Käsikirjoituksia

Käsikirjoitukset tällä sivulla ovat lyhennelmiä.

 

Yle ulkolinja: Velkataakka (2011)

www.youtube.com/watch?v=SeEOousciB8

 

-Velan avulla raaka-aineiden tuottajamaat pidetään heikkoina

-5% maapallon väestöstä asuu USA:ssa, ja he kuluttavat 30% maapallon resursseista

-Puolet maapallon asukkaista elää köyhyydessä

-Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto IMF ovat tärkeitä vaikuttajia velkakriisin historiassa ne alkoivat antaa suuria lainoja kehitysmaille 60-luvulla

- Ne alistavat ja kontrolloivat maita

-Talousagenttimme etsivät maan, jolla on yritystemme havittelemia luonnonvaroja, esim öljyä

-He järjestävät maalle jättilainan esimerkiksi Maailmanpankilta

-Raha ei kuitenkaan hyödytä kyseistä maata, vaan yrityksiämme Yhdysvalloissa

-Tehdas ei ole koskaan toiminut

-Jättipato tuottaa energiaa monikansallisten yhtiöiden omistamalle kaivokselle, ei köyhille

-Luonnonvarat takavarikoitiin velan takuiksi

-Kun maat ovat riippuvaisia ulkomaisesta rahoituksesta, niihin voi vaikuttaa

-Ellette pysty maksamaan velkaa, antakaa jotain tilalle. Myykää öljynne halvalla öljy-yhtiöillemme tai tukekaa äänellämme meitä seuraavassa YK:n kokouksessa, tai antakaa meidän rakentaa sotilastukikohtia armeijallemme (Yhdysvaltojen armeijalle)

-Joskus kun käy niin, ettemme onnistu korruptoimaan presidenttejä hyväksymään lainaa, tulevat varsinaiset sakaalit ja kaatavat hallituksen tai murhaavat johtajat.

-Sekä Ecuadorin Aguilera että Panaman Torrijos murhattiin koska minä en pystynyt suostuttelemaan heitä ehtoihimme

-IMF tappaa ja Maailmanpankki tappaa, ei kuitenkaan tarkoituksella vaan koska se on sokea, koska se seuraa Washingtonin markkinaideologiaa härkäpäisesti

-Afrikka on suuryritysten siirtomaa. Sen johtajat ovat suuryritysten nyrkin alla

-Maailman maatalous pystyisi nykyisellä tehollaan takaamaan 2700 kaloria päivässä 12 miljardille ihmiselle

-Maailmanpankki vaatii kaikkia siirtymään vientituotteiden viljelyyn, tulee ylitarjontaa ja hinnat romahtavat

-Kaikkialla missä IMF vaatii lisää maata vientituotteiden viljelyyn aliravitsemus lisääntyy

-Kehitysmaiden talous puristettiin ruuvipenkkiin. Sitten velkoja alettiin mitätöidä, mutta se edellytti metsä-, kaivos- ja rahoitussäädösten hyväksymistä. Niiden myötä menetimme hallinnon luonnonvaroihimme.

-Kaivoksiamme ja metsiämme ryöstetään ja ympäristöämme tuhotaan ja jotkut valtionyhtiöt on käytännössä takavarikoitu

-IMF:n, Maailmanpankin, USA:n hallituksen ja muiden ehdottamat velanhuojennusohjelmat ovat huijausta. "Mitätöimme velkanne, mutta teidän on hyväksyttävä tiettyjä ehtoja. Teidän on yksityistettävä valtionyhtiönne ja myytävä ne meille. Myykää yrityksillemme luonnonvaranne, vesilaitoksenne, puhelinyhtiöt, koulunne, vankilanne. Myykää kaikki meille!"

-Tilanne olisi sama, jos minulta katkaistaisiin kädet ja jalat ja sitten sanottaisiin: "Nyt olet vapaa taistelemaan köyhyyttä vastaan!"

-Kun kehitysmaat saavat velkansa "anteeksi", ilmestyy markkinoille uusia toimijoita: haaskarahastot (korppikotkarahastot). Ne ovat sijoitusrahastoja, jotka ostavat joskus jopa sadasosalla sen todellisesta arvosta 10-20 vuotta vanhan lainan, jonka takaisinmaksuun kukaan ei enää usko. Oikeudessa rahasto sitten vaatii koko lainan takaisinmaksua korkoineen ja rästisaatavineen. Tästä seuraa absurdeja tilanteita. Esimerkiksi Cayman-saarille rekisteröity Kensington-rahasto osti 2 miljoonalla Kongo-Brazzaville velan ja vaati oikeudessa 120 miljoonaa ja voitti käsittelyn.

-Haaskarahastot lynkkasivat meidät

-Lainat pitää hoitaa niin, etteivät ne päädy epävirallisille markkinoille

-Mali omisti ennen luonnonvaransa mutta on nykyään enää vähemmistöosakas

-Maan kultavarat anastettiin ja maata saastutetaan arseenilla ja syanidilla, joita käytetään kullan etsinnässä.

-Kaivoksen työntekijöillä ei ole taloja, ei edes juomavettä.

-Kylän naiset ovat alkaneet saada keskenmenoja ja ihmisillä on hengitysvaikeuksia

-Kun Kongon kaivosoikeuksia jaettiin, Maailmanpankin edustajat olivat paikalla huolehtimassa, että dokumentit olisivat virheellisiä

-On sanottava suoraan, että Maailmanpankki tukee ALIKEHITYSTÅ

-Kiinalla on 2500 miljardin dollarin valuuttareservit ja se on tulossa Afrikan, Latinalaisen Amerikan ja Aasian markkinoille tarjoamaan valtavia summia uutta lainaa

-Kiinalla oli vireillä 6 miljardin euron hankkeet Kongo-Kinshasassa. Niillä piti rakentaa teitä, kouluja ja sairaaloita, sekä vauhdittaa kaivostoimintaa. Vastavuoroisesti Kiina olisi saanut 6.5 miljoonaa tonnia jalostettua kuparia 2000 tonnia kobolttia ja 372 tonnia kultaa

-Länsimaat yllättyivät töiden ja kaivannaisten vaihtokaupasta. Ennen sitä IMF ja Maailmanpankki olivat aikeissa "mitätöidä" Kongon ulkomaanvelan. Järjestöt asettivat ehdoksi Kiinan tarjouksen hylkäämisen. päättäjiä kiristettiin ja kaupunkiin tuli IMF:n johtajia ja muita eurooppalaisia johtajia, jotka vaativat Kiinan tarjouksen hylkäämistä.

-Kiina toimii samalla tavalla kuin Ranska teki 70-luvulla

-Taistelu korruptiota vastaan onnistuu pienten tekijöiden osalta, mutta kun aletaan hätyytellä valtaapitäviä, valtion päämiehiä ja ministereitä, tutkimukset pysäytetään. Ei suvaita henkilökohtaisen rikastumisen estämistä,ja tämä on tilanne Afrikan lisäksi myös Euroopassa.

-Suurvallat ruokkivat korruptiota kylmän sodan aikana ja tilanne on sama vieläkin. Ei yksikään afrikkalaisjohtaja säilytä omaisuuttaan Kongossa tai Norsunluurannikolla vaan Sveitsissä, Espanjassa ja Yhdysvalloissa, vaikkakin heillä on tilejä Marokossa ja Etelä-Afrikassa

-Afrikan tulisi ottaa mallia Ecuadorista. Maa tarkastutti ulkomaanvelkansa 2007-2008 selvittääkseen, mitkä osat velasta olivat perusteettomia

-Silloin löytyi lukuisia lainvastaisia sopimuksia

-Afrikan maiden sopimuksista löytyy paljon pahempia esimerkkejä, ne ovat pätemättömiä kansainvälisen lain sekä maan sisäisen lainsäädännön perusteella.

-Tarkastuksen avulla voidaan selvittää, mitä osaa lainasta ei tule maksaa takaisin.

-Sellaisen perusteella Ecuadorin hallitus päätti jäädyttää maksut laittomille velkojille.

-Meidän Kongolaisten tulee ymmärtää, ettemme voi jatkaa näin. Meillä on kultaa, timantteja, puutavaraa ja koltaania. Meillä on suuri sähkölaitos muttei sähköä. Vieressäni kasvaa öljypalmu, mutta silti maahan tuodaan öljyä. Maastani on tullut monta kunniakasta johtajaa, kuten Simon Kimbangu Kimpa Vita ja Lumumba. Nykyään väki ei osallistu. Mutta en lannistu, se päivä koittaa vielä.

 


 

Yle Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana (2012)

https://www.youtube.com/watch?v=SMoFOX3ASqM

 

-Uskomatonta! USA:n senaatti vaatii rikostutkintaa Goldman-Sachsista, aiemmin koskematon finanssilaitos on syyttäjän tutkittavana.

-Nykyään pankit ovat keinottelukoneita.

-Investointitoiminta on verhotttu vanhan ajan talletustoiminnan sisään.

-Goldman-Sachs on hallitusta lähellä USA:ssa, Britanniassa ja muualla.

-Kun maailmalla kuohuu, on Goldman-Sachs yleensä mukana asiassa.

-Jo 80 vuotta Goldman-Sachs on ollut jokaisen talouskriisin taustalla.

-1999 tapahtui iso muutos, Goldman-Sachs tarvi rahaa ja listautui pörssiin. Omistajat eivät enää olleet henkilökohtaisesti vastuussa mahdollisista menetyksistä. Samaan aikaan Clinton mitätöi lait, jotka velvoittivat pankkeja toimimaan harkiten.

-Hitaasta kilpikonnasta tuli vampyyri.

-80- ja 90-luvuilla alkoivat bondikauppa ja johdannaiskauppa. Johdannaiskauppa on melkein säätelemätöntä.

-Sitten aloittivat meklarit. He ovat petoja, jotka noudattavat viidakon lakeja ja heidän moraalikäsityksensä alkoi näkyä pankin toiminnassa.

-Olisi hullua ajatella, ettei Goldman-Sachsilla olisi paljon valtaa USA:n hallituksessa, enemmän kuin muilla pelureilla.

-Goldman-Sachsin johtajia on päätynyt valtiovarainministereiksi USA:ssa

-Vuonna 2008 Henry Paulson, entinen Goldman-Sachsin johtaja ja silloinen USA:n valtiovarainministeri junaili kaikkien aikojen suurimman pankkien pelastusoperaation ja varmisti Goldman-Sachsin ruhtinaalliset voitot.

-Kun Obama astui virkaan, moni Goldman-Sachs johtaja pääsi valkoiseen taloon ja valtionhallintoon ja valvomaan markkinoita. Pukki pääsi kaalimaan vartijaksi.

-Ja toisin päin; moni ministeri ja syyttäjä pääsi Goldman-Sachsille töihin.

-Heidän ajattelunsa on levinnyt koko maailmaan.

-Heitä on avainasemissa sadoittain: Kanadan valtiopankin pääjohtaja, Nigerian kauppaministeri, yksi Englannin valtionpankin johtajista.

-Goldman-tausta on myös uudella Euroopan keskuspankin johtajalla Mario Draghilla.

-Bank of American edustalla on protesti. Bank of America tuottaa hyvin, mutta ei maksa lainkaan veroja.

-Ainoa paikalla oleva televisiokanava on venäläinen. Niistä on hauskaa, kun USA:ssa on ongelmia.

-Goldman-Sachs tuomittiin asiakkaidensa huijaamisesta 550 miljoonan dollarin sakkoihin.

