World According to Monsanto (2008)

 

Maailma Monsanton muokkaamana

 

#googlegestapo poistaa videoita vaikeuttaakseen asioiden tutkimista.

 

Tässä muutama kopio:

https://www.youtube.com/watch?v=6nNFmzAOtJI

https://www.youtube.com/watch?v=-Y6lkhXHlTE

https://www.youtube.com/watch?v=2gxQbd3WRCU

 

Käsikirjoituksen lyhennelmä:

-Kertoja: ”Monsanto. Yli 20 vuoden ajan olen matkustanut ympäri maailman ja joka puolella olen kuullut tästä yhdysvaltalaisesta monikansallisesta yhtiöstä. Mutta kaikki kuulemani ei ole ollut positiivista. Halusin tietää lisää ja tutkin netissä kuukausikaupalla saadakseni palapelin palaset yhteen. Websivullaan Monsanto esittelee itsensä maatalousalan yrityksenä, joka tähtää auttamaan maanviljelijöitä tuottamaan terveellisempää ruokaa samalla pienentäen luonnon kuormitusta. Heidän johtava tuotteensa on kasvimyrkky nimeltä Round-Up. Se on ollut maailman myydyin kasvimyrkky viimeiset 30 vuotta. Monsanto on myös maailman johtava bioteknologian alan yritys. 90 % geenimanipuloiduista kasveista eli GM-kasveista kuuluu heille. Suurin osa niistä on modifioitu geneettisesti kestämään kasvimyrkky Round-Upilla tehdyt ruiskutukset ilman. että ne kuolevat, esimerkkinä Round-Up-Ready soijapavut. Monsanton GMO:t eli geenimanipuloidut organismit, sekä kasvit että eläimet, ovat vallanneet maailman, mutta yksikään agroteollisuuden tuote historiassa ei ole synnyttänyt ihmisissä niin paljon vastustusta ja niin voimakkaita tunteita. Miksi? Mitä GMO:t vaarantavat? Mistä niissä on kyse? Voiko yhtiön historia valottaa sitä mikä se oikeasti on tai väittää olevansa tänään? Monsanto perustettiin Saint Loiusissa vuonna 1901, mutta se ei aina ole ollut maatalousalan yritys. Se oli yksi 1900-luvun suurimmista kemikaalialan yrityksistä.”

-Tv-mainos: ”Kemia ajaa sinun asiaasi, ja todennäköisesti Monsanto myös. Monsanto, siellä luova kemia tekee ihmeitä sinullekin. ”

-Kertoja jatkaa: ”Ne ihmeet joita ylistetään tässä mainoksessa, tekivät Monsantosta yhden koko teollisen ajan kiistellyimmistä yhtiöistä. Agent Orange, aspartaami, bovine growth hormone (karjan kasvuhormooni) ja PCB:t. Nämä kemiallisesti luodut öljyt (PCB:t), joita käytetään sähköisissä laitteissa maailmalaajuisesti jäähdyttämiseen ja voiteluun, olivat Monsanton ylpeys yli 50 vuoden ajan. Yhdysvalloissa niitä kutsuttiin nimellä Aroclor, Ranskassa nimellä Pyralene ja Saksassa nimellä Clophen, kunnes ne kiellettiin 1980-luvulla. Laitan hakukoneeseen ”Monsanto PCB” ja löydän Washington Postin artikkelin vuodelta 2002 otsikolla ”Monsanto salasi vuosikymmeniä luonnon saastuttamistaan”. Se tapahtui Anistonissa, Alabamassa.

-Luonnon saastuttamisen vastaisen säätiön puheenjohtaja David Baker sanoo: ”Terry oli isoveljeni. Hän kuoli vuonna 1971 aivokasvaimeen ja keuhkosyöpään. Hän oli 16-vuotias. Viimeisten kolmen vuoden aikana on monta ystävääni kuollut sairastuttuaan syöpään, diabetekseen tai muihin, jotka on linkitetty PCB-kemikaaleihin. Olemme nyt Monsanto-Roadilla, tämä on mustien aluetta. Kaikki nämä talot saastuivat, tuo tontti puhdistettiin noin kuusi kuukautta sitten. Ihmiset asuivat täällä, mutta heidän oli pakko muuttaa pois. Monsanto hautasi PCB:itä tuonne. He saivat luvan haudata PCB:itä Anistoniin. Tässä virtaa Snow Creek, joka virtaa tehtaalta ja sisälsi PCB:itä. Se myrkytti ihmisiä, mutta Monsanto ei kertonut siitä meille. He kertoivat kyllä paikallisille viranomaisille, mutta hekään eivät kertoneet meille.”

-Kertoja jatkaa: ”Ken Cookin johtama luonnonsuojeluyhdistys on laittanut Monsanton sisäiset muistiot kaikkien nähtäville nettiin. Suurin osa niistä oli luokiteltu luottamuksellisiksi. Tässä dokumentissa lukee ’Vain sinun tietoosi, tuhoa dokumentti’. Monsanto sai viranomaisilta luvan haudata PCB:t maahan Anistonin tehtaansa lähellä Alabamassa. He myös laskivat PCB:tä puroihin kertomatta kenellekään muulle, paitsi joillekin virkamiehille. Miksi viranomaiset eivät tehneet mitään ihmisten suojelemiseksi? Tiedemiehet laittoivat kaloja Snow Creek-puroon ja kalat kuolivat kolmessa ja puolessa minuutissa.”

-Asianajaja sanoo: ”Tämä Monsanton sisäinen kirje kertoo heidän ajattelutavastaan: ’Emme saa hävitä dollariakaan kun teemme bisnestä’. Vasta kun Anistonin asukkaat haastoivat Monsanton oikeuteen se joutui paljastamaan salaiset dokumenttinsa.”

-Kertoja jatkaa: ”Vuonna 2001 yli 20.000 Anistonin asukasta haastoi Monsanton oikeuteen. Monsanto sopi oikeusjutun oikeuden ulkopuolella ja maksoi 700 miljoonaa dollaria korvauksia, mutta yhtäkään Monsanton johtajaa ei koskaan tuomittu.”

-Asianajaja jatkaa: ” Yhdysvaltojen lain mukaan on hyvin harvinaista, että tämänlaisissa tapauksissa tuomittaisiin yhtiön johtajia rikoksesta, mutta siviilioikeudessa heidät saatetaan tuomita korvauksiin. Mutta totuushan on se, että yritykset maksavat useimmissa tapauksissa korvauksia vuosia tai vuosikymmeniä tapahtuman jälkeen ja vain murto-osan yrityksen tuottamasta voitosta, ja se on syynä siihen, että yritysten kannattaa pitää tällaisia asioita salassa. Se saakin ihmiset kysymään: ’Mitähän he nyt salaavat?’”

-PCB:itä tutkinut tohtori David Carpenter Albanyn yliopistosta sanoo: ”Meillä kaikilla on PCB:itä kehossamme, jääkarhuilla ja pingviineillä on myös. Aikaisemmin oli vain muutama paikka, joissa PCB:itä vapautettiin luontoon, mutta aikojen kuluessa ne ovat kulkeutuneet ilman ja veden välityksellä kaikkialle maailmaan. Totuus on että moni sairaus on PCB:iden aiheuttama. Yksi näistä sairauksista on syöpä. Naiset jotka tulevat raskaaksi, saavat lapsen, jonka älykkyysosamäärä on laskenut.”

-Kertoja jatkaa: ”Mitenkäs on Round-Upin kohdalla? Mitä se tarkkaan katsottuna on? Se on vuodesta 1974 myyty tuotemerkki, jonka Monsanto antoi glyfosaatille, niin sanotulle ’ei-valikoivalle’ kasvimyrkylle. Round-Up tappaa kaikki kasvit (paitsi heidän kehittämänsä GMO:t) ja on saavuttanut suosionsa Monsanton väitteiden ansiosta. Monsanto väitti mm. mainoksissaan ja tuotteensa etiketeissä, että se on biohajoavaa, mutta jopa Monsanton omien testien mukaan vain 2 % siitä hajoaa 28 päivässä. Monsanto onkin tuomittu kaksi kertaa valheellisesta mainonnasta, New Yorkissa vuonna 1996 ja Ranskassa viime vuonna (2007). Mutta ei siinä kaikki. Monen tieteellisen tutkimuksen mukaan Round-Up on erittäin myrkyllistä.”

-Tohtori Robert Belle Ranskan kansallisesta tieteellisestä tutkimuskeskuksesta sanoo: ”Tutkimustemme mukaan Round-Up vaikuttaa yhteen tärkeään prosessiin solun jakautumisessa. On tärkeää ymmärtää kuinka soluista tulee syöpää aiheuttavia. Alussa kaikki solut ovat hyvälaatuisia. Jossain vaiheessa niissä tapahtuu muutoksia, joissa niistä tulee ei-stabiileja geneettisestä näkökulmasta katsottuna. Round-Up provosoi ensimmäisiä syöpään johtavia vaiheita. Olemme varovaisia lausunnoissamme, emmekä sano että se aiheuttaisi syöpää, koska syöpä ei välttämättä kehity kuin vasta 30-40 vuoden kuluttua. Alusta asti oli selvää, kuinka tärkeä löydöksemme oli tuotteen käyttäjille, varsinkin kuin testeissä käyttämämme määrät olivat huomattavasti pienempiä kuin normaalisti käytetyt määrät. Ajattelimme heti, että ihmisten täytyy saada tietää löydöksistämme. Me kerroimme ensimmäisenä löydöksistämme biotieteen johdolle, mutta suureksi järkytykseksemme he käskivät meitä olemaan kertomatta löydöksistämme julkisesti, koska geenimanipuloitujen organismien eli GMO:iden kehitys oli käynnissä ja tekemämme löytö olisi saattanut vahingoittaa tulevaa bisnestä. Round-Upin myrkyllisyys salattiin GMO:iden kehittelyn suojelemiseksi.”

-Yhdysvaltojen maatalousministerinä vuosina 1995-2000 ollut Dan Glickman sanoo: ”Minulle selvisi Bioteknologian säätelyn mukanaoloni alkuvuosina, että sekä maatalousalalla että hallituksessammekin oltiin yleisesti sitä mieltä, että jos et kannattanut bioteknologisten tuotteiden ja GMO-tuotteiden nopean käsittelyn käytäntöä, sinua pidettiin tieteen ja edistyksen vastustajana. Uskon että teollisen maatalouden piirissä oli paljon ihmisiä, jotka eivät halunneet meidän tekevän niin paljon analyyseja kuin olisi pitänyt, koska he olivat tehneet valtavia investointeja tuotteisiinsa. Kun minä aloitin virassani, varsinkin siitä syystä että minä olin vastuussa maatalouden säännöksistä, minua painostettiin kovaa etten niin sanotusti hankaloittaisi asioita liikaa. Kun minä avasin suuni, teollisuudenalan ihmiset ja jopa hallituksen jäsenet kovistelivat minua. Kerran pidin aiheesta puheen, jossa sanoin, että meidän pitäisi miettiä tarkemmin GMO-tuotteisiin liittyvien säännösten asettamiseen liittyvää prosessia. Seuraus siitä oli se, että presidentti Clintonin hallituksen jäseniä, erityisesti kaupan alalta, tuli luokseni hyvin vihaisina kysyen minulta: "Kuinka sinä maatalouden puolella voit kyseenalaistaa meidän säätelyprosessiamme? "

-Kertoja jatkaa: ”Yhdysvalloissa maatalousministeri ei siis voi mitään monikansallisille yhtiöille. Kuinka GMO-tuotteita valvotaan Yhdysvalloissa? Yhdysvaltojen lääkevalvontavirasto FDA, joka on siitä vastuussa, sanoo: ’Kasveja, joita kehitellään uusien GMO-teknologioiden avulla säädellään samoin kuin perinteisiä kasveja.’ He eivät siis halunneet luoda GM-kasveille omaa luokkaansa."

