Karen Hudes, Maailmanpankin ilmiantaja: "Meiltä on aika loppumassa."

Karen Hudes: "We're running out of time."

 

https://www.youtube.com/watch?v=gHVgRgYdCsQ

 

USA Watchdogin Greg Hunter haastattelee Karen Hudesia.

Videon tuottajan sivusto on www.usawatchdog.com .

 

**tarkastamaton versio**

 

Lyhennelmä videon käsikirjoituksesta:

 

Greg Hunter (GH): Vieraanamme on tänään Karen Hudes. Hän on pankkiiri, asianajaja ja ilmiantaja. Kiitos sinulle!

Valmistuit Yalen yliopistosta, olit töissä Maailmanpankissa noin 20 vuotta, ja paljastit monet kerrat Maailmanpankin salaisuuksia ja korruptiota, kunnes he erottivat sinut vuonna 2009. Olet yksi niitä harvoja hyviä ihmisiä. Onneksi olkoon! Mitä voit kertoa meidän [yksityisestä] keskuspankistamme The Federal Reservestä (The Fed) ja pankkimaailmasta yleisesti?

Karen Hudes (KH): He [pankkiirieliitti] ovat koventamassa panoksia. Kun he aloittivat Fedin 100 vuotta sitten, presidentti Wilson [joka oli tuohon aikaan presidenttinä] tiesi, että hän päättäessään suostua Fedin perustamiseen, oli juuri myynyt Yhdysvallat. Hän katui tuota päätöstä suuresti myöhemmin, ja hänen jälkeensä oli kaksi presidenttiä, jotka yrittivät korjata tuon valtavan virheen. Molemmat heistä, J.F. Kennedy ja Abraham Lincoln, salamurhattiin. Nykyinen presidenttimme, Barack Obama, yrittää kovasti tehdä voitavansa sen eteen, että ne meistä jotka tietävät tilanteen, antaisivat potkut noille konnille. Hän ei halua tulla ammutuksi, vaan jättää meille tuon vastuun. Me teemme hyvää työtä, olemme olleet yhteydessä kaikkiin 50 kuvernööriimme ja kehottaneet heitä tekemään oman osuutensa maamme pelastamiseksi. Se ei ole helppo työ, ja aika vaarallinenkin, sillä moni on joutunut suuriin vaikeuksiin vastustaessaan näitä konnia.

Eikä sinun minua tarvitse uskoa. The Federal Institute of Technology teki aika tarkan tutkimuksen siitä, kuka omistaa maailman korporaatiot, niitä on noin 43000.

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

 

Ryhmä "mafiapomoja" on ostanut ne ja kontrolloi niitä, taustalla ja salassa. Siitä ei kirjoitella, koska he ovat ostaneet myös median. Mitä uutisissa kuullaan, on se, mitä nuo yritykset haluavat sinun kuulevan, ei realiteetti. Ja paljon ihmisiä tietää tästä. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että suurin osa Yhdysvaltojen kansalaisista tietää, että nuo mafiapomot valehtelevat systemaattisesti.

The Fed ja The Bank of International Settlements, BIS, ovat samassa veneessä kaikkein suurimpien rikollisten, jesuiittojen, kanssa. He myös ostivat The Bank of American, BOA:n, ja heillä on salainen suunnitelma maailman rikkauksien jakamiseksi. Maailman maat tietävät, että tämä on käynnissä, olen kirjoitellut viimeiset viisi vuotta eri maiden suurlähettiläille. Meitä ilmiantajia on Maailmanpankista monesta eri maasta. Minä yhdessä skotlantilaisen Elaine Colvillen kanssa olen kirjoittanut Englannin parlamentille, ja se juuri äsken, heinäkuun 20. päivä, julkaisi meidän kertomamme tiedot. Sanoimme myös että meiltä on aika lopussa, ja että nyt on aika ottaa härkää sarvista ja kertoa noille konnille ja rikollisille, että he ovat saaneet potkut. Elaine sanoi, että parlamentin täytyy tehdä työnsä. Tuo dokumentti on kaikkien luettavissa.

 

-GH: Kun puhut potkuista, sanoit että muu maailma ei halua elää tämän «Fedin rautanyrkin alla». He haluavat lopettaa dollarin, inflaatio on suuri, ja itse asiassa viemme inflaatiota muihin maihin, ja ne eivät tietenkään halua sitä. Ne eivät edes halua dollareitamme. Ne haluavat toisenlaisen valuutan, joka olisi kultaan sidottu, tai vaikka Bitcoinin. Unkari on lopettamassa euron käyttöä, ja se on myöntämässä omaa valuuttaansa päästäkseen eroon inflaatiosta. Pitäisikö meidän lopettaa dollarin käyttö?

KH: Meidän ei tarvitse odottaa, että joku antaa potkut Fedille tai BIS:lle. Kaikki keskuspankkiirit ovat osa tätä suurta kerhoa Sveitsissä. Meidän pitäisi yksinkertaisesti käyttää mahdollisuuttamme valintaan. Jotkut osavaltiot ovat alkaneet hyväksyä hopeaa ja kultaa valuuttana: niillä on oikeus siihen ja niiden pitäisi tehdä se. On olemassa muita vaihtoehtoja, kuten Bitcoin, ja on muita pankkiireja, jotka ovat aloittaneet uusien valuuttojen käytön, ja noiden uusien valuuttojen takuuna ovat jalometallit. Me kuluttajina voimme valita mitä valuuttaa haluamme käyttää noista laillisista vaihtoehdoista. Sanon tämän vielä uudestaan: Nyt puhutaan kaikkien aikojen suurimmasta mafiasta, jesuiitoista Vatikaanissa...

-GH: Heistähän on kirjoiteltu paljon, ja raportteja on tehty myös Vatikaanin rahanpesusta. Siellä tehdään syntiä, eikö totta?