-AIG meni konkirssiin 2008. Se oli vakuutusyhtiö, joka mm. vakuutti lainoja. 2008 romahduksessa Goldman-Sachs imi sen kuiviin, ja valtio joutui maksamaan sen velkoja. Vuonna 2008 salattin se, että pelastusrahat menivät pankeille, se selvisi vasta myöhemmin. Myös AIG:n varjolla pelastettiin pankkeja.

-Senaattori Edward Kaufman on yksi harvoja, jotka eivät ole huolineet Goldman-Sachsin rahoja vaalikampanjaansa. Hän oli senaatin komiteassa, joka tutki asuntolainamarkkinoiden romahtamista."On uskomatonta, miten yksikään pankkiiri ei joutunut vankilaan. Se on todella masentavaa ja lannistavaa."

-Säätelyviranomaiset ovat tomineet pankkien etujen mukaisesti, eivät asiakkaiden.

-911 terrori-iskujen jälkeen siirrettiin paljon FBI-agentteja talousrikospuolelta tutkimaan terrorismia eikä vajausta täytetty.

-Itsesäätely ei toimi rahoitusmarkkinoilla.

-Minua huolestuttaa, kun insinöörit kehittävät niin nopeita tietokoneita. Meillä ei ole hajuakaan mitä noilla markkinoilla tapahtuu, he ovat niin nopeita.

-Vain 20% kaupoista tehdään New Yorkin pörssissä, joka suljetaan muutaman vuoden päästä. Suurin osa kaupoista tehdään pörssivalvonnan ulottumattomissa suoraan tietokoneiden välillä. Se tehdään valon nopeudella ja vaivihkaa.

-Kun vehnän, kahvin, soijan, tai öljyn hinnat kaksin- tai kolminkertaistuvat, ei syynä ole kysynnän tai tarjonnan vaihtelu, vaan Goldman-Sachsin ja sen kilpailijoiden levittämät huhut.

-Hinnanmuutokset johdannaismarkkinoilla tuottavat hyvin.

-Goldman-Sachsin omistajat ovat maailman rikkaimpia ihmisiä.

-Kuitenkin Goldman-Sachsin ilmoitettu liikevoitto 2010 oli 27000 dollaria

- goldmansachs666.com pitäjä Larry Rubinoff on entinen Goldman-Sachsin työntekijä. Hän sanoo: "Raivostuin siitä, kuinka pankkijärjestelmä loi taloudellisen kriisin ja silkasta ahneudesta pankit yllyttivät toisensa käyttämään hyväkseen pieniä ihmisiä. Goldman-Sachs ei kärsinyt kriisistä, se on tehnyt loistavaa tulosta, se selvisi voittajana. Se tiesi, että asuntolainakupla puhkeaisi, mutta ei kertonut kenellekkään. Se maksoi luottoluokittajille vääristä luokituksista, se huijasi kokonaisia valtioita, kuntia, kirkkoa, kaikkia. Wall Streetin uudistus ei tule muuttamaan mitään. Hallitukset eivät ole heikkoja, Goldman-Sachs ja muut pankit vain ovat niitä niin paljon voimakkaampia, niillä on niin paljon valtaa hallituksissa. Ne jotka hallitsevat rahojamme, ovat vain niin vahvoja. Mayer Rothschild, Fedin, Yhdysvaltojen keskuspankin perustaja sanoi: «Antakaa minun valvoa valtion rahoja, niin en välitä siitä, kuka lait säätää». Pankit ja Goldman-Sachs valvovat kaikkia rahoja, ja siten myös hallituksia sekä lakeja, joita hallitukset säätävät."

-Haastattelija kysyy: "Miksi ihmiset eivät kapinoi?"

-Larry Rubinoff vastaa: "Ihmiset varsinkin Yhdysvalloissa pelkäävät kostoa. Ihmiset ovat kuin lampaita, joita ollaan viemässä teuraaksi. He eivät sydämmessään usko voivansa taistella noita instituutioita vastaan."

-Wall Streetillä oli 10.000 ihmisen mielenosoitus, mutta yksikään tv-kanava ei kertonut siitä.

-Goldman-Sachs ei tee mitään tukeakseen yritysten ja talouden toimintaa .

-Päinvastoin, se voi ansaita valtavasti talouden vaikeuksilla.

-Se pyrkii vaikuttamaan markkinoihin, päättäjiin ja lakeihin, jotta uhat, joihin se on varautunut toteutuisivat.

-Nykyään on mahdollista veikata vaikka kreikkalaisen obligaation arvon alenemisesta.

-Kun arvo sitten alenee, käärii hyvät rahat.

-Kannattaa siis kampanjoida lehdistössä ja sanoa: tilanne Kreikassa om katastrofaalinen ja pahenee päivä päivältä. Silloin muut toimijat alkavat myydä, jolloin hinta laskee. Goldman-Sachs hyötyy hinnanlaskusta, koska oli veikannut muutosta.

-Goldman-Sachs tarvii salamyhkäisyyttä, veroparatiiseja , pankkisalaisuutta ja sille on tärkeää, että rahoitusmarkkinasäännöt pysyvät hämärän peitossa.

-Kaikki 20 vuoden aikana kehitetyt tuotteet, joita sanotaan kaunistellen "finanssi-innovaatioiksi" ovat perussyy riskien kasvamiseen.

-Miksi niitä sitten pitäisi kutsua?

-Aikapommeiksi. Nyt kehitetään lisää riskejä eliminomisen sijaan.

-Kiskuri- ja valehtelijapankkiirit, jotka välittivät subprime-lainoja tiesivät, että ne kuristaisivat hengiltä yhteiskunnan haavoittuvimmat jäsenet.

-Vielä paljastavampaa ja katalampaa on, että finassipiireissä lainoista puhuttiin «neutronilainoina», Niitä verrattiin neutronipommiin. Sehän on ase, joka tuhoaa ihmiset, mutta jättää rakennukset pystyyn.

-Oli hyvin tiedossa, ett ennemmin tai myöhemmin subprime-lainat tuhoaisivat amerikkalaistaloudet, mutta säilyttäisivät asunnot, jotka pankit sitten ottaisivat haltuunsa.

-1970-luvulta alkaen, USA:ssa tapahtui vallansiirtoa New Yorkin rahoitusmaailman ja Washingtonin hallintoelinten välillä.

-Finanssipiirit ovat vähitellen saaneet yhä enemmän painoarvoa ja pitävät nyt polkiittisia päättäjiä talutusnuorassa.

-Onko Goldman-Sachsin yläpuolella ketään? Onko se vastuussa kenellekään?

-Rangaistuksetta jääminen tahtoo synnyttää rikoksia. Tämä pätee niin pankkiryöstäjiin kuin kiskuripankkireihinkin.

-Siinä on USA:n järjestelmän ongelmien ydin.

-Kun rangaistuksia ei tule, kannustetaan jatkuvasti ainakin epäilyttäviin toimiin.

-Kun sääntelyä puretaan dogmaattiseti, se on omiaan synnyttämään rikollisuutta.

-Se on pysyvä yllyke petoksiin ja luo samalla mahdollisuuksia petoksiin.-

-Markkinoiden vapauttamisella siis yllytetään petoksiin.

-Mitä ajattelee uutisankkuri Dan Rather?

-Goldman-Sachsista ja wall Streetistä yleisemmin on pidettävä mielessä, että ne harjoittavat uhkapeliä. ne ovat kuin suuri kasino.

-Mutta, ja tämä on oleellista, hienoimpaankin kasinoon mennessään tietää ryhtyvänsä uhkapeliin.

-Kasinossa voi kuitenkin luottaa, että uhkapelisääntöjä noudatetaan.

-Kortteja ei piiloteta hihaan tai jaeta pöydän alta. Rulettipöydän hoitaja on rehellinen. Säännöt ja riskit ovat kaikkien tiedossa.

-Tähän hetkeen mennessä on ollut vain yksi Wall Street- toimija, joka on ollut oikeudessa syytettynä rikoksesta.

-Lakiemme mukaisesti muut ovat saaneet siviilikanteita. Heille on tuomittu sakkoja, jotka näyttävät suurilta paperilla. Ne ovat pikkurahoja noille kavereille.

-Niin kauan kuin he kärsivät vain taloudellisia menetyksiä, pelkään, että he jatkavat toimintaansa.  

-Jos heitä aletaan tuomita vankilaan, niin kuin oikein olisi, joutuisivat maamme edellinen ja nykyinen hallitus selvittämään liudan kysymyksiä.

-Dan Rather, CBS:n entinen uutisankkuri ja journalisti: Ei ole tyylikästä näin sanoa, mutta se mitä Yhdysvalloissa on kehitelty – se ei koske vain meitä, mutta alkoi täältä- on, että hallitus on sängyssä suuryritysten kanssa. Valtavien usein monikansallisten yritysten kanssa ja nuo yritykset eivät ole yksinomaan pankkeja.

-Suuryritykset antavat valtavia vaaliavustuksia. Alahuomautus: Kaikkineen edelliset presidentinvaalimme maksoivat 2 miljardia dollaria.Yleensä, kun poliitikoille annetaan rahaa vaalikampanjaan odotetaan vastapalvelusta.

-Entinen sotakirjeenvaihtaja, Pulizer palkittu Chris Hedges on niitä harvoja, jotka ovat kapinoineet suurpankkien ylivaltaa vastaan. Muutama vuosi sitten hän erosi The New York Timesista voidakseen vapaammin penkoa asioita. Hänen ymmärryksensä maailmasta ei rajoitu finansseihin.

- Goldman-Sachsin partnerit järjestetään pankista muihin tehtäviin sangen nuorina. He päätyvät tekemään politiikkaa.

-Valtava määrä Goldman-Sachsin työntekijöitä ja johtajia on saanut haalittua itselleen suoraa poliittista valtaa.

-Voidaan jopa sanoa, että maassamme on mahdotonta äänestää Goldman-Sachsin etuja vastaan.

-Kuinka mahtava vallankäyttäjä Goldman-Sachs on?

-Goldman-Sachs pystyy tuhoamaan kansantalouksia, kuten tapahtui Kreikassa. Kaikessa on kyse luottoluokituksista.

-Kun pankki ilmoittaa, että jokin valtio on maksukyvytön, seuraukset ovat dramaattiset. Jotta valtio voi jatkaa lainanottoa, se pakotetaan tiukkoihin säästötoimiin.

-Toimet ovat rampauttaneet Kreikan yhteiskunnan ja ovat rampauttamassa Yhdysvallat.

-Me olemme kaikki tämän keinottelupelin vankeja.

-Senaatin kuulemiset ovat pelkkää poliittista teatteria.

-Heti kun valot sammuvat ja kamerat poistuvat kaikki lähtevät yhdessä lounaalle.

-Kukaan ei maassamme saa poliittista valtaa ilman finanssipiirien tukea.

-Vuoden 2008 romahduksen jälkeen ei rahoituslaitoksiin ole ollut koskemista.

-Emme voitehdä mitään niiden pysäyttämiseksi.

-Ne ovat soluttautuneet valtiovarainministeriöön ja jatkavat samanlaista keinottelua ja kasinokapitalismia kuin ennen kuplan puhkeamista.

-Ne hukkasivat 17 Biljoonaa dollaria tavallisten amerikkalaisten pienomistajien palkkoja ja säästöjä.

-Pankkiirit ovat rikollisia. 1600-luvulla koronkiskojat hirtettiin. Nyt jokaikinen instituutuutio lehdistöstä yliopistoihin ja oikeuslaitokseen, lainsäätäjiin ja valtionjohtoon tanssii pankkien pillin mukaan.

