Karen Hudes, Maailmanpankin ilmiantaja: "Meiltä on aika loppumassa."

Karen Hudes: "We're running out of time."

 

https://www.youtube.com/watch?v=gHVgRgYdCsQ

 

USA Watchdogin Greg Hunter haastattelee Karen Hudesia.

Videon tuottajan sivusto on www.usawatchdog.com .

 

**tarkastamaton versio**

 

Lyhennelmä videon käsikirjoituksesta:

 

Greg Hunter (GH): Vieraanamme on tänään Karen Hudes. Hän on pankkiiri, asianajaja ja ilmiantaja. Kiitos sinulle!

Valmistuit Yalen yliopistosta, olit töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljastit monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes he erottivat sinut vuonna 2009. Olet yksi niitä harvoja hyviä ihmisiä. Onneksi olkoon! Mitä voit kertoa meidän [yksityisestä] keskuspankistamme The Federal Reservestä (The Fed) ja pankkimaailmasta yleisesti?

Karen Hudes (KH): He [pankkiirieliitti] ovat koventamassa panoksia. Kun he aloittivat Fedin 100 vuotta sitten, presidentti Wilson [joka oli tuohon aikaan presidenttinä] tiesi, että hän päättäessään suostua Fedin perustamiseen, oli juuri myynyt Yhdysvallat. Hän katui tuota päätöstä suuresti myöhemmin, ja hänen jälkeensä oli kaksi presidenttiä, jotka yrittivät korjata tuon valtavan virheen. Molemmat heistä, J.F. Kennedy ja Abraham Lincoln, salamurhattiin. Nykyinen presidenttimme, Barack Obama, yrittää kovasti tehdä voitavansa sen eteen, että ne meistä jotka tietävät tilanteen, antaisivat potkut noille konnille. Hän ei halua tulla ammutuksi, vaan jättää meille tuon vastuun. Me teemme hyvää työtä, olemme olleet yhteydessä kaikkiin 50 kuvernööriimme ja kehottaneet heitä tekemään oman osuutensa maamme pelastamiseksi. Se ei ole helppo työ, ja aika vaarallinenkin, sillä moni on joutunut suuriin vaikeuksiin vastustaessaan näitä konnia.

Eikä sinun minua tarvitse uskoa. The Federal Institute of Technology teki aika tarkan tutkimuksen siitä, kuka omistaa maailman korporaatiot, niitä on noin 43000.

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

 

Ryhmä "mafiapomoja" on ostanut ne ja kontrolloi niitä, taustalla ja salassa. Siitä ei kirjoitella, koska he ovat ostaneet myös median. Mitä uutisissa kuullaan, on se, mitä nuo yritykset haluavat sinun kuulevan, ei realiteetti. Ja paljon ihmisiä tietää tästä. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että suurin osa Yhdysvaltojen kansalaisista tietää, että nuo mafiapomot valehtelevat systemaattisesti.

The Fed ja The Bank of International Settlements, BIS, ovat samassa veneessä kaikkein suurimpien rikollisten, jesuiittojen, kanssa. He myös ostivat The Bank of American, BOA:n, ja heillä on salainen suunnitelma maailman rikkauksien jakamiseksi. Maailman maat tietävät, että tämä on käynnissä, olen kirjoitellut viimeiset viisi vuotta eri maiden suurlähettiläille. Meitä ilmiantajia on Maailmanpankista monesta eri maasta. Minä yhdessä skotlantilaisen Elaine Colvillen kanssa olen kirjoittanut Englannin parlamentille, ja se juuri äsken, heinäkuun 20. päivä, julkaisi meidän kertomamme tiedot. Sanoimme myös että meiltä on aika lopussa, ja että nyt on aika ottaa härkää sarvista ja kertoa noille konnille ja rikollisille, että he ovat saaneet potkut. Elaine sanoi, että parlamentin täytyy tehdä työnsä. Tuo dokumentti on kaikkien luettavissa.

 

-GH: Kun puhut potkuista, sanoit että muu maailma ei halua elää tämän «Fedin rautanyrkin alla». He haluavat lopettaa dollarin, inflaatio on suuri, ja itse asiassa viemme inflaatiota muihin maihin, ja ne eivät tietenkään halua sitä. Ne eivät edes halua dollareitamme. Ne haluavat toisenlaisen valuutan, joka olisi kultaan sidottu, tai vaikka Bitcoinin. Unkari on lopettamassa euron käyttöä, ja se on myöntämässä omaa valuuttaansa päästäkseen eroon inflaatiosta. Pitäisikö meidän lopettaa dollarin käyttö?

