Thrive (2011)

Kukoistus

 

Mobiililaitteille: www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

Elokuvan viralliset kotisivut: www.thrivemovement.com. Elokuvan on nähnyt yli 67 miljoonaa ihmistä ympäri maailman ja se on tekstitetty 27 kielellä (ei vielä suomeksi).

 

Jari Virtanen

Käsikirjoituksen lyhennelmämme saa vapaasti julkaista, ja sitä saa käyttää myös mahdollisen suomenkielisen tekstityksen pohjana.

 

Käsikirjoituksen lyhennelmä:

 

Elokuvan kertojina toimivat, jos toisin ei ole mainittu, Foster Gamble, Procter & Gamble yhtiön perustajien jälkeläinen, sekä hänen vaimonsa Kimberly Carter Gamble. Elokuva on tehty heidän tutkimustensa pohjalta. 

-Teksti: Kaikki tässä elokuvassa mainitut faktat ovat itsenäisten tutkijoiden tarkastamat. Lähteet on dokumentoitu sivustollamme www.thrivemovement.com .

-Foster Gamble kertoo: "Jos luonto opettaa meille jotain, se opettaa sen, että elämän on tarkoitus kukoistaa (englanniksi ”Thrive”). Ja kuitenkin suurimmalle osalle ihmisiä maapallolla, elämässä ei ole kyse kukoistamisesta, vaan selviytymisestä. Emmekö todella pysty parempaan? Tekikö maailmankaikkeus töitä 14 miljardia vuotta vain luodakseen lajin, joka olisi elämän ja oman kotinsa vihollinen? En usko siihen. Olen käyttänyt lähes koko elämäni yrittäen ymmärtää aihetta paremmin. Nuorena nähtyäni ihmisten kärsimystä olin huolissani lajimme selviytymisestä. Lähdin matkalle etsimään vastauksia kysymyksiin, kuten 'onko se edes mahdollista, että ihmiset menestyvät?' Jos se on mahdollista, miksi emme menesty? Tutkimukseni vei minut paikkoihin, joihin en ikinä olisi uskonut meneväni. Minulle paljastui uskomattomia asioita, jotka eivät aluksi tuntuneet liittyvän toisiinsa, mutta kuten tulet huomaamaan kytkeytyvät kriittisesti toisiinsa. Löysin koodin, kaavan luonnossa, joka on ollut sisällä luonnossa, taiteessa ja ikoneissa vuosisatojen ajan. Uskon, että tässä koodissa on avain uuteen puhtaaseen ja kestävään energiaan, joka muuttaisi täydellisesti sen kuinka me kaikki elämme. Ymmärsin myös sen, että talousjärjestelmämme on kokonaan manipuloitu, ja keksin kuinka voimme muuttaa senkin. Matkani paljasti minulle tapoja, joilla voimme luoda terveellisiä, vapauttavia järjestelmiä kaikkialla maailmassa. Ymmärsin ettemme ole luonnonoikku, vaan vain väärässä. Meidän silmämme on peitetty, ettemme näkisi loistokkuuttamme, meidät on sidottu, ettemme tuntisi vahvuuttamme, emme tiedosta kekseliäisyyttämme emmekä todellisia kykyjämme. Mutta tuo kaikki on nyt muuttumassa. Kutsun sinut jakamaan kanssani matkani kohokohdat.

Loin tällaisen navigaattorin, joka vie meidät ajan ja avaruuden läpi. Tällä näytöllä pääsemme osioon, jota kutsun nimellä 'kriittiset' (Vitals). Se sisältää sitä tärkeää tietoa, mitä emme saa julkisesta mediasta (corporate media), joka Yhdysvalloissa on kutistunut 50 yrityksestä viiteen viimeisen vajaan 30 vuoden aikana. Käytämme tätä näyttöä pysyäksemme perillä siitä, kuinka meillä todellisuudessa menee. Tämä oikeanpuoleinen näyttö kertoo, kuinka voimme elää terveellisesti ja kestävästi maapallollamme. Kutsun näitä sisäisen tiedon oppaiksi. Ja tässä on kompassimme, joka ei etsi magneettista pohjoista, vaan se itse on magneettikenttämme muotoinen. Ja tulet pian näkemään, kuinka teknologisesti ja sosiaalisesti tärkeä tuo muoto on. Käytettyäni koko elämäni näihin asioihin, olen tullut siihen lopputulokseen, että muoto on avain sellaiseen maailmaan joka toimii meille kaikille.

Kasvoin vallan ja etuoikeuksien maailmassa käyden eliitin yksityiskouluja ja sitten Princetonin yliopiston. Procter & Gamblen perustajien suorana jälkeläisenä minut kasvatettiin johtamaan tuota suuryritystä. (Näytetään valokuvaa hänestä presidentti Gerald Fordin kanssa.) Mutta minä valitsin toisenlaisen polun."

Osio: Koodia selvittämässä

-Foster Gamble jatkaa: "Aloin herätä, kun olin peruskoulussa. Aikuiset opettivat minulle että se tapa, jolla suojelisin itseäni ydinräjähdykseltä, oli mennä pulpetin alle ja peittää pääni. Siitä alkoi todellinen kysymyksieni esittäminen. Pari vuotta myöhemmin koin henkilökohtaisesti, mitä universaali energia on. Se tapahtui yhtenä päivänä, kun istuin koulubussissa ja katselin ulos ikkunasta. Näin tämän muodon, ja olin varma, että se energiavirta, jonka näin oli sama kuin atomissa ja koko aurinkokunnassamme. Tunsin vahvasti, että myös minut oli tehty tuosta samasta muodosta.

Tuo visio sai minut alun perin opiskelemaan tiedettä. Yritin ymmärtää, kuinka maailmankaikkeus toimii, ja kuinka me ihmiset sovimme tuohon koko energiavirran kuvaan. Vuosia myöhemmin opin, että se lapsena näkemäni muoto oli jo tiedeyhteisön tuntema. Albert Einstein sai vuonna 1921 Nobel-palkinnon keksittyään, että kun energiaa vapautetaan maailmankaikkeuteen, pieniä ”kokonaisuuksien pakkauksia” ilmaantuu muodossa, joka kertoo meille paljon elämän muodostumisesta.

Kun ajatellaan luonnon kestäviä ihmeitä maailmankaikkeudessa, ja kuinka huonosti kestäviä meidän ihmisten järjestelmät ovat, ajattelin että luonnon elämän luomisen ja sen ylläpitämisen ymmärtäminen olisi todella tärkeää. Jokainen näistä Einsteinin löytämistä ”kokonaisuuksien pakkauksista”, joita kutsustaan nimellä 'quantum', on tehty sitä ympäröivästä aineesta, mutta se on silti sisältä erilainen. Esimerkkeinä vedessä esiintyvä pyörre ja ääniaaltojen muodostama pyörre.

Matemaatikot kutsuvat sitä Torukseksi (Torus).

V = 2π²Rr².

Energia Toruksessa virtaa sisään toisesta päästä ja ulos toisesta. Ensimmäisenä Toruksen esitteli minulle tiedemies ja Bell helikopterin keksijä Arthur Young."

-Kirjailija ja tutkija Duane Elgin selittää aihetta. Hän sanoo: "Maailmankaikkeudessa on lukuisia esimerkkejä 'itseään organisoivista muodoista' (self-organizing forms). Voimme nähdä niitä halkaistussa omenassa, appelsiinissa, pyörremyrskyssä, maata – ja ihmistäkin – ympäröivässä magneettikentässä, aurinkokunnassa. Maailmankaikkeus on Toruksia kasvattava tehdas."

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Tähdet liikkuvat galaksissa samaan tapaan kuin virta Toruksessa. Jopa ilmakehämme ja auringon pinnan liike on samanlainen."

-Foster Gamble jatkaa: "Toruksessa olevaa rakennetta kutsutaan nimellä Vector equilibrium. Itse tutkin Toruksen ja Vector equilibriumin dynamiikkaa vuosikymmeniä. Vuonna 1997 perustin Sequoia Symposiumin tutkimaan Torus-liikettä ja sen mahdollisia käyttökohteita. Kuulin ihmisistä, jotka käyttivät Torus-dynamiikkaa perustana laitteisiin, jotka tuottivat sähköä ilman polttomoottorin räjähdystä. Tätä myös niin kutsuttua ilmaisen energian tekniikkaa (free energy technology tai zero point tai radient) kutsutaan nykyään uudeksi energiateknologiaksi.

Niin paljon ihmisten kärsimyksestä maailmassa johtuu energian puutteesta, ja ymmärsin että ilmainen ja rajoittamaton määrä energiaa voisi olla yksi suurimmista läpimurroista historiassa. Se ei pelkästään parantaisi, vaan muuttaisi elämän laadun maapallolla. Aloin tutkia sitä, kuka muu tiesi tästä mallista nimeltä Torus, ja sen mahdollisesta voimasta energianlähteenä. Jotkut tiedemiehet symposiumeissamme näyttivät, kuinka torus on koodattu erilaisissa kulttuureissa tuhansien vuosien ajan. Se on sisällytetty tarinoihin, ikoneihin, aakkosiin ja rakennuksiin. Yhdessä maailman vanhimmista pyhistä paikoista, Osirianin temppelissä Abydosissa, Egyptissä, on yksi tärkeä tieto".

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Se on himmeä, mutta tarkka piirros, jota ei ole kaiverrettu kiveen, vaan se on poltettu sen atomirakenteeseen jollain merkityksellisellä tavalla."

-Foster Gamble jatkaa: "Nassim on purkanut Osirianin symbolin koodin kolmessa dimensiossa. Ottaen huomioon, ettei meidän maailmamme ole vain kahdessa dimensiossa, on uskottavaa että koodeja, jotka kertovat tietoa maailmastamme ei ole rajoitettu tasaisiin malleihin. Tässä Osirianin symbolin versiossa kolmessa dimensiossa näemme Vector equilibriumin, energiakentän täydellisessä tasapainossa. Siinä 12 samanlaista energialinjaa lähtee keskustasta ulospäin, ja ne tasapainottavat keskustan kuin polkupyörän vanteen pinnat tekevät. Myös Torus ja 64 pyramidia joita kutsutaan nimellä tetrahydra, ovat nähtävissä tässä kuviossa. Sama geometrinen symbooli esiintyy myös toisessa pyhässä paikassa, Kielletyssä kaupungissa, Kiinan Pekingissä. Se rakennettiin vuonna 1420. Voiko olla mahdollista, että sama merkityksellinen suunnitelma esiintyy kahdella eri mantereella? Sitten Nassim näytti minulle, kuinka tämä 64:stä osasta koostuva geometrinen malli on esiintynyt monessa eri kulttuurissa ympäri maailman kautta aikojen. Sama malli näkyy myös modernissa tieteellisessä tutkimuksessa esimerkiksi DNA:ssamme."

-Kosmologi ja keksijä Nassim Haramein sanoo: "Suurimmassa osassa antiikin Egyptin, Mayojen ja Inkojen tarinoita kerrotaan Auringonjumalista, jotka tulevat maahan ja opettavat ihmisille insinööritekniikkaa, kirjoittamista ja tiedettä. Aloin tutkia voisivatko nämä Auringonjumalat tulla kehittyneistä sivilisaatioista muista aurinkokunnista. Monissa antiikin kulttuureissa on piirustuksia näistä jumalista ja heidän kulkuneuvoistaan ja niiden tarinoissa kerrotaan näiden jumalien tulleen lentävissä lautasissa ja laitteissa ja niin edelleen ajan läpi."

-Foster Gamble jatkaa: "Voisivatko nämä muista maailmoista tulleet lentäjät olla vastuussa tämän koodin jakamisesta? En uskonut tutkimusteni johtavan tällaiseen, mutta tämä tieto ravistutti maailmaani. Nassimilla on merkityksellisiä todisteita tukemaan hänen teorioitaan, enkä osaa kuvitella mitään muuta järkevää tapaa, joilla kehittyneitä matematiikan ja fysiikan konsepteja olisi voitu tallentaa yli kolmetuhatta vuotta sitten. Etsin käsiini yhden asiasta eniten tietävistä tutkijoista, tohtori Steven Greerin. Hän on perustanut ulkoavaruuden olioiden älyä tutkivan keskuksen, CSETI:n (Center for the study of extraterrestrial intelligence). Hän on dokumentoinut satoja haastatteluja valtion ja armeijan korkeimpien virkamiesten kanssa todistajina aiheesta."

-Tohtori Steven Greer sanoo: "Kun puhumme ulkoavaruudesta tulevien olioiden älykkyydestä puhumme sivilisaatioista, joiden teknologiat ja ehkä sosiaaliset kyvytkin ovat sillä tasolla, että he pystyvät matkustamaan tähtien ja planeettojen välillä. Varovaisten arvioiden mukaan linnunradassamme (Milky Way Galaxy) on 10.000 planeettaa joilla on älyllistä elämää, ja ainakin puolet niistä ovat meitä kehittyneempiä. Melkoisella varmuudella noissa kulttuureissa on niitä, jotka ovat oppineet hallitsemaan maailmankaikkeuden lakeja ja pystyvät kulkemaan ajan ja tilan läpi. Olemme dokumentoineet yli 4000 tapausta, joissa laitteita on laskeutunut maan pinnalle, ja jolle ne ovat jättäneet fyysisiä todisteita. Meillä on yli 3500 lentäjän lausuntoa sadoissa tapauksissa, ja niiden joukossa on Yhdysvaltojen lentohallituksen johtavan tutkijan itsensä tekemä. Nämä laitteet ovat lentäneen kymmeniä tuhansia kilometrejä tunnissa, kadonneet ja ilmestyneet sitten toisessa kohdassa taivasta."

-Astronautti Edgar Mitchell Apollo 14:sta, niin sanottu kuudes mies kuun pinnalla sanoo: "Meillä ovat avaruusalukset vierailleet ja ne ovat tehneet pakkolaskun maahan ja niistä on kerätty ruumiita ja materiaalia."

-Kersantti Clifford Stone, Yhdysvaltojen armeijan avaruusolioiden pelastusyksiköstä sanoo: "Olemme olleet yhteydessä avaruusolioihin jotka ovat tulleet jostain toisesta aurinkokunnasta. Minä olen ollut mukana tällaisissa tilanteissa."

-Harry Allen, Yhdysvaltojen laivaston tutkaoperaattori, USS Roosevelt-laivasta sanoo: "Olen nähnyt dokumentteja, joissa USS Roosevelt on todistanut monia ufojen ylilentoja. Minua kiellettiin kertomasta asiasta."