-KH: Kerron teille joitain jonka juuri sain selville. Kerron teille kuitenkin ensin mitä olen tehnyt: olen seurannut rahaa (”Follow the money”). Ihmisille valehdellaan rahasta. Olen ostanut Maailmanpankin velkakirjoja. Kun ostat joukkovelkakirjoja (bonds), on sinulla oikeus tarkkoihin talousraportteihin. Maailmanpankille ei tehty tilintarkastusta standardien mukaisesti, joten haastoin Maailmanpankin ja KPNG:n oikeuteen, ja 188 valtiovarainministeriä sopi tuon haasteen [ennen kuin se meni oikeuteen], joten en saanut haluamaani järjestelmää implementoitua. Yritin sitten saada selville miksi. Ja arvatkaapa mitä sain selville: minä kuvittelin aina, että ongelmana ovat CIA ja muut tiedustelupalvelut, mutta yllätyksekseni sainkin tietää, että niiden yläpuolella onkin vielä yksi: Vatikaanin tiedustelupalvelu. Sen käskyjä nuo muut konnat noudattavat.

-GH: Rahassahan on kyse kontrollista. Tuo Vatikaanin tiedustelupalvelu ja maailman muut tiedustelupalvelut taistelevat rahasta...

-KH: Eivät he taistele. He tekevät yhteistyötä! He vain antavat meille sen kuvan, että siellä taistellaan. He ovat samaa porukkaa. Aivan kuten kaikki nuo pankit, ovat kaikki nuo tiedustelupalvelut samaa porukkaa. Meitä vain huijataan, kaikki tuo on suurta teatteria jota koko maailma katselee samalla kun kaikilta maailman kansalaisilta huijataan rahaa. Kerron teille mitä esimerkiksi Syyriassa tapahtuu, ja tiedän tämän koska en ole yksin tässä. Teen yhteistyötä monen ilmiantajan kanssa. Yksi heistä ...

-GH: Ja olethan sinä myös yhteydessä Maailmanpankin jäseniin ympäri maailman, etkö vain?

-KH: Teemme kaikki yhteistyötä, juuri niin kuin nuo konnat. Mutta kerron teille mitä Mark sanoi Syyriasta. Siellä on maakaasua, jonka markkinoille saamiseksi tarvitaan putki. Cutter (?) haluisi saada tuon kaasun putkessa Syyrian läpi päästäkseen Euroopan markkinoille. Kuka toimittaa Euroopalle maakaasua? Venäläiset. Saudi-Arabia lähestyi venäläisiä ja sanoi: «Jos lopetatte Syyrian suojelemisen, niin voimme myydä teille aseita todella halvalla.» Mutta Venäjä halusi pitää markkinansa Euroopassa. Eli kaikki tuo teatteri kuolleista vauvoista ja Sariini-kaasusta on suunniteltu pitämään meidät kansalaiset kiireisinä ja sekaisin. Mutta ei meidän tarvitse olla ymmällämme, vaan kääntyä ympäri ja sanoa noille konnille ja heidän pomoilleen ettemme enää hyväksy sitä, että meitä ryöstetään.

-GH: Tiedän että puhut kauniisti presidentistämme [kun sanoit, että hän yrittää herättää meitä todellisuuteen vastustuksesta huolimatta], mutta kyllä hän hyväksyi NDAA-lain, joka antaa viranomaisille luvan pidättää kenet tahansa ja pitää hänet lukkojen takana vain koska hän on «terroristi». Ja sitten nuo kaikki miehittämättömien ilma-alusten tekemät Drone-iskut. Ja Jesse Jackson Junior joutui juuri vankilaan, mutta yhtäkään noista pankkiireista ei viedä oikeuteen ja tuomita, vaikka he ovat pesseet rahaa huumekartelleille ja terroristeille. Jesse Jackson Junior joutui 30 kuukaudeksi vankilaan 750.000 dollarin takia, mutta Jon Corzine tiettävästi juuri varasti miljardin [eikä mitään tehty].

-KH: Hän on näyttelijä, joka vain näyttelee omaa rooliaan. Nuo ovat kaikki näyttelijöitä.

-GH: Tuo on surullista. Sanot siis että presidenttimmekin on näyttelijä? Että hän tekee vain mitä käsketään, eikä tule heidän tielleen…

-KH: Minä sanon vain, että ne presidenttimme, jotka kieltäytyivät lähtemästä mainitsemieni konnien kelkkaan, murhattiin. Presidenteille annetaan hieman vapautta toimia, ja he tekevät voitavansa. Meidän täytyy tehdä oma osuutemme. Meidän täytyy hyväksyä se tosiasia, että meitä huijataan ja olla hyväksymättä sitä. Sille on tehtävä loppu. Meidän on otettava haltuumme se, mikä meille kuuluu. Meidän täytyy nousta seuraavalle tasolle tässä pelissä. Ei keskittyä vain keskuspankkiireihin vaan myös Vatikaaniin. Ihmiset eivät edes tiedä, että Yhdysvaltojen veroviraston, IRS:n, keräämä raha menee Vatikaaniin. He eivät tiedä, että kunnat rahoittavat eläkekulujaan miljardeilla dollareilla aivan tarpeettomasti. Meidän täytyy istua alas ja ottaa selvää minne kaikki raha menee ja sitten sanoa heille, että se raha on meidän ja ottaa se takaisin.

-GH: Mutta eikö se tule olemaan tuskallista? Olen sanonut tämän monta kertaa: monet eläkerahastot ovat 9-10 miljardia dollaria miinuksella, he tulevat saamaan vain murto-osan eläkkeestään. Pankkiirit saavat suurimman osan rahoista. Meillä on 3.7 biljoonan dollarin edestä alirahoitettuja eläkerahastoja.

-KH: Olet väärällä tasolla pelissä. Sinä katsot paperirahaa. 1900-luvun alussa tehtiin sopimus, ja kaikki maailman rikkaudet, aarteet, kulta ja timantit haudattiin holveihin ympäri maailmaa. Kaikki tuo saattaa tulla ulos, mutta se ei tapahdu, ennen kuin ihmiset alkavat ymmärtää tilanteen. Meidän täytyy murtaa suuryritysten, korporaatioiden verho (corporate veil) ja tutkia kuka omistaa ne. Meidän täytyy kaikkien tehdä kotiläksymme. Emme voi vain sanoa ”raha ja pankit ovat liian monimutkaisia aiheita”. Meidän täytyy tutkia aihetta vastuullisesti, ja hyväksyä se, että se on meidänkin syymme. Me annoimme noiden pankkiirien ostaa kaiken valtamedian ja kertoa meille valheita yksi toisensa jälkeen. Aiommeko katsoa noita väärennettyjä videoita naisista ja lapsista, jotka joutuivat ”kemiallisten aseiden” tappamiksi? Aika suurella todennäköisyydellä he olivat kaikki näyttelijöitä! (Lisää aiheesta katastrofinäyttelijät tässä.)