KH: Meidän ei tarvitse odottaa, että joku antaa potkut Fedille tai BIS:lle. Kaikki keskuspankkiirit ovat osa tätä suurta kerhoa Sveitsissä. Meidän pitäisi yksinkertaisesti käyttää mahdollisuuttamme valintaan. Jotkut osavaltiot ovat alkaneet hyväksyä hopeaa ja kultaa valuuttana: niillä on oikeus siihen ja niiden pitäisi tehdä se. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten Bitcoin, ja on muita pankkiireja, jotka ovat aloittaneet uusien valuuttojen käytön, ja noiden uusien valuuttojen takuuna ovat jalometallit. Me kuluttajina voimme valita mitä valuuttaa haluamme käyttää noista laillisista vaihtoehdoista. Sanon tämän vielä uudestaan: Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa...

-GH: Heistähän on kirjoiteltu paljon, ja raportteja on tehty myös Vatikaanin rahanpesusta. Siellä tehdään syntiä, eikö totta?

-KH: Kerron teille joitain jonka juuri sain selville. Kerron teille kuitenkin ensin mitä olen tehnyt: olen seurannut rahaa (”Follow the money”). Ihmisille valehdellaan rahasta. Olen ostanut Maailmanpankin velkakirjoja. Kun ostat joukkovelkakirjoja (bonds), on sinulla oikeus tarkkoihin talousraportteihin. Maailmanpankille ei tehty tilintarkastusta standardien mukaisesti, joten haastoin Maailmanpankin ja KPNG:n oikeuteen, ja 188 valtiovarainministeriä sopi tuon haasteen [ennen kuin se meni oikeuteen], joten en saanut haluamaani järjestelmää implementoitua. Yritin sitten saada selville miksi. Ja arvatkaapa mitä sain selville: minä kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat.

-GH: Rahassahan on kyse kontrollista. Tuo Vatikaanin tiedustelupalvelu ja maailman muut tiedustelupalvelut taistelevat rahasta...

-KH: Eivät he taistele. He tekevät yhteistyötä! He vain antavat meille sen kuvan, että siellä taistellaan. He ovat samaa porukkaa. Aivan kuten kaikki nuo pankit, ovat kaikki nuo tiedustelupalvelut samaa porukkaa. Meitä vain huijataan, kaikki tuo on suurta teatteria jota koko maailma katselee samalla kun kaikilta maailman kansalaisilta huijataan rahaa. Kerron teille mitä esimerkiksi Syyriassa tapahtuu, ja tiedän tämän koska en ole yksin tässä. Teen yhteistyötä monen ilmiantajan kanssa. Yksi heistä ...

-GH: Ja olethan sinä myös yhteydessä Maailmanpankin jäseniin ympäri maailman, etkö vain?

-KH: Teemme kaikki yhteistyötä, juuri niin kuin nuo konnat. Mutta kerron teille mitä Mark sanoi Syyriasta. Siellä on maakaasua, jonka markkinoille saamiseksi tarvitaan putki. Cutter (?) haluisi saada tuon kaasun putkessa Syyrian läpi päästäkseen Euroopan markkinoille. Kuka toimittaa Euroopalle maakaasua? Venäläiset. Saudi-Arabia lähestyi venäläisiä ja sanoi: «Jos lopetatte Syyrian suojelemisen, niin voimme myydä teille aseita todella halvalla.» Mutta Venäjä halusi pitää markkinansa Euroopassa. Eli kaikki tuo teatteri kuolleista vauvoista ja Sariini-kaasusta on suunniteltu pitämään meidät kansalaiset kiireisinä ja sekaisin. Mutta ei meidän tarvitse olla ymmällämme, vaan kääntyä ympäri ja sanoa noille konnille ja heidän pomoilleen ettemme enää hyväksy sitä, että meitä ryöstetään.

-GH: Tiedän että puhut kauniisti presidentistämme [kun sanoit, että hän yrittää herättää meitä todellisuuteen vastustuksesta huolimatta], mutta kyllä hän hyväksyi NDAA-lain, joka antaa viranomaisille luvan pidättää kenet tahansa ja pitää hänet lukkojen takana vain koska hän on «terroristi». Ja sitten nuo kaikki miehittämättömien ilma-alusten tekemät Drone-iskut. Ja Jesse Jackson Junior joutui juuri vankilaan, mutta yhtäkään noista pankkiireista ei viedä oikeuteen ja tuomita, vaikka he ovat pesseet rahaa huumekartelleille ja terroristeille. Jesse Jackson Junior joutui 30 kuukaudeksi vankilaan 750.000 dollarin takia, mutta Jon Corzine tiettävästi juuri varasti miljardin [eikä mitään tehty].

-KH: Hän on näyttelijä, joka vain näyttelee omaa rooliaan. Nuo ovat kaikki näyttelijöitä.