-Luutnantti Dwynne Arneson Yhdysvaltojen ilmavoimista, SAC Control Officer, sanoo: "Henkilökuntamme, joka oli aloittamassa ja lopettamassa työvuoron näkivät tämän lentävän lautasen, joka vain leijui ilmassa. Se oli metallinen ja pyöreä ja ymmärtääkseni ohjuksemme menivät toimintakunnottomiksi sillä hetkellä; jostain syystä ne vain sammuivat."

-Professori Robert Jacobs Yhdysvaltojen ilmavoimista Vanderbergin tukikohdasta, sanoo: "Tämä laite lensi monta tuhatta kilometriä tunnissa, ampui valonsäteen lentokoneemme ydinohjuksen kärkeen ja osui, vaihtoi paikkaa ja ampui ja osui taas ja teki sen vielä kerran ennen kuin se lensi pois. Silloin meistä tuntui, että kyse oli ulkoavaruudesta tulleesta aluksesta. Meiltä otettiin kuvaamamme filmi pois, siitä leikattiin pois osa jossa ufo näkyi, ja filmi vietiin pois. Myöhemmin meitä kiellettiin kertomasta näkemästämme."

-John Callahan, Yhdysvaltojen lentohallituksen, FAA:n vanhempi viranomainen ja onnettomuustutkija sanoo: "Kenelle voit kertoa olleesi todistamassa avaruusaluksen läsnäolosta? Ihmiset pitävät sinua hulluna."

- Lehtikirjoitus: "Meksikon armeija näyttää kuvia oletetuista ufoista."

- Lehtikirjoitus: "Ranskalaiset pääsevät katsomaan maansa ufo-kansioita."

- Lehtikirjoitus: "Vatikaani sanoo, ulkoavaruudessa saattaa olla elämää."

-Foster Gamble jatkaa: "Kaiken olemassa olevan todistusaineston lisäksi yksi ilmiö tekee ihmisiin yhä vaikutuksen: ympäri maailman ilmestyvät jäljet viljapelloissa. Näissä yli 5000:ssa yli 30:ssä maassa ilmestyneissä ilmiöissä vilja on painautunut siten, että siinä näkyy erilaisia usein symmetrisiä kuvioita, mutta vilja on kuitenkin pysynyt elossa.

Media on saanut ihmiset uskomaan että ne ovat joidenkin kepposia, ja jotkut niistä varmasti ovat olleetkin. Elektromagneettinen kenttä kuvioiden ympärillä on usein elektrostaattisesti varautunut, ja joistakin on löydetty outoja magneettisia hiukkasia. Yksi merkittävimmistä on suorakaiteenmuotoinen, ja tuntuu olevan vastaus NASA:n vuonna 1974 lähettämään viestiin. NASA:n virallinen kanta on, ettei ulkoavaruudessa ole elämää, mutta kuitenkin vuosi toisensa jälkeen näitä kuvioita ilmestyy eri puolille maailmaa. Jotkut niistä ovat jopa kuvanneet Torusta kolmiulotteisena sekä Vector equilibriumin. Kun näin mitä yhteistä jäljillä viljapelloissa ja ikivanhoilla koodauksilla oli, ajattelin että huolimatta siitä kuka ne oli luonut ja mistä tahansa ne olivatkin, noilla malleilla oli oltava tarkoitus. Ne ovat niin samanlaisia. Olen tullut siihen lopputulokseen että Toruksen muoto ja Vector equilibrium, erityisesti noiden 64:n tetrahydra-kristallin muoto, näyttää meille kuinka energia toimii maailmankaikkeudessa niin että me voimme oppia elämään yhdessä sen kanssa. Uskon että ne yrittävät antaa meille mallin, jolla voimme päästä käsiksi energiaan puhtaalla, turvallisella ja rajattomalla tavalla. Ja se olisi myös uusi tapa liikkua. Mikä sen tärkeämpi syy heille olisi saada meihin yhteys erityisesti nyt kun alamme varomattomasti kurkottaa oman planeettamme ulkopuolelle.

Sain lisävahvistusta tälle ajatukselle kun tapasin fysiikan tohtori Jack Kasherin Nebraskan yliopistosta. Hän on myös tutkinut ufo-ilmiötä. Tohtori Kasher näytti meille symposiumissamme lukuisia hienoja piirustuksia, jotka oli tehnyt Lane Andrews. Hän sanoo käyneensä ufossa, ja on piirtänyt Toruksen mallin mukaisen energiakentän joka hänen mukaansa liikutti ufoa ja suojeli sen matkustajia. Haastattelin myös James Gillilandia joka on filmannut tuntikaupalla ufoja maatilallaan Washingtonin osavaltiossa ja väittää myös olleensa ufon sisällä. Mikä uskomattominta hän ei ole koskaan tavannut Lane Andrewsia eikä ollut kuullut hänen kokemuksestaan, ja silti kuvaili samanlaisen ilmiön kuin Lane. Voisiko olla sattumaa että James ja Lane kuvailivat samanlaisen Toruksen dynamiikan mallin? Molempia heitä ovat viranomaiset ja armeija kiusanneet pitkään. Monille ajatus ufoista saattaa kuulostaa hullulta, ja silti toisesta näkökulmasta se on todella uskottavaa."

Fysiikan tohtori Jack Kasher Nebraskan yliopistosta sanoo: "Maapallomme on 4.5 miljardia, 4500 miljoonaa vuotta vanha. Mitä jos aurinkokunnassamme on aivan samanlainen planeetta kuin meidän joka on 4501 miljoonaa vuotta vanha? He olisivat miljoona vuotta meitä edellä, ja kuitenkin avaruuden mittakaavassa he olisivat kuin kaksossisaremme. Missä me tulemme olemaan miljoonan vuoden kuluttua? Kun olemme ratkaisseet kaikki nuo ongelmat [koskien avaruutta ja aikaa], on ratkaisu sitten madon rei'issä (worm holes) tai muussa, täytyy olla tapa luoda energiaa tyhjästä. Se tosiasia että he ovat täällä kertoo siitä että he ovat löytäneet sen keinon."

Tohtori Daniel Sheehan, kansalaisoikeuksiin erikoistunut asianajaja sanoo: "Kyse on suuresta shokista ihmisten järjestelmälle. Lentävät lautaset ja avaruusoliot ovat niin iso aihe, että ymmärrän täysin, etteivät poliittiset johtajamme ja muut henkilöt joilla on valtaa uskalla edes käsitellä aihetta."

Foster Gamble jatkaa: "Olemme siis varsin kehittymätön laji, joka taistelee mahdollisen itsetuhonsa rajoilla. Jos Torus on avaimemme puhtaaseen ja turvalliseen energianlähteeseen, ajattele sen merkitystä. Se voisi olla kaikkien aikojen suurin teknologinen läpimurto. Kuka siis ei haluaisi energiaa, joka olisi puhdasta ja kaikille vapaasti saatavilla? Siitä kysymyksestä tulikin todella tärkeä, ja se johti minut seuraavaan kaninkoloon. Tiedemiehet ovat jo 1900-luvun alusta lähtien yrittäneet kehittää vaihtoehtoisia keinoja päästäkseen käsiksi energiaan ilman räjähdystä. Nikola Tesla (Wardenclyffe tower project) tutki 'ilmaista energiaa', kunnes hänen rahoittajansa J.P. Morgan jolla oli monopoli sähkönjakeluverkoissa käytettyyn kupariin USA:ssa huomasi, että Tesla oli keksimässä keinon kuljettaa energiaa ilman sähköjohtoja. Sen seurauksena J.P. Morgan ajoi alas Teslan projektit. Sitten Teslan laboratorio poltettiin ja hänen maineensa tahrattiin.

Yhdysvaltalainen keksijä Adam Trombly tutustui Teslan tutkimuksiin ja rakensi dynamon, joka kehitti sähköä suoraan ilmasta. Hänet kutsuttiin YK:hon ja senaattiin, mutta viranomaiset estivät hänen esiintymisensä ja takavarikoivat hänen laitteensa."

Adam Trombly sanoo: "Aioin näyttää, että imitoimalla maapallon magneettikenttää, ja pyörittämällä tätä laitetta, voimme luoda dynamon, joka toimii. Ja se toimi ja toimii edelleen."

Foster Gamble jatkaa: "On olemassa monta esimerkkiä keksijöiden uhkailuista, heihin kohdistetusta väkivallasta, sekä heidän laitteidensa takavarikoinneista. Joillekin tämä prosessi on tapahtunut monta kertaa. Keksijä John Bedini alkoi työskennellä Teslan teorioiden pohjalta vuosikymmeniä sitten. Hän on valmistanut monta erilaista akkuja varaavaa laitetta, jotka tuottavat enemmän energiaa kuin kuluttavat ja ilmoitti, että aikoi tarjota niitä edulliseen hintaan. Pian sen jälkeen hänen kimppuunsa hyökättiin hänen omassa laboratoriossaan ja häntä varoitettiin valmistamasta laitteitaan. Oman turvallisuutensa vuoksi hänen oli pakko lopettaa ilmaisen energian markkinointi. Tässä laitteita toiminnassa hänen laboratoriossaan, jossa olen itse käynyt. (Naytetään videoita laitteista toiminnassa). Videoiden kuvanlaatu on heikko, enkä odotakaan vakuuttavani ihmisiä niillä. Pointtini on se, että oltuani asiantuntijoiden kanssa noiden keksijöiden luona ja nähtyäni nuo uuden energian laitteet toiminnassa vakuutuin siitä, että tuo teknologia on olemassa ja sen merkitys minulle on todella valtava.

Kanadalainen keksijä John Hutchison ei vain luonut vapaan energian akkuja, vaan myös käytti Teslan teorioita voittamaan painovoiman saaden tavaroita leijumaan ilmassa. Tämä voi aiheuttaa propulsion vallankumouksen. Hänen laboratorionsa ratsattiin ja valtion viranomaiset veivät hänen laitteensa vuosina 1978 ja 1989 ja kolmannen kerran vuonna 2000. Yksi tiedemiehistä, joita meidän oli tarkoitus haastatella tähän elokuvaan, tohtori Eugene Mallove, MIT:n ja Harvardin insinööri ja toimittajana Infinite energy – lehdessä, joka kattaa sekä teoreettisia että teknologisia kehityksiä uuden energian alalla, hakattiin mysteerisesti kuoliaaksi vuonna 2004. Jos nämä keksijät olivat kaikki huijareita, miksi heidän työtään sabotoidaan niin brutaalisti? Kysyin uuden energian keksijältä, Adam Tromblyltä, miksi hän uskoi, että tätä teknologiaa sabotoidaan, ja että uskoiko hän, että UFO-ilmiö liittyi tähän."

Fyysikko ja keksijä Adam Trombly sanoo: "Moni armeijan upseeri ottaen suuren riskin puhuessaan näistä asioista julkisesti on sanonut meille että nämä laitteet ovat todellisia. Miksi kuvittelette ettei sotateollisuus halua noita lausuntoja julkisuuteen? Koska sitten ihmiset alkaisivat ajatella sitä minkälainen teknologia tuon kaiken takana on. ufo-ilmiön salaaminen on käsi kädessä ilmaisen energian kanssa."

-Tohtori Steven Greer sanoo: "Tuo energia tulee tilasta ympärillämme, joka tarkoittaa sitä, ettei sitä voi mitata, ja se uhkaa suoraan maailman suurinta teollisuuden alaa, energiaa. Se olisi ExxonMobilin, öljyn, kivihiilen ja sähkön verkonkauttajakelun loppu. Ja tuo teollisuus on valitettavasti jonkun 200 biljoonan dollarin arvoinen bisnes. Tämän tiedon leviäminen muuttaisi kokonaan poliittisen vallan käytön."

-Tohtori Brian O’Leary, entinen NASAn astronautti ja Princetonin fysiikan professori sanoo: "Aloin tutkia näitä vallankumouksellisia ratkaisuja, ja suureksi hämmästyksekseni nämä konseptit on todistettu sadoissa laboratorioissa ympäri maailman ja ne eivät kuitenkaan ole tulleet päivänvaloon."

-Foster Gamble jatkaa: "Mielummin kuin lyöden asioita yhteen ja yrittäen kontrolloida räjähdystä, nämä uudet teknologiat luottavat yhtymiseen ja luonnolliseen tanssiin. Se mikä näille kaikille näkemilleni uuden energian laitteille on yhteistä on se, että ne imitoivat tavalla tai toisella Toruksen energian muotoa. Sinun ei tarvitse uskoa uuteen energiaan uskoaksesi uusien ideoiden ja keksintöjen sabotointiin. Aloin ajatella sitä että on helppoa oikeuttaa riippuvuus öljyyn ja atomienergiaan ja muihin likaisiin ja vaarallisiin teknologioihin. He voivat vain sanoa ettei ole olemassa 'puhdasta vaihtoehtoa'. Rakas ja luova vaimoni Kimberly sai minut ajattelemaan tieteellistä tutkimustani ihmisen kannalta."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Vaikka Torus, avaruusoliot ja ilmainen energia ovat minullekin viehättäviä, minulle tärkeä kysymys oli, auttaisiko näiden asioiden ymmärtäminen helpottamaan ihmisten kärsimystä? Ja auttaisihan se. Niin paljon kärsimyksestä maapallolla johtuu energian puutteesta. Voitko pysyä lämpimänä? Voitko saada ruokaa ja juomaa? Voitko saada sairaalahoitoa? Kaikki tuo liittyy energian saantiin."

-Foster Gamble jatkaa: "Kenen rikkautta ja valtaa puhdas ja vapaa energia uhkaavat? Toimittajien vanha keino löytää totuus: jos tarina ei täsmää, seuraa rahaa. Ketkä ovat valtavien energiayhtiöiden takana? Heillä on tarpeeksi rahaa sabotoidakseen kaiken, mikä uhkaa heidän monopoliaan. John D. Rockefeller perusti Standard Oil-yhtiön vuonna 1870. Hänestä tuli USA:n ensimmäinen miljardööri. Rockefellerit kontrolloivat ruokaammekin. he olivat suurelta osin vastuussa öljyperustaisen maatalouden alkamisesta suuressa mittakaavassa. Rockefeller-säätiö teki yhteistyötä suurten maatalousyritysten kanssa.