-GH: Minä pitäisin sinua hulluna jos en tuntisi sinua ja olisi nähnyt ansioluetteloasi ja tietäisi historiaasi vanhempana neuvonantajana Maailmanpankissa. Tämä todella avaa silmät. Sinä teit yhteistyötä Maailmanpankin työntekijöiden kanssa ympäri maailmaa ja nyt teet yhteistyötä whistle blowereiden kanssa ja sanot, että meidät on ryöstetty.

-KH: Mennään 15 vuotta taaksepäin. Voit käydä web-sivullani www.kahudes.net ja voit käydä läpi kronologiaa. Mitä tapahtui vuonna 2000 … Maailmanpankki on kuin suuryritys, Yhdysvallat omistaa 16% ja muut 188 maata omistavat erisuuruisen osan. Mitä suurempi osa, sen enemmän sinulla on valtaa äänestyksissä. Olin osa hallituksen päätöstä, jonka mukaan he antaisivat Maailmanpankille olla enemmän rahaa, mutta vain, jos he parantaisivat työntekijöiden olosuhteita. Olin mukana tuossa komiteassa, ja sovimme, että ne johtajat jotka tekivät hyvää työtä, saisivat ylennyksen, ja ne johtajat, jotka eivät tehneet hyvää työtä saisivat joko lisäkoulutusta tai potkut. Tuo päätös unohdettiin täysin, ja saimmekin myöhemmin apua yhdeltä IBM:n edustajalta. Sanoin hänelle, että hyvät johtajamme saivat potkut ja korruptoituneet saivat ylennyksiä. Sen jälkeen yritin vain saada selville mitä siellä tapahtui. Voit katsoa ja seurata tarkkaan mitä siellä tapahtui. Sitten jouduin mukaan Filippiinien tapahtumiin, ja siellä mies, joka oli presidenttinä tuolloin, Joseph Estrada, ryösti maalta kaiken. Hän myi maansa toiseksi suurimman pankin, Filippiinien kansallispankin, Lucio Tan-nimiselle rahanlainaajalle, joka omisti Philippine Airlines-lentoyhtiön, joka taasen oli suurissa veloissa Filippiinien kansallispankille.

-GH: Siinähän paloi yli miljardi dollaria.

-KH: Me peruimme oman 200 miljoonan lainamme, japanilaiset samoin oman 200 miljoonan lainansa, ja niiden filippiiniläisten jotka olivat tallentaneet rahansa tuohon pankkiin, ja vakuutusyhtiön piti pelastaa pankki 500 miljoonalla dollarilla. Tuo tapahtuman jälkeen Maailmanpankin piti kirjoittaa raportti tapahtuneesta, ja siinä vain sanottiin ”Tapahtunut ei ollut menestys, muuta emme sitä olisi voineet tietää.” Minä sanoin heille ”Totta kai olisitte voineet tietää. Minähän sanoin sen teille.” Tuolloin (2003) he yrittivät antaa minulle potkut. Tiesin, että jos Yhdysvallat ei alkaisi pelata sääntöjen mukaan, meiltä vietäisiin mahdollisuus valita itse Maailmanpankin johtaja. Menin ensin valtiovarainministeriöön, ja sanoin, että meidän täytyy alkaa pelata sääntöjen mukaan, muuta he eivät kuunnelleet minua. Seuraavana menin senaatin ulkomaansuhteiden komitean juttusille, jonka puheenjohtajana tuolloin oli Joe Biden. Hillary Clinton ja Barack Obama olivat nuorempina jäseninä. Mutta se oli senaattori Lugar (?), joka kirjoitti kolme kirjettä Maailmanpankkiin pyytäen heitä olemaan erottamatta minua. Mutta sain kuitenkin potkut. Alussa minulla oli paljon ihmisiä tukenani, mutta tietäisitpä kuinka paljon ihmisiä tukee minua nyt.

-GH: Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Viedäänkö ihmisiltä rahat? Eivät nuo pankkiirit niin helpolla luovuta.

-KH: Jos päätämme kaikki tehdä yhteistyötä, tehdä läksymme ja seurata rahaa, tulee tuo holveihin haudattu kulta löytymään ja sen avulla voimme maksaa velkamme. Siitä riittää kaikille maailman ihmisille. Ei tässä tapella rahasta, vaan kontrollista tai paremminkin rakkaudesta; rakastammeko lähimmäistämme? Onko meillä itsekunnioitusta? Ja jos sitten ajattelemme ihmisiä, joihin luotamme henkisinä johtajinamme, he tekevät juuri päinvastaista. He pyörittävät maailman tiedustelupalveluita ja huijaavat meitä. Meidän on pakko istua alas ja selvittää nämä asiat.

-GH: Puhutaan nyt kadun tasolla. Tuleeko lisää pelastuspaketteja? Voivatko ihmiset menettää säästönsä?

-KH: Ei tässä ole kyse siitä. Tässä on kyse siitä, voimmeko jatkaa ihmiskuntana, vai räjäytämmekö itsemme ilmaan. Rakastammeko tarpeeksi itseämme ja muita pelastaaksemme maailman.

-GH: Kiitos Karen viisaista sanoistasi. Lisää aiheesta löydät Karenin web-sivulta www.kahudes.net .

-KH: Kiitos itsellesi. Me rakastamme itseämme ja muita tämä on yhteinen asiamme ja kaikki tulee olemaan hyvin.

 

 

Rahaeliitin tavoitteista kerrotaan dokumentoidusti dokumenttielokuvassa Thrive (2011). 80 miljoonaa katsojaa (15M englanniksi) 27 kielellä:

 

Uutisia

Ystävästämme Robert "CI-A-Nobel" Steelestä tässä.