-GH: Tuo on surullista. Sanot siis että presidenttimmekin on näyttelijä? Että hän tekee vain mitä käsketään, eikä tule heidän tielleen…

-KH: Minä sanon vain, että ne presidenttimme, jotka kieltäytyivät lähtemästä mainitsemieni konnien kelkkaan, murhattiin. Presidenteille annetaan hieman vapautta toimia, ja he tekevät voitavansa. Meidän täytyy tehdä oma osuutemme. Meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että meitä huijataan ja olla hyväksymättä sitä. Sille on tehtävä loppu. Meidän on otettava haltuumme se, mikä meille kuuluu. Meidän täytyy nousta seuraavalle tasolle tässä pelissä. Ei keskittyä vain keskuspankkiireihin vaan myös Vatikaaniin. Ihmiset eivät edes tiedä, että Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin. He eivät tiedä, että kunnat rahoittavat eläkekulujaan miljardeilla dollareilla aivan tarpeettomasti. Meidän täytyy istua alas ja ottaa selvää minne kaikki raha menee ja sitten sanoa heille, että se raha on meidän ja ottaa se takaisin.

-GH: Mutta eikö se tule olemaan tuskallista? Olen sanonut tämän monta kertaa: monet eläkerahastot ovat 9-10 miljardia dollaria miinuksella, he tulevat saamaan vain murto-osan eläkkeestään. Pankkiirit saavat suurimman osan rahoista. Meillä on 3.7 biljoonan dollarin edestä alirahoitettuja eläkerahastoja.

-KH: Olet väärällä tasolla pelissä. Sinä katsot paperirahaa. 1900-luvun alussa tehtiin sopimus, ja kaikki maailman rikkaudet, aarteet, kulta ja timantit haudattiin holveihin ympäri maailmaa. Kaikki tuo saattaa tulla ulos, mutta se ei tapahdu, ennen kuin ihmiset alkavat ymmärtää tilanteen. Meidän täytyy murtaa suuryritysten, korporaatioiden verho (corporate veil) ja tutkia kuka omistaa ne. Meidän täytyy kaikkien tehdä kotiläksymme. Emme voi vain sanoa ”raha ja pankit ovat liian monimutkaisia aiheita”. Meidän täytyy tutkia aihetta vastuullisesti, ja hyväksyä se, että se on meidänkin syymme. Me annoimme noiden pankkiirien ostaa kaiken valtamedian ja kertoa meille valheita yksi toisensa jälkeen. Aiommeko katsoa noita väärennettyjä videoita naisista ja lapsista, jotka joutuivat ”kemiallisten aseiden” tappamiksi? Aika suurella todennäköisyydellä he olivat kaikki näyttelijöitä! (Lisää aiheesta katastrofinäyttelijät tässä.)

-GH: Minä pitäisin sinua hulluna jos en tuntisi sinua ja olisi nähnyt ansioluetteloasi ja tietäisi historiaasi vanhempana neuvonantajana Maailmanpankissa. Tämä todella avaa silmät. Sinä teit yhteistyötä Maailmanpankin työntekijöiden kanssa ympäri maailmaa ja nyt teet yhteistyötä whistle blowereiden kanssa ja sanot, että meidät on ryöstetty.

-KH: Mennään 15 vuotta taaksepäin. Voit käydä web-sivullani www.kahudes.net ja voit käydä läpi kronologiaa. Mitä tapahtui vuonna 2000 … Maailmanpankki on kuin suuryritys, Yhdysvallat omistaa 16% ja muut 188 maata omistavat erisuuruisen osan. Mitä suurempi osa, sen enemmän sinulla on valtaa äänestyksissä. Olin osa hallituksen päätöstä, jonka mukaan he antaisivat Maailmanpankille olla enemmän rahaa, mutta vain, jos he parantaisivat työntekijöiden olosuhteita. Olin mukana tuossa komiteassa, ja sovimme, että ne johtajat jotka tekivät hyvää työtä, saisivat ylennyksen, ja ne johtajat, jotka eivät tehneet hyvää työtä saisivat joko lisäkoulutusta tai potkut. Tuo päätös unohdettiin täysin, ja saimmekin myöhemmin apua yhdeltä IBM:n edustajalta. Sanoin hänelle, että hyvät johtajamme saivat potkut ja korruptoituneet saivat ylennyksiä. Sen jälkeen yritin vain saada selville mitä siellä tapahtui. Voit katsoa ja seurata tarkkaan mitä siellä tapahtui. Sitten jouduin mukaan Filippiinien tapahtumiin, ja siellä mies, joka oli presidenttinä tuolloin, Joseph Estrada, ryösti maalta kaiken. Hän myi maansa toiseksi suurimman pankin, Filippiinien kansallispankin, Lucio Tan-nimiselle rahanlainaajalle, joka omisti Philippine Airlines-lentoyhtiön, joka taasen oli suurissa veloissa Filippiinien kansallispankille.

-GH: Siinähän paloi yli miljardi dollaria.