-Öljyperustainen maatalous tuotti valtavia rahasummia öljyteollisuudelle. Veronmaksajien rahoista maksetaan valtavia summia tukemaan suuryrityksiä. 80% maataloustuista USA:ssa menee suurille maatalousyrittäjille. Suuryritykset toivat markkinoille ensin kemikaalit, sitten geenimanipuloidut organismit, GMO:t, ja alkoivat sitten patentoida siemeniä. Patentoitujen siementen laiton käyttö kriminalisoitiin. Tulivat vapaakauppasopimukset joiden myötä siementen talteenotto kiellettiin ja näin tehtiin maanviljelijöistä riippuvaisia 'tappajasiemenistä' (killer seeds), jotka eivät idä.

 

-Henry Kissinger 1973: "Se joka kontrolloi ruoan tuotantoa, kontrolloi ihmisiä; se joka kontrolloi energiaa voi kontrolloida kokonaisia maanosia; se joka kontrolloi rahaa voi kontrolloida maailmaa."

 

-Foster Gamble jatkaa: "Suuret pankkiperheet kontrolloivat ruokaa ja energiaa, mutta mitä muuta he kontrolloivat? Rockefellerit loivat Yhdysvaltojen koulutusjärjestön NEA:n (National education association) Carnegien ja Fordien kanssa. He halusivat koulujemme tuottavan tottelevaista työvoimaa."

-John Gatto, New Yorkin osavaltion Vuoden opettaja ja Yhdysvaltojen koululaitoksen maanalainen historia - kirjan (The underground history of American education) kirjoittaja sanoo: "Koulujen tarkoitus on saada oppilaat vastaamaan kenelle tahansa auktoriteetille samalla tavalla, sen vuoksi koulu kestää 12 vuotta."

-Foster Gamble jatkaa: "Rockefeller alkoi rahoittaa Yhdysvaltojen lääketieteellistä yhdistystä (AMA). Kirjallinen materiaali lääkäreille tulee suuryrityksiltä."

-John Robbins, kirjan Terveenä satavuotiaana kirjoittaja (Healthy at 100) sanoo: "Keskiverto lääketieteen opiskelija opiskelee neljän opintovuotensa aikana kaksi ja puoli tuntia ravitsemusta, ja opiskelumateriaali tulee yrityksiltä, joista jotkut jopa vahingoittavat terveyttämme, esimerkkinä American Sugar Alliance."

-Deepak Chopra, lääkäri ja kirjailija sanoo: "Valitettavasti lääketieteen opiskelun rahoittavat suurelta osin lääkeyritykset, joiden tavoitteena on myydä niin paljon lääkkeitä kuin mahdollista. (Suom.huom. Mitkä ovat tällaisen politiikan vaikutukset esimerkiksi vesistöillemme, joihin lääkkeet kertyvät?)"

-Foster Gamble jatkaa: "Kuinka pitkälle suuryritykset ovat valmiita menemään tehdäkseen rahaa? Ovatko ne valmiita piilottamaan parantavia keinoja myydäkseen enemmän lääkkeitä? Tutkimuksissamme tulimme siihen johtopäätökseen että ne kyllä ne ovat. Tohtori Royal Rife kehitti 1920-luvulla keinon tappaa syöpäkasvaimia ja viruksia. Vuonna 1934 Etelä-Kalifornian yliopistossa hänen metodiaan käytettiin 16 syöpäpotilaan hoitamiseen ja kolme kuukautta kestäneen hoidon jälkeen kaikki potilaat olivat parantuneet. Pian tapahtuneen jälkeen tohtori Rifen laboratorio poltettiin, hänen haastettiin oikeuteen ja hänen uransa tuhottiin."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Minulle oli todella vaikeaa ajatella, että joku todellakin olisi valmis piilottamaan parantavia keinoja. Syöpä on tuottanut paljon tuskaa minun perheessäni. Sain selville että kyse on vain patenteista. Jos lääkeyritys voi patentoida hoidon, erityisesti pitkään kestävän sellaisen, ja tehdä rahaa sillä, niin sen me saamme. Muuten emme ikinä edes kuule siitä. Ei tohtori Rife ole ainoa, joka on tuhottu. Rene Caissella oli vanha intiaanien resepti, joka oli tehokas. Harry Hoxseylla ja Max Gersonilla oli luonnollisia hoitokeinoja jotka toimivat, mutta jos nyt alat tutkia heidän työtään, AMA saa heidät kuulostamaan hulluilta. Rahan seuraaminen on auttanut niin paljon, koska samat voimat, jotka kontrolloivat AMA:ta ja heidän tutkimustaan ja rahoitustaan, kontrolloivat lääkeyrityksiä. Heillä on monien biljoonien taloudelliset tuotot tavoiteltavina ja syitä piilottaa sellaiset tauteja parantavat keinot joita he eivät voi patentoida. Sen tietäminen että parantavia keinoja on olemassa, ei ole poistanut minulta sitä tuskaa, jonka syöpäkuolemat ovat perheessäni aiheuttaneet. Se on antanut minulle jotain todella palkitsevaa mitä voin tuskalleni tehdä. Voimme kaikki saada tyydytystä siitä, että saatamme nämä parannuskeinot jokaisen ulottuville."

-Foster Gamble jatkaa: "Samat ihmiset, jotka kontrolloivat AMA:ta, kontrolloivat lääkeyhtiöitä. Eliittiryhmä ja heidän yrityksensä kontrolloivat energiaa, ruoan tuotantoa, koulutusta ja muita tärkeitä osa-alueita elämässämme kontrolloimalla rahaa ja rahoitusta.

-Valtapyramidi: Alimpana ovat ihmiset, sitten tulevat hallitukset, suuryritykset, suuret pankit, kansalliset ja kansainväliset keskuspankit, Bank for International Settlements ja ylimpänä rahaeliitti.

-Rahaa, jota suurin osa pankeista lainaa, ei ole olemassa. 10.000 dollarin panosta tulee 100.000 dollaria monien pankin antamien lainojen jälkeen. Tämän järjestelmän englanninkielinen nimi on fractional reserve lending (osittaisvarantojärjestelmä). Oletettavasti kaikki sai alkunsa kultaseppien toimesta 1600-luvulla, kun kultaa käytettiin maksuvälineenä. Kulta oli vaikeaa ja raskasta kantaa mukana ja niinpä ihmiset alkoivat tallettaa kultansa holveihin ja käyttää holvien hoitajilta samiaan kuitteja maksuvälineinä. Koska harva ihminen nosti kultansa kokonaan pois samalla hetkellä keksivät holvien omistajat, pankkiirit, alkaa kirjoittamaan enemmän kuitteja kuin heillä oli kultaa holveissaan. He lainasivat sitten noita kuitteja korkoa vastaan ja näin syntyi osittaisvarantojärjestelmä. Tällaisessa järjestelmässä pankit saavat luoda rahaa tyhjästä samalla kun me tavalliset kansalaiset teemme töitä raskaasti rahamme eteen."

 

-Henry Ford sanoi vuonna 1922: ”Jos ihmiset ymmärtäisivät kuinka pankit ja rahajärjestelmämme toimii, olisi maassamme vallankumous ennen huomisaamua”.

-Catherine Austin Fitts, Yhdysvaltojen rakentamisesta ja kaupunkien kehittämisestä vastaavan ministeriön (Department of Housing and Urban Development) entinen työntekijä yritti työssään löytää jälkiä rahoista jotka katosivat vuosina 1998-2002. Hän sanoo: "Kuvittele pelaavasi Monopolia. Jos vastapelaajasi on pankinhoitaja ja hän painaa itselleen koko ajan lisää rahaa, sinun rahasi arvo vain laskee vaikka olisit kuinka menestyvä tai vaikka tekisit kuinka paljon töitä. Yhdysvaltojen keskuspankki, englanniksi The Federal Reserve tai Fed, painaa rahaa ja on kaiken lisäksi yksityinen yritys jonka tekemiä päätöksiä ei Yhdysvalloissa voi yksikään viranomainen kumota. Ryhmällä sisäpiiriläisiä on tieto taloudestamme ja he tienaavat ja ovat suojassa. Taloudessamme on 'lapamato', ja se on talouden eliitti."

-Foster Gamble jatkaa: "Rikkaat ovat luoneet petollisen järjestelmän jossa kansalaiset ovat velan orjia. Jekyllin saarella Yhdysvalloissa vuonna 1910 pankkiirit, joiden joukossa Rothschildit, Rockefellerit, Morganit, perustivat Fedin ja tekivät sopimuksen poliitikkojen kanssa. Nyt kansa maksaa poliitikkojen velkaa."

-G. Edward Griffin, kirjan The Creature From Jekyll Island kirjoittaja sanoo: "Keskuspankit ovat pankkikartelleja, jotka ovat muodostaneet yhteistyökumppanuuden niiden maiden hallitusten kanssa joissa ne toimivat. Heille on annettu yksinoikeudellinen valta maan rahan painamiseksi. Sen poliitikot heille antoivat palkaksi yhteistyökumppanuudesta. Pankkiirit vuorostaan ovat luvanneet poliitikoille luoda rahaa tyhjästä."

-Foster Gamble jatkaa: "Ennen vuoden 1929 suurta romahdusta rahaeliitti kuten Rothschildit, Rockefellerit ja Morganit, vetivät rahansa pois muun muassa osakemarkkinoilta. Romahduksen jälkeen he ostivat sillä rahalla halpoja osakkeita, pankkeja ja omaisuutta murto-osalla niiden arvosta. Samansuuntainen tapahtuma vuonna 2008 auttoi jälleen kerran tuota samaa rahaeliittiä rikastumaan. Pankit kasasivat ja tekivät kauppaa ”huonoilla” lainoilla, joiden ne tiesivät jossain vaiheessa räjähtävän käsiin. Kun nuo 'huonot' lainat ja muut vastaavat paljastuivat, suuret pankit kuten Bank of America, Citi ja Chase, jotka itse asiassa olivat kaiken takana, pelastettiin veronmaksajien rahoilla kansalaisten tahdon vastaisesti.

-Senaattori Dick Durbin sanoi huhtikuussa 2009: ”Pankit omistavat hallituksemme.”

 

-Foster Gamble jatkaa: "Kuinka he tekevät rahaa? He laittavat suuria määriä rahaa kiertoon laskemalla korkoja ja ihmiset ja yritykset ottavat lainaa. Sitten he nostavat tarkoituksella korkoja, jolloin pankit voivat ostaa kiinteistöjä ja maata halvalla. Tämä 'syötin veteen heittäminen' ja sitten sen takaisin kelaaminen (korkojen säätely) on kautta aikojen aiheuttanut omaisuuden kertymisen harvoille."

 


Baron Mayer A. Rothscild: ”Anna minulle valta kontrolloida maan valuuttaa, niin minä en välitä siitä, kuka maan lait tekee.”

 

-Foster Gamble jatkaa: "Kansainväliset keskuspankit käyttävät Maailmanpankkia ja Kansainvälistä valuuttarahastoa, IMF:ää, rahan tekemiseen viemällä niiden maiden varannot, joihin ne lainaavat rahaa. Samalla maat ajetaan käytännössä konkurssiin. Keskuspankkien keskuspankki on Rothschildien luoma Bank for International Settlements. Eliittipankkiirit päättävät kuka syö ja kuka ei, he kontrolloivat maailmaa. Heillä on jo valtava omaisuus, joten mikä on heidän lopullinen tavoitteensa? Luotettavien asiantuntijoiden mukaan se on maailmanvalta. En halunnut uskoa sitä, mutta haluni selvittää syy siihen mikä estää meitä kukoistamasta oli niin voimakas, että aloin tutkia väitettä. Jos tämä pieni ryhmä haluaisi kontrolloida maailmaa, mitä he tarvitsisivat saavuttaakseen sen? Heidän tarvitsisi kontrolloida rahaa, ja sen he jo tekevät. Heidän tarvitsisi kontrolloida energiaa, ja näin on jo. He kontrolloivat jo maatalousjättejä ja maaimankauppaa ja ostavat vesivarantoja ympäri maailmaa. Heillä on terveys taskussaan ja he yrittävät sabotoida luonnollisia vaihtoehtoja. Heidän tarvitsisi kontrolloida saamaamme tietoa ja sitä, kuinka me siihen reagoimme. Yhdysvalloissa internet, joka on suurin työkalumme kansalaisten järjestäytymiselle, ei tällä hetkellä ole sensuroitu, mutta sen avoimuutta vastaan hyökätään jatkuvasti joka suunnalta. Hallitukset, yritykset ja YK yrittävät kaikki saada sitä haltuunsa. Heidän täytyisi saada kansalaisten vastustus kuriin, ja ottaa heiltä pois heidän oikeutensa ja vapautensa. Kansalaisia pitäisi vakoilla ja seurata.

Ymmärsin, että voimakkaalla eliitillä oli lähes kakki valmiina maailman hallitsemiseen, sen kamalan tosiasian, että Isoveli ei ole tulossa, vaan se on jo täällä. Miten päästä vapaaksi heistä? Pieni ryhmä perheitä, erityisesti Rothschildit, Rockefellerit, Morganit, Carnegiet, Harrimanit, Schiffit ja Warburgit, eivät tosin kaikki heidän perheidensä jäsenet, ovat johtaneet ja kontrolloineet eliittiä jo sukupolvien ajan. Vuotaneet raportit vahvistavat, että he kokoontuvat ympäri maailman suljettujen ovien takana keskustelemaan hallituksista, armeijoista, rahoituksesta, talouksista, yrityksistä, lääketieteestä ja muusta. (Kuva erilaisista ryhmistä: Skull&Bones, Committee of 300, Bilderberg Group… ) Sitten kuin ihmeen kautta heidän suunnitelmansa alkavat toteutua. Osallistumisessa on 'tiedon hierarkia' ja yhtenä symbolina pidetään kaiken näkevää silmää. Se on dollarin setelissä, massaseurantaa suorittavien viranomaisten logoissa, brittien MI5:n logossa, ja jopa Israelin korkeimman oikeuden rakennuksessa, joka on Rothschildien suunnittelema ja rahoittama. Heillä on jo rahaa ja valta sen luomiseen, joten on todennäköistä, että heillä on joku muu päämäärä: maailman hallitseminen eli Uusi maailmanjärjestys. Hajota ja hallitse-strategia. Tavoitteena on sotilasdiktatuuri, jota eliitti pyörittää."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Onko mahdollista, että eliitti vain käyttää hyväkseen kriisejä maailmassa? Onko mahdollista, että he itse luovat niitä? Valitettavasti yli kymmenen vuotta kestäneissä tutkimuksissamme olemme tulleet siihen tulokseen, että he luovat itse kriisejä, että muutamalla pankkiirieliittiperhellä ja heidän poliittisilla ja korporatiivisilla kumppaneillaan on suunnitelma meidän muiden kontrolloimiseksi ja dominoimiseksi."