QAnon = Trump&Co

Päivitettyjä uutisia sivustollamme valeuutisia.fi

Robert Steelen sivusto: phibetaiota.net

Suosittelemme seuraavia YouTube -kanavia ("päivittäisiä Q-uutisvideoita")

Destroying the Illusion

In Pursuit of Truth

 

24.3.2019:

Valtakunnansyyttäjä on juuri nyt kongressissa - Julkaistaanko Muellerin Venäjä-raportti tänään?

Jo kaksi Parklandin koulun (lavastetun hyökkäyksen) teiniä itsemurhattu viikon sisään - Koulun oppilaita oli vieraillut juuri Uudessa-Seelannissa

Sandy Hookin (huijaus) kouluampumisen "ampujan" psykiatri pidätetty "pedofiliasta"! Yritti paeta Uuteen-Seelantiin!

Lisää Sandy Hookista tässä.

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

With RussiaGate Over Where's Hillary?

Uuden-Seelannin false flagin yksi seuraus: [Natoon kuuluvan] Turkin presidentti Erdogan uhkasi tappavansa ne maahansa eksyvät australialaisturistit, jotka ovat islaminvastaisia

Trump: The calm before the storm

PrayingMedic: With the Mueller blockade removed, the calm before the storm has passed and those who are fighting for justice will now go on the offensive.

Q: Valevaltamedian ainoa puolustus on leikkiä 'tyhmää' (yllättynyttä) välttääkseen syytökset osallisuudesta [huijaukseen]

Fox: Venäjätutkimus on nyt valmis - Ketään ei syytetä mistään! (Toim: Demokraatit keksivät koko jutun tappaakseen aikaa, epätoivoisina yrittivät löytää jotain jolla Trumpia voisi syyttää. Mitä tahansa. Kolme vuotta siinä meni. Trump voi nyt alkaa rauhassa täyttämään sitä kuuluisaa vatia päillä: Now comes the pain.)

23.3.2019:

Lumipallo pyörii:

Video tässä.

Valkoinen talo: ISIS 100% eliminoitu Syyriassa

QAnon-tietoisuus leviää kuin kulovalkea: South Carolina Republican Endorses QAnon: ‘They’re Legit’

QAnon76 Foxilla:

Breitbart: Top 10 propagandistia jotka promosivat Venäjähuijausta

22.3.2019:

Syvä valtio (pahikset,CI_A) laivaa Helsinkiin tavaraa Bagdadista. Ja mitä tekee SU_PO? Kyttää rasisteja?  Zerohedge: The Secret Logistics Of America's Global Deep State "Why does the US Embassy in Helsinki need a big warehouse near Malmi Airport and what are the contents of thousands of kilograms of cargo sent to Helsinki from Baghdad?

Robert Steele: CI_A käyttää armeijamme tukikohtia [ja suurlähetystöjä] lasten, kullan, käteisen ja huumeiden salakuljettamiseen

Suosittelemme lukijoitamme perehtymään sivuston qmap.pub antiin.

Q:n postausten lisäksi sivuston vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät esim. viime aikoina eronneet/erotetut johtajat, eri teemoja selitettynä (esim. Saudi-Arabian "puhdistus", vatikaani, "somen tilanne"), pelurit luokiteltuna ja selitettynä (esim. isänmaallinen, maanpetturi, marionetti), ihmiskauppaan liittyvät pidätykset, parhaat ja tuoreimmat videot ja pajon muuta.

QAnon - Miksi mitään ei tapahdu? - 21.3.2019

Tässä muutama positiivinen tapahtuma viimeajoilta (By PrayingMedic):

 • Troops withdraw from Syria
 • POTUS orders drawdown of troops in Afghanistan
 • Clowns out of North Korea. Kim negotiates denuclearization.
 • NXVIM sex cult exposed, prosecution underway
 • Human trafficking arrests at all-time high
 • Dozens of deep state players fired from FBI/DOJ
 • Tens of thousands of sealed indictments piled up
 • Thousands of corporate executives resigned
 • Culture of sexual harassment exposed in top-levels of mainstream media
 • Voter fraud exposed
 • Iran deal ended
 • Withdrawal from Paris climate accord
 • Anti-globalist leaders elected in many western nations
 • Yellow vest protests throughout Europe signal mass awakening
 • Sex scandal in the Catholic church exposed

21.3.2019:

Q postasi juuri runsaasti Pizzagate-materiaalia. IPOT Youtubessa analysoi niitä, mukana analyysissä mm. Bill Clinton sekä paavi lasten nahasta tehtyine punaisine kenkineen:

Osa 1 ja osa 2

QAnon: [Lapsikauppias] Rachel Chandler on 100 kertaa suurempi skandaali kuin Allison Mack (NXIVM)

20.3.2019:

The Hill: Ukrainian Prosecutor Investigating Alleged Plot To Aid Hillary Clinton

Obama WH counsel faces possible prosecution in Mueller-initiated probe

Sara Carter: Amerikkalaiset tulevat järkyttymään kun he ymmärtävät Syvän valtion suorittaman Trumpinvastaisen kampanjan laajuuden

Lisää mielenkiintoisia itsemurhia: Why did Obama and Clinton economic adviser, 58, take his own life despite having a new book coming out in June?

Facebook blocks Trump’s social media chief: 'Why are you silencing me?'

Twitter Admits it Shadowbanned an Accurate Tweet About Hillary Clinton Working With Russians

Yksi Uuden-Seelannin valehyökkäyksen tavoitteista saavutettu (myös QAnonin "keskustelufoorumisivusto" 8chan on nyt blokattu): Telcos block access to 4chan, other sites

Saadaanko ilmastokeskusteluun pian järkeä: Dozens Of Scientists, Orgs Rally Behind Trump’s Planned Climate Change Panel

Onneksi Trump sai "omia tuomareita" korkeimpaan oikeuteen: Supreme Court sides with Trump in immigrant detention dispute

Congress Justice for Victims of Lynching Act of 2019 (Toim: Syvän valtion edustajilla USAssa paniikkia ilmassa... Kongressi sääti lain joka kieltää hirttotuomiot... nyt kun on omat kaulat vaarassa.)