FDA:n bioteknologiasta vastaava tohtori James Maryanski sanoo: "FDA päätti, että olemassa olevia lakeja ja säädöksiä voitiin soveltaa myös GM-kasveihin, ja itse asiassa koko bioteknologian alaan. Se oli poliittinen päätös, eikä perustunut tieteeseen."

Kirjailija Jeffrey Smith sanoo: "Syy siihen, että GM-sadot ovat olemassa, on FDA:n sisällä tapahtunut petos siitä käsityksestä, että GMO:t ovat samanlaisia kuin perinteiset kasvit. He käyttävät tästä sanontoja, kuten 'ei merkittäviä eroja' tai 'huomattavan samankaltaisia’. Normaalisti kun joku hyväksytään turvalliseksi, siitä tehdään monta vertaisarvioitua tutkimusta ja vaaditaan yksimielisyys tutkijoiden kesken. GMO:iden suhteen ei ollut kumpaakaan."

-Kuluttajien yhdistyksen vanhempi tiedemies, tohtori Michael Hansen sanoo: ”Me yritimme saada viranomaisia käsittelemään GMO:ita kuten lisäaineita. Kun haluat saada markkinoille uuden väriaineen käytettäväksi ruoassa, tai lisäaineen tai jonkun kemikaalin, sinun täytyy käydä läpi prosessi, jossa tuote todetaan turvalliseksi. Mutta kun geneettisesti muutat ruokaa, ja se saattaa aiheuttaa ennenkuulumattomia muutoksia siinä kasvissa, ei sinulta vaaditakaan mitään.” 

-Jeremy Rifkin, Talouden trendien säätiön puheenjohtaja sanoo: "Jos sinä täällä Washingtonissa menet lasilliselle lobbaajien suosimassa paikassa, huomaat että he kaikki nauravat tälle asialle, he pitävät koko ilmausta 'huomattavan samankaltaisesta' vitsinä. Tämän ilmauksen keksi Monsanto saadakseen tuotteensa markkinoille vähimmällä mahdollisella hallituksen vastustuksella".

-Presidentti George Bush senior sanoo: "[Jos ette saa lupaanne testata GMO-tuotettanne luonnossa] soita minulle. Meidän bisneksemme on säätelyn poistaminen!"

Dan Quaile, Yhdysvaltojen varapresidentti sanoo vuoden 1992 puheessaan: "Yhdysvallat on jo maailman johtava maa bioteknologian alalla, ja haluamme sen pysyvän sellaisena. Vuonna 1991 ala oli 4 miljardin dollarin bisnes ja odotamme sen saavuttavan 50 miljardin rajan vuoteen 2000 mennessä, kunhan vain vastustamme turhien säädösten määrän kasvua".

-Kertoja jatkaa: ”Toinen kiistelty aihe on karjan kasvuhormooni BGH (Bovine Growth Hormone). Monsanto aloitti BGH:n myynnin maitotiloille vuonna 1994 tuotenimellä Posilac väittäen, että se lisäisi maidontuotantoa 20 %:lla. Eläinlääkäri Richard Burroughs oli FDA:lla mukana BGH:n hyväksymiseen liittyvässä prosessissa. Hän on sanonut haastattelussa, että FDA:n viranomaiset ovat piilottaneet ja manipuloineet tietoa.”

-Eläinlääkäri Richard Burroughs sanoo: "Heidän dokumenteistaan puuttui paljon tärkeää tietoa. Pyysin Monsantolta tuota tietoa, ja se viivästytti heidän prosessiaan 2-3 vuotta. Sen seurauksena pomoni veti minut pikkuhiljaa pois tuosta projektista ja antoi enemmän ja enemmän vastuuta projektista häntä henkilökohtaisesti lähempänä oleville virkamiehille. Pian sen jälkeen minut saatettiin yrityksen ovelle ja sanottiin, että olin saanut potkut. Oikeuden päätöksellä sain kuitenkin työni takaisin."

-Tohtori Samuel Epstein, Syövän estäminen-yhdistyksen johtaja, sanoo: ”Eräänä aamuna kun tulin toimistooni, oli pöydälläni Washingtonista tullut iso laatikollinen dokumentteja. Tuossa laatikossa, josta puuttui lähettäjän nimi, oli kaikki Monsanton kansiot, jotka oli annettu FDA:lle koskien eläinlääkärien testejä viimeisten kuuden vuoden aikana.”

-Pete Hardin, Milkweed-lehden toimittaja sanoo: "Moni dokumenteista oli alkuperäisiä ja niissä varoitettiin niiden olevan luottamuksellisia. Tuon tiedon julkaiseminen teki FDA:n ja Monsanton erittäin vihaisiksi, koska dokumenttien avulla pystyimme todistamaan, että verrattaessa ruiskutuksia saaneita ja saamattomia eläimiä, voitiin todeta että eläimissä, joille hormoniruiskeita oli annettu, tapahtui fysiologisia muutoksia. Niiden munasarjat esimerkiksi olivat kasvaneet 30-50 %. Jotkut varastetuista dokumenteista todistivat sen, että BGH:lla ruiskutetuilla eläimillä oli lisääntymisongelmia."

-Lisa Watson, Monsanton terveysvastaava, sanoo: "Jokainen terveysalan virkamies, joka on katsonut dokumentteja koskien tuotettamme [BGH:ta], on huomannut, että se on täysin turvallinen kuluttajille."

-Kertoja jatkaa: "Heidän sivullaan lukee" 'Koska maidon kemiallista koostumusta ei muuteta Posilacin käytön seurauksena, eivät sen valmistusmenetelmät eikä maku muutu’."

-Tohtori Samuel Epstein, lääkäri ja Syövän estäminen-yhdistyksen johtaja, sanoo: "Tuo väittämä on suoraan sanottuna valetta, tuote on aivan erilainen Posilacin käytön seurauksena todella monella tapaa. Ensinnäkin, johtuen Posilacin aiheuttamasta utareiden tulehtumisesta, on maidossa enemmän erilaisia eritteitä sekä monia erilaisia antibiootteja, joilla tautia on hoidettu ja estetty. Lisäksi maidossa on suuria määriä IGF1-nimistä hormoonia. On olemassa suuri määrä tutkimuksia, noin 60, joissa IGF1 on linkitetty sekä rintasyövän, paksusuolensyövän, että eturauhassyövän kasvaneisiin määriin."

-Kertoja jatkaa: "Hormooni kiellettiin EU:ssa ja Kanadassa. Monsanto oli myös syytteessä Kanadan terveysviranomaisten, Health Canadan, lahjomisyrityksestä. Lokakuussa 1998 kolme tiedemiestä Health Canadasta todistivat oikeudessa pysäyttääkseen geenimodifioidun hormonin hyväksymisprosessin.”

-Tohtori Shiv Chopra sanoo oikeuskäsittelyssä: "Kysyin itseltäni, minkä totuuden tulen kertomaan. Sen minkä tiedän vai sen minkä ministeriö käskee minua kertomaan?"

-Eläinlääkäri Margaret Haydon Health Canadasta sanoo oikeudessa: "Olin mukana kokouksessa, jossa Monsanton edustajat tarjosivat meille 1-2 miljoonan dollarin lahjuksia."

-Tohtori Shiv Chopra jatkaa haastattelussa: ”Monsanto ei kieltänyt tarjonneensa meille 1-2 miljoonaa dollaria. He sanoivat myöhemmin, että nuo rahat oli tarkoitettu tutkimuksiin. Joka tapauksessa tämä tapahtui Kanadassa, eikä tuotetta hyväksytty siellä. EU-parlamentti taasen kielsi tuotteen pysyvästi Euroopassa johtuen Kanadassa paljastuneista asioista. Sen seurauksena me kolme, jotka olimme olleet oikeudessa todistamassa saimme potkut. Me tietysti haastoimme työnantajamme oikeuteen aiheettomista irtisanomisista, ja sitä asiaa käsitellään vieläkin oikeudessa.”

-Kertoja jatkaa: ”Yhdysvaltojen kongressi avasi tutkinnan rBGH:n vastustajien pyynnöstä. He vastustivat kieltoa, jonka mukaan maitotölkkejä ei saanut merkitä rBGH-vapaiksi. Tutkintaa ei koskaan saatettu päätökseen. rBGH:n tapaus oli ensimmäinen kerta kun bioteknologiaa sovellettiin ruoantuotantoon suuressa mittakaavassa.”

-Tohtori Michael Hansen, Kuluttajien yhdistyksen vanhempi tiedemies sanoo: "Syy miksi FDA hyväksyi rBGH:n on se, että heillä oli niin monta entistä Monsanton työntekijää asiaan vaikuttavissa viroissa.”

-Jeremy Rifkin, Talouden trendien säätiön puheenjohtaja sanoo: "Se on niin kuin pyöröovi [jossa johtoasemassa olevat henkilöt vaihtavat työpaikkoja FDA:n ja Monsanton välillä]".

-Neljä asiantuntijaa sanovat samaa: "Pyöröovi-ilmiö."

-Dan Glickman, Yhdysvaltojen maatalousministeri 1995-2000 sanoo: "Pyöröovi-ilmiötä ei ole vain maataloudessa, sitä esiintyy monella, monella alalla."

-Kertoja jatkaa: ”Donald Rumsfeld, joka oli Yhdysvaltojen puolustusministerinä, kun Yhdysvallat aloitti Irakin sodan, oli Monsanton tytäryhtiön pääjohtaja. Entinen Yhdysvaltojen ulkomaankauppavastaava Mickey Kantor päätyi Monsanton johtokuntaan. Korkeimman oikeuden tuomari Clarence Thomas oli ennen Monsanton palveluksessa. Googletamme: ’Monsanto revolving doors’: Muun muassa FDA:sta, EPA:sta (Yhdysvaltojen ympäristöministeriöstä) ja Valkoisesta Talosta on mennyt henkilöitä töihin Monsantoon. Michael Taylor on siirtynyt FDA:n ja Monsanton välillä useasti toimien mm. Monsanton apulaispääjohtajana.”

-Asianajaja Steven Druker haastoi FDA:n oikeuteen saadakseen sen julkaisemaan sisäisiä kansioitaan koskien GMO:ta. Hän sanoo: "44.000 ennen salattua dokumenttia paljastavat, että FDA on valehdellut toimistaan [GMO:n suhteen] ainakin vuodesta 1992 lähtien ja valehtelee edelleen. FDA:n mukaan ylivoimainen enemmistö tiedeyhteisössä on sitä mieltä, että GMO-ruokatuotteet ovat yhtä turvallisia kuin perinteisesti tuotetut ruoat. He myös väittävät, että on ollut olemassa tarpeeksi tietoa tukemaan tuota mielipidettä. Molemmat väitteet ovat törkeitä valheita. Moni tiedemies, joka on ollut GMO-asiantuntijana FDA:ssa, on varoittanut FDA:ta GMO:n vaaroista. Ensimmäinen GM-ruokatuote (foodsupplement), joka tuli markkinoille vuonna 1989, tappoi 37 ihmistä ja vammautti yli tuhat.”

