cancers

 

 

Kuinka "kansallista turvallisuutta sisältävät tutkimukset" lain mukaan tuomioistuimissa etenevät (BTW: Nimi hakasulkeissa Q:n postauksissa tarkoittaa usein, että ”päiväsi ovat luetut”): https://t.co/cchDmHlOV4

 

27.7.2019:

Kiinnitetty uutinen:

Ehdoton luettava/katsottava (suomennosta lisätty 25/7): FORMER LOVER EXPOSES ERIC SCHMIDT (Googlen ent. pomon ent. rakastajatar: Schmidt tehnyt töitä Kiinalle - 5G:n tarkoitus tehdä ihmisistä lapsettomia kahdessa vuodessa - AI-robotit valmiina ottamaan vallan -jne.)

Jos edellinen video ei näy, voit katsoa sen myös tässä

Helsingin uutiset: ”Langaton tekniikka tekee meistä hedelmättömiä”

Oma sivumme 5G:stä tässä

 

Kohta puolet yhdysvaltalaisista uskoo QAnonin olevan aito:

 

"Clinton Body Count" Is Trending On Twitter, The Establishment Blames Russia

 

Q - Suurin osa poliitikoista korruptoituneita:

Q - Antifa tutkintaan:

Davidssonin päivitys:

Sandy Hookin kuolleet tytöt yhteiskuvassa "ampumisen" jälkeen:

Lisää Sandy Hookin huijauksesta Robert Steelen sivustolla tässä

25.7.2019:

The First Report of 5G Injury from Switzerland

Epstein Clintonin kanssa (Google "siivoaa": Jaa):

 

Comey Under DOJ Investigation For Misleading Trump While Targeting Him In FBI Probe

Black helicopters over DC? Pentagon accidentally reveals ‘classified’ domestic Black Hawk mission

Military Operation To Evacuate Trump Begins After Mueller Bombshell Explodes In Austrian Court

 

 

 

22.7.2019:

Comical: Democrats Start Petition To Ban Trump Rallies

Robert Steelen päivitys: SPECIAL: ROBERT STEELE IN TEHRAN TIMES ON FULL DISCLOSURE (EXTRATERRESTIALS, NO NUCLEAR WAR, END OF THE DEEP STATE?) UPDATE: FRONT PAGE PRINT EDITION, INFO TO PRESIDENT TRUMP

Elon Musk Announces Plan to 'Merge' Human Brains With AI

Prince Andrew's humiliation as 'sex slave' files of paedo pal to be released

Guantanamo detainee trials could be broadcast online thanks to House measure

Details Of Communist Ocasio-Cortez's Ties To George Soros Exposed

"It's Going To Be Staggering": Epstein Associates Prepare For Worst As Massive Document Dump Imminent

Police and the FBI carry out raids targeting New York's Gambino family and the Inzerillo Mafia in Italy where the US mobsters have helped the Sicilians rebuild their powerbase

16.7.2019:

Ekman: Pizzagate räjähtämässä silmille

Koko ajan menee rajummaksi.

"Valkoinen talo" tviittasi linkin twitter-tiliin, joka postasi kolme videota Hillary "Killaryyn" liittyen. #1: Hillary ja Huma Abedin tekevät tuhmia pienelle tytölle. #2: Hillary saa verensiirtoa pieneltä lapselta. #3: "Hillaryn" lääkäri leikkaa lapselta naaman irti ja Hillary laittaa sen omalle naamalleen, ja alkaa tanssia "sadetanssia". Linkki: qmap.pub/read/3420  

Oma sivumme Killarysta tässä.

Videot on saatettu poistaa/blokata. Edge of Wonder vahvistaa väitteen videoiden olemassaolosta ja käsittelee aihetta uudessa videossaan (alkaa 16:00):  ECETI, Eric Schmidt Exposed, Q drops, 20 Ton Cocaine Bust - Edge of Wonder Live #16

Epsteinin skandaalissa ei ole kyse vain ”pedofiliasta”. Siinä on kyse laittomasta asekaupasta, huumekaupasta, uraanista (”konfliktiuraanikauppias #1: Mark Rich. Hänen paras ystävänsä Bob Maxwell, )...  Asiaa käsitellään Robert Steelen postaamalla videolla (alkaa 27:30):   July 13, 2019 Following Up Zero Hedge Epstein Wexner Story