-David Icke sanoo: "Ihmiset ovat liian huolissaan siitä, mitä muut ajattelevat. Kun pääset siitä huolesta eroon, ymmärrät minkälaisessa 'vankilassa' olet elänyt. Oma kokemukseni sai minut ymmärtämään, kuinka helppo muita on manipuloida; heidän tarvitsee vain laatia yhteiskunnan normit, mikä on oikein ja mikä väärin, mikä moraalista ja mikä ei, hullua ja ei, hyvää ja pahaa, mahdollista ja mahdotonta. Jos sinä elät elämäsi eräänlaisella ongelmattomalla alueella, niin ihmiset jättävät sinut rauhaan, koska he pitävät sinua normaalina. Kun astut ulos tuolta ”ongelmattomalta alueelta”, ja alat olla yksilö, erilainen … mitä he ovat luoneet on valtava määrä 'vanginvartijoita', jotka käyvät niiden kimppuun jotka eivät pysy normien sisällä."

-Foster Gamble jatkaa: "Heidän suuri strategiansa maailman dominoimiseksi on jo laitettu käytäntöön, maailmaan muodostetaan unioneja, joissa maiden rajat katoavat ja joissa me olemme helpompia hallita. He ovat jo perustaneet Euroopan Unionin ja Afrikan Unionin, poliitikot Yhdysvalloista, Kanadasta ja Meksikosta The Security and Prosperity Partnership – tittelin alla ovat jo tehneet töitä Amerikan Unionin muodostamiseksi. Sitä on tehty jo vuosikausia ilman kansalaisten tai kongressin hyväksyntää. Aasian Unioni (Pacific Union) on myös jo tekeillä. Tässä organisaatiokartta globaalista tyranniasta:

Tässä kaksi Euroopan vaikutusvaltaisinta miestä puhuu siirtymisestä yhteen maailman hallitukseen:"

-Jean-Claude Trichet, Euroopan keskuspankin pääjohtaja sanoo puheessaan Council on Foreign Relationsin (CFR:n) tilaisuudessa: "On erittäin tärkeää, että meillä tässä uudessa omistamassamme globaalissa hallinnassa ovat mukana molemmat Atlantin puolet ja että asetamme samat säännöt samalla tavalla."

-Herman Van Rompuy, EU:n presidentti sanoo lehdistötilaisuudessa: "Vuosi 2009 on myös ensimmäinen maailmanhallituksen vuosi ja G20 on luotu keskellä talouskriisiä."

-Foster Gamble jatkaa: "Kansainvälisellä tasolla keskuspankkieliitti on perustanut valtavia organisaatioita politiikkaansa ajamaan, mukaan lukien Kansainvälinen kauppajärjestö WTO, Kansainvälinen terveysjärjestö WHO, Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF. John Perkins tietää henkilökohtaisesti, oltuaan niin sanottu talousagentti, kuinka pankit ja suuryritykset yhteistyössä hallitusten kanssa ovat valloittaneet maita ympäri maailmaa."

-[Ylen dokumenttielokuvassa esiintynyt] John Perkins (ks. Ylen Velkataakka ja talousagentin tunnustuksia), entinen talousagentti, sanoo: "Käytimme monia keinoja, mutta ehkä yleisin on se, jossa menemme maahan jossa on luonnon- ja muita varoja, kuten öljyä, joita yrityksemme Yhdysvalloissa haluavat ja järjestämme maalle valtavan lainan esimerkiksi Maailmanpankista tai jostakin sen sisarpankista. Lähes kaikki raha menee kuitenkin Yhdysvaltalaisille yrityksille kuten Bechtelille, Halliburtonille, General Motorsille, tai General Electricille tai vastaavalle, ei tuolle maalle itselleen, ja ne rakentavat valtavia infrastruktuureita tuossa maassa kuten valtateitä, satamia tai yrityspuistoja, jotka kaikki palvelevat vain rikkaimpia. Köyhät sitten vain kärsivät, koska nuo valtavat lainat on pakko maksaa takaisin, ja se merkitsee sitä, etteivät köyhät saa koulutusta tai terveydenhuoltoa, ja tuolle maalle jää käteen vain valtava velka. Mutta se on ollut heidän alkuperäinen tarkoituksensakin. Sitten lähetämme talousagentin tuohon maahan, joka sanoo heille: 'Te olette meille todella paljon velkaa, ettekä siis voi maksaa sitä. No, maksakaa sitten omasta nahastanne (give us a pound of flesh)'. Sitten kun heidän anti-amerikkalainen presidenttinsä on valittu, menemme hänen juttusilleen: 'Olen tullut kertomaan teille, että voin tehdä teidät ja perheenne erittäin rikkaiksi. Minulla on monta sataa miljoonaa dollaria tässä taskussa, jos pelaat meidän pussiimme. Jos et halua sitä tehdä, on minulla tässä toisessa taskussa ase, jossa on luoti sinun nimelläsi varustettuna siltä varalta, että päätät pitää presidentinvaalikampanjasi lupaukset ja heittää meidät ulos. Myy meille öljy-yhtiösi ja öljysi todella halvalla tai äänestä kanssamme seuraavassa YK:n äänestyksessä, tai lähetä armeijasi joukkoja meidän joukkojamme tukemaan, esimerkiksi Irakiin.' Näin olemme voineet rakentaa imperiumin maailmaan, ja siitä kuinka sen teimme ei tiedä kuin todella harva ihminen."

-Foster Gamble jatkaa: "Niin kuin moni muu, minä ajattelin, että globaali salaliitto maailman hallitsemiseksi ei toimisi, koska ihmiset yleensä eivät ole niin taitavia. Ajattelin etteivät he voisi saada suunnitelmaansa läpi tarvittavalla tarkkuudella ja sen salaten."

-Catherine Austin Fitts sanoo: "Moni toivoo että syy siihen miksi tämä tapahtuu on että hallituksemme on epäpätevä, ja että se on iso virhe, josta moni ei tiedä. Se on todellisuudessa mainio peitetarina sille, että he todellisuudessa tietävät minne ovat menossa. He ovat menossa sinne minne he haluavatkin mennä, ja ovat siinä menestyksellisiä."

-Foster Gamble jatkaa: "Silti ihmettelin sitä kuinka jotain noin suurta ja korruptoitunutta voidaan pitää salassa."

-David Icke sanoo: "Se on yksinkertainen malli, ja jos se ei olisi yksinkertainen se ei toimisi. Se voidaan selittää osiin jaetun pyramidin avulla. Jos katsot mitä tahansa organisaatiota tänään, oli se sitten suuryritys, yliopisto, salainen kerho tai hallitus,on ne kaikki rakennettu pyramidin periaatteella. Kuten CIA ja muut viranomaiset sanovat, on heillä tämä ns. vähäisimmän tiedon periaate (need-to-know), jossa ihmisille annetaan vain sen verran tietoa, että he voivat tuoda oman osuutensa työhön. Otetaan esimerkiksi pankki jossa pohjalla on pankkivirkailija. Hän ei tiedä mitä pankinjohtaja tietää koska pankkivirkailija tietää vain sen verran, että hän voi tehdä työnsä. Pankinjohtaja taasen ei tiedä mitä seuraavalla tasolla työskentelevä aluejohtaja tietää ja tekee eikä aluejohtaja tiedä mitä pääjohtaja tietää. Näin meillä on pyramidimainen malli, jossa vain huipulla olijat tietävät mikä pankin todellinen suunnitelma on ja mitä he ajavat takaa."

-Foster Gamble jatkaa: "Tällainen osiin jakaminen selittää sen, kuinka Manhattan Project, joka kehitti atomipommin toisessa maailmansodassa, pidettiin salassa vaikka siinä oli mukana 130.000 työntekijää."

-Kimberly Carter Gamble sanoo: "Kun ensi kertaa katsoin heidän suunnitelmansa kokoa ja aikeita, minusta tuntui siltä, kuin minulla olisi ollut flunssa kaksi viikkoa. Mutta sitten se valkeni minulle: heillä on tällainen hyvin organisoitu suunnitelma ihmisten potentiaalin nujertamiseksi, mutta silti loistavuutemme näkyy niin monella alalla. Vaikka meitä on systemaattisesti johdettu harhaan ja tekemisiämme mitätöity, ovat monet löytäneet innovatiivisia ja kekseliäitä ratkaisuja lukemattomiin erilaisiin ongelmiin. Ei ole meidän vikamme ettemme huomanneet kuinka tarkoituksellinen ja järjestelmällinen heidän suunnitelmansa on: se on meille haaste."

-Foster Gamble jatkaa: "Katsoin sitä millaisen maailman tuo kontrolloiva eliitti on meille antanut. Minun oli pakko ajatella sitä millainen maailma olisi, jos heillä olisi täydellinen kontrolli kaikesta ja kaikista kaikkialla maan päällä. Tässä heidän uudessa maailmanjärjestyksessään pienen pienellä joukolla ihmisiä olisi täydellinen valta kaikkien elämässä. He käyttäisivät apunaan yksityisyyttämme loukkaavia seurantajärjestelmiä, eliminoisivat väkivalloin toisinajattelevat sekä pitäisivät ihmiset velan avulla vankeina. Kuvittele pieniä loistoa täynnä olevia saaria, joita kurjuuden meri ympäröisi.

Armeijan tehtävänä olisi suojella rikkaita köyhiltä. Olen nyt vakuuttunut siitä, että heidän lopullinen päämääränsä on todella hirveä, ja ettei mikään saa olla heille esteenä sen saavuttamiseksi. Vaikka se onkin yhdysvaltalaisille vaikeaa hyväksyä, ole nyt vakuuttunut siitä että globaalin eliitin suunnitelmaan kuuluu Yhdysvaltojen taloudellisen vakauden sekä itsenäisyyden tuhoaminen. Jos he onnistuvat romahduttamaan maamme, uskon että kansainvälinen eliitti tulee siirtämään yhdysvaltalaisten vallan ja tuottavuuden heidän yhden maailmanhallituksen diktatuuriinsa ottaen haltuunsa elämämme pala palalta. Ajatelkaapa sitä: me olemme nyt niin velassa, ettemme koskaan pysty sitä maksamaan, he ovat romahduttamassa dollarin ja aikovat korvata sen kansainvälisellä IMF-valuutalla. Tässä uudessa globaalissa elektronisessa valuutassa ei käytettäisi käteistä ja paine sen käyttöönottamiseksi on kova. Toteuduttuaan he voisivat pyyhkiä pois kenen tahansa ihmisen tai minkä tahansa ryhmän varat silmänräpäyksessä.

Nyt ensimmäistä kertaa historiassa on ehdotettu kansainvälisiä veroja sillä tekosyyllä, että estettäisiin ilmastonmuutos. Aivan kuten Troijan hevonen, tuo Kööpenhaminan ilmastokokouksessa vuonna 2009 ehdotettu sopimus vetosi meidän huoleemme ilmastosta piilottaen se tosiasian, että tämä ennennäkemätön hiilidioksidivero maksettaisiin Maailmanpankille, ja sen toteutumista valvoisi maailmanpoliisi. On olemassa keinoja ja myös selvä tarve vähentää saasteen määrää luomatta veropohjaa tyrannialle."

David Icke sanoo: "Jos haluat muuttaa yhteiskuntaa mutta tiedät, että jos teet sen avoimesti, tulet saamaan vastareaktion. Niinpä ei kannata tehdä sitä avoimesti. Teet niin sanotun ongelma-reaktio-ratkaisun (problem-reaction-solution), jossa ensimmäiseksi luot ongelman, oli se sitten terroristipommi, 911, valuuttakriisi, osakekriisi tai hallituskriisi, ja sitten kerrot kansalle oman versioisi siitä a) kuka sen teki, ja b) miksi. Tässä kohtaa tämä ongelma-reaktio-ratkaisu kaatuisi, jos meillä olisi media (tiedotusvälineet), joka olisi edes jollain tavalla tekemisissä tiedottamisen kanssa. Sen sijaan Yhdysvalloissa valtamedia on pr-toimisto hallituksen virallisen version jakamiseksi tapahtuneesta. Käytännössä ainoa lähde, josta kansa saa tietoa tapahtuneesta on valtamedia. Mitä ongelma-reaktio-ratkaisu taktiikan toisessa osassa nähdään, on reaktio todella, todella avainasemassa olemassaolevaan pelkoon.

He haluavat kansan sanovan hallitukselle: 'Jotain on tehtävä, näin ei voi jatkua, mitä aiotte tehdä asialle?', ja tämä mahdollistaa kolmannen vaiheen toteuttamisen, eli sen, että ne jotka alun perinkin loivat ongelman, liittävät kansan reaktion heidän valheelliseen tarinaansa ja sitten avoimesti tarjoavat ratkaisun siis ongelmaan, jonka he itse loivat."

-Foster Gamble jatkaa: "Idea tragedian käyttämisestä aseena, oli tuo tragedia sitten aito tai itse luotu, oli tärkeä auttamaan minua lopulta ymmärtämään kuinka pitkälle nuo ihmiset ovat valmiita menemään saavuttaakseen päämääränsä. On dokumentoitu tosiasia, että me (Yhdysvallat) menimme mukaan Vietnamin sotaan väärennettyjen raporttien avulla. Entinen puolustusministerimme Robert McNamara on tunnustanut, ettei venehyökkäystä Tonkinin lahdella todellisuudessa tapahtunut. Tuoreempi esimerkki on se, kuinka entinen presidenttimme George W. Bush käytti joukkotuhoaseita, joita ei ollut olemassa, tekosyynä Irakin valtaamiseen. Tällaisia taktiikkoja kutsutaan joskus valehyökkäyksiksi (false flag operation).