Lisää isoja kaloja verkkoon Hollywoodissa: Warner Bros. CEO Kevin Tsujihara Ousted Over Sexual Favor Scandal Lisää Hollywoodin pedofiliaongelmasta sivullamme tässä

19.3.2019:

Robert Steele suosittelee: Entinen Yhdysvaltojen armeijan psykologisten operaatioiden osaston upseeri, nykyinen Yhdysvaltojen Ulkoministerion terrorisminvastaisen yksikön neuvonantaja Scott Bennett: THE NEW ZEALAND SHOOTING: WHAT HAPPENED AND WHY?

18.3.2019:

Q: T [-1] ? D-Day tomorrow? Try to get some sleep!

Lämmin kiitos lukijoillemme: Luette tämän sivuston sivuja noin 2000 kappaletta päivässä!

Olemme raportoineet valevaltamedian sensuroimia uutisia jo yli viiden vuoden ajan "24/7". On hienoa nähdä suomalaisten oikean tiedon janon lisääntyvän jatkuvasti!

 

Videoita "Uudesta-Seelannista" löydät osoitteesta: https://153news.net/

(Sivusto on "ylikuormittunut", F5.)

Kuvakaappaus sivustolta:

 

Luotetun SGTReportin video:

Todisteiden piilottamista Uuden-Seelannin Gladio-tyylisessä operaatiossa:

HIDING THE EVIDENCE: New Zealand Gladio-Style Black Op

 

Toim: Edellisellä videolla mm.: Älä vaan katso alkuperäistä videota U-S:nnin iskusta (ettei huijaus paljastu). Viranomaiset uhkaavat "videon katsojia" 10 vuoden vankeusrangaistuksella!

Robert Steele: BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 4: Second Shooter, Zionist Funding, Training, Travel (Toim: Em. sivuston perustaja, ent. CI_A, 2017 "rauhan-Nobel-kandidaatti", ystävämme Robert Steele tekee todella hienoa työtä oikean tiedon levittämiseksi. Artikkelin kirjoittaja, Gordon Duff, johtaa maailman suurinta yksityistä tiedusteluorganisaatiota. Suosittelemme lämpimästi lukemaan heidän kirjoituksensa huolella ja miettimään sitten heidän kirjoitustensa sisältöä. Kaupallisen median rahoittajilla on oma agendansa. Kaupallinen media kertoo sinulle yhden prosentin totuudesta, jos sitäkään.)

 

Q postasi: [Pedo] Podesta Uudessa-Seelannissa 4 päivää ennen ampumista:

Q postasi: Ketju joka selittää aihetta Podesta Uudessa-Seelannissa

Trump re-tviittasi: Foreign Government Official Offered Hillary Campaign Dirt On Trump

 

16.3.2019:

Tiesitkö että Facebook (entinen LifeLog eli elämänlokikirja eli kaikki tieto sinusta), Google ja YouTube (jne.) ovat CI_A:n työkaluja tiedonkeruuta ja manipulointia varten?

Viimeisin todiste CI_A:n halusta tuhota Yhdysvallat (Trumpin hallinto on sanonut, että CI_A on niin mätä, että se tullaan purkamaan):

Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja: Google kieltäytyy yhtestyöstä Yhdysvaltojen armeijan kanssa, mutta auttaa Kiinan armeijaa

Tässä aiempi postauksemme aiheesta:

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

 

Lue myös: 16-vuotinen suunnitelma Yhdysvaltojen tuhoamiseksi

Blokkimedia: Miten Suomi tuhotaan

Entinen puolustusministeriön tiedustelupalvelun työntekijä tunnusti syyllistyneensä vakoiluyritykseen (Salaisuuksien myymiseen Kiinalle)

Ongelma ei siis ole Venäjä vaan Kiina. Tutki. Hakusana Kiina.

WhatsApp, Instagram and Facebook Messenger to be 'integrated' as part of a major change (Toim: FB, WhatsApp, Instagram, Google ja YouTube ovat kaikki CI_A:n työkaluja. Ja määrä kasvaa... Mutta isänmaalliset voittavat sodan!)

15.3.2019:

Q tänään: Varokaa: Lavastettuja hyökkäyksiä saatetaan nyt käyttää Yhdysvalloissa, Englannissa, Ranskassa ja Italiassa ihmisten huomion siirtämiseksi pois paljastuksista

Q linkkasi: Fox: "Totuus on nyt tulossa esiin, ja monet pelurit joutumassa tilille".

Q postasi tänään: Kuinka demokraatit suunnittelevat voittavansa 2020 vaalit:

TO SUMMARIZE THIS WEEK:
RE: [D’s] PREP TO STEAL 2020 ELECTIONS
>ATTACK FOX NEWS TO CONTROL OPPOSITION NARRATIVE
>>>6 CO’S CONTROL 90% OF THE MSM
>VOTE TO ALLOW ‘ILLEGAL’ IMMIGRANTS RIGHT TO VOTE IN ELECTIONS
>PUSH TALING POINTS RE: VOTER AGE SHOULD DECREASED FROM 18 TO 16
>NO WALL – OPEN BORDERS – ALL WECLOME = MORE [D] VOTES
>DENY PROPER COUNTING U.S. CENSUS > AVOID PUBLIC KNOWLEDGE REAL ‘ILLEGAL’ POP TO AVOID VOTER FRAUD % RISK TO ELECTIONS
WELCOME TO THE [D] PARTY!
Q

(Toim: Siis: Kontrolloi mediaa, laske äänestysikä 16:een, rajat auki ja laittomille maahanmuuttajilla äänestysoikeus (ja tietysti rahaa demareiden äänestämisestä), tee kaikenlaista vaalivilppiä)

Trumpin viimeisin tviitti: Lue Breitbartia!

Breitbart on tietääksemme maailman suurin vaihtoehtoisen median sivusto (281. suurin sivusto maailmassa), jonka perustaja Andrew Breitbart murhattiin, juuri kun hän oli paljastamassa Obaman rikoksia. Myös Breitbartin ruumiinavauksen tehnyt lääkäri murhattiin

 

Moni uskoo (allekirjoittanut mukaan lukien) että Obama tulee olemaan ensimmäisten joukossa, kun "isojen kalojen syytteitä availlaan". Oliko Trumpin tviitti vahvistus tuolle epäilykselle?