-Tavallinen kansalainen ei mahda pankeille yhtään mitään. Mitään vallankäytön järjestelmää sitä varten käytössämme ei ole. Ei tämä ole demokratiaa. Tämä on käänteistä totalitarismia. Tämä ei ole perinteistä totalitarismia, joka on rakentunut yksinvaltaisen karismaattisen johtajan ympärille. Tämä ilmenee pirstaleisena, kasvottomana valtionhallintona.

-Rahoitusjärjestelmää, moraalia, poliittista elämää, taloutta tuhotaan, ja sen tekevät etunenässä laitokset, kuten Goldman-Sachs.

-Pankki ei tunne mitään rajoja. Kaikesta tehdään kauppatavaraa, jota hyödynnetään loppuun ja romahdukseen asti. Siksi ympäristökriisikin on kytköksissä talouskriisiin.

-Yhdysvaltojen imperiumin kuolema ei ole tragedia, se voi olla hyväkin asia. Pelottavaa on se, miten me kuolemme.

-Hirmuhallitsijat, jotka ovat kaatuneet ulkomailla, ovat aina kaatuneet myös kotona. Ateenalaisetkin tuhosivat itse demokratiansa. Me olemme tekämässä tismalleen samoin.

-Pääsiäissaarten sivilisaatio ja ottomaanien valtakunta, samoin kuin tsaarinajan Venäjä käyttivät loppuun mahdollisuutensa ja varansa.

-Tällä kertaa vaarassa on koko maailma. Me vedämme koko maapallon mukanamme, eikä enää ole paikkaa mihin paeta.

 


 

Talousagentin tunnustuksia ( Confessions of an Economic Hitman, 2010)

https://www.youtube.com/watch?v=xUDTRfbs-oM

 

Annoimme Saddam Husseinille paljon rahaa, ja aseita, itse asiassa me saatoimme hänet valtaan. Lainasimme hänelle miljardeja, rakensimme hänelle kemikaalitehtaita, tietäen tarkkaan, että niitä tehtaita tultaisiin käyttämään kemiallisten aseiden valmistamiseen, ja että niitä aseita tultaisiin käyttämään kurdeja ja iranilaisia vastaan. Mutta jatkoimme hänen tukemistaan. Sitten talousagenttimme meni hänen luokseen yrittäen vakuuttaa hänet hyväksymään kaupat Saudien lainan kanssa.

Yksi merkeistä joka osoitti, ettei suhde toiminut, oli kun Bechtel yritti rakentaa öljyputken Saddamin kanssa. Se putki olisi mahdollistanut Irakin oljyn maastaviennin jordanialaisen sataman kautta. Saddam sanoi ei. Se että hän kieltäytyi niin suuresta projektista osoitti ettei hän suostuisi ehtoihimme.

Jos hän olisi hyväksynyt tuon kaupan, hän olisi vieläkin presidentti. Mutta hän ei hyväksynyt sitä, enkä ole varma miksi hän niin teki. Ehkä hän oli itsepäinen, ehkä hullu. Niinpä lähetimme sakaalimme häntä murhaamaan.

Entinen CIA:n agentti: Meillä oli lukuisia CIA:n ryhmiä siellä, minä johdin yhtä niistä. Meidän tehtävämme oli arvioida vallankaappauksen tekeminen. Kävelimme rajan yli Irakiin ja otimme yhteyden armeijan upseereihin tammikuussa 1995. He sanoivat, että vallankaappaus olisi mahdollista. Suunnitelmamme oli piirittää Saddamin koti panssarivaunuilla ja pakottaa hänet eroamaan, pidättää tai tappaa hänet. Mutta se ei toiminut.

Saddamin murhaaminen oli iso riski. Hänellä oli lian monta kaksoisolentoa. Edes hänen henkivartijansa eivät tietäneet vahtivatko he Saddamia, vai jotakuta muuta.

Niinpä lähetimme armeijan sinne. Viimeinen keinomme oli armeija kun talousagentti ja salamurhaajat epäonnistuivat.

Paul Wolfowitz on se mies, joka on käyttänyt suuren osan aikuista elämäänsä yrittäen keksiä miten saada Saddam Hussein vallasta.

Niinpä lähetimme armeijan asialle ja saimme hänet ulos.

On vale sanoa etteikö meillä olisi ollut suunnitelmaa Irakin valtaamisen jälkeiselle ajalle. Suunnitelma oli selvä. Meillä oli taloudellinen suunnitelma, tarkoituksena uudelleensuunnitella talous niin, että suljetusta taloudesta tehtäisiin avoin ulkomaalaisille yrityksille. Tarkoitus oli tehdä siitä ulkomaalaisten yritysten unelma.

(Toinen lähde, joka lisätään myöhemmin: Maailmanpankki antoi Irakille lainan ja 20 miljardin dollarin shekkiä vastaan nostettiin koko summa käteisenä Yhdysvalloissa)

He käyttivät USA:n armeijan rahtilentokoneita kuljettamaan 144 täyttä lavaa sadan dollarin seteleitä. Tonneittain amerikkalaista käteistä lennätettin Irakiin.

Aivan kuten nimikin sanoo, Irakin kehittämissuunnitelman oli tarkoitus käyttää raha Irakin kehittämiseen.

Me, koaliition väliaikainen viranomainen, pidimme noita Irakin varoja säätiöitynä Irakin kansalaisille. Me kehitimme noita varoja vastaan projekteja, joiden tarkoitus oli rakentaa maata. Tuo oli tarkoituksemme, se oli ihanteellinen tulos. Mutta todellisuudessa tuo suunnitelma repesi kappaleiksi monella tapaa.

Tilanteesta tuli totaalista ryöstämistä. Irakilta ryöstettiin kaikki, ei pelkästään öljy. Rahaa varastettiin, ja oli hirveät määrät korruptiota.

Tässä valokuvassa 2 miljoonasta dollarista pöydällä kolmen hallituksen virkamiehen takana Bagdadissa. He vain jakelivat käteistä pöydältä. He tekivät sitä päivä toisensa jälkeen.

Meillä oli uunituoreita 100 dollarin seteleitä vielä pakkausmuoveissaan. Ne tulivat näissä 100.000 dollarin nipuissa. Miehemme ottivat sellaisen muoviin pakatun nipun ja heittelivät sitä edestakaisin kuin palloa. Pidimme sillä hauskaa.

Vuonna 2004 oli hirveä kiire tuhlata tuota rahaa. Ihmiset lähettelivät sähköpostia kaikille kysellen kenelle voisi antaa rahaa. Tunnetko ketään jolle voisin antaa rahaa, minulla on paljon rahaa? Jos sinulla on jotain projekteja, voin lähettää siihen rahaa.

Kolme palkattua helikopteria kuljettivat rahaa ja olivat jättäneet rahaa jonnekin. Bagdadiin takaisin lentäessään he tajusivat, etteivät olleet pyytäneet kuittia rahan vastaanottajalta. Heillä ei ollut mitään tietoa siitä, kuinka paljon rahaa he olivat vieneet. He olivat jättäneet 1.3 miljardia dollaria ilman dokumentteja.

18 miljardia dollaria oli käytetty tuosta Irakin kehittämisrahastosta koaliition väliaikaisen viranomaisen valvonnassa 18 ensimmäisen kuukauden aikana maan valtauksen jälkeen. Puolet siitä rahasta, 9 miljardia dollaria katosi. Kukaan ei tiedä mitä sille tapahtui (Artikkeli Helsingin Sanomissa)

Kukaan ei tiedä tarkkaan paljonko irakilaisten rahaa käytettiin rakentamiseen. Se on musta aukko.

Me emme tiedä mihin rahat käytettiin ja kenelle se meni. Tiedämme vain, että 9 miljardia hukkui valtauksen jälkeisten kuukausien aikana.

He tekivät juuri sitä, mitä Yhdysvallat tekee maailmanpankin kautta, eli suosivat amerikkalaisia monikansallisia yhtiöitä. Täällä otettiin silkkihanskat pois ja käytettiin rautanyrkkiä tavalla joka oli häikäilemätön ja ilmiselvä sille joka haluaa tietää totuuden.

Presidentti, G.W.Bush: Kiitos niille valtionpäämiehille, jotka vastasivat puheluuni. Luulen, että Paul on vahva johtaja Maalimanpankille. Hänellä on paljon kokemusta, hän oli johtamassa suurta organisaatiota, Pentagonia. Hän on taitava diplomaatti ja hän on omistautunut kehitykselle. Hän on myötätuntoinen ja kunnollinen mies.

Uskon syvästi ja intohimoisesti Maailmanpankin missioon. Mahdollisuus työskennellä miljardien köyhien ihmisten puolesta ja antaa heille kunnollinen mahdollisuus elämässä on jännittävä vastuu ja todellinen haaste.

He ovat käytännössä taloudentappajia. He käyttivät 20 miljardia dollaria Irakien rahaa uskomattoman tuhlailevalla ja vastuuttomalla tavalla. Nyt Irak on taloudellisissa ongelmissa, sillä on suuri velka ja sehän sopii Yhdysvaltojen hallitukselle. Jotta Irak saisi luottoa ja investointeja tai IMF:n tukea on olemassa tiettyjä ehtoja. Yksi näistä ehdoista on öljyn yksityistäminen.

IMF allekirjoitti sopimuksen Irakin hallituksen kanssa joulukuussa 2005, jonka tarkoitus oli mitätöidä osa ulkomaanvelasta. Yksi sopimuksen ehdoista oli, että Irak säätäisi lain 2006 vuoden loppuun mennessä, jossa Irakin öljy annettaisiin monikansallisten yhtiöiden kontrolloitavaksi ensimmäistä kertaa 35 vuoteen.

Mitä siinä tapahtui oli, että vapautat ja yksityistät taloutesi ja raha, jonka sinulle annamme menee velan jälleenmaksuun kaupallisiin pankkeihimme.

Kuulostaa samalta vanhalta kaavalta. Imperiumeja on aina rakennettu noin. Tämä vain tehtiin salaisemmin tähän asti. Mielenkiintoista Irakissa on se, että asiat ovat todellakin tulossa julki.

Kun menet maihin niinkuin Bolivia, Nigeria tai Indoneesia, matkustat ympäri maailman ja kun puhut ihmisten kanssa jotka voivat olla jopa lukutaidottomia, he tietävät, että heidän maansa on juuri ottanut suuren lainan Maailmanpankilta. He näkevät, että suuret amerikkalaisyritykset rakentavat suuria projekteja tietäen, ettei heidän pahviseen kotiinsa ole tulossa sähköä. Maaseudulla maanviljelijät maaseudulle tietävät, etteivät he tule hyötymään.

Wolfowitz (Maailmanpankin johtaja):Tämän tarkoitus on selvä, tarkoitus on vähentää köyhyyttä, tarjota resursseja, ei vähentää lainaamista. Viime vuosina olemme rajoittaneet lainan antoa, mutta lainan antamista täytyy lisätä ja tarvitsemme lisää rahaa lahjoittajilta.

Laulu: "Ennen Wolfowitz pommitti kaupunkeja ja nyt hän rahoittaa köyhiä "

100 vuotta sitten Venezuelan kaltaisissa maissa oli velan takaisinmaksukriisejä. Yhdysvallat ja Saksa ja Ranska lähettivät tykkiveneitä velkaa perimään. Tämä on siis vanha tarina. Nyt sen tekee IMF ja Maailmanpankki. Emme tarvi enää tykkiveneitä. Ei ole olemassa mafiaa, jolla olisi noin paljon valtaa.