Yhä kasvava joukko ihmisiä uskoo, että 911 oli eliitin suunnittelema valehyökkäys, jonka tarkoituksena oli valmistella hyökkäys Lähi-itään, ottaa haltuun siellä olevat öljyvarat, sekä purkaa Yhdysvaltojen perustuslain takaamat oikeudet ja suojelun. Suuri osa siitä, mitä poliisivaltion muodostamiseksi tarvitaan, on itse asiassa jo paikallaan. Juuri nyt Yhdysvalloissa kuka tahansa meistä voidaan vangita ilman varoitusta tai syytä, meidät voidaan kidnapata, meitä voidaan kiduttaa ja meidät voidaan tappaa laillisesti, jos hallitus päättää, että se mitä teemme on uhka heidän suunnitelmalleen. Heidän ei tarvitse kuin pitää meitä epäiltynä heidän niin sanotussa 'sodassaan kauhua vastaan' (war on terror). Meitä seurataan yhä enemmän; vuonna 2010 Yhdysvalloissa oli yli 30 miljoonaa valvontakameraa kuvaamassa meitä. Kun osoitamme mieltämme, täytyy se tehdä näillä ”sananvapauden” alueilla. Alueita sananvapaudelle? Jokainen puhelu jonka teemme, jokainen sähköposti jonka lähetämme tallennetaan, ja se voidaan tutkia koska tahansa. Ajokortissamme ja passissamme on mikrosirut, jotka seuraavat jokaista liikettämme, ja nyt sairaalapotilaisiin laitetaan näitä samoja siruja. Itse asiassa Procter & Gamble, sukuni yritys, kehitti nämä sirut. Ne tehtiin alun perin tuotteiden seurantaan. Niitä tarjotaan aina auttamaan ihmisiä tai helpottamaan heidän elämäänsä, mutta kuten CIA:n apulaisjohtaja James Monnier Simon on sanonut, ne on vain keinoja saada ihmiset hyväksymään sirut, että saataisiin koko kansa sirutettua, että heitä pystyttäisiin paremmin seuraamaan ja kontrolloimaan. Nämä tahot, jotka meitä kontrolloisivat ja he tekisivät sen USA:n avaruuskomentokeskuksen avulla, ovat tehneet jo suunnitelman nimeltään 'koko spectrumin kattava dominointi' (Full spectrum dominance). Jo pitkälle kehitetyn sateliittiseurannan ja keskitetyn energian aseiden sekä lasereiden avulla he pystyvät löytämään toisinajattelijat missä tahansa maapallolla. Uskon että he haluavat käsitellä tehokkaasti ongelman mahdollisen vastustuksen suhteen. FEMA:n keskitysleirejä ja junanvaunuja joissa on kahleet matkustajia varten on viimeaikoina rakennettu tai kunnostettu ympäri Yhdysvaltojen. Viranomaiset ovat nimenneet tämän 'varautumiseksi joukkoepidemioiden ja kansalaislevottomuuksien varalta'.

On vielä yksi huolestuttava asia tässä globaalin dominoinnin suunnitelmassa, jonka haluan jakaa kanssanne. Tämä oli minulle kamala aihe käsitellä, mutta ilman sitä meidän tutkimuksemme olisi vaarallisen puutteellinen, ja meidän strategiamme ratkaisuja varten olisivat sitä myös. Tutkimuksissani tulin siihen tulokseen, että heidän suunnitelmaansa kuuluu myös maapallon väestön määrän raju vähentäminen. Kuulostaa sairaalta mutta asiaa ajateltuani tajusin, että heidän olisi paljon helpompi onnistua tässä täydellisen kontrollin saavuttamissuunnitelmassaan, jos ihmisiä olisi vähemmän. Joka kerta kun ajattelin etteivät he sitä tekisi, huomasin lopulta olevani väärässä. Löysin hämmästyttäviä dokumentteja siitä, että eugeniikka on yksi heidän suunnitelmansa keskeisiä aiheita. Eugeniikassa keskitytään siihen kuka saa elää ja kuka ei. Sterilisointi on yksi kamala tapa jolla tätä salaista suunnitelmaa toteutetaan. Vuonna 1904 Carnegien perhe rahoitti yhtä ensimmäisistä eugenics laboratorioista Long Islandilla New Yorkissa. Rockefellerit ovat rahoittaneet värillisten ihmisten pakollista sterilointia ja he perustivat Kaiser Wilhelm instituutin Saksassa edistääkseen paremman rodun suunnitelmaansa, jonka Hitler myöhemmin kopioi. Vuonna 2007 Yhdysvaltojen maatalousministeriö USDA yhdessä Yhdysvaltojen sisäisestä turvallisuudesta vastaavan Homeland Securityn kanssa rahoitti projektin, jossa oli tarkoitus lentoruiskuttaa 7 miljoonan ihmisen asuttama alue Pohjois-Kaliforniassa. Sen jälkeen kun kansalaiset olivat kokoontuneet yhteen vastustamaan suunnitelmaa oli viranomaisten pakko paljastaa, että ruiskutettavissa aineissa oli lukemattomia myrkkyjä jotka aiheuttavat sairauksia ja vaikeuttavat ihmisten lisääntymistä. Onneksi ihmisten vastustus sai projektin pysäytettyä. Yhdysvaltojen hallitus on jäänyt kiinni yli 30 kertaa siitä, että se on salaisissa kokeiluissa testannut myrkyllisten kemiaalien vaikutusta omiin kansalaisiinsa. Uhreina on ollut sotilaita, vankeja, alkuperäiskansoja, sekä kokonaisia kuntia ja kyliä. Salaisia naisten ja lasten massasterilisointeja yleensä salaisia lisäaineita rokotteissa käyttäen on paljastunut Brasiliassa, Puerto Ricossa, Nicaraguassa, Meksikossa ja Filippiineillä. John d. Rockefellerin Population Councel, The U.S. Department on Education, Health and Welfare (jossa Nelson Rockefeller oli johdossa), sekä Rockefellerien perustama Maailman terveysjärjestö ovat olleet näistä projekteista vastuussa. Novartis ja Syngenta yhdessä Yhdysvaltojen maatalousministeriön USDA:n ja puolustusministeriön kanssa ovat testanneet ihmisissä miehiä steriloivaa maissia. Tätä projektia he kutsuivat ”keinoksi auttaa maailman ylikansoittumista”. Lista on todella pitkä. Juuri nyt globaali hedelmällisyys on jyrkässä laskussa.

Olen vakuuttunut siitä, ettei se ole sattumaa. Minulle maailman väestön vähentämisen suunnitelman mahdollisen olemassaolon hyväksyminen ja tutkiminen oli kriittistä kokonaiskuvan saamiseksi ja vastakeinojen kehittämiseksi. Tiedän että se saattaa kuulostaa hullulta, mutta kuvittele itsesi vuoden 1932 Saksaan. Jos kertoisin sinulle että seuraavan vuosikymmenen aikana miljoonia ihmisiä tapettaisiin, pitäisit sitä varmaan mahdottomana. Kuka tekisi jotain sellaista? Tältä väestön vähentäminen näyttää tänään:

Olen vakuuttunut siitä etten liioittele asiaa. Voinko olla väärässä? Ehkä, mutta mitä jos en olekaan? Olemme tärkeässä tienhaarassa ihmisen evoluution tiellä. Yksi tie vie kohti tyranniaa ja mahdollista itsetuhoa ja toinen kohti rauhanomaista terveellistä sivilisaatiota, jossa jokaisen maapallon ihmisen oikeuksia ja vapautta kunnioitetaan. Lähteäksemme kohti tuota päämäärää, on sinun ja minun tehtävänä raivata sille tie. On aika sanoa 'Nyt saa riittää!', on olemassa toinen keino. Uskon että yhdessä meillä on tieto, resurssit ja ratkaisut tuon haasteen vastaanottamiseksi."

Solutions:

-Foster Gamble jatkaa: "Olemmeko sitä miksi eliitti meidät kuvittelee? Tyhmiä ja ahneita olioita, jotka omillaan turvautuisivat väkivaltaan ja ajautuisivat kaaokseen niin että meidän omaksi parhaaksemme eliitin pitää itsensä nimeämänä ottaa valta haltuunsa? Vai olemmeko luonnollisesti huolehtivaisia ja välittäviä? Uskon että kun ihmiset ovat terveitä ja heillä on kaikki tarpeellinen selviytyäkseen pystymme luomaan maailman, jonka perustana on vapaus, yhteisvastuu ja myötätunto, maailma jossa kaikki voivat kukoistaa (thrive).

Eliitin suunnitelma on seurausta tuhoisasta maailmankatsomuksesta, ja perustuu siihen väärään uskoon, ettei maailmassa ole tarpeeksi kaikille, että jotkut ansaitsevat enemmän kuin muut, ja että heidän oma turvallisuutensa riippuu siitä, että he kontrolloivat meitä muita. Heidän näkemyksensä perustuu puutteeseen ja pelkoon. Vaikka heillä onkin todella paljon valtaa, uuden maailmanjärjestyksen arkkitehdit eivät voi toteuttaa kamalaa visiotaan ilman meidän suostumustamme. Pysäyttääksemme heidät, tehdäksemme heidän suunnitelmastaan käyttökelvoton meidän tarvitsee herätä ja toimia.

Tohtori Elisabeth Sahtouris, evoluutiobiologi, sanoo: "Tämä on viimeinen yrityksemme tässä evoluution vaiheessa. Käytän esimerkkinä perhosen toukkaa. Se on erittäin tuhoava ja syö 300 kertaa painonsa verran päivässä kunnes se on niin turvoksissa, että se alkaa roikkua kasvista ja nukahtaa. Sitten sen iho kovettuu, sen kehosta tulee itse asiassa ravintorikas soppa jolla se ruokkii kehittyvää perhosta. Mutta mielenkiintoista on, että vanha ja uusi ovat olemassa yhtä aikaa jonkin ajan. Meidän hallituksemme on epätoivoinen yrittäessään kontrolloida Lähi-idän öljyä ja kannustaen ydinvoiman käyttöä ja muita. He kyllä tietävät että se ei ole oikein, mutta heidän mielestään heidän täytyy suojella itseään, se on heidän työnsä. Ja jos sinä rakastat perhosia, et sinä tallo sen toukkia. Ei heidän vihaamisestaan ole mitään hyötyä. Jos sinä haluat vaihtoehtoisia energiamuotoja, et sinä pyydä oljyjättejä niitä tarjoamaan. Meidän täytyy tehdä se itse, vakuuttaa ihmiset niiden hyödyistä.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Saattaa näyttää siltä, että tässä korttipelissä hallitsevalla eliitillä on kaikki kortit, mutta meillä on myös omamme. Puhutaan ensin numeroista. Hyvin harva ihminen on oikeasti mukana toteuttamassa tätä suunnitelmaa yhdestä maailmanhallituksesta. Suurin osa heidän auttajistaan ei tajua sitä, missä he oikeasti ovat mukana. Omien laskelmieni mukaan Yhdysvalloissa meitä on yli miljoona kertaa enemmän kuin tuon suunnitelman todellisia suunnittelijoita. Luontoaktivisti ja yrittäjä Paul Hawken arvioi, että sosiaalista hyvinvointia ja ympäristöä puolustavia järjestöjä on yli miljoona ympäri maailman ja ne muodostavat kaikkien aikojen suurimman sosiaalisen liikkeen. Kun nuo järjestöt liitetään toisiinsa elektronisesti, saadaan siitä historian vahvin. Toinen etu puolellamme on, että eliitin kaikki vallan keskukset vaativat meidän osanottomme. Jos tarpeeksi moni meistä vetää pois tukensa, ei heidän suunnitelmansa voi toimia. Tämä pätee keskuspankkeihin, armeijaan, valtamediaan, hallituksen ja muuhun. Seuraten Mahatma Gandhin ja Martin Luther Kingin oppeja, meillä on valta väkivallattomaan osallistumattomuuteen. Muiden elämän dominointi vaatii suunnattomia määriä energiaa, keinoja ja pettämistä, mutta vapauteen pyrkiminen taasen on evoluution mukaista.

Vandana Shiva, fyysikko ja oikeudenmukaisen ympäristön puolustaja sanoo: ”Intiassa meillä on tuhansia kyliä, jotka ovat nyt vapauden alueita. Me emme hyväksy patentteja, me emme tee yhteistyötä niiden kanssa. Me emme hyväksy kemikaaleja emmekä GMO-kasveja vaarantamaan ekosysteemejämme. Meidän vapaudenliikkeemme on vapautta kaikille lajeille, ei vain ihmisille. Ajatuksemme leviää myös Euroopassa GMO-vapaiden alueiden muodossa: 90% Italiasta ja 90% Itävallasta on GMO-vapaita. Vapausalueita on siementen ja ruoan ja muiden ympärillä. ”

-Foster Gamble jatkaa: ”Boliviassa vapausliike valtasi kadut ja ihmiset hakkasivat innoissaan patoja ja kattiloita ja saivat pysäytettyä suuryritysten yrityksen ottaa haltuunsa heidän vesivarantonsa. Vaikka valtamedia jättää nämä menestystarinat usein kertomatta, lukemattomia ilmestyy ympäri maapallon."

(Elokuvassa näytetään esimerkkejä:

 

-Foster Gamble jatkaa: ”Päätin olla tekemättä tätä elokuvaa, ennen kuin minulla oli keinot tämän kriisin päihittämiseksi. Nyt se onnistuu internetin avulla.”

-Kimberly Carter Gamble sanoo: ”Käytimme vuosia nettisivumme kehittämiseen. www.thrivemovement.com . Sieltä löydät kaiken strategioineen ja taktiikoineen ja voit myös ottaa yhteyttä muihin.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Kaikki elokuvassa esittämämme faktat on puolueettomasti tarkastettu ja ne löytyvät nettisivultamme. Sieltä löydät myös listan vaihtoehtoisista medioista, joita me suosittelemme ja mm. keinoja maailman talouden dominoinnin lopettamiseksi; meidän täytyy lopettaa suurien pankkien tukeminen ja lakkauttaa Yhdysvaltojen keskuspankki Federal Reserve, lopettaa sen tukeminen verorahoilla, sallia vaihtoehtoisten valuuttojen kehittäminen ja itsenäisten pankkien syntyminen sekä kieltäytyä kansainvälisistä veroista. Olemme monesti keskittyneet Yhdysvaltoihin, koska itse tunnen sen paremmin, mutta ongelmat ja ratkaisut niihin ovat monesti globaaleja.”