BBC:kin on alkanut kutsua raiskausta raiskaukseksi. (Kielenkäyttö kovenee):

Scottish Child Abuse Inquiry: Boys raped by priests at 'satanic parties'

‘Law & Order’ Director Arrested On Child Pornography Charges

Victoria’s Secret Founder Loses $53 Million Over Ties With Jeffrey Epstein

Former Schwarzenegger advisor arrested in statewide human trafficking operation

Näyttelijä Joan Rivers: Obama on homo ja "vaimo" on transu

 

Suomalaisen yliopiston lehtori paritti tyttöä "sadoille". Poliisi lopetti tutkinnan kesken:

Q postasi seuraavan kuvan sikiöistä:

Robert Steele: Kaikki välttävät mainitsemasta Epsteinin ja Moss_adin linkkiä toisiinsa:

Ekman: Tiedusteluyhteisön sisällissota

15.7.2019:

Robert Steele, päivitys #21: valevaltamedia ei vieläkään mainitse Mos_sad-yhteyttä:

EPSTEIN PEAK SWAMP? UPDATE 21 EPSTEIN MOSSAD STORY STILL CENSORED

Praying Mediciltä taas mahtava ketju selittäen aihetta:

 This is my Q thread for July 14, 2019 Q posts can be found here: https://qmap.pub/  https://qanon.pub/  Android apps: http://bit.ly/Q-Map  http://bit.ly/Q-alerts  My Theme: Hunters Become the Hunted

Salla: Epstein Arrest Supports Q Anon Claims of Global Satanic Cult blackmailing Political Elites

Before SHTF, Let's Revisit Jeffrey Epstein's Little Black Book

Victoria's 'Dirtiest' Secret: Epstein Demanded 'Casting Couch' Sex Acts With Aspiring Models

AFP: Macron perustaa avaruusjoukot: France's Macron announces creation of space force command

Oma sivumme "avaruusjoukoista", eli salaisista avaruusohjelmista ja ufoista, tässä.

The Pentagon finally admits it investigates UFOs

Ex-Google Engineer Says Google Is Lying, Claims It Does ‘Manually Intervene’ In Results

SEX-FOR-AID RAP 

Charity workers allegedly offered refugees food in return for sex in West Africa

US man arrested for sexually abusing children at an orphanage he founded in Kenya

Tuore suomalainen tutkimus: ei todisteita ihmisen aiheuttamalle ilmaston-muutokselle

Kazakhstan ends bank bailouts, writes off people's debts instead

European Royals Allegedly Killing Children in Human Hunting Parties — 4 Eyewitnesses Testify

Nigel Farage "Soros is the biggest danger to the entire western world" - YouTube

Channel 4's "Inside Idlib" – The Last Gasp Of A Dying Fake News Campaign

Britain Ramps Up Media War On Russia

Bill, Hillary Clinton booed at Billy Joel concert after singer dedicated song to them

EXCLUSIVE: It’s Not Just the Clintons – Epstein has Questionable Ties with Former Israeli Prime Minister EHUD BARAK and the WEXNER Foundation!

Scots madame jailed over sex ring says Epstein trafficking case 'tip of the iceberg'

Rotherham Sex Survivor: I Told Authorities And They Did Nothing

R. Kelly Arrested in Chicago on Federal Child Pornography Charges, Faces NYC Indictment Also

The Days Of Central Bank Independence Are Over

13.7.2019:

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Jefferey Epsteinin, tapaus ”räjähti” juuri sepposen selälleen. Hän, yhdessä Moss_adin, CI_A:N, FBI:N, ja muiden ”aakkosvirastojen” mätien omenoiden kanssa, on kiristänyt (kymmeniä?) tuhansia poliitikkoja, valtion päämiehiä, jne., yli kaksikymmentä vuotta. Suomen viranomaisetkin ovat saaneet postia Yhdysvalloista, jossa mukana kymmeniätuhansia ”tuhmia lapsivideoita” ja valokuvia, joissa mukana mm. poliitikoitamme.