Tässä muutama toimituksemme poiminta Breibartilta:

Facebookin datakaupat rikostutkinnassa

What's Appin perustaja koululaisille: Sulkekaa FB-tilinne!

Senaatti äänesti hätätilan lopettamisen puolesta - Trump saattaa käyttää veto-oikeuttaan

Q: Trumpin lasten rikostutkinta peruttu (Q viittasi tähän uutiseen: Report: Attorney General Barr Gave Mueller Permission to Indict Trump’s Three Adult Children and Jared Kushner)

Facebookin johto jättää uppoavan laivan

Youtube sulki vihdoinkin pedofiilin tilin

Yhdysvaltojen viranomaiset lähestyivät ystävääni ja tarjosivat rahaa siitä, että lamaannutan Teheranin sähköverkon

Yhdysvaltojen sähköverkko hyvin haavoittuvainen - Aurinkosoihdut, kyberhyökkäykset tai elektromagneettiset aseet saattavat aiheuttaa mittavia sähkökatkoksia (Toim: On odotettavissa että varjohallitus katkaisee sähköt yhdysvalloissa, kun suuret paljastukset korruptiosta alkavat lähipäivinä)

Q tänään: ADAM SCHIFF IS PART OF THE 'GANG OF EIGHT' (INTEL).
IT WILL BECOME CRITICAL ONCE 'GANG OF EIGHT' MATERIAL IS DECLASSIFIED.

13.3.2019:

Q tänään:

Did a Foreign State gain access to the [Hillary's] server?
Did a Foreign State gain access to the [Top Secret] SAP/SCI material on the server?
https://thehill.com/policy/national-security/404192-fbi-denies-trump-claim-that-china-hacked-clintons-private-email
IF THE TOP FBI CHAIN OF COMMAND FOR THE MIDYEAR INVESTIGATION WERE *ALL* FIRED DOES ONE CONCLUDE THE INVESTIGATION WAS NOT CONDUCTED PROPERLY?

[...]

TREASON.
Q

Toim: HRC (Hillary) tod.näk. myi huippusalaista materiaalia kiinalaisille. Kiina on se ongelma, ei Venäjä (Emme halua lainata rahaa kiinalaisilta). Look here, not there.

Asiasta kiinnostuneet voivat lukea FBI:n asianajajan Lisa Pagen senaatin tutkintakomitean edessä antamat lausunnot

12.3.2019:

Q: 7 päivää h-hetkeen. False Flags anyone?

10.3.2019:

Q: 9 päivää h-hetkeen

Q postasi 7/3:

Linkki tässä

Aihetta avaava grafiikka:

Yhdessä Q:n linkin kuvista olevassa aikakapselin päälle laitetussa kivessä on päivämäärä 19/3/1994. 25 vuotta siitä tulee täyteen 9 päivän päästä.

Mitä Denverin lentokentän alla oikeasti on?

 

Robert Steele: Zero Hedge US House of Representatives Votes to Give Ilegal Aliens the Right to Vote — We do not make this shit up….

Fox juuri nyt: Meillä on raskauttavia todisteita varjohallitusta/syvää valtiota vastaan:

8.3.2019:

Onko Facebook pian historiaa?

Praying Medic: Facebook = Lifelog (Selittää dokumentoidusti kuinka Facebook on CI_A:n vakoilu-, tiedonkeruu- ja manipulointityökalu)

4.3.2019:

Kuinka (demokraattipuolueen senaattorit) johtavat kansaa harhaan valokuvilla (osa 41.657):

(Toim: Otetaan valokuvat eri aikaan ja verrataan niitä - Obaman suosio vs. Trumpin suosio)

The House and Senate Intel committees found no evidence of Trump-Russia collusion but people like Jerry Nadler and Ted Lieu will never be satisfied because POTUS is an existential threat to their corrupt political establishment.

'A constitutional crisis': the CIA turns on the Senate

Actress found dead months after hinting at alleged paedophile ring

Inquiry by C.I.A. Affirms It Spied on Senate Panel

Sealed indictments as per 28/2/19:

 

 

1.3.2019:

QAnon 26.2.:

A reminder from last year about Q's images: Although the images posted are originals, Q and the team do not take all the images. Some images come from other sources.

Robert Steele: DefDog: Are We on the Road to Civilization Collapse?

Robert Steele: Berto Jongman: Facebook Insider on How Facebook Censors President & Conservative Voices #GoogleGestapo Marches On, Still No RICO Action

Robert Steele: Plan B – 2020 No Trump? UPDATE 1: Trump Defense

Robert Steele: Zero Hedge: 2020 a Repeat of 1972? Trump as Nixon?

Robert Steele: Gordon Duff: The End of Trump? Robert Steele: Why Not the End of Bushes & Clintons? + RECAP

US Army Takes 50 Tons Of Gold From Syria In Alleged Deal With ISIS

Trump Affirms Relationship With North Korea "Very Good": "They Know What We Must Have"

5 eyes to 4 eyes? Problems down under: Australian Minister Quits in Pre-Election Blow to Morrison

26.2.2019:

Veterans Today: Trumpin suunnitelma jakaa ydinasesalaisuuksia saudien kanssa on huono idea "Totuuden ydinaseista ovat jo kauan tienneet ne, jotka ovat lukeneet jotain muutakin kuin valtamediaa. [Supereliitin mielestä] kansalla ei ole oikeutta totuuteen.

Robert Steele: Benjamin Fulford — Kiristääkö Kushner Trumpia? Sionistit ovat paniikissa ja haluavat sotaa Iranin kanssa - Päivitys #1 Tapasin Benjaminin Japanissa voidakseni arvioida hänet ja hänen lähteensä ... Aivan kuin me kaikki, Ben saattaa olla 20% väärässä, joskus jopa enemmänkin, mutta sekä hänen kontaktiensa taso että hänen kokemuksensa ovat vertaansa vailla.