-KH: Me peruimme oman 200 miljoonan lainamme, japanilaiset samoin oman 200 miljoonan lainansa, ja niiden filippiiniläisten jotka olivat tallentaneet rahansa tuohon pankkiin, ja vakuutusyhtiön piti pelastaa pankki 500 miljoonalla dollarilla. Tuo tapahtuman jälkeen Maailmanpankin piti kirjoittaa raportti tapahtuneesta, ja siinä vain sanottiin ”Tapahtunut ei ollut menestys, muuta emme sitä olisi voineet tietää.” Minä sanoin heille ”Totta kai olisitte voineet tietää. Minähän sanoin sen teille.” Tuolloin (2003) he yrittivät antaa minulle potkut. Tiesin, että jos Yhdysvallat ei alkaisi pelata sääntöjen mukaan, meiltä vietäisiin mahdollisuus valita itse Maailmanpankin johtaja. Menin ensin valtiovarainministeriöön, ja sanoin, että meidän täytyy alkaa pelata sääntöjen mukaan, muuta he eivät kuunnelleet minua. Seuraavana menin senaatin ulkomaansuhteiden komitean juttusille, jonka puheenjohtajana tuolloin oli Joe Biden. Hillary Clinton ja Barack Obama olivat nuorempina jäseninä. Mutta se oli senaattori Lugar (?), joka kirjoitti kolme kirjettä Maailmanpankkiin pyytäen heitä olemaan erottamatta minua. Mutta sain kuitenkin potkut. Alussa minulla oli paljon ihmisiä tukenani, mutta tietäisitpä kuinka paljon ihmisiä tukee minua nyt.

-GH: Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Viedäänkö ihmisiltä rahat? Eivät nuo pankkiirit niin helpolla luovuta.

-KH: Jos päätämme kaikki tehdä yhteistyötä, tehdä läksymme ja seurata rahaa, tulee tuo holveihin haudattu kulta löytymään ja sen avulla voimme maksaa velkamme. Siitä riittää kaikille maailman ihmisille. Ei tässä tapella rahasta, vaan kontrollista tai paremminkin rakkaudesta; rakastammeko lähimmäistämme? Onko meillä itsekunnioitusta? Ja jos sitten ajattelemme ihmisiä, joihin luotamme henkisinä johtajinamme, he tekevät juuri päinvastaista. He pyörittävät maailman tiedustelupalveluita ja huijaavat meitä. Meidän on pakko istua alas ja selvittää nämä asiat.

-GH: Puhutaan nyt kadun tasolla. Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Voivatko ihmiset menettää säästönsä?

-KH: Ei tässä ole kyse siitä. Tässä on kyse siitä, voimmeko jatkaa ihmiskuntana, vai räjäytämmekö itsemme ilmaan. Rakastammeko tarpeeksi itseämme ja muita pelastaaksemme maailman.

-GH: Kiitos Karen viisaista sanoistasi. Lisää aiheesta löydät Karenin web-sivulta www.kahudes.net .

-KH: Kiitos itsellesi. Me rakastamme itseämme ja muita tämä on yhteinen asiamme ja kaikki tulee olemaan hyvin.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

 

 

17.1.2019:

USA:n edustajainhuoneen "puhenainen" Pelosi ei kutsunut Trumpia pitämään kuuluisaksi tullutta SOTU-puhetta. Seuraavana päivänä Trump perui Pelosin "maailmankiertueen" hetkeä ennen ilmavoimien lentokoneen lähtöä:  "Due to the Shutdown, I am sorry to inform you that your trip to Brussels, Egypt, and Afghanistan has been postponed ... Voit tietysti lentää "turistina", jos haluat."

Trump: There are now 77 major or significant Walls built around the world, with 45 countries planning or building Walls. Over 800 miles of Walls have been built in Europe since only 2015. They have all been recognized as close to 100% successful

For the first time in a generation, we have a president who is beginning to tell the truth about the crisis on the border.

Prior to 2018, unemployment has only been below 4% 5 times since 1970 Under Donald Trump, in 2018, unemployment dipped below 4% 7 TIMES—in ONE year! What exactly are the Democrats resisting?

15.1.2019:

BOMBSHELL: Hillary Clinton ran weapons into Libya for the Obama administration, while Michael Flynn was targeted because he knew the details

Thousands of federal employees will be required to continue working without pay during the government shutdown, a Washington federal judge ruled today, denying an emergency request claiming the Trump administration was violating federal law.

Muurin kannatus kasvaa: ABC/WaPo Poll: Support for Border Wall Soars Among Swing Voters

Kiitos Hillary: Witnesses: Men in police garb massacred civilians in Haiti

14.1.2019:

Päivän kuva: 70% vasemmistosta ei halua rauhaa Koreaan, ettei Trump vaan "näytä hyvältä"

13.1.2019:

Studiossa Cranker 10.1.2019 - BlokkiMedia

Robert Steele: US Embassy Baghdad — CIA’s New Global Smuggling Headquarters?

Robert Steele: A Majority of Americans Do Not Believe the Official 9/11 Story

Robert Steele: Covert British Military Intelligence False Flag Fake News Smear and Disinformation Machine Moving Into USA

The Shutdown Is Providing Evidence Of Private Businesses Making Government Obsolete

Fake News? How About No News?

Spygate: The True Story of Collusion [Infographic] How America’s most powerful agencies were weaponized against President Donald Trump

POTUS directed the Army Corps of Engineers to look at ways to fund and build the southern border wall

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

12.1.2019:

Miksi emme kuule supereliitin rikoksista? Miksi ilmiantajia on niin vähän?