Robert Steele: Peak Swamp? New Epstein Arrest Opens New Frontier… UPDATE 16 Two Questions Every Journalist Should Ask The White House

BOOM! Epstein pidätetty! | BlokkiMedia 7.7.2019

Mahtavia vidoita tapahtumista juuri nyt:  Q Anon/News - Wheels Up In Pursuit of Truth Presents - 7.12.19

Hienoa analyysiä tapahtumista:

https://twitter.com/prayingmedic

11.7.2019:

Robert Steele Tenojoella: Epstein on Israe-lin tiedustelupalvelun Mos-sadin agentti (video tässä)

Jeffrey Epstein nyt otsikoissa (Lisää omalla sivullamme tässä):

Robert Steele: DONALD TRUMP THE ‘ONLY ONE’ TO HELP PROSECUTOR IN 2009 JEFFREY EPSTEIN CASE

Billionaire sex offender Jeffrey Epstein arrested for alleged sex trafficking

Billionaire sex offender Epstein once claimed he co-founded Clinton Foundation

Press conference held on Jeffrey Epstein sex trafficking charges

Read the Unsealed Sex Trafficking Charges Against Billionaire Jeffrey Epstein

Vladimir Putin Reveals: The West Is Controlled By Satanic Pedophiles

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

6.7.2019:

Robert Steele: Testing President Trump on 9/11 Disclosure Promise – US Attorney is CONCEALING Fact that DoJ is Slow-Rolling the 9/11 Grand Jury​

Robert Steele: Zionist Strike 41 – CRY FREEDOM from Zionist Israel — Zionist Minister Bragging in NYC About Controlling 27 US States and National Elections?​ 

RenTech Pulls Cash From Deutsche Bank As Insider Warns Of "Lehman-Style" Scene

Boom! America Created 224,000 Jobs in June!

For the First Time Ever, United States Sells Rice to China

Trumpin suunnitelma maailman taloudelle? | BlokkiMedia 4.7.2019

5.7.2019:

Introduction to Vaccine Safety Science & Policy in the United States

Trump threatens to sue Facebook and Google and rails against big tech companies for being 'totally biased'

We are kicking pedophiles and traffickers asses and the media isn’t reporting on any of it

Acting Air Force Secretary Donovan: America needs a Space Force – Here’s why

White House launches tool for reporting social media 'bias'

EXCLUSIVE: Google to block all anti-cancer, “anti-vax” and anti-GMO websites at the browser level as tech giant goes all-in with pharma drug cartels

Sundance co-founder sentenced to at least 6 years for child sex abuse

Opening of Epstein Sex Case Files May Fuel Acosta Criticism

The Gov't Wants To Outlaw Encrypted Messaging In iMessage, WhatsApp, Signal, Wickr, Telegram, ...

Whistleblower Reveals That A UN-Planned Invasion By Refugees Into The US Is Already Underway

Trump's official podcast tässä

 

 

 

Watch Live: Trump Delivers Independence Day Salute To America

Trump Drops Bomb, Says “It Will All Start Coming Out Soon”

Google's Chrome Web Browser "Has Become Spy Software"

The Coming Show Trial Of Julian Assange 

 

 

 

 

 

23.6.2019:

Fox: Human trafficking in America among worst in world: report

Joe M: Iran dismantled a CIA spy network and arrested the spies. Now they're issuing capital penalties. Same happened when NK executed Kim Hyok-chol for his dirty scam exchanging Intel with the CIA in that embassy raid in Spain. These are LEGIT death sentences with whitehat supervision.

Trump: Iran cannot have Nuclear Weapons! Under the terrible Obama plan, they would have been on their way to Nuclear in a short number of years, and existing verification is not acceptable. We are putting major additional Sanctions on Iran on Monday.

Robert Steele: CHARLES HUGH SMITH – AMERICA’S MANAGERIAL ELITE HAS FAILED, BUT WE CAN’T GET RID OF THEM

22.6.2019:

YK, WHO, koulut ja muut, joiden tarkoitus on mm. suojella lapsiamme, ovat mukana groomaamassa lapsia PIENESTÄ saakka pedofiliaan, itsetyydytykseen, seksiin eläinten kanssa, jne. Robert Steele: Tämä [10 minuutin] video on todella silmät avaava ja jokaisen vanhemman ja isovanhemman täytyisi se katsoa.

Voit katsoa videon myös tässä.

YK ei todellakaan ole sitä millaiseksi se meille koulussakin kuvataan. Totuus YK:sta tässä.