-Kertoja jatkaa: ”FDA:n bioteknologiasta vastaava tohtori James Maryanski myös tunnustaa, että itse geenimanipulaatio saattaa aiheuttaa odottamattomia oireita GM-ruokaa syöneissä ihmisissä. Maailmankuulu tiedemies Arpad Pusztai menetti työpaikkansa varoitettuaan GMO:n vaaroista. Hän johti Skotlannin maatalousministeriön teettämää tutkimusta, jossa yli kahden miljoonan euron budjetilla yli 30 tutkijaa tutki GMO-perunoita, koska GMO:t olivat silloin tulossa markkinoille Isossa-Britanniassa.”

-Tohtori Arpad Pusztai sanoo: "GMO-perunat aiheuttivat nopeasti kasvavan vaikutuksen mahalaukussa (proliferative response in the gut), joka puolestaan saattaa edesauttaa kemikaalien aiheuttaman kasvaimen syntyä, mutta en kuitenkaan sano, että se itsessään aiheuttaisi syöpää. Koe-eläinten keho tunnisti GMO-perunan 'tunkeilijaksi'. Ongelmana eivät olleet vieraat geenit, vaan GMO-teknologia itsessään. Ja on merkittävää, että Yhdysvaltojen FDA väittää GMO-teknologiaa turvalliseksi."

-Kertoja jatkaa: ”Hän sanoi BBC:n haastattelussa vuonna 1998, kun ensimmäiset GMO-soijalastit olivat saapumassa Englantiin: ’On epäreilua käyttää kansaa laboratoriorottina’. Samana päivänä kun haastattelu televisioitiin, hän ja hänen koko tutkimustiiminsä saivat potkut.”

-Aberdeen yliopiston tutkija, Tohtori Stanley Ewen oli vastuussa GMO-perunoiden vaikutuksen arvioimisesta rottien sisäelimille. Hän ei enää usko tieteelliseen riippumattomuuteen. Hän sanoo: "Olin todella vihainen ja todella huolissani. Se oli kuin koko maailmani olisi kadonnut jalkojeni alta. Minut pakotettiin eläkkeelle, ja minun nimeni tahrittiin. Myöhemmin kuulin että Downing Streetiltä pääministeri Tony Blairin toimistosta oli soitettu kaksi puhelua johtajallemme, koska Yhdysvalloista oli painostettu heitä lopettamaan tutkimus, joka vahingoitti heidän bioteknologia-alaansa."

-Kertoja jatkaa: ”Edellä mainittu tutkimus aiheutti suuren GMO:n vastustuskampanjan Englannissa. Sitä johti Greenpeace. 90 % yhdysvalloissa tuotetusta soijasta on Round-Up-Ready tyyppistä, eli kestää kasvimyrkyn kuolematta. 70 % ruoasta Yhdysvalloissa sisältää bioteknologisia aineita. Toisin kuin Euroopassa, Yhdysvalloissa ihmiset eivät voi tehdä tietoisia valintoja, koska Yhdysvalloissa GMO-merkinnät on kielletty. Jos Googletat ’Monsanto falsified scientific studies’ saat yli 170.000 osumaa [Suom.huom 21.7.2015 osumia tulee n. 43 000. Ks. uutinen ’Google manipuloi hakutuloksia’]. Mukana on Yhdysvaltojen ympäristöministeriön EPA:n raportti tutkimuksesta, jossa dioksiinin todettiin aiheuttavan syöpää. Tarina alkoi Monsanton Nitron tehtaalla, jossa valmistettiin vahvaa kasvimyrkkyä 245-T:tä. Vuonna 1949 tapahtunut räjähdys tehtaalla aiheutti työntekijöille vakavia iho-oireita. Ne oli aiheuttanut 245-T:n sivutuote, dioksiini. 245-T oli Agent Orange-kasvimyrkyn tärkein aine. Yhdysvaltojen armeija käytti Agent Orangea Vietnamin sodassa lentoruiskutettuna tappamaan viidakon kasveja vihollisten löytämiseksi. Sitä lentoruiskutettiin sodan aikana 40 miljoonaa litraa ja se myrkytti 3 miljoonaa ihmistä, mukaan lukien tuhansia Yhdysvaltojen omia sotilaita. Vielä 40 vuotta sodan jälkeenkin tuo myrkky aiheuttaa syöpää ja vakavia kehityshäiriöitä lapsissa. Vuonna 1978, kun Vietnamin veteraanit haastoivat viranomaiset oikeuteen kasvimyrkyn käytön vuoksi, Monsanto rahoitti monta tutkimusta koskien heidän valmistamaansa dioksiinia. Se myös palkkasi tiedemiehiä vertaamaan työntekijöitä, jotka olivat altistuneet dioksiinille 30 vuotta sitten tapahtuneessa Nitro-tehtaan räjähdyksessä heihin, jotka eivät olleet altistuneet myrkylle. Kaksi asiantuntijaa on perehtynyt aiheeseen: William Sanjour, EPA:n vaarallisten aineiden käsittelyosaston johtaja vuosina 1970-2001 sekä asianajaja Gerson Smoger, joka edustaa Vietnamin sodan veteraaneja.”

- EPA:n vaarallisten aineiden käsittelyosaston johtajana vuosina 1970-2001 ollut William Sanjour sanoo: "Monsanton tutkimukset osoittivat, ettei dioksiini aiheuttanut syöpää ihmisissä. Sain sisäisen muistion jossa sanottiin, että jos Monsanton tutkimukset olisi tehty oikein, niiden tulokset olisivat olleet päinvastaiset.”

-Asisnajaja Gerson Smoger sanoo: "He keräsivät ensin tarvittavat tiedot ja sitten manipuloivat niitä niin, että saivat tutkimukselleen haluamansa lopputuloksen. Tutkimusta ei koskaan pitäisi tehdä niin. He esimerkiksi laittoivat viisi ihmistä molempiin listoihin eli sekä listaan, jonka työntekijät eivät olleet altistuneet dioksiinille, että listaan jonka työntekijät olivat altistuneet sille. Näin he saivat molemmat listat näyttämään samanlaisia todennäköisyyksiä sairastua syöpään. Tuhansilta ja taas tuhansilta Vietnamin sodan veteraaneilta evättiin siten oikeus korvauksiin, ja Monsanton manipuloitujen tutkimusten perusteella aloitettuja käytäntöjä noudatettiin Yhdysvalloissa 7-9 vuoden ajan."

-William Sanjour jatkaa: "Heitä kehotettiin tarkastamaan tutkimukset, mutta kukaan ei tarkastanut heidän tutkimuksiaan. Ei kukaan. Piste. Kate Jenkinsin, esiinastuneen tutkijan piti se tehdä, mutta tuota naisparkaa uhkailtiin ja vainottiin ja hänen työtehtävänsä vaihdettiin.”

-Kertoja kysyy: "Jos Monsanto sanoisi tänään, että heidän GMO:nsa ovat turvallisia, uskoisitko heitä?"

-William Sanjour vastaa: "En uskoisi sanaakaan siitä, mitä he sanovat. Uskoisin jotain riippumatonta tutkijaa, joka tutkisi heidän väitteensä, mutta se tietysti riippuisi siitä, kuinka riippumaton ja luotettava tuo tutkija olisi."

-Kertoja jatkaa: ”Todistaakseen Round-Up-Ready soijapapujen turvallisuuden, Monsanto teki tutkimuksen, joka julkaistiin arvostetussa tieteellisessä julkaisussa vuonna 1996. Tutkimuksen oli tarkoitus arvioida em. soijapapujen vaikutus eläinten terveydelle, erityisesti rotille. Tämän tutkimuksen läpikävivät tarkasti sekä tanskalainen että norjalainen tutkija. Tuo tanskalainen tutkija ei ole enää elossa, mutta pääsin keskustelemaan tutkimukseen perehtyneen norjalaisen, Ian Prymen kanssa. Hän työskentelee Norjassa Bergenin yliopistossa.”

-Tohtori Ian pryme sanoo: "Minun on pakko sanoa, että tutkimuksen arvo on todella vähäinen, ja se on erittäin surullista, koska tuo tutkimus oli perustana kaikkien GMO-kasvien ja eläinten niin sanotulle samanarvoisuudelle perinteisten kasvien ja eläinten kanssa (substancial equivalence). Tutkimuksessa mm. käytetään sanontaa 'tutkimus vakuuttaa jossain määrin' puhuttaessa niistä seurauksista, mitä eläimille oli, kun niitä ruokittiin GMO-ruoalla. Se ei minun mielestäni siinä kohtaa riitä alkuunkaan. Haluaisin tutkimuksen vakuuttavan 100%:sti. Sivulla 723 sanotaan: 'Paitsi että eläinten maksat olivat tummanruskeita, olivat ne normaalin oloisia'. Ei noin voi tässä kohtaa sanoa, koska maksoista ei oltu otettu näytteitä eikä niitä oltu analysoitu ns. viipaleleikattuina mikroskoopin alla. Tutkimus on monelta osin hyvin puutteellinen, koska dataa, joka olisi pitänyt julkistaa, ei ole saatavilla. Yksi kollegani yritti saada käsiinsä alkuperäistä materiaalia, mutta ei onnistunut siinä pitkän ja turhauttavan ajan jälkeenkään. Jos heillä ei olisi mitään salattavaa, tietojen saamisen ei pitäisi olla ongelma."

-Kertoja jatkaa: ”Yksi asia on varma: kiitos tuon puutteellisen tutkimuksen, Monsanton GMO:ita on kaikkialla maailmassa, erityisesti Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa. Kymmenen vuoden jälkeen (2008) GMO-kasvit peittävät yli 100 miljoonaa hehtaaria. Noista GMO-kasveista70 % on Round-Upin kestäviä. GMO-kasveista 30 % on modifioitu tuottamaan BT-nimistä hyönteismyrkkyä. Vuodesta 2001 Monsanto on julkaissut vuosittaista raporttia nimeltä The Pledge Report, jossa se yrittää oikeuttaa tapaansa toimia. GMO-vastaisten toimien sydämessä ovat patentit, joita Monsanto kutsuu nimellä ’Intellectual Property’, ja joiden tarkoitus on suojella heidän investointejaan. Yhdysvalloissa jokaisen maanviljelijän, joka ostaa GMO-siemeniä, on pakko allekirjoittaa ns. teknologia-suostumus, jossa hän suostuu kunnioittamaan patenttia modifioidulle geenille. Siinä maanviljelijää kielletään mm. säästämästä siementä seuraavaa satoa varten. Se miten Monsanto valvoo tuota kieltoa on monelle epäselvää. Washinton, D.C:ssä Yhdysvalloissa toimivan Ruokaturvallisuuskeskuksen (The Center for Food Safety) vuonna 2005 tekemän tutkimuksen mukaan Monsanto on haastanut oikeuteen ainakin 100 maanviljelijää, koska he eivät Monsanton mukaan olleet kunnioittaneet siementen patentteja. Heistä moni on ajautunut konkurssiin oikeuskäsittelyjen astronomisten kustannusten vuoksi. Yksi oikeuteen haastetuista maanviljelijöistä on indianalainen Troy Roush.”