Supereliitti ("teollisuus") pakottaa työntekijänsä usein allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jonka rikkomisesta joutuu jopa vankilaan.

Ent. CI-A Kevin Shipp: "Salassapitosopimuksesta on tullut hirviö"

 

Trump: Drug prices declined in 2018, the first time in nearly half a century.

Trump: .@CNN called a San Diego news station (@KUSINews) for negative reports on the Wall. When the station said that Walls work, CNN no longer had interest. #FakeNews

During Justice Kavanaugh's confirmation hearing, Q posted a link to a video where Nancy Pelosi explained to the press how politicians need their help to smear their mutual enemies.

Thread: On the Democrats Weaponizing Federal Agencies – Including the IRS!

Turkey finishes construction of 764-km security wall on Syria border (Walls work)

2019 brings changes to military justice system

10.1.2019:

Televisiokanava Yhdysvalloissa väärensi Trumpin toissapäiväisen puheen!

Kuten eilen uutisoimme, RBG tod.näk. eroaa: Trump White House urging allies to prepare for possible RBG departure

9.1.2019:

Se on alkanut-Sotaoikeudenkäynnit joiden vertaista ei ole vielä koskaan ollut

Salaliittoteoriat: QAnon – mistä on kyse?

Salaistakin salaisempi -”Totuus on tuolla ulkona”

Robert Steele: #GoogleGestapo – How Can I Remove Google From My Life? "Google is a dead man walking"

Controversial Treatment Transfuses Patients With ‘Young Blood’ From Teenagers To Reverse Aging Process

China's Mind-Blowing Weather Modification, Geoengineering, & ELF Transmitter Projects!

MAGA: First Real US Household Income Gain Since 2000

Muutama lainaus nimimerkiltä Praying Medic:

Q suggests mind control programs, though officially discontinued, are continuing under an offshore agency with covert funding. Lue myös: https://t.co/cREXn3MlAl

FVEY spying activity has spread to include surveillance and information sharing on nations like China.

Pushers of fear porn insist nothing is happening but leaders like Theresa May, Emanuel Macron and Angela Merkel are systematically being removed from power.

Q dropped a long post that I broke into 2 parts The CI_A circumvents constitutional prohibitions on surveillance and FISA restrictions by utilizing the FVEY agencies to conduct surveillance.

It seems China located & killed CI_A assets with the intel they bought from Hillary. (The claim that they located agents via their Google communications is likely a cover story.)

Q posted a link to this article that explores the CI_A's spying on the Senate.

Q Asked: "No punishment [Brennan] by HUSSEIN ADMIN re: SURV of Senate etc? Logical thinking, why?" Answer: Because the CI_A ran the government for the last 60 years.

Snowden was originally hired and trained by the CI_A before becoming an NSA contractor. (Toim: Snowden tod.näk. meni NSA:lle töihin tarkoituksenaan "tuhota" NSA [vuodoillaan] että CI-A saisi lisää valtaa)

Snowden flew to Hong Kong (with the help of CI_A). The official story was that he was going to fly to Ecuador or Venezuela but he ended up "stranded" in Russia. Russia was his final destination from the beginning.

The CI_A is believed to use blackmail to hold power over influential people in what is known as Operation Brownstone

Dozens of people with intelligence backgrounds (including CI_A) have run for Congress. Some (not all) have stated that their goal is to oppose the plans of our duly elected president.

Dershowitz did travel on the Lolita express. The flight log shows it was on the 17th day of November. But unlike other people, Dersh had a legitimate reason. He was one of Epstein's attorneys and he didn't actually fly to Little S. James Island.

If this article is true, then someone is wasting time and energy trying to get rid of evidence because Q has everything [Toim: NSA:lla on kaikki tieto meistä kaikista]: Massive Fire Spotted On Private Island Owned By [pedophile] Billionaire Jeffrey Epstein

Another Black Man Has Died in the Home of Democratic Donor Ed Buck, who allegedly has a fetish for drugging sex workers

8.1.2019:

Trumpin viimeisin tviitti: Loputtomat sodat loppuvat lopultakin!

Ps. Kerro keverillekin. 47 suomalaista yritti itsemurhaa uutenavuotena. Pahisten loppu on lähellä, sitä ei estä enää kukaan!

(Jos kuulostaa uskomattomalta, et ole lukenut oikeista lähteistä. Voit aloittaa etusivultamme. Olemme tehneet tätä "24/7" viimeiset vuodet. Tuhansia ja tuhansia tunteja. Pahikset saavat vihdoinkin, "ensimmäistä kertaa historiassa", kyytiä!)