-Kimberly Carter Gamble sanoo: ”Tässä muutama todella merkittävä keino, jotka eivät vie paljon rahaa eivätkä aikaa: 

 • Tutki ja ota selvää asioista, ole yhteydessä muihin ja jaa tietoa.
 • Käytä ja talleta rahasi paikallisiin pankkeihin. Osta ja sijoita vastuullisesti, jokainen dollari (ja euro) lähettää viestin.
 • Liity liikkeeseen, joka ajaa Federal Reservin lopettamisen asiaa ja auditoi sitä. Yhdysvaltojen yksityinen keskuspankki ryöstää meitä.
 • Liity liikkeisiin, jotka pitävät nettiä reiluna ja avoimena.
 • Tue riippumatonta mediaa, hanki tietosi eri lähteistä ja mieti sitä kuka uutisesi rahoittaa. Tue luomuviljelyä ja vastusta GMO:ta.
 • Liity rehellisiä vaaleja kannattaviin liikkeisiin, jotka ottavat huomioon myöhemmin tarkistettavissa olevat paperille kirjoitetut äänet sekä sen selvittämisen, kuka eri vaalikampanjat on rahoittanut. Kansanedustajamme voivat olla meille vastuussa vain, jos yritykset lopettavat heidän rahoittamisensa.
 • Aja uuden ja uudistuvan energiateknologian ja sen tutkimisen asiaa ja auta vapaata energiaa saamaan äänensä kuuluviin; se muuttaa planeettamme energiadynamiikan nopeammin kuin koskaan historiassa on tapahtunut.
 • Allekirjoita kriittisiä adresseja ja kansalaisaloitteita, se on keino kerätä voimia yhteen ennen kuin asioita muutetaan. Kuvittele miljoonia meitä ajamassa yhteistä asiaa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Uskon että potentiaalimme selvä ymmärtäminen on yhtä tärkeää, kuin sen mikä estää sen täyden käytön. Niinpä haluan sinun kuvittelevan mahdollisen tulevaisuuden maailman. Se on maailma, jonka Eliitti haluaa pitää sinulta ulottumattomissa , mutta joka meidän on kuitenkin mahdollista saavuttaa. Me voimme luoda maailman, jossa ihmiset voivat kukoistaa, jossa tunnemme olomme turvallisiksi, jossa ilma ja vesi ovat puhtaita. Siellä yhteisömme voivat itse tuottaa puhtaan energiansa ja ruokansa ja kauppaa käydään avoimesti ja rehellisesti. Sen sijaan että keskitytään rangaistuksiin, oikeusjärjestelmä auttaa ihmiset takaisin raiteilleen ja korvaa heidän menetyksensä. Vakuutukset maksavat lääkäreille siitä, että he pitävät ihmiset terveinä. Koulutus on vapaaehtoista ja palvelee ihmisiä eikä yrityksiä. Saamme rehellistä tietoa riippumattomalta medialta. Ei ole [yritys- ja maatalous-] tukia eikä [pankkien] pelastuspaketteja. Kuvittele rehellinen rahajärjestelmä, jossa ei juurikaan makseta veroja ja sähkö- ja polttoainekustannukset ovat alhaiset. Sinulla on mahdollisuus maksaa talosi ja autosi ja säästää rahaa ja sijoittaa sitä. Nautit enemmän vapaudesta, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Ja saat kaiken tämän samalla tai pienemmällä määrällä työtä kuin nyt. ”

-Catherine Austin Fitts jatkaa: ”Kuvitellaan että aloittaisin yhteisrahaston naapuristooni, ja jokaisella naapurilla olisi yksi osake. Samalla kun he parantaisivat elinympäristöään, heidän osakkeensa arvo kohoaisi. He tienaisivat samalla kun heidän lapsensa kasvaisivat turvallisemmin ja estäisivät maapallon tuhoa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Tämä visio kukoistavasta maailmasta perustuu niin kutsumaamme 'vapauden näkökulmaan' (liberty perspective). Tätä lähestymistapaa korostaa yksinkertainen periaate: rikkomattomuus (non-violation). Kenelläkään ei ole lupa häiritä sinua tai rikkoa kotirauhaasi etkä sinä saa häiritä ketään tai rikkoa kenenkään oikeuksia paitsi rehellisesti itseäsi puolustaessasi. Tämä on ainoa sääntö josta kaikki ihmiset, joiden kanssa ole asiasta keskustellut, ovat samaa mieltä. Itävaltalainen ekonomi Ludvig von Mises on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Hän kehitti kokonaisen filosofian ja taloudellisen järjestelmän, joka perustuu ei-väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Häntä motivoi se, että hän oli nähnyt kommunismin ja fasismin kauheudet Euroopassa ja hän käytti elämänsä oikeudenmukaisen elämäntavan löytämiseen. Hän huomasi että nuo järjestelmät, samoin kuin sosialismi ja jopa demokratia, erehtyen olettavat ihmismassojen tai ryhmien oikeuksien olevan tärkeämpiä kuin yksilöiden oikeuksien. Olin aikaisemmin itse sitä mieltä, että on tärkeämpää ottaa huomioon ryhmän tarpeet kuin yksilön tarpeet, mutta tutkittuani asiaa tarkemmin huomasin, ettei se menekään niin. Ryhmien hyvinvointiin vedoten hallitukset ovat puolustelleet tarpeitaan suurimpaan osaan sodista ja ihmisten tappamisista sekä oikeuttaneet maapallon tuhoamista. Yli 200 miljoonaa ihmistä tapettiin pelkästään 1900-luvulla. Kuinka siis tuon rikkomattomuusperiaatteen omaksuminen muuttaisi asiat? Se vaatisi lähtökohtaisesti viallisen järjestelmämme täydellistä muutosta, ja vain silloin todellakin jokaisella olisi mahdollisuus kukoistaa ja onnistua. Jotta voimme omaksua tällaisen rikkomattomuuden periaatteen, on tarpeen rehellisesti tutkia historiaamme, koska terveellistä järjestelmää ei kannata rakentaa epäterveen päälle. ”

-Intiaanien oikeuksia puolustava johtava asianajaja Daniel Sheehan sanoo: ”Meidän täytyy tutkia kaikkein perustavimpia oikeuksien loukkauksia, joiden perustalle maamme [Yhdysvallat] syntyi. Puhun ihmisten maiden takavarikoimisesta ja naisten ja lasten teurastamisesta. Se oli jotain niin kamalaa, että uskomme tapahtuneen ymmärtämisen olevan olennaista asioiden korjaamisen saavuttamiseksi.”

 

 

-Entinen Alaskanintiaanien heimopäällikkö Evon Peter sanoo: ”Yhdysvaltojen ja Pohjois-Amerikan historiassa on allekirjoitettu yli 500 sopimusta alkuperäiskansojen kanssa ja jokaista sopimusta on rikottu. Uskomattomia määriä rahaa on tehty alkuperäiskansojen luonnonvaroilla ja yhtiöt ja Euroopan valtiot tienaavat vuosittain miljardeja dollareita niillä.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Sen maailman saavuttaminen, josta olen puhunut vie aikaa ja tulee vaatimaan asenteiden muuttamista ja paljon työtä ja rohkeutta. Se olisi kuitenkin todella merkittävä lahja tuleville sukupolville. Emme voi tehdä kaikkea samanaikaisesti, ja siksi olenkin suunnitellut kolme toisiaan tukevaa vaihetta tässä ratkaisujenlöytämisprosessissa. Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään olemassa olevien järjestelmien integriteetin luomiseen. Jos puolitamme puolustusmenomme, se olisi silti suurempi kuin muun maailman puolustusmenot yhteensä. Sen saavuttaminen ja yksityisen keskuspankkimme lakkauttaminen vapauttaisi yli biljoona dollaria vuodessa. Se riittäisi koko maailman asukkaiden ruokkimiseen, sosiaalisten asioiden järjestämiseen ja ympäristömme puhdistamiseen. Monet uskovat että nälänhätä ja köyhyys ovat väistämättömiä, mutta sotaan verrattuna köyhyyden poistaminen ja ympäristön palauttaminen alkuperäiseen tilaansa on halpaa. Lester Brownin Earth Policy instituutin mukaan koko maailman luonnontilan palauttaminen ja kaikkien sosiaalisten päämääriemme saavuttaminen maksaisi 200 miljardia dollaria vuodessa. Mutta tämä vaihe ei ole viimeinen tavoite tässä vapauden näkökulmassa. Samalla kun ensimmäinen vaihe sisältää paljon samoja tavoitteita kuin tyypillisessä liberaalien ja demokraattien suunnitelmassa, toisessa vaiheessa on paljon samaa kuin konservatiivien perinteisessä maailmankuvassa. Toisessa vaiheessa rajoitamme hallituksen roolia yksittäisen ihmisen suojelemisessa, ja restauroimme asioita, jotka ovat yhteisiä kuten ekosysteemit ja radiotaajuudet joita käytämme kommunikointiin. Sitä mukaa kun järjestelmämme integroituu yhä enemmän ja rahamme vakautuu, ihmisillä on enemmän rahaa jolla kontrolloida kaikkea, joka heihin vaikuttaa. Kolmas vaihe kasvaa siitä lisääntyvästä vapaudesta, jota vaiheet yksi ja kaksi ruokkivat sillä ihmisillä on enemmän rahaa ja aikaa. Ei ole olemassa pakollisia veroja eikä siten pakollista hallitsijaa. Mikään organisaatio ei ole yksin vastuussa lainvalvonnasta, on sääntöjä muttei niiden ”pakottajia” (there are rules but no rulers). Yksilöiden oikeuksien vahva suojeleminen tulee olemaan avainasemassa toisistamme riippuvassa elintavassamme. Voimme olla erilaisia mutta läheisiä samanaikaisesti. Niin utopistiselta kuin tämä kaikki saattaa kuulostaakin aluksi, olen innoissani nähnyt kuinka paljon käytännöllistä ajattelua on käytetty vaikeidenkin asioiden selvittämiseksi esimerkkeinä terveydenhuolto, rikollisuus ja koulutus. Nämä kolme vaihetta vahvistavat parhaimmat asiat sekä liberaalien, että konservatiivien näkökulmasta ja nuo näkökulmat ovat jakaneet meitä jo niin kauan. Nyt meillä on mahdollisuus sopia asioista aivan uudella tasolla, koskemattomuussäännön ympärillä. Kolmas vaihe kannustaa ihmisiä tekemään aloitteita ja motivoi heitä ja kunnioittaa kaikkien meidän oikeuksiamme. Torus antaa meille pohjan yhteiskunnalle, joka perustuu loukkaamattomuuteen, yhdentymiseen ja kokonaisvaltaisuuteen. Se suojelee sitä mikä toimii ja siinä on sisäänrakennettu palautemekanismi joten se korjaa itseään ja innovoi tasapainon säilyttämiseksi. Me voimme käyttää näitä ja muita Toruksen dynamiikkoja ihmisten sosiaalisten järjestelmien . Uskon vahvasti että toimiminen yhteistyössä fundamentaalisen energiamallin kanssa jokaisella tasolla fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella, ihmistenvälisellä ja ympäristöllisellä on lopulta rakkauden taidetta, tiedettä ja juhlaa. Ja sitä olemme täällä oppimassa. Fundamentaalinen näkemys meidän toisiimme kiinnittyneisyydestä muutti oman tapani lähestyä kaikkea. Omassa elämässäni löysin tämän filosofian käytännön näytön vanhassa ei-väkivaltaisessa taistelulajissa Aikidossa. Se tarjoaa vahvaa ohjausta siitä, kuinka vastata tehokkaasti ja ilman väkivaltaa maailmanhallinnan suunnitelmaan (global domination agenda). Aikidon perustaja Morihei Ueshiba opetti, että meidän täytyy imitoida atomien liikettä galaksissa. Samoin kuin vapaan energian teknologia yhdistyy torroidaaliseen malliin päästäkseen käsiksi rajoittamattomaan energiaan, Aikido eli harmoninen tapa yhdistyy hyökkääjän energian kanssa uudelleenohjaten sen rauhalliseen ratkaisuun.”

 

”Aikido ei ole tekniikka vihollista vastaan taistelemiseksi tai hänen lyömisekseen. Se on keino luoda rauhaa maailmassa ja tehdä ihmisistä yksi perhe. Morihei Ueshiba, Aikidon perustaja”

 

-Foster Gamble jatkaa: ”Gandhi ja King sovelsivat näitä väkivallattomia periaatteita taloudellisilla ja sosiaalisilla tasoilla. Jos vastaamme väkivallalla tähän maailmanhallinnan suunnitelmaan muutoin kuin itsepuolustukseksi, se jatkaisi vain vanhaa ’me heitä vastaan’ ajattelutapaa ja vain antaisi heille lisää tekosyitä ottaa käyttöön vahvempia poliisivaltioiden keinoja. Uskon että on erittäin tärkeää moraalisesti ja strategisesti, että valitsemme ei-väkivaltaisen tien. Toruksessa on toinen näkökulma jolla on syvä merkitys siihen, kuinka reagoimme edessämme oleviin haasteisiin. Se on jokaisen torroidaalisen järjestelmän keskustassa vallitseva täydellinen tyyneys, niin sanottu nollapiste. Uskon että sinä ja minä, kuten jokainen muukin elävä olento, olemme Toruksen energiakenttiä. Meillä on kaikilla tyyni keskus, ja kytkeydymme toisiimme ja elävän maailmankaikkeuden rajattomaan tietoisuuteen. Vaikka hyödynkin suuresti muiden kokemuksista ja vaikka päivittäinen palaute siitä, mitä maailmassa todella tapahtuu onkin tärkeää, ymmärrän nyt, että meidän ensisijainen kompassimme on meidän jokaisen oma sisäinen ohjauksemme. Sitä mukaa kun opimme hiljentämään melua, ja vahvistamaan sisäistä signaaliamme, voimme paremmin kuulla äänen, joka luonnollisesti tietää ja tarjoaa viisasta ohjausta.”

Kirjailija Angel Kyodo Williams sanoo: ”Meillä on kokonainen sisäinen elämä, eloisa sisäinen elämä, joka on todellinen navigaattori sille polulle jonka otamme ulkopuolella … meidän vaikutuksemme kaikkeen muuhun ei ole lähellekään niin merkityksetöntä kuin itse kuvittelemme”

-Lääkäri ja kirjailija Deepak Chopra sanoo: ”Parantaaksemme maailmaa, meidän täytyy alkaa kertoa toisenlaista tarinaa sekä itsellemme että muille. Sitten voimme alkaa vaikuttaa muuhun maailmaan.”

Evoluutiobiologi tohtori Elisabet Sahtouris sanoo: ”Ihmiskunta on juuri nyt erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa evoluutiossaan, jossa siirrymme nuorille lajeille tyypillisestä aggressiivisesta kilpailutavastamme kypsempään yhteistyötä kannustavaan elintapaan. ”

Democrary Now liikkeen ja televisiokanavan juontaja Amy Goodman sanoo: ”Maassamme ei ole epäilystäkään siitä, etteikö raha kertyisi yhä harvemmalle. Ja ne joilla on paljon valtaa puolestaan keskittävät valtaa yhä enemmän. Mutta on olemassa voima joka on vahvempi ja se on kansan voima.”