20.6.2019:

Trump says will initiate mass deportations, remove millions starting next week

Dissident Chinese Prisoners Have Organs Harvested, "Horrified" Insider Blows Whistle

Feds Investigating Suspected Money Laundering Violations At Deutsche Bank

Trump: "I Think I Know" Who Was Behind 9/11 Attacks

Arrests Made as Iran Busts 'Large' CIA-Run Network - Reports

NXIVM Sex-Cult Leader Keith Raniere Found Guilty On All Counts

18.6.2019:

Syvä valtio haluaa kolmannen maailmansodan:  The US says it has inserted offensive malware into Russia’s power grid

Syvä valtio valmistelee meitä isojen kalojen pidätyksiä varten (Haluaa sekoittaa pakkaa "feikkivideoilla", jotka oikeasti ovatkin oikeita): 

Deepfakes may be a useful tool for spies

Over 7,800 Boy Scout Leaders Accused of Sexually Abusing 12,254 Children

13.6.2019:

 

Jos Hillary olisi voittanut vaalit, 25 miljoonaa isänmaallista olisi haettu kotoaan ja vangittu tai teloitettu:

Robert Steelen sivustolta 6/6:

"The crackdown on Conservative Christian Gun Owners and Activists, standing in the way of the ’16 Year Plan’ to pave the way for a full blown Communist dictatorship in America with China, holding the keys to everything require[d] for the elimination of 25 million Americans ... the only solution for a complete take-down of America would require the extermination of at least 25 million [patriot] Americans, under the guise of a rapid and out-of-control disease / plague or out-right termination if (you) were rounded-up and placed in the “Red” category at a FEMA re-education camp ... preparations for Martial Law, FEMA Camps with three categories: Green, Yellow & Red, ‘Jade Helm 15’ military operations in cities, the 500,000 plastic coffin liners, train cars outfitted to carry prisoners

Koko artikkeli videoineen tässä.

Lue myös sivumme:

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

Obama’s Top Advisor Indicted, Charged – AG Barr Leaves Democrats Reeling

Nearly 1,700 Suspected Child Sex Predators Arrested During Operation “Broken Heart”

Robert Steele: LIST OF TOP TRAITORS IN US SENATE REPRESENTING ISRAEL FIRST

Robert Steele: TO CATCH A SPY – THE ART OF COUNTERINTELLIGENCE

Robert Steele: ABOVE MAJESTIC: PRODUCED BY COREY GOODE & JORDAN SATHER DIRECTED BY ROGER RICHARDS SUMMARY REVIEW BY ROBERT STEELE

11.6.2019:

Toimitus: Valitamme 9.6. julkaistuista kuvista puuttuneita linkityksiä. Ne on nyt korjattu (Tänään meillä on parempi nettiyhteys).

Psykiatri ja ent. kansanedustaja Turpeinen-Saari: Mistä USA/EU/NATO-hybridikeskus haluaa mediamme nyt vaikenevan?

Ekman: Blokkimedian livelähetyksen vieraana, 9.6.2019

Ja: Tarpeesta ymmärtää ja kontrolloida, 2.6.19, Facebook-livelähetys

YK:n Agenda 21:n päämäärä on rajoittaa yksityisomistusta, rikkoa perheyhteisöt ja siirtää kaikki keskitetyn omistuksen [nwo] hallintaan. Tämän suunnitelman mukaisen kehityksen 'markkinointilauseena' käytetään 'kestävää kehitystä'. Kuka nyt sellaista haluaisi vastustaa:  AGENDA 21 vehicle ownership and private property

Lisää YK:sta sivullamme YK-huijaus

Tietovuoto: Brasilian ex-presidentti ’Lula’ suistettiin viranomaisten salaliitolla

Google Can’t Dodge Conservative Employees’ Discrimination Lawsuit, Court Says

Lisää "presidenttejä linnaan": Pakistanin ent. presidentti syytteeseen korruptiosta

9.6.2019:

FBI:n Comey tviittasi, ja poisti: Q:

Ekman: [Yhdysvaltojen edun mukainen] salaliitto ei ollut vain valtionhallinnassa:

Jatkakaa niiden EU-maiden painostusta, jotka osallistuivat "Venäjä-huijaukseen": 

Trump: Verotamme Meksikoa 5% kunnes mamutulva loppuu:

Trump: Totuus presidentinvaalivilpistä tulee esiin:

Muuria rakennetaan:

 

6.6.2019:

24 students got mumps, all 24 were vaccinated. Really blows that herd immunity bullshit out of the water, huh? How many outbreaks are we going to have this year where we had a 100% vaccination rate?