Fox: Joe diGenova: 'Cardinal' James Comey -- The man who destroyed the FBI

 

7.1.2019:

Robert Steele postasi (2:25):

Robert Steele postasi (26:07): RT 28/12/2018: Neloselta tuttu Jesse Ventura haastattelee ufo-asiantuntijaa, lääkäri Greeriä:

"Yli 900 armeijan ja eri tiedustelupalveluiden henkilöä on lähestynyt minua, ja kertonut siitä, kuinka he olivat mukana todistamassa ”yhteenottoja” ufojen kanssa … Minä keskustelin CI-A:n johtajan kanssa aiheesta, hänellekin oli valehdeltu ufoista."

Oma sivumme ufoista tässä

Q: postasi: Truth about CIA’s illegal MKUltra mind-control experiments – using drugs, hypnosis and electronic devices- revealed in sensational new documents officials hid for decades

Tässä esimerkki koodikielestä tviiteissä (MH on "pahis" ja välittää tässä tietoa "piirilleen"):

Näin toimivat myös salaseuralaiset (kuten sale ja kumppanit) Suomessa: "Omia miehiä" organisaatioon:

Q postasi eilen: Minkä "pahikset" menettivät kun Trumpista tuli presidentti? Vallan nimittää (esim. armeijan) johtajia. (Pahis) Johtajat nimittävät alaisiaan, he alaisiaan....

Q: "... POWER TO REPLACE SENIOR OFFICIALS ... POWER TO DIRECTLY UNDO HUSSEIN/PREV [harmful] Executive Orders ... POWER TO DECLAS CRUCIAL DOCS TO PROVIDE THE PUBLIC W/ THE TRUTH (TRANSPARENCY) "

Q postasi eilen valevaltamedian tavasta toimia (1.Julkaistaan sadoissa medioissa valeuutinen Trumpin halusta aloittaa sota Pohjois-Korean kanssa, 2.Ei kerrota PK:n "ydinaseistariisunnasta", 3.Julkaistaan valeuutisia osakemarkkinoiden romahtamisesta jos Trumpista tulee presidentti, jne.):

Q 6/1: Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed mass fear that POTUS would start WWIII re: North Korea?
POTUS > PEACE on the Korean P > NO further missile tests or U enrichment.
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed a stock market collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > largest gains recorded in market's history
New narrative created.
Refusal to provide coverage of successes.
[Use FED to inc rates to counter growth and project POTUS blame]
Remember when D's and the FAKE NEWS media [+FAKEWOOD] pushed complete economic collapse if POTUS was elected?
POTUS E + policies > lowest unemployment records in history + record jobs/GDP growth
New narrative created.

[- - -]

Lisää linkissä.

Q 6/1:The History of Ruth Bader Ginsburg; Appointed by Bill Clinton

Q: Korkeimman oikeuden tuomari Ginsburg tukee pedofiliaa, ym. ("Mätä omena, josta pitää päästä eroon")

6.1.2019:

Trump 5/1: We are working hard at the Border, but we need a WALL! In 2018, 1.7 million pounds of narcotics seized, 17,000 adults arrested with criminal records, and 6000 gang members, including MS-13, apprehended. A big Human Trafficking problem.

Ford cancels Mexico plant, expands U.S. factory and adds 700 jobs (Trump sanoi: Autoteollisuuskin takaisin USA:an)

Me voitetaan tää sota!  BlokkiMedia

Q 5/1: Why do D's always PUSH BILLIONS OF DOLLARS FOR FOREIGN AID? Who audits where the money 'actually' goes?
How do politicians become 'extremely' wealthy while in office on gov't salaries?
How do xyz 'orgs' etc. remain funded?
https://www.foreign

assistance.gov
https://www.foreign

assistance.gov/explore
Why do D's only care about CONTROL/POWER?
POWER OF THE PURSE.
POWER = PROTECTION.
THE WHEEL OF CORRUPTION.
Welcome to the CON.
Q

Q 5/1: Complete BLACKOUT [about Yellow Vests protests in Europe] by the FAKE NEWS MEDIA?
Ask yourself, why?
Are they afraid of U.S. Patriots engaging in the same tactics?

Oma sivumme keltaliiveistä tässä

The Clinton's Body Count (Clintonien murhauttamat ihmiset)

Aiheesta DailyMailissä:

Oma sivumme Clintoneista tässä.

Yhdysvaltalainen tuomari kirjoitti Washington Postin toimittajalle: "Oli Q sitten totta tai ei, Q:n viestin takana on liike, ja kulissien takana on joku, joka puolustaa tavallisia Yhdysvaltojen kansalaisia. Isänmaalliset ovat lyöttäytymässä yhteen sinunlaisiasi vastaan. Teidän valeuutisten maailmanne ja liberaalit suunnitelmanne antaa maamme ulkomaalaisille ja suojella Clintoneita ja Obamia ovat tuhoutumassa.

Lue seuraava artikkeli, jos haluat ymmärtää tutkia, niiden huijaamista ja tiedustelumaailmaa yleensäkin:

Robert Steele linkkasi seuraavan artikkelin Syvän valtion salainen sota Venäjää vastaan (Artikkelin kirjoittanut Gordon Duff on VT:n toimittaja, maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, ja ystävämme Robertin uusi tuttavuus. Mieti näiden kahden tietämyksen tasoa. Kannattaa ottaa tosissaan. Pidämme Gordoniakin todella luotettavana lähteenä, mutta aina kannattaa tietysti tutkia myös muistakin lähteistä.)