-Hän sanoo: "Minun tarinani alkoi vuonna 1999, kun eräs herrasmies ilmestyi äitini maatilalle. Hän sanoi olevansa Monsanton palkkaama yksityisetsivä ja tutkivansa sitä, olivatko maanviljelijät säästäneet siemeniään. Hän kysyi meiltä olimmeko me tehneet sitä. Vastasimme hänelle että emme olleet ja näytimme hänelle kasvimyrkkyjemme ja siementemme ostosten kuitteja. Hän ei ollut kiinnostunut selvittämään niiden paikkansa pitävyyttä, ja sen seurauksena Monsanto haastoi meidät, minut, isäni ja kaksi veljeäni oikeuteen. Heillä oli todisteina dokumentteja, joissa oli analysoitu näytteitä, jotka oli otettu pelloiltamme. Nuo näytteet saadakseen Monsanton olisi ollut pakko mennä laittomasti pelloillemme varastamaan nuo näytteet. Muistan että sinä vuonna meillä oli viljelty 492 eekkeriä (n.200ha) Round-Upin kestävää soijapapua. Nuo pavut tuotettiin sopimuksella yhtiölle nimeltä Seed. Kun olimme kaksi ja puoli vuotta taistelleet Monsantoa vastaan oikeudessa, meidän oli pakko sopia kiista Monsanton kanssa oikeuden ulkopuolella pitääksemme maatilamme. Jos emme olisi sopineet, olisimme menettäneet maat joita sukumme oli viljellyt monen sukupolven ajan [sekä niillä olevat rakennukset]."

-Kertoja jatkaa: ”Roush ja David Runion kasvattavat perinteistä soijapapua. He ovat tyypillisiä uhreja ns. ’Geenipoliiseille’ joita Monsanto on palkannut. Maanviljelijät pelkäävät heidän käyttämiään totalitaarisia keinoja maailmassa, jota dominoivat GMO:t.”

David Runion sanoo: "Heinäkuussa 2003 Monsanton palkkaamat henkilöt tulivat maatilalleni ja kyselivät viljelemistäni kasveista. Tässä on valokuvia heidän dokumenteistaan. Kyse on maanviljelijöiden välisestä luottamuksesta, sitä ei enää ole. Monsanto patentteineen on luonut teollisuuden, jonka tehtävänä on tuhota ihmisten elämä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä tuhotaksesi maanviljelijä, on soittaa 1-800-roundup. Geenipoliisi hoitaa loput. He haluavat omistaa kaiken ruoan, ja prosessi etenee koko ajan."

-Kertoja jatkaa: ”1995-2005 Monsanto osti yli 50 siemenyritystä ympäri maailman (kuvassa näytetään listaa). Nuo yritykset tuottavat maissia, puuvillaa, vehnää ja soijaa sekä tomaattia, perunaa ja muita. Joka puolella maailmaa ihmisiä huolestuttaa Monsanton monopoli, joka pitkällä tähtäimellä uhkaa eliminoida kaikki ei-GMO-lajikkeet. Monsanto ei ole samaa mieltä, ja puhuu vain bioteknologian hyödyistä erityisesti Intian kaltaisissa kehitysmaissa. Intia on maailman kolmanneksi suurin puuvillantuottaja. Vuonna 1999 Monsanto osti Mahicon, Intian johtavan siementen tuottajayhtiön. Kaksi vuotta myöhemmin Intian hallitus hyväksyi BT-puuvillan myynnin BT-Cotton-nimen alla. Se on geneettisesti modifioitu puuvillalajike, joka tuottaa BT-hyönteismyrkkyä tappamaan ’pallomatoa’, joka on puuvillan parasiitti. Vuodesta 2001 lähtien agronomit Abdul Gayum ja Kiran Sakhan ovat verranneet toisiinsa BT-Cottonia ja perinteistä puuvillaa tutkien peltoja ja niiltä kerättyjä näytteitä sekä julkaisten raportteja tutkimuksistaan kuuden kuukauden välein. Mukana ovat analyysit sekä tuottavuudesta että tuotantokustannuksista. Vuonna 2006 GMO pelloilla oli GMO-puuvillaa tuhoava tauti.”

-Agronomi Kiran Sakhan sanoo: "Monsanton väitteet tuottavuudesta eivät pidä ollenkaan paikkaansa. Ainoa syy perinteisen puuvillan viljelyn vähenemiseen on se, ettei siementä enää juuri saa. Melkein kaikki siemenkauppiaat myyvät vain GMO-siementä."

-Kertoja jatkaa: ”Tänään Monsanto kontrolloi lähes koko puuvillasiemenmarkkinoita Intiassa, pakottaen viljelijät ostamaan GMO-siemeniä neljä kertaa perinteistä siementä kalliimmalla hinnalla. Pienviljelijät joutuvat lainaamaan rahaa koronkiskureilta pystyäkseen maksamaan siemenet, ja jos sato on huono, menee viljelijä konkurssiin. Kyse on kierteestä, joka tuo surua intialaisiin kyliin.”

-Videolla näytetään hautajaissaattuetta Intiassa ja haastatellaan saattueeseen osallistujia. Yksi heistä, puhuen muiden puolesta, sanoo: "Hän oli 25-vuotias ja tappoi itsensä juomalla litran kasvimyrkkyä, eikä hän ollut ensimmäinen. Hänen BT-cotton-satonsa oli huono eikä hän voinut maksaa velkojaan.”

-Kertoja jatkaa: ”Tällainen tragedia sattuu kolme kertaa päivässä kyseisellä alueella. Puuvillanviljelijöiden itsemurhat eivät ole uusi ilmiö Intiassa, mutta GM-sadot ovat saaneet itsemurhaluvut nousemaan pilviin. Kuitenkin tässä Daavidin taistelussa Goljattia vastaan vain harva uskaltaa tulla julkisuuteen ja paljastaa skandaalin syyt.”

-Maanviljelijöiden edustaja Kishor Tiwari esittelee karttaa, johon on merkitty viljelyalueet ja niillä tapahtuneet itsemurhat: ”Näillä riisinviljelyalueilla itsemurhia on tuskin tapahtunut, kun taasen näillä alueilla, joissa kasvatetaan BT-puuvillaa, on 600 maanviljelijää tehnyt itsemurhan viime vuoden aikana [kesäkuusta 2005 kesäkuuhun 2006]. Tänä vuonna kuuden kuukauden aikana on 682 maanviljelijää tappanut itsensä. Mikä tragedia.”

-Agronomi Tarek Kate sanoo: ”Se on traagista. Kaikki tämä teknologia, sekä GM- että bioteknologia, tekevät maanviljelijöistä täysin riippuvaisia markkinoista. He eivät pelkästään joudu maksamaan enemmän siemenistään, vaan myös lannoitteista. Valmistajat markkinoivat valheellisesti tuotteitaan ja myös valehtelevat mainostaessaan niitä pienviljelijöille sopiviksi.”

-Kertoja jatkaa: ”Tänä joulukuun päivänä vuonna 2006 kuohui suurimmalla paikallisella puuvillatorilla. Kolme päivää myöhemmin mellakat alkoivat ja kymmeniä pienviljelijöitä pidätettiin, mukaan lukien Kishor Tiwari.”

-Agronomi Tarek Kate kyselee torin maanviljelijöiltä heidän veloistaan ja saamistaan maksuista kasvattamastaan BT-puuvillasta: ”Paljonko sinä olet velkaa? Entä sinä? Ketkä lopettavat BT-puuvillan viljelyn ensi vuonna?” (Suuri joukko viljelijöitä nostaa kätensä ylös.)

-Kertoja jatkaa: ” ’Itsemurhasiemeniä’ on fyysikko Vandana Shivan uuden kirjan nimi. Hän voitti alternatiivisen Nobelin palkinnon ja johtaa Navdana-nimistä organisaatiota, joka auttaa maanviljelijöitä vaihtamaan takaisin perinteisiin siemeniin. Alussa hän taisteli ensimmäistä ’vihreää’ vallankumousta vastaan. Silloin, 1960-luvulla, oli kyse teollisen maatalouden saapumisesta Intiaan. Tänään hän taistelee ’toista vihreää vallankumousta’ vastaan. Siinä on kyse patenttien suojaamista GMO:ista.”

-Vandana Shiva sanoo: ”Erona on se, että ensimmäinen ’vihreä’ vallankumous oli julkisen sektorin vetämä. Hallitus kontrolloi kaikkea siinä, mukaan lukien tutkimukset. Toisen ’vihreän vallankumouksen’ tapauksessa kontrolloijana on Monsanto. Toinen ero ensimmäiseen vallankumoukseen on se, että ensimmäisen vallankumouksen päämäärä myydä enemmän kemikaaleja, oli piilotettu. Heidän tärkein päämääränsä oli ruoantuotannon kasvattaminen ja ruoansaannin varmistaminen. Toisessa ’vihreässä vallankumouksessa’ ei kyse ole ruoansaannin varmistamisesta, vaan Monsanton tulojen maksimoinnista. Geenimanipuloinnissa on kyse patenteista, ja Monsanto testaa uusia lajikkeita ja patentoi niitä hurjaa vauhtia. He tutkivat tälläkin hetkellä ainakin 20 eri lajiketta, joissa on BT-geeni. Sitten kun he saavat siemenensä patentoitua, he saavat tuloja patentinhaltijoina ja me tulemme riippumaan heistä jokaisen siemenen kohdalla. He haluavat kontrolloida ruokaa, koska tietävät että se tuo enemmän valtaa kuin pommit ja aseet. Se on paras tapa kontrolloida maailman väestöä.”

-Kertoja jatkaa: ”Monsanto vastaa Vandana Shivan argumentteihin puhumalla integriteetistä, dialogista, läpinäkyvyydestä ja jakamisesta.”

-Videolla näytetään salia, jossa ihmiset katsovat Monsanton videota, jossa Robert Shapiro kertoo yhtiönsä vastuullisesta tavasta toimia.

-Kertoja jatkaa: ”Robert Shapiron videossa mainitsema ongelma geenien siirtymisestä perinteisiin kasveihin huolestuttaa monia tutkijoita. Monsanto kutsuu tuota transgeenistä siirtymistä ’osaksi luonnon järjestystä’. Berkeleyn yliopiston professorin Ignacio Chapelan johtaman tutkimuksen mukaan GMO:t ovat jo saastuttaneet meksikolaisen maissin. Mutta kun tieteellinen julkaisu Nature julkaisi tutkimuksen tulokset, sai se aikaan todella voimakkaan taistelun.”

-Tohtori Ignacio Chapela Berkeleyn yliopistosta sanoo: ”Olen työskennellyt alkuperäisasukkaiden yhteisöjen kanssa yli 15 vuotta Meksikossa. He ovat kehittäneet kykyään analysoida ympäristöään ja itseään. Yksi oppilaistani matkusti sinne kouluttamaan ihmisiä tunnistamaan transgeenisiä kasveja. Veimme mukanamme positiivisena kontrollina purkillisen GM-maissia Yhdysvalloista tarkoituksenamme löytää negatiivinen kontrolli. Paras negatiivinen kontrolli oli mielestämme löydettävissä jostain paikalliselta alueelta, koska pidimme sitä yhtenä maailman puhtaimmista ja parhaiten säilyneistä lähteistä. Yllätykseksemme tutkiessamme noita puhtaimmiksi pitämiämme näytteitä totesimmekin niiden olleen saastuneen GM-maissin DNA:lla. Meille oli todella suuri yllätys, että nuo lajikkeet, joita paikalliset asukkaat olivat säilyttäneet ja kasvattaneet tuhansia vuosia, olivat jo saastuneet Yhdysvalloista kotoisin olevasta GM-maissista.”

-Kertoja jatkaa: ”Maissi on kotoisin Meksikosta. Yli 150 lajiketta löytyy Xuahacan eteläisestä osasta ja tällainen biodiversiteetti on aarre, varsinainen maailman maissilajikkeiden geenipankki. Miljoonat meksikolaiset maanviljelijät ovat vaalineet sitä tuhansia vuosia.”

-Meksikolainen maanviljelijä sanoo: ”Tämä maissi on vain meidän omalle perheellemme ja käytämme sitä esimerkiksi tortillojen valmistukseen. Sen siemenet säästämme sitten seuraavan vuoden satoon. Emme koskaan osta siemeniä, mutta teemme niillä myös kauppaa, näin olemme tehneet kautta aikojen.”