-Concious Evolution säätiön johtaja Barbara Marx Hubbard sanoo: ”Kun katsomme tämänhetkistä kriisiä, on hyvin helppo lakata rakastamasta rakkautta. On niin helppo tulla pessimistiseksi ja toivottomaksi , mutta minun näkökulmastani kriisi on kypsynyt siihen pisteeseen, että olemme joukkoheräämisen partaalla ja se tunne sisälläni antaa minulle elinvoimaa nähdä sen , että huolimatta siitä kuinka pieneltä se mitä teen näyttää minulle näiden valtavien ongelmien edessä, ei impulsiivinen evoluutio ole pientä. Ja kun se on kaikissa jotka heräävät, on se valtavaa.”

-Foster Gamble jatkaa: ”Ja sitä mukaa kun yhä useampi meistä herää, liittyy muihin ja uskaltaa puhua ääneen, suunnitelma maailmanvallasta paljastuu. Keksimme ratkaisuja jotka voivat luoda maailman jota niin haluamme ja jonka ansaitsemme. Kautta historian aina kun ihmiset ovat tunnistaneet tyrannian joka nostaa julmaa päätään he ovat tulleet yhteen ja puolustaneet vapautta. Olen varma siitä, että ihmiskunta tulee katsomaan taaksepäin tähän aikaan ja olemaan ylpeitä siitä, että nähtyämme ongelmat aloimme toimia.

Kiitos siitä että tulitte tälle matkalle meidän kanssamme. Olen vakuuttunut siitä, että meillä on se mitä selviytymiseen ja kukoistamiseen vaaditaan. Tehdään siitä totta.”

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Mukana on myös uutisia Kiinaa koskien. Hillary ja kumppanit ovat "tehneet töitä Kiinalle".

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

"True education doesn't teach you what to think. It teaches you how to think for yourself."

 

18.7.2019:

Ehdoton luettava/katsottava: FORMER LOVER EXPOSES ERIC SCHMIDT (Googlen ent. pomon ent. rakastajatar: Schmidt tehnyt töitä Kiinalle - 5G:n tarkoitus tehdä ihmisistä lapsettomia - AI-robotit valmiina ottamaan vallan -jne.)

16.7.2019:

Ekman: Pizzagate räjähtämässä silmille

Koko ajan menee rajummaksi.

"Valkoinen talo" tviittasi linkin twitter-tiliin, joka postasi kolme videota Hillary "Killaryyn" liittyen. #1: Hillary ja Huma Abedin tekevät tuhmia pienelle tytölle. #2: Hillary saa verensiirtoa pieneltä lapselta. #3: "Hillaryn" lääkäri leikkaa lapselta naaman irti ja Hillary laittaa sen omalle naamalleen, ja alkaa tanssia "sadetanssia". Linkki: qmap.pub/read/3420  

Oma sivumme Killarysta tässä.

Videot on saatettu poistaa/blokata. Edge of Wonder vahvistaa väitteen videoiden olemassaolosta ja käsittelee aihetta uudessa videossaan (alkaa 16:00):  ECETI, Eric Schmidt Exposed, Q drops, 20 Ton Cocaine Bust - Edge of Wonder Live #16

Epsteinin skandaalissa ei ole kyse vain ”pedofiliasta”. Siinä on kyse laittomasta asekaupasta, huumekaupasta, uraanista (”konfliktiuraanikauppias #1: Mark Rich. Hänen paras ystävänsä Bob Maxwell, )...  Asiaa käsitellään Robert Steelen postaamalla videolla (alkaa 27:30):   July 13, 2019 Following Up Zero Hedge Epstein Wexner Story

BBC:kin on alkanut kutsua raiskausta raiskaukseksi. (Kielenkäyttö kovenee):

Scottish Child Abuse Inquiry: Boys raped by priests at 'satanic parties'

‘Law & Order’ Director Arrested On Child Pornography Charges

Victoria’s Secret Founder Loses $53 Million Over Ties With Jeffrey Epstein

Former Schwarzenegger advisor arrested in statewide human trafficking operation

Näyttelijä Joan Rivers: Obama on homo ja "vaimo" on transu

 

Suomalaisen yliopiston lehtori paritti tyttöä "sadoille". Poliisi lopetti tutkinnan kesken:

Q postasi seuraavan kuvan sikiöistä:

Robert Steele: Kaikki välttävät mainitsemasta Epsteinin ja Moss_adin linkkiä toisiinsa:

Ekman: Tiedusteluyhteisön sisällissota

15.7.2019:

Robert Steele, päivitys #21: valevaltamedia ei vieläkään mainitse Mos_sad-yhteyttä:

EPSTEIN PEAK SWAMP? UPDATE 21 EPSTEIN MOSSAD STORY STILL CENSORED

Praying Mediciltä taas mahtava ketju selittäen aihetta:

 This is my Q thread for July 14, 2019 Q posts can be found here: https://qmap.pub/  https://qanon.pub/  Android apps: http://bit.ly/Q-Map  http://bit.ly/Q-alerts  My Theme: Hunters Become the Hunted

Salla: Epstein Arrest Supports Q Anon Claims of Global Satanic Cult blackmailing Political Elites

Before SHTF, Let's Revisit Jeffrey Epstein's Little Black Book

Victoria's 'Dirtiest' Secret: Epstein Demanded 'Casting Couch' Sex Acts With Aspiring Models

AFP: Macron perustaa avaruusjoukot: France's Macron announces creation of space force command

Oma sivumme "avaruusjoukoista", eli salaisista avaruusohjelmista ja ufoista, tässä.

The Pentagon finally admits it investigates UFOs

Ex-Google Engineer Says Google Is Lying, Claims It Does ‘Manually Intervene’ In Results

SEX-FOR-AID RAP 

Charity workers allegedly offered refugees food in return for sex in West Africa

US man arrested for sexually abusing children at an orphanage he founded in Kenya

Tuore suomalainen tutkimus: ei todisteita ihmisen aiheuttamalle ilmaston-muutokselle

Kazakhstan ends bank bailouts, writes off people's debts instead

European Royals Allegedly Killing Children in Human Hunting Parties — 4 Eyewitnesses Testify

Nigel Farage "Soros is the biggest danger to the entire western world" - YouTube

Channel 4's "Inside Idlib" – The Last Gasp Of A Dying Fake News Campaign

Britain Ramps Up Media War On Russia

Bill, Hillary Clinton booed at Billy Joel concert after singer dedicated song to them

EXCLUSIVE: It’s Not Just the Clintons – Epstein has Questionable Ties with Former Israeli Prime Minister EHUD BARAK and the WEXNER Foundation!

Scots madame jailed over sex ring says Epstein trafficking case 'tip of the iceberg'

Rotherham Sex Survivor: I Told Authorities And They Did Nothing

R. Kelly Arrested in Chicago on Federal Child Pornography Charges, Faces NYC Indictment Also

The Days Of Central Bank Independence Are Over

13.7.2019:

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Jefferey Epsteinin, tapaus ”räjähti” juuri sepposen selälleen. Hän, yhdessä Moss_adin, CI_A:N, FBI:N, ja muiden ”aakkosvirastojen” mätien omenoiden kanssa, on kiristänyt (kymmeniä?) tuhansia poliitikkoja, valtion päämiehiä, jne., yli kaksikymmentä vuotta. Suomen viranomaisetkin ovat saaneet postia Yhdysvalloista, jossa mukana kymmeniätuhansia ”tuhmia lapsivideoita” ja valokuvia, joissa mukana mm. poliitikoitamme.

Robert Steele: Peak Swamp? New Epstein Arrest Opens New Frontier… UPDATE 16 Two Questions Every Journalist Should Ask The White House

BOOM! Epstein pidätetty! | BlokkiMedia 7.7.2019

Mahtavia vidoita tapahtumista juuri nyt:  Q Anon/News - Wheels Up In Pursuit of Truth Presents - 7.12.19

Hienoa analyysiä tapahtumista:

https://twitter.com/prayingmedic

11.7.2019:

Robert Steele Tenojoella: Epstein on Israe-lin tiedustelupalvelun Mos-sadin agentti (video tässä)

Jeffrey Epstein nyt otsikoissa (Lisää omalla sivullamme tässä):

Robert Steele: DONALD TRUMP THE ‘ONLY ONE’ TO HELP PROSECUTOR IN 2009 JEFFREY EPSTEIN CASE

Billionaire sex offender Jeffrey Epstein arrested for alleged sex trafficking

Billionaire sex offender Epstein once claimed he co-founded Clinton Foundation

Press conference held on Jeffrey Epstein sex trafficking charges

Read the Unsealed Sex Trafficking Charges Against Billionaire Jeffrey Epstein

Vladimir Putin Reveals: The West Is Controlled By Satanic Pedophiles

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

6.7.2019:

Robert Steele: Testing President Trump on 9/11 Disclosure Promise – US Attorney is CONCEALING Fact that DoJ is Slow-Rolling the 9/11 Grand Jury​

Robert Steele: Zionist Strike 41 – CRY FREEDOM from Zionist Israel — Zionist Minister Bragging in NYC About Controlling 27 US States and National Elections?​ 

RenTech Pulls Cash From Deutsche Bank As Insider Warns Of "Lehman-Style" Scene

Boom! America Created 224,000 Jobs in June!

For the First Time Ever, United States Sells Rice to China

Trumpin suunnitelma maailman taloudelle? | BlokkiMedia 4.7.2019

5.7.2019:

Introduction to Vaccine Safety Science & Policy in the United States

Trump threatens to sue Facebook and Google and rails against big tech companies for being 'totally biased'

We are kicking pedophiles and traffickers asses and the media isn’t reporting on any of it

Acting Air Force Secretary Donovan: America needs a Space Force – Here’s why

White House launches tool for reporting social media 'bias'

EXCLUSIVE: Google to block all anti-cancer, “anti-vax” and anti-GMO websites at the browser level as tech giant goes all-in with pharma drug cartels

Sundance co-founder sentenced to at least 6 years for child sex abuse

Opening of Epstein Sex Case Files May Fuel Acosta Criticism

The Gov't Wants To Outlaw Encrypted Messaging In iMessage, WhatsApp, Signal, Wickr, Telegram, ...

Whistleblower Reveals That A UN-Planned Invasion By Refugees Into The US Is Already Underway

Trump's official podcast tässä

 

 

 

Watch Live: Trump Delivers Independence Day Salute To America

Trump Drops Bomb, Says “It Will All Start Coming Out Soon”

Google's Chrome Web Browser "Has Become Spy Software"

The Coming Show Trial Of Julian Assange 

 

 

 

 

 

23.6.2019:

Fox: Human trafficking in America among worst in world: report

Joe M: Iran dismantled a CIA spy network and arrested the spies. Now they're issuing capital penalties. Same happened when NK executed Kim Hyok-chol for his dirty scam exchanging Intel with the CIA in that embassy raid in Spain. These are LEGIT death sentences with whitehat supervision.

Trump: Iran cannot have Nuclear Weapons! Under the terrible Obama plan, they would have been on their way to Nuclear in a short number of years, and existing verification is not acceptable. We are putting major additional Sanctions on Iran on Monday.

Robert Steele: CHARLES HUGH SMITH – AMERICA’S MANAGERIAL ELITE HAS FAILED, BUT WE CAN’T GET RID OF THEM

22.6.2019:

YK, WHO, koulut ja muut, joiden tarkoitus on mm. suojella lapsiamme, ovat mukana groomaamassa lapsia PIENESTÄ saakka pedofiliaan, itsetyydytykseen, seksiin eläinten kanssa, jne. Robert Steele: Tämä [10 minuutin] video on todella silmät avaava ja jokaisen vanhemman ja isovanhemman täytyisi se katsoa.

Voit katsoa videon myös tässä.

YK ei todellakaan ole sitä millaiseksi se meille koulussakin kuvataan. Totuus YK:sta tässä.

20.6.2019:

Trump says will initiate mass deportations, remove millions starting next week

Dissident Chinese Prisoners Have Organs Harvested, "Horrified" Insider Blows Whistle

Feds Investigating Suspected Money Laundering Violations At Deutsche Bank

Trump: "I Think I Know" Who Was Behind 9/11 Attacks

Arrests Made as Iran Busts 'Large' CIA-Run Network - Reports

NXIVM Sex-Cult Leader Keith Raniere Found Guilty On All Counts

18.6.2019:

Syvä valtio haluaa kolmannen maailmansodan:  The US says it has inserted offensive malware into Russia’s power grid

Syvä valtio valmistelee meitä isojen kalojen pidätyksiä varten (Haluaa sekoittaa pakkaa "feikkivideoilla", jotka oikeasti ovatkin oikeita): 

Deepfakes may be a useful tool for spies

Over 7,800 Boy Scout Leaders Accused of Sexually Abusing 12,254 Children

13.6.2019:

 

Jos Hillary olisi voittanut vaalit, 25 miljoonaa isänmaallista olisi haettu kotoaan ja vangittu tai teloitettu:

Robert Steelen sivustolta 6/6:

"The crackdown on Conservative Christian Gun Owners and Activists, standing in the way of the ’16 Year Plan’ to pave the way for a full blown Communist dictatorship in America with China, holding the keys to everything require[d] for the elimination of 25 million Americans ... the only solution for a complete take-down of America would require the extermination of at least 25 million [patriot] Americans, under the guise of a rapid and out-of-control disease / plague or out-right termination if (you) were rounded-up and placed in the “Red” category at a FEMA re-education camp ... preparations for Martial Law, FEMA Camps with three categories: Green, Yellow & Red, ‘Jade Helm 15’ military operations in cities, the 500,000 plastic coffin liners, train cars outfitted to carry prisoners

Koko artikkeli videoineen tässä.

Lue myös sivumme:

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

Obama’s Top Advisor Indicted, Charged – AG Barr Leaves Democrats Reeling

Nearly 1,700 Suspected Child Sex Predators Arrested During Operation “Broken Heart”

Robert Steele: LIST OF TOP TRAITORS IN US SENATE REPRESENTING ISRAEL FIRST

Robert Steele: TO CATCH A SPY – THE ART OF COUNTERINTELLIGENCE

Robert Steele: ABOVE MAJESTIC: PRODUCED BY COREY GOODE & JORDAN SATHER DIRECTED BY ROGER RICHARDS SUMMARY REVIEW BY ROBERT STEELE

11.6.2019:

Toimitus: Valitamme 9.6. julkaistuista kuvista puuttuneita linkityksiä. Ne on nyt korjattu (Tänään meillä on parempi nettiyhteys).

Psykiatri ja ent. kansanedustaja Turpeinen-Saari: Mistä USA/EU/NATO-hybridikeskus haluaa mediamme nyt vaikenevan?