Pidämme Saudi-Arabiaa suurimpana seuraajana taloudentappajille ja Saudi-Arabia on viimeaikoina vaikuttanut ehkä eniten maailmanhistoriaan pitkän aikaa.

Elokuvasta: "Kuningas käytti öljyä parhaana keinona maansa nykyaikaistamiselle, parantaakseen kansalaistensa elämänlaatua. Yhdysvaltojen laivasto on sanonut, että Saudien öljy on heidän strategisesti tärkein lähteensä."

70-luvulla meillä oli öljykriisi kun OPEC oli päättänyt käytännössä pitää meitä vankinaan. Talousministeriöstä lähestyttiin minua ja muita talousagentteja sanoen "Emme voi antaa tämän enää jatkua, tämän OPECin harjoittaman kiristyksen. Teidän täytyy keksiä jotain tämän loppumiseksi."

Tiesimme, että ratkaisun avain olisi Saudien kuninkaallisten lahjottavuudessa. Tiesimme heidän olevan lahjottavissa ja heillä oli enemmän öljyä kuin kellään muulla maailmassa.

Niinpä teimme tämän sopimuksen Saudi-Arabian kanssa, jossa Saudit takasivat, että öljyn hinta pysyisi järkevällä tasolla ja me takasimme, että Saudien kuningasperhe pysyisi vallassa.

Me sovimme, ettemme tutkisi Saudi-Arabian kytköksiä emmekä tuomitsisi heitä jos he vain pumppaisivat öljyä. Se oli herrasmiesten sopimus, siitä ei ole olemassa dokumentteja.

Saudien tapauksessa pitkällä tähtäimellä se oli karhunpalvelus.

15 itsemurhapommittajaa 911 iskussa oli Saudeja. Montako Saudia joutui vankilaan? Montaako Saudia syytettiin? Ei yhtäkään.

Ihmiset ovat niin katkeria, se kostautui niin meille itsellemme, meidän imperiumillemme maailmassa, sille imperiumille, jonka USA ja sen liittolaiset ovat rakentaneet viimeisten 30-40 vuoden aikana.

911 oli minulle ratkaiseva tapahtuma. Se sai minut kirjoittamaan kirjani. Vähän 911 jälkeen lensin tapahtumapaikalle (Ground Zero). Seisoessani siinä katselin sitä vielä savuavaa röykkiötä joka haisi palaneelle ihmislihalle. Tuo kokemus todella kosketti minua syvästi. Kun katselin sitä hirvittävää kasaa, tajusin, että minun on otettava vastuu siitä, mitä itse olin tehnyt. Vaikka Osama Bin Laden olisikin massamurhaaja ja hänet pitäisi saattaa oikeuden eteen, totuus on, että suuri osa maailmaa pitää häntä sankarina. Minulle selkisi tuona päivänä katsellessani sitä kamalaa röykkiötä jonka kohdalla WTC-tornit olivat seisseet, että minun oli pakko kertoa tarinani, että minun piti tunnustaa kaikki mitä olimme tehneet viimeisen 50 vuoden aikana toisen maailmansodan jälkeen.

Tajusin, että Yhdysvaltojen kansa ei ymmärtänyt miksi Osama Bin Laden Oli tehnyt sen mitä hän oli tehnyt. Sen ymmärtäminen on meille tärkeää.

Se oli minulle pelottavaa, koska tiesin, että taistelin suuria voimia vastaan. Olin ollut talouden tappaja ja näin palkkamurhaajiamme työssään ja olin todella huolestunut näistä asioista, ja olin huolestunut fyysisestä hyvinvoinnistani ja perheestäni.

En tiedä kuinka paljon minulla on elinaikaa, ehkä 20 päivää tai 20 vuotta, mutta tuskin paljon kauempaa. Kirjailijana ja tuottavana yhteiskunnan jäsenenä minulla ei ole kauaa jäljellä. Niinpä olen päättänyt omistaa lopun elämästäni, mitä siitä sitten on jäljellä, maailman parantamiseen, tehdäkseni maailmasta paremman paikan tyttärelleni ja hänen lapsilleen ja kaikille. En välitä kirjani kirjoittamisen negatiivisista seurauksista, ja se on ensimmäinen askeleeni.

Työskentelin Panamassa Omar Torrijosin asian kanssa taloudentappajan ominaisuudessa ja samalla tein töitä isäsi (Ecuadorin presidentin) asian eteen. Isäsi oli erittäin kansallismielinen ja suosittu. Hän sanoi "ei" Yhdysvalloille, «Me emme aio enää tehdä asioita teidän eduksenne», ja se oli shokki Washingtonille.

Yksi motivaatiostani oli onnistuminen Omar Torrijosin kanssa ja isäsi kanssa, koska mielestäni se olisi säästänyt ihmishenkiä.

Ecuadorin entisen Presidentin tytär: "Se oli minulle kuin maailmanloppu. Olin 17-vuotias."

Hän (Roldos) sanoi, että Ecuadorin luonnonvarat täytyy käyttää equadorilaisten auttamiseen, ei monikansallisten ja ulkomaalaisten yritysten rikastuttamiseen.

Niinpä lähetimme sakaalimme murhaamaan hänet.

Torrijosin tapauksessa pommi oli pienessä nauhurissa lentokoneen sisällä. Se räjähti ja aiheutti lentokoneen tuhoutumisen ja matkustajien, joiden joukossa Omar Torrijos, kuoleman.

Ja vastaavalla tavalla murhattiin myös Ecuadorin presidentti Roldos.

 


 

Yle Ykkösdokumentti: Lääkkeitä terveille

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nM4WdU8syJ8

 

-Ei ole keksitty aidosti uusia ja tehokkaita lääkkeitä.

-lääketeollisuus on myyntiä ylläpitääkseen keksinyt helpomman tien: Keksitään sairauksia, joita ei ole. Niihin tarjotaan lääkkeitä, jotka eivät tehoa, mutta sillä ei ole merkitystä koska ns. sairaat eivät ole sairaita.

-Kuukautisten aikoihin naiset voivat olla kireitä tai ärtyneitä. Niin on ollut aina. Sitten luotiin premenstruaalihäiriö (PMDD), ja siihen tietysti lääke.

-Masennukseen oli lääke nimeltä Prozac. Sen patentti vanheni, eikä se enää tuottanut rahaa laboratoriolle. Vuoden aikana julkaistiin sata artikkelia PMDD:stä 30 lehdessä. Jaeltiin näytteitä lääkäreille tästä uudesta lääkkeestä että he oppisivat tuntemaan tämän ”uuden” PMDD:n. Lääkkeen oli tismalleen sama kuin Prozac, annostelua myöten. Vain väri oli uusi ja hinta nelinkertainen. Pakkohan sen oli olla kalliimpi, koska sitä syötiin vain viitenä päivänä kuussa. Kuinka ilkeä juoni!

-Laboratoriot ovat väsyneet keksimään lääkkeitä olemassa oleviin sairauksiin. Keksitään ongelma, joka sopii lääkkeeseen.

-Lääketehtaat pyrkivät pääsemään mukaan määrittelemään sairauksien diagnoosikriteerejä. Useimmilla ihmisillä on normaali verenpaine, mutta kynnysarvoja muuttamalla saadaan miljoonia lisää ”sairaita”, eli asiakkaita. Lisäksi kaikissa lääkkeissä on haittavaikutuksensa, joten nyt niihinkin tarvitaan lääkkeitä.

-Ensin vakuutellaan ihmiset, että 25 vuotiaan kolesterolitaso on ihanteellinen, siihen pitää pyrkiä. Niinpä 95% väestöstä on käytännössä sairaita. Yhdysvalloissa kolesterolisuosituksia muutettiin viimeksi 2001. 9:llä 14:stä suositusrajat määritelleen paneelin asiantuntijasta oli taloudellisia sidoksia lääketehtaisiin. Tämä on tärkeä seikka, sillä nuo vuoden 2001 suositukset lähes kolminkertaistivat niiden amerikkalaisten määrän, joille statiinilääkitystä suositellaan, 13:sta 36:een miljoonaan.

-Potilaalta mitataan kolesteroliarvot. Jos ne ovat vähänkin korkeat, kehotetaan potilasta liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin sekä palaamaan uusiin mittauksiin 3 kuukauden kuluttua. Yleensä kolesterolitasot eivät tuolloin ole laskeneet, joten lääkäri määrää hänelle kolesterolilääkettä. Mutta olemme jo sivuraiteella, koska liikunnan lisääminen ja ruokavalion parantaminen laskee sydänsairauksien riskiä 60-80%, enemmän kuin lääkkeet.

-He valitsivat presidentinvaalit hävinneen senaattorin puhumaan erektiohäiriöstä, ja saatiin moni jopa nuorikin henkilö syömään Viagraa PÄIVITTÄIN. Oli kannustettu miehiä ajattelemaan, että 100% suorittaminen on ehdottoman tärkeää.

-60- ja 70-luvuilla ahdistukseen määrättiin bentsodiatsepiineja. 1980-luvulla niiden kuitenkin huomattiin aiheuttavan vakavaa riiippuvuutta, niinpä keksittiin depressio, masennus.

-1990 luvun lopulla näiden seratoniinin takaisinoton estävien lääkkeiden patentit alkoivat vanheta. Ne olisi voitu korvata, jos olisi ollut parempia. Mutta niitä ei ollut, joten tehtiin samoin kuin 20 vuotta sitten: keksittiin uusi sairaus: kaksisuuntainen mielialahäiriö. Näin päästiin käsiksi niihin normaaleihin mielialan vaihteluihin, joita meillä kaikilla on. Lisäksi lääketeollisuus keksi bipolaarisuus 2:n, kolmen, ja neljän, sekä sekamuotoisen bipolaarisuuden. Pienetkin mielialanmuutokset tuli nyt hoitaa, sillä nehän olivat ”bipolaarisuuden varhaisvaiheita”.

-Ihmisille tuli valtavat paineet toimia sosiaalisesti huippuvireessä joka hetki. Olemme rakentamassa lapsillemme maailmaa, jossa ei enää sallita ihmiselämän koko tunnekirjoa.

-Markkinoijat aloittivat Japanissa täysin uuden markkinointitavan ”megamarkkinoinnin”. Muutettiin koko ympäristö, jossa tuotetta alettiin myydä. Ensin alettiin moittia hallitusta masennuspotilaiden laiminlyönnistä. Sitten lääketehdas aloitti häpeänvastaisen kampanjan, etteivät ihmiset häpeäisi tuntiessaan olonsa huonoksi. Masennusta alettiin kutsua ”sielun flunssaksi”, sillä japanilaiset ovat antibioottien suurkuluttajia, ja heille flunssa oli helposti lääkittävissä.

-Kaupallisesta lähtökohdasta halutaan kaikkien miesten, naisten ja lasten käyttävän yrityksen tuotetta.

-Miten saadaan sellaista tiedettä, joka vakuuttaa käyttäjät siitä, että se on paras mahdollinen hoito? Kun 85% Lääketieteen tutkimuksista ja 97% vaikutusvaltaisimmista tutkimuksista saa rahoituksen kaupallisista lähteistä todennäköisyys on viisinkertainen, että näissä tutkimuksissa todetaan rahoittajan lääkkeen olevan paras. Kun tulosta verrataan Ei-kaupallisesti rahoitettuun tutkimukseen samasta lääkkeestä. Tieteelliset tutkimukset eivät ole objektiivisia. Yritykset omistavat tulokset. He ovat myös olleet todella taitavia löytämään tutkijoita, joilla ei ole mitään yhteyksiä lääketeollisuuteen, jotka pitävät itseään ”alanvastaisina”. Pääongelma on nyt, että teollisuus kontrolloi todisteita ja negatiiviset todisteet on helppo piilottaa. Lisäksi lähes kaikilla professoreilla on taloudellisia kytköksiä.