Robert Steele:  Apps Give Facebook Your Sensitive Information

Robert Steele:  CorbettReport: The Crisis of Science — Fraud & Crime Against Humanity…

25.2.2019:

Robert Steele: Yhdysvallat hyökkää Iraniin huhti-toukokuussa

Yhdysvaltojen joukot valmiina "Venezuelan valtaamiseen": Vahvistamattomien tietojen mukaan Venezuelan Brasilian ja Kolumbian rajoilla valmistaudutaan aseellisiin hyökkäyksiin. Rantoja valmistellaan maihinnousuja varten. Maduro vapauttanut vankiloista rikollisia ja aseistanut heidät ja antanut "ampumiskäskyn". Lähde: Blokkimedian Twittertili.

45 senators support bill that makes boycotting Israel a crime

China blocks 17.5 million plane tickets for people without enough ‘social credit’

Airlines admit having cameras installed on back of passengers’ seats

Robert F. Kennedy Jr. Exposes Bill Gates & His Relationship With Big Pharma

An entire class of agricultural pesticides found to damage the brains of children… IQ scores falling nationwide

SCANDAL: Studies that prove the dangers of vaccines NEGLECTED by government and health officials

Snow fell in Hawaii state park first time ever

Snow Los Angeles, Record Snow Las Vegas & Flagstaff Arizona, Floods Brazil

Professor Easterbrook Testified Before Congress with Real Data Showing Global Warming Ended in 1998

5G Radiation Dangers – 11 Reasons To Be Concerned

Zero Hedge: Has Donald Trump Lost His Mind on 5G? Or Is He Simply Surrounded by Ignorant Treasonous Assholes?

Jon Rappoport: 5G, Apart from Killing You, Is About Rationing Energy — You Lose Twice

Twitter Co-Founder Evan Williams Steps Down From Company’s Board

‘More secrets’: New batch of ‘Dark Overlord’ 9/11 papers leaked online

FBI Files Prove Robert Mueller Approved Cover-Ups During 9/11 Investigation

After Suing WAPO for $250-million, Sandmann’s Legal Team Zeros In On Bill Maher and CNN

18.2.2019:

Q tänään: Muutama perhe johtaa Kaliforniaa:

16.2.2019:

Q tänään: Deep state yritti ampua alas Trumpin lentokoneen  - Olisi syyttänyt Pohjois-Koreaa ja aloittanut sodan

Fox News: Trump sanoo hän julistaa maahan hätätilan tänään muurikriisin vuoksi (puheen min. 11:03) "Laittomat maahanmuuttajat murhaavat lapsiamme, eikä media uutisoi  niistä ... Israelin muuri toimii 99.9 prosenttisesti ... Kiinassa huumeiden salakuljettajia odottaa kuolemantuomio, mekin voisimme ratkaista huumeongelmamme [samalla lailla]" - Q postasi juuri tämän 

Robotit tulevat: BMW esitteli itseohjautuvaa moottoripyörää Las Vegasissa

13.2.2019:

Robert Steele: Trumpin "koulutodistus" päivitetty

Robert Steele: Understanding Donald Trump and the White House – A Few Books

Robert Steele: The Power of Israel in the United States — True Then, True Now

Robert Steele: The Russia Hoax Comes Apart at the Seams (Video, 1:59:18)

Robert Steele: 1947 The Year That Fucked America Up!

Robert Steele: Kleptocracy in America

Robert Steele: Lloyds of London [insurance company] Fears EMF 5G – EXCLUDES Coverage! — Electromagnetic Pollution Will Kill You, NOT COVERED BY INSURANCE — Sierra Club Opposes

Robert Steele: Book review: In the Shadows of a Presidency by Daniel Estulin

11.2.2019:

Q postasi juuri Finland loves Q -kuvan allekirjoittaneesta Helsingissä:

Ekman: Venäjä-vehkeily levy pyörii

Robert Seele: Q Map with Videos UPDATE Simplied Top Level View

Robert Steele: Näin sionistien kontrolloima FEMA (kriisienhallintaviranomainen) ja muut tekevät nyt tietokoneella uhreja ja todistajia feikkejä terrori-iskujaan varten

Robert Steele: Rotavirus Vaccine Case Study of CDC and FDA Corruption (Toim: Rotateq annataan Suomessakin vauvoille. Lisää rokotehuijauksesta sivullamme totuusrokotteista.fi)

Robert Steele: Twitter Deletes 2,000 Pro-Venezuelan Accounts

Robert Steele: Congress Demands War in Afghanistan Continue So They Can Keep Getting Their Kick-Backs (Bribes) from the US Deep State Military-Industrial Complex

Robert Steele: The Truth About Venezuela (Toim: Robert oli CI-A:ssa ollessaan töissä mm. Venezuelassa)

Robert Steele: Juuri julkistettu (osittainen) lista USA:n viranomaisten salaisista projekteista on mielenkiintoista luettavaa (What's the common theme? For one thing, space, and its manipulation at all levels ... UFOs, 5G and its biological effects, microwave weapons, California fires and pulverized trade center buildings on 9/11... it all seems to be here..)

Robert Steele: Logic & Non-Logic in Education

Robert Steele: Senator Patrick Colbeck: 5G Will F**k You Up!

Robert Steele: (Zionist) Israel’s Story – Lies from Top to Bottom

Robert Steele: Ban All Collection of User Data – This Heals the Internet

Robert Steele: There is without doubt a $2 trillion secret space program combined with Deep Underground Military Bases (DUMB) that has not been briefed to the Director of DIA

10.2.2019:

Q:n tuoreet postaukset analysoituna ("Se miltä asiat näyttävät on tärkeää"): Q thread for February 9, 2019: Optics Are Important

9.2.2019:

Robert Steele videolla: Yhdysvallat on jo eroamassa Natosta - Trumpin neuvonantajan, sionisti John Boltonin väitetään olevan raiskaaja ja pedofiili - Kaikkia kongressin jäseniä lahjotaan ja kiristetään (Otteita videolta etusivullamme keskisarakkeessa)

8.2.2019:

Senate Investigating Mueller FBI's Prosecution Of "Orgy Island Billionaire" Jeffrey Epstein 

Coca-Cola, Ford and Xerox: We No Longer Donate to Planned Parenthood Abortion Business

Trump picks World Bank critic Malpass to lead institution

Italy's Salvini to Trump: “I can be your closest ally on the European continent”

Another Trump Miracle: US Predicted to Drill More Oil Than Saudi Arabia and Russia Combined by 2025!