Ex-CIA Officer: Trump In "Historic Battle" With "Treasonous" Deep State

 

4.6.2019:

FBI Failed to Document Four Clinton Witness Interviews. Barr Should Reopen Clinton Probe.

#QAnon The UK loves trump! Crowds cheering! Listen to the reporters commentary at the end! We are the news now!

Former key Mueller witness George Nader arrested on child pornography charges

Trump Says "Big Trade Deal" Possible Once UK Throws Off EU's "Shackles"

YleX:kin hukassa - Mikä moka Trumpilta kun se käänsi selkänsä kuningattarelle:

Many will miss the world-shaking significance of an American President refusing to stand by the age-old tradition of bowing to the ruling British monarch, or the symbolic effrontery to the Crown of daring to walk with the future King trailing behind like his golf caddie.

 

3.6.2019:

Tivi: Nyt on Facebook pahoissa vaikeuksissa – ”petoksen mittakaava on henkeäsalpaava”

Trump Goes After John Kerry, Says He Should Be Prosecuted

Did The Government Just Test The Internet Kill Switch?

 

 

 

 

28.5.2019:

It Begins: For The First Time Ever, China Takes Over An Insolvent Bank

 

24.5.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Robert Steele: FEDERAL RESERVE IS AMERICA’S LARGEST DEBTOR – PRESIDENT DONALD TRUMP SHOULD HOLD THEM ACCOUNTABLE (NATIONIZE THE FED BUT DO NOT NATIONALIZE THEIR DEBT)

Robert Steele: US-ISRAEL CONSPIRACY TO LIE AGAINST IRAN

BREAKING: @realDonaldTrump issues memo on declassifying materials related to intel probes into 2016 campaigns:

Robert Steele:  #GOOGLEGESTAPO #UNRIG AMERICAN SPY STATE TIMELINE & COMMENTARY ON PATENT FRAUD, MASS SURVEILLANCE, AND FULL INTEGRATION OF FACEBOOK, GOOGLE, ET AL WITH CIA AND NSA…

Jordan Sather is back - Ban is over

20.5.2019:

Syvä valtio tarvitsee äkkiä sodan erityisesti nyt, kun Trump on julkistamassa Hillaryn ja kumppaneiden Venäjä-huijauksen dokumentit:  Rocket Fired Toward US Embassy In Central Baghdad, Blast Reported 

Kiinan (ja syvän valtion) kommunistinen agenda saa kuonoonsa: Huawein tekemää vakoilua vaikeutetaan: Huawei has immediately lost access to Android and Google.

Lue myös: Q: Kuinka Kiina hakkeroi yhdysvaltalaisten yritysten tietokoneet lisäämällä niihin "mikroskooppisen" vakoilusirun

Toimitus: Kiinan vuonna 2017 voimaan tullut tiedustelulaki antaa viranomaisille oikeuden seurata ja tutkia Kiinan ja ulkomaan kansalaisia ja yrityksiä, tehdä "koti"-etsintöjä ja vakoilla keitä he haluavat. Ja kaikki tuo sekä Kiinassa että ulkomailla:

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

Katso myös:  5G Showdown: Huawei (Toim: Totuuden löytämiseksi on seurattava joko projektiin liittyviä henkilöitä tai rahaa)

Lue myös: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Lisää Big Brother yllätyksiä kiinalaisilta: Sinun Volvosi soittaa poliisit, jos ajat juovuksissa (Toim: Mihin muuhun tarkoitukseen auton sinua seuraavia kameroita voidaan käyttää? Muista että Hillary ja kumppanit ovat myyneet salaisuuksia juuri Kiinalle. It's China that's the problem, not Russia.)

Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

 

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

19.5.2019

Five Years In Prison For Offending Someone Online...

18.5.2019:

How does CNN get private Twitter messages between users? The only way is if [Twitter's CEO] @Jack is literally leaking them to the enemy media. This is technocrat tyranny at its most frightening, and it could happen to any one of us:  Flynn contacted GOP Mueller critic while cooperating with special counsel

Facebook Admits Israeli Social Manipulation Company Spent $800,000 To Influence African Elections

CHRISTOPHER BOLYN ON FALSE FLAGS IN IRAN — ZIONISTS (ISRAEL & SAUDI ARABIA) SEEKING TO LIE US INTO WAR (AGAIN)

A Wells Fargo personal banker pleaded guilty to helping launder millions of dollars for drug traffickers like the Sinaloa cartel.

Another deep stat sentenced for TREASON. The list is growing.