-Yhdistelmäpilleristä kerrottiin The British Medical Journalin erikoisnumerossa vuonna 2003. Päätoimittaja kirjoitti, että kyseessä oli heidän merkittävin koskaan julkaisema artikkeli. Kirjoittaja ehdotti, että sen sijaan, että väestöä järjestelmällisesti seulotaan verenpaineen, kolesterolin tai diabeteksen ja muiden sairauksien varalta, voitaisiin koko tietynikäiselle väestölle antaa pilleri, jolla kaikki nuo vaivat hoidettaisiin samanaikaisesti. Diureettia, betasalpaajaa, ACE-estäjää… Ajatus oli, että kullakin noista aineista voisi olla sivuvaikutuksia, ja kullakin ennaltaehkäisevä vaikutus. Kun riskejä verrattaisiin hyötyihin, saataisiin kirjoittajan mukaan kuolleisuus sydän- ja verisuonisairauksiin laskemaan 88%. Siis yksinkertaisesti määräämällä yhdistelmäpilleri kaikille yli 50-vuotiaille.

-Kuinka hulluksi lääketiede on tullut? On kadotettu käsitys siitä, millainen riski on kohtuullista ottaa. [Mainitsematta luonnolle ja vesistöille aiheutuvaa rasitusta, päätyväthän suuri osa lääkkeistämme vesistöihin]

-”On hienoa, kun voi antaa lääkettä sairauden hoitoon, mutta vieläkin suurempaa taidetta on älytä, milloin hoitoa ei pidä antaa.”

-Lääketehtaat eivät suostuneet vastaamaan toimittajien kysymyksiin.

 

 

Yhdistyneiden kansakuntien huijaus (The U.N. Deception 2001)

https://www.youtube.com/watch?v=ia8cCazkdvg

 

Tässä dokumenttielokuvassa käytetään pääosin kertojaa. Käännökseemme on erikseen merkitty, jos puhujana on joku muu.  

 

«Hurraa, Yhdysvallat on luovuttamassa itsenäisyytensä maailmanhallitukselle»

Robert Wright, vanhempi toimittaja The New Republic- lehdessä vuonna 2000: «Paljon siitä vallasta, joka eri maiden hallituksilla on, tulee siirtymään kansainvälisille instituutioille. Maailmanhallitus saa todennäköisesti sen vallan, ja mikä parasta, se on hyvä ajatus. »

Kertoja: Usein he, jotka työskentelevät tuolle maailmanhallitukselle eivät tunnusta ajavansa maailmanhallituksen asiaa, vaan pitävät vallan siirtymistä maailmanhallitukselle väistämättömänä ja esittävät sen myönteisessä valossa.

World Federalist Association (WFA) on yksi suurimmista organisaatioista, joka ajaa uuden maailmanjärjestyksen asiaa. Walter Cronkite, entinen CBS:n ankkuri, sai WFA:n palkinnon. Hän sanoi: "Tarvitsemme maailmanlain ja maailmanhallituksen"

Vuonna 1993 WFA onnitteli Time-lehden artikkelia, joka sanoi: "Maailman kansat sellaisina kuin me ne tunnemme tulevat olemaan vanhanaikaisia. Kaikki maat tulevat hyväksymään yhden globaalin auktoriteetin."

Presidentti Clinton nimesi Time-lehden päätoimittajan apulaissisäministeriksi. Helmikuussa 2000 The New York Times julkaisi WFA:n kokonaisen sivun mainoksen, joka kertoi globaalista maailmanhallituksesta. Normaalisti ne, jotka ajavat globaalin maailmanhallituksen asiaa, pysyvät poissa julkisuudesta.

Nyt jo edesmennyt senaattori Alan Cranston selitti syytä vuoden 1976 Transition-lehdessä: "Mitä enemmän puhumme yhdestä maailmanhallituksesta, sitä pienemmät mahdollisuudet meillä on saavuttaa se, koska uusi maailmanlaki pelottaa ihmisiä."

Globalistit peittelevät usein suunnitelmaa vähemmän uhkaavien termien taakse. "Maailmanjärjestys", "yhteisturvallisuus", "toisistaan riippuvainen","globaali yhteiskunta" tai "taloudellinen yhtenäistyminen", mutta kaikilla on sama tavoite. Suoriakin ilmaisuja näkee ja ajoittain he puhuvat julkisesti suunnitelmistaan. Röyhkein ilmaisu on sisäministeriön vuoden 1961 salaisessa tutkimuksessa "maailma, jota YK tehokkaasti kontrolloi", (A world effectively controlled by the United Nations) Siinä sanotaan selvästi: "Puhumme maailmanhallituksesta, joka on väistämätöntä." Tutkimuksen tekijä, MIT:n professori Lincoln P. Bloomfield myös selittää, että YK:lla pitää olla ehdoton monopoli sotilasvoiman käyttöön. "Maailma, jota YK kontrolloi on sellainen, jossa yksi maailmanhallitus muodostuisi kansaivälisten intituutioiden avulla. Sitä kuvaisi pakollinen maailmanlaajuinen jäsenyys . Maiden sotavoimien poistaminen olisi ehtona ... tehokkaalle YK:n kontrollille."

Tämä Bloomfieldin tutkimus on sisällytetty Yhdysvaltojen virallisiin tavoitteisiin. Tämä tavoite on kerrottu avoimesti dokumentissa "Vapaaksi sodasta, Yhdysvaltojen ohjelma yleisen ja täydellisen aseistariisumisen puolesta rauhantahtoisessa maailmassa." Presidentti Kennedy esitti sen YK:lle. Dokumentissa esitetään maiden aseiden siirtämistä YK:n hallintaan kolmessa vaiheessa: 2. vaihe: YK:n rauhanjoukot perustetaan ja niitä vahvistetaan asteittain. 2000-luvun vaihteessa toimet tämän tavoitteen saavuttamiseksi olivat jo hyvässä vauhdissa. Vaiheessa 3 sanotaan: «...ettei yhdelläkään maalla olisi sotakoneistoa haastamaan jatkuvasti vahvistuvia YK:n rauhanjoukkoja.» Tämä tavoite on ohjannut jokaista USA:n hallitusta sen esittelmisestä lähtien.

George Bush senior puhuu: «Meillä on edessämme mahdollisuus muodostaa itsellemme ja tuleville polville uusi maailmanjärjestys, jossa maat kunnioittavat lakia, ei viidakonlakia. Kun olemme saavuttaneet sen, ja näin tulee tapahtumaan, meillä on todellinen mahdollisuus tässä uudessa maailmanjärjestyksessä. Siinä uskottava Yhdistyneet Kansakunnat käyttää rauhanturvaamisrooliaan takaamaan YK:n perustajien tavoitteiden toteutumisen.»

Kuitenkaan tämän vallansiirtymän mahdollisista vaaroista ei keskustella julkisesti. Hallituksen voimahahmoilla ja heidän medialiittolaisillaan on motivaatioita, jotka askel ajassa taaksepäin ottamalla pystytään selittämään.

-Ikuinen vallanhimo-

Yhdysvaltojen perustuslain isillä oli syvä ymmärrys ihmismielestä. He ajattelivat, ettei miehistä parhaillekaan voisi antaa valtaa, joten he suunnittelivat kontrolloitavan hallituksen, jossa virkamiesten olisi vaikeaa haalia ja väärinkäyttää valtaa. YK:ssa tosin tuo kontrolli on vähäistä, ja se ei tunnusta itseään korkeampaa moraalista auktoriteettia.

William F. Jasper, tutkiva journalisti ja kirjan "Paljastuksia YK:sta" kirjoittaja puhuu: "Varmasti yksi tärkeimmistä USA:n perustuslain periaatteista on se, että kansalaisten oikeudet tulevat Jumalalta, ja että hallituksen tarkoitus on suojella noita oikeuksia. YK ei tunnusta mitään Jumalaa heidän itsensä yläpuolella ja täten he eivät näe mitään syytä rajoittaa valtaansa."

Aikainen YK:n rauhanturvaamisoperaatio kuvastaa hyvin sen vaaran, mikä sisältyy vallan antamiseen YK:lle. 1960-luvulla Euroopan maat olivat suuren kansainvälisen paineen alla luopuakseen siirtomaistaan Afrikassa ja saattaakseen niitä itsenäisyyteen. Tätä prosessia nopeuttaakseen YK perusti komitean siirtomaavallan lopettamiseksi. Samalla Neuvostoliitto yritti saada haltuunsa noita siirtomaita. He sponsoroivat ns. vapautusliikkeitä ja yrittivät saada etumiehiään valtaan kansainvälisen paineen, lahjonnan ja jopa terrorismin avulla. 1960 Belgia antoi periksi kansainväliselle paineelle ja antoi Kongolle itsenäisyyden. Venäläiset olivat valmiina täyttämään [syntyneen valta] tyhjiön omalla miehellään. Hänelle luvattiin käteistä rahaa, luksusta, naisia ja mitä tahansa hän halusi. Rauha tässä uudessa itsenäisessä valtiossa kesti viikon. Pääministeri Lumumba aloitti terrorikampanjan kansalaisia vastaan. Miehiä, naisia ja lapsia kidutettiin ja murhattiin.

Kongon kauhujen keskellä Katangan alue kuitenkin säilyi rauhallisena. Shambe oli kristitty ja anti-kommunisti ja hänen taitavalla johtamisellaan Katanga itsenäistyi Kongosta. Lyhyen ajan tämän rohkean maan kansalaiset olivat esimerkkinä uudesta itsenäisestä Afrikan kansasta. Vapaina ihmisinä he pystyivät hallitsemaan itseään rauhan, oikeuden ja järjestyksen vallitessa. Shamben epäonneksi hän oli länsimaille myönteinen ja suosi vapaata yrittämistä. Nikita Khrushchev julisti Shamben takinkääntäjäksi ja Kongon kansalaisten etujen vastaiseksi johtajaksi.

Liberaalit amerikkalaiset kuuntelivat Neuvostoliiton puhetta YK:ssa ja yhtyivät heidän haluunsa lähettää YK:n joukkoja Kongoon. Joukot auttovat Lumumbaa, pääterroristia, hänen yrityksissään saada Katanga haltuun.

Otteita elokuvasta «Katanga: The UNtold Story» (Katanga: tarina jota ei kerrottu) vuodelta 1991: "YK:n joukot etenevät ja eliminoivat kaiken vastarinnan samalla tappaen syyttömiä siviilejä."

Smith Hempstone, joka oli Chicago Daily Newsin Afrikan toimittaja ja silminnäkijänä tuolle YK:n hyökkäykselle Katangan pääkaupunkia vastaan kirjoitti: "Seuraavana YK:n hävittäjäkoneet suuntasivat huomionsa kaupungin keskustaan. Ne lensivät juuri puiden yläpuolella ja räjäyttivät postin ja radioaseman tuhoten näin Katangan kommunikointimahdollisuudet ulkomaailman kanssa. Tulimme siihen tulokseen, että YK teki sen koska se ei halunnut journalistien kertovan ulkomaailmalle mitä Katangassa todella tapahtui."