Jos et jaksa lukea artikkelia, katso tämä 9 minuutin video (K-18, ei heikkohermoisille), jossa näytetään malesialaisen MH-17 koneen jo alasampumishetkellä "mätänevässä tilassa" olevat ruumiit, ja monta muut epäkohtaa.  Matkustajat olivat kuolleet ennen onnettomuutta, peräisin aiemmin Aasiassa kadonneesta MH-370 -lentokoneesta (itse asiassa sama kone). Syvä valtio haluaa Venäjän luonnonvarat. Satanisti-pedofiili Hillary Clinton muuten omistaa patentin laitteelle, joka mahdollisti tuonkin koneen kaappaamisen etänä.

5.1.2019:

Video: Ystävämme Bono selittää suomeksi maailmanpolitiikassa tapahtuvia muutoksia tässä (8:18) Bono on viettänyt jo vuosia runsaasti aikaa Naamakirjassa. Häntä kannattaa ehdottomasti seurata: fb.... /bono.bronck

Four-year Senate investigation finds US Marshals Service plagued with corruption

4.1.2019:

Fox: Video: Washington riippuvainen loppumattomista sodista:

"[Kirjaimellisesti] kaikista niistä jotka asuvat näillä seitsemällä Washingtonin asuinalueella, on tullut miljonäärejä näiden "epäonnistuneiden" operaatioden ansiosta

3.1.2019:

Bokhari: Pelottavaa: Taloudelliset mustat listat yleistyvät Kuka on suurin Twitterin osakkeenomistaja?  Citicorpin? Yhteensattuma?

Pompeo ja Trump "Puhdistavat Kolumbian päätä " 

Pohjois-Carolinan Sheriffit, jotka joutuvat läheltä näkemään huumekartellien väkivallan, haluavat Muurin

Apple leikkaa pyhien myyntiennustettaan mm. "heikon Kiinan" vuoksi - Osake laskee 8%  Trumpin paine Kiinassa tehoaa, Kiinan talous taantuu

2018 Muutoksia Yhdysvaltojen "sotaoikeudenkäyntien ohjekirjaan" Muutokset astuivat juuri voimaan - Nyt kun tuomaritkin on vaihdettu "hyviksiin", voivat sotaoikeudenkäynnit Yhdysvalloissa alkaa

Trump sai Obaman mamutulvan laskemaan 75 prosentilla vuonna 2018

Presidentin puheen tärkeimmät kohdat

2.1.2019:

Päivän kuva: Onko tämä vankilaiva juuri nyt matkalla New Yorkista Guantanamoon?

Robert Steele: Ovatko Hillary, Obama ja kumppanit laivamatkalla Guantanamon vankilaan? Robert Steele postaamassa linkissä video, jossa mm. lista "isokenkäisistä" rikollisista, jotka eivät ole POIKKEUKSELLISESTI käyttäneet Twitteriään moneen päivään.

Gordon Duff: Kommentti – Robert Steelestä USA:n puolustusministeri?

Robert Steele: Ennustuksia

Robert Steele: Korruptio tiedeartikkeleissa

Valkoinen talo: Presidential Proclamation on National Slavery and Human Trafficking Prevention Month, 2019

1.1.2019:

Ennen kuin luet artikkeleita, joissa valittetaan kaikista niistä surullisista asioista joista vuonna 2018 uutisoitiin, muista että todella hyviä uutisia tuli myös runsaasti. Vuosi 2018 tullaan aina muistamaan vuotena, jolloin kansa alkoi oikeasti herätä supereliitin petokseen, ja vuotena, jolloin pahikset saivat "ennätyksellistä kyytiä". Siitä lisää etusivuillamme ja alla uutisissamme. QAnon: Where we go one we go all!

BlokkiUutiset 31.12.2018 - Deep state pidätyksiä? - Keltaliivit

28.12.2018:

Lisää Obaman rikoksia tulee ilmi

2018 ensimmäinen vuosi koskaan ilman tuhoisia pyörremyrskyjä Yhdysvalloissa - Ilmastonmuutosuskovaiset varmasti syyttävät ilmastonmuutosta tästäkin

Arvostettu sydänkirurgi paljastaa statiinihuijauksen (Yhdysvalloissa joka neljäs "syö" statiineja)

Trump tviittaillut tänään:

- Rajamuurikiistassa ei ole kyse muurista, vaan siitä, että demarit eivät halua suostua Trumpin ja republikaanien ehdotukseen

- CNN ja muut valeuutiset sekosivat, koska jaoin nimmareita sotilaiden lippiksiin. Ja valehtelivat, että olisimme vieneet heille lippiksiä!