Realizing the globalist new world order ideology has been crushed by national soverignty, Angela Merkel calls for Europe to stand against China, Russia, and the US.

"A source says... THERE IS NO SOURCE" "The person doesn't exist.." "The person's not alive" "IT'S BULLSHIT"​

Since some will say "BOOM WEEK" didn't happen... Durham reveal Senate confirmation of Rosen for DAG Another 9th Circuit Judge Flynn doc showing cooperation with multiple investigations 6 deputy directors of Italian intel agencies requested to resign Theresa May set to resign etc

"What is it with these Democrats fronting for this Islamo-Nazi regime that wants to kill Americans and Jews in Israel?" Levin: ‘What in the hell’ is Dianne Feinstein ‘doing talking on an iPhone’ to the Iranian foreign minister?

POTUS takes aim at another super PAC.

 

 

17.5.2019:

While we know that high-profile deep state actors like Comey, Clinton, Brennan and friends are soon all going to be tried for treason, few realize their operatives in the media, TV anchors and known journalists, are going to go down right along with them.

BREAKING NEWS: The White House has launched an active investigation into reports of collusion in 2016 between Ukraine and the DNC - OANN

"A World Aching For Peace & Stability Can No Longer Afford NATO"

 

16.5.2019:

Uutispommi: NXIVM -seksikultin johdolla oli hallussaan vakoiluohjelmalla saatuja Hillaryn sähköposteja ja poliitikkojen "tiliotteita" "Seagram Company's heiress implanted a virus on the computer of her late father, Edgar M. Bronfman Sr., so NXIVM officials could secretly monitor his emails, including his exchanges with world leaders and Democratic presidential candidate Hillary Clinton, according to court records."

COURT DOCS: Prosecutors Ask To Present Evidence That NXIVM Sex Cult Leaders Illegally Bundled Money For Hillary Clinton Campaign

Bayer-Monsanton painajainen jatkuu - Nyt  paljastui heidän vastustusta eliminoiva "terroristiryhmänsä":  

 BOMBSHELL: Bayer discovers “black ops” division run by Monsanto, shuts it down, initiates internal investigation as law enforcement prepares criminal charges against the chemical giant

Lue myös: Monsanto / Bayer faces financial annihilation after third court loss, $2 billion in damages stemming from residential use of Roundup (glyphosate) weed killer

Obama’s intelligence chiefs Brennan and Clapper claim they told James Comey NOT to use the golden showers dossier to get eavesdropping warrant on Trump campaign aide

Alabama Governor Signs Strictest Pro-Life Legislation In Country

14.5.2019:

Lindsay Graham: IG report will focus on the misconduct of THE MEDIA!!!

Felicity Huffman Pleads Guilty In College Admission Scandal, Faces Jail Time

Will Trump's Plan Blow Up In His Face: Goldman Warns Inflation Will Surge If Trade War Escalates

Venezuela's Guaido Wants Direct Line To Pentagon For "Coordination" Of US Military Action

Schiff: Biden Ukraine Scandal Should Be Off Limits

Comey's tweet went viral:

Jordan Satherin analyysi aiheesta tässä. (Alkaa 6:20)

Coloradon kouluampuminen: Oppilaat kävelivät ulos muistotilaisuudesta, kun poliitikot alkoivat puhua aseiden kieltämisestä (Toim: Eliitti käyttää lavastettuja hyökkäyksiä mm. viedäkseen kansalta aseet, että kansa ei voisi puolustautua valtion tyranniaa vastaan.) Video tässä

Try Claiming America Is "Booming" After Reading These 19 Facts About Our Current Economic Performance

 

12.5.2019:

Trump job approval surges to highest level since first month in office, RCP average finds

Trump war room: Of course foreign leaders want Sleepy Joe Biden to be president—they'd love to continue ripping off our country!

Every day, another 1/2 mile of the Wall is built to protect our communities from gang members, deadly drugs, dangerous criminals and evil human traffickers. It is getting done!

Former Disney VP convicted of sexual abuse

Pentagon approves plan to shift $1.5B for wall along US-Mexico border

Pentagon is planning a military border mission [for Mexican border] for the 'next couple years'

Raytheon Shoots Down Multiple Drones With Directed Laser Weapon

As a result of discussions between the Trump Administration and Gilead Sciences, Inc., Gilead has agreed to make a historic donation of #HIV prevention medication for up to 200,000 individuals each year for up to 11 years.