46 lääkäriä Elisabethvillestä, belgialaisia, sveitsiläisiä, unkarilaisia, brasilialaisia ja espanjalaisia, lähettivät jatkuvalla syötöllä sähkeitä YK:lle pyytäen tulitaukoa. Myöhemmin he allekirjoittivat kaikki rikosilmoituksen, jossa YK:ta syytettiin syyttömien siviilien tappamisesta.

Ote televisiouutisista: "Shambe vei journalisteja silminnäkijäkierrokselle Elisabethvillen sairaalaan, joka oli selvästi merkitty punaisin ristein ja lipuin, ja siitä huolimatta YK oli pommittanut ja tulittanut sitä."

Kertoja: Sen jälkeen kun YK oli hyökännyt kolme kertaa agressiivisesti Katangaa vastaan, YK valtasi Katangan ja pakotti sen takaisin kommunistien valtaan. YK ja sen kansainväliset kannattajat pitävät vieläkin Katangan operaatiota erittän menestyksellisenä.

YK:n propagandavideo vuodelta 1996: "Rauhanturvaaminen on osoittautunut erittän käyttökelpoiseksi keinoksi, ei vain Lähi-idässä, vaan myös Kyproksella, Kongossa, ja monessa muussa paikassa. Kun YK jätti Kongon neljä vuotta myöhemmin, he olivat tehneet sen mitä heidän oli tarkoitus siellä tehdä."

YK:n propagandavideo vuodelta 1982: «YK:n operaatio Kongossa ei pelkästaan auttanut palauttamaan rauhaa ja järjestystä. Mikä tärkeämpää, se antoi teknistä tukea infrastruktuurin rakentamiseen tässä upo-uudessa maassa."

Kertoja: Katangan asukkaat olivat epäilemättä vähemmän innokkaita.

-Uudelleen kolonialisointi-

YK on antanut itsestään kuvan, että se vapauttaa mustia afrikkalaisia valkoisten vallasta. Tämä luo sympaattisen vaikutelman, jolla YK saa suurimman osan amerikkalaisista puolelleen. Mutta totuus on, että YK oli Neuvostoliittolaisten elintärkeä liittolainen varmistettaessa, että eurooppalaisen kolonialismin aikakausi oli päättynyt Afrikassa ja että sen sijalle oli tullut neuvostoliittolaistyylinen kolonialismi. Lopputulos oli, että suurimmalta osalta afrikkalaisista evättiin aito itsenäisyys.

Kolonialismin päättämiskampanja vaikutti myös YK:hon itseensä. Nyt kun uusia Neuvostoliitolle myönteisiä maita kutsuttiin liittymään YK:hon, YK:n perusistunnoista tuli enemmän amerikkalaisten vastaisia. YK:n turvallisuusneuvoston koostumus muuttui myös maailman muuttuessa vähemmän vapaaksi. Vapaan Kiinan nationalistinen hallitus oli yksi YK:n perustajajäseniä ja turvallisuusneuvoston pysyvä jäsen.

Vapaan Kiinan nationalistisen hallituksen delegaatio YK:ssa 1969 sanoo: "Se istuin on annettu vapaalle ja itsenäiselle Kiinan hallitukselle mielummin kuin vapaalle ja itsenäiselle Kiinan kansalle."

Toisen maailmansodan jälkeen Mao Tse-Tungin kommunistiset vastarintaliikkeen jäsenet onnistuivat ottamaan valtaansa mantereen provinssit ja nationalistinen hallitus pakotettiin perääntymään Taiwaniin. Monta vuotta sen jälkeen kommunistit yrittivät saada Punaisen Kiinan tilalle Vapaan Kiinan YK:ssa. Tuon muutoksen vastustus perustui siihen tosiasiaan, että kommunistinen liike piti kansaa otteessaan pelkän pelon avulla. Itse asiassa vuoden 1975 Guinessin ennätystenkirja raportoi, että maailman kaikkien aikojen suurin joukkomurha oli 26.300.000 kiinalaisen tappaminen Mao Tse-Tungin hallintokaudella 1949-65. Kommunistisen Kiinan lisääminen YK:hon olisi ollut YK:n pilkkaamista ja loukannut YK:n imagoa ihmisoikeuksien todellisena puolustajana. Silti vuonna 1971 YK äänesti Mao Tse-Tungin Punaisen Kiinan jäseneksi hyväksymisen puolesta, ja siten YK ajoi ulos nationalistisen Vapaan Kiinan. YK:n pääsihteeri U Thant, Vladimir Leninin ihailija, kehui tapausta suureksi saavutukseksi.

Hän sanoi: "...Vahvistaa ja parantaa organisaatiotamme."

1989 maailma sai nähdä esimerkin siitä oikeudesta, jota punainen hallitus jakoi, kun kommunistiset joukot murhasivat joukoittain rauhanomaisia mielenosoittajia Tiananmenin aukiolla. Pekingin Ikuisen rauhan kadulla moni musertui kuoliaaksi panssaroitujen ajoneuvojen alla. Toinen 1900-luvun kansanmurhapainajainen tapahtui Kamputseassa. Vuonna 1975 vallankumouksellinen Khmer Rouge otti haltuunsa pääkaupungin ja sen myötä kontrolloi koko maata. Alle neljässä vuodessa tämä kamputsealaisten kommunistien ryhmä tappoi kolmasosan maan kansalaisista. YK:n puhemies myönsi julkisesti, ettei YK tehnyt mitään kansanmurhan estämiseksi. Kuitenkin Khmer Rougea tukivat suurimmat kommunistimaat. Nuo maat usein käyttivät terrorismia vakivaltaisen vallankaappauksen tukemiseksi ja olivat olleet alusta asti YK:n kunniajäseniä. Näiden Kamputsean massamurhien jälkeen Ieng Sary , joka oli Rougen ulkoministeri, lensi YK:n erikoisistuntoon . Saavuttuaan hän sanoi: "Olemme puhdistaneet kaupungit", ja kun hän astui puhumaan YK:ssa, kuulijat taputtivat innoissaan.

Vastaavanlaisen vastaanoton saivat samanlailla ajattelevat puhujat. Yasser Arafat heilutteli pistoolia kuulijoidensa edessä, kun hänkin sai tämän ns. rauhaa edistävän organisaation yleisön nousemaan seisomaan ja taputtamaan hänelle.

William F. Jasper puhuu: "Kuka tahansa, joka on seurannut YK:n toimia viimeisen 50 vuoden aikana huomaa, että jokainen kommunisti, terroristi ja rikollinen, joka tulee YK:hon, on tervetullut sinne.

-YK:n takana-

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen voimakas globalistien ryhmä tarjosi ihmiskunnalle ratkaisua sotien tuholle: kollektiivinen turvallisuus maailmanhallituksen kautta. USA:n presidentti Woodrow Wilson oli yksi suunnitelman vahvimmista kannattajista. Kansakuntien liitto varmistaisi rauhan uhkaamalla kollektiivisen voiman käytöllä. Mutta amerikkalaiset olivat väsyneet osallistumaan jatkuvasti sotivien eurooppalaisten asioihin, eivätkä he halunneet kuulua maailman suurvaltaan. USA:n senaatti ei suostunut vahvistamaan suunnitelmia kansakuntien liiton muodostamiseksi ja ilman USA:n osallistumista kansakuntien liitto oli tuhoon tuomittu. Vastaukseksi liiton globalistit sponsorit päättivät perustaa CFR:n (Council on Foreign Relations).

Tämän yksityisen ryhmän kotipaikka oli New York ja sen tarkoitus oli saada perustukset USA:ssa kuntoon yhden maailmanhallituksen saavuttamiseksi. CFR sai yhä enemmän valtaa sisäministeriössä toisen maailmansodan aikana, ja he työskentelivät salassa saadakseen kansakuntien liitolle seuraajan. Suunnitelman tulevalle YK:lle teki Informal Agenda Group. Sisäministeri muodosti salaisen ryhmän, joka koostui tyystin CFR:n jäsenistä. Konferenssissa jossa YK perustettiin, 43 USA:n delegaatista, käytännössä koko delegaatio, olivat CFR:n jäseniä. CFR:n jäsen Alger Hiss oli kokouksen sihteerinä. Myöhemmin USA:n kansalle paljastuisi, että Hiss oli Neuvostoliiton agentti. Vain harva amerikkalainen kuitenkin sai tietää, että CFR oli luonut YK:n. Toisesta maailmansodasta nykyhetkeen CFR:n valta Yhdysvaltojen hallituksessa ja yhteiskunnassa on kasvanut dramaattisesti.

Vuonna 1966 CFR:n vaikutusvalta varmistui Carroll Quiglyn kirjassa"Tragedy and hope, a history of the world in our time " (Tragedia ja toivo, maailmanhistoria nykyhetkessä). Hän tuki CFR:n suunnitelmaa ja sanoi sen salaisesta verkostosta: «Tunnen tämän verkoston toiminnan, koska olen sitä tutkinut 20 vuotta, ja minun annettiin tutkia heidän dokumenttejaan kahden vuoden ajan. Heidän lopullinen tavoitteensa on luoda "maailmanlaajuinen järjestelmä, jossa maiden rahoitusta ja samalla poliittista järjestelmää ja hallituksia kontrolloivat yksityiset tahot. Samalla nuo tahot kontrolloisivat koko maailman taloutta"

Kertoja: USA:n laivaston entinen amiraali Chester Ward oli monta vuotta CFR:n jäsen. Hänestä tuli kuitenkin CFR:n suuri kriitikko, ja hän sanoi: " CFR:n tavoite on uhrata USA:n itsenäisyys yhden maailmanhallituksen muodostamiseksi."

Richard Harwood Washington Postista myös julkisesti myönsi, että CFR on kuin hallitsija USA:ssa. Hänen vuonna 1999 kirjoittamansa kolumni osoitti sormella valkoiseen taloon: "Presidentti on sen jäsen. Samoin on sisäministeri, hänen varaministerinsä, kaikki viisi aliministeriä, monta apulaisministeriä, osaston laillinen neuvonantaja...." Hän paljasti kokonaisen litannian CFR:n jäseniä Clintonin hallituksessa. Itse asiassa CFR on dominoinut jokaista hallitusta sitten toisen maailmansodan. Myös lista CFR:n jäsenistä Bushin hallituksessa on todella, todella pitkä.

-Vastarinnan nousu-

Huolimatta heidän vallastaan, CFR:n eliitti ei ole vielä saanut YK:sta kaikkivoipaa. YK:n historiasta ei muodostunut ylpeyden aihetta, ja YK-kriittiset kirjat ja tv- ja radio-ohjelmat lisääntyivät ja niissä varoitettiin amerikkalaisia antamasta liikaa valtaa YK:lle. Tästä seurasi YK:n suosion lasku. Vuonna 1959 tehty mielipidekysely kertoi, että 87% amerikkalaisista oli sitä mieltä, että YK teki hyvää työtä. Vuonna 1980 tuo luku oli laskenut 31%:iin. Globalistien suunnitelma sai vastustusta myös Capitol Hillillä, senaatissa. 1975-1982 11.000.000 amerikkalaista allekirjoitti kongressille lähetettyjä vetoomuksia USA:n vetäytymiseksi YK:sta, mutta taistelu oli vasta alkamassa.