-Kertoja jatkaa: ”Suojellakseen maissinsa biodiversiteetin, Meksiko on kieltänyt GM-kasvit. Mutta Yhdysvaltojen ja Kanadan kanssa allekirjoittamansa NAFTA-vapaakauppasopimuksen myötä Meksiko ei pysty estämään Yhdysvalloista tulevia massiivisia määriä GM-maissia tulemasta. 40 % kaikesta maahantuodusta maissista on GM-maissia. Tuo ’teollinen’ maissi, joksi sitä kutsutaan, saa valtavia tukia Yhdysvaltojen valtiolta, ja saapuessaan Meksikolaiselle torille se maksaakin vain puolet siitä mitä paikallinen maissi.

-Meksikolainen maanviljelijä jatkaa: ”Teemme tortillamme vain paikallisesta maissilajikkeesta. Se antaa paremman sadon ja on terveellisempää. Kasvatamme myös tällaista sinistä maissia. Taistelemmekin nyt niiden säilymisen puolesta uutta geenimanipuloitua maissia vastaan. Tuo uusi maissi vaatii kasvaakseen torjunta-aineita ja lannoitteita, kun taasen perinteinen maissimme kasvaa hyvin ilman niitä.”

-Kertoja jatkaa: ”Ignacio Chapelan kirjoitus sai aikaan voimakkaan reaktion Meksikossa. Sen seurauksena Meksikon ekologian instituutti on vahvistanut paikallisten maissilajikkeiden saastumisen GM-maissilla. Round-Up-Ready ja BT-geenit on löydetty maissista viideltä alueelta maasta. Mitä tapahtuisi jos GM-maissi risteytyisi paikallisten lajikkeiden kanssa? Tohtori Elena Alvarez teki tutkimuksen käyttäen paikallista jauhoa. Hän laittoi saman geenin moneen eri näytteeseen ja seurasi sitten niiden kasvua.

Tohtori Elena Alvarez Meksikon ekologian instituutista sanoo: ”Otimme kaksi geneettisestä näkökulmasta katsottuna identtistä kasvia, joiden ainoa ero on geeni joka on sijoitettu satunnaisesti eri paikkoihin kasvissa. Huomasimme että niiden kukinnot olivat aivan erinäköisiä. Niiden lehdissä oli karvoja ja ne olivat muutenkin outoja. Jotkut olivat suoraan sanottuna hirviömäisiä. Kun GM-maissin siemenet on vapautettu luontoon Meksikossa, on hyvin todennäköistä, että transgeenit sijoittautuvat meksikolaisten lajikkeiden genomeihin. Sitä on mahdoton estää, koska maissi pölyttyy luonnossa tuulen avulla, ja niinpä pelkäämmekin, että alkuperäislajikkeiden geenit ovat vaarassa.”

-Aldo Gonzalez, Alkuperäisasukkaiden yhdistyksen puheenjohtaja meksikolaisen kylän kokouksessa sanoo: ”Huomenta. Tervetuloa keskustelemaan uusista taudeista, jotka uhkaavat maissiamme transgeenisestä näkökulmasta. Onko teistä joku nähnyt tällaisia kasveja pelloillamme? Tässä kasvissa esimerkiksi on outoja haaroja eri suuntiin. Tässä monta tähkää kasvaa samasta kohdasta. Lähetimme kasveista näytteitä laboratorioon, joka valitettavasti vahvisti transgeenien läsnäolon. Yleensä tällaisia kasveja näkyy teiden varsilla tai ihmisten puutarhoissa, sillä niiden leviäminen on helppoa, jos joku vaikka maissia syödessään sattuu tipauttamaan siemenen maahan.”

-Kokouksessa joku kysyy: ”Tarkoitatko että omat lajikkeemme ovat nyt vaarassa ja että jos saastuminen jatkuu, joudumme aina ostamaan siemenemme, koska omat siemenemme eivät idä? Mitä meidän pitäisi tehdä?”

-Aldo Gonzalez vastaa: ”Ensinnäkin, jos näette oudon kasvin se täytyy poistaa, ettei se pölytä muita kasveja. Meidän täytyy tarkkailla omia kasvejamme tarkkaan.”

-Aldo Gonzalez sanoo: ”On mahdollista, että kasvit on saastutettu tahallaan. Jos maissin alkuperäinen alue saastuu, muut alueet saattavat seurata. Kuka siitä hyötyy? Vain Monsanto.”

-Kertoja jatkaa: ” Kuinka Monsanto reagoi Ignacio Chapelan tutkimuksen tulokseen meksikolaisen maissin saastumisesta? Netistä löytyy kirjoitus aiheesta: ’Monsanto hyökkää likaisin asein tohtori Chapelan kimppuun.’ Englantilainen Jonathan Matthews johtaa GM-Watch yhdistystä. Hänen mukaansa tohtori Chapela on AgBioWorldin lanseeraaman ’sotkukampanjan’ uhri. AgBioWorld on GM-myönteinen sivusto ja Jonathan Matthewsin kirjoituksen julkaisemista edeltävänä iltana AgBioWorld lähetti tuhansille tutkijoille maailmassa erään Mary Murphyn kirjoittaman kirjeen. Siinä sanotaan: ’Aktivistit varmasti juoksevat villinä jakaen uutista, että yhdysvaltalainen GM-maissi on saastuttanut meksikolaisen maissin geeneillään.’ Seuraavana päivänä lähti eräältä Andura Smetacekiltä toinen sähköposti otsikolla ’Ensin aktivisti, sitten tiedemies.’

- Jonathan Matthews sanoo: ”Tämä on aivan selvä ’maineensotkukampanja’ (smear campaign). Tämä kaikki tapahtui parin ensimmäisen päivän aikana. Murphy ja Smetacek aloittivat sen ja muita seurasi. ’Meidän täytyy kampanjoida tämän asian puolesta, hukuttaa Nature-lehti maileihin tuhoten tutkimuksen luotettavuus. Olemme selvittäneet keitä nämä Murphy ja Smetacek ovat. Smetacekin tapauksessa mailien otsikkoja tutkiessamme huomasimme, että siinä lukee ’vastaanotettu’ ja sen perässä on IP-osoite. Jos tutkimme tuon IP-osoitteen omistajaa web-sivustojen rekisteröintisivuston avulla, se antaa meille omistajaksi Monsanton, jonka kotipaikkana on Saint Louis. Mary Murphy taasen jätti jälkeensä tietoja, jotka auttoivat meitä saamaan selville kuka hän oli. Hänen nimensä perässä näkyy IP-osoite ’bw6.bivwood.com’. Me saimme selville, että se oli erään mainostoimiston, The Bivings Groupin alkuperäinen nimi. Ja pian saimme selville, että heidän asiakaslistallaan on Monsanto. Eli he tekivät mainontaa Monsantolle. He käyttävät vale-tiedemiehiä, eli kyse on erittäin likaisista tempuista, heillä ei ole hitustakaan etiikkaa. Puhumme yhtiöstä, joka haluaa tuotteensa maailman joka kolkkaan ja on valmis tuhoamaan kaikkien niiden maineen, jotka asettuvat heidän tielleen.”

-Kertoja jatkaa: ”Englantilaiset mediat julkaisivat Jonathan Matthewsin syytökset (The Guardian, May 29 2002: Monsanto’s world wide web of deceit, corporate ghosts), mutta Monsanto ei niistä piitannut, se jatkaa nousuaan ja puolustaa näkemystään GM-maailmasta. Heidän web-sivuillaan sanotaan: ’On selvästi näytetty, että bioteknologian, perinteisten ja orgaanisten järjestelmien yhdessäelo ei ole vain mahdollista, vaan se tapahtuu harmoniassa luonnon kanssa ympäri maailman.’ Transgeeninen maailma on jo todellisuutta Etelä-Amerikassa, jossa 100 miljoonaa eekkeriä Round-Upin kestävää soijapapua istutettiin vuonna 2007. Heidän valloituksensa alkoi 10 vuotta sitten Argentiinassa, joka on ainoa maa [Etelä-Amerikassa], joka on virallisesti hyväksynyt transgeeniset istutukset. Sen jälkeen transgeeniset kasvit ovat mysteerisesti levinneet naapurimaihin, kuten tässä nähtyihin Brasiliaan ja Paraguayhin. Vuonna 2005 Paraguay vihdoin laillisti nämä salakuljetetut istutukset pelastaakseen heidän soijapapunsa viennin Eurooppaan, jossa GMO:iden ilmoittaminen tuotteiden etiketeissä on pakollista. Todellisuudessa maatalousministeriössä hyväksyminen oli tehty jo aiemmin.”

-Paraguayn varamaatalousministeri Roberto Franco sanoo: ”Meidän oli pakko laillistaa GMO-siemenet, koska ne olivat jo saapuneet maahamme, sanotaanko kyseenalaisella tavalla. Me täällä emme puhu harmaista markkinoista, vaan ’tyhjästä säkistä’, koska ne ovat siemensäkkejä, joissa ei ole virallisia merkintöjä. Pidämme mahdollisena, että Monsanto oli markkinoinut ja markkinoi edelleenkin siemeniään markkinoillamme, mutta kuten sanoin, hallituksen oli pakko reagoida tilanteeseen, joka oli jo todellisuutta. ”

-Kertoja jatkaa: ”Mikä tahansa olikin siementen alkuperä, salakuljetus on hyödyttänyt Monsantoa taloudellisesti. Heti kun GM-siemenet laillistettiin, he alkoivat kerätä rojalteja jokaisesta tuotetusta siementonnista aivan kuten Brasiliassa. Metsien hakkaaminen ja pienviljelijöiden mailtaan karkottaminen on vain kiihtynyt sen jälkeen. Jorge Galiano johtaa pienviljelijöiden yhdistystä joka taistelee ’vihreän autiomaan’ etenemistä vastaan.”

- Jorge Galiano sanoo: ”Tässä näemme tyypillisen GM-soijapapujen pellon. Itse asiassa se on yksilajikkeinen viljelmä, joka tuhoaa kaiken kasvaessaan. Aikaisemmin tässä kasvoi monia eri lajikkeita, jotka takasivat perheen elannon ja ravinnon. GM-pellot ja perinteiset pellot eivät tule toimeen keskenään. Kyse on ’hiljaisesta sodasta’, joka eliminoi pienviljelijöitä sekä heidän perheitään. Kaiken lisäksi se tuhoaa maaseudun biodiversiteetin. Se tuo kuolemaa, köyhyyttä ja sairautta, sekä tuhoaa ne luonnon resurssit, jotka auttavat meitä elämään.”

-Kertoja jatkaa: ”Tänään Round-Upia ruiskutetaan joka puolella Paraguayta joko lentokoneista tai mekaanisesti ilman suojauksia työskentelevien maataloustyöntekijöiden toimesta. Kasvimyrkkyä ruiskutetaan ihmisten oville asti, tai niiden viljelmien lähellä, jotka pitävät pienviljelijöiden perheet hengissä. Joka vuosi viljelmiä tuhotaan ja tuhansia ihmisiä saastutetaan, kuten on tapahtunut tällekin perheelle, jota Monsanton GMO:t piirittävät. Perheen vanhemmat ovat huolissaan pojastaan Pedrosta, koska hänen täytyy kulkea soijapeltojen läpi joka päivä matkallaan myymään äitinsä kotonatekemiä tortilloja.”