Trump Pulls The Trigger: Begins Process Of Raising Tariffs On All Remaining $300 Billion China Imports 

The Origins Of The Deep State In North America, Part 2

Rudy Giuliani: The evidence is mounting that Comey deceived the FISA court concerning the Steele dossier. State did a quick verification and threw Steele out. Comey did no verification for 5 months and conducted an illicit SPYING OPERATION. Let’s see how long Dem media protects Comey.

New CIA "Flying Ginsu" Missile Shreds Individual Targets With 6 Long Blades

China [- the US enemy #1-] Car Sales Tank 16.6% In April, Falling For A Record 11 Months In A Row

US Adults Spend Crushing Amount Of Cash Playing Video Games

Here's How To Review All The Recordings Alexa Has Of You

'Never Seen So Many Weapons': LAPD Seize 1,000 Guns At Bel-Air Mansion

Banker Behind Biggest Malaysian Corruption Scandal Indicted For Donation To Obama Campaign

Pentagon To Transfer $1.5 Billion From Afghanistan Funding For Trump's Border Wall

Boeing Altered Critical MCAS Toggle Switches On 737 MAX Before Deadly Crashes

2006 Biden: 'We Need A Border Wall' And To 'Punish American Employers' Who Hire Illegals

10.5.2019:

Trump: Big announcement today: Drug companies have to come clean about their prices in TV ads. Historic transparency for American patients is here. If drug companies are ashamed of those prices—lower them!

Pompeo seems to have put FVEY nations on alert. America will only share intel with networks not under the control of China.​

ROBERT STEELE: COUNTERINTELLIGENCE FAILURE BY CIA AND NSA IN VENEZUELA

ZERO HEDGE: ANOTHER DAMNING INDICTMENT OF MUELLER REPORT

US Vaccination Court Sees 400% Spike in Vaccine Injuries, Flu Shot is Worst – Measles and Mumps Next?

Zero Hedge: NASA Defrauded by Metals Company Blamed for $700 Million in Losses and Two Failed Launches — NASA Does Not Do Quality Control?

Robert Steele: USA DESPERATELY NEEDS NEW SECSTATE

3.5.2019:

John Brennan is about to be indicted for plot against Trump, prepare for violence, says fmr CIA officer

30.4.2019:

Ekman: Täyslaidallisella päin syvää valtiota

Teksasin demokraatti-kaupunginjohtaja syytteessä vaalivilpistä

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

 

 

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Lue myös:

Wikipedia: Yhdysvallat mukana vallankaappauksissa ilman armeijan käyttöä, usein operaatiot annetaan CIA:n hoidettaviksi

Uusi Suomi 20.5.2016: ”Sotilaiden vallankaappaus Suomessa?” – Hurja väläytys ex-kansaedustaja ja europarlamentaarikko Esko Seppäseltä

Lääkäri-kansanedustajamme Ylestä: Yle- uutisissa ei ole vaarallista se, mitä kerrotaan, vaan se, mitä ei kerrota.

Ministerimme ravaavat salaseuroissa juonimassa kansan pään menoksi

Maailman terveysjärjestö WHO:n johtaja sekaantunut laittomaan väestönkasvun kontrollointiin rokotteilla

HPV-rokote aiheutti lapsettomuutta Japanissa

HPV-rokote aiheutti tappavaa takykardiaa tytöille Tanskassa

Bill Gates oikeuteen Intiassa: Käytti ihmisiä koekaniineina

6 yritystä kontrolloi 90% Yhdysvaltojen mediasta.

Geenimanipuloitu GM-ruokamme sairastuttaa meitä

Äänestämällä emme saa muutosta aikaan, eliitti omistaa vaalit: Yle MOT: Vaaliuurnista löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä.

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

Sadat vankileirit odottavat tyhjinä vallankumousta Yhdysvalloissa.

Lääkejätit käyttävät miljardeja luonnollisten hoitokeinojen salaamiseksi koska niitä ei voi patentoida.

Mediatalot kampanjoivat kansan pitämiseksi pimennossa.

Suomalainen kirja: Maailman yhdentyminen.

YLE: Goldman-Sachs-pankki omistaa hallituksia.

Wikipediasta poistettu artikkeli: Yhdysvallat on kaatanut salaa hallituksia kautta historian, viimeisimmät Libya ja Syyria

 

Powered by Aava 3