-Vastustajan hämääminen-

Globalismin agendan pääpelurit eivät aliarvioineet sitä vastustusta, johon he törmäsivät. He olivat määrätietoisesti rakentamassa UMJ:tä (uutta maailmanjärjestystä) keinolla millä hyvänsä, vaikka se veisi kuinka kauan. Tämä selitettiin paperissa "Raskas tie UMJ:hin" (The hard road to World Order), joka julkaistiin CFR:n lehdessä vuonna 1974. Siinä Richard Garner, sisäministeriön veteraani, ilmaisi pettymyksensä siihen, että hänen kanssaan samoin ajattelevat eivät olleet saavuttaneet UMJ:tä. Hän myös esitti vaihtoehtoisen suunnitelman kaikkivoivan supervaltion muodostamiseksi: "UMJ:n talo täytyy rakentaa alhaalta ylöspäin, eikä päinvastoin. Se tulee näyttämään aikamoiselta sekamelskalta, mutta se tulee syömään itsenäisyytemme pala palalta ja tulee saavuttamaan paljon enemmän kuin vanhanaikainen suora hyökkäys."

Tämän seurauksena UMJ:n arkkitehdit ovat kehittäneet uusia taktiikoita, isoja ja pieniä, tavoitteensa saavuttamiseksi. Kuitenkin kaikkien heidän taktiikoidensa vahvuus on yhden elementin varassa: huijauksen. Brittiläinen valtionpäämies Edmond Burke sanoi 1784: "Ihmiset eivät ikinä tule luopumaan vapauksistaan paitsi jos heiltä huijataan ne pois"

-Tuen illuusio-

Suostutellessaan hallituksia luovuttamaan osan poliittista valtaansa YK:lle, globalistit tarvitsevat paljon muuta kuin tekosyitä siitä, että he ovat ratkaisemassa globaaleja kriisejä. Heidän tarvitsee myös saada ihmisten tuki toiminnalleen tai ainakin näyttämään se siltä, että heillä olisi kansalaisten tuki takanaan. Jo vuosikymmeniä CFR on jatkuvalla syötöllä muodostanut uusia NGO:ita (hallituksen ulkopuolisia organisaatioita), jotka auttavat edistämään heidän agendaansa. Noiden NGO:iden täytyy näyttää itsenäisiltä, vallanrakenteesta riippumattomilta. Tarkoitus on luoda illuusio siitä, että kansa vaatii muutosta. CFR käyttää näitä NGO:ita yhtenä "puristimena", joka luo paineita hallituksille alhaalta käsin, kun taas CFR:n poliittinen paine tulee ylhäältä. Vallan siirtyminen YK:lle onnistuu, kun tekosyitä on riittävästi.

-Siviilien aseistariisuminen-

(Suom. huom: Yhdysvalloissa perustuslaki takaa kansalaisille oikeuden kantaa asetta, monelle ne ovat tärkeä osa vapautta.)

Siviilien aseistariisuminen on ollut jo kauan osa heidän suunnitelmaansa maiden aseistariisumisessa. Motiivi on yksinkertainen: jos yhdenkään maan ei sallita haastavan omalla armeijallaan YK:n valtaa, niin silloin ei myöskään yksikään kansalainen tai ryhmä saa tuota valtaa haastaa. 1990-luvulla YK itse alkoi olla aktiiisempi tämän strategian suhteen. Heidän ohjelmassaan "Hampaisiin asti aseistettuna", kansalaisten aseistariisunta oli seurausta sille, että ihmisten käsiaseet olivat uhka maailmanrauhalle.

Videolta Hampaisiin asti aseistettuna: "Käsiaseiden kriisi on niin vakava, että monet maat pitävät sitä yhtenä suurimmista uhista maailmassa."

YK pitää laajaa käsiaseidenmyyntiverkostoa ja niiden ostamisen helppoutta tragedioiden ja kuolemien syynä. Nyt eivät rikolliset ja terroristit ole ongelma, vaan aseet itse.

Videolta Hampaisiin asti aseistettuna : "Aseet ovat kuin kutsumaton vieras, se ei lähde pois. Kun ne ovat saaneet maan haltuunsa, niistä on käytännössä mahdotonta päästä eroon. Aseet eivät valitse ystäviään, ja tappavat valikoimatta miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja, rikkaita ja köyhiä."

Tämän YK:n propagandan tarkoitus on saada ihmiset uskomaan , että he ovat paremmassa turvassa, jos he antavat hallituksen ottaa heiltä pois heidän mahdollisuutensa puolustautua. Videossa ei tietysti mainita sitä, että YK ja sen ystävät ovat vastuussa suuresta osasta niitä ongelmia, joita videolla kuvataan. YK:n video jopa kertoo Ruandan viidakkoveitsillä toteutetut kauheudet yhdeksi syyksi viedä kansalaisilta aseet.

YK:n propagandavideolta: "800.000 miestä, naista ja lasta murhattiin. YK:n erikoistoimittajan mukaan kauheudet olivat ennalta arvattavissa. Hän varoitti kansainvälistä yhteisöä siitä, että jos asita ei kerättäisi pois, lopputulos olisi katastrofaalinen."

Monissa tapauksissa nämä teurastukset olisi voitu välttää, jos siviilipopulaatio olisi saanut pitää aseensa eikä heitä olisi riisuttu aseista. Muodostaen painetta alhaalta käsin, NGO:iden verkostolla on kriittinen rooli siviilien aseistariisumisessa. Videossa Hampaisiin asti aseistettuna on klassinen esimerkki tästä "puristusstrategiasta" toiminnassa.

Video Hampaisiin asti aseistettuna: IANSA on organosaatioiden verkosto, jossa on yli 200 ruohonjuuritason organisaatiota ympäri maailman. He koordinoivat taistelun käsiaseiden vapauttamisen vastustamiseksi ja painostavat hallituksia toimimaan."

William Grigg, The New American-lehti sanoo: " IANSA:aa ei perustettu siviilijärjestöjen huolien seurauksena niin kuin YK väittää. Se on YK:n ja verotuksesta vapautettujen säätiöiden ja tiettyjen eurooppalaisten sosialististen hallitusten luomus."

-Taivas putoaa-

Vallankumoukselliset strategistit ovat jo kauan olleet sitä mieltä, että kriisi helpottaa suurten poliittisten muutosten tekemistä. Käyttökelpoisten kriisien käytössä sota, tai uhka siitä, on ollut aina listan kärjessä. Luonnonkatastrofin uhka on toinen kriisilaji, jota käytetään Yhdysvaltojen kansalaisten suostuttelemisessa vallankumouksellisten järjestelyjen hyväksymiseksi. Vaikka moni amerikkalainen on vakavasti huolissaan luonnosta, sellainen huolissaan oleminen ei koske YK:n CFR:n eliittiä, sillä he tavoittelevat valtaa. Heillä ei ole mitään syytä ratkaista ympäristöongelmia, sillä se veisi heiltä aseen poliittisen muutoksen saavuttamiseksi. Amerikkalaisille kerrotaan jatkuvasti, että globaalit ongelmat vaativat globaaleja ratkaisuja. Globaaleilla ratkaisuilla tarkoitetaan YK:n valtaa.

Historia kertoo, että kun hallituksille annetaan lisää valtaa, asia on juuri päinvastoin ongelmien ratkaisemiseksi.

William Grigg, The New American-lehti sanoo: «Suurimmat esimerkit luonnon tuhoamisesta tapahtuivat valtion kontrollin alla entisessä Neuvostoliitossa ja sen siirtomaissa. Minusta ihmisten, jotka ovat aidosti huolestuneita lunnonsuojelun suhteen, pitäisi ymmärtää, että viimeinen mitä haluamme tehdä suojellaksemme luontoa on antaa täysi valta poliittiselle eliitille. Hehän voivat tuhota luontoa ilman, että siitä olisi laillisia seurauksia heille itselleen. Päinvastoin parhaat luonnonsuojelijat ovat yksityiset maanomistajat, koska heillä on motivaatio siihen. Tuhansia vuosia sitten Aristoteles osoitti, että se mikä on kaikkien omistama, on kaikkien hylkäämä. Ja tietysti tuo periaate koskee myös luonnonsuojelua. On selvää, että ne joilla on suurin kiinnostus ympäristön suojeluun ovat maanomistajat, sillä he haluavat maansa arvon nousevan ja lastensa voivan nauttia siitä.»

Vuonna 1992 oli "The Earth Summit" , maapalloa käsittelevä kokous. Maapallon pelastamiseksi kokoontuneet eri maiden edustajat tekivät selväksi, että hallitusten pitäisi tehdä radikaaleja muutoksia sekä talouksiensa suunnitelmien että valtaa pitävien instituutoiden suhteen. Kokouksen oli tarkoitus luoda illuusio maailmanlaajuisesta demokratiasta. NGO:t taistelivat ulkopuolella vaatien kovempia keinoja, mutta kuitenkin Rio de Janeiron tärkein saavutus oli kirjoitettu puhtaaksi paljon aiemmin CFR:n toimesta. YK sai NGO:t kuulostamaan itsenäisiltä kansalaisten edustajilta.

William F. Jasper puhuu: « YK:n harjoittama NGO:iden kasvava käyttö muistuttaa globaalia mafiaa. Kun katsotaan kuka NGO:ita rahoittaa, käy selväksi, että NGO:iden tehtävä on saada UMJ:n asian ajajat näyttämään konservatiivisilta todellisilta kansan äänen edustajilta.»

kertoja: Toinen ryhmä, joka on usein mukan näissä YK:n kokouksissa ovat ns. alkuperäisasukkaiden edustajat. YK antaa sellaisen kuvan, että nämä aktivistit ovat todellisia kansansa edustajia.

William F. Jasper puhuu:» Käytännössä kaikissa YK:n foorumeissa näkee näitä ns. alkuperäisasukkaiden edustajia. He ovat aina samoja edustajia jotka kuin ihmeen kautta aina ilmestyvät näihin foorumeihin. He tulevat sinne edustamaan viidakkonsa tai sademetsänsä tai vuorensa kansaa. He melkein poikkeuksetta ovat paikalla toistaen fraaseja, jotka heille ovat opettaneet nuo samat NGO:n johtajat, jotka ajavat YK:n asiaa.»

Kertoja: Yksi tärkeimmistä ohjelmista, joka julkaistiin Rion forumin jälkeen oli Agenda 21. Se on massiivinen ympäristöön vaikuttava manifesti. "Agenda 21:n tehokas käytäntöönpano tulee vaatimaan syvää suunnanmuutosta yhteiskunnassamme. Muutosta, jollaista ei ole koskaan aiemmin koettu, suurta muutosta sekä yhteiskunnan että hallitusten prioriteeteissa. On olemassa tiettyjä toimia, jotka jokaisen ihmisen maapallolla pitää toteuttaa.»

-Maailman tuomioistuin-

Monen vuosikymmenen ajan globalistit kehittivät ajatusta pysyvästä kansainvälisestä rikostuomioistuimesta (ICC), jolla olisi oikeus tuomita henkilöitä. 2000-luvun vaihteessa YK julkisti tarkan suunnitelman sellaisen rikostuomioistuimen perustamiseksi. Sen ehdottajat olivat sitä mieltä, että ICC oli YK:n enemmistön haluama, mutta CFR oli selvästi vetämässä ehdotusta. CFR:n osuus asian kehittelyssä oli selvä.