-Videolla näytetään nuoren pojan jalkaa, jonka ihossa on suuri allergiselta reaktiolta näyttävä läiskä. Hänen äitinsä sanoo: ”Se alkoi pari viikkoa sitten jalasta ja nyt se on levinnyt muualle. Hänelle eikä hänen veljelleen ei enää maita kunnolla ruoka.”

-Perheen isä sanoo: ”Ongelma on vedessä. Viime viikolla menetimme 60 ankkaa. Ne kävelivät ulkona ja vain kaatuivat maahan kuolleena. He ruiskuttavat myrkkyjä ylempänä jokea, ja kun sataa, joki täyttyy vedestä ja tuo myrkyt tänne. Ja koska ankat pitävät vedestä…”

-Kertoja jatkaa: ”Paraguayssa 70 % viljellystä maasta kuuluu 2 %:lle kansasta. GMO:iden myötä keskittyminen vain kasvaa. 75 % soijan viljelijöistä on ulkomaalaisia, jotka haalivat itselleen lisää tätä ’vihreää kultaa’. Hullunlehmäntaudin seurauksena kiellettiin eläinten ruokkiminen lihapohjaisella rehulla, ja sen ja viimeaikaisen biopolttoainebuumin myötä soijapapujen hinta on noussut ja Round-Up-Ready-viljelmät lisääntyneet. Paraguayssa viimeisimmän kyselyn mukaan joka vuosi yli 100.000 ihmistä muuttaa pois maalta kaupunkien slummeihin, ja arviolta 70 % heistä pakenee pois Monsanton soijapapujen alta. Noista soijapavuista iso osa päätyy eurooppalaisten kanojen, lehmien ja sikojen ruoaksi.”

-Pienviljelijöiden kokouksessa puheenjohtaja sanoo: ”Tänään puhumme Monsanton markkinoimien GM-kasvien tuotantomallista. Monsanto on todella monikansallinen yhtiö, se toimii joka puolella maailmaa. Sen tavoitteena on kontrolloida koko maailman ruoantuotantoa, tavalla jossa maanviljelijöitä ei tarvita. Siitä seuraa se, että Monsanto vie meiltä mahdollisuuden kasvattaa ruokamme, kasvattaa ruokamme riippumatta kenestäkään muusta. Siksi sanonkin, että meidän täytyy taistella itsenäisyytemme ja maamme puolesta, puolustaa yhteisöjämme, perheitämme ja maatamme.”

-Kertoja jatkaa: ”Haluan muistuttaa teitä, että näiden perheiden taistelu koskee kaikkia meitä. Vuonna 2007 Monsanton palkkalistoilla oli 18.000 työntekijää yli 50 maassa. Vuonna 2007 sen osakkeiden hinnat jatkoivat kasvuaan ja sen tuotto ylittänyt miljardin dollarin rajan. Sen osakkeiden omistajien joukossa on paitsi eläkerahastoja ja pankkeja, mutta myös satojatuhansia piensijoittajia.”

-Monsantossa Christopher Horner vastaa puheluun: ”Olemme pahoillamme. Olemme keskustelleet tästä yhtiön sisällä, emmekä ole muuttaneet mielipidettämme [haastatteluun suostumisesta]. Pelkäämme, että haastattelu antaisi meistä negatiivisen kuvan.”

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Mukana on myös uutisia Kiinaa koskien. Hillary ja kumppanit ovat "tehneet töitä Kiinalle".

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

"True education doesn't teach you what to think. It teaches you how to think for yourself."

 

18.7.2019:

Ehdoton luettava/katsottava: FORMER LOVER EXPOSES ERIC SCHMIDT (Googlen ent. pomon ent. rakastajatar: Schmidt tehnyt töitä Kiinalle - 5G:n tarkoitus tehdä ihmisistä lapsettomia - AI-robotit valmiina ottamaan vallan -jne.)

16.7.2019:

Ekman: Pizzagate räjähtämässä silmille

Koko ajan menee rajummaksi.

"Valkoinen talo" tviittasi linkin twitter-tiliin, joka postasi kolme videota Hillary "Killaryyn" liittyen. #1: Hillary ja Huma Abedin tekevät tuhmia pienelle tytölle. #2: Hillary saa verensiirtoa pieneltä lapselta. #3: "Hillaryn" lääkäri leikkaa lapselta naaman irti ja Hillary laittaa sen omalle naamalleen, ja alkaa tanssia "sadetanssia". Linkki: qmap.pub/read/3420  

Oma sivumme Killarysta tässä.

Videot on saatettu poistaa/blokata. Edge of Wonder vahvistaa väitteen videoiden olemassaolosta ja käsittelee aihetta uudessa videossaan (alkaa 16:00):  ECETI, Eric Schmidt Exposed, Q drops, 20 Ton Cocaine Bust - Edge of Wonder Live #16

Epsteinin skandaalissa ei ole kyse vain ”pedofiliasta”. Siinä on kyse laittomasta asekaupasta, huumekaupasta, uraanista (”konfliktiuraanikauppias #1: Mark Rich. Hänen paras ystävänsä Bob Maxwell, )...  Asiaa käsitellään Robert Steelen postaamalla videolla (alkaa 27:30):   July 13, 2019 Following Up Zero Hedge Epstein Wexner Story

BBC:kin on alkanut kutsua raiskausta raiskaukseksi. (Kielenkäyttö kovenee):

Scottish Child Abuse Inquiry: Boys raped by priests at 'satanic parties'

‘Law & Order’ Director Arrested On Child Pornography Charges

Victoria’s Secret Founder Loses $53 Million Over Ties With Jeffrey Epstein

Former Schwarzenegger advisor arrested in statewide human trafficking operation

Näyttelijä Joan Rivers: Obama on homo ja "vaimo" on transu

 

Suomalaisen yliopiston lehtori paritti tyttöä "sadoille". Poliisi lopetti tutkinnan kesken:

Q postasi seuraavan kuvan sikiöistä:

Robert Steele: Kaikki välttävät mainitsemasta Epsteinin ja Moss_adin linkkiä toisiinsa:

Ekman: Tiedusteluyhteisön sisällissota

15.7.2019:

Robert Steele, päivitys #21: valevaltamedia ei vieläkään mainitse Mos_sad-yhteyttä:

EPSTEIN PEAK SWAMP? UPDATE 21 EPSTEIN MOSSAD STORY STILL CENSORED

Praying Mediciltä taas mahtava ketju selittäen aihetta:

 This is my Q thread for July 14, 2019 Q posts can be found here: https://qmap.pub/  https://qanon.pub/  Android apps: http://bit.ly/Q-Map  http://bit.ly/Q-alerts  My Theme: Hunters Become the Hunted

Salla: Epstein Arrest Supports Q Anon Claims of Global Satanic Cult blackmailing Political Elites

Before SHTF, Let's Revisit Jeffrey Epstein's Little Black Book

Victoria's 'Dirtiest' Secret: Epstein Demanded 'Casting Couch' Sex Acts With Aspiring Models

AFP: Macron perustaa avaruusjoukot: France's Macron announces creation of space force command

Oma sivumme "avaruusjoukoista", eli salaisista avaruusohjelmista ja ufoista, tässä.

The Pentagon finally admits it investigates UFOs

Ex-Google Engineer Says Google Is Lying, Claims It Does ‘Manually Intervene’ In Results

SEX-FOR-AID RAP 

Charity workers allegedly offered refugees food in return for sex in West Africa

US man arrested for sexually abusing children at an orphanage he founded in Kenya

Tuore suomalainen tutkimus: ei todisteita ihmisen aiheuttamalle ilmaston-muutokselle

Kazakhstan ends bank bailouts, writes off people's debts instead

European Royals Allegedly Killing Children in Human Hunting Parties — 4 Eyewitnesses Testify

Nigel Farage "Soros is the biggest danger to the entire western world" - YouTube

Channel 4's "Inside Idlib" – The Last Gasp Of A Dying Fake News Campaign

Britain Ramps Up Media War On Russia

Bill, Hillary Clinton booed at Billy Joel concert after singer dedicated song to them

EXCLUSIVE: It’s Not Just the Clintons – Epstein has Questionable Ties with Former Israeli Prime Minister EHUD BARAK and the WEXNER Foundation!

Scots madame jailed over sex ring says Epstein trafficking case 'tip of the iceberg'

Rotherham Sex Survivor: I Told Authorities And They Did Nothing

R. Kelly Arrested in Chicago on Federal Child Pornography Charges, Faces NYC Indictment Also

The Days Of Central Bank Independence Are Over

13.7.2019:

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Jefferey Epsteinin, tapaus ”räjähti” juuri sepposen selälleen. Hän, yhdessä Moss_adin, CI_A:N, FBI:N, ja muiden ”aakkosvirastojen” mätien omenoiden kanssa, on kiristänyt (kymmeniä?) tuhansia poliitikkoja, valtion päämiehiä, jne., yli kaksikymmentä vuotta. Suomen viranomaisetkin ovat saaneet postia Yhdysvalloista, jossa mukana kymmeniätuhansia ”tuhmia lapsivideoita” ja valokuvia, joissa mukana mm. poliitikoitamme.

Robert Steele: Peak Swamp? New Epstein Arrest Opens New Frontier… UPDATE 16 Two Questions Every Journalist Should Ask The White House

BOOM! Epstein pidätetty! | BlokkiMedia 7.7.2019

Mahtavia vidoita tapahtumista juuri nyt:  Q Anon/News - Wheels Up In Pursuit of Truth Presents - 7.12.19

Hienoa analyysiä tapahtumista:

https://twitter.com/prayingmedic

11.7.2019:

Robert Steele Tenojoella: Epstein on Israe-lin tiedustelupalvelun Mos-sadin agentti (video tässä)

Jeffrey Epstein nyt otsikoissa (Lisää omalla sivullamme tässä):

Robert Steele: DONALD TRUMP THE ‘ONLY ONE’ TO HELP PROSECUTOR IN 2009 JEFFREY EPSTEIN CASE

Billionaire sex offender Jeffrey Epstein arrested for alleged sex trafficking

Billionaire sex offender Epstein once claimed he co-founded Clinton Foundation

Press conference held on Jeffrey Epstein sex trafficking charges

Read the Unsealed Sex Trafficking Charges Against Billionaire Jeffrey Epstein

Vladimir Putin Reveals: The West Is Controlled By Satanic Pedophiles

Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet

6.7.2019:

Robert Steele: Testing President Trump on 9/11 Disclosure Promise – US Attorney is CONCEALING Fact that DoJ is Slow-Rolling the 9/11 Grand Jury​

Robert Steele: Zionist Strike 41 – CRY FREEDOM from Zionist Israel — Zionist Minister Bragging in NYC About Controlling 27 US States and National Elections?​ 

RenTech Pulls Cash From Deutsche Bank As Insider Warns Of "Lehman-Style" Scene

Boom! America Created 224,000 Jobs in June!

For the First Time Ever, United States Sells Rice to China

Trumpin suunnitelma maailman taloudelle? | BlokkiMedia 4.7.2019

5.7.2019:

Introduction to Vaccine Safety Science & Policy in the United States

Trump threatens to sue Facebook and Google and rails against big tech companies for being 'totally biased'

We are kicking pedophiles and traffickers asses and the media isn’t reporting on any of it

Acting Air Force Secretary Donovan: America needs a Space Force – Here’s why

White House launches tool for reporting social media 'bias'

EXCLUSIVE: Google to block all anti-cancer, “anti-vax” and anti-GMO websites at the browser level as tech giant goes all-in with pharma drug cartels

Sundance co-founder sentenced to at least 6 years for child sex abuse

Opening of Epstein Sex Case Files May Fuel Acosta Criticism

The Gov't Wants To Outlaw Encrypted Messaging In iMessage, WhatsApp, Signal, Wickr, Telegram, ...