Massachusetts Is Latest Liberal State to Approve Abortion Up to Birth of Baby

FINALLY! Senate Intel Chairman Admits, ‘We Don’t Have Anything’ to Prove Trump-Russia Collusion

TECH TYRANNY: Twitter Bans Natural News Accounts, Laura Loomer Banned by Paypal — Covington Child Abusers Still Have Accounts

Worker wage gains just broke 3% for the first time in more than 10 years

Pentagon space agency poised to ignite turf wars

'Tsunami' of meth worth £1bn seized in record-breaking operation

1.2.2019:

Defense official: Pentagon can build parts of wall without Trump emergency declaration

29.1.2019:

Q - Dark to Light:

Robert Steele: CI-A:n MKUltra - Vakoojat akateemikkojen vaatteissa Lisää mielenhallinnasta sivullamme tässä

Kouluissa lisääntyvät kurssit raamatun ymmärtämiseksi

Trump: Ennätyspakkasia osissa Yhdysvaltoja. Mitä tapahtui ilmaston lämpenemiselle? Tule takaisin!

From Zerohedge:

-"5,000 Troops To Colombia" To Quell Venezuela Crisis? John Bolton Flashes Notepad Contents At Briefing

-John Bolton Openly Admits He Wants Maduro Out, American Oil Companies In

-Half Of German Army Recruits 'Unfit For Service' (Toim: Yhdysvalloissa 70%)

-Massachusetts AG: Family Behind Oxycontin Is Responsible For Opioid Epidemic

-[Kalifornian maastopalojen sytyttämisestä syytetty] PG&E To File Bankruptcy Within Hours; Joins Lehman And WorldCom In Tragic Ranking

-"Surveillance Capitalism": Google Sister Company To Package And Sell Location Data From Millions Of Cellphones

-Trump Scores Major Victory As "Delinquent" NATO Members Boost Contributions By $100 Billion

-If Lying To Congress Is An Enforceable Crime, We're Gonna Need More Jails...

 

27.1.2019:

FED BOMBSHELL: Fusion GPS Bribed Dozens of MSM Journalists With Cash, While News Companies Paid Firm to Dig Dirt on Trump

Robert Steele on government shutdown:

"... The President very cleverly arranged ... interest-free cash advances to every government person ...  most Americans live completely apart from the widely disrespected U.S. federal government ... once the shutdown goes past 30 days, as it has, the President has the authority to [reduce] the size and budget of the federal government by no less than ten percent and perhaps as much as twenty percent ... I believe the government shutdown will end shortly. The Government is demonstrably 50% waste."

PrayingMedic:

"Trump knew that Dems wouldn't agree to fund the wall. That's why he planned to have the military build it. Ending the shutdown (and restarting it when Dems refuse to negotiate) will expose them as liars and put the blame squarely on them."

PrayingMedic:

"Who has access to everything classified? Do you believe HRC, Soros, Obama etc have more power than Trump? Fantasy. Whoever controls the office of the Presidecy controls this great land. ~ Q"

PrayingMedic:

We've been expecting this. Contingency plans in place. We will not be silenced. YouTube to recommend fewer "conspiracy theory" videos

British Newspaper Publishes Massive Apology to Melania Trump; Will Pay First Lady ‘Substantial Damages’ and Legal Costs

26.1.2019:

YK:n loppu on lähellä: Lakialoite Yhdysvalloissa YK:sta eroamiseksi Lisää huijausorganisaatio YK:sta sivullamme tässä

Senior WHO official accused of using Ebola cash to pay for girlfriend's flight

Ben Fulford: "A report last week by the Institute of International Finance shows that the Babylonian debt slavery system has put a 318% debt-to-GPD burden of $244 trillion on humanity. All of this while 46% of the world’s people live on less than $5.50 a day, and the richest 6 people own as much as the poorest 50%." Linkit tässä ja tässä.

Ben jatkaa: "while the super-rich steal from the rest of us, the poorest of the poor are forced to steal from nature, resulting in what is becoming the worst extinction event in the history of this planet." (Linkki)

Senate Passes Stopgap Funding Bill To End Government Shutdown

Facebook Ripped Off Game-Playing Kids And Their Parents In Multi-Year "Friendly Fraud" Scheme

EU Adds Saudis To Terror-Funding List (As Iran-Sanction-Evading SPV Reaches "Advanced Stage")

25.1.2019:

Robert Steele: Video: Trump tekee suuria asioita Israelille (Toim: Q:n mukaan Israel "puhdistetaan" viimeisenä. Pistää miettimään.)

Robert Steele: Israel omistaa Yhdysvaltojen kongressin

Robert Steele: Israelia syytetään uskottavasti Yhdysvaltojen sotilaiden tappamisesta Syyriassa - Oliko tuon valehyökkäyksen tarkoitus saada Trump pysymään Syyriassa?

Clinton's 2016 Strategy Revealed: Overwhelm FBI With Trump-Russia Narrative Until Something Stuck

White House Drafting National Emergency Proclamation To Include $7B For Border Wall

Facebook Slides After Report Claims 50% Of Its Users Are Fake

5 Reasons Why The US-Led Crusade Against Venezuela May Fail

24.1.2019:

Ystävämme Robert Steele Tehran Timesin haastattelussa: Kumpi voittaa Yhdysvalloissa, Trump vai Pelosi? Estettiinkö vallankaappaus?

Headlines from Zerohedge:

-Millions Of Secret Bank Docs Leak Online After Mishap

-Inside The FBI's 'Police State' Operation Against Trump

-"I Can't Say I'm Sorry" Says Covington MAGA Hat Teen; "Vietnam Vet" Indian Outed As Fridge-Fixer

-US Refuses To Withdraw Diplomats From Venezuela, "Will Take Appropriate Actions" If Harmed

-Mainstream Media Is Literally Making People Sick

BuzzFeed To Lay Off 15% Of Its Workforce

23.1.2019:

Zero Hedge: John McAfee “They Will Not Silence Me” – On the Run, Running

Powered by Aava 3