- Naurettava NAFTA-sopimus aiheuttaa USA:lle 75 miljardin vuotuiset tappiot (plus monta kertaa se summa huumekaupasta). Rajan sulkeminen olisi tuottava operaatio. Palautamme autojen valmistuksen omaan maahamme.

- Honduras, Guatemala ja El Salvador eivät tee mitään karavaanien estämiseksi. Taas on yksi uusi karavaani muodostumassa. Me lopetamme ulkomaanavun kokonaan noille kolmelle maalle.

24.12.2018:

Robert Steele: Kiina johtaa, USA liittoutuu Venäjän kanssa Heidän kehittyneidenkin asejärjestelmien softissa on salaiset takaportit

Robert Steele: Sulautuminen - Kuinka paljastumassa olevat tapahtumat maailmassa liittyvät toisiinsa Selviytyäksemme meidän täytyy päihittää globalistit, jotka toistaiseksi kontrolloivat kaikkea tietoa, puhetta, ajatuksia, rahaa, "uutisia", "faktoja", lääkkeitä, teknologiaa ja tiedettä

Robert Steele: Teksasissa opettaja sai potkut, koska ei suostunut allekirjoittamaan sopimusta, jossa hän "palvelisi Israelia" (Toim.huom: Israelin sionistijuutalaisilla on suuri valta Yhdysvalloissa) Katso videomme: Kokoomuksen pj: Juutalaiset määräävät Yhdysvalloissa Lue myös artikkeli Suomen valtamedia on pienen porukan hallussa

22.12.2018:

16 vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Maailman suurimman yksityisen tiedusteluorganisaation johtaja, Gordon Duff, ehdottaa Tenojoella kutsuvieraanamme kaksi vuotta sitten ollutta Robert Steeleä Yhdysvaltojen uudeksi puolustusministeriksi

Robert Steele: Hyvä että Mattis jättää puolustusministerin viran - Kongressin jäsenten reaktio kertoo heidän olleen kiristyksen uhreja "Suurin osa USA:n armeijan tukikohdista ulkomailla tullaan sulkemaan ... Mattis ei ole valmis uuteen maailmaan, johon kuuluu paljastukset avaruusolennoista, mielenhallintaohjelmien ja ilmastonmuokkauksen lopettaminen sekä maanalaisten tukikohtien sulkeminen."

Obama's Military Coup Purges 197 Officers In Five Years

21.12.2018:

Päivän kuva:

QAnon (Trump&Co): H-hetki lähestyy (Video By Praying [para]medic)

Fox: Demokraatit Yhdysvalloissa  tekivät väärän lipun operaation vaaleissa viime vuonna - Lavastivat Venäjän osallisuuden Facebookissa tehtyyn kampanjaan QAnon: Kun koko totuus demareista tulee julki, koko demariliike katoaa

911 terrori-isku oikeuteen - Syyttäjä Yhdysvalloissa aikoo noudattaa lakia joka velvoittaa lautamieskäsittelyn tekemisen

Yhdysvaltojen senaatti: Saudi kruununprinssi MBS syyllinen Khashoggin murhaan

Yhdysvaltojen senaatti äänesti laittoman Jemenin sodan rahoituksen lopettamisesta Lue myös:  Tulitauko alkaa

Kiinalaiset aloittivat rauhanneuvottelut Afganistanin ja Pakistanin kanssa (Toim.huom: Yhdysvaltojen uskottavuus alueella nolla)

19.12.2018:

Päivän kuva:

Kuva: Kaksoisolentojen käyttö isokenkäisten piirissä on tavallista. (Saddam Husseinilla oli niin monta, että häntä ei voitu tappaa, joten maa oli vallattava.) Lue myös: Covert United States foreign regime change actions (Wikipedia)

Government Moving Massive Amounts of Money to the Dark Side

A specially appointed federal panel of judges has dismissed all 83 ethics complaints brought against Justice Brett Kavanaugh

Trump directs creation of Space Command as 11th combatant command (President Trump issues order creating new space command to better advance the military's vast operations in space.) Aiheesta lisää: Jordan selittää Trumpin uutta "asetusta" tässä sekä  Jordan Sather & Dustin Nemos on Secret Space Program and Suppressed History

Tuesday, 18 December 2018 POTUS has sent a letter to the Speaker of the House extending the National Emergency declared in Executive Order 13818 of December 20, 2017 (Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption)

Congress reaches deal ending taxpayer-funded sexual harassment settlements (Toim: Tähän asti veronmaksajat maksoivat kansanedustajien törppöilyt)

14.12.2018:

Vuoden trollaaja: Valtionsyyttäjä. Kaikki odottivat Huberin olevan läsnä "Clintoneiden oikeudenkäynnissä". Huberia ei näkynyt. Missä hän oli? Arvoimassa vankilaan tuomittujen pedofiilien (Hillary ja Bill) asuinoloja!

Uskomatonta? Perehdy Clintoneihin tässä

 

Vanhempia uutisiamme voit lukea sivullamme uutisia.

Powered by Aava 3