Whistleblower Reveals That A UN-Planned Invasion By Refugees Into The US Is Already Underway

Trump's official podcast tässä

 

 

 

Watch Live: Trump Delivers Independence Day Salute To America

Trump Drops Bomb, Says “It Will All Start Coming Out Soon”

Google's Chrome Web Browser "Has Become Spy Software"

The Coming Show Trial Of Julian Assange 

 

 

 

 

 

23.6.2019:

Fox: Human trafficking in America among worst in world: report

Joe M: Iran dismantled a CIA spy network and arrested the spies. Now they're issuing capital penalties. Same happened when NK executed Kim Hyok-chol for his dirty scam exchanging Intel with the CIA in that embassy raid in Spain. These are LEGIT death sentences with whitehat supervision.

Trump: Iran cannot have Nuclear Weapons! Under the terrible Obama plan, they would have been on their way to Nuclear in a short number of years, and existing verification is not acceptable. We are putting major additional Sanctions on Iran on Monday.

Robert Steele: CHARLES HUGH SMITH – AMERICA’S MANAGERIAL ELITE HAS FAILED, BUT WE CAN’T GET RID OF THEM

22.6.2019:

YK, WHO, koulut ja muut, joiden tarkoitus on mm. suojella lapsiamme, ovat mukana groomaamassa lapsia PIENESTÄ saakka pedofiliaan, itsetyydytykseen, seksiin eläinten kanssa, jne. Robert Steele: Tämä [10 minuutin] video on todella silmät avaava ja jokaisen vanhemman ja isovanhemman täytyisi se katsoa.

Voit katsoa videon myös tässä.

YK ei todellakaan ole sitä millaiseksi se meille koulussakin kuvataan. Totuus YK:sta tässä.

20.6.2019:

Trump says will initiate mass deportations, remove millions starting next week

Dissident Chinese Prisoners Have Organs Harvested, "Horrified" Insider Blows Whistle

Feds Investigating Suspected Money Laundering Violations At Deutsche Bank

Trump: "I Think I Know" Who Was Behind 9/11 Attacks

Arrests Made as Iran Busts 'Large' CIA-Run Network - Reports

NXIVM Sex-Cult Leader Keith Raniere Found Guilty On All Counts

18.6.2019:

Syvä valtio haluaa kolmannen maailmansodan:  The US says it has inserted offensive malware into Russia’s power grid

Syvä valtio valmistelee meitä isojen kalojen pidätyksiä varten (Haluaa sekoittaa pakkaa "feikkivideoilla", jotka oikeasti ovatkin oikeita): 

Deepfakes may be a useful tool for spies

Over 7,800 Boy Scout Leaders Accused of Sexually Abusing 12,254 Children

13.6.2019:

 

Jos Hillary olisi voittanut vaalit, 25 miljoonaa isänmaallista olisi haettu kotoaan ja vangittu tai teloitettu:

Robert Steelen sivustolta 6/6:

"The crackdown on Conservative Christian Gun Owners and Activists, standing in the way of the ’16 Year Plan’ to pave the way for a full blown Communist dictatorship in America with China, holding the keys to everything require[d] for the elimination of 25 million Americans ... the only solution for a complete take-down of America would require the extermination of at least 25 million [patriot] Americans, under the guise of a rapid and out-of-control disease / plague or out-right termination if (you) were rounded-up and placed in the “Red” category at a FEMA re-education camp ... preparations for Martial Law, FEMA Camps with three categories: Green, Yellow & Red, ‘Jade Helm 15’ military operations in cities, the 500,000 plastic coffin liners, train cars outfitted to carry prisoners

Koko artikkeli videoineen tässä.

Lue myös sivumme:

Yhdysvallat valmistautuu sisällissotaan, lue virallinen dokumentti - keskitysleirit ja ruumisarkut valmiina, henkilökuntaa palkataan koko ajan lisää

Obama’s Top Advisor Indicted, Charged – AG Barr Leaves Democrats Reeling

Nearly 1,700 Suspected Child Sex Predators Arrested During Operation “Broken Heart”

Robert Steele: LIST OF TOP TRAITORS IN US SENATE REPRESENTING ISRAEL FIRST

Robert Steele: TO CATCH A SPY – THE ART OF COUNTERINTELLIGENCE

Robert Steele: ABOVE MAJESTIC: PRODUCED BY COREY GOODE & JORDAN SATHER DIRECTED BY ROGER RICHARDS SUMMARY REVIEW BY ROBERT STEELE

11.6.2019:

Toimitus: Valitamme 9.6. julkaistuista kuvista puuttuneita linkityksiä. Ne on nyt korjattu (Tänään meillä on parempi nettiyhteys).

Psykiatri ja ent. kansanedustaja Turpeinen-Saari: Mistä USA/EU/NATO-hybridikeskus haluaa mediamme nyt vaikenevan?

Ekman: Blokkimedian livelähetyksen vieraana, 9.6.2019

Ja: Tarpeesta ymmärtää ja kontrolloida, 2.6.19, Facebook-livelähetys

YK:n Agenda 21:n päämäärä on rajoittaa yksityisomistusta, rikkoa perheyhteisöt ja siirtää kaikki keskitetyn omistuksen [nwo] hallintaan. Tämän suunnitelman mukaisen kehityksen 'markkinointilauseena' käytetään 'kestävää kehitystä'. Kuka nyt sellaista haluaisi vastustaa:  AGENDA 21 vehicle ownership and private property

Lisää YK:sta sivullamme YK-huijaus

Tietovuoto: Brasilian ex-presidentti ’Lula’ suistettiin viranomaisten salaliitolla

Google Can’t Dodge Conservative Employees’ Discrimination Lawsuit, Court Says

Lisää "presidenttejä linnaan": Pakistanin ent. presidentti syytteeseen korruptiosta

9.6.2019:

FBI:n Comey tviittasi, ja poisti: Q:

Ekman: [Yhdysvaltojen edun mukainen] salaliitto ei ollut vain valtionhallinnassa:

Jatkakaa niiden EU-maiden painostusta, jotka osallistuivat "Venäjä-huijaukseen": 

Trump: Verotamme Meksikoa 5% kunnes mamutulva loppuu:

Trump: Totuus presidentinvaalivilpistä tulee esiin:

Muuria rakennetaan:

 

6.6.2019:

24 students got mumps, all 24 were vaccinated. Really blows that herd immunity bullshit out of the water, huh? How many outbreaks are we going to have this year where we had a 100% vaccination rate?

Ex-CIA Officer: Trump In "Historic Battle" With "Treasonous" Deep State

 

4.6.2019:

FBI Failed to Document Four Clinton Witness Interviews. Barr Should Reopen Clinton Probe.

#QAnon The UK loves trump! Crowds cheering! Listen to the reporters commentary at the end! We are the news now!

Former key Mueller witness George Nader arrested on child pornography charges

Trump Says "Big Trade Deal" Possible Once UK Throws Off EU's "Shackles"

YleX:kin hukassa - Mikä moka Trumpilta kun se käänsi selkänsä kuningattarelle:

Many will miss the world-shaking significance of an American President refusing to stand by the age-old tradition of bowing to the ruling British monarch, or the symbolic effrontery to the Crown of daring to walk with the future King trailing behind like his golf caddie.

 

3.6.2019:

Tivi: Nyt on Facebook pahoissa vaikeuksissa – ”petoksen mittakaava on henkeäsalpaava”

Trump Goes After John Kerry, Says He Should Be Prosecuted

Did The Government Just Test The Internet Kill Switch?

 

 

 

 

28.5.2019:

It Begins: For The First Time Ever, China Takes Over An Insolvent Bank

 

24.5.2019:

Kiitos lukijoillemme:

 

Robert Steele: FEDERAL RESERVE IS AMERICA’S LARGEST DEBTOR – PRESIDENT DONALD TRUMP SHOULD HOLD THEM ACCOUNTABLE (NATIONIZE THE FED BUT DO NOT NATIONALIZE THEIR DEBT)

Robert Steele: US-ISRAEL CONSPIRACY TO LIE AGAINST IRAN

BREAKING: @realDonaldTrump issues memo on declassifying materials related to intel probes into 2016 campaigns:

Robert Steele:  #GOOGLEGESTAPO #UNRIG AMERICAN SPY STATE TIMELINE & COMMENTARY ON PATENT FRAUD, MASS SURVEILLANCE, AND FULL INTEGRATION OF FACEBOOK, GOOGLE, ET AL WITH CIA AND NSA…

Jordan Sather is back - Ban is over

20.5.2019:

Syvä valtio tarvitsee äkkiä sodan erityisesti nyt, kun Trump on julkistamassa Hillaryn ja kumppaneiden Venäjä-huijauksen dokumentit:  Rocket Fired Toward US Embassy In Central Baghdad, Blast Reported 

Kiinan (ja syvän valtion) kommunistinen agenda saa kuonoonsa: Huawein tekemää vakoilua vaikeutetaan: Huawei has immediately lost access to Android and Google.

Lue myös: Q: Kuinka Kiina hakkeroi yhdysvaltalaisten yritysten tietokoneet lisäämällä niihin "mikroskooppisen" vakoilusirun

Toimitus: Kiinan vuonna 2017 voimaan tullut tiedustelulaki antaa viranomaisille oikeuden seurata ja tutkia Kiinan ja ulkomaan kansalaisia ja yrityksiä, tehdä "koti"-etsintöjä ja vakoilla keitä he haluavat. Ja kaikki tuo sekä Kiinassa että ulkomailla:

2017: What you need to know about China’s intelligence law that takes effect today

Katso myös:  5G Showdown: Huawei (Toim: Totuuden löytämiseksi on seurattava joko projektiin liittyviä henkilöitä tai rahaa)

Lue myös: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Lisää Big Brother yllätyksiä kiinalaisilta: Sinun Volvosi soittaa poliisit, jos ajat juovuksissa (Toim: Mihin muuhun tarkoitukseen auton sinua seuraavia kameroita voidaan käyttää? Muista että Hillary ja kumppanit ovat myyneet salaisuuksia juuri Kiinalle. It's China that's the problem, not Russia.)

Kiinan esimerkki - tieteisfiktiosta dystopiaan?

 

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

19.5.2019

Five Years In Prison For Offending Someone Online...

18.5.2019:

How does CNN get private Twitter messages between users? The only way is if [Twitter's CEO] @Jack is literally leaking them to the enemy media. This is technocrat tyranny at its most frightening, and it could happen to any one of us:  Flynn contacted GOP Mueller critic while cooperating with special counsel

Facebook Admits Israeli Social Manipulation Company Spent $800,000 To Influence African Elections

CHRISTOPHER BOLYN ON FALSE FLAGS IN IRAN — ZIONISTS (ISRAEL & SAUDI ARABIA) SEEKING TO LIE US INTO WAR (AGAIN)

A Wells Fargo personal banker pleaded guilty to helping launder millions of dollars for drug traffickers like the Sinaloa cartel.

Another deep stat sentenced for TREASON. The list is growing.

Realizing the globalist new world order ideology has been crushed by national soverignty, Angela Merkel calls for Europe to stand against China, Russia, and the US.

"A source says... THERE IS NO SOURCE" "The person doesn't exist.." "The person's not alive" "IT'S BULLSHIT"​

Since some will say "BOOM WEEK" didn't happen... Durham reveal Senate confirmation of Rosen for DAG Another 9th Circuit Judge Flynn doc showing cooperation with multiple investigations 6 deputy directors of Italian intel agencies requested to resign Theresa May set to resign etc

"What is it with these Democrats fronting for this Islamo-Nazi regime that wants to kill Americans and Jews in Israel?" Levin: ‘What in the hell’ is Dianne Feinstein ‘doing talking on an iPhone’ to the Iranian foreign minister?