William F. Jasper puhuu: Olin itse mukana Los Angelesin konferenssissa, kun suurlähettiläs David Scheffer, CFR:n jäsen, oli kutsuvieraana puhumassa. Tapahtuman puheenjohtaja, William Pace oli myös CFR:n jäsen, samoin kuin moni muukin tärkeä osallistuja. Lisäksi näimme että lainoppineet, kuten Richard Falk ja muut, jotka ovat olleet mukana itse dokumenttien valmistelussa, ovat CFR:stä.»

kertoja: Vuonna 1998 YK piti Roomassa konferenssin, jossa keskityttiin ICC:n perustan rakentamiseen. Kuin Nurembergin oikeudenkäynnit, joissa tuomittiin natsiupseereja toisen maailmansodan jälkeen, ICC:n puolustajat sanoivat, että tuomioistuimesta muodostuisi puolueeton kansainvälinen elin, joka tuomitsisi tyranneja ja vastaavia, jotka olisivat uhka maailmanrauhalle. Roomassa laajaa julkisuutta saanut NGO:n julkaisu muistutti osallistujia, missäpäin maailmaa oikeutta tarvittaisiin eniten.

Julkaisu: "Poliisin väkivalta vakava ongelma Yhdysvalloissa"

kertoja NGO:iden ja delegaation ensisijainen huoli oli Yhdysvallat.

William F. Jasper puhuu: ICC:n foorumista tuli valtaisa Yhdysvaltoja vastaan suunattu tapahtuma. Joka päivä puhujat niin NGO:ista kuin delegaatiosta kertoivat Yhdysvaltojen oletetuista ihmisoikeusrikkomuksista, taloudellisten oikeuksien rikkomuksista ja sosiaalisesta epäoikeudenmuksisuudesta. Monet heistä sanoivat selvästi, että he haluavat käyttää ICC:tä Yhdysvaltalaisten kansalaisten ja viranomaisten tuomitsemiseen näistä rikoksista.

Kertoja: Konferenssin viimeisestä päivästä tulisi enne, kun Yhdysvallat vähäsanaisesti puolustautui muiden delegaation jäsenten väitteitään vastaan, ja koko sali sitten yhtyi tähän yhdysvaltojen vastaiseen juhlintaan. Tuolla hetkellä Yhdysvaltoja pidettiin kaiken pahan lähteenä, ja vain tuomio puuttui.

Lopputuloksena oli 166 sivuinen dokumentti, joka jaettiin eri maiden hyväksyttäväksi. Professori Charles Rice Notre Damen lakiopistosta kävi läpi tuota ehdotusta ICC:n perustamiseksi.

Tri. Charles Rice: "Meidän järjestelmässämme lain, joka tavallaan kontrolloi maata ja jonka alla maa toimii, pitäisi olla järkevä. Ei ole mitään syytä olettaa, että näin on tässä tapauksessa."

Kertoja: Tri Rice sanoo, että ICC:n oikeuksia ei ole rajattu ollenkaan.

Tri. Rice: Tämä sallii Yhdysvaltalaisten tuomitsemisen heidän teoistaan Yhdysvalloissa, jos rikokset kuuluvat heidän mainitsemiensa rikosnimikkeiden, kuten rikokset ihmisyyttä vastaan tai kansanmurha, piiriin. Tämä on puhtaasti USA:n perustuslain vastaista ja ennenkuulumatonta."

Kertoja: Tämä uusi dokumentti sallii kenen tahansa ihmisen tuomitsemisen, jos he ovat syyllistyneet kansanmurhaan, sotarikoksiin, rikoksiin ihmisyyttä vastaan tai aggressioon. Näiden rikosten täsmennyksiä ei kuitenkaan käyty läpi dokumentissa, vaan se jätettiin ICC:n tuomareiden tehtäväksi. Muitakin ongelmia esiintyi kuten se, että tuomarit, syyttäjät ja muut voisivat tulla maista, jotka ovat katkeria Yhdysvalloille. ICC ei anna oikeutta valamiesten käyttöön, eikä oikeutta nopeaan oikeudenkäyntiin. Yhdysvaltojen kansalaista, oli hän sitten Yhdysvalloissa tai sen ulkopuolella, voitaisiin syyttää sellaisen lain rikkomisesta, jota YK ei ole täsmentänyt. Ulkomaalainen tuomari ja syyttäjä voisivat häntä syyttää ja hänet tuomita ja hänet voitaisiin lähettää salaiseen vankilaan minne päin maailmaa tahansa.

WFA:n edustaja puheessaan: " Tärkeintä olisi pysyvän ICC:n sopimusten allekirjoittaminen"

Kertoja: Suurin osa ICC:n kannattajia hallituksessa ei voi näyttää tekemisiään niin avoimesti. Aluksi jotkut henkilöt presidentti Clintonin hallituksessa vastustivat joitain artikkeleita sopimuksessa ja kieltäytyivät allekirjoittamasta. Poliittiset johtajat toimivat vastaavalla tavalla. Osa tätä vastustusta oli varmasti oikeutettua, mutta suuri osa sitä seurasi tuttua kaavaa. Moni poliitikko osoittaa aluksi vastustusta tällaisille radikaaleille ehdotuksille, mutta he kuitenkin suostuvat niiden ehtoihin strategisella hetkellä sanoen, että he ovat saavuttaneen jonkinlaisen kompromissin. Näin yleisö on saatu uskomaan, että sen etuja on suojeltu. Clinton allekirjoitti sopimuksen hieman ennen kuin hänen presidentinkautensa päättyi. Sopimuksen hyväksyttäminen senaatissa oli vielä edessä, sitten yhdysvaltalaiset olisivat ICC:n uhreja.

-Vähemmän vapaa maailma-

Jos sellainen maailmanhallitus, jota YK kontrolloi, tulee muodostumaan, yhdysvaltalaiset voivat odottaa heidän elämänsä muuttuvan dramaattisesti. Esimerkiksi syntyvyyden säännöstely alkaisi Yhdysvalloissa. Siihen kuuluisivat pakollinen abortti, joka olisi kopioitu YK:n rahoittamasta Kiinan yhden lapsen järjestelmästä. Liiallisen väestön estämiseksi kannatettaisiin eutanaasiaa ja avustettua itsemurhaa, yksityiset koulut ja kotiopettaminen tulisivat laittomiksi, kun YK ottaisi haltuunsa kaiken koulutukseen liittyvän. Uusia globaaleja veroja tulisi maksettavaksi "tavallisten" verojen lisäksi. Että ympäristöstä saataisiin luonnollisempi, moni joutuisi muuttamaan pois maaseudulta ja teitä suljettaisiin. Kiinteistön omistamista rajoitettaisiin ja lopulta se kiellettäisiin kokonaan. Kaikki lain valvojat joutuisivat toimimaan YK:n globaalin poliisin alla. Paikallispoliisit palvelisivat vain valtiota, eivät kansalaista, ja koko Yhdysvaltojen armeija tulisi toimimaan maailman vahvimman armeijan YK:n rauhanturvaajien, alla. Heidän tärkein tehtävänsä tulisi olemaan kaiken YK:n vastustuksen häivyttäminen. Jos nämä suunnitelmat YK:n hallitseman yhden maailmanhallituksen muodostamiseksi jatkuvat esteettömästi, yhdysvaltalaiset tulevat huomaamaan, että heidän perustuslakinsa takaamat oikeudet ovat historiaa, että YK:n vastustaminen on mahdotonta,ja että se kerran suuri Yhdysvallat on kykenemätön puolustamaan itseään nousevaa totalitaarista valtaa vastaan.

-Vapautta puolustamassa-

Meillä riittää mahdollisuuksia suunnan muuttamiselle. Meidän perustuslakiin perustuva järjestelmämme ja kulttuurilliset traditiomme suojelevat edelleenkin oikeuttamme puhua vapaasti tarvitsematta pelätä seurauksista. Ja valtava etu, joka vapaudenpuolustajilla on, on yksinkertaisesti halu olla vapaa. Samanaikaisesti globalistit pelkäävät järjestäytyneen kansan vastustusta, he tekevät töitä jakaakseen väärää tietoa ja hämmennystä niin, etteivät kansalaiset tietäisi ketä he todella haluasivat seurata. Kuka todella auttaisi heitä vastustamaan globalistien suunnitelmaa.

Henry David Thoreau sanoi: "Jokaista tuhatta pahuuden oksankatkojaa kohden on yksi, joka katkoo siltä juuria "

Kertoja: Sen sijaan, että katkoisimme niitä lukemattomia YK:n suunnitelman oksia, teroittakaamme kirveemme sen juurien tuhoamiseksi pysyvämmän tuloksen saavuttamiseksi. Tässä tapauksessa meidän täytyisi saada Yhdysvallat eroamaan YK:sta.. Se saisi YK:n Yhdysvaltojen alistamisen loppumaan ja lopulta aiheuttaisi YK:n kuihtumisen ja kuoleman. Kansanedustajamme voisivat toimia kirveenä se pystyisi saamaan Yhdysvallat eroamaan YK:sta, kun siltä vietäisiin kaikki rahoitus YK:n ohjelmalle. Enemmistö äänistä äänestyksessä saisi meidät ulos YK:sta. Vuonna 1997 ensimmäinen esitys Yhdysvaltojen eroamiseksi YK:sta tehtiin kansanedustajille. Silloin 54 ääntä 218:sta oli eroamisen puolesta. Vuotta myöhemmin 74 edustajaa äänesti kaiken rahoittamisen eväämiseksi YK:lle. Tällä hetkellä lopuilla kansanedustajilla ei ole selkärankaa globalistien vastustamiseksi. Avain sen muuttamiseksi on tapahtumassa eri puolilla Yhdysvaltoja. Globalistit todellakin ymmärtävät yhdistymisen voiman, siksi he ovat sijoittaneet siihen niin paljon. Niinpä niiden, jotka haluavat vapautta, täytyy myös järjestäytyä vaikutuksen maksimoimiseksi.

Tom Gow, The John Birch Societyn varapuheenjohtaja sanoo: "Kongressin edustaja keskittyi työpaikkojen turvaamiseen tullakseen uudelleenvalituksi ja maamme perustajat halusivat niin kun senaatin alahuoneen haluttiin olevan kansalaisia palveleva. Ja globalistit tietävät sen, ja siksi he ovat investoineet niin paljon massamedian vaikuttamiseen, että he voivat vaikuttaa julkiseen mielipiteeseen. Kansanedustajan on vaikea taistella tuota vaikutusta vastaan. Taistella sitä painetta ja niitä tunteita vastaan, joita iltauutisissa näkee. He tarvitsisivat keinon, joka vetoaa ja saavuttaa kansalaisten terveen järjen. Sitä me The John Birch Societyssä yritämme tehdä"

Kertoja: Kansalaisten tiedottaminen on elintärkeää, että saadaan kongressi katkaisemaan yhteys YK:hon.

The John Birch Societyn johtaja G. Vance Smith sanoo: "Meillä on mahtava kampanja ja mahtavia työkaluja. Lentolehtisiä, jotka auttavat ihmisiä ymmärtämään mitä on meneillään, mainostauluja, kirjoja, videoita. Mutta se ei ole kampanjamme, vaan se että saadaan kansalaiset ymmärtämään kuinka tärkeää heidän vapautensa on ja että sen eteen on tehtävä töitä. Ainoa keino asioiden muuttamiseksi on se, että ihmiset heräävät yksitellen ja alkavat tekemään jotain. Tavoitteemme on antaa valta ihmisille järjestäytyneen johdon alla, valta saada muutos aikaan. He voivat painostaa kansanedustajia, mutta heillä täytyy olla myös suunnitelma. Ihmisten täytyy toimia kun aikaa vielä on, meidän täytyy saada YK:n rahoitus loppumaan ja Yhdysvallat eroamaan YK:sta."

 

Powered by Aava 3