Ekman: Blokkimedian livelähetyksen vieraana, 9.6.2019

Ja: Tarpeesta ymmärtää ja kontrolloida, 2.6.19, Facebook-livelähetys

YK:n Agenda 21:n päämäärä on rajoittaa yksityisomistusta, rikkoa perheyhteisöt ja siirtää kaikki keskitetyn omistuksen [nwo] hallintaan. Tämän suunnitelman mukaisen kehityksen 'markkinointilauseena' käytetään 'kestävää kehitystä'. Kuka nyt sellaista haluaisi vastustaa:  AGENDA 21 vehicle ownership and private property

Lisää YK:sta sivullamme YK-huijaus

Tietovuoto: Brasilian ex-presidentti ’Lula’ suistettiin viranomaisten salaliitolla

Google Can’t Dodge Conservative Employees’ Discrimination Lawsuit, Court Says

Lisää "presidenttejä linnaan": Pakistanin ent. presidentti syytteeseen korruptiosta

9.6.2019:

FBI:n Comey tviittasi, ja poisti: Q:

Ekman: [Yhdysvaltojen edun mukainen] salaliitto ei ollut vain valtionhallinnassa:

Jatkakaa niiden EU-maiden painostusta, jotka osallistuivat "Venäjä-huijaukseen": 

Trump: Verotamme Meksikoa 5% kunnes mamutulva loppuu:

Trump: Totuus presidentinvaalivilpistä tulee esiin:

Muuria rakennetaan:

 

6.6.2019:

24 students got mumps, all 24 were vaccinated. Really blows that herd immunity bullshit out of the water, huh? How many outbreaks are we going to have this year where we had a 100% vaccination rate?

Ex-CIA Officer: Trump In "Historic Battle" With "Treasonous" Deep State

 

4.6.2019:

FBI Failed to Document Four Clinton Witness Interviews. Barr Should Reopen Clinton Probe.

#QAnon The UK loves trump! Crowds cheering! Listen to the reporters commentary at the end! We are the news now!

Former key Mueller witness George Nader arrested on child pornography charges

Trump Says "Big Trade Deal" Possible Once UK Throws Off EU's "Shackles"

YleX:kin hukassa - Mikä moka Trumpilta kun se käänsi selkänsä kuningattarelle:

Many will miss the world-shaking significance of an American President refusing to stand by the age-old tradition of bowing to the ruling British monarch, or the symbolic effrontery to the Crown of daring to walk with the future King trailing behind like his golf caddie.

 

3.6.2019:

Tivi: Nyt on Facebook pahoissa vaikeuksissa – ”petoksen mittakaava on henkeäsalpaava”

Trump Goes After John Kerry, Says He Should Be Prosecuted

Did The Government Just Test The Internet Kill Switch?

 

 

 

 

28.5.2019:

It Begins: For The First Time Ever, China Takes Over An Insolvent Bank

 

24.5.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Robert Steele: FEDERAL RESERVE IS AMERICA’S LARGEST DEBTOR – PRESIDENT DONALD TRUMP SHOULD HOLD THEM ACCOUNTABLE (NATIONIZE THE FED BUT DO NOT NATIONALIZE THEIR DEBT)

Robert Steele: US-ISRAEL CONSPIRACY TO LIE AGAINST IRAN

BREAKING: @realDonaldTrump issues memo on declassifying materials related to intel probes into 2016 campaigns:

Robert Steele:  #GOOGLEGESTAPO #UNRIG AMERICAN SPY STATE TIMELINE & COMMENTARY ON PATENT FRAUD, MASS SURVEILLANCE, AND FULL INTEGRATION OF FACEBOOK, GOOGLE, ET AL WITH CIA AND NSA…

Jordan Sather is back - Ban is over

20.5.2019:

Syvä valtio tarvitsee äkkiä sodan erityisesti nyt, kun Trump on julkistamassa Hillaryn ja kumppaneiden Venäjä-huijauksen dokumentit:  Rocket Fired Toward US Embassy In Central Baghdad, Blast Reported 

Kiinan (ja syvän valtion) kommunistinen agenda saa kuonoonsa: Huawein tekemää vakoilua vaikeutetaan: Huawei has immediately lost access to Android and Google.

Lue myös: Q: Kuinka Kiina hakkeroi yhdysvaltalaisten yritysten tietokoneet lisäämällä niihin "mikroskooppisen" vakoilusirun

Toimitus: Kiinan vuonna 2017 voimaan tullut tiedustelulaki antaa viranomaisille oikeuden seurata ja tutkia Kiinan ja ulkomaan kansalaisia ja yrityksiä, tehdä "koti"-etsintöjä ja vakoilla keitä he haluavat. Ja kaikki tuo sekä Kiinassa että ulkomailla:

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

Katso myös:  5G Showdown: Huawei (Toim: Totuuden löytämiseksi on seurattava joko projektiin liittyviä henkilöitä tai rahaa)

Lue myös: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Lisää Big Brother yllätyksiä kiinalaisilta: Sinun Volvosi soittaa poliisit, jos ajat juovuksissa (Toim: Mihin muuhun tarkoitukseen auton sinua seuraavia kameroita voidaan käyttää? Muista että Hillary ja kumppanit ovat myyneet salaisuuksia juuri Kiinalle. It's China that's the problem, not Russia.)

Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

 

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

19.5.2019

Five Years In Prison For Offending Someone Online...

18.5.2019:

How does CNN get private Twitter messages between users? The only way is if [Twitter's CEO] @Jack is literally leaking them to the enemy media. This is technocrat tyranny at its most frightening, and it could happen to any one of us:  Flynn contacted GOP Mueller critic while cooperating with special counsel

Facebook Admits Israeli Social Manipulation Company Spent $800,000 To Influence African Elections

CHRISTOPHER BOLYN ON FALSE FLAGS IN IRAN — ZIONISTS (ISRAEL & SAUDI ARABIA) SEEKING TO LIE US INTO WAR (AGAIN)

A Wells Fargo personal banker pleaded guilty to helping launder millions of dollars for drug traffickers like the Sinaloa cartel.

Another deep stat sentenced for TREASON. The list is growing.

Realizing the globalist new world order ideology has been crushed by national soverignty, Angela Merkel calls for Europe to stand against China, Russia, and the US.

"A source says... THERE IS NO SOURCE" "The person doesn't exist.." "The person's not alive" "IT'S BULLSHIT"​

Since some will say "BOOM WEEK" didn't happen... Durham reveal Senate confirmation of Rosen for DAG Another 9th Circuit Judge Flynn doc showing cooperation with multiple investigations 6 deputy directors of Italian intel agencies requested to resign Theresa May set to resign etc

"What is it with these Democrats fronting for this Islamo-Nazi regime that wants to kill Americans and Jews in Israel?" Levin: ‘What in the hell’ is Dianne Feinstein ‘doing talking on an iPhone’ to the Iranian foreign minister?

POTUS takes aim at another super PAC.

 

 

17.5.2019:

While we know that high-profile deep state actors like Comey, Clinton, Brennan and friends are soon all going to be tried for treason, few realize their operatives in the media, TV anchors and known journalists, are going to go down right along with them.

BREAKING NEWS: The White House has launched an active investigation into reports of collusion in 2016 between Ukraine and the DNC - OANN

"A World Aching For Peace & Stability Can No Longer Afford NATO"

 

16.5.2019:

Uutispommi: NXIVM -seksikultin johdolla oli hallussaan vakoiluohjelmalla saatuja Hillaryn sähköposteja ja poliitikkojen "tiliotteita" "Seagram Company's heiress implanted a virus on the computer of her late father, Edgar M. Bronfman Sr., so NXIVM officials could secretly monitor his emails, including his exchanges with world leaders and Democratic presidential candidate Hillary Clinton, according to court records."

COURT DOCS: Prosecutors Ask To Present Evidence That NXIVM Sex Cult Leaders Illegally Bundled Money For Hillary Clinton Campaign

Bayer-Monsanton painajainen jatkuu - Nyt  paljastui heidän vastustusta eliminoiva "terroristiryhmänsä":  

 BOMBSHELL: Bayer discovers “black ops” division run by Monsanto, shuts it down, initiates internal investigation as law enforcement prepares criminal charges against the chemical giant

Lue myös: Monsanto / Bayer faces financial annihilation after third court loss, $2 billion in damages stemming from residential use of Roundup (glyphosate) weed killer

Obama’s intelligence chiefs Brennan and Clapper claim they told James Comey NOT to use the golden showers dossier to get eavesdropping warrant on Trump campaign aide

Alabama Governor Signs Strictest Pro-Life Legislation In Country

14.5.2019:

Lindsay Graham: IG report will focus on the misconduct of THE MEDIA!!!

Felicity Huffman Pleads Guilty In College Admission Scandal, Faces Jail Time

Will Trump's Plan Blow Up In His Face: Goldman Warns Inflation Will Surge If Trade War Escalates

Venezuela's Guaido Wants Direct Line To Pentagon For "Coordination" Of US Military Action

Schiff: Biden Ukraine Scandal Should Be Off Limits

Comey's tweet went viral:

Jordan Satherin analyysi aiheesta tässä. (Alkaa 6:20)

Coloradon kouluampuminen: Oppilaat kävelivät ulos muistotilaisuudesta, kun poliitikot alkoivat puhua aseiden kieltämisestä (Toim: Eliitti käyttää lavastettuja hyökkäyksiä mm. viedäkseen kansalta aseet, että kansa ei voisi puolustautua valtion tyranniaa vastaan.) Video tässä

Try Claiming America Is "Booming" After Reading These 19 Facts About Our Current Economic Performance

 

12.5.2019:

Trump job approval surges to highest level since first month in office, RCP average finds

Trump war room: Of course foreign leaders want Sleepy Joe Biden to be president—they'd love to continue ripping off our country!

Every day, another 1/2 mile of the Wall is built to protect our communities from gang members, deadly drugs, dangerous criminals and evil human traffickers. It is getting done!

Former Disney VP convicted of sexual abuse

Pentagon approves plan to shift $1.5B for wall along US-Mexico border

Pentagon is planning a military border mission [for Mexican border] for the 'next couple years'

Raytheon Shoots Down Multiple Drones With Directed Laser Weapon

As a result of discussions between the Trump Administration and Gilead Sciences, Inc., Gilead has agreed to make a historic donation of #HIV prevention medication for up to 200,000 individuals each year for up to 11 years.

Trump Pulls The Trigger: Begins Process Of Raising Tariffs On All Remaining $300 Billion China Imports 

The Origins Of The Deep State In North America, Part 2

Rudy Giuliani: The evidence is mounting that Comey deceived the FISA court concerning the Steele dossier. State did a quick verification and threw Steele out. Comey did no verification for 5 months and conducted an illicit SPYING OPERATION. Let’s see how long Dem media protects Comey.

New CIA "Flying Ginsu" Missile Shreds Individual Targets With 6 Long Blades

China [- the US enemy #1-] Car Sales Tank 16.6% In April, Falling For A Record 11 Months In A Row

US Adults Spend Crushing Amount Of Cash Playing Video Games

Here's How To Review All The Recordings Alexa Has Of You

'Never Seen So Many Weapons': LAPD Seize 1,000 Guns At Bel-Air Mansion

Banker Behind Biggest Malaysian Corruption Scandal Indicted For Donation To Obama Campaign

Pentagon To Transfer $1.5 Billion From Afghanistan Funding For Trump's Border Wall

Boeing Altered Critical MCAS Toggle Switches On 737 MAX Before Deadly Crashes

2006 Biden: 'We Need A Border Wall' And To 'Punish American Employers' Who Hire Illegals

10.5.2019:

Trump: Big announcement today: Drug companies have to come clean about their prices in TV ads. Historic transparency for American patients is here. If drug companies are ashamed of those prices—lower them!

Pompeo seems to have put FVEY nations on alert. America will only share intel with networks not under the control of China.​

ROBERT STEELE: COUNTERINTELLIGENCE FAILURE BY CIA AND NSA IN VENEZUELA

ZERO HEDGE: ANOTHER DAMNING INDICTMENT OF MUELLER REPORT

US Vaccination Court Sees 400% Spike in Vaccine Injuries, Flu Shot is Worst – Measles and Mumps Next?

Zero Hedge: NASA Defrauded by Metals Company Blamed for $700 Million in Losses and Two Failed Launches — NASA Does Not Do Quality Control?

Robert Steele: USA DESPERATELY NEEDS NEW SECSTATE

3.5.2019:

John Brennan is about to be indicted for plot against Trump, prepare for violence, says fmr CIA officer

30.4.2019:

Ekman: Täyslaidallisella päin syvää valtiota

Teksasin demokraatti-kaupunginjohtaja syytteessä vaalivilpistä

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Lue myös:

Wikipedia: Yhdysvallat mukana vallankaappauksissa ilman armeijan käyttöä, usein operaatiot annetaan CIA:n hoidettaviksi

Uusi Suomi 20.5.2016: ”Sotilaiden vallankaappaus Suomessa?” – Hurja väläytys ex-kansaedustaja ja europarlamentaarikko Esko Seppäseltä

Lääkäri-kansanedustajamme Ylestä: Yle- uutisissa ei ole vaarallista se, mitä kerrotaan, vaan se, mitä ei kerrota.

Ministerimme ravaavat salaseuroissa juonimassa kansan pään menoksi

Maailman terveysjärjestö WHO:n johtaja sekaantunut laittomaan väestönkasvun kontrollointiin rokotteilla

HPV-rokote aiheutti lapsettomuutta Japanissa

HPV-rokote aiheutti tappavaa takykardiaa tytöille Tanskassa

Bill Gates oikeuteen Intiassa: Käytti ihmisiä koekaniineina

6 yritystä kontrolloi 90% Yhdysvaltojen mediasta.

Geenimanipuloitu GM-ruokamme sairastuttaa meitä

Äänestämällä emme saa muutosta aikaan, eliitti omistaa vaalit: Yle MOT: Vaaliuurnista löytyy enemmän annettuja ääniä kuin mitä äänestyspaikoilla on kirjattu käyneen äänestäjiä.

Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia.

Sadat vankileirit odottavat tyhjinä vallankumousta Yhdysvalloissa.

Lääkejätit käyttävät miljardeja luonnollisten hoitokeinojen salaamiseksi koska niitä ei voi patentoida.

Mediatalot kampanjoivat kansan pitämiseksi pimennossa.

Suomalainen kirja: Maailman yhdentyminen.

YLE: Goldman-Sachs-pankki omistaa hallituksia.

Wikipediasta poistettu artikkeli: Yhdysvallat on kaatanut salaa hallituksia kautta historian, viimeisimmät Libya ja Syyria

 

Powered by Aava 3