POTUS takes aim at another super PAC.

 

 

17.5.2019:

While we know that high-profile deep state actors like Comey, Clinton, Brennan and friends are soon all going to be tried for treason, few realize their operatives in the media, TV anchors and known journalists, are going to go down right along with them.

BREAKING NEWS: The White House has launched an active investigation into reports of collusion in 2016 between Ukraine and the DNC - OANN

"A World Aching For Peace & Stability Can No Longer Afford NATO"

 

16.5.2019:

Uutispommi: NXIVM -seksikultin johdolla oli hallussaan vakoiluohjelmalla saatuja Hillaryn sähköposteja ja poliitikkojen "tiliotteita" "Seagram Company's heiress implanted a virus on the computer of her late father, Edgar M. Bronfman Sr., so NXIVM officials could secretly monitor his emails, including his exchanges with world leaders and Democratic presidential candidate Hillary Clinton, according to court records."

COURT DOCS: Prosecutors Ask To Present Evidence That NXIVM Sex Cult Leaders Illegally Bundled Money For Hillary Clinton Campaign

Bayer-Monsanton painajainen jatkuu - Nyt  paljastui heidän vastustusta eliminoiva "terroristiryhmänsä":  

 BOMBSHELL: Bayer discovers “black ops” division run by Monsanto, shuts it down, initiates internal investigation as law enforcement prepares criminal charges against the chemical giant

Lue myös: Monsanto / Bayer faces financial annihilation after third court loss, $2 billion in damages stemming from residential use of Roundup (glyphosate) weed killer

Obama’s intelligence chiefs Brennan and Clapper claim they told James Comey NOT to use the golden showers dossier to get eavesdropping warrant on Trump campaign aide

Alabama Governor Signs Strictest Pro-Life Legislation In Country

14.5.2019:

Lindsay Graham: IG report will focus on the misconduct of THE MEDIA!!!

Felicity Huffman Pleads Guilty In College Admission Scandal, Faces Jail Time

Will Trump's Plan Blow Up In His Face: Goldman Warns Inflation Will Surge If Trade War Escalates

Venezuela's Guaido Wants Direct Line To Pentagon For "Coordination" Of US Military Action

Schiff: Biden Ukraine Scandal Should Be Off Limits

Comey's tweet went viral:

Jordan Satherin analyysi aiheesta tässä. (Alkaa 6:20)

Coloradon kouluampuminen: Oppilaat kävelivät ulos muistotilaisuudesta, kun poliitikot alkoivat puhua aseiden kieltämisestä (Toim: Eliitti käyttää lavastettuja hyökkäyksiä mm. viedäkseen kansalta aseet, että kansa ei voisi puolustautua valtion tyranniaa vastaan.) Video tässä

Try Claiming America Is "Booming" After Reading These 19 Facts About Our Current Economic Performance

 

12.5.2019:

Trump job approval surges to highest level since first month in office, RCP average finds

Trump war room: Of course foreign leaders want Sleepy Joe Biden to be president—they'd love to continue ripping off our country!

Every day, another 1/2 mile of the Wall is built to protect our communities from gang members, deadly drugs, dangerous criminals and evil human traffickers. It is getting done!

Former Disney VP convicted of sexual abuse

Pentagon approves plan to shift $1.5B for wall along US-Mexico border

Pentagon is planning a military border mission [for Mexican border] for the 'next couple years'

Raytheon Shoots Down Multiple Drones With Directed Laser Weapon

As a result of discussions between the Trump Administration and Gilead Sciences, Inc., Gilead has agreed to make a historic donation of #HIV prevention medication for up to 200,000 individuals each year for up to 11 years.

Trump Pulls The Trigger: Begins Process Of Raising Tariffs On All Remaining $300 Billion China Imports 

The Origins Of The Deep State In North America, Part 2

Rudy Giuliani: The evidence is mounting that Comey deceived the FISA court concerning the Steele dossier. State did a quick verification and threw Steele out. Comey did no verification for 5 months and conducted an illicit SPYING OPERATION. Let’s see how long Dem media protects Comey.

New CIA "Flying Ginsu" Missile Shreds Individual Targets With 6 Long Blades

China [- the US enemy #1-] Car Sales Tank 16.6% In April, Falling For A Record 11 Months In A Row

US Adults Spend Crushing Amount Of Cash Playing Video Games

Here's How To Review All The Recordings Alexa Has Of You

'Never Seen So Many Weapons': LAPD Seize 1,000 Guns At Bel-Air Mansion

Banker Behind Biggest Malaysian Corruption Scandal Indicted For Donation To Obama Campaign

Pentagon To Transfer $1.5 Billion From Afghanistan Funding For Trump's Border Wall

Boeing Altered Critical MCAS Toggle Switches On 737 MAX Before Deadly Crashes

2006 Biden: 'We Need A Border Wall' And To 'Punish American Employers' Who Hire Illegals

10.5.2019:

Trump: Big announcement today: Drug companies have to come clean about their prices in TV ads. Historic transparency for American patients is here. If drug companies are ashamed of those prices—lower them!

Pompeo seems to have put FVEY nations on alert. America will only share intel with networks not under the control of China.​

ROBERT STEELE: COUNTERINTELLIGENCE FAILURE BY CIA AND NSA IN VENEZUELA

ZERO HEDGE: ANOTHER DAMNING INDICTMENT OF MUELLER REPORT

US Vaccination Court Sees 400% Spike in Vaccine Injuries, Flu Shot is Worst – Measles and Mumps Next?

Zero Hedge: NASA Defrauded by Metals Company Blamed for $700 Million in Losses and Two Failed Launches — NASA Does Not Do Quality Control?

Robert Steele: USA DESPERATELY NEEDS NEW SECSTATE

3.5.2019:

John Brennan is about to be indicted for plot against Trump, prepare for violence, says fmr CIA officer

30.4.2019:

Ekman: Täyslaidallisella päin syvää valtiota

Teksasin demokraatti-kaupunginjohtaja syytteessä vaalivilpistä

30.3.2019:

Ekman livenä 30.3. kello 11.00: Kuinka Trumpin vastainen kampanja keitettiin kasaan?

SGTreport: GUESS WHO'S GOING TO PRISON...

Rats devouring one another? Ship sinking? Will there be any survivors?: Nikeä kiristänyt asianajaja: "Toivottavasti minun ei tarvitse alkaa kertoa kaikista niistä kerroista kun pelastin CNN:n pulasta"

Q 28/3: Knowingly - "Tiedostettu avustaminen vallankaappauksessa" selitettynä rikoslaissa:

PrayingMedic: "The definition is pretty broad. Just about everyone who conspired to spy on and remove POTUS could be charged under this section."

Fox: Trump vows to release FISA docs now that Mueller probe is concluded, slams 'treasonous' FBI

Fox: 2018 CEO departures highest since 2008. Here’s a list of the big ones

29.3.2019:

Twitteristä: McStain [knowingly] bought defective steel for the military, and Obama [knowingly] approved the deals. They also [knowingly] allowed foreign enemies access to our top secret technology, and our aircraft was compromised. Fear not, patriots are fixing it:

Air Force grounds entire fleet of B-1 bombers for 2nd time in less than a year

It’s Official: US is First Country in World History to Increase GDP by More than $1 Trillion in a Year!

28.3.2019:

Fox's Hannity (video): Sean Hannity Show - President Trump - LIVE FULL SCREEN - Fox News Live Stream - 3/27/2019

Exclusive — Devin Nunes Sending Criminal Referral to DOJ over Spygate: ‘Time to Go on Offense’

Fox's Hannity (video): Valtamedia on valehdellut sinulle vuosikaudet

27.3.2019:

Lisää skandaaleja: Tietovuoto oikeusministeriöstä: Venäjä-tutkinta saatiin loppuun jo kauan ENNEN välivaaleja - Maanpetturit odottivat, että "korruptiotutkinnassa" ollut Trump häviää vaalit ennen kuin julkaisivat tutkinnan tulokset

Trump: Ne jotka aloittivat Venäjä-tutkinnan tekivät maanpetoksen. Obama mukana:

Trump tviittasi tämän kuvan 27/11:

Q 26/3:

Katso Hannity foxilla 27/3 9pm:

After Google manipulated search results and the Leftist media hawked the Russian collusion hoax, we should have a midterm election REDO

To protect speech and democracy, President Trump must now seize the domain names of Google, Facebook, Twitter and other tech giants that abuse their power to silence human beings

BREAKING: Michael Avenatti, former attorney of Stormy Daniels who tried to destroy Trump, charged with extortion threats against Nike

Kingpins behind “Russiagate” conspiracy theory, James Clapper and John Brennan, both lied to Congress – will they be held criminally liable?

26.3.2019:

‘Dark day for internet freedom’: EU lawmakers approve controversial copyright reform

Syyttäjä Kim Foxxin tekstarit re: "Smollett" voit lukea tässä.

 

72% yhdysvaltalaisista uskoo, että valtamedia julkaisee tarkoituksella valeuutisia

Q: The Hill: ""They literally accused the President of the United States of being an agent for a foreign government. That's equivalent to treason. Thats punishable by death in this country.""

Q: The Hill: Justice Department sides with court ruling Obamacare invalid

Q:

[...] Puolet 2018 vaaleissa äänestäneistä uskoivat, että "Trump+tiimi" olivat tehneet yhteistyötä Venäjän kanssa (Toim: Mikä nyt on siis todistettu valheeksi, ja jonka tutkinnan seurauksena yksi vati lisää täyttyy taas päillä.):

Maailman kuuluisimman pedofiilin, Clintoneiden ym. kaveri, Jeffrey Epstenin pedofiliaoikeuskäsittelyn tulevaisuudesta päättänyt tuomari kuoli.

Q: Uskotko yhteeensattumiin? (Toim: Toisin sanoen Valkoinen talo uskoo, että em. tuomari murhattiin. Joko hyvikset murhasivat hänet pahiksena, tai pahikset hyviksenä. Lähitulevaisuudessa tuokin tod. näk. selviää.)

PayingMedic selittää viimeisimpiä "Valkoisen talon" postauksia: Blind Justice Returns

PrayingMedic: "A review of leading anti-POTUS Twitter accounts reveals a familiar pattern of talking heads using the same [4am] talking points issued by their deep state masters."

Valtionsyyttäjä William Barr: "Osaan kuvitella tapauksia, joissa [valevaltamedian] toimittajia joutuu vankilaan"

 

 

25.3.2019:

Foxin Hannity eilen: Maanantaina aloitamme jokaisen Syvän valtion toimijan, jokaisen valevaltamedian valehtelevan toimittajan ja jokaisen valehtelevan kansanedustajan saattamisen oikeuden eteen

When Pulitzer and Nobel prizes are awarded to those who knowingly deceive the public, the public would do well to question everything they've been told. "The Great Awakening."

Päivän kuva: Ylen toimittaja promoaa terroristiryhmä Antifaa televisiossa - Olisiko aihetta oikeusjutulle?

Tuore tutkimus: Murrosiän blokkaavat lääkkeet aiheuttavat peruuttamatonta vahinkoa

Tutkinta päättynyt: Ei näyttöä Trumpin vehkeilystä Venäjän kanssa

Lobotomiarokote – olkaa hyvä!  Jyväskyläläinen Erikoishammaslääkäri Liisa Berndt kieltäytyi influenssarokotuksesta ... Hän on nyt opintovapaalla pakon sanelemana

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Powered by Aava 3